עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ערב טוב לכולם. נפל לידי מחשב נייד בן כ 5 שנים במצב טוב למדי שנרכש יחד עם מערכת הפעלה מקורית (XP) מחנות למוצרי חשמל. הבעיה העיקרית שהוא מפורמט, ואין לי את הדיסק המקורי של הוינדוס שמותקן עליו ואין דרך להשיג אחד כזה. כמובן שישנה מדבקה עם הקוד שמודבקת בתחתית. ניסיתי לחפש תשובות באתר של מייקרוסופט, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא - מה עושים במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  2. אוקי אז ככה מחקתי דריבר של חיבור USB בשביל להתקינו מחדש, ועכשיו פתאום חסר דריבר ל SM BUS CONTROLLER - שאין לי מושג איזה דריבר זה ולמה זה.. הקיצר אין לי דרייברים בשבילו, ניסיתי לעשות חיפוש אולי בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם אין שם דריבר לזה....... אני מחפש קישור להורדת הדריבר בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  3. :-[ אני לא יכול לעשות כלום עשיתי כבר כמה פעמים הפעלה מחדש+כיבוי המחשב אין אין עשיתי סריקות עם כמה תוכנות אבל זה לא עזר עשיתי סריקת עם האנטי וירוס וזה מצא 18 וירוסים אני לא יכול לקפל כלום פשוט אין לי את שורת המשימות פשוט אין אני לא חושב שמישהו הקטין לי את זה כי אף אחד בכלל לא נוגע לי במחשב וגם ניסיתי וכלום ובקשר ללשנות רקע זה גם כי אני יכול ללחוץ על כל הדברים וגם עכשיו ניסיתי לשנות רקעע וכלום אין לי בכלל את כל השורה השורה הכחולה הזאת שורת המשימות לא מנהל המשימות מתי שזה נכנס לווינדאוס אז זה עולה ואחרי שהכל הדברים עולים (4 דבר) אז הסרגל נעלם ואני מכיר שאפשר לעשות שהוא לא יופיע אבל מתי שמזיזים את העכבר לשם אז שורת המשימות עולה בעעעעעע חזרתי עכשיו מחתונה ואני רו…

4. זה יעשה בעיות או שזה אפשרי כמו בכל מערכת הפעלה כמו למשל 98/ME.....(אני מדבר על התקנה על אותה תיקיה......)

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  5. אין לי מושג באיזה פורום לכתוב את ההודעה אז הפורום הזה נראה הכי הגיוני... יש לי מחשב בלי כון dvd והייתי רוצה לדעת אם אפשר לראות סרטי דיוידי על המחשב גם בלי דיוידי...

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by hichkock,

יש לי בעיה בדיסק התקנה שזה לא מקבל את הקוד וצריך להתקשר אליהם ולעשות את זה.. זה דיסק מקורי... זה תמיד ככה.. וזה תמיד עובד אחרי שאני מתקשר. מתי שהוא מבקש פרודוקט קי... עשיתי שיבקש יותר מאוחר כדי שאני יוכל להתקין כמה דברים קודם כל וזה לא מופיע בשום מקום עכשיו ולא מבקש (בד"כ זה בשורה למטה נמצא...). אני לא יכול להתקין service pack 2 בגלל זה - הופיעה לי שגיאה שאמרה שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  7. כמו שכולכם יודעים דיסקטים הם דבר לא אמין ..... היה לי דיסקט של WIN 98 ובעזרתו פירמטתי כל הזמן .... לאחר כמה זמן הדיסקט הלך לעולמו ועכשיו אני לא יכול/יודע איך אפשר לפרמט בלי הדיסקט הזה... ואני לא רוצה להתקין WIN 98 רק בשביל הדיסקט הזה . מישהו יכול לעזור לי ? אולי אפשר להוריד את אותם הקבצים מן האינטרנט ? נ.ב ניסיתי לעשות פורמט לדיסקט עם האפשרות של ה COPY SYSTEM FILES משהו בסגנון הזה ולא הצלחתי לעשות פורמט ...

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by Dark Respect,

לא מזמן התקנתי ווינדוס מחדש ואני לא יודע אם כדאי. עצתכם המשכילה תתקבל בברכה בנוסף לסקר שימו פה גם טיעונים בבקשה

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  9. איך ניתן להחזיר אותם?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  10. אם זה לא הפורום המתאים, מתנצל מראש. יש לי תוכנית שפונה לקישורים ברשת לקבלת אינפורמציה מסויימת וניתן להזין את הקישורים ידנית לתוך התוכנית. אני צריך שאחד הקישורים יופנה בסופו של דבר לקובץ בדיסק הקשיח במקום לרשת. האם ניתן ליצור קישור שמתחיל ב-://http שזאת הקידומת היחידה שהתוכנית מקבלת אבל להפנות לקובץ בדיסק? לדוגמה http://c:\some file. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by oren,

שלום, לפני זמן לא רב המרתי את מחיצות כונן הקשיח שלי ל-NTFS, הבעיה היחידה שיש לי עד כה, היא שלא ניתן לצפות במחיצות ממצב Dos, רציתי לדעת אם יש איזה דיסקט איתחול או משהו כזה שיאפשר לי לראות את המחיצות ולדפדפף בהן גם דרך מצב Dos. תודה.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  12. Started by lior_1509,

שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יד ThinkPad T43 של IBM. משום מה כל פעם שאני מתקין ווינדוס 7 הוא כותב לי כך: Windows could not set the offline locale information. Error Code: 0x80FE0000 ניסיתי כמה דיסקים של ווינדוס. פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מחדש. ניתקתי את כל ה USB האפשרי. כלום לא עוזר.. אני עוד שני'ה מתי'יאש! עזרה בבקשה! (אם עברתי על חוקי הפורום - אני מצטער. ניסיתי לקרוא אותם והי'ה כתוב לי "אזור זה מחוץ לתחום בשבילך".. תמיד אמרו לי שאני פושע ) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by ShahafH,

שלום לכולם! כרגע יש לי מותקן על המחשב WIN 7 ULT 32BIT ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין את ה64 ביט. אני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים אז מה אני אמור לעשות בשביל להשיג את כל הדרייברים? גיבוי אני לא יודע אם אני יכול כי אולי הדרייברים של ה32 לא תואם את ה64 ביט. תודה רבה (:.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  14. שלום לכולם. אח שלי קנה מחשב נייד LENOVO. והיום פתחתי הכל מהאריזה וכשהוא קנה אותו הם לא שמו ל וינדוס ברוסית לא שלו שפה הםם אמרו WINDOWS VISTA BASIC והיום הדלקתי אותו הייתי צריך להגדיר כל מיני הגדרות של הפעלה ראשונה של הוינדוס וזה שאל אותי עברית או אנגלית בחרתי עברית וזה רשם שאי אפשר יהיה לשנות את זה בקיצור הורדתי ממיקרוסופט רוסית MUI של 32 ביט ושל 64 ולא עובד וגם בהגדרות אזור ושפה איפה שאמורים לבחור איזה שפה להתקין אין את זה ובקיצור חיפשתי וחיפשתי וגיליתי שאי אפשר להתקין שפות בגירסה הזאת. עכשיו גם שמעתי על הLIP וקראתי על זה וגיליתי שזה רק לוינדוס באנגלית? וגם ניסיתי פה קישור של מיקרוסופט שהם נתנו http://www.microsoft.com/unlimitedpotential/programs/llp.mspx בחרתי MIDDLE E…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by Guyn,

במחשב של חבר שלי האינטרנט אקספלורר לא עולה- לחיצה כפולה וכלום. עד לא מזמן הכל היה בסדר... כנראה איזה וירוס או תכנת ספייוור?? בכל מקרה, הוא עובד עם XP SP2 ויש לו את הגירסה העדכנית של אינטרנט אקספלורר ככה שלא ניתן לעדכן. (הכנסת כתובת דרך תיקייה כלשהיא כן פועלת) מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by gigi,

אני מתקין את ה-sp2 לwindows שלי ואז מופיה לי הודעה שגיאה איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  17. אני משתמש באקספלורר 9 באחד ממחשביי, וגיליתי שיש הבדל בכל הנוגע לפתיחת אפשרויות באתרים לעומת אקספלורר 7, שם הכל עובד נהדר. הסבר: ישנם אתרים שכשעומדים עם הסמן על מילה מסויימת, נפתחות אופציות נוספות באותו אתר, או במקרה הספציפי שמציק לי: http://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/HomePage.aspx בעמוד זה ישנו בצד שמאל למעלה מעין קישור "יומן דיונים". באקספלורר 7, כשעומדים על לינק זה, נפתחות שתי אופציות הקלקה. באקס' 9, לעומתו, כנראה חסר איזה אקטיב X או משהו כזה, כי עמידה עם הסמן לא פותחת שום דבר. בכרום הדבר בכלל מציק- עמידה על הלינק פותחת את שתי האופציות, אך מיד כשהסמן זז לאחת מהן, האופציות נעלמות ולא ניתן באמת להקליד עליהן. הבעיה העיקרית היא עם האקס' 9, כי אתר זה בין כה וכה לא עובד …

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by --Shadow--,

שלום, לא יודע אם זה הוזכר כאן, אך למי ששם לב - ה window experience indexer נעלם ב win8.1 אך יש דרך להפעיל אותו ידנית: מקור: http://www.eightforums.com/installation-setup/28083-windows-8-1-wei-missing.html

19. שלום, כשאני נכנס ללשונית Security, במאפיינים של קובץ, אז יש שם כל מיני חשבונות לא ידועים, בין שאר הרגילים: Everyone SYSTEM Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Administrators (MyUsername\Administrators) אני לא כל כך מבין מאיפה זה צץ, בלוח הבקרה, תחת User Accounts, רואים רק את היוזר שלי.. למישהו יש הסבר הגיוני לתופעה? ואיך אני מוחק אותם? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  20. Started by ariel007,

שלום לכולם, קיבלתי לידי מחשב לפטופ IBM Thinkpad T43 שמותקנת עליו חלונות XP. המחשב בן 3 שנים בערך והוא מלא המון "זבל" ולכן הייתי רוצה לפרמט אותו. ראיתי ב- Disk management שיש לו מחיצת שיחזור, אבל אני לא יודע איך לבצע משם את השיחזור. ב-ביוס או בלחיצה על F8 לא ראיתי אפשרות לשחזר. אם ככה - איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  21. שלום יש למישהוא פתרונות בנושא זה? חיפשתי ברשת ומצאתי מדריך שאומר לשנות משהוא ברגיסטרי אך זה לא עזר בסוף. יש למישהוא עוד רעיונות כמו קובץ reg או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by gilp123,

שלום לכולם ושנה טובה, יש לי דיסק נייד של WD עם קיבול 250GB, אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה. האם אני יכול? אם כן איך אני יכול לבצע את ההתקנה? אני יודע שיש להגדיר משהו ב bios,אבל לא יודע מה. אשמח לקבל עזרה . תודה ושנה טובה וחג שמח. גיל

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  23. אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס xp . תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  24. שלום, המחשב עצמו אינו מאפשר לי לשנות הגדרות לצג כאשר אני לוחץ בשולחן העבודה לחצן ימני -> רזולוצית מסך -> בחלון שנפתח הגדרות מתקדמות -> בלשונית של "פתור בעיות" יש כפתור של "שנה הגדרות" אבל הוא אפור אצלי ככה שהוא לא נותן לי להיכנס אליו.. מה עושים? אני משתמש בווינדוס7 ד"א.. הנה צילום: תודה לעוזרים... !

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  25. אחרי התקנת וינדוס 7 על כונן C , אני רואה את כונן D אבל משום מה הוא לא נותן לי גישה רושם: "אין גישה לכונן D" מה יכולה להיות הבעיה? זה חשוב לי מאוד ודחוף,כי לפני השידרוג וההתקנה של 7 , שמרתי על D דברים חשובים ועכשיו אני לא מצליח להיכנס אליו. הוא רושם לי על הכונן כונן D ומתחתיו NTFS תודה

• 5 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.