עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הסרתי את ההתקנה של SP3 ,המחשב התחיל להגיב באיטיות אז איתחלתי את המחשב ועלה לי מסך שחור שאחריו המחשב לא עולה וכתוב בו בקיצור שווינדוס לא יכלה להתחיל בגלל שהקובץ הבא חסר או שגוי System32\drivers\pci.sys ורשום גם שאני יכול להעזר בקונסולת השחזור (revovery) של וינדוס מהדיסק אתחול,שאני יודע איך להגיע לשם אבל אין לי מושג איך להשתמש בזה כדי לשחזר את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by redti,

בטעות מחקתי את הסל מחזור..איך אני מחזיר אותו ? יש לי vista ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by jfkk,

שלום רב אני נכנס למצב ההמתנה -אני מנסה לחזור למצב הרגיל אנני מצליח לחזור שום מנורה לא זלוקה במקלדת רק על -ידי הפעלה מחדש אם כך זה מתבצע כאילו ביצעתי כיבוי מוחלט ולא מצב המתנה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by shlomib14,

שלום, מהיום בבוקר כל פעם שנאי מדליק תמחשב הוא עושה FREEZE אחרי איזה 20 שניות ואז עושה ריסט אוטמטי. לא נגעתי במחשב, אין לי מושג למה זה קורה... מישהו יודע אם יש LOGS שמראים למה הוא קורס? או אם זה קרה לעוד מישהו? אני כרגע במצב SAFE MODE. תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by QQQ,

המערכת הפעלה שלי היא ויסטה באנגלית. כשאני עובד בבצפר על הפרוייקט וכותב חלק מהסקריפטים בעברית (בעיקר לצורכי פלט), אח"כ כשאני מעלה את זה בבית על המחשב זה נראה כמו ג'יבריש. אין צורך בתמונה, זה פשוט ג'יבריש. ולהפך, אם אני כותב אצלי בעברית ואז מעביר אז שם זה נראה ג'יבריש. עם אנגלית כמובן אין בעיה. נראה לי שיש קשר לUNICODE וASCII. בכל אופן, איך אני משנה משהו אצלי כך שזה ייראה נורמלי? בסביבת עבודה שאני עובד בה חיפשתי ולא מצאתי משהו שקשור לencoding... רק גודל פונט. תודה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. אני לא מבין משהו במת לאב כאשר אני ניגש לתיקיית העבודה אני רואה את כל הקבצים ..כאשר אני נכנס דרך ה EXPLORER אני לא רואה חלק מהקבצים. אני זוכר שזה לא קרה לי רק במט אב ..גם באימייול היה לי אותו דבר ...שדרך האמייול רואים קבצים ואילו ב VISTA נעלמים קבצים מה קורה פה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. חבר רוצה שאני יפרמט לו את המחשב ויש לו איזה 3 הארדיסקים או מחיצות...אני לא יודע איך להבדיל בזמן שאני מפרמט(אם זאת מחיצה או הארדיסק)והוא מבקש ממני נגיד לפרמט רק את e אז פירמטתי על NTFS (QUICK) את e וכשמדליקים את המחשב הוא נותן לי שניי ווינדווס xp לבחור....איך לבצע את זה כמו שצריך?

8. יש לי וויסטה אולטימייט 32 ביט. אני מנסה לעשות sharing להרד דיסק/Partition שלם. הוא מבצע sharing ואני נותן Permission Full לכולם. כשאני מנסה להיכנס ממחשבים אחרים - הוא לא נותן להיכנס . שיניתי כבר את כל מה שצריך ב network center. אני מצליח רק לעשות sharing לתיקיות ןאז שה מראה לי אותם בנפרד כאשר אני נכנס אל המחשב. יש אפשרות בוויסטה לעשות sharing לpartiton/הרד דיסק שלם ושכל המחיצות תחתיו יהיו באופן אוטומטי בsharing גם כן? תודה!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by J S Bach,

היי, כשאני לוחץ "START" -> "SHUT DOWN" לא מופיע לי לוח הכיבוי עם המראה הרגיל, אלה עם מראה של VISTA כביכול, איך אני מחזיר את זה למקורי? בתודה מראש!

10. מותקן לי כרגע על המחשב Vista 32-bit ו XP 32-bit (הם מותקנים בדול-בוט כמובן) חשבתי על לעבור ל64-bit כי יש לי 4G ram והחלטתי לבסוף שלא לעבור כי זה לא ייתן בוסט לביצועים.. אז אני רוצה נגיד להקציב עכשיו לXP איזה 100GB נגיד ולVista את ה400GB הנותרים....או נגיד למחוק לגמריי את הXP ואת המחיצה שלה....איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. יש לי כרגע vista 32-bit ו xp-32 bit מותקנים על המחשב.... המפרט שלי בצד.... בxp וואלה אני לא משתמש... כדאי לעבור ל64-bit?איך זה עם מישחקים?הביצועים יותר טובים או פחות? תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Netanel16,

שלום בעיה שצצה ממש פתאום, בדיוק סיימתי להקתין JAVA ובאתי לעשות ריסטרט, ה WINDOWS נסגר רגיל בלי בעיות אבל במקום שהמחשב יידלק מחדש הוא פשוט נכבה כאילו בחרתי ב SHUTDOWN. ניסיתי שוב לעשות ריסטרט ושוב המחשב כבה. לא עשיתי איזה שינוי רציני במערכת רק התקנתי JAVA. אין דיסקים בכוננים. יש למישהו מושג מה עושים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by ab_cp,

אני לא מבין למה ויסטא כותבת שיש לי 3GHZ ו2.67GHZ ובRAM היא כותבת שיש לי3.3GB RAM כי יש לי מעבד E8400 ו4GB RAM תמונה פה http://zix.co.il/images/136900462.jpg תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by BneXt,

Hey, I've installed new windows called "Windows XP Performance Edition SP3 // April 2008 // V2". When i'm trying to add hebrew support(the usual way, going adding the language file from the disk, and then add keyboard set). I get error at keyboard set called "Setup was unable to install the chosen locale please contact you Adminstrator". Is there any possible solution? (Alternative to windows one, or something). Thanks.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  15. ככה יש לי WIN 2003 שהיה מותקן על מחיצה שהיא הוגדרה כלוגית. היה לי הרבה בעיות עם העלאה של המערכת. חשבתי אולי אם אני ישנה את המחיצה ל PRAMERY זה יסדר אבל עדיין לא עולה הסרבר. רציתי לשאול אם אני ממיר את המחיצה מלוגית לראשית אני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  16. התקנתי ויסטה במחשב, לא פעם ראשונה. רק שמשום מה פתאום כול הכתב העברי בכתבן נראה כשפה מוזרה, בשאר הדברים העברית נראה סבבה. ניסתי לשנות בלוח בקרה תחת הגדרות שפה הכול לעברית\ישראל, וגם את הגופן לאריאל אבל זה עדיין לא עזר. למישהו יש פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! במחשב של אמא שלי, בוצע בטעות התקנת חלונות פעמיים נוספות. ביטלתי את המסך בהתחלה שבעזרתו בוחרים איזה מערכת הפעלה תופעל (boot.ini). רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע UNINSTALL לשתי מערכות ההפעלה הנוספות (כי כאשר מבצעים מחיקה לחלונות שלא בשימוש, חלק מהקבצים לא יכולים להמחק). תודה רבה, מושיקו

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

שלום, אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל חבר ביקש ממני שאחסום לו בלאפטופ את האפשרות להתחבר לאינטרנט בWIFI כי הילדים כל הזמן עושים לו בעיות במחשב כי הם מתחברים לאתרים לא רצויים. יש אפשרות לחסום את הWIFI מעבר לרק ביטול הכרטיס (אני מתכוון דרך הלוח בקרה, הWIFI מובנה) כי אני מאמין שהילדים שלו יעלו על איך להפעיל את הכרטיס מחדש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by motorishta,

לילה טוב.. מעוניין לקנות מחר אפילו ויסטה אך לא ברור לי עדיין איזה גרסה כדאי. המפרט שלי הוא E6750 4 ג'יגה זיכרון 8800 GT מעוניין למשחקים. מן הסתם חשוב שיהיה 64 ביט. הדרישות הם שאני אוכל להתקין על יותר ממחשב אחד. מאיפה מומלץ לקנות וגם מה המחירים? ד"א הבנתי שה-XP יותר קל ויותר ישן אבל יותר יקר משמעותית מה הסיבה לכך? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  20. יש משחקים במספר שפות, ולפי מה שהבנתי המשחק בודק משהו בוינדוס ולפי זה בוחר שפה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by zombie,

פירמטתי לחבר את המחשב עם windows xp sp3 לחצתי על פירמוט בצורת ftop או משו כזה אני לא בידיוק זוכר ועכשיו כשמדליקים את המחשב אז יש לו אפשרות בחירה של שני windows xp...איך זה קרה?ואיך אני מפרמט כמו שצריך?

22. Started by sd1,

יש לי בעיה בקול אוף דיוטי 5 אני לוחץ על resume game ואז המשחק בא להתחיל ואז הוא יוצא לי מהמשחק וכותב DIREXT EROR האם אני צריך לעדכן את הדריקט הנוכחי הישן שלי? ואם אפשר הורדה לדירקט הכי חדש ומעודכן.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  23. שלום.. אני מריץ משחקים על windows vista , עכשיו כל משחק שאני מנסה לשנות את המקשים מציג לי אותם בעברית או בגיבריש איך אני מסדר בווינדוס שאני יוכל לראות את המקשים באנגלית בkey mapping של המשחקים?

24. שאני רוצה להתקין ויסטה רשום לי שמחיצה D היא גם primary זה יהיה לי בעיה בהמשך? גם C וגם D שלי הם primary לא רציתי לנסות לשנות את D כי יש לי שם מלא חומר אם אני יצטרך בכל מקרה לשנות את זה יש דרך לעשות את זה דרך הווינדוס? (התקנתי את הויסטה ובנתיים היא עובדת אחלה)

25. Started by asaf20,

יש לי דיסק של WINXP SP3 בעזרתו אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש הכל הולך טוב ויפה כל השלב עם המסך הכחול הוא מפרמט ואז מפעיל את המחשב מחדש ופה אמור להתחיל כבר ההתקנה עצמה של ה WIN עד כמה שידוע לי מה שקורה בפועל זה שהוא שוב חוזר למסך הכחול וכו'. מה יכול ליהיות הבעיה ומה אני אמור לעשות ? תודה..

• 5 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים