עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by T3,

שלום! Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error את הבעיה הזאת זה עושה כמה משחקים וגם בדריבר של הכרטיס מסך(ATI) עכשיו עשיתי את כול העידכונים של הוינדוס (יש לי חוקי) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) הורדתי את זה ניסיתי להתקין עכשיו שזה בה לפתוח את ההתקנה זה יוצא ממנה ..... עכשיו אמרתי אולי אני יוריד (x64 (64bit אבל זה לא קשור כי יש לי intel E6600 ניסיתי לעשות בדיקת שגיעות של ה וינדוס ניסיתי לעשות repair כלום לא עזר כבר הגעתי למצב שניראה לי רק פורמט יעזור ועכשיו אני שואל אותכם .. כי ממש לא בה לי לעשות פורמט http://img527.imageshack.us/img527/2747/asdcciz7.jpg איך אני מסדר את ? ודרך הגב זה בעיה של חבר .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כשאני ב"מאפיינים" מוריד את הV מ"קריאה בלבד" הוא אומר שרק למנהל מערכת יש אפשרות (זה אני.. ואני דרך היוזר הראשי והיחיד במחשב) ואם אני רוצה להמשיך ללחוץ "המשך". אני לוחץ, הוא עושה כאילו הוא מוריד את החסימה מיד לאחר שהוא מסיים אני בודק ב"מאפיינים" של התיקיה והיא שוב לקריאה בלבד. כנ"ל גם אם אני מתקין תוכנה חדשה לא בprogram files.. אני רוצה להצליח להוריד את הקריאה בלבד הזה מכל תיקיה שארצה.. איך? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Kakadu,

אהלן חברים! אחרי הרבה זמן החזרתי את הנייח לשימוש. התקנתי לו מערכת הפעלה widows 7 64bit אך משום מה הוא מנצל רק 2.81 מתוכם (useable) בבקשה עזרו לי להבין ולפתור את התקלה ..! אני חשבתי שזה אולי בכלל שהכרטיס מסך עם 256MB וחלק מהזכרון הולך אליו. המערכת: מעבד - Intel Core2Dau E6600 2.4 GHZ לוח - ASUS P5B DLX זכרון - 2X1 Gskill 800 MHZ + 2X1 Super tallent 800 MHZ - 4 GB of RAM תודה רבה מראש לכל העוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום רב. התקנתי במחשב משרדי מערכת XP. הבעיה: אין עברית. כאשר הלכתי להגדרות, וסימנתי התקנה של שפות מימין לשמאל, קיבלתי הודעה "אנא הכנס את הדיסק..." (או משהו כזה). אם כן, חסרים לי הקבצים עם ה Language Pack של השפה העברית, אם אני מבין נכון. היכן ניתן לקבל את אלו? והאם ניתן להעתיק אותם ל USB? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by IlanF,

איך אני יכול לבדוק איזה תהליכים אמורים לפעול ואיזה לא? אני חושב שיש לי יותר מידי תהליכים של SYSTEM המשחקים מאיטים לי לפעמים (די הרבה האטות) וזה לא קרה אף פעם [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. צירפתי שתי תמונות, מישהו יודע מה הבעיה? ושיחקתי כבר בהגדרות השפה, הכל שם על עברית. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום.... אבא שלי קיבל מחשב נייד מהעבודה והוא קיבל אותו עם סיסמא ... וכל פעם שצריך לפתוח את המחשב עולה סיסמא איך אפשר לבטל את הסיסמא הזאת? ניסיתי ב CONTROL USERPASSWORSD הUSER שלו מופיע עם סמל של כדור הארץ משהו כזה ובMANGE המשתמש לא מופיע בכלל יש מצב שהטכנאי חסם אותו או משהו? תודה... הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קלטו את הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443805,00.html הם כותבים שמייקרוסופט אישרו אתמול שהחבילת שירות תצא רק בחצי הראשון של 2008

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני לא יכול לראות אתרים ותמונות שנכתבו ב java ואני צריך פלאג

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by -Tal-,

אני הולך בימים הקרובים לרכוש WINDOWS 7 64BIT Home Premium. כרגע יש לי WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE ... אבל לא חוקי איך אני יכול להתקין את הווינדוס החדש אבל לשמור על כל הקבצים ששמורים לי במחשב? ועוד שאלה, אם אני קונה OEM האם אני יכול להתקין את זה מספר פעמים על אותו מחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dabaz,

שלום רב, אני לא מצליח להעלות את הווינדוס במצב רגיל, רק ב SAFE MODE. הוא פשוט נתקע ב: "verifing pool dmi data" ניסיתי להפעיל את ה NERO כדי לגבות דברים, אבל מופיעה לי הודעה שחסר הקובץ win-aspi בווינדוס. עכשיו, רציתי לדעת אם הקובץ עצמו חסר בגלל שאני נמצא ב SAFE MODE או שזו הבעיה שבגללה הווינדוס לא עולה בכלל במצב רגיל. אם תוכלו לעזור לי כמה שמהר, אני ישמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי שאלה בקשר לשדרג לווינדוס 8 (אני יודע שקבר שאלו את זה אבל זה שונה) א. יש לי גירסה קנויה של ווינדוס 7 אבל הסיריאל הלך לאיבוד האם זה יגרום לבעיה בקשר להתקנת השדרוג ב. האם אפשר להשתמש בסיריאל של הווינדוס xp שלי במקום ג.אם יש אפשרות לכחת דיסק של xbox ולהפעיל אותו אל ווינדוס 8 ישירות ד.האם יש אפשרות לפתח אפליקציות לווינדוס אם פייטון אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא וגם לדע האישית שלכם אל המערכת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום , יש לי במחשב כמה עשרות קבצים שאמורים להיות RAR אבל הם עם סיומת RAR.HTML ה WINDOWS מזהה אותם כרגע כ HTML וזה די 'תוקע' אותו וגורם לאיטיות נוראית אפילו עם אני ניגש לספריה בה יושבים הקבצים. אני רוצה לשנות את ה EXTENSTION ל RAR , כך ש WINDOWS XP יבין שזה RAR איך אני עושה את זה ביעילות ובמהירות האם יש תוכנה מומלצת לכך ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by erezb84,

שלום, פירמטתי את המחשב ובעזרת ההתקנה של WIN7 חילקתי את ההארד דיסק ל 2 מחיצות. כשההתקנה הסתיימה וה WIN עלה, אני רואה את המחיצה של ה WIN ולא את השניה. בדקתי ב disk managment ואני לא רואה את המחיצה שם.. מישהו יודע מה עושים? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by BedB0y,

אני רוצה להפעיל את הbitlocker על הלאפטופ שלי (7 אולטימייט) אבל חושש מכמה סיטואציות: א. מה קורה כאשר נדפקה לי מערכת ההפעלה? האם אני אוכל לשחרר את תוכן הדיסק או שהוא נשאר "נעול"? ב. מה קורה כאשר נדפק המערכת והדיסק הקשיח פיזית? האם אפשר לשחרר משם את החומר? ג. איך בכלל עובד הbitlocker? האם בכל עליית מערכת אני צריך להקליד סיסמא לדבר הזה (חוץ מהסיסמא הרגילה כמובן)? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dan9,

היי יש לי WINDOWS SERVER 2003 ויש לו את הסקינים הכי מעצבנים אני פשוט לא סובל את זה איך אני יכול להחליף למשהו כמו של XP? או אפילו אחרים יותר יפים? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by NuKe007,

יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ברשת. לשניהם יש WIN XP. עכשיו אני רוצה זה שאני אוכל לעבוד בדסקטופ של אחד מהמחשבים על המחשב השני ולהיפך. יש לציין שהייתי קרוב, כלומר הצלחתי להריץ דסקטופ של מחשב אחד "SERVER" מהשני "CLIENT" אבל לא כאשר יש משתמש שמחובר על ה "SERVER". מה ההמלצות שלכם, ואולי זה כבר לא קשור בדיוק לפורום, אבל אם יש לכם תוכנה ללינוקס שתעשה בדיוק אותו דבר על אחד ממערכות הווינדוס שיש לי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קיבלתי את המחשב החדש ובתוכו כרטיס הקול המדובר - X-Fi. כל הדרייברים מותקנים חוץ מכ.הקול. כשאני מנסה להתקין את הדרריבים דרך הסי-די, אני מקבל הודעה שאומרת שכ. הקול לא מותקן או לא מזוהה ע"י המערכת. אשף התוכנה מזהה את הכרטיס כהתקן שמע ולא כX-Fi עצמו. ניסיתי לאלץ את האשף לזהות את הכרטיס כמה שהוא וזה עדיין לא עובד. השאלה שלי היא איך אני גורם לוונידוס לזהות את הכרטיס לפחות ברמה הכי נמוכה כדי שהתוכנה בדיסק תוכל לזהות את הכרטיס להתקין את הדרייברים. נ.ב בדרך כלל ווינדוס מזהה את ההתקן והתוכנה מתקינה את הדרייבר ללא בעיות.[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 15:14:11 מצטער על ההקפצה, התברר שהכרטיס שהמערכת מזהה הוא כרטיס הקול המובנה על לוח האם.הX-Fi לא מזוהה בכלל. מה הלאה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי היו לי 2 מערכות הפעלה על פרטישנים נפרדים ובכל הפעלה כמובן שקיבלתי את האופציה לבחור באיזו מערכת הפעלה לבחור. כעת העפתי את אחת המערכות וממש פירמטתי את הפרטישן עליה ישבה המערכת הפעלה הזו אך אני עדיין מקבל אופציה לבחור בין 2 מערכות למרות שקיימת בפועל רק אחת. ה BOOT.INI שלי לא מראה לי שיש לי 2 מערכות , הנה הוא : ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS לא נראה על פניו שיש עוד מערכת אך למרות זאת אני תמיד מקבל בעת האיתחול 2 אופציות לבחירה …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי שרת עם מערכת הפעלה של server 2003 64BIT כיום אני מוגבל במספר החיבורים שאני מבצע ל 2 חיבורים בו זמנית הכוונה ל RDP כיצד אני יכול לשנות את המספר החיבורים אל השרת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by galitalker,

היי אני רוצה לפרמט מחדש את המחשב שלי..למחוק הכל וכמובן לגבות על usb כי המחשב שלי עושה מלא בעיות מוזרות אז אולי זה יעזור אני צריכה כמה הסברים.. איך עושים זאת ואיך מתקינים ווינדוס יש ברשותי את הקוד(אני מקווה שזה זה)כי יש לי ווינדוס אמיתי תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Fyuz,

שלום חברים הזמנתי מחשב חדש אתמול ואני צריך עכשיו וינדוס אז ככה הורדתי וינדוס MICROSOFT.WINDOWS.7.ENTERPRISE.X64.SP1.INTEGRATED.APRIL.2012-BIE.iso הוינדוס הזה ירד לי בקובץ ראר עכשיו שאני צורב אני צריך לחלץ אותו או שאני צורב איך שהוא ועם כן אני צריך לחלץ אני צורב את כל הקבצים או שבוחר את הגדול שם שזה install.wm וזהו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by weissby,

הבנתי אני חושב בערך מה זה עושה המדיה סנטר רק דברים אחרים לא הבנתי, כמו: האם זה תוכנה נפרדת? או שזה גרסה מיוחדת של ווינדוז ויסטה? האם זו רק תוכנה? או שזה איזה מחשב/נתב אלחותי או לאדע מה של מייקרסופט? לא ברור לי כל הדברים האלה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eliXir,

לאחר שכל הפאקינג מחשב שלי נדבק בווירוסים, הורדתי אנטי ווירוס והוא ניקה אותם אך בכל זאת המחשב לפעמים נמצא בתקיעות כאשר אני מפעיל דבר כלשהו.. אני לא אפרמט שוב כי זה לא יעזור מכיוון שכשפירמטתי, ישר שמתי FIREWALL של ווינדוס, והורדתי את העידכונים של ווינדוס ובכל זאת כל המחשב שלי נדבק בווירוסים. עכשיו, באותו נושא אך משהו אחר, כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט האנטי ווירוס רושם לי ש-2 ווירוסים ניסו להיכנס לי למחשב אך זה חסם אותם: http://planet.nana.co.il/elixir3/v1.JPG http://planet.nana.co.il/elixir3/v2.JPG זה נורמלי שכל פעם שאני אכנס לאינטרנט ווירוסים ינסו להיכנס אלי למחשב? איך זה שלפני הפירמוט לא היה לי אפילו אנטי ווירוס מותקן ולא היו לי בכלל ווירוסים (בדקתי כל כמה ימים), פירמטתי כד…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.