עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by whitiger19,

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל לי זה נראה הכי מתאים. המחשב פנטיום 4 1.6 זכרון 1 גי'גה כרטיס מסך Readon9550 המחשב הזה יריץ את ויסטה טוב? בעקרון בעתיד אני יקנה לו כרטיס מסך אחר.. עריכה: מה שמפחיד אותי קצת זה המעבד..חשבתי אולי לקנות לוח אם זול + amd 3000 64 + כרטיס מסך. אם המחשב הנ"ל לא יהיה מספיק טוב לויסטה..

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by omer_xd,

שלום אני רוצה שכאשר אני יעזוב את המחשב ל30 דקות הוא יכנס למצב שינה וכאשר אני ילחץ על כפתור כלשהו המחשב ידלק כיצד לעשות זאת תודה לעוזרים (-:

• 4 תגובות
    • 6.5k צפיות
  3. Started by The Un4givN,

יום אחד נתקע המחשב ומאז כל התפריטים ניהיו של איזה ווינדוס 3.11 משהו עתיק כמו בתמונה שצירפתי איך אני מחזיר למה שהיה קודם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by udi2181,

אפשר המלצה על איזה דגם וגירסה הכי מומלצת של windows 7 לרכוש ? ( דיסק מקורי ) אפשר קישור . כמה זה אמור לעלות לי ? יש אפשרות למחיר יותר זול באיזשהו אופן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by tatush3,

בעיה אם explorer.exe שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום בדקתי אם SPYWARE DOCTOR וזה לא עזר כלום עשיתי sfc /scannow ולא עזר כלום יש לי WINDOWS XP PRO מעבד Q-8300 זכרון 3GB בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. טוב אז ככה זה כרה לפניי שבועה או משו כזה והבעייה היא כזאת: *אין לי שום דרך לגעת בשורת המשימות (זה פשוט מראה שעון חול לא משנה מה אני עושה) *המעבד תמיד על 100% שימוש גם אם אני לא עושה כלום! *מה שתופס את כל המעבד הוא הקובץ explorer.exe (אני יודע את זה לפי הטסק מנגר) *ברגע שאני אומר לו end proces לקובץ explorer.exe (דרך התסק מנגר כמובן) הכל בסדר ואני עובד כרגיל על המחשב חוץ מזה שאין לי את כל הממשק ה"נוח" של ה-אקס פי... אבל אני יכול להריץ הכל כמו שצריך (אני מריץ דברים בעזרת הטסק מנגר) אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי כי לי כבר אין רעיונות... אהההה ויש לי את העידכון הזה נגד הווירוס של הריסטרט... (למנהלים- אני יודע שזו לא כותרת משו אבל אין לי רעיון לכותרת יותר טובה... אם תתנו …

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by digitalseeker,

היי, כאשר אני נכנס לCMD וכותב בעברית זה מוצג כסימני שאלה מוזרים. יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?

• 4 תגובות
    • 8.6k צפיות
  8. לפני כמה ימים זה התחיל. אני יכול חופשי להכנס לתוכנות\קיצורי דרך.(עם דאבל קליק) אבל כשאני רוצה לדוגמה להעתיק קיצור דרך, אם אני לוחץ CTRL+C וגם אם אני לוחץ על קליק ימני, ה EXPLORER קורס ועושה ריסטארט. הויסטה מקורי לגמרי, ועבר את כל העדכונים הקיימים. הבעיה מתגלה רק על קבצי EXE או קיצורי דרך, על קבצי MP3, לדוגמה הכל פועל בסדר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? כי אני לא יכול למחוק קיצורי דרך, לשים אותם על ש"ה וכו'...

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

מאז שהעברתי את ההגדרות של המסך ל 96 DPI כל פעם שמחאתחלים אז ההגדרות של המסך חוזרות ל600X800

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  10. היי יש לי רשת INTERNET CONNECTION SHARING של שני מחשבים (שניהם XP RPO SP1) המחשב שמחובר למודם הוא המחשב הראשי שלי, ועדיין לא הייתי רוצה להתקין בו SP2 האם תהייה בעייה (לרשת, שיתוף אינטרנט וקבצים) אם אני אתקין רק במחשב השני (GUEST) את ה-SP2 ? תודה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by הוגו היד,

קיבלתי מחשב נייד (COMPAC EVO N620C) עם מערכת XP מותקנת עליו והוא לא שומר שום מידע לפעם הבאה לדוגמא: סיסמאות ב-IE כל פעם הוא שואל אותי מחדש אם אני רוצה שהוא ישמור לפעם הבאה ואני לוחץ כן אבל הוא לא שומר כנ"ל לססמא ב-OUTLOOK יש שם מקום לסמן V לשמירה והוא לא שומר וגם בשורת RUN הוא לא שומר את הפקודות אני מניח שזו איזשהי הגדרת אבטחה אבל אני לא מוצא אותה בשום מקום קצת עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  12. אהלן וסהלן, הבעיה במחשב נייד מסוג קומפאק פרסיארו של אבא שלי. כשמפעילים את המחשב, עוד לפני ש-Windows מעלה את הממשק הגרפי - בקטע שטוענים ויש פס כחול שרץ אז פתאום כתוב רק Windows XP Professional, לעומת זאת לפני כן היה כתוב Home Edition בנוסף, והכיתוב נעלם. כמובן שזה לא מה שמפריע לי... כשה-Windows עולה למסך של בחירת המשתמשים - עולה המסך הכחול שבו אמורים לבחור את שם המשתמש (ולהקיש ססמא במקרה הצורך) אבל לא מופיע שם אף משתמש. ניסיתי להעלות ב-Safe Mode, אך ללא הועיל. יש לציין כי לא מותקן anti virus על המחשב, אם כי הוא מריץ את sp2 ונמצא מאחורי NAT. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבעיה ולייעץ, ואם אתם באופן כללי מתמצאים בבעיות של WinXp וטרם נתקלתם בתופעה או שאתם מכירים אבל לא יודעים א…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  13. בעיקרון השאלה בכותרת אני לא מתכוון לקיצור דרך רגיל אני מתכוון לכזה שבXP הייתי עושה מההגדרות של התצוגה של השולחן עבודה שמהקיצור הזה אפשר להיכנס ישר למאפייני אינטרנט תודה לעוזרים! ofeky1

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  14. נתקע ושום דבר לא עוזר חוץ ממלחוץ על הreset דרך המחשב עצמו...זה קורה לי פעם ב....פעם זה היה קורה לי המון ואז זה הפסיק להרבה זמן ופתאום זה חזר לי בנתיים זה קרה פעמיים...אני זוכר שגם לחברים שלי יש את הבעייה הזאת אבל לעיתים ממש נדירות..מישהו יודע למה זה קורה??

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by moo2004,

בשלושה שבועות האחרונים קורה לי משהו מאוד מאוד מוזר!!! כשאני קם בבוקר אני מנסה "להפעיל" את המחשב והוא לא מגיב. במשך הלילה המחשב נשאר דלוק, כשאני מגיע בבוקר אני רואה שהוא לא מגיב. לא רק העכבר אלא גם המקלדת. מקשי ה Caps Lock וה Num Lock לא נדלקים ונכבים. בדקתי את ה Event Viewr ואין לי שם Errorים... המאורר של הספק שלי הפסיק לעבוד, אז החלפתי אותו אבל המחשב ממשיך להיתקע. יש לי XP עם SP2 מישהו יכול להגיד לי מה אני עוד צריך לבדוק? (ולא, אני לא רוצה לפרמט את הדיסקים ולהתקין מחדש מערכת הפעלה)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שאלה בנאלית אבל אני מחובר עם ADSL כבר 5 שנים דרך router ושכחתי כיצד מתחברים עם פקס רגיל. אני מקווה שמישהו פה עודנו זוכר... כמו כן אבקש לדעת: פעם, לפני מס. שנים בטרם היה לי חיבור נון סטופ לאינטרנט אפשר היה להתחבר לאינטרנט מבלי להיות קשור לחברה כלשהי. היה איזשהו טתר עם רשימת חברות ותעריפים, אפשר היה לבחור חברה כלשהי, להתחבר דרכה והתשלום נעשה דרך חשבון הטלפון בהתאם לזמן גלישה עם כל חברה. מישהו יכול להזכיר לי את כתובת האתר וכיצד זה נעשה ? שכחתי...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BlackBird71,

כמעט כל מה שאני עושה עולה לי מסך כחול ורשום בו dumping physical memory to disk אפשר לסדר את זה? והנה ההקבצים של הminidump http://hotfile.com/dl/69124361/b5bf58f/MINIDUMP.rar.html [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by devek,

מזה הקובץ הזה?! (צירפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תוסה מראש!

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

כשאני רואה סרט פתאום מתחיל לפעול השומר מסך, איך אני עושה שהוא יפעל רק כשאני לא משתמש במסך ולא כשאני רואה סרטים?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by elad,

כשאני לוחץ על start צריך להיפתח תפריט עם כל הנתונים כיבוי הפעלה תוכניות וכו'... הכל טוב ויפה אבל התפריט נהיה לי שקוף!!! אני רואה את המסגרת הכללית אבל לא מה שיש בפנים.... יש לי תימס אבל ללא קשר לשקיפות....החלפתי ועדין לא עזר.... יש למישהו פיתרון? תודה מראש, אלעד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מחשב HTPC בסלון עם שלט ומכיוון שאני לא עובד עם המדיה סנטר אלא עם תוכנה אחרת הייתי צריך לבטל את האפשרות שהמדיה סנטר תעלה מכיוון שיש לי כפתור בשלט (הכפתור הירוק) שפותח לי את המדיה סנטר אבל כאמור בגלל שאני משתמש בתוכנה אחרת הייתי צריך לבטל את המדיה סנטר עלמנת לאפשר לתוכנה האחרת (מדיה פורטל) לעלות כל פעם שאני לוחץ על אותו כפתור בשלט. אבל מה שקורה זה אמנם המדיה סנטר לא עולה אבל נותנת לי הודעת שגיאה מעצבנת (בקישור שנתתי) כי אז התוכנה השנייה ממזערת את עצמה בגלל אותה הודעת שגיאה. איך אני מבטל את ההודעת שגיאה ? אגב,את המדיה סנטר ביטלתי ע"י ביטול הסרביסים שלה וביטול הפוליסי והלכתי לפי המדריך הבא (יש לי ויסטה אולטימייט): http://www.mydigitallife.info/2008/02/23/how-to-disable-…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  22. יש לי 3 HD במחשב ו2 מהם הוא על FAT32 בעת פירמוט המחשב הוא לא מזהה לי תFAT32 למה? הHD הם 200 ויותר יכול להיות בגלל שFAT32 לא מזהה HD עם גודל מעל 200?

23. זה ככה לכל קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  24. בזמן ההתקנה של ווינדוס 7 הוא שאל אותי איך אני רוצה לחלק את הכוננים (יש לי חצי טרה) ברוב טיפשותי רשמתי 50 גיגה לכונן אחד וכנראה שכחתי לעשות את שאר ה450 לכונן האחר אחרי שהתקנתי בדקתי מה עם זה וראיתי שהמחשב שלי מנצל רק 50 ג'יגה וכל שאר ה450 הלכו לאיבוד יש אפשרות לעשות עוד כונן בלי לפרמט או שחייבים לפרמט? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by J0HNiE,

טוב תראו נגעתי בSERVICES ואני חושב שזה דפק לי את המחשב אז אני רוצה לעשות שיחזור לSERVICES שהיו עם SP2 ואם אפשר בכלל אז אני רוצה למחוק את הSP2 ולהשאיר רק SP1 עם הSERVICES שלו האם זה אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.