עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. יש לי שני הראדיסקים במחשב הראשון שהוא הראשי שאליו מותקן הויסטה שהוא מחולק לשני כוננים Cו D מחיצה אחת שהיא מכילה 40 גיגה שהויסטה מותקנת אליה שהיא הכונן C וכול השאר במחיצה השניה של הכונן הראשון D וכפי שאמרתי יש לי הראדיסק נוסף שמחובר שהוא הכונן השלישי ולשם אני אמור לגבות את המערכת הפעלה שהוא נקרא כונן F כאשר אני עושה back uo computer אני רוצה לגבות רק את כונן מחיצה C הוא לא נותן לי הוא רוצה לגבות את כול הכונן שזה C וD יחדיו לפני חודש בערך משום הצלחתי לעשות זואת לגבות רק את המחיצה הרלוונטית ועכשיו אני כבר לא יכול מישהו יכול לפתור לי את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by neomerdien,

היי, אני עתיד לשדרג בקרוב את המחשב שלי והבעיה היא שיש לי על המחשב WIN8 מקורי גרסת שדרוג ובמחשב החדש יהיה SSD ושם אני רוצה לשים את הוינדוס. למישהו יש נסיון עם הפרוצדורה של העברה? איך אני מוודא שמיקרוסופט לא יבטלו לי את הרשיון כשהם יראו שמחשב חדש משתמש בKEY הזה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by gbars,

התקנתי win 7 בעברית לפני כמספר ימים אך המון תוכנות שעובדות בעלות אופצית שפה בערית והתקנתי על מחשב, אני רואה את הכיתוב בסימני שאלה או גיבריש. איך אני מתקן את זה. נ.ב בתוך ההגדרות של האיזור ושפה הכל מסומן בעברית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by -Cyber-Tek-,

מה שעשינו זה שמחקו את הכונן זה ועשינו חדש ואחרי שאנחנו מעלים את המחש זה כותב לנו את זה NTLDR is missing משהו כזה מה זה אומר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני כבר רוצה להתקין מערכת הפעלה . בתודה -Cyber-Tek-

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by rrooii2,

יש ברשותי וונדוס 7 64 ביט ובכונן של הוינדוס יש רק 6.88 ג'יגה פנויים מתוך 63.4 וכשאני מסמן את כל התקיות ועושה מאפיינים רשום ההגודל הכולל זה 22 ג'יגה תפוס!! עכשיו איפה ה40 ג'יגה שנעלמו? מחקתי קבצים ישנים עשיתי ניקוי דיסק ואני לא מוצא את הבעיה תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ziv0798,

*כותרת* איך אני נכנס לSafe Mode של הXP אם יש לי שני מערכות הפעלה!????

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן, במידה ואני מחליף חומרה במחשב..לוח, מעבד, זיכונות, המע' הפעלה תעבוד בלי בעיות? לפי חיפוש בגוגל וגם פה באתר, הבנתי שהמע' הפעלה אמורה לעבוד מגירסת ויסטה ומעלה, אבל... בעבר ביצעתי שינוי חומרה (לוח ומעבד בלבד), והיה מותקן אצלי WI8.1 ולצערי אחרי החלפת החומרה מע' ההפעלה לא עבדה ונאלצתי לבצע שוב התקנה. העניין הוא שיש לי סיריאל לWIN8, אבל אחרי ששידרגתי לWIN10 לא קבלתי סיריאל ואני מעדיף לא לבצע התקנה של WIN8 ואז שידרוג (סתאם טרטור). יש אפשרות ליראות\לקבל את הסיריאל של הWIN10? (על כל צרה שתבוא) פשוט היה לי ניסיון עם החלפת חומרה וזה קצת מרגיז היה להתקין שוב את המע' הפעלה, שלא נדבר על חלק מהתוכנות שהיו מותקנים אצלי והם לא עבדו וגם אותם נאלצתי להתקין שוב. תודה מראש לעוזרים. עריכה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי. שאלה עקרונית: את מספר רשיון ההתקנה של ווינדוס (ובעצם כל תוכנה) כל אחד יכול למצוא על כל מחשב. אם לקוח מעוניין בפירמוט ואין לו את דיסק ההתקנה המקורי - האם אני כטכנאי(ת) רשאי(ת) להתקין מדיסק (נניח צרוב) ולהשתמש במספר שכבר יש לו מההתקנה הקודמת ? האם זה "משחרר" אותי משאלת חוקיות\ אי חוקיות של הווינדוס שיש לו כבר? במקרה כזה האם זה בכלל אמור לעניין אותי - מניין יש לו את ההתקנה הקודמת ? ומה הדין לגבי אופיס למשל ? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כלום אפילו הוא לא מספיק להראות לי את הקו הלבו הזה שמתמלא למטה פשוט ההר דיסק חושב קצת וזהו והמסך נשאר שחור והר דיסק מפסיק להשמיע רעש כאשר הפעלתי אותו שוב בסייף מוד ראיתי שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לקובץ MUP.SYS הקובץ הזה נמצא בתוך תקיית דרייברס שבסיסטים32 נראה לי שהסיבה זה בגלל שXP נתקע באיזה קובץ של האקספלורר ואז פשוט לחצתי על הריסטארט רק היום גמרתי לפרמט ישבתי מול המחשב 3 שעות גמרתי להתקין את כל מה שאני רוצה וזה נפל עלי תעשו טובה תראה אם יש לכם רעיון אחר חוץ מלפרמט עכשיו קראתי ברשת שלמישהו היה את זה וזה הסתדר אחרי שהוא הוציא את כל הכרטיסים שבמחשב [עשיתי הכול וזה לא עזר] תודה [אגב אין בעיה בחומרה כי אני מריץ את XP על אותו מחשב פשוט עם ההר דיסק אחר]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by atila3,

יש לי מחשב בן שנתיים וכרגע מותקן בו ווינדוס 7. המחשב התחיל לאחרונה לעשות בעיות להתקע , לא להכנס לווינדוס והוא נכנס מתי שבא לו. החלטתי לפרמט אותו - ניסיתי גם דרך יו אס בי וגם דרך דיסק אבל זה לוקח המון זמן עד שהוא טוען את ההתקנה , כרגע לא פירמטתי אני ממתין לתשובתכם כי זה לא נראה לי מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, יש לי Xp pro Sp2. פתאום כל פעם שהוא עולה הוא עושה "בדיקת שגיאות" בכל הפעלה\בכל ריסט של המחשב בלי שביקשתי ... (אני מדבר על הסריקה הזאת שעושים : המחשב שלי>כונן מסוים>מאפיינים>כלים>בדיקת שגיאות. כיצד מבטלים זאת ? זה מציק שהוא עושה זאת פתאום סתם ככה בכל הפעלה של הXP. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לאחר ניסיון של הויסטה, נשארו לי עוד 15 ימים של ניסיון. האם כדאי לקנות רישיון : ולהשאר עם ויסטה או לחזור לXP? מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Q6600 2GB RAM HD3850 הW7 מוריד FPS (כמו שהיה אז בויסטה) ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה מציקה - מאז שפירמטתי את המחשב שלי כל התגיות של ה-mp3 (כלומר ה-ID3) מוצגים כג'יבריש במקום בעברית. זה קורה גם ב-winamp וגם ב-media player אז נראה לי שזה בגלל מע' ההפעלה. אם אני כותב את התגית מחדש אז היא כן מוצגת כמו שצריך (אבל אני לא רוצה לעשות את זה עכשיו להרבה קבצים בצוהר ידנית...) יש למישהו רעיון / פתרון? תודה מראש, ליאור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shimronfio,

היי, במערכת ההפעלה הקודמת שלי וינדוס 7 היה לי חלונית מאפיינים קטנה שהוצגה מתחת לרשימת הקבצים איפה ששורת המצב. עכשיו בוינדוס 8 יש לי אפשרות להציג אך ורק בצד שמאל של החלון וזה ממש לא נוח. האם יש דרך להעביר את החלונית למטה?.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם! התקנתי שלשום SP3 דרך ווינדוס אפדייט. המחשב התחיל להכבות לי בפתאומיות, הוא נתקע למשך 1-3 שניות ואז כבה. אין בעיית התחממות (מחשב נייד), ואין בעיה להדליק אותו לאחר מכן שוב. הסמלים ב"'קוויק לאנץ'" השתנו (החזרתי אותם), לפעמים אני לוחץ על אייקון דאבל קליק וכלום לא קורה, לפעמים זה מבצע גזירה... חלונות בדפדפן נסגרים בפתאומיות, התקן סאונד נעלם וחייב לרסטרט... מה זה כל החרא הזה?! WTF?! אני לא יודע מה לעשות! אגב- מחשב נייד של HP, פאוויליון 5000ZV. הבנתי שלSP3 יש בעיות עם מחשבים של HP. למישהו יש פתרון?

17. Started by -AKEL-,

היי עשיתי גוסט לwindows 7 וחסר לי הקובץ בהפעלה שרץ NLTD איך אני מסדר את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Danix60,

שלום מחשב של חבר מריץ WIN 7 עם 8 ג'יגה וכמובן 64 ביט. דפדפן גרסא 9 של MS קיבלתי אותה בעיה עם גרסא 8. מה עושים ? אגב רק באמצע גלישה, ולא בשום פעולה אחרת.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by adirc,

שלום,שידרגתי לWIN7 מXP (גירסא HOME 32BIT)ופשוט אין סאונד, כמובן שבדקתי את כל הדברים הרגילים, כמו לחבר רמקול אחר למחשב, מדריכים ביוטיוב, התקנת כל מיני דרייברים ועוד ועוד.אפילו הצלחתי להגיע למצב שיש לי כל הזמן איקס על האייקון של הרמקול (לא היה מקודם איקס) כי עשיתי DISABLE למשהו שאני לא זוכר כרגע.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ.הלוח הוא ASUS P5LD2 SE, חיפשתי דרייבר לכרטיס קול של הלוח לא מצאתי כל כך, הורדתי דרייברים של Realteck לא עזר לי.אשמח לעזרתכם חבר'ה!

20. שלום, נדפק לי ווינדוס XP במחשב ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אבל אני צריך לגבות את הקבצים ואין לי מושג איך כי הוא בכלל לא עולה (ה-BIOS עולה אבל אז פשוט מסך שחור). מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי על תוכנה שיכולה לגבות את הקבצים לדיסק חיצוני? (יש לי דיסק של WD עם 500 ג'יגה).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by 444,

משהו יכול לקרא את הלוג שלי ולבדוק מה לא בסדר? בתודה מראש :\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\PLServ.exe C:\WINDOWS\system32\tcpsvcs.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\W…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בעעע, Windows XP השתלט לי על המחשב... אני לא מצליח לעשות אתחול משום דבר, ניסתי עד כה: דיס אתחול של ווינדוס SE98 דיסקט אתחול של ווינדוס 98 SE, וגם 98 רגיל ווינדוס 95 DOS 6.22 וגם דיסקט האתחול של ה XP עצמו... התופעה היא בעצם שהכונן דיסקטים קורא המדיסקט איזה כמה שניות ואז הוא מפסיק לטעון וזהו, כלום לא קורה. המחשב לא נתקע אפשר לעשות CTRL ALT DEL אבל אני לא מגיע לכלום. מה אני יכול לעשות אני לא יכול להכנס לדוס כמו שצריך ככה, וגם לעתיד איך אני יתקין מחדש את ה XP ? עזרה בבקשה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by assafcohen1,

עד לפני כמה זמן הייתי יכול להשתמש באופן חופשי במנהל המשימות אבל לא מזמן פתאום הוא היה מסומן באפור וכשאני מנסה להכנס אליו הוא רושם לי: Task manager has been disabled by your administrator וזאת בדיוק הבעיה כיוון שאני הוא האדמיניסטרטור.... הבנתי שזה קשור למשו עם "פריוילגיות"? אודה לכולכם מאד אם תוכלו להסביר לי מהן אותן ה "פריוילגיות" וכיצד אני פותר את הבעיה. תודה רבה. אסף.

25. Started by Raffael,

בתחילת ההתקנה, לאחר העתקה של כ60% מקובצי ההתקנה מהCD, אני נתקע עם בעיה בהעתקה של קבצים מסוימים. לפעמים זה הקובץ בתמונה ולפעמים קובץ אחר. ניסיתי להתקין ממדיות שונות, מקוריות. ניסיתי על HDD שונים. אותה תוצאה. מה גורם לזה? איך אני יכול להתגבר על זה? האם אני יכול להעתיק את קבצי ההתקנה האלה דרך מחשב אחר, בחיבור של הדיסק באמצעות מתאם USB ולאחר מכן התקנה של הדיסק במחשב המיועד והמשך התקנת המערכת? תודה. אני לא מצליח להוסיף כאן תמונת מסך, אז מה שכתוב בה: the file mshtml.dll was not copied correctly אפשר לנסות שוב (לא מצליח), לדלג (לא מצליח) או לבט את ההתקנה (מצליח )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.