Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב, XP ו98, ב98 הדיסקים עובדים, בXP שאני מנסה לפתוח את הכונן מופיע לי ההודעה שמצורפת.. מה לעזזל יכולה להיות הבעיה? ובעיה אחרת יש לי ב98 , בדיסקים שנצרבו עם האפשרות המולטי סיישן שבה אפשר להוסיף אחרי זה קבצים בנרו הוא לא מזהה שזה נצרב עם מולטי... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
או עדיף את xp + sp2 ?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי חברים אני מתקין כנראה השבוע ויסטה שוב והפעם אני רוצה לחלק את הכונן, עד עכשיו היה לי 500 שלם ועוד 120 שזה קשיח נוסף, האם 100 גיגה מחיצה יספיקו לכל הצרכים של ויסטה או שכדאי לתת עוד קצת, אני מתקין גם תוכנות על איפה שהויסטה. תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתם 64 ביט? זה מה שמצפה לכם גרוע מכך, אורן המתוסכל יתחיל להיתקל בהודעות שגיאה מוזרות בדבר מחסור חמו?ר בזיכרון. "איך זה ייתכן?" ישאל את עצמו, "הרי אני לא מריץ שום תוכנות חדשות". מה שאורן לא יודע (משום שמיקרוסופט לא טורחת לספר לו) הוא שה-XP החדשה בזבזנית מאד בכל הקשור לצריכת זיכרון. למעשה, כל תוכנה שצרכה 10 מגה זיכרון ב-XP הישנה, תצרוך כ-17 מגה בחדשה. הבדל של כ-70%. האבסורד הוא, שבכדי להגיע לביצועים של מערכת ההפעלה הישנה שלו, אורן יאלץ להגדיל את הזיכרון של המחשב שלו, וכל זאת רק בכדי להתחמק ממגבלת ה-4 ג'יגה של ה-32 ביט, שמעולם לא ממש הטרידה אותו, בעצם. מנענע:http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=127
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איפה עדיף לפרמט?? מה ההבדלים ואיזה השפעות יש לזה בהמשך כאשר מתקינים את מערכת ההפעלה ואת כל הרכיבים והמשחקים??.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה Win 7 Ultimate על מחשב עדכני AMD Phenom II 720 + 4GB RAM. שמתי לב שלאחר שהמחשב דלוק זמן מה (נניח כמה ימים) יש ירידת ביצועים בכמה תחומים. 1. בעיה בניגון תכנים ראו דיון ישן בנושא 2. זמני כיבוי (Log off) ארוכים מאוד - אולי 10-15 דקות של טחינת דיסק עד לכיבוי. כמובן שלאחר אתחול הכל חוזר להיות נורמלי מהיר ומגיב. לא רואים שום בעיה של עומס על המעבד, זיכרון. יש למישהו רעיון למה Win 7 כושלת פה בניהול יעיל של המשאבים?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איך אני עושה שהקבצים שלי יהיו איישים ולא נתניים לקריאה על ידי משתמשים אחרים במחשב? Windows Vista U SP2
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חברה אני עם XP משתמש כבר המון זמן , ובזמן האחרון זהו אני כבר לא מסוגל להשאר דקה עם הXP כל שנייה נתקע , וכל שנייה בעיות .. הייתי מעוניין לשדרג ל7.. השאלה שלי היא כזאת , האם הגרסא : Version :Windows 7 RTM [For OEM Branding] Build:7600.16385.090713-1255 היא גרסא סופית ? ושווה להתקין או שאמור לצאת עוד גרסאות ? תודה רבה אני ממש צריך את התשובה שלכם
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: לאחר הפעלה מחדש של המחשב (ללא תקלות כלשהם, סתם הפעלה מחדש) היוזר הראשי לא מתפקד. מה זה לא מתפקד? אני מקבל מסך שחור, כשהדבר היחיד שיש בו הוא השורה התחתונה (איפה שה"התחל") וגם היא אינה עובדת. נסיון ללחוץ עליה מקפיץ את ההודעה "EXPLORER IS NOT RESPONDING". כשאני פותח את הTASK MANAGER ומנסה להפעיל דרכו את הEXPLORER מחדש (ע"י NEW TASK) אני מגיע לאותו המצב בדיוק. ניסיתי לבטל את כל מה שאפשר דרך הMSCONFIG (שגם אותו נאלצתי להפעיל דרך הTASK MANAGER כי שום דבר לא עובד), אך יש ברשימת הSTARTUP כמה פריטים שאני בטוח לחלוטין שלא היו שם מקודם, שנראים כך: VIEDDE9, VIE7BB7 ועוד כמה, כולם עם סיומת EXE וכולם רשומים בעמודה "COMMAND" תחת קבצים הנושאים את שמם וממוקמים בSYSTEM32. א…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני שוקל להתקין ויסטה אבל השאלה שאם משחק אני צריך להתקין בכל מערכת הפעלה בניפרד או שמתקין אותו פעם אחת ושתי המערכות יפעילו אותו? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ullimate 64 bit עם המפרט הבא נמצא בצד והבעיה היא כשאני מתקין משחק זה לוכח לא הרבה זמן וגם כשאני מעתיק מדיסק למחשב אז לוקח לו זמן יותר מהרגיל
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב שהיה עליו XP,האם הביוס צריך להשתנות? כי באתר של GB יש ביוס לויסטה וביוס ל-XP.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יצאו עוד גרסאות של XP מעבר לשנת 2002 2003 או שכל הXP הם מהשנים האלו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מריץ ויסטה ויש כמה תוכנות שרצות רק בהרשאת מנהל ואני מעוניין שהמשתמשים האחרים במחשב יריצו אותם מבלי שיצטרכו להכניס את הסיסמה של המנהל לפני כל הרצה. למשל, תוכנת משחק של הילד רצה רק בהרשאת מנהל והילד כמובן לא מוגדר כמנהל ולכן כל פעם שהוא רוצה להריץ אותה צריך להכניס את סיסמת המנהל שלי. אין בעיה עם התוכנה הזו שתרוץ כמנהל אבל אין שום דרך לאפשר זאת מבלי שהוא יקרא לי להכניס סיסמה. אשמח לדעת כיצד ניתן לבטל את ה- Pop-up של בקשת סיסמת מנהל לגבי תוכניות מסויימות בחשבונות רגילים.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
עשיתי לי תקליטון בוט הוא עובד כמו שצריך. המחשב עולה מתחיל לקרוא מהתקליטון אחרי שנה שהוא רושם דברים הוא מגיע לדוס מה אני רושם שם? ניסיתי לרשום "SETUP.EXE", כמובן אחרי שהעברתי את הדוס לכונן של הCD והוא לא עשה כלום יש לי דיסק מקורי של 98 אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שנגיד יהיה לי על המחשב גם ווינדוס XP וגם ווינדוס 7. וכשאני נמצא באחד מהם. אני לוחץ על כפתור וזה מעבי אותי לשני... (זה אפשרי. במחשבים המשטרתיים (במשרד. לא המסוף שבניידת) זה ככה... שכשהוא על ווינדוס XP הוא על אזרחי. וכשלוחצים פעמיים על כפתור במקלדת (נראלי PARUSE) זה מעביר אותך לווינדוס 7) והאם אפשר לעשות אתזה עם ווינדוס ולינוקס?
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה כשאני מנסה להיכנס למחשב שלי\המסכים שלי\ CONTROL PANEL . קיצר כל מה שקשור לזה אז מופיעה לי ההודעה תשלח\אל תשלח . איך אני יכול לסדר את זה ?.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה היא למחיצה הבאה: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp המחיצה הזאת תופסת כמה מגות באופן קבוע ואני לא בטוח מה אפשר למחוק בלי לגרום נזק למערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב windows xp sp3 עם עדכונים ל פברואר 2014 וניסיתי גם חלונות 7 אבל כל הזמן מופיעות חסימות בגלישה באתרים וחסימה בהורדות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול חזרתי מטיול שנתי , פתחתי את המחשב והוינדוס ניתקע לי בקטע של היוזר של הברוך הבא זה רושם לי . Loading your setting - saving setting - Logging off אין לי מושג מה אני צריך לעשות , האמת אולי לפרמט אבל יש לי פול דברים שאני צריך לשמור לפני זה . אם יש מישהו שמבין בזה או שיש לו משהו לעזור בקשה בקשה תרשום ניסיתי לעשות הרבה פעמים להכנס על מצב בטוח אבל גם זה לא עוזר ואני צריך לדעת אם אפשר לעשות אופציה בוינדוס שאפשר לעשות התקנה מחדש בלי למחוק קבצים שיש על המחשב . אם מישהו מבין שיעזור תודה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, התקנתי צורב של פיליפס במחשב, והווינדוס זיהה את הצורב (philips PCRW804) ואחרי ההתקנה הופיעה לי הודעה שאומרת שאין לקבצי ההתקנה חתימה דיגיטלית של החומרה ויכול להיות שהחומרה לא תעבוד. והנה החומרה לא עובדת לי! זה לא קורא לי שום דיסק בשום תוכנה! מישהו יכול לעזור לי? :-\ בתודה, יאן.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי הרדיסק שעל כונן C שלו מותקן WINDOWS וחוץ מזה יש את כונן D ועליו קבצים. קניתי עכישו הרדיסק חדש, אני רוצה לנתק את הישן להרכיב את החדש , לעשות לו חלוקה דומה לשל ההרדיסק הקודם ועוד פעם בC להתקין ווינדואס ובD שתהיה מחיצה של קבצים אחרים. מה יקרה אחרי ההתקנה של ההרדיסק החדש כאשר אני יחבר גם את הישן למחשב כדי להעביר קבצים בין ההרדיסקים? הרי בשתי הכוננים מדובר בכוננים C וD ועל שניהם בכונן C תהיה מערכת הפעלה, מה יפעל? תהיה התנגשות או משהו? בעיות צפויות? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כאשר אני מחפשת דרך====== התחל =חיפוש= ולדוגמא מסמך מסויים......( גם אם הוא יחיד) הוא נותן לי==== שגיעה ומוציא אותי מהמסך של החיפוש. אם הודעת אזהרה. ורק בסיום החיפוש. אני לא יכולה לעשות חיפוש בכלל ולצערי יש לי מכל דבר פעמיים במחשב. אני רוצה לדעת איך אני מסדרת את התקלה. תודה ורד
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-