Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל כמה ימים, בהתחלה חשבתי שזה בגלל הOC והעלתי מתחים וכו' אבל הבנתי שזה לא זה, חיפוש קצר בגוגל הראה שזה בעיית דרייברים, לפתוח את הקובץ DUMP אני לא יכול, אז אני מצרף אותו, מקווה שמישהו יכול לעזור לי :'( תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בוקר טוב! האנטי וירוס זיהה וירוס בתיקיה System Volume Information הבעיה כשאני מנסה להיכנס אליה ידנית הוא רושם לי: "אין גישה אל C:\System Volume Information הגישה נדחתה" מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך מבטלים את הסיסמה כניסה לויסטה ? הדבר הזה משגע
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן, יצרתי סטנרדט מסוים לפרופיל של האדמיניסטרטור (הגדרות תצוגה וכו' וכו' וכו'), אני רוצה להכיל את החוקים האלה על כל הפרופילים, גם על אלה שקיימים. לפרופילים הקיימים יש קבצים על שולחן העבודה, מסמכים שלי וכו'. אם אני אעתיק את הפרופיל של האדמיניסטרטור לAll Users האם כל הקבצים ידרסו? אני מדבר על העתקה בצורה הנכונה כמובן דרך My computer ->properties ->advanced ->user profiles ->copy to
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום! כבר הרבה זמן שחיפשתי ערכת נושא יפה ונוצצת ל-XP שלי, עד שבסוף הבנתי שאין יותר טוב מה-Theme הקלאסי (Windows Standart). במאפיינים, כשמשנים את ערכת הנושא ניתן גם לשנות חלק מהעיצוב שלה (Appearance - Advanced), ובכך לייחד אותה מבחינת צבעים וכו'... הבעיה היא, שאם במקרה אני משנה משהו לערכים שלא נראים לי טוב מאוחר יותר ואני מעוניין להחזיר את ערכת הנושא כפי שהייתה בהתחלה - אי אפשר. אין אפשרות לחזור לערכים המקוריים, ולכן חשבתי על פשוט... להעתיק את ערכת הנושא באיזושהיא צורה ולעבוד רק עליה, או משהו בסגנון. מישהו מוכן לעזור לי בנושא? איך אני בכלל עושה כזה דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 7 ואני לא מוצא לו דרייברים אם מישהו יכול לעזור בעיניין אני ישמח...
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לפעמים (כערך כל שלוש או ארבע פעמים) שאני מדליק את המחשב העכבר והמקלדת מספיקים להגיב כבר כשהwindows עולה עם התוכנות שהוא מפעיל בכל פעם שהמחשב עולה ורק reset פותר את המצב. יש גם פעמים שהמחשב דולק כבר זמן מסוים ופתאום העכבר או רק הכפתור הימני שלו מפסיקים לעבוד. למישהו יש מושג אין לפתור את זה? נראה לי שזה התחיל אחרי שהתקנתי את העידכון האחרון של windows
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הורדתי משהו שנקרא NUSB או NATIVE USB DRIVERS אבל זה דפק את המערכת וגיגול קצר גילה שזה לא תומך במערכת עברית LOC או ENA.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חלונות 7 אמורה לחסוך 12-15% מחיי הסוללה במחשב נייד. מישהו ניסה את זה?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת. למרות שפתחתי אשכול הוא ננעל רק בגלל ששלחו אותי לסטיקי שכולה תשובה אחת הייתה שם, וכל השאלות האחרות לא קיבלתי תשובות. אז אני מצטער. בכל אופן אני רוצה לקנות ויסאה שאני אוכל להתקין אותה על יותר ממחשב אחד, יש דבר כזה?
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום חבר'ה לפני הכניסה לחלונות XP אני צריך למסור את הסיסמא שלי , איך אני מבל לגמרי את האפשרות הזו ? תודה שי
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, אם ההודעה לא מתאימה לנושא הפורום אני מתנצל מראש. כרגע יש לי במחשב הארדיסק ישן שמחולק לשני מחיצות ועל אחת מהן מותקנת מערכת ההפעלה שלי. ברצוני לקנות הארדיסק חדש (הוא כבר בדרך בעצם) ולהעביר את המחיצת וינדוס אליו בלי לעשות התקנה מחדש לוינדוס. השאלה הראשונה - האם זה אפשרי בכלל? השאלה השנייה - איך אתם ממליצים לעשות את זה? הנה הדרך שאני חשבתי שתצליח אך כמובן כל דרך יותר טובה שקיימת אני אקבל לחבר את ההארדיסק החדש, לפרמט אותו וליצור מחיצה בגודל רצוי למערכת ההפעלה ולעשות אותה LOGICAL ולקרוא לה אות כלשהי נגיד G. לקחת תוכנת GHOST כלשהי (ופה אני מקווה שתמליצו לי על אחת מתאימה אם זוהי באמת השיטה הנכונה) ולהגיד לה לעשות GHOST מ C ל G. לכבות את המחשב, לנתק את ההארדיסק הישן ולה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב. אני רוצה להחזיר את התוכנות שהיו לי, ויש תוכנות שהוא לא נותן לי להתקין למשל: Acrobat Reader Office 2003 QuickTime Alcohol 120% ועוד כל מיני. הוא נותן לי הודעת שגיאה כשאני מפעיל את הקובץ: windows installation package could not be opened... אני חושב שזה משהו שקשור ל Windosw Installer הורדתי מהאתר של MIcrosoft, ועדיין הבעיה קיימת. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר. Windows XP SP2 - חוקי. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש כרגע בדפדפן MAXTHON, אך הבעיה שלי צצה גם בIE הבעיה היא, שכל פעם שאני רוצה לכתוב משהו בתוך איזה דף אינטרנט, בשדה כתיבה כמו השדה שאני כותב בו עכשיו אם אני רוצה להעביר שפה, אני לוחץ על שיפט אלט כמו שצריך. ואז, הסמן הזה, מתהפך, לכאורה מחליף שפה, אך ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהוא, הוא מחליף שוב וחוזר לשפה הקודמת. הדרך היחידה שלי היא לשנות ידנית בעזרת סרגל השפה למטה, איפה שכתוב HE ו EN תודה מראש על כל עזרה שהיא
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני לוחץ על להתקין איזה תוכנה משחק זה רושם לי תשגיאה הזו שאני רוצה להיכנס לאיזה משחק תוכנה שכבר מותקן גם זה עושה לי את זה איך אני מסדר ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני חונך של ילד שזה מה שיש לו בבית ואני רוצה לשים לו משחקים פשוטים
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב חדש, התקנתי עליו חלונות ויסטה לאחר הרבה הרבה זמן עם XP, כך שאני לא מכיר את המערכת באותה הרמה. הבעיה שנתקלתי בה היא לגבי העברית (הויסטה Enabled). במדיה פלייר למשל, איני יכול לראות שירים, אלבומים ואמנים אם שמם כתוב בעברית. במקום זה מופיע ג'יבריש. כמו כן אני לא יכול לפתוח קבצי PDF אשר שמם (שם הקובץ) כתוב בעברית (בתוכנת Foxit Reader לצורך העניין). אם השם באנגלית או אפילו אם התיקיה בה הקובץ נמצא (או בתיקייה גבוהה יותר שבה תיקיית הקובץ נמצא) כתובה בעברית (לדוגמה: לא אוכל לפתוח את הקובץ menu.pdf אם הוא ממוקם ב C:\מאמרים\PDF Files). בוורד אין את הבעיה הזאת והוא יכול לפתוח כל מסמך, לא משנה כיצד ואיך הוא ממוקם. להערכתי שני המקרים נובעים מאותה בעיה. בנוסף, ב System…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס באנגלית, הוספתי את השפה בעברית אולם הכתב יוצא הפוך (גם שאני כותב). איך אני פותר את הבעייה ?. אשמח לתגובות...
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
תגידו חבר'ה ! אני משתמש בויסטה שיש בה DIRECTX 10 מובנה כבר , אבל אני מעוניין להתקין משחקים קצת ישנים שדורשים התקנה של DIRECTX 9 האם להתקין אותו או שזה יהווה התנגשות בין שתי הגרסאות או מה לעשות ?? :s05: תודה לכולם שי
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב היום ופתאום 2 הכוננים שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי" ובמנהל התקנים הם בסימני שאלה.. משהו פה מוזר כי גם 2 הכוננים הוירטואלים מהDaemon Tools גם הם נעלמו... נסיתי להסיר אותם ולעשות "סרוק שינויים" זה מוצא אותם שוב ואומר שאירעה שגיאה.. תמונה: תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח ספריה מסויימת ומשנה לה את אופציית ה VIEWS ל LIST לאחר שאני עושהRESET הכל חוזר למצב ברירת מחדל האם יש אפשרות להגדיר לספרייה מסויימת\ או לכולם שתמיד יהיו על LIST?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי windows לא חוקי.אתמול התקנתי את servise pack 2 של windows xp.כל שלב ההתקנה היתה בסדר עד שהמחשב עלה ונפתח חלון של הפעלת מוצר windows .ואז קיבלתי משפט שאומר שהתוכנה כבר הופעלה ויש ללחוץ על כפתור האישור ליציאה.לאחר מכן עולה רבוע של שם משתמש ורשום שההגדרות נשמרות ולא נעשה כלום והמחשב לא עולה. יש למישהו פתרון לבעיה זאת ולא על ידי פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי VISTA בנוסף ל XP ואחרי ההתקנה נעלם לי כונן אחד היה לי C D E ועכשיו רק C D ה E זה חלק מהHD בקשה תעזרו לי אני נואש עריכה: נכנסתי ל DISK MANGEMENT ואני רואה שכל הכונן שנעלם הפך ל FREE SPACE איך אני יכול להחזיר את המיידע?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מישהו מכם מכיר פקודה בחלונות שגרומת לכך שחלון שבו אני רואה סרט הנגן לא יעלם (יהיה כאילו מתחת) כאשר אני עובר לתוכנה אחרת? כאילו שאני מסייר בסייר הקבצים והוא נמצא מתחת לחלון של הסרט כאשר אני פותח תסייר וכך אני יכול להמשיך לראות את הסרט וגם לסדר את הקבצים משהו שבעצם אני תוקע את החלון בקדמת המסך תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-