עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום יש למישהוא פתרונות בנושא זה? חיפשתי ברשת ומצאתי מדריך שאומר לשנות משהוא ברגיסטרי אך זה לא עזר בסוף. יש למישהוא עוד רעיונות כמו קובץ reg או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by pitter,

שלום, בעת הדלקת המחשב עולה מסך Starting Windows והסמל של חלונות מתחיל להופיע. ברגע שסיים, המסך נהיה שחור לגמרי ולאחר משהו כמו 10 שניות עולה מסך ה LogOn בו אני יכול לבחור את המשתמש שאיתו אני רוצה להתחבר. יש למישהו רעיון למה המסך נהיה שחור למשך 10 שניות לפני עליית מסך המשתמשים? איך אפשר לטפל בזה? מערכת הפעלה win 7 home premium תודה מראש על העזרה פיטר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, אני יודע שדיין לא יצאה מערכת ייעודית ל-64, אך איזו מערכת תמליצו להשתמש...XP או 2000? ולמה? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by jambo,

:hi: נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות ??? ??? ??? ??? 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת פחות משאבים ומפנה יותר משאבים ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by alias,

זה מחשב חדש אז ישר מתקינים תווינדוס ו שצריכים לעשות כמה דברים ךפניי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לנו במישפוחה בדירה, 4 מחשבים נייחים עם מערכת ההפעלה הנהדרת WINDOWS-7-ULTIMATE.... שאלתי למומחים כאן בפורום היא, האם כדאי להשקיע ולעבור ל-WINDOWS-8-PRO, במיוחד אחרי שאני שומע הרבה שהוא לא-מוצלח ולא-ידידותי ושה-WINDOWS-7-ULTIMATE הרבה יותר נחמד וידידותי למישתמש... הבנתי מאיזה חבר, שמייקרוסופט רצו להוציא מערכת-הפעלה שלא יצליחו ליפרוץ אותה ויצא להם משהו לא-ידידותי ולא-נוח.... אז מה דעתכם כאן חברים? -- בתודה מראש! -- רביעי21/08 -- שאול

7. כול פעם שעושים הפעלה מחדש למחשב המחשב מפסיק את הסאונד ועושה ריסטרט אחרי בחירת היוזר. הקובץ הבעיתי הוא Winlogon, יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט? ד"א במצב בטוח הווינדוס עולה מצויין. תודה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Wizard Of Oz,

לאיזה תוכנה זה משתייך..???

9. שלום לכולם היום קרה לי משהו מוזר ביותר,אני לא מצליח להריץ את הוינדואוס מהדיסק. כאשר המחשב נדלק אני בוחר שיעשה לי BOOT מהדיסק,המסך נהיה שחור לכמה שניות ואז הוינדואוס עולה(כלומר המחשב עושה BOOT מהHD). נסיתי לעשות דיסק חדש,אותה תוצאה. ושתי הדיסקים עובדים כשמריצים אותם מהמחשב שלי... בדקתי שהחיבורים במחשב הדוקים שמתי את ה BIOS על DEFAULT ועדיין כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בעיה בלפטופ מסוג IBM T61. (כן אני יודע שהוא ישן ) זה לפטופ ישן שתמיד שאני מביא לשטח למחנה קיץ של הצופים מדי שנה כדי שיעבדו איתו באקסל וורד. בכל מקרה, לפני המחנה בדקתי את הלפטופ, ופתאום אני שם לב שכשאני לוחץ על המקלדת באותיות "o" "i" "u" "y" אז זה רושם לי מספרים. וגם על האותיות "N" ו "M" זה מחליף למשהו אחר. כדי לבדוק שזה לא המקלדת עצמה, שמתי דיסק של סתם מ"ה unix בlive. וזה נראה שהמקלדת תקינה. אז אני יוצא מנוקודת הנחה שזו בעיה במ"ה. ניסיתי להשתמש ב"regkey" (או איך שלא קוראים לזה) מה xp admintools של מייקרוסופט. אבל זה נראה כאילו הכל שם בDefault וכרגיל. מה אתם חושבים שהבעיה? איך אני פותר את זה? האם יש עוד דרך זדונית לשנות את הקלט בווינדוס? תודה מר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Ashand,

טוב אני לא יודע אם זה המקום או אם הכותרת מתאימה אבל אני רוצה לייצור מצב של דואל בוט בשני הרדיסקים שונים שאחד זה ויסטה והשני זה סנאו לאופרד, עכשיו השאלה היא לא איך עושים את זה כי אני יודע השאלה שלי היא איך אני "מסתיר" הרדיסקים ממערכת אחת לשנייה כלומר בסנאו יש לי 4 הרדיסקים שבווינדוס הייתי רוצה להסתיר אותם שלא תהיה לי גישה אליהם או יותר נכון שלא יהיו זמינים לרשת האינטרנט, 4 ההרדיסיקים הם במערך SAS האם יש תוכנה כלשהי שיכולה "להסתיר" הרדיסקים? או האם יש איזשהוא FEATURE בווינדוס שיכול לגרום למצב כזה? קצת מסובך אני יודע אבל אני לא מוצא פתרונות... לשאלה שלכם למה אני רוצה ככה כי אני לא רוצה שלוינדוס תהיה גישה לסנאו (תחנת עבודה שלי) מבחינת וירוסים קבצי וינדוס וכו' תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. המחשב הנייד של בת דודה שלי נדפק והיא רוצה שאני יפרמט לה אותו. עד היום פירמטתי רק מחשבים נייחים רגילים. כדי לפרמט מחשב נייד צריך משהו מיוחד? או כמו מחשב רגיל? ואם אני לא מוצא דרייברים, איפה אני יכול למצוא אותם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ybe,

מחקתי ספריה של 12G לאחר המחיקה גיליתי שהזכרון הפנוי בהרד דיסק נותר ללא שינוי!.הספריה שמחקתי לא מופיעה בשום מקום במחשב(לא בסל מיחזור ולא בשום מחיצה אחרת). איתחלתי את המחשב מחדש אך הבעיה לא נפתרה, ביצעתי אופטימזציה לדיסק באמצעות נורטון וגם תוכנת הoptmize disk הראתה לי שכביכול ההרד דיסק שלי מלא. התקלקל ההרד דיסק?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איך ניתן לצרוב בXP ושהתאריך ישאר אותו דבר ולא ישתנה לזמן הצריבה (מדובר על צריבה עם מערכת ההפעלה ולא ע"י תוכנה חיצונית) בבברכה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Palamnaeusus,

באג האבטחה החמור בחלונות אקס.פי : בחלונות אקס.פי התגלה באג חמור ביותר, במיקרוסופט הוסיפו את תיקונו לחבילת העדכון שלהם בשקט יחסי, ללא כל הודעה לציבור :ולהלן פרטי הבאג hcp://system/DFS/uplddrvinfo.htm?file://c:\test\* כל הרושם שורה זאת בדפדפן האינטרנט של מיקרוסופט, אקספלורר ימחק לעצמו את כל הקבצים אשר נמצאים בספריה C:\Test\ אך הספריות המשניות אינן יפגעו אם מישהו ירגיש מאוד זדוני הוא יכול למשל לכתוב את השורה הבאה בערוץ כלשהו ברשתות הצ'אטים למינהן* :אשר הראה ילדים תמימים נמצאים בהם "hcp://system/DFS/uplddrvinfo.htm?file://c:\\*" או שאנשים יכולים בקלות להכניס את אחת מהשורות הבאות לאתריהן* .ולגרום לאותו נזק במחשבכם :תיקון הבאג דווקא תיקונו של הבאג אינו דורש מאמץ מי יודע מה :מיח…

16. שלום, כשאני נכנס ללשונית Security, במאפיינים של קובץ, אז יש שם כל מיני חשבונות לא ידועים, בין שאר הרגילים: Everyone SYSTEM Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Administrators (MyUsername\Administrators) אני לא כל כך מבין מאיפה זה צץ, בלוח הבקרה, תחת User Accounts, רואים רק את היוזר שלי.. למישהו יש הסבר הגיוני לתופעה? ואיך אני מוחק אותם? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by erbrt,

הי, כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב או יוצא ממשחק האייקונים על השולחן עבודה משנים מקום בלי שאי נוגע בהם... זה ממש מעצבן כי אני צריך לחפש אותם כל פעם מחדש! איך אפשר לסדר את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Zadu,

היום בבוקר היה לי 2 הפסקות חשמל . אחת הייתה באמצע שהייתי באיזה משחק . והשנייה הייתה בזמן העלייה של המחשב . עכשיו כל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה : invaild boot.ini file ואז זה רושם : booting from c/windows מה עושים ?

19. יש לי כרגע I7 950 סוקט 1136 אני מחליף למעבד I7 4790K מחליף לוח כמובן וזכרון איך אני יכול לשמור על היונדוס שלי כי מנסיון שלי אני יקבל מסך כחול ולא בא לי להתקין הכול מחדש תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by asdfg,

י שלי וינדאוס אקס פי ולאחרונה גילתי פה שאין לי service pack 1 טוב הורדתי והזמן ההתקנה ניקתי סתם תמקלדת ונלחץ לי ה ALT הרבה זמן בערך ....פתאום מתחיל המחשב שלי להסגר הכל נסגר ועשוה הפעלה מחדש.... ניסיתי להדליק תמחשב מחדש ואני מגיע למסך פתיחה של וינדאוז אקס פי לפני שיש את בחירת היזורים !... זה נתקע לי שם ומתחיל תמחשב מהתחלה ככה כל הזמן......... ניסיתי לעשות Safe Mode !!! כלום הכל אותו דבר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני מעריך שזה בגלל זה שההתקנה לא הסתיימה ועשיתי ריסטרט .. איך אני מחזיר תמשחב למצב הקודם!!!!!!! בתוד המראשששששששששש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by avivboker,

אני צריך להמיר תוכנה בפורמט MSU לפורמט MSI (לצורך התקנת תוכנת RSAT משרת על קליינטים..) תודה (קצת הסבר בגרופ פוליסי יש פיצ'ר שנקרא software distribution והוא מאפשר התקנת תוכנות אוטומטית פר יוזר.. הבעיה היא שזה כלי של מייקרוסופט ולכן הוא עובד רק עם תוכנות שמסתיימות בפורמט של מייקרוסופט שהוא MSI ) מקווה שמיקדתי את עצמי מישו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני משתמש באקספלורר 9 באחד ממחשביי, וגיליתי שיש הבדל בכל הנוגע לפתיחת אפשרויות באתרים לעומת אקספלורר 7, שם הכל עובד נהדר. הסבר: ישנם אתרים שכשעומדים עם הסמן על מילה מסויימת, נפתחות אופציות נוספות באותו אתר, או במקרה הספציפי שמציק לי: http://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/HomePage.aspx בעמוד זה ישנו בצד שמאל למעלה מעין קישור "יומן דיונים". באקספלורר 7, כשעומדים על לינק זה, נפתחות שתי אופציות הקלקה. באקס' 9, לעומתו, כנראה חסר איזה אקטיב X או משהו כזה, כי עמידה עם הסמן לא פותחת שום דבר. בכרום הדבר בכלל מציק- עמידה על הלינק פותחת את שתי האופציות, אך מיד כשהסמן זז לאחת מהן, האופציות נעלמות ולא ניתן באמת להקליד עליהן. הבעיה העיקרית היא עם האקס' 9, כי אתר זה בין כה וכה לא עובד …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by bluemail,

איך אני משיג תוכנה הזאת??? אם היא באה אם xp אם לא אז מאיפה???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום רכשתי מחשב נייד משומש ועליו מותקן WINXP חוקי (כן, כן, יש דבר כזה). אין לי את הCD ממנו הותקן. אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח ולבצע התקנה מחדש. איך אני יכול להתקין חזרה את המ"ה שעליו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. [table][tr][td] אהלן שידרגתי את המחשב לכרטיס מסך ATI 6780 , החלפתי ספק, והוספתי עוד 500GB . פירמטתי את הכוננים הקשיחים והתקנתי את WINDOWS VISTA מחדש. אחרי שסיימתי להתקין את הדרייברים וכל מיני תוכנות המחשב מגיב פחות טוב מאשר לפני הפרמוט. דוגמא: אני מנסה להפעיל את WINDOWS AERO- הוא בהתחלה מחליף אליו, ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור למינימום חצי דקה ואז מופיע המסך הכחול הידוע. המחשב עושה ריסטרט וזה כותב שמערכת התצוגה או משהו כזה שוחזרה וזה כותב באנגלית AMDועוד משהו שלא הספקתי לראות. הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך? בחיבורים? משהו בפרמוט לא הלך כמו שצריך? זה נראלי מוזר שהמחשב מגיב פחות טוב ואיטי יותר מאשר לפני הפרמוט. תודה אלעד [/td][/tr][/table]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.