Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים, היום הייתי באיסיקיו ופתחתי שיחה עם מישהו שאני מכיר שלא דיברתי איתו הרבה זמן.. קיצר הוא עונה לי באנגלית ואומר לי שהוא רואה ג'יבריש, אז שאני גם אכתוב באנגלית. אמרתי בסדר. דיברתי איתו באנגלית, פתאום הוא אומר לי "i dont know you, this icq is hackjak" או משהו כזה... אחרי זה הוא אומר לי "you are a jew" וכל מיני שטויות, קיללתי אותו בחזרה ובקיצור אחרי זה הוא אמר לי שהוא רואה את כל מה שאני עושה במחשב. עכשיו אני ממש לא מאמין לשטויות האלה... אבל אני מצד שני לא בטוח... אז התנתקתי מאיסיקיו בכל מקרה ושמתי אותו באיגנור... עכשיו אני לא יודע אם הוא עבד אליי או שזה באמת אפשרי. ומה אני צריך לעשות? יש לי נתב שפועל בו הפיירוול למיטב ידיעתי, ויש לי גם את הפיי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! תוכלו לעזו לי בבקשה להעביר את תקיית הTEMP מ: C:\Documents and Settings\L.A\Local Settings\Temp אל D:\Temp חיפשתי כיצד לעשות זאת ולא מצאתי. תודה מראש L.A
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי (בעזרתכם האדיבה) מחשב חדש עם כונן ssd שבו מותקן מערכת ההפעלה. מכיוון שאני דיי מוגבל עם גודל הכונן, אני רוצה להתקין את המשחקים בכונן המכאני, שם יש לי טרה. האם יש בעיה עם זה, מכל בחינה שהיא? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שונא את הויסטה הזאת! בנייד של אבא כל שבוע מצטברים 25 גיגה של old backups, מאט את הנייד בטירוף. יש אפשרות לבטל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מקלדת של מייקרוסופט איך אני מבטל שכפתור ה SLEEP וה LOG OFF לא יפעלו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה אומר שאני יכול לקנות דרך EBAY את הULTIMATE ולהתקין אותו בעברית מלאה ? או שיש צורך לרכוש או להשיג גם MUI ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ntldr missing אני מנסה להתקין VISTA וגם חלונות 7 וזה מתקין והכל עובד עד שאני עושה restart ואז הוא רושם ntldr missing לי זה מוזר כי עם XP אין בעיה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ התוכן בכותר, השגיאה למטה : This webpage is not available The webpage at https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=iw&continue=http://www.google.co.il/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 201 (net::ERR_CERT_DATE_INVALID): Unknown error. המחשב נבדק ונסרק עם SUPERANTISPYWARE,Malwarebytes' Anti-Malware נפתרה הבעיה: המחשב היה מתוכנת בטעות לשנתיים אחרונית(2009)...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הסטודנטים שאלה לכל מי שרכש או קיבל בחינם win7 באמצעות MSDNAA. לפי מה שהבנתי הרישיון מוגבל להתקנה אחת. האם המגבלה היא התקנה על מחשב אחד כמו כל עותק OEM? או שבאמת ניתן להתקין רק פעם אחת ואחרי זה הדיסק משמיד את עצמו כמו במשימה בלתי אפשרית? מה עושים במקרה זה אם צריך לפרמט את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כדאי לי לקנות WIN 8 במחיר 40$? דרך הלינק הנ"ל: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows/buy זה יותר גרסת שדרוג אבל אין לי WINDOWS מקורי בכלל השאלה היא אם יעבוד וגם אני זוכר שלפני כמה זמן גירסת שדרוג הוצעה ב20$ אודה לעזרתכם בנושא תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש המון מדריכים ברשת המסבירים כיצד ניתן כן לגרום לויסטה 32 ביט לזהות 4 גיגה זיכרון מישהו שמע/מכיר ? עובד/לא עובד?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הגיוני...הדבר היחיד שתופס עוד יחסית זיכרון זה ה-FF שעובד ברקע. גם אצלכם זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את המראה של האייקונים במחשב ישן שלי. מותקנת על המחשב מערכת ההפעלה Windows 98SE. יש לי חבילת אייקונים (קבצי ico) מקצועית ברמה גבוהה בפורמט של Windows XP, עם צלליות ושקיפות חלקית. באמצעות tweak, שיניתי את גודל האייקונים במחשב מ-32X32 ל-48X48. החלפתי את האייקונים הישנים במחשב באייקונים החדשים, אבל הבעיה היא ש-Windows 98 לא יודע להציג צלליות ושקיפות חלקית כמו Windows XP (מישהו יודע אם Window 2000 יודע?), כך שחלק מהאייקונים נראים בצורה משובשת (רקע שחור במקום שקיפות חלקית), ואייקונים אחרים (בגודל של 48X48) משתבשים כאשר לוחצים עליהם עם העכבר. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת ל-Windows 98SE ול-Windows 2000 Professional SP4 להציג אייקונים כמו Windows XP? שאלה נוספת: לפעמים ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HD של 80 וחילקתי אותו ל20 ו60 וה20 הוא וינדוס ועכשיו פירמטי והמרתי בהתקנה של XP לNTFS אבל השני מלא בדברים(משחקים וזה) כדאי להפוך אותו גם או לא? זה יפעל טוב אחרי זה ולא יעשה בעיות לדברים שם? אם כן מה הפקודה? ועושים את זה סתם ככה דרך הוינדוס?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי הארד דיסקים אחד של 4 ואחד של 30. בדיסק של 4 יש לי אקס פי ובדיסק של 30 מילניום ואז הבעיה התחילה נמאס לי מהמילנים אז מחקתי אותו את הקבצים שלו חשבתי שהטבלה (בהתחלה איזה ווינדוס אתה רוצה שהמחשב יעלה) תעלם אבל לא . פורמט לעשות אני לא יכול כי יש לי משחקים וסרטים בהארד דיסק הזה אז איך אני יכול להיפתר מיזה אולי מחיקת קובץ או משהו אז תעזרו לי בבקשה ?!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים קורה לי כשאני לוחץ על איקון בווינדוס למשל זה מסמן לי עוד איקונים בעת ובעונה אחת או שזה מסמן לי כמה קבצים בלחיצה אחת והדרך היחידה לפתור את הבעיה זה ללחוץ על ctrl+shift הימני ולאחר מכן על ctrl+shift השמאלי... זה ממש מעצבן ... הבעיה קורת בזמן רנדומלי לחלוטין! למישהו עוד זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD במקביל לחיבור למסך המחשב מאז כשאני מדליק את המחשב המחשב משנה את הרזולוציה של המסך וגם של הטלויזיה לרזולוציה המקסימלית, במסך 1024 על 1280 ובטלויזיה 1080 על 1920 במקום הרזולוציה הרגילה 768 על 1024 ו768 על 1360 בטלויזיה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה, עניין אותי אם מישהו אי פעם נתקל בה. אני עובד עם Windows 2000 SP2, וכאשר אני מנסה לעשות Rename לקובץ, הוא מדי פעם מבטל את השינוי שאני עושה בזמן שאני עושה את השינוי. לדוגמה, יש לי קובץ בשל somefile.txt, ואני לוחץ F2, הטקסט של שם הקובץ נכנס למצב שבו ניתן לשנות אותו. אני מתחיל לכתוב שם: changed.txt, אבל באמצע הכתיבה פתאום תיבת הטקסט נסגרת חזרה והשם חוזר להיות somefile.txt. האפקט זהה לזה שבאמצע הכתיבה מישהו יבוא וילחץ לך על esc. אין Pattern קבוע למתי זה קורה. לפעמים זה נסגר חצי שניה אחרי שאני פותח את שם הקובץ, לפעמים יש לי כמה שניות שאני יכול בהם מהר לשנות את שם הקובץ, אבל בכל מקרה אין לי יותר מכמה שניות לשנות שם של קובץ אחרת זה נסגר בפתאומיות. זה קו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים, מתנצל מראש. יש לי תוכנית שפונה לקישורים ברשת לקבלת אינפורמציה מסויימת וניתן להזין את הקישורים ידנית לתוך התוכנית. אני צריך שאחד הקישורים יופנה בסופו של דבר לקובץ בדיסק הקשיח במקום לרשת. האם ניתן ליצור קישור שמתחיל ב-://http שזאת הקידומת היחידה שהתוכנית מקבלת אבל להפנות לקובץ בדיסק? לדוגמה http://c:\some file. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במנהל ההתקנים צירפתי שתי תמונות בשביל להבין. לאחר שאני עושה את ההתקנה זה כותב שלא היה ניתן להתקין. יש רעיון? http://img129.imageshack.us/img129/163/27754386.jpg http://img129.imageshack.us/img129/3245/67463779.jpg תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הbitlocker על הלאפטופ שלי (7 אולטימייט) אבל חושש מכמה סיטואציות: א. מה קורה כאשר נדפקה לי מערכת ההפעלה? האם אני אוכל לשחרר את תוכן הדיסק או שהוא נשאר "נעול"? ב. מה קורה כאשר נדפק המערכת והדיסק הקשיח פיזית? האם אפשר לשחרר משם את החומר? ג. איך בכלל עובד הbitlocker? האם בכל עליית מערכת אני צריך להקליד סיסמא לדבר הזה (חוץ מהסיסמא הרגילה כמובן)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בכתבה כלשהי שממליצה על איחוי הרג'יסטרי בכדי לשפר ביצועי מערכת וכו'. אז לפני שנתחיל לחפש תוכנה שתעבוד עם ווינדוס 8, אני רוצה לשאול, יש משהו בזה? או שזה סתם שטויות שהכותב פלט? (כי למען האמת שאר הכתבה לא מחדשת כלום) ואם כן, יש תוכנה מומלצת שעושה את זה? ניסיתי אחת בשם Auslogics Registry Defrag, אבל לפי מה שאני רואה היא לא עושה כלום (רצה בערך ל-10 שניות ואז מודיעה שאין מה לאחות + מציגה פרסומת לעוד איזה תוכנה כלשהי לניקוי זבל)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב XP אני רוצה לשנות את התאריך של DATE MODIFIED בלי להתקין תוכנה מיותרתת איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שכחו מהשאלה הקודמת עשיתי ריסטרט וזה הסתדר, רציתי לשאול רק למה אי אפשר לעשות כלום על כונן C במחשב? אי אפשר להתקין עליו דברים ואי אפשר לשמור עליו דברים..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-