עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, יש לי מספר בעיות: במחשב הנייח שלי: הוינדוס XP עולה אך אין אייקונים ואין סרגלי כלים רק הרקע מופיע. במצב בטוח הוינדוס עולה ומופיעים כל האייקונים. הדבר קרה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז שוב החזרתי אותו למחשב שלי. יש עכבר ומנהל המשימות לא עובד. המסך עובד הצבעים אותם צבעים אבל לא נכנס לי לוינדוס מה אפשר לעשות?! במחשב הנייד שלי: (יצרתי כבר נושא לגבי זה אך אפשר למחוק את הפוסט הקודם) התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BENNY66,

איך אני יכול להחליף ממשק של אקס פי בגרסה של גם עיברית וגם אנגלית לרק עיברית{התחל מצד ימין}

3. Started by Vatos-Locos,

למה זה טוב ומה ההבדל שלה מהאקס.פי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מי יודע אם בכלל ניתן (רצות שמועות שאפשר) להחליף את הSKIN של חלונות ME לכזה כמו של XP בתודה עידן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. ב'הגדר תוכניות ברירת מחדל' ישנה תוכנית שכתוב לגביה -'לתוכנית זו יש 48 ברירות מחדל מתוך 100' מה הכוונה ? במה עליי לבחור?

6. יש לי לפ טופ עם רשיון.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yirmi_opp,

קניתי הרד דיסק חדש, westren digital 80 gb 8mb buffer. חיברתי אותו כמו שצריך, הוא מזוהה בלי בעיה בביוס. כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי הודעה שזוהתה חומרה חדשה. אבל אני לא רואה את הכונן. עשיתי הוספת חומרה חדשה אבל כתוב לי שכבר מותקן רכיב בשם WDC WD800JB-00FSA0, אני מתאר לעצמי שזה הכונן החדש. מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DF30,

יש לי בעיה מרגיזה. נראה לי שהיא שייכת לפורום הזה ולא לפורום תוכנות, למרות שהיא קשורה לתוכנה מסויימת. התוכנה היא winfax, שהייתה מותקנת ועבדה נפלא, עד שפירמטתי את המחשב, והתקנתי אנטי-וירוס של נורטון. (שבין השאר מתקין גירסה של winfax). כשניסיתי להתקין את winfax, קיבלתי הודעה שקיימת גירסה קודמת שתימחק. אישרתי, אבל ההתקנה לא מצליחה להגיע לסיום ונתקעת. עשיתי uninstall... ניסיתי להתקין שוב.... ואני מקבל הודעה, שה setup זיהה גירסה קודמת...(הוא גם מודיע על מקום התקנה ,שלא קיים). נכנסתי ל-registry, עשיתי חיפוש ומחקתי את כל מה שקשור לתוכנה וזה לא עבד... מה לעשות?????? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לעשות פורמט לכונן C ולהתקין WINDOWS מחדש, הבעיה היא שאני רוצה לעשות את הפורמט עם PartitionMagic 8.0 אבל אני לא יודע איך אפשר להעלות את המחשב ישר לתוכנה, אני יודע לשנות ב BIOS את האפשרות של אתחול המחשב מה CDROM אבל איך אני מעלה את התוכנה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by compman112,

^^^

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי יש לי VMC בסלון ואני מדיליק ומכבה בעזרת השלט שיש לי.. זה לא בדיוק כיבוי וזה גם לא HIBERNATION אני פשוט לוחץ על כפתר הOFF והמחשב נכבה יש אחרי מספר שניות וכמובן נדלק מאותו מצב בו כיביתי! הבעיה היא כשהמחשב נדלק בגלל פעולות שאני תזמנתי במיוחד הוא נשאר דלוק בזמן שאני לא בבית ואני רוצה שהוא יכבה אחרי שהוא מסיים או אחרי זמן מה שהפעולה כבר הסתיימה.. סימנתי שהוא יכנס למצב שינה במתזמן מסימות! אבל הוא נכנס למצב שינה רק לא מלא כמו שצינתי לפני כן איך עושים את זה? יש לי ויסטה... תודה לעונים!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by davidcohen,

שלום!!! שמתי WINDOWS XP PRO 64BIT באנגלית ואני רוצה להפעיל את מאחה הדיסק. מישהון יודע לאיפה נכנסים כדי להפעיל אותו אני לא מוצא

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם , הבעיה הזו מציקה ביותר , אני מכניס את המחשב ל SLEEP והוא מתעורר לי באמצע הלילה לבד. ניסיתי לחפש כבר המון פתרונות בגוגל ואף אחד לא עובד... כאשר אני מריץ powercfg -lastwake הוא אומר לי שהשירות של mcupdate.exe העיר אותו אבל גם אם אני מבטל את הטסק הזה המחשב עדיין מתעורר... מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פתרון? מדובר על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by useless,

[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני חייב למצוא דרך לאפס למחשב מסויים את עורך הרגסטרי למצב התחלתי של המערכת ההפעלה על מנת לאפס את כול ההרשאות משתמש והפקודות שהוכנסו לשם ולחזור למצב הקודם אני לא יכול לפרמט יש יותר מידי תוכנות חשובות שם ...! עזרתכם ... תודה לילה טוב לכולם ...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by avi2014,

כל התוכנות והמשחקים הקיימים ימחקו?? או שהאם אפשר/כדאי להתקין את הויסטה במחיצה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני כרגע לומד דרך משרד העבודה קורס טכנאי PC ורשתות היום עברנו על פרק מעבדים ודברנו קצת על מעבדים כפולי ליבה המדריך אמר שכיום WIN XP לא תומכת בכפולי ליבה אני טענתי שכן ושיש אפשרות לשנות אזיה מעבד מקוצה לאזיה מטלה אם אני צודק אם WIN XP תומכת בכפולי ליבה ואם אתם יכולים לכוןן אותי לאתר מוסמך נגיד מיקרוספט שכתוב שם את זה תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לפי התמונה הזאת אני יכול להוריד את הזיכרון הוירטואלי ? http://forums.ort.org.il/scripts/repost.asp

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בגירסה של ווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by wrecker,

יש לי 4 GB זכרון ואני עם WIN7 X64 בכל פעם שאני מתקין משהו, בעיקר משחקים הזכרון עולה ומגיע עד ל90-95% !! מיותר לציין שאני לא יכול כמעט לעשות שום פעולה אחרת בזמן התקנה וגם אחרי שהיא מסתיימת הוא יורד בקצת ונשאר בד"כ באזור ה70-80%. במצב נורמלי המחשב שלי צורך בין 20-30% זכרון.. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?? אם גם לכם יש את זה? פעם הייתי עושה כל פעם REST אבל עכשיו יש לי תוכנה MEMORY CLEAN שעוזרת לי בנתיים... תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מותר למחוק אותה, כי אני רואה הרבה קבצים של כל תוכנה אחרי שאתה מתקין ואז עושה חיפוש לראות איזה קבצים לא נמחקו תמיד נמצא איזה קובץ בתקייה הזאת (פרפצ'). אז האם זה בטוח למחוק אותה ?? תודה רבה וחג שמח!

22. Started by Potter,

שלום, יש דרך לגרום למחשב לכיבוי עוד X זמן? בקיצור איך אני עושה טיימר למי שלא הבין.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yoram111,

אני מתנצל על הבורות, אבל אם לא אשאל, לא אדע... במערכות הפעלה XP ו-7? ניכנסתי ל- REGEDIT, יש אפשרות לראות את כל הפרמטרים ברג'סטרי וגם למחוק ו/או לשנות. יש אפשרות לבצע גיבוי לרג'יסטרי, אבל איפה הקובץ נימצא פיזית? יש שם לקובץ? זה קובץ אחד או מספר קבצים (אולי לפי נושאים?) באיזו תיקיה או תיקיות זה נימצא? יודעי דבר, אנא החכימו אותי בנושא... תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זה התחיל מאתמול בבוקר המחשב עושה לעצמו ריסט,בנוסף לזה הרשת שביני לבין אחי לא פועלת,והSystem Restore לא פועל גם. אני עבוד עצות מה לעשות? עם אני לא מוצא פיתרון עד הערב אני מפרמט אאא וגם עשיתי סריקה לוירוסים עם Kaspersky לא מצא כלום וגם סריקה עם AD AWARE לא מצאה כלום! מה זה יכול להיות אני שמתגע פה :s05:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים