Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל התוכנות והמשחקים הקיימים ימחקו?? או שהאם אפשר/כדאי להתקין את הויסטה במחיצה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
האם יש דרך/פקודה שתאמר ל-windows לא לבצע בדיקת כוננים לאחר BSOD או לאחר כיבוי והדלקה לא מסודרים?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ב xp-pro איך ניתן לתזמן ניתוק מהאינטרנט כדי להגביל שעות גלישה מפני הילדים? החיבור הוא ע"י adsl ניתוק ע"י פקודת rasdial אינה יעילה לבדה כי ניתן להתקשר שוב ע"י החייגן :
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כאשר התעוררתי משינתי ב-5:30, ניגשתי אל המחשב של אבא שלי והדלקתי את המסך (כיביתי את המסך לפני השינה, והמחשב פעל כל הזמן, והיה אמור להיכנס למצב שינה היברידית לאחר 30 דקות של אי פעילות, כאשר בשעה 02:00, Avast היה צריך להעיר את המחשב ממצב שינה ולהתחיל סריקה מתוזמנת [שהסתיימה בהצלחה לפני הופעתו של המסך]), קיבל את פניי מסך כחול (פרטים בלוג של BlueScreeView). מה הסיבה לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבצע לראשונה התקנה חלקה של Windows 11 pro Beta, ויש לי טיפה חששות. מעולם לא עשיתי התקנה של מערכת הפעלה במצב Beta והשאלה שלי היא: האם אקבל את הגירסה המלאה דרך הWindows update ב5 לאוקטובור או שצריך להוריד מחדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
היום באמצע שימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט) פתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט... עכשיו אני לא מצליח להפתר מהחלון הזה שקופץ כל הזמן, גם אם אני לוחץ OK עזרה דחוף ואני לא יכול לפרמט כי הלך לי הכונן דיסקים, אכלתי אותה :'(
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הישום מכפיל את עצמו ושואב את כול הזיכרון עד שהמחשב נתקע MLEHEB
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני בטוח שה'בעיה' הנ"ל מוכרת לכם. אפשר לקבל הסברים בבקשה? האם ניתן להחזיר אותו? אםכן, אז איך? אני משתגע בלעדיו, יוחזר ה-Launcher עכשיו ומיד, ויפה שעה אחת קודם!
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם אני יכול לקנות Windows 7 מהסתדרות המורים ולהתקין על מחשב "נקי" (אחרי פירמוט)? כתוב שם שזו גרסת UPGRADE אבל אין לי XP/ויסטה חוקיים... השאלה אם חייבים אותם בשביל האקטיבציה... ואם לא, מישהו יודע איך אפשר לקנות Win7 בזול? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
לדעתי זה קרה אחרי הרצה מסוימת של SpyBot (ויש לי הרבה spyware לאחרונה). ה- Internet Explorer פשוט לא טוען שום דבר. בדקתי את הדברים ב Connections וגם ניסיתי להחזיר את ה Advanced לברירת מחדל וזה לא עזר. מה שמצחיק זה שהכל עובד כמו שצריך עם MyIE2 שהוא בעצם מבוסס על Internet Explorer. לא עזרה הסרת MyIE2. בנוסף, אם אני מנסה להפעיל עמודים מה My Computer למשל זה עובד מצוין. אז זו בעיה ספציפית לחלוטין ב IE. חיפשתי ולא מצאתי כיצד להתקין מחדש את IE. הורדתי את ההתקנה והרצתי אותה אבל זה נראה שהיא לא עשתה כלום, אפילו לא reinstall, רק בדקה מה צריך להוריד (כלום), התקינה איזה משהו חסר חשיבות ועשתה ריסטרט למחשב. הכל אותו דבר. חצילו
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, בביצוע REPEAR למערכת ההפעלה VISTA בעזרת דיסק ההתקנה, מה נשמר? ומה נחמק? התקנות / קבצים? תודה....
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית: אין לי זיכרון במחשב ואין מאיפה לקנות זיכרון SDRAM, כל חנות שאני נכנס אומרים לי שאין להם דבר כזה אלא רק DDR לסוגיהם, למרות שבזאפ רשום שיש. עד היום אני עשיתי קומבינות כמו לסגור תוכנות פועלות (למשל אי אפשר היה להריץ את האימיול והפושוטופ ביחד כי אז היתה מתבצעת קריסה מוחלטת). אתמול בלילה אחרי שהמחשב עבד 17 שעות רצוף התחלתי לקבל כל מיני הודעות שגיאה בהפרשים לא גדולים, את חלק קטן מההודעות צילמתי ואני אצרף אותם כאן. מכיוון שהמחשב רשם משהו על זיכרון וירטואלי ומכיוון שהנושא דובר כאן בפורום בעבר (גם אני פתחתי שאלה בנושא לא מזמן), אז פשוט נכנסתי להגדרות של הזיכרון וירטואלי והגדרתי שם שיעבוד עד 1000MB על חשבון מקום פנוי בכונן הקשיח. עכשיו השאלה היא כזאת: …
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. לוח האם שלי:GIGABYTE GA-EP43-UD3L. זיכרונות:2 סטיקים,כל אחד של KINGSTON DDR2 HYPER-X 2GB 800MHZ. כרגע אני על 32-BIT,מעונין לעבור ל64-BIT. תודה רבה מאוד מראש...
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני תקוע בבעיה מרגיזה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 אני מאמין כי פתרון שיעבוד עם WIN7 - אמור לעבוד גם עם WIN 8 מי עוזר לי למצוא פתרון ?בבקשה ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס חוקי ולאחרונה התקנתי אינטרנט אקספלור 7 ואחריי שהתקנתי את האקספלור המחשב לא ניכנס לי יותר לאתר של http://www.microsoft.com/israel/windows/ie/default.mspx רציתי לראות אם יצא גירסה בעברית וזה לא ניכנס לי יותר לאתר ועוד הרבה קישורים זה לא ניכנס לי ואצל חברים שלי זה כן ניכנס מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אנשים איך הוינדוס הזה שמעתי עליו דיי הרבה כדי להוריד ולהתקין או לא? כמו כן איזה גירסה היא האחרונה? איפה אני יכול להוריד ? ולא יודע ספרו את דעתכם בכי,..
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
פתאום נעלמו לי האיקונים שעל שולחן העבודה יענו אני לא יכול לראות אותם אתם יודעים מה אפשר לעשות עם זה?. וגם אני לא יכול לעשות אפילו קיצור דרך על השולחן העבודה אי אפשר להעתיק אפילו עליו כלום. :'( :'( :'( :'( :'(
-
??.. מה ההבדלים ביניהם ואיזה נכון, טוב ומהיר למחשב כמו שלי ? מעבד + ראם : intel pentium d 3.0 ghz ram : 2.00 gb
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כאשר אני עורך תמונה בפוטושופ ושומר בשולחן עבודה או סתם מוריד מהאינטרנט תמונה תמיד אני רואה את התמונה בגוון צהבהב יותר. כאילו התמונה מקבלת צבעים "חמים" ומעוותת את הצבעים המקוריים של התמונה.. למה זה ואיך מסדרים את הבעיה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
משיטוט בפורום ראיתי מה שכבר עשיתי שזה שילוב דרייברים ל DELL VOSTRO 1510 בעזרת תוכנת NLITE שאלה: האם דרייברים אלו טובים לכל מחשב שצריך אותם או כל מקרה לגופו? ראיתי גם שיש אפשרות להתקין אותם בעליה של דיסק ההתקנה ( F6) מתוך DOK האם נכון או שאפשרי רק מפלופי כמו שאני יודע??
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, מידי פעם סתם פתאום מופיע מסך כחול שכותב שווינדוס מבצע ריסט כדי למנוע פגיעה במחשב וכותב גם win32k.sys . וזה קורה באופן שלא ברור לי מה גורם לזה כי זה לא קורה לאחר שימוש בתוכנה או משהו מסוים (והמחשב נקי מוירוסים וקבצים מזיקים). לאחר הריסט מופיע חלון "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ואומר שנוצר קובץ dmp שמתאר את הבעיה (ואין לי מושג בזה) . יש לי vista 64bit sp1. אשמח לעזרה,תודה.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אז קניתי היום. באתי להתקין והוא נותן לי שפת ממשק uk. אני יודע שאפשר לשנות את זה אחרי ההתקנה, אבל למה בעצם זה לא מוריד us? מעצבן קצת. אפשר להוריד iso של us?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מקשיב למוזיקה בVLC ושמרתי כמה פלייליסטים בסיומת xspf בתקיית מוסיקה. אני רוצה שלכל קובץ פליליסט יהיה תמונה של המוסיקה הספציפית שלו, ולא אייקון המכוער של VLC. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-