עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tzahi16,

יש לי בעיה עם הקובץ הזה מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by haimon_v,

החלפתי לכרטיס 4850 החדש של שפיר - והתוצאות במשחקים מדהימות!!!!!!! אבל כשאני מדליק את המחשב הוא עולה לאט בצורה משמעותית מאשר קודם לכן. למה? למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by ma4351,

שמעתי שויסטה 32ביט אחרי ההתקנה של sp1 מסוגלת לזהות ולהשתמש במעל 4 ג'יגה זיכרון, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. Started by sharmeiri,

שרות termservice מסרב לעבוד -כאשר אני לוחץ על start יש הודעת שגיאה שאומרת שלא ניתן להפעיל את השרות כייוון שהקובץ לא נמצא . לא ניתן לעשות" fast user switching" כיוון שהשרות הזה תלוי בשרות ה -termservice --חוץ מזה הכל עובד בסדר . הרצתי כבר את הפקודה sfc /scannow וזה לא עזר . מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט? שאלה למומחים תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by camelboy,

אני רוצה לעשות דאבל בוט לוויסטה ככה שיהיה לי גם וויסטה וגם xp בגלל המשחקים אני צריך את הdirecttx 10 או איך שלא כותבים את זה..^^ אז עם מישהו יסביר לי אני נורא ישמח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, נעלם לי פתאום הקיצור דרך המקורי של ה-Explorer לא מחקתי אותו וכו'... ואני גם לא יכול לחזור ולהוסיף אותו כי גם מפה: הוא נעלם. תודה לעוזרים.

7. http://gizmodo.com/5088463/microsoft-lowered-vista-hardware-requirements-to-appease-intel אינטל מסתבר לא היו מוכנים להוציא את הליבות הגראפיות החזקות מספיק בשביל ויסטה בזמן שמיקרוסופט כבר הוציאו את תוכנית ה"מחשב מותאם ליסטה" שלהם. אינטל חשבו שזה יפגע להם משמעותית במכירות כי אנשים לא יקנו מחשבים שלא מותאמים לויסטה ולכן לחצו על מיקרוסופט שיוסיפו לתוכנית גם את הליבות החלשות יותר, 915, שלא יכולות להריץ את ארו... נחשו מה קרה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם כאשר אני רוצה להתקין את ויסטה, ההתקנה נותנת את האופציה לפרמט את הכונן שבו אני מעוניין בהתקנת התוכנה כמו בעת התקנת XP. ? בתודה מראש !!!

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by dj_horse,

שלום! אני ניתקל כבר כמה זמן בהתקנת עדכונים למערכת,בנוסף הדיפנדר לא יכול לקבל עדכונים וגם האנטי ווירוס. מספר השגיאה שהוא מראה בהתקנת העדכונים לווינדוס הוא:80244019. האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  10. יש לי בעיה קטנה עם ה BOOT.INI יש לי XP במחיצה C וסרבר 2008 במחיצה G איך אני אמור לערןך את הBOOT.INI כך שאני יוכל להפעיל את שניהם אגב עכשיו אני יכול להיכנס רק ל XP ויש לי רק דיסק קשיח אחד SATA

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. שלום.... אבא שלי קיבל מחשב נייד מהעבודה והוא קיבל אותו עם סיסמא ... וכל פעם שצריך לפתוח את המחשב עולה סיסמא איך אפשר לבטל את הסיסמא הזאת? ניסיתי ב CONTROL USERPASSWORSD הUSER שלו מופיע עם סמל של כדור הארץ משהו כזה ובMANGE המשתמש לא מופיע בכלל יש מצב שהטכנאי חסם אותו או משהו? תודה... הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  12. שלום לכולם, הבעיה: לא כל התוכנות עובדות ב-Tools Bar (ליד השעון) מה אני צריך לעשות כדי לגרום לכל התוכנות שאמורות להתחיל לעבוד לפעול כראוי בכל הפעלה מחדש/כיבוי?

13. ליפני שבוע יתגייסתי ואין לי זמן לשטויות האלו, אני מוריד הרבה דברים ובסופי שבוע מגיע, וכמו שקרה לי אתמול שחזרתי גיליתי שהמחשב עבד שעתיים ונכבה בעצמו ביגלל שאף אחד לא נגע בו,וזה לא קרה לי בXP אז ברור שזאת אפשרות בויסטה שצריך לכבות,ובקיצור אני צריך הסבר או אפילו עם אפשר מדריך עם תמונות כדי לבטל תכיבוי האוטומתי המעצבן הזה עם זה חשוב אז אני עובד עם ויסטה אולטימייט 32bit. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by THE FOX,

איזה ווינדוס מסידרת ויסטה מומלץ להתקנה במחשב המיועד למשחקים? במחשב יש 4GB RAM, ומעבד E7300. והאם יש גירסאות מושפרות של ויסטה ללא צריכת משאבים מיותרת?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by LOL,

את הנייד שלי קיבלתי עם XP ורישיון לויסטה ביסנס, אך בלי הדיסק או דרך לעבור לויסטה עזבו למה אני לא משיג מהחברה את הדיסקים אני פשוט מחפש מישהו עם דיסקים של ויסטה ביזנס מאיזור המרכז (או ירושלים) שאני יוכל לצרוב ממנו את הדיסק אם למישהו יש דיסק והוא מוכן זה יעזור לי מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  16. שבת שלום, ברצוני לדעת האם ניתן ליצור IMAGE של גוסט כאשר מראש אני מכין מערכת הפעלה ואת כל התוכנות שאני רגיל אליהם, ולבטל את כל החסימה של ה-HAL וכך בעצם לא להיות תלוי בצ'יפסט ובמבנה הרכיבים של המכונה. המטרה היא בעצם לעשות DEPLOY לכל מחשב שמישהו נותן לי כדי לבצע לו פירמוט.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tiptipon,

האם יש SP3 ל XP64 ?? חיפשתי באתר של MS ולא מצאתי מישהו יודע עם יש בכלל ??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by ronzilca,

ברגע שאני עובר את השלב של הבחירת שפה, הוא עושה לי Please wait.. כמו בד"כ. ואז הוא מקפיץ לי חלון ורושם לי הערה: DVD-ROM IDE חדש של LG. HARDISK SATA חדש של Western Digital.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by elada22,

אוקיי בוא נתחיל מהמצב הנוכחי במחשב שלי בכונן C מותקנות 3 עותקים של XP כי 2 בראשונות היו דפוקות ועכשיו באחרונה אני משתמש בה בכונן D מותקנת ויסטה SP1 שאני מעוניין להסיר יש לי עוד כונן שלם של 160 GB (פנוי 6 ג'יגה בערך) אני מעוניין להתקין ווינדוס 7 על D ולהסיר את 2 ההתקנות הראשונות של XP כי הם סתם תופסות לי מקום מיותר על C שאלות: 1. איך ניתן להסיר התקנות של XP בלי לפרמט את הכונן? 2. ישנה אפשרות להסיר את VISTA בלי שיוסרו הקבצים הפרטיים שלי? 3. יש משו מיוחד שאני צריך לדעת לפני התקנת ווינדוס 7? (אני יודע שזה פרה בטא, רק אם יש בעיות מיוחדות או פעולות מיוחדות שצריך לעשות או לבדוק) תודה רבה לכל העוזרים ומביעי הדעה

• 25 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Einat,

שלום, על המחשב מותקנות אצלי שתי מערכות הפעלה. שתיהן XP ושתיהן מותקנות על אותה מחיצה (כונן c). מהי הדרך הטובה ביותר להיפטר מהמערכת העודפת? האם מספיק לערוך את boot.ini ולמחוק את קבצי המערכת הלא רצויה או שזה לא יעבוד / יגרום נזק למערכת שתישאר? תודה מראש לעונים.

22. שלום לכולם לאחרונה נשרף לי הלוח האם והחלפתי אותו בלוח חדש -ישן (חדש עם אחריות אבל ישן שיתאים למעבד והזכרונות הישנים) השונה מזה שהיה לי (ןתןדה לכל העונים באותו הת'רד) כעת בהעלאת הווינדוס - קופץ לי מסך כחול והמחשב מבצע מיד אתחול. קראתי בסטיקי באתר כי צריך לשנות הגדרות הלוח אם בווינדוס ע"מ שלא אצטרך לפרמט את הדיסק הקשיח, אבל איך אני אמור לשנות עם ווינדוס לא עולה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306291.msg2679330#msg2679330 ניסיתי safe-mode וגם זה לא עוזר. אני יכול להתניע את המחשב עם דיסק אחר שיש לי אבל לא ברור לי איך אני יכול אז לשנות את ההגדרות במערכת ההפעלה של הדיסק הבעייתי? אשמח לעזרה

23. נכון בהמון מקלדות [אפשר לומר זה כבר סטנדרטי ,שיש מקשים מהירים לפתיחת : מחשב שלי , מחשבון , כיבוי המחשב , הגברת ווליום וכו'... הבנתם נכון?] אז ככה , פעם הכל עבר לי טוב ויפה , עד שיום אחד לא יודע מדוע , המחשב התחיל לקפוא לי באופן מוזר , בהתחלה לא ידעתי ממה זה עד שהבנתי שזה קורה לי עקב לחיצה על אחד מהכפתורים שרשמתי למעלה [בד"כ זה המחשבון , כי אני צריך אותו די הרבה ] . הפתרון הולך ככה : יש 2 פתרונות : 1) ריסט למחשב , ואסור לך ללחוץ על הכפתורים 2) ללחוץ בלי הפסקה [גם בזמן הפסקת המשימה שאני יגיד בהמשך] על ALT-CTRL-DLT [מנהל משימות] למצוא את הפרוסס Explorer , לסיים אותו ואז להכנס שוב פעם למנהל משימוש ולרשום explorer.exe בהפעלה ולהריץ אותו - עדיין אסור ללחוץ על הכפתורים שבמקלד…

24. שלום לכולם.... ראיתי בכמה מקומות עבודה שבמחשבים של העובדים פשוט אין תמונת רקע על הדסקטופ פשוט יש מסך כחול שרשום בו את ה-IP של המחשב כולל את שם המחשב . רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות את זה ב-Xp Home ושאם משנים את ה-IP במחשב אז שזה ישתנה אוטומטית על השולחן עבודה.... אני צריך את זה בשביל החברה שאני עובד בה. פשוט התחלתי לחפש ועוד לא מצאתי פתרון לזה. חשוב לציין שאני מעוניין לעשות את זה ללא כל תוכנה צד 3 . אודה לכם מאוד אם זה אפשרי לעשות דבר כזה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Adi42,

שלום. רכשתי מחשב חדש עם: לוח אם GA-EP34-DS3L של ג'יגה בייט, כרטיס מסך HD4870 של ATI, זיכרונות DDR2 2048 x2 800MHZ של G-SKILL, מעבד 2duo E7300 ועוד כמה חלקים אחרים. התקנתי בו XP 32BIT ויש לי המון בעיות. המון תוכנות כמו מסנג'ר, פיירפוקס וכ'ו קורסות באופן רנדומלי או מתי שהמחשב נדלק, עם שגיאה שמדברת על קובץ בשם KERNEL32.DLL. וכל שעה בערך המחשב עושה מסך כחול (לפני זה הוא עשה ריסט אוטומטי עד שביטלתי את זה). תמונה של המסך הכחול: http://img83.imageshack.us/my.php?image=dsc00567my9.jpg ותמונה של שגיאות DLL: http://img510.imageshack.us/my.php?image=errorme1.jpg אני כמעט בטוח שזאת לא בעיה של חומרה, בדקנו טמפרטורות והכל בסביבות ה30 מעלות. משחקים עצמם חשוב לציין שפועלים מצוין, כמעט תמ…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים