Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
כשאני מנסה להתקין את המשחק AOE III או משחקים אחרים זה נותן לי שגיאה 1607 unable to install installshield scripting runtime האם זה משהוא שניתן לתקן? ואם כן איך
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איך לנסח את התקלה בכותרת, אני ינסה להסביר אותה כאן: אני משתמש ב-WIN7 Ultimate 32bit במחשב נייד שלי (עם מעבד core i5 ו-4 ג'יגה זיכרון), וכאשר ה-windows עולה יש את הצליל טעינה שהוא נשמע מקרטע. ונניח שאני מזיז את העכבר אז כל 5 שניות הוא נתקע ואז ממשיך רגיל. דבר זה קורה ב-2 דקות הראשונות שה-win עובד ולאחר מכן אין את התופעה באף מצב. בעיה זו מוכרת לי מפעם(מחשב נייח וwindows אחר) שהיה לי עומס על ה-CPU ואז זה גרם למחשב לנגן מוזיקה עם קפיצות ולקרטע...אני לא יכול לבדוק את זה מאחר ואין לי תוכנה שיכולה לבדוק את ה-CPU בעליית ה-windows. מה מקור הבעיה?ואיך פותרים את זה? מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור... ??? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
החזרתי לערכת נושא של הAero ונשארו כביכול 'שאריות' מהSKIN בחלק מהתיקיות. איך אני מעיף את זה? ניסיתי לשנות בתיקייה מסויימת כמו שאתם רואים בתמונה להחזיר את הברירת מחדל וזה לא שינה. יש לציין שזה לא בכל התיקיות אלא בחלקן. התמונה תסביר... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב לירידת ביצועים מסיבית ושהמחשב נתקע כמעט כל כמה דקות. הרצתי בדיקת רוגלה, מצא כמה דברים אבל שום דבר רציני. הרצתי HIJAKTHIS וגם לא מצא שום דבר. ואז שמתי לב, שבטעינת המחשב ( עוד לפני שתוכנות הTRAY עולות ), יש מן העתקה של קובץ בשם EXPLRER ( לא טעיתי באיות ) לתוך ה-SYSTEM32, ככה כל פעם אחרי ריסטרט. נכנסתי לSYSTEM32 ומצאתי שני קבצים, אחד EXPLRER.EXE ועוד אחד EXPLRER בלי סיומת. נכנסתי בעזרת הכתבן לקובץ ושם אני רואה רישום של הפעולות שאני מבצע במחשב ( טרויאן..), ואם אני מוחק אותו אחרי שניה הוא נבנה מחדש. בTASK MANAGER יש עוד תהליך בשם FireFox.EXE (כשהדפדפן סגור ) וגם פה, כשאני סוגר את התהליך הוא חוזר אחרי שניה. מחיפוש בגוגל הגעתי לתוצאה שיש לי טרויאן בשם W32/…
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
גרירה מלמעלה למטה לא מתאפשרת. מצורף צילום מסך, תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני צרי דריבר לצורב lg GSA-4163B שצריך שיתמוך בויסטה ניסיתי לחפש אבל כל ההורדות לא עובדות או שהוא לא תומך וויסטה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן. בזמן האחרון שמתי לב שיש לי נזילת זכרון עצבנית בויסטה באופן קבוע מבלי שקיימת תוכנה פועלת שתגרום לדבר. בכלים שהווינדוס עצמו מציע לי, אני לא רואה שום הצדקה לתפיסה הזאת של הזכרון (רוב הזמן קרוב ל700 מגה תפוסים!), הרצתי גם מן בדיקה כזאת של הויסטה לנזילות בזכרון ולא נמצאה בעיה. כמובן שבמצב כזה לשחק במשחקים זה בלתי אפשרי ועוד פעולות קידוד דומות. הנה כמה שוטים:
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך קצת עזרה מכל אלו שמבינים בSERVER ,לצורכי הלימודים שלי אני צריך להגדיר בדומיין הגדרות של שומר מסך(שיפעל אחרי זמן מסויים וידרוש סיסמא וכו'). כמובן שאני מגדיר את זה בGPO אבל אין לי אפשרות להגדיר את זה ברמת computer configuration אלא רק תחת USER איך אני גורם שזה יחול על כולם???
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התקנתי win 7 בעברית לפני כמספר ימים אך המון תוכנות שעובדות בעלות אופצית שפה בערית והתקנתי על מחשב, אני רואה את הכיתוב בסימני שאלה או גיבריש. איך אני מתקן את זה. נ.ב בתוך ההגדרות של האיזור ושפה הכל מסומן בעברית
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
https://www.windowslatest.com/2022/03/05/you-can-now-easily-bypass-windows-11-system-requirements/amp/
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
- 3 followers
-
-
היי הורדתי את חבלית ההתקנה דרך אפליקציית החנות. אחר ההתקנה בדרך כלל נתקע על 69 אחוז ומורה על תקלה 0x80246007 לאחר ההתקנה גם אני שם לב שכאילו חצי מחשב נמחק ולא עובד ורק לאחר ריסטרט הכל חוזר לטבעי.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
העניין הוא שיש לי דיסק של 80g ודיסק של 1T אופציה שניה היא לשים את הווינדוס במחיצה משלה, אבל על הדיסק הפיזי של ה1T עם שאר החומר יש עוד עניין לשקול. הדיסק של ה80 הוא ישן עם buffer קטן יחסית למקובל היום. אז אולי אפילו אם זה בטוח יותר, עדיין זה לא משתלם מבחינת יעילות המערכת?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
אבקש הסבר מדוייק , תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
:hi: נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות ??? ??? ??? ??? 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת פחות משאבים ומפנה יותר משאבים ל…
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני יכול להכנס לאדמין ע"י מתקן זיהוי ט.אצבע שיש לי, אבל משום מה הסיסמא לא עובדת לי? אני דיי בטוח שאני זוכר אותה
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי כמה סרגלי ריגול באקספלורר אז חשבתי שהתוכנה הזאת (HijackThis) תעזור לי לפתור אותם אז מחקתי את כל הדברים שהיא מצאה וזה רק הוסיף לי עוד סרגל למטה..):.. (אבל זה יצר הרבה קבצי גיבוי..) אז השאלה שלי היא איך אני: א. מחזיר למצב הקודם, ב. מעיף את הסרגל הנוכחי + את האתר search the web שבא לי בכל הזדמנות.. תודה! נדב
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
http://winsupersite.com/reviews/longhorn_5048_gallery_01.asp http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש (פנטיום 4 64 ביט) איזה וינדוס הכי כדאי להתקין ?? כי אמרו לי שוינדוס 64 ביט הוא לא כל כך טוב ואמרו לי גם שוינדוס אקס פי רגיל יזהה שיש לי 64 ביט אבל לא יתן את הביצועים שיש לוינדוס 64 ביט אז מה עדיף/או עם זה בכלל נכון?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי כולם! אני גם רוצה לבדוק את המחשב שלי ב3DMARK ... איך עושים את זה? זה תוכנה או משהו כזה? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה. אני עובד עם ווינדוס 2000 ו-XP, וכשאני לוחץ על קיצורי דרך לאתרי אינטרנט שנמצאים על שולחן העבודה הם לא נפתחים בחלון חדש אלא בחלון שכבר פתוח. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כיודע לחלקכם אני משתמש במחשב הנייד שלי בביה"ס... מערכת ההפעלה היא WINXP. אני מדליק היום את המחשב ורואה שהמחשב חזר למצב כמו שנייה אחרי ההתקנה, וכל החומר הלך לעולמו. הדבר היחיד שישנו זה תקיות: found.000 - עם קובץ אחד. found.001 - עם מליון קבצים. שוקל ג'יגה וחצי. התקיה יש קבצים: file0000 עד file9999 רשום עליהם : Recovered fils Fagment. כל החומר של ביה"ס מכל השנה נמצא שם, ומאוד חשוב לי להוציא אותו, במיוחד שיש לי 8 בגרויות עוד חודש. אין לי גיבוי של החומר מהשנה, כך שזה ממש חיוני להוציא אותו. כל רעיון, לא משנה מהוא יתקבל. אני כותב כרגע מהמחשב הגדול, תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אוףף איזה מעצבן זה יש לי מקורי והוא מתפקד כאילו לא מותקן ה דרייבר של הכרטיס מסך החלונות עוברים לאט כזה איזה מעצבן זה ב פרופשונל זה לא ככה מה הבעיה משהו יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-