עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by JUVE,

בקשה ממנהל הפורום אס הנושא שייך יותר לרשתות בבקשה תעביר אותו לשם תודה מראש. לא יודע אם זה המקום הנכון אבל נרא לי הכי קרוב השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשתף יומנים או לזמן פגישות לא שרת EXCHANGE השרת שלי הוא שרת NOVELL 3.12 TO FTI TZ FHMS TBH HFUK KCMG ZT, ,USV

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by Doorman404,

התקנתי עכשיו את W2K ושניסיתי להכנס עם היוזר (שלפחות אני חושב) שהגדרתי בהתקנה - וזה לא עובד יש דרך לגלות את היוזר או להכנס ולשנות אותו ?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  3. שלום, יש לי כרגע מערכת הפעלה על הר דיסק 40 גיגה ata קניתי חדש 250 גיגה והוא גם ata רציתי להעביר את המערכת כולה וינדוס ל250 גיגה רציתי מאודל דעת איך עושים את זה ( פירמטתי את שניהם NTFS אין לי מושג אם זה קשור )בתודה רב לירן,

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by menaachem5,

שלום זו פעם רביעית שכל הקבצים המתויקים במחשב שהם בעברית הופכים לסימן דולר $$$ באם מישהו ניתקל בבעיה זו אשמח לשמוע פיתרון תודה

5. אני בטוח שה'בעיה' הנ"ל מוכרת לכם. אפשר לקבל הסברים בבקשה? האם ניתן להחזיר אותו? אםכן, אז איך? אני משתגע בלעדיו, יוחזר ה-Launcher עכשיו ומיד, ויפה שעה אחת קודם!

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by nir.b,

איך אני יכול לבצע גיבוי של מחיצות NTFS ב-GHOST?? הרי בממשק דוס, אין אפשרות לראות מחיצות NTFS לא? ועוד משהו, נאמר שהמחיצה שוקלת יותר מדיסק אחד ( במיוחד אם מדברים על XP ששוקל טונות ביחס למערכות הפעלה קודמות), איך אני מפצל את הגיבוי לכמה דיסקים? תודה לכל המשיבים

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by AMITOC,

שלום,חבר העלה לאתר מסוים שמאפשר רק לעלות קבצי EXE קובץ טקסט גדול במיוחד. הוא שינה את הקובץ מDOC לEXE איך אני הופך את זה חזרה למצב הנורמלי?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  8. היי יש לי עכשיו הארד-דיסק 80G שיש בו את כל התמונות\שירים\סרטים\משחקים\תוכנות וכו'...ולא מותקן עליו win... בקרוב אני קונה עוד הארד-דיסק 160G.. אז אני רוצה להתקין win xp על ה160 ואז להעביר את כל המידע מהארד דיסק 80 להארדיסק 160... ואז למחוק את הwin xp ולהתקין win xp על ה80 וככה ליצור שה160 יהיה בעל כל המידע וה80 יהיה בעל הwin xp... קודם כל...האם זה אפשרי???? ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by ykantor,

איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? יש לי windows xp והמדפסת \ סורק היא hp psc 1315 לאחר שקניתי ראוטר אלחוטי עם כניסת usb למדפסת , אני מדפיס דרך הרשת לראוטר ומשם למדפסת. הבעיה קימת כשצריך לסרוק. אי אפשר לעשות זאת דרך הראוטר, וצריך להתחבר מהמחשב ישירות למדפסת, דרך הדרייבר של HP. זה לא נוח כל פעם להיכנס להגדרות המדפסת ולשנות כך שתדפיס לוקלי ואח"כ להחזיר את ההדפסה דרך הראוטר. לכן ניסיתי להגדיר עוד מדפסת לוקלית. חשבתי על טריק להגדיר מדפסת HP מודל אחר אבל המערכת לא נותנת למדפסת הזו לעבוד. בקיצור,איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? פעם מדפיסה דרך הראוטר ופעם מדפיסה לוקלי? תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  10. מדובר במחשב לעריכת סאונד עם תוכנת auda city , zarra radio , וממירי אודיו למיניהם. ברור לי שה7נראית טוב יותר אבל איזו מערכת הפעלה תהייה יציבה יותר ויעילה יותר לעניין. בתודה מראש. צריך לקחת בחשבון גם שה auda city ל7 עדיין ב גרסת בטה. לינק להתאמת התוכנה ל win 7 http://wiki.audacityteam.org/index.php?title=Windows_7_OS

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by OmriF,

חבר שלי רכש מחשב ניד של לנובו המגיע עם Vista מובנה. הוא ביקש במקום XP אז ניסיתי לבצע אצלו התקנה סטנדרטית של XP ולאחר שלוחצים התחלת ההתקנה ושהתוכנה מעלה את הקבצים, קופצת שגיאת מסך כחול שמודיעה שקיימת שגיאה כלשהי. למישהו יש מושג מה פשר השגיאה שלא מאפשרת את התקדמות ההתקנה? הדיסק תקין לחלוטין.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by voial,

שלום לכם קניתי הרד דיסק חדש של 1.5TB והורדתי את ההרד דיסק הישן שמותקן עליו הווינדאוס עכשיו מתי שההתקנה עולה יש לי ארבעה כוננים שהם דאיניימיק שאין לי מושג מזה אומר וואיאפשר להתקין עליהם בגלל שהם דיינמניק וההרד דיסק החדש גם מסרב שנתקין עליו למישהו היה בעיה כזאת ? איך לסדר ? או משו דומה תודה מראש גל

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by yardenp4,

קראתי בעוגן את האשכול על ההבדלים והמאפיינים ועדיין אני לא מבין. יש לי מעבד core i3 וזיכרון פנימי של 2gb 1. האם במצב הנוכחי אני יכול להתקין 64 bit ? 2. אם זה לא מומלץ, האם לדעתכם שווה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרון רק בשביל להתקין את ה 64bit ?? תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by BENNY-L,

הישום מכפיל את עצמו ושואב את כול הזיכרון עד שהמחשב נתקע MLEHEB

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by avivk,

שלום לאחר שננעלה לי ההודעה הקודמת נאמר לי ללחוץ על כפתור עריכה אך אין לי כפתור כזה, ולכאן אני פותח נושא חדש. יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש לכם פתרון בבקשה תודה בביוס לא מופיע memory remappi תודה יום טוב.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  16. מי יכול לעזור? מאז זהתקנתי את SP3 הדפסת האימיילים מה Outlook express הפכה להיות קטנה ובלתי קריאה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  17. לאחרונה קניתי הארד דיסק חיצוני WD ELEMENTS 1.5 TB. אתמול שמתי לב לקיומן של 5 ספריות בלתי ניתנות למחיקה, ששמה של כל אחת מהן נראה כמו סטרינג אקראי של תווים, בסגנון של: rt534ghytyy54df. כל הספריות ריקות מקבצים, חוץ מאחת, שבה מופיע קובץ בשם mrtstub.exe. קראתי באינטרנט שהקובץ הזה קשור לתוכנת malicious software removal tool של מיקרוסופט, אבל אני לא רואה איזה קשר יש לזה להארדיסק החיצוני שלי. סרקתי את הספריות עם אנטי וירוס, ולא נמצא כלום. כמובן שהסםריות האלה לא מפריעות לי, אבל אני חושש שמדובר במשהו מזיק. למישהו יש מושג מה זה ואיך נפטרים מזה?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by zglazer,

שלום לכולם אני אמור קבל מחשב חדש לצרכים כלליים ומשחקים אני מעוניין להתקין WIN 7 Ultimate אני לא יודע איזו גירסה עדיפה 32 ביט או 64 ביט האם ה 64 ביט תתמוך בכל התוכנות והמשחקים שקימים נא המלצתכם

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by gal426,

שלום לכולם קניתי היום מקלדת עכשיו התקנתי דרייברים והכל אבל הכפתור של הווליום אם זה למטה או למעלה לא עובדים ומה שהבנתי שצריך לעשות זה להפעיל את הHID INPUT SERVICES אז נכנסתי לשירותים וניסיתי להפעיל אבל כשאני מנסה להפעיל באה השגיאה הבאה ''לא היתה אפשרות להפעיל את השירות HID INPUT SERVICES ב-מחשב מקומי. שגיאה 2:למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ הצויין.'' חיפשתי תשובות באינטרנט וללא הצלחה עדיין אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by asilbob,

אני פעמים ניסיתי לעשות פורמט לכונן C בגלל וירוס ...... עכשיו זה עושה לי תיקון ולא פורמט וכבר פעמים אני משחק שם עשיתי DELETE וכול מיני דברים זה לא נותן לי תאפשרות ועם אני באיזה מצב עושה ESC (מי שבמין אותי) אז אני מגיע ל2 אפריות פורמט ועוד אפשרות אחת אבל אני לוחץ סתם על אפשרות ואז אני רואה למעלה פורמט כונן D אבל אני רוצה כונן C אני לא מצליח הוא לא נותן לי תאפשרות של כונן C עם משהו יוכל לעזור לי בבקשה תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by Mistake,

אהלן אנשים. כשניתקלתי בבעיה של התקנת XP על כונן SATA חקרתי את הנושא על בוריו. להלן הממצאים: XP יצא בשנת 2001 (לפני התקני ה SATA) ולכן אין בו תמיכה מובנית להתקן זה. ישנן כמה פתרונות להתקנת עותק חדש (Fresh Copy) של XP על התקן SATA: יש להשיג את דרייבר ה SATA מיצרן לוח האם, או מיצרן הבאס (הצ'יפסט עצמו), אינטל למשל נותנת תמיכה מלאה ל SATA BUS שלה באתר Intel.com. ולהתקנה: ישנן שתי דרכים, האחת עם שימוש בכונן 1.44 והשניה ללא (עדיפה לניידים למשל). את הדרך עם ה 1.44 לא אפרט כאן כי היא נפוצה ומוכרת. להלן הדרך השניה (אני קורא לה עוקף-מייקרוסופט): 1. יש להעתיק את כל התוכן של תקליטור ה XP למחשב תקין. 2. יש להטמיע את הדרייבר של ה SATA בתיקייה שאליה הועתק ה XP. * מה שקורה כאן בעצם זה שה …

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה לקנות XP, אתם יודעים איפה אפשר לקנות משומש? יש לי כרגע 2003 גרסת ניסיון ל 180 יום ואני יכול להשתמש אחר כך ב XP PRO ל 120 יום גם גרסת נסיון בחינם ממיקרוסופט. אני מקווה למצוא מישהו שהתקין VISTA ולא צריך את הגרסה הקודמת שלו. אשמח לדעת אם יש מקום שמוכר רשיונות משומשים, כרגע אני מוצא רק OFFICE. תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  23. אני משתמש המון באפשר הזאת בווינדוס בתדירויות די גבוהות יש אפשרות אולי ליצור קיצור דרך לזה ? (SHORTCUT) תודה

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by abo,

hey i hope someone will be able to help me... my problem is that i installed an ENGLISH version of windows XP professional now i cant write in hebrew... i need the instalation of the hebrew keyboard layout. from some reason -my copy of Windows is pirate- i dont have this installation file... please please please help me!!! thanks guy, your the best! p.s. i downloaded a file from the internet, but the order of the letters do not match the keyboards in israel insted of A=ש W=ש i hope help is on its way...

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  25. Started by רומן גרוס,

יש לי כרגע SP3 IE6 השאלה אם לשדרג את זה ל IE8 ? או להשאיר על IE6 SP3 הבנתי שיש גם IE7 גרסת BETA שהוא יצא ממש מוצלח .

• 14 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.