Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בעיות שפגעות במחשב...(לא זה שהיא שתתקיף את מייקרוסופט) כי לשני חברים שלי שמחוברים אגב ברשת.... לאחד האט מאוד את המחשב עד כדי קריסה...ולשני בגלל שהוא היה ישן בכלל כל הזמן קרס.... כמובן שזה הסתיים אחרי שהם מחקו את התועלת והתקינו את העידכון...ובנוסף לא היה וירוסים אחרים כי יש להם נורטון אנטי וירוס מעודכנים...והם עשו בדיקה... מה אתם אומרים??? בגלל ה-MSBLAST (התולעת) או לא?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שרת 2003. ברצוני לייצור ספרייה משותפת ולתת לכולם ( Everyone) הרשאות List & Read & Execute עליה. כאשר משתמש יוצר קובץ חדש אני רוצה שרק הוא (בתור ה- creator owner) יוכל לערוך את הקובץ (הרשאת modify) ואילו כל שאר המשתמשים ישארו עם הרשאות List & Read & Execute על הקובץ החדש שנוצר. האם בכלל דבר זה אפשרי ב- windows 2003 ומה הדרך לעשות זאת?? האם צריך לתת הרשאת Modify מראש על הספריה המשותפת ואז יש דרך למנוע את ההורשה (חילחול) לקבצים הנוצרים בספרייה זו?? כך שרק ל- creator owner של הקובץ תשאר הרשאת Modify ולכל השאר המשתמשים רק הרשאה לפתוח את הקובץ??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה היא התחרפנה?????????? על מה 7 גיגה? האמיול פתוח ומוריד ומעלה (לא הרבה) דפדפן , פלייר , יוטיוב , ICQ ו MSN ... והקספרסקי. מה נסגר עם המחשב הזה? (הייתי עושה יותר מזה עם 512 ראם מעולם לא הישתמש במעל 300 מגה בית .) והכי מוזר , אני עושה ריסט מפעיל הכל שוב. זה יורד לג'יגה ומשהו , וכל פעם עולה לאט לאט עוד ועוד .....
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מבטל תרקע הלבן הזה של האייקונים בשולחן עבודה..? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר ביקש שאסדר לו את המחשב. המ"מ היא Win XP SP3 . הבעיה היא שאחרי ה Log in המחשב פשוט נתקע ולא מגיב. כשנכנסתי ב Safe mode הכל עבד חלק... יש עצות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להגיע לאפשרות הזאת בווינדוס XP SP2 תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הורדתי את חבלית ההתקנה דרך אפליקציית החנות. אחר ההתקנה בדרך כלל נתקע על 69 אחוז ומורה על תקלה 0x80246007 לאחר ההתקנה גם אני שם לב שכאילו חצי מחשב נמחק ולא עובד ורק לאחר ריסטרט הכל חוזר לטבעי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לשדרג לווינדוס 8 (אני יודע שקבר שאלו את זה אבל זה שונה) א. יש לי גירסה קנויה של ווינדוס 7 אבל הסיריאל הלך לאיבוד האם זה יגרום לבעיה בקשר להתקנת השדרוג ב. האם אפשר להשתמש בסיריאל של הווינדוס xp שלי במקום ג.אם יש אפשרות לכחת דיסק של xbox ולהפעיל אותו אל ווינדוס 8 ישירות ד.האם יש אפשרות לפתח אפליקציות לווינדוס אם פייטון אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא וגם לדע האישית שלכם אל המערכת
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי התקנת וינדוס 7 על כונן C , אני רואה את כונן D אבל משום מה הוא לא נותן לי גישה רושם: "אין גישה לכונן D" מה יכולה להיות הבעיה? זה חשוב לי מאוד ודחוף,כי לפני השידרוג וההתקנה של 7 , שמרתי על D דברים חשובים ועכשיו אני לא מצליח להיכנס אליו. הוא רושם לי על הכונן כונן D ומתחתיו NTFS תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי (בעזרתכם האדיבה) מחשב חדש עם כונן ssd שבו מותקן מערכת ההפעלה. מכיוון שאני דיי מוגבל עם גודל הכונן, אני רוצה להתקין את המשחקים בכונן המכאני, שם יש לי טרה. האם יש בעיה עם זה, מכל בחינה שהיא? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בXP SP3, ואני די מרוצה אבל אני שוקל לפרמט ולהתקין ויסטה. המפרט של המחשב שלי: E6750 2GB Ram GEFORCE 8800GTS 320MB שיושבים על Gigabyte GA-P35-DS3L בד"כ אני משחק מנג'ר, קאונטר סטריק, אבל גם משחקים יותר כבדים כדאי לי להחליף? המחשב יעבוד יותר לאט? המשחקים יעבדו יותר טוב? ואם כן לאיזו גירסא של ויסטה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה אומר שאני יכול לקנות דרך EBAY את הULTIMATE ולהתקין אותו בעברית מלאה ? או שיש צורך לרכוש או להשיג גם MUI ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מותקנות אצלי 2 מערכות הפעלה: windows XP pro windows 2000 איך אני יכול להסיר אחת מהן? את ווינדוס 2000? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows 7 . כרגע הוא על כונן 160GB עם 8MB באפר, אני קונה עוד כונן 320GB עם 16MB באפר, השני אמור להיות יותר מהיר אז אני רוצה שהוא יהיה הכונן הראשי. האם אפשר פשוט להעתיק לתוכו את מערכת ההפעלה בלי להתקין אותה מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי מושג באיזה פורום לכתוב את ההודעה אז הפורום הזה נראה הכי הגיוני... יש לי מחשב בלי כון dvd והייתי רוצה לדעת אם אפשר לראות סרטי דיוידי על המחשב גם בלי דיוידי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ווינדוס 7 64 bit. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד מצליח למצוא מערכת הפעלה. לאחר ריסוט שתיים נוספים הכל מסתדר. חשבתי שאולי משהו פגום בהארדיסק אבל check disk של ווינדוס לא העלה דבר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? איך פותרים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף ווינדוס 7 או XP? מפרט: מעבד:E7400 2.8@3.85 כ.מסך:ZOTAC 9400GT זיכרונות:2GB
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
just an hour ago, i installed win98 se, and it's not hebrew enabled, so i can't write in hebrew, i was wondering if there's any way to enable hebrew again, help will be welcomed
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
פתאום אני לא מצליח לפתוח דפדפן של אקספלורר. הוא קורא קצת בדיסק הקשיח וכלום לא קורה. כאשר אני מסתכל ב-task manager אני רואה שהפרוסס נפתח (iexplorer) ואז הוא פתאום נסגר. פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I cant write Hebrew after i reinstall windows... where can i find something to fix this? thx alot
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צירפתי שתי תמונות, מישהו יודע מה הבעיה? ושיחקתי כבר בהגדרות השפה, הכל שם על עברית. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מצאתי בכונן D שלי (לא כונן המערכת) כמה תיקיות שנראות כמו דברים שאני לא רוצה על המחשב שלי (שמות הקבצים נראים כמו איזה קידוד של משהו - אוסף אותיות ומספרים שצורה שנראית אקראית) וניסיתי למחוק אותם דרך האדמיניסטרטור שלי. להפתעתי גיליתי לא רק שאין לי הרשאות, אני אפילו לא יכול לשנות את ההרשאות כך שיהיו לי הרשאות. רשום You require permission from SYSTEM to make changes to this file לחיצה ימנית > Properties > מחקתי את זה שזה יהיה Read-only (למקרה שזה קשור, אבל זה לא משנה, אני עושה Apply וזה תמיד חוזר להיות מסומן) בלשונית Security, אני עושה Edit עבור שם המשתמש שלי, Administrator, Users... אני מקבל שגיאה Access is denied. הפכתי את ה- Administrators ל- Owner של התיקייה (לשוני…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב והיום הוא הגיע קניתי אותו בלי הארד דיסק בגלל שיש לי אחד מהמחשב הקודם עם כל התוכנות והמשחקים שלי חיברתי אותו למחשב הפעלתי המחשב מזהה אותו הכל טוב אבל הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות safe mode = == = = = start windows normally או שבמקרים אחרים הוא מגיע למסך מלא מספרים ולמטה כתוב boot from cdrom disk boot fail please insert system disk [משהו כזה] שכולכם בטוח מכירים אני לוחץ אנטר והוא מפעיל מחדש עכשיו התקשרתי לסקיי ואמרו לי שזה בגלל שהלוח אם חדש ואם אני רוצה שהם יסדרו את זה אני צריך לקחת את המחשב למעבדה עכשיו אני גר בצפון ואין לי אפשרות לקחת אותו אליהם רציתי שמשהו מפה יעזור מה לעשות ואיך אם יש בכלל זה ממש ממש ממש ממש ממש דחוף ! תודה רבה !!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי קובץ בשם: pagefile.sys הנמצא בכונן C של XP.. אשר שוקל 2GB. האם זה מציאותי? מה זה הקובץ הזה? האם זה קשור לזכרון הוירטואלי? כי יש לי 2GB זכרון.. אם כן, האם זה ממש הכרחי השימוש בו? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-