עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Necessary_Evil,

חיפשתי ולא מצאתי...אולי אתם יכולים לעזור? cirrus logic pnp v34 modem מערכת הפעלה win98 se תודה, חציל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lidor_abo,

חברה שהתקנתי את הויסטה בהתחלה היא הייתה לי מהירה ביותר פירמטתי את המחשב שוב סתם כי הרגשתי באיטיות אחרי הפירמוט אני מרגיש המחשב לא מהיר כמו שהיה בהתחלה שהתקנתי את הויסטה מישהו מכיר את התופעה הזו בויסטה?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by oz4225,

לאחר בעיה עם הקבוצה הביתית שאי אפשר ליצור קבוצה ביתית- "ל Windows אין אפשרות להגדיר קבוצה ביתית במחשב זה"... החלטתי לעשות תיקון\שידרוג לווינדוס(לא פירמוט)כשאני מכניס את הדיסק ובוחר בשידרוג, השדרוג נכשל בגלל שהעידכונים במחשב יותר עדכנים ממה שאני מנסה לשדרג: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]‏‏הבעיות הבאות מונעות את ביצוע השדרוג של Windows. בטל את השדרוג, השלם כל אחת מהמשימות ולאחר מכן הפעל מחדש את השדרוג כדי להמשיך. [/TD] [/TR] [/TABLE] ‏‏הגירסה הנוכחית של Windows המותקנת במחשב שלך היא עדכנית יותר מהגירסה שאליה אתה מנסה לשדרג. ל- Windows אין אפשרות להשלים את השדרוג. [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]‏‏שדרוג Windows ישפיע על התכונות הבאות: [/TD] [/TR] [/TABLE] ‏‏כל ערכות השפה המותקנ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. רציתי להעתיק היום פונטטים חדשים לווינדוס הוא אמר שצריך למחוק ולהתקין מחדש, ברוב טיפשותי מחקתי תפונטים של הווינדוס אבל מה שהוא לא מחק לי הכל הוא נתן איזה שגיאה שאי אפשר למחוק, עכשיו מה שקרה זה שאין לי פונטים בתוצגה של ווינדוס יענו אני לוחץ על התחל אני לא רואה כתב או לוחץ על עכבר ימני אין כתב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס לשחזר אולי לא מצאתי תפונטים מה אפשר לעשות בשביל להחזיר תגופן המקורי של ווינדוס.? תודה

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by gkman,

שלום לחבר שלי יש מחשב נייד comaq presario cq62 וכל פעם שהוא נכנס למשתמש שלו עולה לו הודעת שגיאה ש מודל msimah32.dll לא נמצא. הוא ביקש ממני למצוא לו פתרון לזה. אני נכנס לגוגל מקליד לחיפוש msimah32.dll לא מוצא כלום ניסיתי וריאציות שונות של הקלדה ולא מוצא כלום. אני עכשיו מחפש באתר של compaq ומקווה שאמצא משהו. המחשב עצמו רק חלק ללא בעיות אחרי שהוא מציג את ההודעת שגיאה. בכל זאת ההודעה מעידה שמשהו לא עובד ואני לא רוצה שדווקא כשהוא צריך את הדבר הזה דחוף זה לא יפעל לו. אז אם מישהו יודע מה הבעיה אז שבבקשה יעזור. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by morans,

היי חבר'ה! למה הסמן כל הזמן נעלם כשלא נוגעים לו? במיוחד באקספלורר זה ממש משגע, גם הסמן של המקלדת מוזר כזה ולא כמו שהוא היה לפני כמה ימים, הוא מהבהב מידי וזה מקשה על הכתיבה יש לי את הסט של לוג'יטק mx5000 עם העכבר mx1000 יש למישהו מושג מה לעשות עם זה? ניסיתי באפשרויות של המקלדת והעכבר לא מצאתי משהו מועיל או קשור לזה תודה!! מורן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ilya.k,

שלום לכולם ... קניתי מחשב חדש וביקשתי שרק ירכיבו אותו בחנות מה אני עושה מכאן מכניס דיסק של ווינדוס וזה מתחיל להתקין אותו?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by rikus,

היה לי קפיצות בחלקים של המסך , בהתחלה בחלק התחתון ואז ביטלתי את ה AERO וזה הפסיק לגמרי-היה לי את הבעיה חודש אחרי שקניתי את המחשב וזה החמיר עם הזמן. לא שאני מת על ה AERO וזה סתם ביזבוז אבל מוזר , מישהו קרה לו גם?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  9. יש איזה משהו שמנסה להתחבר אליי דרך נט באס וזה בגלל שיש לו את האיי פי שלי שאלה : אם אני משנה את האיי פי שלי האם הוא לא יוכל להתחבר אלי יותר ? יש לי את האיי פי שלו והספק שלו זה בזק בין לאומי ( ככה התוכנה שלי אומרת לי) האם בבזק יכולים לתת לי פאטים עליו לפי האיי פי שלו ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  10. וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פטרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  11. היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מראש .

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by uzi230,

אוקיי, אני כרגע במחשב שנמצא במצב הזה: ישנו windows xp pro sp3 שהותקן על המחשב בעבר. לפני יומיים הותקנה (בטעות) שוב windows xp pro sp3 אך בתיקייה נפרדת, כך שהמחשב לא עבר פירמוט וישנן שתי תיקיות נפרדות של הווינדוס (כשהמחשב עובד על האחרונה שהותקנה). השאלה שלי היא - האם ניתן למחוק את התיקייה הנוכחית של הווינדוס ולחזור להשתמש בתיקייה הקודמת? כלומר, האם יש אפשרות לחזור להשתמש במחשב כפי שהוא היה לפני ההתקנה?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  13. אם אני רוצה לשנות מאנגלית לעברית איך אני משנה במקום ללחוץ על ALT SHTIFT

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. היי, קניתי מחשב נייד ASUS X501A. הוא הגיע מותקן עם רשיון מקורי WINDOWS 8. אם אני רוצה להתקין אותו מחדש, מאיפה אני יודע את קוד ההתקנה? אין מאחורי המחשב קוד (יש מדבקה קטנה מאוד עם לוגו של WINDOWS 8) ואין מתחת לסוללה כלום מעניין. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אהלן, אז ככה במחשב שלי מוגדר שיבצע ריסטרט כל כמה שעות ואני ורצה לבטל את זה איך? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by avner_100,

כשאני נכנס לכונן כולשהו ה-icon'ים של התיקיות חסרים. איך אני מחזיר אותם? תודה =]

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by אנדי,

שלום לכם, ניסיתי לצור התחברות לאינטרנט מחלונות 7, ולצורך כך השתמשתי בהנחיות כתובות שהוצאתי מהאתר של נטויז'ן (שהיא ספקית האינטרנט), עבור מערכת XP, מאחר ולא מצאתי אצלם הנחיות דומות עבור '7'. אמנם היו כמה הבדלים בתהליך, ועשיתי לפחות שני נסיונות ליצור חייגן, אך שניהם נכשלו. מישהו יכול לכוון אותי למדריך כלשהו שבו כתוב איך עושים את זה נכון (חיבור דרך כבלים)? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by the kooks,

שלום רב. לאחרונה אחי החכם החליט לבטל את ה אנטי וירוס שלו בגלל שהוא "מאט" אותו ולעשות כל מיני ניסיונת אם המחשב תוצאה יש מאל וירוסים וחוץ מ SAFE MOD שום דבר לא עולה.. אנחנו רוצים לעשות שיחזור מערכת כדי שהוא יכול להכנס במצב רגיל אך אין גישה מהSAFE MOD ניסיתי כבר לעשות F8 ואז לטען את ההגדרות החארונות שפועלות במצב תקין.. לא עבד וכדומה מישהו מכיר פקודה/דרך לשחזר את המצב לקדמותו דרך ה SAFE MOD או משהו דומה.. שוב אין לי גירסה לSTART הרגיל המחשב פשוט ניתקע ב "טוען את ההגדרות האישיות שלך" אין לי את הדיסק של ה WINDOWS.. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by neeto,

זה ישמע טיפשי, אבל מחקתי בטעות את הrecycle bin icon שעל הdesktop. גם בחיפוש זה לא מוצא לי אותו עכשיו. מה עושים?

20. Started by J.Dog-Christ,

יש לי בעיה הזויה לחלוטין, יש לי 13GB [בחשבון של 1BYTE = 1024 BITS] של קבצים על כונן C, ו25.4GB בכללי, 25.4 מינוס 13 = 12.6, עד כאן יפה, נכון? אבל יש לי רק 5.4GB מקום פנויף איפה שאר ה6GB? תודה למי שעוזר,, -ג'ו

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. היתה לי הפסקת חשמל ואחריה כשהדלקתי את המחשב אני רואה שהאייקונים בשורת המשימות ליד השעון ניהיו גדולים יותר. זה כולל גם את האייקונים בחלונות (האייקון שבצד שמאל למעלה בשורה הכחולה של התוכנה). וגם זה הגדיל את השורות בALL PROGRAMS בתפריט התחל. זה כבר כמה זמן אצלי ככה וכבר הספקתי די להתרגל לזה, אבל זה לא נחמד שהאייקונים נראים מכוער (איכות נמוכה יותר) ותפריט כל התוכניות תופס לך 2/3 מהמסך... מישהו מכיר את התופעה? איך אני מתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by wrecker,

גיסי קנה מחשב עם WIN7 HOME הבעיה היא שהוא צריך את המחשב לעסק ואמרו לו שHOME לא תומכת בכל מה שצריך (הגדרות רשת כנראה יותר מורכבות אין לי ממש מושג) עכשיו השאלה היא אם אפשר לשדרג את המערכת לPRO? ואיך עושים את זה? חיפשתי באתר שלהם והם שלחו אותי לבאג או אופיס דיפו.. אין אפשרות פשוט לרכוש את זה באנטרנט ולהוריד ישירות?! תודה

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  23. יש לי בעיה מוזרה, שהתחילה דיי לאחרונה. אין לי מושג ממה היא נובעת , מדי פעם מסך המחשב פשוט כבה ואז אני שומע את הסאונד פועל לקצת זמן עד שהוא מתעוות לרעשים צורמים ומפחידים. לאחר מכן כל מה שנותר לי הוא לרסט. אני עם אוברקלוק, מלא זמן עם אותו אוברקלוק שהיה יציב. החזרתי את המעבד למהירויות סטוק (גם זכרונות וכו') אבל ללא הועיל , המחשב עדיין מדי פעם נתקע , מסך שחור , מת. ב Event Viewer של ווינדוס אני לא מצליח למצוא תיעוד למה גרם לבעיה. ואני לא מצליח לפרש את השטויות שהוא רושם לי שאני מפעיל מחדש לעיתים רחוקות אני מקבל מסך כחול במקום שחור שגם אותו קשה לי לפענח. לפני שאני לוקח צעדים דרסטיים ומפרמט הכל ומתקין מחדש את מערכת ההפעלה , אולי יש למישהו מושג מאין נובעת הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש לי כרגע 2 מערכות הפעלה על המחשב.. איך אני מסיר אחת מהם וכשאפעיל את המחשב לא יהיה לי את המסך בחירה של איזה וינדוס להעלות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by aviv bla,

יש לי שני כוננים C וD ובכל אחד מותקן ווינדוס XP הום אדישן אני משתמש רק בוונדוס שמותקן על כונן D והווינדוס בכונן C מיותר איך אני עושה פעולת מחיקה רק של הווינדוס שנמצא על כונן C ? (על כונן C נמצאים עוד דברים מלבד על הווידוס ... )

• 4 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.