Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב בווינדוס 8. כשאני נכנס להגדרות של המסכים, אני רואה שלכל מסך יש מספר. מסך המחשב מוגדר כPRIMARY והוא גם ממוספר 2 ומסך הטלוויזיה ממוספר 1. האם יש אפשרות לשנות בין המספרים? (הבעיה היא שלאחרונה הרבה חלונות נפתחים לי במסך הטלווזיה ולא במסך הראשי של המחשב ואני חושב שאולי הבעיה נובעת מהמספור) תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וזה לא קורא רק על הnotepad זה קורא על חצי מהתוכנות ושאני מפעיל את המחשב תעזרו לי!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היום קרה לי דבר מוזר- הדלקתי את המחשב והוא לא הגיב בשולחן עבודה. עשיתי ריסט וזה הסתדר אבל אז כשבאתי לקרוא אי מייל, כלומר שכהכנסתי את הסיסמא ורציתי להכנס, הוא נתקע. הוא הראה סימן של חשיבה וחרי זה כלום לא הגיב, יכלתי רק להזיז את העכבר. זה קרה לי גם פעם אחת (לעומת כל הפעמים שניסיתי להתחבר לאי מייל) כשגלשתי, אחרי איזה חצי שעה של גלישה זה שוב נתקע... לא יודע מה לעשות.... :-\ ואני צריך לקרוא את האי מייל בדחיפות. יש לי שם משהו חושב. אולי אם מישהו יודע בינתיים איך אני יכול להכנס לאי מייל שלי (של HOTMAIL.COM) בדרך אחרת שלא תתקע לי את המחשב...??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קלטו את הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443805,00.html הם כותבים שמייקרוסופט אישרו אתמול שהחבילת שירות תצא רק בחצי הראשון של 2008
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Ctrl + Alt +Del הפסיק לעבוד לי ישנה אופציה אחרת להפעלת הישום? וישנו עוד דבר מציק תוכנה בשם BearShare ניפתחת לי אוטומטית בכל כמה שניות בכל פעם שאני סוגר אותה היא שוב ניפתחת אוטומטית לאחר כמה שניות. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודשיים שלוש רציתי להתקין בלפטופ שלי לינוקס backtrack 4 r1 עכשיו ברוב טיפשותי בהתקנה לא הקצתי מקום ובטעות מחקתי את הווינדוס שהיה (וויסטה). השאלה שלי אם יש דרך עכשיו להחזיר את הווינדוס עם כל הקבצים והמידע שהיה מבלי למחוק את הלינוקס (גם עליו יש לי מידע) וששני המערכות יעבדו ביחד. בבקשה תסבירו לי מה לעשות, רק בעיה שאין לי דיסקים של ווינדוס או דברים כאלה..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יצרתי לאחי משתמש Standard ב-Win7\64 יש לי רמקולים Logitech Z-Cinema שבכדי לשלוט בהם יש צורך בתוכנה. במשתמש ה-Admin שלי מן הסתם היא פעילה כמו שצריך,אך איננה מופיעה בחשבון שלו. איך אני מוסיף את התוכנה שיוכל להשתמש בה בכדי לשלוט ברמקולים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה לי את האוברקלוק של המעבד, כלומר לפי "מאפיינים - המחשב שלי" , רשום שם 1.86 @ 1.86 , כאשר בעיקרון לפני הפורמט היה רשום 2.20.. איך מעדכנים את זה? אגב עד שלא נכנסתי לשם וראיתי את "rate and imporve your computer" המערכת הייתה זזה קצת מעצבן, עכשיו זה יותר טוב. אגב כמה באמת משנה הציון? רשום לי 5.4 (בעיקר בגלל המעבד אני חושב ) - C2D 6320, Asus P5B, 2x2GB DDR2, HD 4770, DELL 2209WA. שאלה אחרת, בשני הכוננים אחרי שהתקנתי מספר תוכנות, הוא יצר לי תיקייה נוספת של Program Files - X86 , מה העניין עם זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מורידים מ = add and remove שמות של תוכנות שנמחקו בטעות והאם צריך תוכנה מיוחדת או שאפשר לעשות את זה דרך regedit
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתה לי 7 64 ורציתי לבצע התקנה חדשה. יש לי רק דיסק שידרוג ל7 ממשרד החינוך ורציתי לפרמט את דיסק המערכת(היה שם המון זבל ובלגאן), אז התחלתי בXP במגמה לעבור ל7 מיד אח"כ, התחלתי ובטעות לחצתי על ריסט תוך כדי ומאז המחשב לא מוכן לטעון שום דיסק של מערכת הפעלה וגם לא את זו שהייתה בכל המקרים הוא כותב לי EROR LOADING OPORETION SYSTEM. לא מצאתי פתרון. עיזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקבל מחשב חדש מפאנדה מחשבים. בחרתי להתקין לבד את הווינדוס ויש לי דיסק מקורי עם בוט והכל. הקיצר אני מקבל את המחשב מורכב אבל אני לא יודע איך אני מגדיר את גודל המחיצות? זה בחלון שאני בוחר באיזה מחיצה? הבעיה היא שלא תהייה שום מחיצה מוגדרת. ורציתי להוסיף שקניתי דיסק קשיח SATA2 אז אני צריך בעליה של ההתקנה בהתחלה בהתחלה ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA2 עם הדיסקט שלו או משהו כזה? יש שוני בין התקנת ווינדוס במחשב חדש לגמרי מאשר ממחשב רגיל? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לדעת האם יש ב-WIN XP פייר-וואל מובנה שמותקן ביחד עם ההתקנה של ווין XP עם כן אז איך מבטלים אותו?!? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!התקנתי את התוכנה speed fun כאשר אני נכנס אליה מופיע לי מסך אדום חלק וכדי לצאת ממנו אני צריך לעשות ריסטרט למחשב זה קורה לי גם בתוכנה pc wizard ברשותי מערכת הפעלה win 7 home primum 64 bit ולפני כן היתה לי מערכת הפעלה win vista home 64 bit מה הסיבה לתופעה הזאת? נ.ב. בתוכנות אחרות זה לא קורה. ???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ניידים טריים של היצרנית הסינית הגיעו אל החנויות עם מערך הגדרות שלא מאפשר זיהוי על ידי הפצות הלינוקס למיניהן, אבל מסתמן שלא מדובר במגמה מכוונת נגד עולם הקוד הפתוח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריכה להיות בעיה אם אני הולך להתייחס אליו כמו אל כונן קשיח לכל דבר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה תהליכים אמורים לפעול ואיזה לא? אני חושב שיש לי יותר מידי תהליכים של SYSTEM המשחקים מאיטים לי לפעמים (די הרבה האטות) וזה לא קרה אף פעם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי כון של 1TB במחשב היה מותקן עליו עד עכשיו רק ויסטה והוספתי XP הויסטה היתה מותקנת על C: ואת ה-XP התקנתי על D: ועכשיו אני לא יכול לזפזפ בניהם המחשב ישר ניכנס לXP איך אפשר לטפל בזה {כונן C לא נמחק..} תודה רבה שבת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או שיש גם דרך אחרת? תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה התחיל פתאום... התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ולא עזר...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP PROFOSIONASL ולא חילקתי לכוננים אז יצא שכל ה-80G הם בכונן C. מה אני עושה עכשיו? איך אני מחלק (אם אפשר) לכמה כוננים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחלתי לקבל במהלך אתחול המחשב, לפני עליית XP, בחלון DOS, הודעה כדלהלן : "INVALID BOOT.INI, USING COPY FROM C:\WINDOWS". משהו רע קרה כנראה לקובץ המקורי אם כי האתחול מסתיים ללא בעיה עם הקובץ החליפי. חיפשתי את הקובץ הנ"ל בדיסק והיחידי שהצלחתי למצוא נקרא BOOT.INI.BACKUP שנמצא ב-C:\WINDOWS\PSS. האם BOOT.INI המקורי נמחק איכשהו וזאת הסיבה להודעת הטעות? האם זה עלול להיות אינדיקציה למשהו חמור יותר בפתח? אודה על כל עזרה שתינתן.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על אחד שעובד ניסיתי להתקין NIS 2007 אבל הוא אומר שזה לא מתאים לויסטה מה לעשות??!?! האם לדאוג מוירוסים???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת ה XP של רצה כבר 780 שעות בלי שום בעיה וזה מחשב שעובד ועובד קשה עכשיו אני אוצה לראות איזה חובב לינוקס שאומר שהמערכת שלו יותר יציבה ואני מזמין אתם לפרסם שיא UPTIME של המערכת
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט מחדש את המחשב שלי..למחוק הכל וכמובן לגבות על usb כי המחשב שלי עושה מלא בעיות מוזרות אז אולי זה יעזור אני צריכה כמה הסברים.. איך עושים זאת ואיך מתקינים ווינדוס יש ברשותי את הקוד(אני מקווה שזה זה)כי יש לי ווינדוס אמיתי תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-