Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם! הורדתי את ה-WINDOWS ESSENTIOALS בישביל להתקין את ה-MOVIE MAKER כשהכנסתי את קבצי ה-MOV לתוכנה עבור עריכה גיליתי שרואים את הווידיאו אבל אין סאונד. גם ב-MEDIA PLAYER לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים K-LIGHT CODECK PACK 9.7.4 ואכן זה עזר ומייד במדייה פלייר שמעו סאונד. אבל, ברגע שניסיתי לפתוח את הקובץ בעורך הווידאו, הוא העלה את הסרט אבל סימן שיש שגיאה בקובץ ולא יכול לפתוח אותו (יש סימן קריאה צהוב על השקופית של הקובץ) כפי שרואים בתמונה. ברגע שהסרתי את חבילת המקודדים, הכל חזר לקדמותו כלומר, יש ווידיאו אבל שוב אין סאונד. מה דעתכם, מה אפשר לעשות פה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה- XP32BIT וVISTA64BIT שהותקנה לא מזמן. מכיוון שכרגע המחשב בסלון הוחלט לעבוד רק עם מערכת אחת מכיוון שלמשפחה שלי אין שום ידע והם לא יכולים לבחור בין ויסטה וריקוברי ואקספי בבוט. אני רוצה לפרמט את המחיצה של XP, כלומר C ולשנות את השם של D לC, יש תוכנה שתעשה זאת עבורי? תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאזור מסויים באתר, האזור הזה מחייב התקנה של פקד אקטיביקס מסויים ולאחריו העברה של מספר קבצים למחשב ... הבעיה היא שויסטה חוסמת את זה ולא מאפשרת להעברת הקבצים להתקיים איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד ב WINXP מנסיבות אלו ואחרות. ואני רוצה TASKBAR יותר נוח לעבודה. עדיף כזה שיודע להמתח על מספר מסכים. משהו בסגנון זה של חלונות שבע או ה DOCK של OSX. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אהלן, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, במידה ולא קבלו את התנצלותי מראש . אני מריץ התקנה בפקודת WINNT מתוך DOS מדיסק של WINXPPROSP3 ואני מקבל הודעה: Could not finde a place for Swap File. אשמח לעזרה, תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום המסך שלי התכבה לשניה וכשהוא נדלק הוא נהיה בפונט כזה http://www.zix.co.il/images/z-714182035.JPG השתנה הכל נהיה מגעיל גם במשחקים וגם בשולחן העבודה ובמערכת עצמה אשמח לתשובה במהרה הפונט אם אני לא טועה השתנה למשהו TAHOMA משהו כזה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כה היו לי שני מחשבים של XP SP2 מחוברים ברשת, והיום חיברתי מחשב חדש, עליו התקנתי WIN7. כל שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר. החיבור לאינטרנט נוצר באופן אוטומטי והכל היה נפלא, עד שגיליתי אי אפשר לגשת מהWIN7 למחשבים שבXP. הבנתי שצריך להתקין תוסף LLTD כלשהו על מנת שWIN7 יזהה. לאחר ההתקנה: * המחשב הראשון המחשב אינו מזוהה ע"י הWindows 7, אמנם ניתן לגשת אליו ישירות בעזרת הכתובת שלו (//codename/) * המחשב השני אינו מזוהה וגם לא ניתן לגשת אליו. להלן הNetwork Map: tomer הינה מערכת הWIN7 והשאר הם הXPים. ניתן ללחוץ רק על הtomer - על שאר המחשבים לא ניתן ללחוץ. מה עלי לעשות על מנת לאפשר תקשורת בין המחשבים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עובד עם Windows XP Pro ו outlook xp עכשיו בהתקנה הקודמת שלי כלומר במחשב הקודם שלי בצעתי הצפנה (כזאת המובנת ב windows) לקובץ pst שהכיל את הדואר, השאלה שלי עכשיו במחשב החדש שלי (שידרגתי לוח מעבד וזיכרון) כשאני התקנתי מחדש כמובן את ה windows ו ה office ובכל אינני מצליח לפתוח את קובץ ה pst , כיצד אפשר לפתוח אותו? כיצד אני מבטל את ההרשאה שבו כך שכן הוכל לפתוח, הדרך היחידה שהצלחתי היתה כשהשתמשתי באשף של העברת ההגדרות ממחשב למחשב רק שאז הוא עזה לי בלאגן בכל אופן חשבתי שאז אולי אני יעתיק את קובץ ה PST ל cd אך גם זה לא עוזר. אז שאלתי היא כיצד אני כן יכול לפתוח את הקובץ ??? אודה לעזרה בנידון. :smoke:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן הצלחתי להתקין על השרת שלך VPN (יש חח) ועכשיו יש לי בעיה עם חלונות ויסטה הגרוע הזה! אציין כמובן שאין שום בעיה עם חלונות XP ו 7 הבעיה היא שאחרי ההתקנה של התוכנה זה לא מתחבר לשרת הנה ה VPN שלי: https://81.218.235.211:943/ שם משתמש TEST סיסמה: (צונזר) מחפש פתרון ל VISTA!! תודה לעוזרים ============================================== נפטר. ז"ל. ניתן לפתור את הבעיה כך: כניסה לאתר והורדה ידנית של גירסת הלקוח של OpenVPN (הכי חדשה שיש כמובן) כניסה לחשבון ויצירת קובץ הגדרות של הלקוח. (confing) שמירת הקובץ בתיקיית confing במקום בו הותקנה התוכנה וכניסה דרך OpenVPN GUI בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב דיי חדש (ראו מפרט) ומדי פעם קופץ לי מסך כחול, והמחשב מבצע ריסטרט. אחרי שהוינדוס עולה קופץ לי חלון עם התוכן הבא: מהי בעצם הבעיה, ואיך אני פותר אותה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתי להתקין WIN7 על המחשב (מפורמט מתוקתק והכול) והוא עושה לי כמו שצריך בהתחלה "LOADING FILES" וזה ואז עושה STARTING WINDOWS (כל זה בהתקנה) ואז הוא מראה לי את ההודעה הזאת: איך אני פותר את זה?יש בעיה בדיסק עצמו?אולי ב-BIOS? מחכה לתשובה, ניב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני זקוק לכמה שיותר מידע בקשר למערכת ההפעלה וינדוס סרבר 2003 כמו האם כדאי להתקין?? מה ההבדל בין XP לבין הסרבר?? האם יש איזה בעיה אם להתקין דריברים של כל מיני מוצרי חומרה כלומר האם הוא מזהה את הדריברים בלי בעיות??? האם משחקים עולים גם על הסרבר?? איזה גרסה להתקין??? והאם אני אראה הבדל משמעותי בין XP לבין הסרבר??? בקיצור מידע מפורט למי שמתמצא במערכת הזו תודה גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי "ניהול הביצועים" של Windows XP - נכנסתי לכל מני Tweaking Guides (חלקם התפרסמו כאן)... והופתעתי כשראיתי שבכמה מהם ממליצים לעשות משהו, ובשני לגמרי את ההיפך. השאלה שלי היא לגבי הגדרות ה- Advanced Perormance Options... (Control Panel --> System --> Advanced --> Performance --> Settings --> Advanced) שם יש סעיפים כמו: Proccecor Scheduling ו-Memory Usage. (ראה תמונה) http://www.subzerotech.com/images/articles/guides/winxptweak/17.gif במדריך Tweaking אחד, ראיתי שמציעים לסמן את 2 הסעיפים ב- Programs, ובאחר ראיתי שממליצים לסמן את הProccesor Scheduling ב-Background Services (כמו בתמונה). מה באמת הכי מומלץ? תוכלו לפרט יותר מה כל אחת מהאפשרויות עושה? - …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חשבתי להתחיל לתרגל את exchnage 2010 בבית במחשב הפרטי שלי פשוט הורדתי virtulbox וחשבתי להתקין שם server2008 ואחרי זה להתקין עליו את האקצ'נג' פשוט הבעיה היא שהורדתי כבר 2 מערכות של windows server 2008 ואני לא מבין למה אני מקבל בתהליך התקנה שגיאה של הווינדוס בהתחלה של התקנה הוא אומר installing ואז הוא מעביר אותי לחלון הזה הורדתי 64 BIT כי המחשב שלי הוא 64 BIT
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי תשובה בפורום אך לא מצאתי: מבקש המלצות בבחירת מע' הפעלה, בצירוף נימוקים אם אפשר. מחשב: P4 2.4GHZ, זיכרון 800Mhz RDRAM. שימושים עיקריים: עריכת וידאו, צריבת DVD, אינטרנט מהיר, משחקים. ישולב ברשת קיימת המבוססת על מודם אלקטל וראוטר. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error את הבעיה הזאת זה עושה כמה משחקים וגם בדריבר של הכרטיס מסך(ATI) עכשיו עשיתי את כול העידכונים של הוינדוס (יש לי חוקי) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) הורדתי את זה ניסיתי להתקין עכשיו שזה בה לפתוח את ההתקנה זה יוצא ממנה ..... עכשיו אמרתי אולי אני יוריד (x64 (64bit אבל זה לא קשור כי יש לי intel E6600 ניסיתי לעשות בדיקת שגיעות של ה וינדוס ניסיתי לעשות repair כלום לא עזר כבר הגעתי למצב שניראה לי רק פורמט יעזור ועכשיו אני שואל אותכם .. כי ממש לא בה לי לעשות פורמט http://img527.imageshack.us/img527/2747/asdcciz7.jpg איך אני מסדר את ? ודרך הגב זה בעיה של חבר .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למישהו יש את האתר שאני מכניס בו את ה divice id ... והוא מביא לי את הדרייברים עם קישור להורדה לדוגמאHDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_0014&SUBSYS_10DE0101&REV_1001\5&277076E3&0&0101 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה האם הפירמוט בעת התקנת windows 7 רק על דיסק C או על כל הדיסקים הלוגיים? יש לי xp עם הרבה דברים על דיסק D, האם הם יישמרו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים וכרגע מותקן בו ווינדוס 7. המחשב התחיל לאחרונה לעשות בעיות להתקע , לא להכנס לווינדוס והוא נכנס מתי שבא לו. החלטתי לפרמט אותו - ניסיתי גם דרך יו אס בי וגם דרך דיסק אבל זה לוקח המון זמן עד שהוא טוען את ההתקנה , כרגע לא פירמטתי אני ממתין לתשובתכם כי זה לא נראה לי מערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמן שהייתי לוחץ על קובץ להוריד אותו היה נפתח לי השמירה בשם והייתי בוחר איפה לשמור ועכשיו שאני לוחץ זה שומר לי אוטומטית בתיקיה זמנית איך אני מחזיר את זה סימנתי את ה - וי כמו סתום יאלה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי איפוס למחשב, ועכשיו כשמנסים להתחבר לחשבון הקיים זה מה שרואים.. זה פשוט חוזר לאותו מסך. תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו במישפוחה בדירה, 4 מחשבים נייחים עם מערכת ההפעלה הנהדרת WINDOWS-7-ULTIMATE.... שאלתי למומחים כאן בפורום היא, האם כדאי להשקיע ולעבור ל-WINDOWS-8-PRO, במיוחד אחרי שאני שומע הרבה שהוא לא-מוצלח ולא-ידידותי ושה-WINDOWS-7-ULTIMATE הרבה יותר נחמד וידידותי למישתמש... הבנתי מאיזה חבר, שמייקרוסופט רצו להוציא מערכת-הפעלה שלא יצליחו ליפרוץ אותה ויצא להם משהו לא-ידידותי ולא-נוח.... אז מה דעתכם כאן חברים? -- בתודה מראש! -- רביעי21/08 -- שאול
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש באקספלורר 9 באחד ממחשביי, וגיליתי שיש הבדל בכל הנוגע לפתיחת אפשרויות באתרים לעומת אקספלורר 7, שם הכל עובד נהדר. הסבר: ישנם אתרים שכשעומדים עם הסמן על מילה מסויימת, נפתחות אופציות נוספות באותו אתר, או במקרה הספציפי שמציק לי: http://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/HomePage.aspx בעמוד זה ישנו בצד שמאל למעלה מעין קישור "יומן דיונים". באקספלורר 7, כשעומדים על לינק זה, נפתחות שתי אופציות הקלקה. באקס' 9, לעומתו, כנראה חסר איזה אקטיב X או משהו כזה, כי עמידה עם הסמן לא פותחת שום דבר. בכרום הדבר בכלל מציק- עמידה על הלינק פותחת את שתי האופציות, אך מיד כשהסמן זז לאחת מהן, האופציות נעלמות ולא ניתן באמת להקליד עליהן. הבעיה העיקרית היא עם האקס' 9, כי אתר זה בין כה וכה לא עובד …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד משומש ועליו מותקן WINXP חוקי (כן, כן, יש דבר כזה). אין לי את הCD ממנו הותקן. אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח ולבצע התקנה מחדש. איך אני יכול להתקין חזרה את המ"ה שעליו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-