Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם האדיבה להתקנת שפה נוספת עברית על מחשב נייד שמותקננת בו מע' הפעלה וויסטה פרימיום 64 ביט במחשב דל שנרכש זה עתה בחו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת, איך אני מבטל את זה?? זה פשוט השבית לי תחומת אש. תודה ענקית לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ממה נובעת הבעיה? ניסיתי לעלות ב SAFE MODE וכו.. וללא תוצאות. תודה
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בזמנו ביטלתי את הדבר המעצבן הזה שכל התקנת קובץ מקפיץ הודעה לאישור, אבל לפני כשבוע וחצי היה עידכון חדש לויסטה ואחרי שהדקנצי אותו הבעיה חזרה ולמרות שבUSER ACCOUNT מסומןOFF הוא עדיין מקפיץ לי את הודעת האישור כל הזמן... איך נפתרים מזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה פשוט משגע אותי אפילו להעתיק קבצים או למחוק אותם אי אפשר איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מנסה לצלם סקרינשוט וכשאני מנסה להדביק לpaint אני מקבל את השגיאה: the information on the clipboard can't be inserted into paint כשאני לוחץ אישור אני מקבל עוד שגיאה: there is not enough memory or resources to complete operation. close some programs and try again. הקטע זה שאין תוכנות דלוקות... רק פיירפוקס ויש עוד הרבה זיכרון פנוי...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב חדש (מפרט בצד), והתקנתי עליו XP-SP3 בדיסק שהוכן באמצעות nLite. מדי פעם (בעיקר אחרי שאני מתקין משהו חדש, אבל לא רק) מסך הטעינה של WINDOWS נתקע. כשאני עושה RESET, ואני בוחר LOAD WINDOS NORMALLY, בד"כ הכל עולה כמו שצריך (לפעמים זה שוב נתקע, ואז ב-RESET השני זה עולה כמו שצריך). עדכנתי דרייברים של לוח האם. מה עוד זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי את הלינק הזה שבו אני מוריד איזה קובץ קטן בשביל התוכנה MEDIA PORTAL בכדי שבשלט בכפתור מסויים (יש לי HTPC) תיפתח לי את התוכנה הנ"ל ולא המדיה סנטר,בקישור אומרים לשים את הקובץ בספריה של התוכנה ולהפעיל אותו ואז משהו עם Autostart group,שנראה לי שזה בכדי שהוא יפעל שהווינדוס עולה. איך אני עושה את זה ? http://www.team-mediaportal.com/files/startdown/155/
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אהלן! בזמן האחרון רציתי לקנות מחשב לשימוש משחקים מאוד כבדים ומצד שני תוכנות יומיומיות. היום הייתי בחנות מחשבים ונתקלתי בבעיה. מצד אחד, יש משהו שלא נתון לויכוח - אני צריך 4 ג'יגה זיכרון. 4 ג'יגה זכרון דורשים ווינדוס שיידע לקרוא אותם כלומר מערכת הפעלה של 64 ביט. היום בחנות אמרו לי שה-64 ביט תעשה לי בעיות התאמה עם הרבה תוכנות ושהרבה מאוד מהן לא ייעבדו על המערכת הנ"ל. כך שאני לא יודע מה לעשות- אם להתקין 32 או 64 או בכלל ישנה אפשרות לחלק את ההארדיסק ל-2 ולהתקין עליו את שתי המערכות. כך שאני אוכל להפעיל כל אחת בנפרד בהתאם לשימוש (נראה לי קצת מסובך). אז מה לעשות??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בויסטה אני לא יכול להחליף שפה במקלדת מאנגלית לעברית בICQ זה אוטומטית מוגדר לעברית ובכל שאר המחשב זה הכול אנגלית ואני לא יכול להחליף שפה לא משנה מה אני עושה וגםם נעלם לי ה LANGBAR אם אני ניכנס ללוח בקרה עושה שהוא יופיעה הוא עדיין לא מופיעה מה אני עושה תצילו אותי!!
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס XP באנגלית, יש לי שם את הדברים שלי. ההורים שלי החליטו שהם רוצים ללמוד להשתמש במחשב, אבל הם צריכים את הוינדוס ברוסית (XP) . אז השאלה שלי, להתקין וינדוס נוסף כמערכת הפעלה נוספת ברוסית? :s05: או לפתוח להם משתמש בוינדוס הנוכחי? אם אני יפתח להם משתמש, אני אוכל להגדיר אותו את כול כולו להיות ברוסית? ??? אם אני אתקין מערכת הפעלה נוספת, מקום יש לי, אבל המערכות הפעלה לא יתנגשו? כל המערכות המדוברות הן XP.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת, אם מותקן לי על המחשב שתי מערכות הפעלה על אותו הכונן איך אני יכול למחוק את אחת מהן מבלי לפגוע בשניה כמובן ?? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
למשל אחרי הפסקת חשמל פעם הwindows לא עלה לי..נתקע בשלב העליה..קפא. פרמטתי ובדיעבד אני מצטער על זה. אנשים אמרו לי שיכול להיות שאלה קיבצי מערכת שיכולתי לקחת מהדיסק והכל היה מסתדר.. איך אפשר לדעת איזה קבצים נפגמו? זה לא שרשום לי ntldr is missing או משהו כזה תודה!(:
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הגרסאות וכיצד מתבצעת ההתקנה בפועל?? תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ויסטה חושבת שהיא מצחיקה. המערכת עולה בערך חמש דקות אחרי שעשיתי לוג אין - הבנתי שזו בעיה נפוצה. יש לה פיתרון נפוץ? עוד משהו - לפעמים היא מתעקשת שאני צריך לכתוב רק בעברית או רק באנגלית. הדבר הזה מבדר מאוד בפייסבוק, פחות כיפי כשאני באמצע הרצאה. וכמובן - לפעמים כל הטסקבאר מחליט שלא מתחשק לו יותר השחור של ויסטה ומחליף לעיצוב של חלונות 95. אני לא רוצה לפרמט, זה לפטופ שקיבלתי עם "מחיצת שיחזור" שזה אומר "הזדיינת ממש".
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם ... רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף קיצורי דרך לתיקיות שלי למשל בחלון הזה שצירפתי בתמונה ??? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מהו הציון המקסימלי בWindows vista? קיבלתי ציון 5
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מתי ש מזיניםשם משתמש ו סיסמה מערכת מבעצת עליה זמן ארוך מאוד
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שכל הזמן הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף איך אפשר לסדר את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מעבד: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם: P5N32-SLI DELUXE זכרונות: 667 2GB של OCZ כרטיס מסך:ATI HD4750 הכי רגיל לא מומהר ולא מקורר (הכי סטוק שיש) דיסקים קשיחים:250 GB של WD,יש לי 2 כאלה. יש מצב שאני יעשה ביניהם RAID0 אבל לא בטוח השימוש העיקרי של המחשב זה שירים ואינטרנט, אבל גם משחקים חדשים קורה שאני משחק, וכמובן CSS לפחות פעם בשבוע חשבתי להתקין ויסטה HOME PRIMIUM 64 ביט, אבל אמרתי אני יתיעץ פה עם האנשים מה הכי כדאי, אולי בכלל כדי לי ללכת על XP השאלה אם 32 או 64 ומה ההיתרונות של ה64 על ה32? יותר מהר? לא נתקע?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, עם התקנת WINDOWS VISTA בתפריט התחל תוכניות היו אייקונים לתוכנות של WINDOWS כמו Movie Maker ו DVD Maker וכל מיני כאלה, עכשיו בגלל שהיה לי עומס בתפריט החלטתי להוריד את האייקונים האלה היות ולא השתמשתי בתוכנות האלו וכרגע אני זקוק ל Movie Maker אבל אין לי את האייקון. איפה נמצאות התוכנות האלו או כיצד ניתן להריץ אותן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפתע פאתום הופיע לי היום מסך שלא מרשה לי להעלות את המחשב ובוא אומר שחסר הקובץ NTDLR מקריאה באינטרנט הבנתי שחסר לו כמה 2 קבצים בעיקר : ניסיתי להעלות את הrecovery consoloe אך כאשר הוא רושם לי pleadr press any key to boot.... הוא לא מגיב כשאני לוחץ וממשיך הלאה ורושם לי שחסר הקובץ הנ"ל. ניסיתי להעתיק את הקבצים המדוברים ntdlr ntdeject מדיסק של וינדוס ממחשב אחר והעברתי אותו לדיסק און קיי הגדרתי בביוס שיעלה דרך ZIP\USBZIP אך גם זה לא עזר מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מופיע לי היישום הזה,וגם הופיע בעבר... (בויסטה אין אותו) תמיד רציתי לדעת מהו... נשמע כמו איזה משהו לא אמין במיוחד.. אשמח לדעת תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי XP. כל פעם קראתי כמה שאף אחד לא אוהב ויסטה, אבל כשיצא לי לראות את הויסטה, אני דווקא אהבתי מאוד. [אני אוהבת את כל האפקטים האלה וכל השטויות מסביב מאוד]. מה אני צריכה לעשות עכשיו אם אני רוצה ויסטה? האם חוץ מהמראה של הויסטה, יש לו עוד חסרונות שרצוי לקחת בחשבון? תודה רבה.
-
- 51 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי VISTA HOME PREMIUM ,ורציתי לשאול האם אני יכול לעשות שרת דוא"ל שיהיה לי במחשב? ובכך לחסוך ממני שרת חיצוני שמגביל אותי לכמות נמוכה של אחסון דוא"ל.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-