Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום! שאני מדליק את המחשב אז נפתח לי מסך שאני בוחר משתמשים. הבעיה זאת שאם אני מבטל את זה ושיעלה ישר הווינדוס עולה משתמש אחר שככל הנראה הוא הADMIN במחשב, וגם המשתמש שלי הוא ADMIN אז איך אני מסדר את זה שהמשתמש שלי יעלה ישר ולא המשתמש השני תודה מראש אריאל
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי וינדוס xp בעברית ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט אותו ואיך אני עושה את זה. תודה מראש וגמר חתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זאת כבר ממש תעלומה, המחשב מתכבה לי כשאני לא נמצא עליו זה בטוח במאה אחוז לא בגלל בעיות חום אז חשבתי שאולי הויסטה מתכבה לבד, האם יש כזאת אפשרות ? ואם כן איפה אני מבטל אותה ? אני עובד על vista ultimate 64bit תודה !
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום! היום אני פותח את המחשב והווינדוס מגיע לחלק של הפס הרץ ואחרי זה כשהוא אמור להעלות את המסך הכחול של ההתחברות אז המסך נכבה והווינדוס כאילו ממשיך לעלות(המנורה האדומה נדלקת והכל). בדקתי במסך אחר וזה אותו דבר. זה יכול להיות כרטיס מסך? המחשב עולה במצב בטוח ובמצב VGA וכשהווינדוס אומר לי שהרוזולוציה לא מתאימה אז אני מאשר שיתקן ואז המסך נכבה. עשיתי תיקון ע"י הדיסק של הווינדוס וזה לא עזר... מה אני עושה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי כמה שאלות בנוגע להתקנה של 2 מערכות הפעלה על 2 HD נפרדים והגדרת אתחול כפול להם. 1. איך למעשה עושים את זה? ??? אם אפשר פירוט כללי של השלבים 2. אני יכול לפצל כל HD ל2 מחיצות ככה שיהיו לי בסה"כ 4 מחיצות ואז להתקין על 2 מהם מערכות הפעלה וה2 האחרים יהיו לDATA? תודה
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי 4GB זיכרון , בsystem רשום רק 3326 , מה משתמש לי בזכרון ? AMD Athlon 64 X2 6000+ M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 X2 POWER COLOR 4850HD
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כשמכניסים סידי למחשב תמיד עולה חלון של איזו פעולה ברצוננו לבצע. איך משנים את הפעולות? יש לי שם אופציה לצריבה עם alcohol 120% שכבר מזמן מחקתי מהמחשב בנוסף קניתי צורב חדש ומופיעות שם אופציות שהנרו 7 התקין (מהדיסק שהגיע עם הצורב). כשאני בוחר אחת מהאופציות האלה שום דבר לא קורה. תודה עריכה: יש לי ווינדוס XP sp 2
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול (STOP: 0x0000007E) במחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה XP PRO בנוסף הייתה לי גם רמיזה במסך הכחול שיש לי תקלה עם קובץ KS.SYS . קובץ זה יושב בתיקייה C:\WINDOWS\DRIVERS כיצד אני יכול לתקן אותו ? אני מבקש התיחסות רק לקובץ KS.SYS !
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אין לי מושג איך, הוא פשוט נמחק. נשאר לי כל הסוגים שלו (BOLD, BLACK, NARROW...) אבל הרגיל נמחק לי. מישהו יכול לעזור לי להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP SP3 ואני רוצה לבטל את מסך הפתיחה.... איך עושים את זה?
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה לשחזר מערכת, בסוף התהליך אני מקבל הודעה שהשיחזור נכשל. האפשרות היחידה לשחזר היא רק במצב בטוח אבל אח"כ לא ניתן לבטל את השיחזור במידת הצורך כי בכלל לא ניתן ליצור נקודת שיחזור במצב בטוח ולכן אני צריך ליצור נקודה בצורה ידנית ואח"כ לעבור למצב בטוח ולשחזר. בקיצור: מה עושים כדי שהשיחזור יעבוד בצורה סדירה? (XP Pro SP2) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנהל המשימות לא נפתח? מקבלים הודעה שאין לכם את ההרשאות המתאימות? אחרי בדיקה שלחשבון שלכם יש הרשאות ניהול, והבעיה היא לא בהגדרות, נסו את הקובץ הבא- TaskManagerFix כמו כן, מומלץ לסרוק את המחשב לוירוסים. במידה ומנהל המשימות עולה כשורה אבל צירוף המקשים ctrl+alt+del לא נותן תגובה, הריצו את הקובץ הבא- CTRL-ALT-DELETE_Disabled-Fixe.vbs בלחיצת דאבל-קליק על כונן \ תיקייה נפתח חלון החיפוש במקום תוכן הכונן \ תיקייה? הפעילו את הקובץ הבא- folderopenssearch.reg כאשר אני מנסה לפתוח כונן דרך "המחשב שלי" נפתח לי חלון ה"פתיחה באמצעות". איך מסדרים את העניין? להוריד ולהפעיל את שני הקבצים הבאים- AutoRun when opening drive-fix.reg AutoRun when opening drive-fix.zip (קליק ימני על הלינק וSave …
-
- 3 תגובות
- 38.8k צפיות
-
-
שלום, אז בלי שיותר מדי התעניינתי שמעתי שלויסטה שלל תקלות ובעיות ואף פעם לא בחשתי בנושא עד עכשיו, כי עוד המעט יגיע המחשב ואני צריך לבחור מערכת הפעלה. ממה ששמעתי הXP תעבוד בסדר גמור אבל הבנתי שהויסטה בנויה יותר טוב לניצול 4 הליבות, האם זה נכון ואם כן במה זה מתבטא? על איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים בכללי למחשב עם קוואד קור? תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעייה מוזרה, יש לי WIN XP נעלמו לי פתאום כמה אופציות בWINDOWS יכול להיות שיש עוד כמה בלי שאני יודע עליהם.. קודם כל הריבוע שמראה לי באיזה שפה אני משתמש נעלם, אבל מסומן לי "וי" ליד LANGUAGE BAR ובשורה הכחולה במקום שהוא אמור להיות יש פשוט ריק שלא נותן לי ללחוץ עליו. כאשר אני מבטל את ה"וי" ליד LANGUAGE BAR הריק הזה מצטמצם לי. עוד דבר בתפריט TOOLS --- FOLDER OPTIONS ---- VIEW אמור להיות אופציה לביטול הסתרת קבצים ומה שיש לי זה רק "ניהול זוגות של דפי אינטרנט ותיקיות" והאופציות הרגילות שמסמנים בהם "וי". לעשות שיחזור בחלון הזה לא עזר, ושחזור מערכת לא עובד לי. מאוד מוזר, אולי מישהו מכיר את התופעה.. תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת הפעלה vista ultimate sp1 בעברית. 32bit אם אני משתמש ב אימיול או UTORRENT הכמות חיבורים שם היא 8. בSP1 המקס הוא 10. זה תוקע את הדפדפן. ניסיתי לשים את ה tcpip.sys autopatcher הכי חדש שמתאים לויסטה וזה רושם שהפעולה הצליחה (ביטלתי UAC) ואז כשאני עושה רסטרט למחשב הוא נותן לי מסך כחול. החזרתי את הקובץ המקורי דרך מצב בטוח. הבנתי מחיפוש ברשת שהקבצים בSP1 חתומים דיגיטלית כל שינוי בהם כמו עם הפאטצ' הזה דופק את המערכת ואז צריך כל הפעלה ללחוץ F8 ולבחור בלי חתימה דיגטלית. סתם בלאגן וכאב ראש. מישהו הצליח בSP1 (כי בויסטה בלי חבילות שירות זה עבד מעולה) להעלות את המקס החיבורים חצי פתוחים? הבנתי שיש תוכנה שנקראת readydriver plus שמבטלת את הצורך בחתימה דיגטלית של הדרייברים אבל הסתבכ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי XP..עכשיו אני יכול איך שהוא לשדרג אותו לVISTA מבלי לפרמט את המחשב ? או שאני חייב לפרמט... אם לא אז איך אני עושה את זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://blogs.zdnet.com/BTL/?p=10303
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מתכוון רק לאייקונים של כונן C ו-D. איך אני יכול להסיר אותם סופית ? (ולחזור לאייקונים המקוריים של XP) תודה.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך נפטרים מזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לפלזמה. הפלזמה מחוברת לכרטיס מסך (רדאון 2400) בחיבור HDMI וכל הזמן לאחר ריסט הרזולוציה משתנה (גם אם היא הייתה לפני זה 1680x1050 וגם אם היא הייתה 1024x768 כמו הרזולוציה של הפלזמה) למה זה קורה ואיך אני יכול להימנע מזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי רשיון WINDOWS XP PRO על מחשב נייד של דל, המחשב מפורמט ואני רוצה להתקין ווינדוס שיקבל את הקוד של הרשיון ושהכל יהיה כשר וחוקי, אבל באיזה עותק אני צריך להשתמש ? ניסיתי עותק WINDOWS XP SP3 INTEGRATED והוא לא קיבל את הקוד המקורי. האם חייב להתקין SP0 מ2001 כדי שיקבל את הקוד המקורי ? פשוט לא מוכרים אותם יותר וגם בקושי יש תמיכה במיקרוסופט מרוב שזה עתיק, SP1 יעבוד ?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
משום מה כשאני עושה ALT+SHIFT במסמך טקסט זה עובד לי מצויין אבל באינטרנט זה משום מה לא מחליף לי ואני צריך לעשות ידני מלמטה לבחור את השפה.. למה זה קורה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין תוכנה כלשהי [אגרון 2006 למתעניינים] ומסתבר שיש לה בעיית תאימות עם vista 64bit , ואי אפשר להריץ אפילו את ההתקנה, לפני שהתקנתי 64 ביט שאלתי איזה 3 פעמים אם יש בעיות תאימות וכולם אמרו לי שיש סימולציות ושטויות שפותרות את זה... לאן כל זה נעלם? ואיך משתמשים בדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המחשב שלי יחסית למחשב עם 2 ליבות E6750 זז יחסית לאט לא יודע למה אני יודע שהייתה תקופה שהיו לי 3 אנטי-ווירוסים על המחשב או יותר D: אבל פירמתטי והתקנתי את הנורטון שהיה לי בדיסק עכשיו התקנתי אתמול תוכנה שקוראים לה -FIX IT וסבבה היא לא עובדת כל המן רק שאני מפעיל אותה ככה שאין סיבה שהיא תכביד על המחשב כרגע אצלי שאני רושם עכשיו רק הנורטון עובד והאינטרנט ואולי הדרייבר של Nvidia ושל הכרטיס קול סבבה? סבבה! עכשיו צילמתי לכם את המנהל משימות שלי ותראו יש תהליך אחד שעובד איזה 5-7 פעמים ויש תהליך שמנצל משהו כמו 12 ולפעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא מראה שהוא מנצל בכלל 25 ו-100,000 זכרון!!!! למה זה לעזאזל!! הינה תראו: תמליצו לי מה לעשות כי זה ממש ממש מעצבן תודה מראש …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עשיתי ריסט למחשב ומשום מה שהוינסוד עולה יש תטע הזה של העידכון של הווינדוס בויסטה שאומר 1מ 3 ו 2 מ 3 וכו..... אז הוא כל פעם העושה לי את זה ואז מכבה תמשחב כל הזמן ואני לא יכול להיכנס לוינדוס כרגע אני בוינדוס משני של אקס פי מה אני עושה לעזעזעל מאיפה זה בא?!
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-