Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
תראו זהו המפרט שלי: pentium 4 2.40 GHz 1 GB RAM ati radeon 9600, 128 mb איך זה נראה לכם יעבוד? תודה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש איזה בן אדם שאני מכיר יש לו ווינדוס לא מקורי אז הוא לא יכול להתקין WMP11? אם יש תשובות אז לפרטי..... תודה
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חצי שעה הוא סורק ולא נותן תוצאות, יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן הייתי יכול להשתמש באופן חופשי במנהל המשימות אבל לא מזמן פתאום הוא היה מסומן באפור וכשאני מנסה להכנס אליו הוא רושם לי: Task manager has been disabled by your administrator וזאת בדיוק הבעיה כיוון שאני הוא האדמיניסטרטור.... הבנתי שזה קשור למשו עם "פריוילגיות"? אודה לכולכם מאד אם תוכלו להסביר לי מהן אותן ה "פריוילגיות" וכיצד אני פותר את הבעיה. תודה רבה. אסף.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח. יש ברשותי מחשב נייד דיי ישן (מפרט) שמותקן עליו וינדוס ויסטה. בגדול הכל עובד בסדר מלבד בעיה שצצה בזמן האחרון והמערכת לא מזה שום התקן שעובד בUSB. ניסיתי להפעיל מחדש את המערכת על F8 מצב good... ניסיתי לעדכן את המערכת. ניסיתי לבדוק אןלי חסר דרייבר אבל לא היה חסר כלום. יש לציין שהעכבר היה עובד על מחשב זה והוא תקין לחלוטין. מה עלי עוד לנסות כדיי לפתור את הבעיה? אין לי עוד מושג מה זה עוד יכול להיות ולפרמט מערכת רק בגלל עכבר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה עוד מעט יוצא gta 4 והוא כמובן דורש לxp את sp3 ולי יש sp2 יש לי ווינדוס אקס פי home edition אז איך אני עושה או מוריד או מעדכן איכשהו שיהיה לי 3? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן. עד עכשיו הייתי עם גרסה נסיונית של וינדוס 7 הום פרמיום. כמובן שזה מצב לא אידאלי ושמתי את ידי על גרסה חוקית ומלאה של וינדוס 7, אבל פרו. המחשב שלי מסודר מאוד לצרכיי ואין לי את הזמן או היכולת להתקין את כולו ולסדר אותו מחדש, אז השאלה שלי האם אפשר להתקין את 7 פרו החדש בשיטת "שדרוג מיידי" כך שהוא פשוט יתקין את השינויים הרלוונטיים ולא ישנה לי כלום בוינדוס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
customize notification area יש תוכנות שהסרתי מהמחשב ועדיין הן מופיעות אני יודע שניתן להסתיר אבל אני רוצה שתוכנה שהסרתי לא תופיע יותר תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני יכול להתקין את ויסטה דרך הכונן קשיח של האייפוד? כלומר לחלץ לשם את הקבצים ולעשות שהוא יהיה בBOOT הראשון, או שרק דרך הדיסק?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני מסמן את : Debug Dump Files שהוא שוקל אצלי 923 MBSystem error memory dump files שוקל אצלי 923 MGשני הדברים האלה, לאחר שאני מסמן אותם ושולח למחיקה, איך שזה מסיים את הפעולה, אני נכנס לראות וזה מופיע לי שוב באותו גודל של 923 מ"ב, בשני הדאמפ פיילס, איך אפשר להיפטר מיזה, מה הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, השתמשתי במדריך שהיה באתר מסוים לשם ביטול\הרחבת החיבורים של הווינדוס (HALF OPEN CONNECTION) לאינטרנט... הורדתי את הקובץ וביצעתי את השלבים, ואז החלפתי את הקובץ עם הקובץ המקורי של הווינדוס .. עשיתי RESET ועכשיו הווינדוס לא עולה .. זה הראה לי הודעה לגבי זה שהקובץ לא חתום דיגיטלית או משהו בסגנון .. ושאני צריך לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס .. (VISTA ULTIMATE) הבעיה שלי זה שהמחשב מחובר למסך טלויזיה ואין לי מסך מחשב בבית, אני לא יכול להכנס לביוס כי המסך שלי לא תומך ברזולוציה של זה, לכן אני לא יכול לשנות את ה BOOT ORDER וזה לא עושה לי BOOT מהדיסק .. איך אני יכול לעקוף את בדיקת הדרייברים ולהעלות את הווינדוס או לעשות BOOT מהדיסק של הווינדוס מבלי להכנס לביוס ? אודה …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון יש את מסך ה logon שיש שם את כל היוזרים וניתן להתחבר? אז לי אין אותו!!! כשאני מפעיל את המחשב והוידוס עולה הוא מראה לי מין מסך קטן כזה שבו אני צריך לכתוב ביד את היוזר והסיסמא... תעזרו בבקשה... זה די דחוף... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום הדפדפן שלי (אקספלורר) לא מגיב ללינקים שאני לוחץ עליהם בתוכנות חיצוניות. לדוגמא : שולחים לי לינק במייל , אני לוחץ ולא קורא כלום... לא נפתח החלון המיועד. זה לא היה ככה פעם , יכל להיות (וכנראה) ששיניתי \ דפקתי משהו בהגדרות בלי לשים לב..... כשהתקנתי דפדפן אחר (אופרה \ נטסקייפ) הלינקים עובדים איתם יפה. איך לעזעזל מסדרים את זה שיעבוד עם באקספלורר ??? (הייתי מזמן עובר לאופרה אם העברית היתה מסתדרת שם.... עצות בעניין הזה יתקבלו בברכה) תודה רבה. נ.ב עובד עם win_xp pro ie 6 , sp_1 ושאר עדכוני אבטחה....
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום ! יש לי עכשיו בעיה , ניסיתי כמעט הכול וכלום לא השתנה , הכתב באתרים ב אינטרנט אספלורר הוא נטוי . איך אפשר לשנות את זה לרגיל?? צירפתי תמונה.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
התקנתי את world in conflict והויסטה לא שם לי אייקון על השולחן עבודה ושום דבר בתפריט התחל. הלכתי ל: C:\Users\Ofir\Desktop אבל האייקון לא שם וגם הרבה מאלה שכן נמצאים על שולחן העבודה לא נמצאים בתיקייה הזו. את התיקיות שבתפריט התחל אני בכלל לא מוצא. אולי הויסטה שתל את הכל ל admin אבל אני ה admin במערכת כך שאין לי מושג מה קורה פה. דרך אגב, אותו כנ"ל לגבי babylon. אופיר
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני משתמש בזוג רמקולים מדפיים המחוברים למחשב דרך מגבר סטריאו, ובסאבוופר ממערכת סטליטים ישנה שיש לי. כבר בדקתי את זה, והדרך היחידה לחבר את הסאבוופר למחשב היא כזוג רמקולים נוספים. הבעיה שיש לי כרטיס קול עם 3 חיבורים (רמקולים, מיקרופון, LINE-IN. שבויסטה היה אפשר להגדיר את שתי האחרות כך שאחבר דרכן רמקולים אחוריים וסנטר ליצירת 5.1) לפני שעברתי ל WIN7 הייתי פשוט פותח את לוח הבקרה של REALTEK, מקיש פעמיים בעכבר על כניסת LINE-IN ומשנה אותה ל Front Speakers, וכך הסאבוופר היה פועל מיידית. אבל ב WIN7 המערכת הורידה לכרטיס קול דרייבר בעצמה, ואני לא ממש מוצא דרך להחזיר לפה את לוח הבקרה של REALTEK. ניסיתי כבר כל פינה בהגדרות של הדרייבר (יותר נכון של הווינדוס) ולא מצאתי אפשרות לעשות את זה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, התקנתי על הנייד שלי win7 ultimate (ואפילו חוקי :-) ) איך אני מפעיל xp mode ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב כל פעם עם הדלקת המחשב השעון של הוינדוס מתאפס לראשון בינואר 2002. יש לי וינדוס XP PRO SP3 יכול להיות שנגמרה לי הסוללה האחראית לתאריכים כמו שיש במצלמות ( המחשב שלי בן 5 שנים+)? יש איזה פתרונות לנושא? זה לא כל כך הורג אותי אבל זה דיי מציק..
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 מקורי לכל השואלים התקנתי אותו בהתחלה על מחשב נייח ולאחר מכן השבתתי אותו והתקנתי על מחשב נייד, ההתקנה עברה חלק ואינ די בטוח שגם ההפעלה עברה. אולם לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שאני צריך להפעיל אחרת המערכת תינעל. ההפעלה באינטרנט אומרת שלא ניתן להפעיל את מערכת ההפעלה. עכשיו אני במצב שיש לי ווינדוס מקורי מחשב שהיא מותקנת עליו ועדיין אני לא יכול לבצע הפעלה כנדרש עם מי ואיך אני יכול לדבר על מנת לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
זה מה שקורה כשעושים minimize ל-WMP11 בגירסה 5456 של VISTA. זה אמור להיות בשפת האלפים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז הוא דפוק הוא פשוט נתקע בסוף השארתי אותו ככה יומיים הוא תקוע עזרההההההה! תודה :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היום הבאנו מחשב חדש הביתה ניסיתי להתקין וינדוס, זה התחיל טוב התחיל לטעון את הקבצים ואז פתאום זה כותב הודעת שגיאה משהו pci.sys address: ועוד הרבה אותיות ומספרים כמו 78bardf 74abtr משהו כזה... זה גם כותב לבדוק אם יש מספיק מקום על הכונן וכל מיני שטויות עכשיו הדיסק הוא BOOTABLE ועובד על מחשבים אחרים בדקתי אותו מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהתעסקתי ומחקתי כל מיני קבצים, כמו תיקיית searches, public desktop וכו'.. מאז אני לא יכול לפתוח את הקונטרול פאנל, הוא ניפתח לשנייה ונעלם כמוכן יש בעיה עם הוספת קבצים לדסקטופ כל פעם שאני ניכנס לתיקייה הוא רושם c:\users\public-desktop refers to a location that is unavailable אני רוצה להתקין מחדש אם אין פתרון לבעייה איך אני יכול לגבות את הקבצים? system restore לא אופצייה, כיביתי אותה ואני לא יכול להפעיל בגלל קונטרול פאנל שלא נפתח.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב הצטבר באוסף מרהיב של ג'אנק..... ואני רוצה לפרמט אותו..... רק שאני לא יודע איך מתקינים את האקס פי ??. ערכתי חיפוש ולמרבה הצער לא הצלחתי..... תעזרו..... אחי לא מרחם על המחשב וממלא אותו כל רגע בשטויות...... תודה!! נ.ב. : יש כמה קבצים שאני רוצה לשמור.... אני רק צריך שמשהו יסביר לי איך עושים גיבוי לקבצים האלו.... תודה שוב!!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלומות, כבר המון זמן אני נתקל בבעיה שמאוד מפריעה לי ורק בזמן האחרון הבנתי מאיפה היא צצה ... הבעיה היא שפשוט האקספלורר, לאחר שאני נכנס לתיקיה של 21 ג'יגה [סרטים] , מתחיל להשתגע! הוא לפתע מתחיל לתפוס תאוצה של ניצול של 100K או אפילו 300K והוא לא יורד מהניצול אפילו שכבר סגרתי את התיקיה [האמת שזה מתחיל רק חמש דקות לאחר הכניסה אל התיקיה] ואני צריך "לסיים את המשימה" ואז לפתוח אותה מחדש. הוינדאוז הוא וינדאוז אקס פי והינה הדברים החיוניים מהמפרט : abit ic7-max 3 pen4 2.8c geil 2X256mg pc3200 golden dragon maxtor 80GB 7200 8 MG S-SSTS SERIEL אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה משום שזה היה לי אפילו אחרי הפרמוט ולא, אין שום וירוסים או שום זבל אחר במחשב.. הוא שמור ממש טוב! אה יש לי עוד שא…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-