עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקי אני רוצה להתקין על כונן אחד ווינדוז 98 ועל השני XP... עכשיו אם אני ארצה לפרמט את הכונן של ה- XP אחרי הפירמוט אני יוכל להעלות את 98 ??? או שגם אותו אני אצטרך לפרמט.... מה לעשות ? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ערב טוב לכולם. נפל לידי מחשב נייד בן כ 5 שנים במצב טוב למדי שנרכש יחד עם מערכת הפעלה מקורית (XP) מחנות למוצרי חשמל. הבעיה העיקרית שהוא מפורמט, ואין לי את הדיסק המקורי של הוינדוס שמותקן עליו ואין דרך להשיג אחד כזה. כמובן שישנה מדבקה עם הקוד שמודבקת בתחתית. ניסיתי לחפש תשובות באתר של מייקרוסופט, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא - מה עושים במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by deelad,

אני רוצה להתקין את חלונות 7 במחיצה נפרדת. השאלה שלי עם אפשר לבחור בזמן הדלקת המחשב,עוד לפני שהמערכת הפעלה עולה באיזה מערכת הפעלה המחשב יעלה XP או 7 ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל

5. Started by sebi,

אני עומד לקנות מחשב נייד לרוצה להריץ עליו ויסטה עכשיו אני רוצה לדעת אם 1GB זיכרון יספיק בשביל שהיא תעבוד כמו שצריך

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ביצה,

אהלן! מזמן לא התקנתי מערכת הפעלה, ועכשיו הורדתי את הבטא של WIN7. אני רוצה להתקין אותה בנוסף ל-XP. אני רוצה לעשות מחיצה בכונן C. אני עושה את זה בהתקנה עצמה? או שצריך להכין את המחיצה קודם? פעם שעברה שהתקנתי מערכת הפעלה היתה לפני שנתיים ושכחתי איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by izikd,

מה זה אומר? פתאום זה אומר שהוינדוס ניסיוני או מה? יש לי אותו משנה שעברה והתקנתי מלא פעמים ועשיתי פורמט ואף פעם לא היה כזה דבר מה זה לכל הרוחות????????????? http://www.freewebz.com/izikd/otherpic/xptest.JPG

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Snir999,

אוקי חברים , אני ניסיתי הכל לא עלה לי בראש עוד אפשרויות. מה שכן עלה לי לראש שיכול להיות שהכרטיס קול לא תומך בזה אבל גם זה לא ניראה לי. הינה תמונה: http://img525.imageshack.us/img525/7012/22482435ni3.jpg הבעיה שלי היא שכל מה שמסומן באדום (בתוך הריבוע האדום) אני לא יכול לכוון אותו לא לצדדים לא למטה ולא למעלה. לעומת זאת להשתיק זה אפשרי. בקרה ההקלטה היא בסדר גמור , יש לכם אולי מושג מה הבעיה? אני כאן , אם יש לכם שאלות כלשהם , פשוט זה חשוב לי מאוד. ד"א שמתי את הסקין של וינדוס XP שתיראו/תבינו על מה אני מדבר בכללי אני משתמש בקלאסי (:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לא יודע למה אנשים עושים את זה זה פשוט הורג אותי מה אנשים נהנים לעצבן אנשים אחרים הינה תמונה כל התוכנות כל הדברים אני לא מצליח להיפטר מזה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%e0%f0%e9%20%ec%e0%20%ee%f6%ec%e9%e7%20%ec%e4%e9%f4%fa%f8%20%ee%e6%e4.JPG

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כשהתקנתי את ה windows בטעות רשמתי את השם משתמש ב user 1 במקום בשורה שהיתה למעלה יותר כך שכל פעם שה windows עולה הוא נעצר באמצע כדי כאילו לבחור משתמש ואז אני צריך ללחוץ על הסמל וזה נכנס אז איך אני מבטל את זה כדי שזה יכנס ישר ל windows ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ISmile4U,

יש לי בעיה אני עובד עם Windows XP Pro ו outlook xp עכשיו בהתקנה הקודמת שלי כלומר במחשב הקודם שלי בצעתי הצפנה (כזאת המובנת ב windows) לקובץ pst שהכיל את הדואר, השאלה שלי עכשיו במחשב החדש שלי (שידרגתי לוח מעבד וזיכרון) כשאני התקנתי מחדש כמובן את ה windows ו ה office ובכל אינני מצליח לפתוח את קובץ ה pst , כיצד אפשר לפתוח אותו? כיצד אני מבטל את ההרשאה שבו כך שכן הוכל לפתוח, הדרך היחידה שהצלחתי היתה כשהשתמשתי באשף של העברת ההגדרות ממחשב למחשב רק שאז הוא עזה לי בלאגן בכל אופן חשבתי שאז אולי אני יעתיק את קובץ ה PST ל cd אך גם זה לא עוזר. אז שאלתי היא כיצד אני כן יכול לפתוח את הקובץ ??? אודה לעזרה בנידון. :smoke:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Lioriii,

יש לי מחשב P3 866 MHZ ואני צריך להתקין עליו WIN98 ועשיתי עידכון לביוס היום בגלל שכל פעם שהייתי מכניס דיסקט של איתחול WINDOWS הייתי מקבל הודעה של BOOTSECTORE WRITE VIRUS!!!CONTINUE ?Y/N? וכמובן שעשיתי CLEAR CMOS! ואני יודע למה הוא נותן לי את ההודעה הזו -זה בגלל שסימנתי לו בביוס את האפשרות VIRUS PROTECCTION ! אז השאלה שלי היא כזו האם אני יכול להתקין את ה-WIN98 בלי שום דאגות או שמה יש לי וירוס ב-BOOT SECTOR! ואיך אפשר לנקות וירוס שנמצא בבוט סקטור האם ישנה איזו פקודה שעושים בדוס??? עזרה דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gal,

היי אני זקוק לכמה שיותר מידע בקשר למערכת ההפעלה וינדוס סרבר 2003 כמו האם כדאי להתקין?? מה ההבדל בין XP לבין הסרבר?? האם יש איזה בעיה אם להתקין דריברים של כל מיני מוצרי חומרה כלומר האם הוא מזהה את הדריברים בלי בעיות??? האם משחקים עולים גם על הסרבר?? איזה גרסה להתקין??? והאם אני אראה הבדל משמעותי בין XP לבין הסרבר??? בקיצור מידע מפורט למי שמתמצא במערכת הזו תודה גל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by CRYSMAN,

קניתי מחשב והיום הוא הגיע קניתי אותו בלי הארד דיסק בגלל שיש לי אחד מהמחשב הקודם עם כל התוכנות והמשחקים שלי חיברתי אותו למחשב הפעלתי המחשב מזהה אותו הכל טוב אבל הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות safe mode = == = = = start windows normally או שבמקרים אחרים הוא מגיע למסך מלא מספרים ולמטה כתוב boot from cdrom disk boot fail please insert system disk [משהו כזה] שכולכם בטוח מכירים אני לוחץ אנטר והוא מפעיל מחדש עכשיו התקשרתי לסקיי ואמרו לי שזה בגלל שהלוח אם חדש ואם אני רוצה שהם יסדרו את זה אני צריך לקחת את המחשב למעבדה עכשיו אני גר בצפון ואין לי אפשרות לקחת אותו אליהם רציתי שמשהו מפה יעזור מה לעשות ואיך אם יש בכלל זה ממש ממש ממש ממש ממש דחוף ! תודה רבה !!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, לאח שלי יש מחשב נייד עם ווינדוס 8. הוא מתחבר איתו לרשת האלחוטית בבית- שהרשת הזו היא עם כתובות סטאטיות. (אל תשאלו אותי למה- שגעונות של אבא שלי). בכל בגלל שה-IP שלו מוגדר אצלו במחשב לפי הרשת שלנו בבית- הוא לא מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות בעבודה ובמקומות אחרים. יש דרך לגרום לווינדוס לשמור הגדרות לפי רשתות (פרופילים) ולהחליף בניהם אוטמטית (וליצור פרופילים חדשים לרשתות חדשים שהוא מוצא) כשהוא מזהה את הרשתות בסביבה? יש את האפשרות הזו באנדרואיד ואני לא מצליח להבין למה במייקרוסופט זה כל כך מסובך. . אשמח גם אם תרחיבו על איך עושים את זה בווינדוס 7- סתם לידע כללי..

16. Started by -JobNick-,

שלום, אתמול התקנתי וינדוס 2K בדיסק שחבר הביא לי (אגב הדיסק הוא מקורי של WIN 2K PROFESSIONAL שניקנה בארה"ב). עכשיו התקנתי את הוינדוס אבל כנירא פספסתי משהו בקטע של עברית,מישהו יכול להיג לי איך אני מסדר פה עברית (משהו בREGIONAL SETTINGS או עוד משהו?). כמו כן התקנתי את הדרברים החדשים של נבידיה 41.09,יש איזו אפשרות לגרום להם לעבוד רק באנגלית כי אנ י רואה את האפשריות שלהם ככה: (תמונה מצורפת) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0081/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/200303081035207450/bla.jpg

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היום, כאשר ביקשתי לשנות סמל לתיקייה כלשהי, לא מצאתי אופציה לשינוי סמל. אני זוכר שבעבר הייתה אופציה כזו, כמו בהגדרות של קיצורי דרך. מה הסיבה לבעייה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by itzikman,

יש לי ווינדוס XP והיה לי עדכון למדיה פלייר ואז המחשב עשה ריסט עלה לי המחשב מחדש ופתאום נמחק לי אחד המשתמשים שהיו לי בוא את כל התמונות שלי איך אני מחזיר אותו?? ניסתי לעשות שחזור מערכת ממשתמש אחר אבל זה לא עזר....... עזרוו ליי בבקשהה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tgen,

לפני כמה ימים קפץ לי מסך כחול... לא ממש הצלחתי למצוא מה הבעיה... עשיתי בדיקת שגיאות במערכת, ברג'יסטרי, בזיכרון... בדיקת וירוסים... וכלום - הכל תקין! בנוסף, גם משום מה לא קיימת לי שום תיקיית minidump ב- Windows ככה שגם אין לי ממש קצה חוט בקשר לאותה בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לכך שאין לי את התיקייה הזאת? או לחלופין, מה עוד נשאר לבדוק?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by eran131,

שלום לכם, רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאית יותר ותוכל לנצל ולהפיק את המיטב מהמחשב שלי. מפרט: GigaByte GA-MA-UD3 RETIAL --- AMD Phenom II x4 945 3.0GHZ Box --- XIGMATEK HDT-SD964 --- A-Data 4G(2x2GB)DDR2-800 CL4Vitesta Extreme --- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 --- Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retial --- Artic Cooling AF 12025L FAN -X2 --- Antec Three Hundred Case --- Seasonic Silver Power 650W 52A@12VSPSS-650HT-APFC-F3 --- Logitech SPK S220 2.17W --- GigaByte TV-CARD GT-P6000 PCI Retial

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם קציתי לדעת איך אני מעלים את הכותרת שאומרת HARD DISK DRIVE 2 NETWORL LOCATION 19 וכו... תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי מחשב מבוסס אינטל סוקט 478 ועליו מותקן XP . אני משדרג מחשב ל AMD 64 מחר או מחרתיים ואין לי כרגע רצון לפרמט האם זה אפשרי להשאיר את המערכת ההפעלה על המחשב ( אם נגיד אני יסיר את כל הדרייברים של הלוח ) וישאיר נתונים ומערכת הפעלה בלבד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, המחשב עצמו אינו מאפשר לי לשנות הגדרות לצג כאשר אני לוחץ בשולחן העבודה לחצן ימני -> רזולוצית מסך -> בחלון שנפתח הגדרות מתקדמות -> בלשונית של "פתור בעיות" יש כפתור של "שנה הגדרות" אבל הוא אפור אצלי ככה שהוא לא נותן לי להיכנס אליו.. מה עושים? אני משתמש בווינדוס7 ד"א.. הנה צילום: תודה לעוזרים... !

24. ntldr missing אני מנסה להתקין VISTA וגם חלונות 7 וזה מתקין והכל עובד עד שאני עושה restart ואז הוא רושם ntldr missing לי זה מוזר כי עם XP אין בעיה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by leoleo,

על המחשב שלי יש תוכנת הפעלה XP מקורית אבל של חבר. ברצוני לעבור ל-win7 ואני מוכן לרכוש תוכנה. איזה סוג/מודל תוכנה אני צריך לרכוש על מנת להתקין מחדש/מאפס את ה-win7 כדי שהמחשב יהיה חוקי לגמרי? לציין שהשימושים שלי במחשב הם בסיסיים, יחד עם זאת המחשב הוא די חזק.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.