עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ofir38,

ראיתי שיש באתר את הכתבה על זה שבקרוב גרסאות הבטא של ויסטה הולכות לפוג.. עכשיו זה אומר שכל הגירסאות שקיימות כיום (ללא רישיון מקורי) לא יוכלו לעבוד גם?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by momo777,

היי, יש לי סטרימר שחיברתי לו HD של 1TB והוא מחובר בכבל רשת למחשב שמריץ ווינדוס. יש לי אפשרות להתחבר לHD של הסטרימר דרך הרשת ולהעתיק לשם ומשם קבצים. השאלה אם אני יכול דרך הווינדוס להגדיר גיבוי קבוע לתיקייה ספציפית מהמחשב לסטרימר. שכל פעם שאני אעדכן קובץ בתיקייה הוא יגבה אותו על הסטרימר. תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ip2pi,

היי, יש לי בעיה עם ה remote assistant אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב כל פעם הוא נותן לי את השגיאה הבאה : the person you are trying to help might have closed remote assistance למרות שזה לא הגיוני כי בדקתי עם מחשב ברשת שלי וזה גם לא עבד. מה שכן מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליי ולבצע "סיוע מרחוק " :-) בכל אופן ניסיתי לכבות את הפירוול ניסיתי לעבוד רק עם הפירוול של windows ובלי פירוול בכלל. לא עזר. אני מאחורי ראוטר אז ניסיתי בלי ראוטר, גם ללא הצלחה. (למרות שמהתחלה הבעיה היא לא בראוטר כי מחשב אחר ברשת עובד מצוין עם הסיוע מרחוק"). יש לי את הגרסה הכי מעודכנת של ה live mes' אם זה קשור... ניסיתי גם לא דרך המסנג'ר אלא על ידי הזמנה דרך קובץ שנוצר ב remote assist (למי שמכיר את …

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  4. קניתי היום את המחשב הנייד הראשון שלי של דל, התקנתי את הדרייבר של טביעת האצבע ואני לא מוצא איך משתמשים בו פעם ראשונה שלי שאני רואה WIN7 אחרי שנים עם XP אם למישהו יש מושג איך אני קובע את הסיסמא ליוסר בעזרת ההתקן אני אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  5. אני רוצה את ה-WINDOWS PROFESSIONAL X64 EDITION האם המחיר זול מהארץ ?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  6. שלום, המחשב עצמו אינו מאפשר לי לשנות הגדרות לצג כאשר אני לוחץ בשולחן העבודה לחצן ימני -> רזולוצית מסך -> בחלון שנפתח הגדרות מתקדמות -> בלשונית של "פתור בעיות" יש כפתור של "שנה הגדרות" אבל הוא אפור אצלי ככה שהוא לא נותן לי להיכנס אליו.. מה עושים? אני משתמש בווינדוס7 ד"א.. הנה צילום: תודה לעוזרים... !

7. Started by pssheba,

שלום אין לי את הדרייברים. אין לי צורך ב 2 הכרטיסים הללו אך עלי לשמור אותם ע"ג לוח האם, לא להוציא אותם. אני רק רוצה שבעת ההעלאה, ה "ווינדוז" לא יודיע לי על חומרה חדשה או בלתי מזוהה. שהכרטיס ישב בתושבת וש "ווינדוז" לא ינסה בכלל לזהותו. איך עושים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sprinter,

מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה זה גרסאת RTM ? זה שונה מהגירסא הסופית או לא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nim901,

אז ככה כשאני נכנס לאתר שבו יש פופאפ המחשב נתקע למשך כ 10 שניות בלי אפשרות לעשות כלום למה? אין לי שום תוכנה שאחורה לחסום \ אנטי וירוס \ פייר ואל חוץ מהראוטר שלי ומה Ad-Aware SE Professional מה לעשות? ויש לי גם בעייה עם active x (ראו תמונה) תודה רבה ד"א מצטער אם זה לא קשור פשוט אין לי כבר מושג למה זה קשור. גם היום בבוקר קיבלתי הודעה שמישהו נכנס למחשב שלך האם אתה רוצה לכבות את המחשב? (וינדוס XP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by IME3,

Alt+Tab פעם שהייתי משתמש במקשים הייתי מקבל חלון עם תצוגה מוקדמת של כל החלונות אפילו וידאו וגם אם הייתי מעביר את העכבר למטה בשורה של החלונות הפתוחים הייתי מקבל תצוגה מוקדמת בקטנה אני רואה שזה נעלם לי עכשיו מאיזו סיבה איך אני מחזיר את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by GodLike,

חבר שלי מחפש וינדוס מקורי ברוסית ! כן. רוסית. הוא מעוניין במקורי בלבד. האם יש חנויות שמוכרות וינדוס כזה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Pentium 4 1600mhz עם 256MB זכרון. מהי מערכת ההפעלה שתוציא את המיטב ממנו? אני משתמש בו רק בבסיס כדי לראות פה ושם סרטים, אבל כרגע הוא עם XP והוא איטי מאוד, אני בטוח שאחרי פירמוט הוא יהיה הרבה יותר מהיר, אבל אני רוצה לדעת מה האופציה הכי טובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ושהמחשב עולה רשום שהמעבד הוא 1.9GHZ... אז מה המהירות של המעבד??

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  14. בין 2 מחשבים? כוונתי היא לאפליקציה שמקשרת 2 מחשבים שונים ע"י הזנת IP של המחשב המרוחק וכך ניתן להתקשר אליו ולשוחח באמצעות מיקרופון. היתה תוכנה כזו ב WIN XP אם אינני טועה זה נקרא DIALER ואז עשיתי בה שימוש. לא מדובר על טלפון, או חיוג דרך מודם אלא ע"י הזנת IP של מחשב מרוחק והתקשרות אליו. כעת יש ברשותי WIN 7 האם יש דבר כזה? או שניתן להוריד אפליקציה כזו? אגב, לא מעוניין להשתמש בסקייפ או מסנגר וכו.. יש שם תקיעות בשיחה וכו. תודה.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  15. יש לי wundows 8.1 ואחת לכמה זמן ובאופן שרירותי תיקיות מאבדות את ה-ownership וכמו כן, את כל הרשאות הגישה - קריאה/כתיבה. זה גורם לכך שנעלמים אייקונים מתפריט ההתחל (כאשר התיקייה בה הם נמצאים מאבדת את ההרשאות) או שלא ניתן לשמור לתיקייה מסויימת או להכנס אליה. הבעיה נפתרת כאשר אני נכנס להגדרות האבטחה ומשתלט מחדש על התיקייה, הבעייה שזה קורה שוב מדי פעם וזה ממש מציק. מישהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by matan5165,

אהלן. מה ההבדלים בין מערכות ההפעלה ? מה יש בביזנס שאין ברגיל ? אני צריך את המחשב לעסק שלי ובו זמנית לשימוש בייתי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by tzahi16,

שלום לכולם.... יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4355 שמחוברת מקומית ע"י כבל USB למערכת הפעלה WINDOWS 7 64 BIT. חיפשתי באתר של HP דרייברים למדפסת והם לא מספקים דרייבר ל WINDOWS 7 והדרך היחידה היא לקבל מ WINDOWS UPDATE ואכן קיבלתי והדפסה מקומית עובדת. עכשיו כשאני רוצה לשתף את המדפסת למערכת 32 ביט חסר לי דרייבר ל 32 ביט, כאשר אני הולך ל ADDITIONAL DRIVER בשיתוף הוא מבקש ממני קובץ INF ואין אפשרות לגשת ל WINDOWS UPDATE בכדי להתקין. למישהו יש רעיון איך אני משיג דרייבר 32 ביט שאני יוכל להתקין בשביל השיתוף?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Raanan30,

היי. יש לי בעיה במחשב בימים האחרונים (יומיים). כל פעם שאני מפעיל את המחשב, המערכת עולה מהר והכל (אין לי תוכניות שעולות בהפעלה חוץ מאנטי וירוס) אבל אז אני לא יכול להשתמש בכלום לאיזה דקה שתיים. אני מתכוון שאם מייד אחרי שהמחשב עלה אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי הפנס הזה שמחפש חצי שעה ואם אני מנסה לגלוש (אני מחובר לראוטר שמחובר כל הזמן) אז זה כאילו מחכה שתיווצר התקשרות ועוד כאלה. נכנסתי לחלון התליכים במנהל המשימות ולפי מה שאני רואה רשום את כל שמות התהליכים אבל מה שלוקח לו זמן לעשות אחרי הפעלת המחשב זה למלא את הטור של "USERNAME" (אם זה תהליך של NETWORK או של SYSTEM או של USERNAME). כאילו התהליכים עולים לאט, לכן אין לי רשת עד שהתליך HOST של הרשת פועל ולכן גם אין לי את המחשב שלי …

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by snupi58,

שלום יש לי מחשב נייד (APPLE) המותקן עליו WIN7, אני רוצה לחזור לגרסת XP, הכנסתי את דיסק הבוט של XP החזקתי F8 יש שורה המראה על בוט. אני מפעיל אותה, אך הוא לא מבצע בוט. המחשב לא מצליח לקרוא ראשית את ה CD , הוא כל פעם מעלה לי את הגרסה המותקנת (win7) מה עלי לעשות להגדיר שיעלה דיסק הבוט - ראשון לפני שיעלה הווינדוס. אני רוצה גם לפרמט וגם להתקין את ה XP. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  20. אהלן. כבר כמה שנים טובות שלא יצא לי להשתמש במחשב מעבר לפייסבוק וקצת וורד. הייתי עד עכשיו עם מחשב פנטיום 4 עם וינדוס XP עברתי לנייד חדש עם ווינדוס 8 וכסטודנט אני מניח שעכשיו השימוש במחשב יהיה יומיומי. השאלה שלי - האם יש בכלל להתקין אנטיוירוס וחומת אש? נראה שיש תוכנות מובנות כאלה בווינדוס. ובכלל, השאלה אם זה באמת חשוב למשתמש ממוצע כמוני... יש המלצות? בעבר השתמשתי בקספרסקי ו-nod32 שהיו המובילים. מה עכשיו? תודה.

21. הלוח אם הוא Epox 8kda3j איך אני מתקין את הדריברים של ה USb2, משום מה לא מצאתי איך להתקין את זה :\ וב WIndows Update זה לא מוצא לי כלום בבקשה עזרה, אני נואש

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by h_yoav,

מישהו נתקל בזה בוינדוס ויסטה שמשחקים לדוגמא באתר וואלה לא עובדים והצליח לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  23. הורדתי את אותו קובץ מכמה מקומות שונים ועדיין הוא לא עובד טוב, כל תוכנה שמנסה רק "לגעת" בקובץ ישר קורסת.. אקספלורר\נרו\מדיה פלייר\מיקרו דיוידי וכו... המליצו לי על תוכנה בשם VLC PLAYER שקוראת גם קבצים פגומים ואכן היא קראה את הקובץ מה אפשר לעשות? להוריד את הקובץ שוב לא יעזור כי כמו שכבר אמרתי ניסיתי להוריד את הקובץ כמה פעמים ממקומות שונים... תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kfirr1,

כשאני מנסה לעדכן הוא נכשל והקוד שגיאה הוא 80072F8F שהשעון של המחשב לא מתואם משמעותית אם השעון של השרת כך כתוב על הודאת השגיאה אבל השעון שלי מכוון והתאריך גם כן (מתכוון אוטוממטית מהאינטרנט) יש עוד בעיה שיכולה להיות קשורה כשאני נכנס עם הדפדפן של גוגל לג'ימייל הוא כותב לי שגיאת ssl אישור אבטחה של האתר אינו אמין וזה קורה גם באקספלורר וגם בעוד אתרים מאובטחים כמו אתר של בנק הפועלים שאר אתרים מאובטחים בתודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. יש לי שתי מחיצות במחשב - C ו-E. ע"פ Disk Management, מחיצה C היא מחיצת מערכת ומחיצת E היא מחיצת אתחול. במחיצה E נמצאת המערכת הפעלה וב-C אין כלום (למעט קבצי מערכת ככה"נ). אני רוצה למחוק את מחיצה C ולתת למחיצה E את האות שלה. איך לעשות זאת? XP לא מאפשר דרך ה-DiskManagement לעשות זאת... שבוע טוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.