Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי WinMatrix XP v2.11 והתוכנה ביטלה לי את שקיפות האייקונים בשולחן עבודה, הסרתי אותה אך עדיין אין שקיפות מאחורי האייקונים... איך אני מחזיר את השקיפות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נכנסתי לחשבונות משתמשים ורציתי לפתוח חשבון חדש בנוסף לAdministrator עכשיו היה לו סיסמא שאני שמתי מזמן ושפתחתי חשבון חדש הוא נעלם מה גם שבחשבון החדש הוא קבע אותו להיות מנהל עכשיו אני לא יכול למחוק אותו והכי חשוב זה ה-Administrator איך אני חוזר אליו היה לי חומר על שולחן העבודה הצלחתי להיכנס ל-Administrator אבל אני לא מצליח למחוק חשבון אחר ז"א אני רוצה שיהיה לי רק Administrator מה לעשות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לבצע ניקוי רציני ל Windows אך בד"כ אחרי פעולה כזאת כל ההיסטוריה של ההאתרים שאני בד"כ נכנס נעלמת. אין לי כח תמיד מחדש לרשום את כל האתרים וישנם כאלו שאני שוכח. היכן נשמרת ההיסטוריה של האתרים בהם אני משתמש עלמנת שאוכל לגבות אותה לפני פעולת הניקוי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין daemon tools גירסה 4.03 על win 7 X64 והוינדוס לאחר הפעלה מחדש לא הצליח לעלות-הפעיל איזה חלון של RESTORE אבל זה לא עזר התקנתי שוב מחדש והיתי רוצה לדעת אם יש רשימה ל תוכנות שידוע שעובדות וכאלה שלא ואיזה תוכנה יש לטעינת קבצי ISO בWIN7?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קורה לפעמים שאני מנסה להכנס לדף אינטרנט שלא קיים. במקרים כאלה אמור להופיע מסך לבן כזה של האקספלורר שאומר שהאתר לא נמצא. אצלי יש איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מנסה להכנס לדף לא קיים (או שהם ממציאים את זה) זה נכנס לי למנוע חיפוש בשם Internet Optimizer שנראה כך איך אני מעיף את הדבר המעצבן הז?!?!? כבר עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי תקיה כזאת בפרוגרם פיילס, מחקתי אותה אבל התופעה נמשכת... עריכת המודר: הלינק תוקן. מקווה שלא אכפת לך.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהכחול והירוק, לאני מעוניין בשינוי צבע. אני מעדיף גוונים אפורים וכהים, ואני לא מצליח למצוא משהו מתאים. למישהו יש, או מוכן לתת לינק לאיזה theme נחמד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנא עיינו בתמונה המצורפת. אני יכול לגשת לכונן אם אני רוצה, זו לא הבעיה - אך אני מעוניין לסדר את זה שזה יהיה בדיוק כמו בעבר שעל ידי לחיצה כפולה זה אוטומטית יפתח את הכונן. http://img399.imageshack.us/img399/1531/sdfdfgri4.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, מדובר במחשב שעובד על winXP pro, שאינו מוחבר כלל לאינטרנט. לאחרונה, ככל הנראה בעקבות התקנה של תוכנה כלשהי, המערכת החלה להקפיץ לי הודעות על כך שאיני מחובר (ר' תמונה). איך מפסיקים את התופעה הזו (חוץ מאשר להתחבר, כמובן..)? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זוכרים שהלבשתי את ה - XP שלי ? אז עשיתי עכשיו משהו דומה .. איך יצא ? Pic #1 Pic #2 Pic #3 מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם , תגידו ה oem וה retail איך זה הולך באופיס ? כעקרון אין לי צורך להתקין בו זמנית על כמה מחשבים . אבל אני משדרג לעיתים תקופות את המחשב שלי , לכן השאלה שלי האם oem באופיס מאפשר התקנה על מחשב חדש ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כאשר אני עורך תמונה בפוטושופ ושומר בשולחן עבודה או סתם מוריד מהאינטרנט תמונה תמיד אני רואה את התמונה בגוון צהבהב יותר. כאילו התמונה מקבלת צבעים "חמים" ומעוותת את הצבעים המקוריים של התמונה.. למה זה ואיך מסדרים את הבעיה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי היום מקלדת עכשיו התקנתי דרייברים והכל אבל הכפתור של הווליום אם זה למטה או למעלה לא עובדים ומה שהבנתי שצריך לעשות זה להפעיל את הHID INPUT SERVICES אז נכנסתי לשירותים וניסיתי להפעיל אבל כשאני מנסה להפעיל באה השגיאה הבאה ''לא היתה אפשרות להפעיל את השירות HID INPUT SERVICES ב-מחשב מקומי. שגיאה 2:למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ הצויין.'' חיפשתי תשובות באינטרנט וללא הצלחה עדיין אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנת WIN7 לעומת XP, על אותו מחשב חזק שיכול לסבול הכל, לפי הנתונים הידועים ומפורסמים, עדיף להתקין את 7 ונרוויח מהירות וביצועים גבוהה. המידע הכל כך ידוע הזה מבוסס על בדיקות שנעשו על מחשבים חדשים בלבד [ככל הידוע לי] לכן אני תוהה אם ננתח ביצועים של אותו מחשב עם 7 לעומת XP באותו מחשב חזק אבל! במצב המדמה גיל של שנה או שלוש שנים שזה אומר מערכות וHDD מפוצלים בעשרות אחוזים, רגיסטרי עמוס, ועבר עשיר של התקנות והסרות ,קבצי TEMP , וכל שאר הזבל של מערכות ישנות וקראתי פעם שיש מבחנים שעושים כאלה הדמיות השאלה שלי האם 7 בגלל נפחה ומספר הקבצים הגדול תמשיך להיות מהירה באותו יחס אל מול XP או שהתוצאות תהיינה אחרות למעשה זה שאלה עקרונית המתאימה לכל מערכת הפעלה עמוסה וגדולה לעומת רזה, כולל לינ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשני מחשבים שניהם חדשים ועל שניהם מותקנים +- אותם הדברים הבעיה היא שלפעמים כשמפעילים את המחשב הוא מגויע למסך של הברוך הבא ואז מסך שחור וזהו המחשב לא ממשיך בעליית הוינדוס או שיש את הלוגו של הוינדוס מצתייר לו ואז מסך שחור וגם הוא לא ממשיך לעלות מכבים ומפעילילם מחדש לפעמים כמה פעמים לפעמים פעם אחת וזה חוזר לעצמו בלי כל זכר למה שהיה מדובר בWIN 7 ULTIMATE. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ווינדוס מסידרת ויסטה מומלץ להתקנה במחשב המיועד למשחקים? במחשב יש 4GB RAM, ומעבד E7300. והאם יש גירסאות מושפרות של ויסטה ללא צריכת משאבים מיותרת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\D השגיאה הופיעה תחת system הדיסק עובד סה"כ בסדר, 0 סקטורים פגומים ובdevice manager אין בעיות. מישהו יודע ממה נובעת הבעיה? 10x
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודשיים שלוש רציתי להתקין בלפטופ שלי לינוקס backtrack 4 r1 עכשיו ברוב טיפשותי בהתקנה לא הקצתי מקום ובטעות מחקתי את הווינדוס שהיה (וויסטה). השאלה שלי אם יש דרך עכשיו להחזיר את הווינדוס עם כל הקבצים והמידע שהיה מבלי למחוק את הלינוקס (גם עליו יש לי מידע) וששני המערכות יעבדו ביחד. בבקשה תסבירו לי מה לעשות, רק בעיה שאין לי דיסקים של ווינדוס או דברים כאלה..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! היום פירמטתי לחבר שלי את המחשב, והתקנתי לו את windows xp pro במקום me שהיה לפני, עכשיו יש בעייה מוזרה, המחשב נוטה כל כמה זמן פשוט לקרוס ולעשות לעצמו reset בזמנים רנדומליים לחלוטין, לא ניראה לי שזה blaster משום שעוד לא התקנו לו את האינטרנט...אז אין שום דרך שזה יגיע למחשב, הקריסה קרתה גם פעמיים בזמן התקנת xp והיינו צריכים להתקין מהתחלה, ראוי לציין שהוספנו גם 128 זיכרון למחשב... למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה 1: אני משתמש ב-WINDOWS XP SERVICE PACK 2... ולפני כמה ימים שמתי לב שה-LANGUAGE BAR נעלם לי... יש דרך להחזיר אותו? בעיה 2: יסגירת המחשב יש לי כזה סיים משימה של תהליך שנקראExplore.EXE וזה די מפריע... זאת אומרת אם אתה לא לוחץ END NOW המחשב לא ייסגר... יש למישהו פיתרון גם לזה? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נייד HP PAVILION DV6000 עם מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM את המחשב הבאתי כאשר ביקרתי בארה"ב ולכן על המקלדת יש רק סימוני אותיות באנגלית . על מנת לכתוב בעברית (כמובן לאחר שהוספתי את הגופנים של השפה העיברית ) הפעלתי את המקלדת הוירטאלית. הגעתי לארץ וקניתי מדבקות (אני מרוצה מהן ) אך לצערי אני לא מצליח להיפטר מהמקלדת הוירטואלית . כל פעם שאני מדליק את המחשב המקלדת עולה כחלק מתוכנות הSTARTUP אני לא יודע מה לעשות ? האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? ניסיתי להיכנס ל EASE OF ACCESS לא עזר אני חייב לציין שאת ההגדרה להפעלת המקלדת באופן קבוע עשיתי ממסך הפתיחה (ז"א ממסך ה LOGIN) יש אייקון קטן בפינה התחתונה. עזרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי . יש לי בעיה בווינדוס מאתמול בלילה לאחר איתחול של המחשב. אני לא מצליח להעלות את מנהל המשימות אני מקבל הודעת שגיאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך". הודעה מפגרת כי אני מנהל המחשב, זה הוונידוס והמחשב שלי . כאשר אני מתנתק ועולה כאדמיניסטרטור אז אין בעיה - מנהל המשימות עולה. אנא עיזרו לי, מה עליי לעשות דרך אגב, אין מצב לשיחזור המערכת משום שאתמול ביטלתי אותו ומחקתי את כל נקודות השיחזור - טעות מצערת אודה לכם על עזרתכם כמו תמיד אני מצטער, שכחתי לעשות חיפוש , אם אני לא אצליח אז אני אפנה אליכם שוב בעריכה. סליחה. לאחר חיפוש הצלחתי לפתור את הבעיה ושוב אני מתנצל שפתחתי סתם ת'רד. "אין מעשה במחשבה תחילה"
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את הגירסא הסופית של windows 7 64bit יש כל כך הרבה גירסאות שזה מבלבל וריאיתי שיצא ב 13 לחודש גירסא חדשה אפשר בקשה לינק ישיר להורדה חיפשתי ולא מצאתי.. שיהיה 64BIT..... תודה לעוזרים ד"א SAMP יפעל על win7 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-