עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by goodspeed,

שלום, אני מתקין בלפטופ שלי מ-11:00 בבוקר את העדכון הנל לאקס פי. כבר 12:50 וזה המון זמן על 60% ולא מתקדם, הנורית של המעבד לא מהבהבת. זה נורמלי? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

מכירים את העדכון האוטומטי של Windows?? אז אתמול הוא עשה לי עדכון אבטחה לIE7 והוא נכשל ומאז עולה אותו העדכון כל פעם מחדש וכל פעם נכשל, איך אני פותר את זה??

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by ariel-ro,

שלום! יש לי בעיה בוויסטה 64BIT שאני לא יכול להתקין דברים, אני לא יודע איך להסביר את זה אז הנה שתי תמונות שיסבירו זה בכל דבר, כולל משחקים והכל אם אני מתקין דרך דיסק אז אין בעיה רק דרך דברים שהודרתי זה כאילו לא קורא את הקובץ התקנה מהשולחן עבודה תודה אריאל [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ~BaRaK~,

פשוט מופיע לי ה skin והמחשב מופעל מחדש... חשבתי לחבר עוד כונן ולשנות את זה אבל יש דרך מהירה יותר??? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by Anonymous1,

ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה עם Driver מעודכן לכרטיס מסך, ומאז בזמן שהמסך מחובר עם DVI, אחרי שלב הטעינה של Windows , אין תצוגה. מה אני צריך לעשות? בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי שאלה מאוד פשוטה... זה המפרט שלי core dou e6700 2.8X2-מעבד g.skill 800mhz 4gb cl4-זיכרון abit ip 35-e-לוח geforce 8500 gt 256 ddr3-כ.מסך עכשיו השאלה שלי היא כזו אני מחזיק בעותק OEM מקורי של WINDOWS VISTA 32BIT *האם כדאי לי להתקין גרסא של 32 ביט בכזה מחשב או שעדיף להשאר ב XP ? *במידה ולא כדאי האם אני יכול למכור את העותק שלי בלוח יד שניה למרות שהוא OEM ובוצעה בו אקטיביציה פעמיים בערך אולי יותר... *והאם יש משיהו שאתם יודעים מכירים או שמעתם על מישהו שרוצה להחליף 32 ב64? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by Alex89,

איך אני עושה שיהיה אפשר להריץ תוכנות ברוסית וגם בעיברית (שהכבת יהיה ברור ולא ג'יבריש)?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  8. היי, מכירים את זה שאתם חוזרים מהבסיס / עבודה ואז מגלים שמישהו שיחק לכם בכל ההגדרות והמחשב הפוך? טוב אז את כל שאר התקלות תיקנתי, חוץ מהדבר המוזר הזה של שורת "התחל" אני בעצמי לא יודע איך אחים שלי הגדילו לי את האייקונים עד כדי שזה נראה כמו אייקון לעיוורים. איך אני מתקן את זה לעזאזל?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן אני עם מחשב חדש כבר כ-שבוע אתמול בלילה עשיתי עידכון לאנטי-וירוס והתקנתי אימיול הלכתי לישון בערך בשעה 3 אני מתעורר לרעש ריסטים חוזרים של המחשב כיביתי את המחשב , כשאני מנסה להדליק את המחשב , הוא מגיע עד למסך שכתוב ווינדוס XP ברקע שחור ואז לפחות משניה יש מסך כחול כלשהו , והמחשב עושה ריסט ככה הפעולה חוזרת על עצמה ואי אפשר להדליק את המחשב אני חשבתי לעשות REPAIR לווינדוס , האם זה יעזור? מותקן לי SP2 והדיסק שיש לי של ווינדוס הוא בלי האם עדיין אפשר לעשות ריפייר? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by naory159,

אני מנסה להתקין windows xp pro 64bit על HD Raptor 10000 RPM, כשאני בוחר את הHD הוא כותב לי שאין: windows capebility partition - איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה רבה,

11. ת'אמת ששתי המערכות מהירות דיי באותה מידה, אבל משום ה32BIT כיאילו זז חלק יותר. ועוד דבר, בויסטה שסוגרים חלונות, הם כזה נשמים, מתנדפים, לא סתם נעלמים, ב32BIT זה כן קורה לי בצורה יפה, ב64BIT זה פשוט נסגר כמו שזה היה בXP. מישהו יודע למה זה ? זו בדיוק אותה מערכת רק לא לאותה ארכיטקטורה[או שכן...בקיצור אותה מערכת אחת של 64BIT אחת של 32BIT]. פשוט הגרסה של ה64 רצה טיפה לאט יותר. והמפרט שלי הוא: E7200 P35-DS3L HD4850 4GB RAM מפרט שבכיף אמור להטיס את 64 וזה מוזר כולם אמרו ש64 טססס להם אבל אצלי זה ההפך[שתיהן מהירות, אבל ה32BIT זזה יפה, חלק ומהר יותר בקצת]. אגב אין כמעט על שתי המערכות כלום.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by matan572,

איזו מערכת הפעלה צריך בשביל להפוך מחשב ביתי לשרת אינטרנט(רק בשביל לאחסן עליו אתר אינטרנט). לפי מה שהבנתי צריך ווינדוס סרבר 2003 נכון? ואיך עושים זאת? אם יש מדריך יותר טוב תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני העברתי את הארד דיסק ללוח אחר וזה כל הזמן עושה מסך כחול וריסטרט איך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ערב טוב, אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך התחל כיבוי וגם לא לעשות ריסטארט. זה היה קורה לי פעם ב.... אבל עכשיו בכל הפעמים שניסיתי זה לא הגיב.. זה יוצא לי מכל התוכנות ופשוט נשאר בשולחן עבודה ואז אני מכבה דרך הכפתור במארז מישהו יודע מה הבעיה? מדובר בויסטה 32

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by EAD,

היי אני מחפש אתר שאוכל להוריד ממנו את כל העדכונים שיצאו עד כה לVISTA. כלומר אני רוצה לעשות לי דיסק התקנה (חוקי, יש לי VISTA חוקי), שכבר יכיל בעזרת SLIPSTREAM את כל העדכונים שיצאו מאז SP1. על מנת לעשות את זה, אני צריך להוריד בנפרד מן הWINDOWS UPDATE, את כל התיקונים והשיפורים והתוספות שיצאו לחלונות מאז SP1 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  16. Started by quepasa,

http://warez מישהוא ניסה/ שמע על זה עם כן דווחו איך זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי אני לא יודע אם מותר לפתוח כמה פוסטים ביום אז תרחמו עלי קצת כי זה בעיה חמורה... הדלקתי את המחשב שלי והיה לי את הסימן של "התראת אבטחה" והוא אמר לי שהעידכונים שלי לא פועלים.... אז ניכנסתי ללוח בקרה>עידכונים אוטומטים>הפעלה>אישור. הפעלתי את המחשב מחדש וההודעה חזרה על עצמה!(שהעידכונים לא מופעלים...) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by avi-shay,

יש לי בעיה בעת התקנת וינדווס ויסטה. בתחילת ההתקנה באמצע ה - loading files מופיע לי מסך כחול עם השגיאה : stop:0x000000a5(0x00001000,00000000,0xffffffff,0x00002040) תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by quepasa,

קניתי מחשב חדש לפני כ שבוע אתמול בלילה התקנתי עליו כרטיס רשת חדש לאחר ה ריסטארט קיבלתי מסך כחול פעמיים ואז הוא קרס ולא העלה את הוינדוס התקנתי וינדוס חדש והכל עובד טוב אבל חברים אמרו לי שזה לא קשור כי המסכים הכחולים האלו קורים בגלל חומרה א)יש כזה מצב בכלל? ב) עם זה בגלל חומרה אז איך זה עובד תקין עכשיו?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  20. שלום אני רוצה לדעת איך אני מגדיר הרשאות של הורדה נגיד בתוכנת ה emule בחשבון guest בווינדוס vista ultimate ? תודה.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by david9b,

שלום לכולם. יש לי ידידה שעובדת שמוסד ציבורי מול מחשב,וינדוס אקספי, עכשיו היה להם תמיד את המישחקים של הוינדוס, משום מה מחקו להם אותם, היתי אצלה היום זה חשבון מוגבל מאוד,אין גישה לCDROM ולא למחשב שלי ולא לפקודת ההפעלה,יש לה במחשב תפרטים קלסיים ישנים כמו וינדוס 98 אני יכול להגיע למשמש הזה דרך מצב בטוח ולסדר שהיו לה משחקים אבל אני מחפש דרך אחרת,נסינו עוד דרך להגיע למישחקים דרך תפרטי העזרה בהתחלה עזרה ותמיכה----->מוסיקה וידאו משחקים ותמונות------>משחקים------->משחקי WINDOWS ומשם כבר מגיעים למשחקים. הבעיה שאין לה אותם על המחשב הוידוס לא מצליח להפעיל אותם משם שמנסית להפעיל אותם הוא רושם שזה לא נימצא או משהוא כזה אני חשבתי על להכין דיסק אם תפרטים ולהכניס לשם את המשחקים ב…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. ועל איזה גרסא של XP אתם ממליצים? אני יודע שצריך לעשות מחיצה ואז להתקין שם אבל אני לא יודע איך תודה

23. שלום לכולם בעוד מספר ימים אני אמור לקבל 3 מחשבים שהורכבו בסקייפי סי ושכוללים את המפרטים שבתחתית ההודעה למטה! כאשר 2 עמדות זהות ואחת קצת יותר משודרגת! כשהמחשבים יגיעו, לצערי מפאת חוסר תקציב... אני יאלץ לנסות להתקין את המערכות הפעלה בעצמי! אני לא גאון מחשבים, אבל על המחשב בבית כבר ביצעתי מספר פרמוטים והתקנות והיום הכל עובד יפה (XP)! בגדול עמדה אחת שייכת לפקידה הראשית, העמדה השניה למנהלת, ואחת (זאת היותר משודרגת) לאיש שיווק ומורה לצילום ועריכת ולטימדיה! התוכנות המרכזיות שיותקנו הינם כל חבילת אופיס + מספר תוכנות עזר- בעמדות של המנהלת והפקידה הראשית! בעמדת מנהל שיווק יותקנו אותם התוכנות שציינתי בתוספת כל כחבילת קריאיטיב סווט של אדובי ! העניין הוא שיש לי מספר שאלות קריטיות שא…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הי, ניקיתי וירוסים ו-spyware מה שגרם לבעיות הבאות : 1. desktop properties נותן 3 טאבים מתוך חמישה (ראיתי שנתנה תשובה לנושא זה בעבר, מצטער, לה הבנתי ממנה איך לפעול) 2. תקועה לי תמונה עם אינפורמציה מעצבנת בדסקטפ שאני לא יכול לשנות כתוצאה מ- (1.) 3. האינטרנט אקספלורר לא מאפשר לי להתקין active x או פלאש או כל דבר אחר 4. הייתה גם בעיית ctrl alt del אך איתה הסתדרתי תודות לתשובה בפורום אני מתנצל אם השאלה חוזרת על עצה, לא הצלחתי ליישם את הפתרונות שנתנו בתשובות קודמות. תודה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים