Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי. המסנג'ר שלי לא מתחבר וכשהוא עושה את בדיקת הבעיות חיבור זה אומר לי שהאינטרנט לא אלחוטי. אף פעם לא היה לי אינטרנט אלחוטי ואין לי מושג מה לעשות בשביל לשנות את זה. תודה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אני מחפש מדפסת חדשה, ויש לי וינדוס 7 כל החנויות שהייתי בהם לא יכולים להגיד בוודאות שיש תמיכה לוינ' 7 איך ניתן לדעת ולא לקנות חתול בשק... לכולם יש תמיכה בויסטה אבל לא אומר בטוח שגם בוינ' 7.... תודה,
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מדובר על ווינדוס XP אני מנסה להגיע למסך כי כנראה סיסמא קודמת לא נכונה ולא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data זה הנתיב התיקיה הנ'ל תופסת לי 1.5 G אני פשוט עושה סדר בכונן C לקראת גיבוי. האם אפשרי למחוק את כל הקבצים שיש שם ? או שזה עלול ליצור לי בעיות עם אפליקציות שהתקנתי בעבר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
DX10 הבנתי מה זה. אבל מה זה DX10.1? http://www.istartedsomething.com/20070730/vista-sp1-vs2008-directx/ עריכה: ממש לא יאומן!אחרי קריאת הלינק הנוסף,מסתבר שבילגייטס "מנקנק" את רוכשי החומרה של DX10. http://devicing.blogspot.com/2007/08/dx-101-wont-work-with-current-dx-10.html
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436560,00.html
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
X86 או X64? ועכשיו יש לי אקספי, אחרי העדכון שווה לי לעבור לויסטה?[מפרט בצד]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התהליך פתאום החל לתפוס לי אחוזים ניכרים מהמעבד וזה מאט לי תמחשב איך אנימסיר אותו? מה יקרה אם אני אסיר אותו? (אי אפשר לעשות לו END PROCESS)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , ביומיים האחרונים קיבלתי פעמיים מסך כחול והודעת שגיאה בווינדוס 64 ביט( לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט ) ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי ג'יגה-בייט של ראם ומערכת הפעלה Windows XP x64 Edition וראיתי שהזיכרון הוירטואלי מנוהל כך ב-Custom Size: C: 2046-4092 ורציתי לדעת אם אלו ההגדרות האופטימליות או האם כדי לשנות אותן להגדרות שיביאו לי ביצועים טובים יותר. חשוב לציין שאינני מפעיל תוכנות עיבוד כבדות במיוחד ורוב עבודתי מסתכמת באינטרנט וסרטים ומוזיקה ולעיתים אני משחק במשחקים יחסית חדשים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של acer aspire 5740 g יש לי עליו מותקן ויונודס 7 .. עד אתמול הכל עבד מצויין.. אך מאתמול הוא מראה לי מסך פתיחה של acer לאחר מכן הוא מגיע למסך שחור שבצידו השמאלי של המסך יש לי קו של דוס כזה מהבהב.. והוא לא נכנס לווינדוס.. נתקע על המצב הזה של הקו הזה עם המסך השחור, לא מראה שום סימן לווינדוס.. בדקתי בבוט וההארידסק מופיע בהתחלה. עשייתי load optimized setup .. כיביתי את המחשב הוצאתי סוללה הכל.. הוא פשוט מגיע למצב הזה ונתקע הווין לא עולה.. יכול להיות שההארדיסק שבק חיים? או שזה משהו אחר? יש לי על המחשב מחיצה שהתקינו אייסר של ווין חוקי.. משהו יודע איך אני יכול להכנס לזה דרך הביוס? תודה רבה לעוזרים .. המשך.. יש לי ווינודס 7 אחר של חבר.. הכנסנתי אותו למחש…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שורה שנתנה מידע לגבי קובץ שלחצתי עליו ... כמה הוא לוקח במגה בייטים וכו'..... לאן זה נעלם ולמה ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה תוכנית זה מפעיל אבל אני יודע שזה מופיע בTASK MANEGER רק בשבוע האחרון איך אני נפטר ממנו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב XP בגירסת 32bit לפי מה שבדקתי. ויש לי במחשב 4GB זיכרון RAM והבנתי שיש מגבלה שבגירסת 32bit זה מגביל את כמות הזיכרון שאתה יכול להשתמש בו ובגלל זה אני לא מנצל את כל הכוח שיש לי במחשב בעצם. וגם אני רוצה בכלל להעלות את כמות הזיכרון RAM שלי ל6GB כדי להריץ דברים יותר מהר. ובגלל שהבנתי שאי אפשר להתחמק מן המגבלה של ה32bit אז אני צריך לעדכן שהגירסה של וינדוס שלי תהיה 64bit. אני גם לא אוהב ויסטה או וינדוס 7 ככה שאני רוצה לדעת איך אני משדרג מXP בגירסה של 32bit לגירסה של 64bit. אני רוצה לדעת האם אני צריך לפרמט את המחשב בשביל לעשות את זה או האם יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט ואז להצטרך להתקין את הכל מחדש וכו' שזה דבר מעיק. תודה למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 ולאחרונה, אני שם לב שהCPU גבוה מאוד והמחשב תקוע. זה קורה גם שהמחשב סתם בוינדוס (ויסטה) בתמונה אפשר לראות שכל הליבות עובדים במאמץ
-
- 23 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
בבקשה אני חייב דחוף דרייברים הכי עידכוניים לכרטיס מסך Voodoo 3 3000 למערכת הפעלה Windwos Xp תודה אנשים.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1)מה הסיכון בהתקנת WIN 7 על לפטופ? 2)יש סיכון אם אני מתקין כשידרוג? 3)זה משפיע על האחריות? 4)איך זה משפיע על דרייברים? אני צריך לעדכן אותם אם בווינדווס 7 אדוויזר מסומן V ליד הכול חוץ מהדרייבר של הכרטיס מסך ושל עוד משהוא שלא הבנתי מהו? 5)איך מגדירים אותו לעדכן ולמצוא דרייברים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם הוא נותן לי את ההודעה הזאתhttp://img208.imageshack.us/img208/120/234234sadaszg0.jpg...לא משנה מה מחובר...(DOK, MP3,פלאפון) ושם תוכנה לא מבצעת שימוש בחומרה הזאת(לפחות לא בידיעתי) למישהו יש פיתרון לזה? :-\ תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, מדובר ב-Windows Report Tool שהגיע בעבר עם Win98, WinME ו-Win2k. בכמה לחיצות עכבר ניתן היה לייצר קובץ CAB בודד שמכיל קבצי דיאגנוסטיקה שונים: לוגים של ה-Event Viewer, נתוני ה-System Information, הרג'סטרי, קבצי אתחול שונים ועוד... את הקובץ הזה ניתן אח"כ לנתח באופן יסודי ולעלות על בעיות וחוליים שונים שדורשים תיקון ושעשויים להיות הגורמים לתקלות לא מוסברות רבות. בקיצור, תמיכה כמו שתמיכה אמורה להיות- לפי עובדות ולא לפי תחושות\אמונות\ניחושים. לכל מי שרוצה לשחק עם זה, כנסו ל-Start>>Run והקלידו winrep (בגרסאות חלונות שהזכרתי קודם). עכשיו בחרו ב-Options>>Collected information ותראו את מגוון הדברים שניתן לשמור על קובץ Cab בודד. בקיצור, לאן לעזאזל מיקרו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך לעשות את זה? איזה טריק חמוד שיעזור לי להתקין את הלינדוס על ה-D שלי שהוא FAT32 ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב! אני נתקלת בבעיה שאי אפשר להוריד את העדכון הזה. לדעתי זה גורם גם לעדכונים אחרת לא לרדת, ועלי לעשות עדכון ידני. מצורפת תמונת מסך של מה שמתקבל באתר העדכונים של מייקרוסופט. מחפשת רעיון איך לגרום לעדכון הסרבן לרדת או להעלים אותו. תודה, רעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
............................................................................
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה לי שזה הפורום המתאים לשאול את זה, כי נראה לי שהבעיה היא במערכת הפעלה. אני במחשב של אחותי עכשיו (אל תשאלו מה קרה לשלי.. ), יש לה WIN98, ועכבר מחובר למחשב... הבעיה-כל פעם שהעכבר זז, יש זמזום מעצבן. זה לא ממש זמזום, יותר נכון שכל פיקסל שהוא זז על המסך יש איזה ביפ מעצבן, וכשמזיזים את העכבר (בד"כ זה יותר מפיקסל אחד), נוצר מן זמזום מעצבן. גררר... זה כ"כ מעצבן. בינתיים כיביתי את הרמקולים, כי אני פשוט לא יכול לסבול את זה, אבל אני לא יוכל לשרוד עם רמקולים כבויים הרבה זמן. מישהו יכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, היכן אני מוצא מדריך להגבלות הווינדוס וניהולם ע"י סיסמא. לדוגמא התקנה מצריכה סיסמת מנהל. תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-