Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את קול אוף דיוטי חבילת ההרחבה והיא לא עובדת, שאני לוחת new game זה לא נכנס וגם שאני לוחץ quit אז עשיתי ctrl+alt+delete סגרתי את המשחק וכל המסך נהיה בהיר וגם שורת התפריטים עם כל האפשרויות שאני לוחץ ctrl alt delete נמחקה ועכשיו אני גם לא יכול לצאת מזה אפילו לאחר ריסט מה לעשות?? צירפתי תמונה אבל הקטנתי אותה בגלל שהיא שקלה הרבה אז תנסו להסתכל רק שאין אפשרויות או סרגל כלים או מה שזה לא יהיה שמה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב חדש, עליו התקנתי Win2000+SP4. הבעיה: בעת הפעלת Task Manager וגם MSConifg, היישום עצמו נכבה לאחר שניות מספר... כך שנאי לא מצליח לקנפג ולהשתמש בעצם באחד היישומים הללו... מישהו נתקל בזה פעם? והאם זה יכול להיות תהליך "רשע" שעושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 4 ג'יגה זיכרון במחשב ,עכשיו, השאלה היא האם הם ינוצלו על מערכת ההפעלה Visa 32bit ? מאחר ושמעתי שיש בעיות אם גרסת ה 64BIT. ואם הם לא יונצלו במלואם, אז כמה זיכרון מתוך ה- 4 ג'גה זכרון ינוצל בערך(ב-VISTA 32 BIT)?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כל תקייה מסודרת אצלי בנפרד בהעדפות: 1. תקייה מסויימת, לפי "רשימה" , תקייה אחרת לפי "סמלים" וכו... 2. יש לי תקיית קיצורי דרך שבה אני מסדר את כל הקיצורים שלי לפי "סמילם" ולפי סדר שלי מה ראשון ומה אחרון. 3. תקיית "INCOMING" של אימיול, שבה אני מסדר תמיד לפי "השתנה" . כאמור- כל זה לא נשמר לי אף פעם. הכל משתבש וחוזר להיות איך שבא לו- מ"רשימה" ל "סמלים" , סדר קיצורים משתנה, ותקיית קבצים של אי מיול חוזרת להיות לפי "שם" והפרמטר של "השתנה" נעלם בכלל. (אני מחזיר אותו תמיד "ידני") זה קורה בכל המחשב. מה הסיבה? איך פותרים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הורדתי ... ועכשיו אני שואל איך מתקינים. תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1.7GHZ סטיק אחד של זכרון 512 SDRAM ו.. השאר לא חשוב יש לי הארד דיסק שמותקן עליו WIN XP עכשיו כל פעם שהוא שהוא מגיע לקו הטעינה של הווינדאוס הוא חושב ומופיע מסך כחול לשניה (ככה שאין מצב לקרוא מה כתוב) וריסט אחריו. אין לי מושג אם זה בעיית ווינדאוס או חומרה,ניסיתי לבדוק כמה דברים במחשב כמו ספק כוח כרטיס מסך.. פשוט השאר אין לי איך לבדוק. ניסיתי גם להגיע דרך סייף מוד אבל גם כשהוא קורא את הקבצים כדי להגיע למצב הזה הוא מגיע לאיזה קובץ שהוא חושב וחושב מופיע שוב מסך כחול לשניה וריסט אחריו. אם למישהו יש רעיון התקבל בברכה. נ.ב אולי זה קשור.. התקנתי את הווינדאוס על ההארד דיסק דרך המחשב החדש שיש לי בבית ה AMD בגלל שהפנטיום עשה לי בעיות,לא רצה לקרוא את ההארד דיסק למרות…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
נדמה לי שפעם נתקלתי בזה שאחד ה- switch - ים שאפשר לתת לפקודת ה- setup של windows זה לתת שם קובץ ובו התשובות לכל השאלות שה- setup שואל את המשתמש בזמן ההתקנה כך שאפשר יהיה להריץ את ה- setup להתפנות לעיסוקים אחרים, לחזור ולמצוא את ה-מחשב מוכן עם המערכת מותקנת. השאלה היא אם מישהו ניסה את זה ? , זה אמין ? ואיך כזה קובץ נראה ואיך בונים אותו
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס ל-device manager בויסטה (ע"י קליק ימני על המחשב ומאפיינים) וזה לא נכנס. לא נותן שום הודעה, פשוט לא נכנס. יש עוד פתרון חוץ מלשחזר מגיבוי/שחזור מערכת? Vista Ultimate 32 bit (גרסה חוקית), המפרט בצד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בתור משתמש poweruser במחשב, האם יש הבדל מהותי בין ויסטה buisness ל ultimate ?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי יש לי VISTA RTM FINAL ורציתי לדעת אם יש הבדל בין גירסא זו לגירסא שיצאה לא מזמן לחנויות? תודה
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נייד של ASUS G73JH הוא עושה לי בעיות ממש רציניות נתקע נכבה לא מגיב , אני משתגע בתור אחד ששונא לפרמט החלטתי ללכת על זה בלב שלם עכשיו הבעיה היא , איך לעזאזל אני מפרמט את המחשב הזה? אני משתגע חיפשתי בפורומים בחול אני לא מוצא תשובות זה המחשב אם זה עוזר למישהו http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה מה מצב? לפני כמה ימים לחבר שלי היתה הפסקת חשמל (המחשב לא היה דלוק), אחר כך כשהוא הדליק את המחשב והכניס סיסמא וכו" אז אחרי 3 שניות המחשב שלו עושה ריסטרט, אז אתם יודעים אולי מה הבעיה אצלו? חשבתי אולי זה הביוס תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי 512mb של זיכרון ram ואז שידרגתי ל2gb ram ועדיין אני מקבל מדי פעם הודעה של כמות מועטה מדי של זיכרון וירטואלי איך אני פותר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם איפה אני מוצא את המספר הסידורי של נערכת ההפעלה win xp home זה המספרים והאותיות שכותבים שמפרמטים את המחשב בהמשך ההתקנה יש לי וינדוס חוקי אבל אבדתי את הספח שמודבק עליו המספר סידורי יש מצב שאפשר למצוא את זה בוינדוס? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה: הסידירום והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי אבל מופיעים בביוס וגם ב"מנהל ההתקנים" אבל עם סימן קריאה בצבע צהוב. יש לי תחושה שזה וירוס אבל עשיתי סריקה וגם הרצתי COMBOFIX וזה לא עזר.. מה עושים? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כ שבוע אתמול בלילה התקנתי עליו כרטיס רשת חדש לאחר ה ריסטארט קיבלתי מסך כחול פעמיים ואז הוא קרס ולא העלה את הוינדוס התקנתי וינדוס חדש והכל עובד טוב אבל חברים אמרו לי שזה לא קשור כי המסכים הכחולים האלו קורים בגלל חומרה א)יש כזה מצב בכלל? ב) עם זה בגלל חומרה אז איך זה עובד תקין עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שה BIOS שלי לא במצב של UEFI , כבר מותקן לי Windows 8.1 האם לשנות ? הבנתי ש UEFI יותר טוב ל WIN8 הלוח שלי הוא GIGABYTE GA-Z77X-UD3H מפרט בצד אם צריך יותר מזה אודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מסמן עם העכבר את הקובץ שאני רוצה לגרור נגיד לתקיה מעביר אותו לתקיה ומה שנהיה זה בעצם שאני רק רואה את החץ הקטן האלכסוני הזה שכאילו הוא מעביר אותו אבל חוץ מזה הוא בכלל לא מעביר אותו זה קורה גם כשאני רוצה להעביר שיר ל-winamp מראה לי רק את החץ אבל לא נכנס כלום לwinamp מה הבעיה פהה???
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש אפשרות בWindows server 2008 לדעת את הIP של מי שמחובר כרגע לRDP. בנוסף, יש אפשרות לדעת מה הIP של מי שהתחבר לאחרונה (נניח בשבוע האחרון)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה נכון שמיקרוסופט הוציאו שני גירסאות VISTA אחת 32 ואחת 64 והרשיון הוא רק לאחת מהגירסאות ? או שאפשר באותו רשיון לבחור מה להתקין 32 או 64 ? אם לא אז למה לאזזל חילקו את זה לשני רשיונות ? ומה אם אקנה 32 ובעוד שנה ארצה לשדרג ולהתקין 64 ביט ? אז אעלץ לרכוש VISTA 64 ??? והאם ניתן להשיג היום 64 ביט ?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד עם win7pro 64bit. חיברתי למחשב דיסק קשיח ide באמצעות מתאם usb. הדיסק לא מזוהה במחשב, וגם לא שום דיסק אחר. כמובן שהדיסק מחובר גם לחשמל. הבנתי שהדיסק אמור להופיע במחשב בתור כונן נוסף (כאילו חיברתי דיסק און קי). מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדות כלשהן שצריך שמומלץ לבדוק? אשמח לתגובות ולרעיונות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם בכללי מה אתם יותר נהנים מויסטה או XP וגם האם יש בויסטה הרבה באגים?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
רק אני הבחנתי בכך שההארדיסקים בסביבת המערכות האלה לעיתים "טוחנים" לשווא... בלי כל סיבה מוצדקת?.... ה Indexing Services מבוטלים, מה יכול להיות הגורם לכך? מדובר בתופעה רנדומלית, היכולה להתרחש סתם כך, גם ב Idle מוחלט (נמצא ב Desktop, בלי שום processים תובעניים הרצים ברקע) הנמשכת מס' דקות, עד לפעם הבאה. וכן, ניסיתי לפרמט.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
העיניין איתו כבד לי על ה SSD ואין לי צורך שמה בכלום. איך אני יכול למחוק את זה? זה כל הזמן אומר שאני צריך הרשאות מיוחדות
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-