עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shalabi,

שלום, בימים האחרונים נתקלתי בבעיית רסטים ומסכים כחולים , והתברר לי בסוף שהמחשב נגוע בווירוס MBLAST אז החלטתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (לא שידרוג) . וגם בימים האחרונים אני מקבל הודעה במסך הראשי ש... REMOTE PROCEDURE CALL והמערכת מבצעת כיבוי בהוראת NT AUTHOROTY SYSTEM והמחשב מתחיל לספור לאחור כ 60 שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש (לא מסך כחול). פירמטתי את המחשב והתקנתי את מערכת ההפעלה,והמערכת הפסיקה לעשות מסכים כחולים,אבל הודעת ה remote עדיין נמצאת ואני לא יודע מה זה. בדקתי באנטיוירוס אבל לא נמצא שום וירוס. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ISmile4U,

יש לי בעיה אני עובד עם Windows XP Pro ו outlook xp עכשיו בהתקנה הקודמת שלי כלומר במחשב הקודם שלי בצעתי הצפנה (כזאת המובנת ב windows) לקובץ pst שהכיל את הדואר, השאלה שלי עכשיו במחשב החדש שלי (שידרגתי לוח מעבד וזיכרון) כשאני התקנתי מחדש כמובן את ה windows ו ה office ובכל אינני מצליח לפתוח את קובץ ה pst , כיצד אפשר לפתוח אותו? כיצד אני מבטל את ההרשאה שבו כך שכן הוכל לפתוח, הדרך היחידה שהצלחתי היתה כשהשתמשתי באשף של העברת ההגדרות ממחשב למחשב רק שאז הוא עזה לי בלאגן בכל אופן חשבתי שאז אולי אני יעתיק את קובץ ה PST ל cd אך גם זה לא עוזר. אז שאלתי היא כיצד אני כן יכול לפתוח את הקובץ ??? אודה לעזרה בנידון. :smoke:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Or ei,

אני לא אתקין אותה בנתיים ,אחכה שיצאו גרסאות יותר סופיות ...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני משתמש באקספלורר 9 באחד ממחשביי, וגיליתי שיש הבדל בכל הנוגע לפתיחת אפשרויות באתרים לעומת אקספלורר 7, שם הכל עובד נהדר. הסבר: ישנם אתרים שכשעומדים עם הסמן על מילה מסויימת, נפתחות אופציות נוספות באותו אתר, או במקרה הספציפי שמציק לי: http://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/HomePage.aspx בעמוד זה ישנו בצד שמאל למעלה מעין קישור "יומן דיונים". באקספלורר 7, כשעומדים על לינק זה, נפתחות שתי אופציות הקלקה. באקס' 9, לעומתו, כנראה חסר איזה אקטיב X או משהו כזה, כי עמידה עם הסמן לא פותחת שום דבר. בכרום הדבר בכלל מציק- עמידה על הלינק פותחת את שתי האופציות, אך מיד כשהסמן זז לאחת מהן, האופציות נעלמות ולא ניתן באמת להקליד עליהן. הבעיה העיקרית היא עם האקס' 9, כי אתר זה בין כה וכה לא עובד …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shlomom,

שלום, בכניסה כמשתמש ל-XP pro המסך תקוע זמן ארוך מאוד - חצי שעה, לא ניסיתי לחכות יותר. כניסה כ-admin מתאפשרת. ניסיתי לחזור ל-checkpoint אחד אחורה, לא עזר. יש למישהו רעיון איך יוצאים מזה? המחשב נמצא בבית לא ברשת (מחובר לראוטר אלחוטי) והפרופיל מקומי.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 11:56:22 אז מה אתם אומרים?איך יוצאים מזה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Bamba9,

יש לי ווינדאוס 7 ואני כמעט בטוח שרואים פחות טוב (לדוגמא סרטים וסדרות, בשלושה נגנים שונים) מאשר איך שראיתי עם אותו המחשב בXP (החליפו לי hard disc, לא פירמטתי). נכנסתי לdevice manger ועשיתי scan for hardware changes, וזה מה שרשום לי: Upgrade your display adapter This problem occurred because your video card doesn't support the required version of DirectX. This version of Windows requires a video card that supports DirectX 9.0 or newer. ושאני לוחץ כפתור ימני בעכבר על video controller ואז על update driver software, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img294.imageshack.us/i/97445859.jpg/ אז מה משתי הבעיות האלה הוא הגורם לזה ואיך אני יכול לפתור אותם? אם אני צריך/מחליט לפרמט ולהתק…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mtnb,

היי כולם! אני גם רוצה לבדוק את המחשב שלי ב3DMARK ... איך עושים את זה? זה תוכנה או משהו כזה? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lior4543,

היי יש לי ווינדוס 7, עכשיו יש לי בעיה שנגרמת אחרי שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה. אני משאיר את המחשב דלוק, הוא לא מוריד ולא נמצא על משחק או משהו, פשוט על הדקסטופ, אחרי 3 שעות בערך כל המחשב קופא, אבל העכבר זז, הדרך היחידה לשחרר אותו זה ריסטארט..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ממש לפני הכניסה לWIN יש לי כסה מסף שחור ששואל אותי לאיזה ווינדואס אני רוצה להיכנס ויש לי שם כבר 3 אפשרויות .. איך אפשר לעשות שתיהיה רק אפשרות אחת ואז אני מאמין שזה פשוט ידלג על המסך נכון? יש אפשרות לעשות את זה?

10. היום בבוקר שבקשתי להדליק המחשב, ממש לפני ש WIN עולה סופית קופץ לי ריבוע קטן ובו כתוב: lsass.exe-System Error Object name not found ומאז אני בגהינום! SAFE MODE שוב ההודעה, תיקון WIN באמצעות CD מקורי לא עוזר, אתחול - שוב חוזרת ההודעה. קרעתי את האם אמא של גוגל, עברית אנגלית אפילו בספרדית, החלפתי קבצי DLL - ושוב lsass.exe-System Error לא בדובר בתולעת סוסר בוודאות. בסוף התקנתי WIN חדש ליד הישן כך שיש לי גישה אליו. בבקשה עזרו לי חברים טובים! אם אין פתרון אז לפחות דרך להעביר את הרג'סטרי מה XP הישן לחדש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ymac,

שלום, חבר של המשפחה הוא אדם מבוגר המשתמש במחשב בעיקר לחדשות וקריאה באינטרנט. מדי סוף שבוע הנכדים באים ועושים שמות במחשב שלו. אני רוצה למצוא לו פתרון שייצור שני משתמשים נפרדים, אחד אישי שלו ואחד של הנכדים, ושזה של הנכדים יתאפס בכל לוגין ויהיה מבודד מהחשבון האישי (משהו בסגנון deep freeze) תודה Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BigDragoon,

קניתי מחשב חדש. ורציתי לדעת מה עדיף להתקין. XP 64 ביט או XP 32 ביט?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by assafcohen1,

עד לפני כמה זמן הייתי יכול להשתמש באופן חופשי במנהל המשימות אבל לא מזמן פתאום הוא היה מסומן באפור וכשאני מנסה להכנס אליו הוא רושם לי: Task manager has been disabled by your administrator וזאת בדיוק הבעיה כיוון שאני הוא האדמיניסטרטור.... הבנתי שזה קשור למשו עם "פריוילגיות"? אודה לכולכם מאד אם תוכלו להסביר לי מהן אותן ה "פריוילגיות" וכיצד אני פותר את הבעיה. תודה רבה. אסף.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by PrisoN-BreaK,

עשיתי חיפוש פה בפורום והבנתי שיש לי אפשרות לפצל את ההרד דיסק דרך התקנת win xp . אני אמור לקבל בימים הקרובים הרד דיסק שהנפח שלו יהיה 250 ג'יגה , רציתי לדעת אם יש איזה מדריך או משהו קטן שיוכל לעזור לי לפצל את ההרד דיסק בזמן תפריט ההתקנה של הווינדוס כי דרך ה-FDISK אין לי מושג ועם תוכנת הפרטטישן מג'יק אני לא רוצה להסתבך.. מה אני בדיוק אמור לעשות כשאני רוצה לפצל את ההרד דיסק בזמן ההתקנה? תודה לעוזרים ושבוע טוב!!! 8)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by steve_morse,

שלום רב, בעת ניסיון הצמדת תיקיה לשורת המשימות הוא מראה לי כל הזמן את סייר וינדוס. אני רוצה להצמיד תיקיה אישית שלי האם ניתן לעשות זאת? אם כן כיצד? תודה רבה. שבוע טוב, תום.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TomTom,

שלום! :asthanos: הורדתי משחק (SOF) מהאינטרנט. התקנתי אותו והפעלתי את הקובץ sof2.exe והמחשב פתאום הופעל מחדש, ומאז אני לא יכול להפעיל את XP רק את 2000 ואין לי אפשרות בחירה באיזה חלונות לבחור (XP OR 2000) ואני לא רוצה לפרמט את המחשב כי היו לי מלא דברים חשובים ואני לא יכול לגבות דברים ב - 2000 כי הוא לא מזהה את הצורב! אם מישהו יודע שיעזור לי מהר!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Doorman404,

היי יש לי בWIN2K צליל נקישה מעצבן וצורם כשלוחצים על לינקים ... כפתורים מסויימים, קיצורי דרך ... וכו ... חיפשתי את הצליל בהגדרות הצלילים של חלונות ולא מצאתי אותו - ואני כבר משתגע מהצליל ... מישהו יודע מאיפה אפשר להפטר ממנו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי כרגע I7 950 סוקט 1136 אני מחליף למעבד I7 4790K מחליף לוח כמובן וזכרון איך אני יכול לשמור על היונדוס שלי כי מנסיון שלי אני יקבל מסך כחול ולא בא לי להתקין הכול מחדש תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ssib,

היי כולם. עקב מילון ואחת בעיות שיש בי במחשב לאחרונה, עושה רושם שהפתרון הטוב ביותר הוא להתקין מחדש את הWINDOWS. כעת אני בבעיה ואשמח לעזרתכם. הנתונים 1. ברשותי דיסק XP (32) ישן שאינו כולל בתוכו SP2 (בוודאי שלא SP3). 2. למרות שבין היתר מותקנים לי במערכת שני דיסקים קטנים (הגדול בינם בגדול 40 גיגה) כרגע מותקן הווינודס על אחד משני הקשיחים הגדולים (והחדשים ומהירים בהרבה) שלי, קשיח בגדול 500 המחולק ל- 4 מחיצות: 39, 39, 39, 384. כאשר מטבע הדברים הוא מותקן על מחיצה בגודל 39. 3. שאר נתוני המחשב נמצאים במפרט. הבעיה בעת קניית המחשב הסבירו לי פה בפורומים ש- XP ללא SP2 לא יוכל לזהות את כל הגודל של ה- 500 (הבנתי שהוא מוגל עד זיהוי של קצת מעל 100) ולכן עלי להכין ממנו עותק בתוכו עלי להכניס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אוקיי,זה טיפ מאד טוב. זה עוזר מאד. זה יותר טוב מפירמוט. אבל יש כמה חסרונות. קודם כל,למי זה טוב? ולמה זה טוב? * אם נדפק לכם הווינדוס,זה הפיתרון * מיתגעגעים למערכת של פעם? עשיתם טעות כל שהי? זה הפיתרון * רוצים להיזכר,ולחזור למה שהיה אז? זה הפיתרון. לזה קוראים 'שחזור מערכת' והאפשרות הזאת קיימת במרכז העזרה של Windows XP (הום,פרופסיונל,ופרו) אני מניח שכמה מכירים את זה. חבל שמייקרוסופט לא פירסמו תאפשרות כי היא שימושית! תוכלו לשחזר תמערכת לאיך שהיא היית ליפני חודשים! ממש ככה! עם כל הקבצים,המראה וההגדרות. ליפני שאני מסביר,בו ניתן תחסרונות: * קשה מאד לגבות תקבצים * אם היו לכם פעם וירוסים,רוגלות,או כל דבר מזיק אחר.. זה כולל בשיחזור! אז נתחיל? ליחצו התחל. ואז ליחצו על 'עזרה ותמיכה'…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ab_box,

לחבר שלי נשרף הלוח האם, הוא מעביר את ההארדיסק ממחשב אחד למחשב אחר, במחשב האחר אין אפשרות לעשות פרמוט , איך אני מעלה את הWIN שיש בכונן עם המחשב האחר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כשהתקנתי את ה windows בטעות רשמתי את השם משתמש ב user 1 במקום בשורה שהיתה למעלה יותר כך שכל פעם שה windows עולה הוא נעצר באמצע כדי כאילו לבחור משתמש ואז אני צריך ללחוץ על הסמל וזה נכנס אז איך אני מבטל את זה כדי שזה יכנס ישר ל windows ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alias,

זה מחשב חדש אז ישר מתקינים תווינדוס ו שצריכים לעשות כמה דברים ךפניי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם! התקנתי שלשום SP3 דרך ווינדוס אפדייט. המחשב התחיל להכבות לי בפתאומיות, הוא נתקע למשך 1-3 שניות ואז כבה. אין בעיית התחממות (מחשב נייד), ואין בעיה להדליק אותו לאחר מכן שוב. הסמלים ב"'קוויק לאנץ'" השתנו (החזרתי אותם), לפעמים אני לוחץ על אייקון דאבל קליק וכלום לא קורה, לפעמים זה מבצע גזירה... חלונות בדפדפן נסגרים בפתאומיות, התקן סאונד נעלם וחייב לרסטרט... מה זה כל החרא הזה?! WTF?! אני לא יודע מה לעשות! אגב- מחשב נייד של HP, פאוויליון 5000ZV. הבנתי שלSP3 יש בעיות עם מחשבים של HP. למישהו יש פתרון?

25. שלום!!! אחי הקטן שינה לי את שם המשתמש בווינדוס והוא לא זוכר מה הוא רשם ולכן אני לא יכול להכנס למחשב אני חייב פתרון דחוף חוץ מפרמוט כי אני לא יכול להרשות לעצמי לאבד את כל המידע שיש לי שם אני סטודנט וכל העבודות שלי שם אני אשמח לעזרה בהקדם האפשרי תודה מראש..... ניסתי להכנס בsafe mode אבל זה לא עבד הוא עדיין ביקש שם משתמש וסיסמר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים