Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי איזה קובץ וידאו במחשב ששוט מסרב להימחק גם בסייפ מוד כל נסיון לשנות לו שם לעשות CUT למקום אחר לא הולך הוא טוען שהתוכנה נמצאת בשימוש מה שלא נכון גם בבדיקה בסייפ מוד אותו הדבר גם אלט קונטרול דיליט לא מגלה איזו תוכנה אם בכלל משתמשת בקובץ מה אפשר לעשות יצוין שהתוכנה היחידה שמצליחה להריץ את הסרט היא ריל פלייר וכל תוכנה אחרת נתקעת וזה לא בעיה של קודקים אני מעודכן בחבילות אחרונות?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום אני מבקש העברה. אם בכל זאת לא טעיתי אז ככה... התמונה אומרת הכל..אני לוחץ על DISK CLEANUP פתאום המעבד קופץ לי למאה אחוז... כשאני מכבה את זה..זה נשאר לי ב50 אחוז...ואז אני נכנס לתהליכים ורואה שיש עוד אחת פתוח..כאילו פתחתי את זה פעמיים וכל פעם לוקחת לי 50 אחוז מהמעבד..זה התחיל שלשום נדמה לי...זה לא קרה קודם לכן..המפרט שלי בצד... XP PRO SP1
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
קוד השגיאה המתקבל הוא 80070057 חפרתי בגוגל ועשיתי ניקוי REGISTRY וCHKDSK וכלום לא עוזר. ניסיתי להתקין מUSB שיצרתי באמצעות הMEDIA CREATION TOOL וגם נכשל. יש למישהו רעיון אחר ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. קניתי מחשב נייד שבא עם ווינדוס ויסטה אבל hp עושים מן מחיצת שחזור כזאת ואין לי אותו על דיסק ובגלל זה לא הצלחתי לחלק את הכונן למחיצות אם אני יוריד ויסטה מהאינטנרט וישתמש בקוד שיש במדבקה שלי על המחשב זה עדיין יהיה חוקי יש לי vista home premium ויש אפשרות להשתמש בקוד הזה לגרסת 64 ביט או שיש אפשרות לשדרג תמורת סכום סימלי? 2.מישהו הצליח לפתוח פורטים בויסטה כי בראוטר פתחתי ושהוא שאל אותי אם לפתוח בפייר וול אמרתי להפסיק לחסום אבל עדיין יש לי low id יש עוד משהו שצריך לעשות כדי לפתוח את הפורטים כי במחשב השני עם הxp הם פתוחים יכול להיות שיש בעיה כלשהי עם זה שהוא מחובר אלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי VISTA ULTIMATE 32bit, וכרטיס טלויזיה PINNACLE USB PRO חיצוני. בתוכנה שהגיעה איתו, TV CENTER הכל עובד סבבה, אך במידה סנטר אני מקבל שגיאה של TUNER NOT FOUND כשאני נכנס ל SET UP TV. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
two weeks ago i wrote a messege here about having no hebrew ...and again i have no hebrew ...now i know what is the reason for that: when my comp got stuck and i manually restarted (pressed the button) and when my comp came up i had a messege http://img222.imageshack.us/img222/9987/messegeerrornc7.jpg how do i solve this problem?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך אני מתקין מערכת הפעלה על ההארדיסק הנ"ל? מערכת ההפעלה רושמת שאין הארדיסק באט ההתקנה?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום , האם ניתן לבצע שדרוג מ-WINDOWS7 פרוץ ל-WINDOWS 8 מקורי (כמובן ששניהם 64 ביט), בעזרת המערכת שנמכרת כיום ב- 39.99$ ברשת ? האם אני מתבקש להעביר את המס הסידורי האותנטי הקודם של ה- WINDOWS 7 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תקייה שכשאני פותח אותה לוקח שנה עד שהיא נפתחת...אין בה משו מיוחד רק קבצי מוזיקה תקיות אחרות נפתחות כרגיל...גם תקיות יותר גדולות מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור את זה?...זה התחיל היום זה לא היה ככה ולא הוספתי/מחקתי כלום מהתקיה ניסיתי להפעיל תמחשב מחדש ולא עבר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אח שלי עשה בטעות עדכון לוינדוס ונעשה רסטרט לוינדוס והופיע לי הדבר שזה לא חוקי וזה אז חפשתי באינטרנט לפתרון ומצאתי הכל טוב ושמח חזרתי לשחק ואה.. הפלא ופלא המשחקים לא עולים לי יותר הם נתקעים אז החלטתי לעשות פרמוט מהיר והבעיה עדיין לא נפתרה מה עושים במקרה כזה עזרה בבקשה!!!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מזל נאחס רצח , התקנתי אתמול את התוכנה Ashton [בלילה] הלכתי לישון ובבוקר הדלקתי את המחשב ,פתאום המסך לא נדלק..נשרף\: מזל שהיה לי עוד אחד[הישן] אז חיברתי אותו נכנס לי פתאום הכל נתקע , אז מחקתי את התוכנה Ashton ועשיתי R הדלקתי את המחשב וזה מה שאני רואה... מישהו יודע איך אני פותר את זה?!?! כל מהלך שאני עושה אני צריך לעשות אותו דרך Alt Ctrl Delete=>new task... לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז שמתי את זה בפורום כללי , תעזרו לי בבקשה ! אני נואש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי היום בבוקר הדלקתי את המחשב והופיעה לי השגיאה הזאת : מה הבעיה ומה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום, כבר כמה ימים שאני מתקין את עדכוני האבטחה עשרות פעמים ולמרות זאת, המחשב לא מפסיק לבקש ממני להתקין את העדכונים שוב ושוב.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הקהילה! :D לאחרונה התקנתי win xp pro עם התוסף שפות לעברית וגם את הoffice xp בעברית . עכשיו קודם כל יש לי בעיה שחלק מהתפריט בoutlook exprees בצד שמאל מופיע בג'בריש שאני לא מצליח להבין למה זה קורה ????? ובעיה נוספת היא ב word כשאני מנסה לכתוב בעברית ואנגלית באותו שורה הכל מתהפך לי ונתקע לפעמים מה קורה ??? (אל תגידו לי להסיר התקנה והתקין מחדש כי ביצעתי את זה כבר שלוש פעמים ) עזרה בבקשה דחוף !! ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים החלפתי את כרטיס המסך לרדאון 9600XT. מפרט מלא בצד. המחשב עבד לי בעיה שמבך כשבוע, אך חלק מהמשחקים לא פעלו, לכן פירמטתי אותו. מאז הוא קופא ללא סיבה. נשארת תצוגה על המסך, אבל הכל תקוע (גם המוזיקה נפסקת). לפעמים הוא נתקע מיד כשהוא מסיים לעלות. מה שמוביל אותי לחבש שאין זו בעית חומרה זה ש: א. המחשב עבד בסדר לפני הפירמוט. ב. המחשב לא קופא במשחקים. שיחקתי משחקים שלמים בג'נרלס. ניסיתי לפרמט שוב אך הבעיה לא נפתרה. שאלתי היא כזו: האם ידועה לכם איזה בעיה בדרייברים של ATi (הן 3.9 והן 4.1, שאת שניהם ניסיתי), או אולי בדיירקט X 9? המחשב מריץ windows XP home , service pack1, DX9,. בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בדיון בסטיקי "ויסטה 32 או 64 ביט?" נשאלה שאלה מעניינת בעמוד הראשון: וענו לו: רציתי לדעת, מישהו יכול לאשר לי את התשובה הנ"ל? מפני שאני מתכנן לקנות מחר Vista Home Premium 32bit אבל OEM, ואני מצפה לבונוס מסויים של הכנסה בחודש הבא ככה שאני חושב לשדרג את המחשב שלי ל4GB ואז אני אוכל לעבוד גם על 64bit. אם הייתי יכול, הייתי מחכה את החודש הזה. אבל כרגע המחשב שלי מחוסר מערכת הפעלה ואני די צריך אותו. אז שוב, השאלה היא: האם כאשר אני אשדרג את המחשב כשברשותי OEM Home Premium 32bit, אני אוכל להתקשר למיקרוסופט ישראל ולבקש שישלחו לי עותק של אותה גרסא רק בגרסאת 64bit? תודה מראש, next.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם Windows XP SP3. לא מזמן התקנתי את הווינדוז מחדש, אך כנראה שבתהליך ההתקנה עשיתי טעות, ועכשיו, בכל פעם שהווינדוז עולה, מופיע חלון Log On (ללא צורך בסיסמה). כל מה שצריך לעשות הוא להקיש על Enter. כיצד ניתן לבטל את החלון הזה, ושהווינדוז יעלה לבד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כבר כמה פעמים קרס לי המחשב (מה שלא קרה עד היום בגרסאות שהותקנו במחשב שלי) ופה זה גרסת CU וזה קורה יותר מידי! אין בעיית זיכרון (16GB) ואין בעיית איכסון מצורפות תמונות, מה דעתכם? https://ibb.co/dPeCT5 תודה
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא היה בשורת המשימות ועכשיו איננו, איך אני מחזיר אותו? תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב מסוים.. אני מעלה את ההתקנה בboot ולאחר שההתקנה מריצה את כל ההגדרות שלה, ההתקנה נתקעת בשלב "setup is starting windows", אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, ניסיתי להתקין מס גירסאות אחרות של windows xp ושוב אותה הבעיה.. האם זה קשור להגדרות בביוס?.. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
האלו של ווינדוס net send במעצבנים האלו שולחים לי 40 הודעות בשעה גם בזמן משחקים,ומשחקי רשת מה שמחשיך את מסך ה-lcd שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט והגדרתי את החשבון שלי בתוך חשבון אדמיניסטרטור (מנהל). הבעיה היא שבכל תוכנה שאני נכנס אליה ודורשת להיות מנהל זה מזהה אותי בתור משתמש רגיל ולא בתור אדמיניסטרטור. בלוח הבקרה ניסיתי לשנות את החשבון לחשבון רגיל אבל אין לי אפשרות כזאת. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, לאחר ההתקנה של ויסטה על מחיצת 32 ג'יגה, נשאר לי בהתחלה כ10 ג'יגה פנויים. בלי שאני אמחק או אתקין שום דבר באותה מחיצה, המקום הריק התחיל להצטמצם ל8...6..ג'יגה. לאחר מכן זה גדל ל7 ג'יגה..ואז שוב התחיל לרדת כרגע אני על 3 ומשהו ג'יגה פנויים. ממה זה נובע ואיך אפשר להגדיל את המקום הפנוי? תודה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-