Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן אתלון ישן בתושבת K7 462PIN ופנטיום 4 עם כוננים קשיחים ישנים 20GB וזיכרון קטן 256-512 חשבתי להתקין עליהם WIN98S השאלה אם יש עדיין תמיכה למערכת ההפעלה הזאת ואם תוכנות כמו אנטי וירוס או מסנגר וכו' עובדים איתם ? כי לפי מה שהבנתי אין יותר עידכונים ל 98
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מקבל אותה בלי הפסקה על חלונות 10 מקורי שרק התקנתי לפני כמה ימים. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המעבד הוא pentium D 925. כשאני פותח את windows task manager אני רואה 2 חלונות "cpu usage history". אני לא אמור לראות 4? 2 לכל ליבה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את הגירסה הסופית של הויסטה והתקנתי פיר תמשחק עכשיו יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 1 גיגה זיכרון 6800 gt המשחק באקס פי רץ חלקקק על מקסימוםםםםםם כול הכל הכלל ועל 1024 ובויסטה.. יש מלא תקיעות והאטה ואני חושב שזה של זיכרון....... כי אני רואה הרבה תנורה של ההרדיסק דולק\ת יש למישהו מושג מה הבעיהה?????למה זה טס על אקס פי וזוחל על ויסטה?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להתקין את window עם כל העדכוני אבטחה בבת אחת פשוט יש לי את window+sp1 אבל תמיד שאני מפרמט יש הרבה עדכונים להוריד תוגה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי VISTA HOME PREMIUM ,ורציתי לשאול האם אני יכול לעשות שרת דוא"ל שיהיה לי במחשב? ובכך לחסוך ממני שרת חיצוני שמגביל אותי לכמות נמוכה של אחסון דוא"ל.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
די פשוט ולעניין - חיברתי הרדיסק למחשב עם חלונות ויסטה וב"מחשב" (מה שמחליף את "מחשב שלי" בשאר החלונות) לא מופיע ההרדיסק החדש. במנהל ההתקנים ההרדיסק המקורי והחדש מופיעים ואין שום בעיה. עשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה" וזה לא עזר. ניסיתי גם לשים את הג'אמפר בכל המקומות וגם להוציא אותו והתוצאה זהה בכל האפשרויות חוץ מבאמצע שאז הוינדוס לא עולה בכלל. זהו, זה הכל, אומנם עניין של חיים או מוות אבל זהו. אגב - ניסיתי את זה עם שני הרדיסקים שונים עם אותה התוצאה.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הורדתי מה-IMESH איזה קובץ, וכשפתחתי אותו (התקנה) אז המחשב נתקע באמצע ההתקנה. המחשב נתקע לגמרי אז עשיתי לו RESET. הבעיה היא שאחרי שהווינדוס עלה - הקובץ התקנה פשוט נעלם! התאדה באויר! חיפשתי אותו בכל מקום - ידנית ודרך החיפוש ואין! יש לי ווינדוס XP. הסברים?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם DV3500 PAVILION T6400 core 2 duo GEFORCE 9300GS 3GB או 4 מבחינת ביצועים אין לי הרבה תלונות הוא מריץ הכל בסבבה אבל שמתי לב שלאחרונה אני נתקע בלי תוכנות שאני צריך בגלל בעיות תאימות על הווינדוס 64 VISTA שאני מפעיל. השאלות שלי הם כאלה: האם ווינדוס חדש יותר בהכרך יפעל טוב יותר? ואם כן, איזה מומלץ לי להתקין? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&sid=127 יש אפשרות להתקין את הויסטה בלי סיריאל,ואז זה גירסת ניסיון שניתן להאריך עד ל120 יום באמצאות הדיסק. בכתבה הזאת יש דרך איך לעקוף את המגבלה של מספר הפעמים שניתן להאריך בצורה חוקית.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תמונה http://img411.imageshack.us/my.php?image=1111z.jpg איך אני מחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת - יש אפשרות בהסתכלות על תיקייה להוסיף כל מני עמודות בנוסף לשם קובץ,תאריך וכו'. אחת האפשרויות היא Tags. האם ישנה איזשהיא אפשרות להוסיף תוכן לשדה זה ? אני לא מצליח לעשות זאת לאף סוג קובץ, כולל וידאו ואודיו. המטרה שלי אגב זה להוסיף Tag לכל מני סוגי קבצים. מצורף קובף שמסביר על מה אני מדבר. אני משתמש בוויסטה אגב. אשמח לכל אינפורמציה בנושא, גולן. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, בדקתי ווירוסים בכמה תוכנות (חלקם רשומים בתוכנות המומלצות) לא נתגלה כלום.. יש פתרון? תודה, HaimTS
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אמרו לי שזה כצת יותר קשה להתקין מעבד AMD יותר מי INTEL זה נכון? או שזה בידיוק אותו דבר? יש לי מעבד amd לוח asus a7n8x-e אר דיסק SATA אני רוצה לפרמט את המחשב אני מכניס את הדיסק WIN XP אני נכנס לביוס עם כפתור DEL/DELETE ואז איפה ללחוץ ? שאתם אומרים לשנות בביוס שהCDROM יהיה ראשון אר דיסק שני כונן דיסקטים שלישי איך אני מגיע למקום הזה? ותגידו את השם כי בלוח שלי הביוס שונה מי כול הלוחות האחרים..
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל כמה ימים, בהתחלה חשבתי שזה בגלל הOC והעלתי מתחים וכו' אבל הבנתי שזה לא זה, חיפוש קצר בגוגל הראה שזה בעיית דרייברים, לפתוח את הקובץ DUMP אני לא יכול, אז אני מצרף אותו, מקווה שמישהו יכול לעזור לי :'( תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בבקשה לא צריך לפרט למה רק מישהו עם מחשב מעודכן SP2 יכול לחפש במחשבו קובץ בשם CMMGR32.EXE שאמור להיות ב c:\windows\system32 ואז לאמר כאן מה גודלו... תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המחשב הראשי XP מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתקין XP על 50GB לפי דעתכם זה יספיק???
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול לגרום למחשב במקום לשים לי את התמונת רקע של השולחן עבודה להריץ לי איזה קובץ EXE כך שכאילו במקום תמונה ברקע אני יראה את הממשק של התוכנה
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מנסה להתקין את האקספלורר 8 אני מקבל הודעת שגיע שהתקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. אני עובד עם חלונות XP פרופשיונל גרסה 2002 SERVIS PACK 3 שבמקור שלה היא בשפה האנגלית, אבל בעזרת תוכנה מסוימת הפכתי את המערכת לעברית. האם יש איזה שהיא דרך כן להתקין את האקפלורר בעברית? כי באנגלית אם אני זוכר טוב הצלחתי פעם להתקין.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, שדרגתי את המחשב, ועם השדרוג התקנתי ויסטה x64 ואני ממש אבל ממש מרוצה ממנה !!! יש לי טלויזיה: Hitachi LD9000TA2 שמחוברת בכבל HDMI-DVI ובחלונות xp הצלחתי להגדיר רזולוציה של 1366x768 (Native resolution) וראיתי את המחשב בצורה חחלקה. בחלונות ויסטה, לא הצלחתי להגדיר את הרזולוציה, לאחר כשבוע של ניסיונות (עם תוכנת powerstrip, התייעצויות בפורומים בארץ ובחו"ל) גיליתי שויסטה לא תומכת בNR במסך הזה... אני כרגע על 1280*768 ורואים ממש לא טוב :\ (רזולוציה של 1920*1080 רואים הרבה הרבה יותר טוב, אך זה קטן מדי). מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות ? האם מישהו נתקל בכזה דבר ? נ.ב אם אני עובר לחלונות XP, הבנתי שאני יאבד מה-4GB זכרון שלי כ500-700MB, אך האם הביצועים יירדו ? או רק הכמות ? ת…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 7 והתחילו לי בעיות אחרי שהורדתי קבצי ראר של סרט וחילצתי אותם בדקסטופ. מהרגע שהמחשב עולה מופיעה הודעה שהסייר הפסיק לפעול וברגע שאני יוצא מההודעה או בוחר להפעיל את הסייר מחדש הכל קורה שוב. בסייף מוד הסייר עובד אבל לא הצלחתי למחוק את הקובץ של הסרט שנוצר לאחר החילוץ למרות שהשתמשתי בdoctor delete. שמומלצת גם כאן. ניסיתי גם לסרוק קבצי מערכת ורגיסטרי דרך scf /scannow והכל תקין. מה לעשות כי הפתרון היחידי שאני רואה זה לפרמט. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מחשב נייד של DELL וכאשר אני מוחק קבצים הם נמחקים ישר ולא עוברים לפח האשפה (הגדרות פח האשפה ב-properties בסדר) ויש לי תקייה ריקה עם שולחן העבודה שמסרבת להימחק גם בSAFE MODE וגם על ידי ה UNLOCKER עזרה בבקשה....
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הי התחילה לי היום בעיה מציקה במחשב: אני לא מצליח להחליף שפה בכל יישומי אופיס מעברית לאנגלית, אלט+שיפט לא משנה כלום, בשאר היישומים במחשב זה מחליף את השפה, ובאופיס זה לא עושה כלום, כאשר משנים ע"י הקלקה על האיקון של השפה בשורת המשימות זה כן מחליף, אבל לא עם אלט+שיפט. ניסיתי להסיר ולהתקין את האופיס מחדש, אבל כלום לא עזר בינתיים. יש למישהו הצעות ? בתודה, אסף
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-