עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by vacuuuum,

שמתי לב שב"COMPUTER" (וינדוס 7) מופיע כונן CD שלא באמת קיים. הסרתי כל תוכנה שעלולה לדמות כוננים, אבל הוא עדיין שם. נכנסתי לDEVICE MANAGER ולDISK MANAGEMENT ואין שם שום זכר לכונן CD. כאילו רוח רפאים. כשאני לוחץ עליו הוא כותב לי שאין דיסק. כשאני לוחץ EJECT הוא כותב לי "an error occurred while ejecting CD drive F. עדכון: מתברר שזה היה כונן של התוכנה UltraISO שהתקנתי לפני אלף שנה ושכחתי שהיא קיימת. חבל רק שלא מצויין בשום מקום שזה דרייב וירטואלי שקשור לתוכנה הזאת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לאחר ניסיון של הויסטה, נשארו לי עוד 15 ימים של ניסיון. האם כדאי לקנות רישיון : ולהשאר עם ויסטה או לחזור לXP? מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by netanel38121,

כותרת. מתי שאני בא לעשות כיבוי הוא פשוט נתקע. לא משנה אם זה כיבוי או הפעלה מחדש. המחשב שלי נקי מ קוקיס עשיתי בדיקה לתקינות קבצי מערכת ההפעלה והכל תקין. מישהו נתקל בזה או יודע מ הפיתרון? כמו כן עוד עניין לפעמים שאני מפעיל משהו לא משנה מה המחשב גם נתקע. זה יכול להיות MSN זה יכול להיות BSPLAYER או כל תוכנה אחרת. אני חושב שיש לי איזה משהו שמותקן אצלי שגורם לזה אולי איזה עידכון של MICROSOFT? אין לי שמץ מה זה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by trunks33,

באמצע שאני עובד או רק שאני נכנס לווינדוס, המחשב עושה ריסיט פתאומי. אין לי מושג למה. הטמפרטורות של המעבד והלוח אם נורמליות. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Duke Of Luck,

ערב טוב אנשים שאלה לי אליכם יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 128 רם כרטיס מסך ג'י פורס 4 128 מגה ואני משתמש בווינדוז XP עכשיו הבעיה: כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (יש לי ADSL מודם פנימי, חצי מגה) המחשב שלי נהיה איטי מאוד.... שאני מפעיל לדוגמא ת"מחשב שלי" הוא עולה אחרי הרבה זמן ועולות איתו כל מיני פירסומות לדוגמא: http://ads.flashtrack.net/banners/images/campaigns/170.php ככה גם עם האינטרנט אקספלורר ניסיתי לרוקן, חשבתי אולי עומס, צרבתי הרבה דברים שום דבר לא עזר ברקע פועלים גם zone alarm, ICQ סגרתי ומחקתי אותם שום דבר לא עזר מישהו בבקשה יוכל לעזור לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper: נ.ב האם יש למישהו מושג מזה הקובץ blimsv.dll?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הוינדוס עולה לי מאוד לאט המסך השחור עם הסמל של וינדוס כאשר הוא מראה טעינה, מופיע על הצג למשך למעלה מ- דקה. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי הרגשה שזה קשור לזיכרון מכיוון שבהפעלת המחשב הזכרון מראה 200 (הוא 400) אבל במהלך העבודה הרגילה הוא עובד בסדר. למשיב אודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by adirc,

שלום,שידרגתי לWIN7 מXP (גירסא HOME 32BIT)ופשוט אין סאונד, כמובן שבדקתי את כל הדברים הרגילים, כמו לחבר רמקול אחר למחשב, מדריכים ביוטיוב, התקנת כל מיני דרייברים ועוד ועוד.אפילו הצלחתי להגיע למצב שיש לי כל הזמן איקס על האייקון של הרמקול (לא היה מקודם איקס) כי עשיתי DISABLE למשהו שאני לא זוכר כרגע.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ.הלוח הוא ASUS P5LD2 SE, חיפשתי דרייבר לכרטיס קול של הלוח לא מצאתי כל כך, הורדתי דרייברים של Realteck לא עזר לי.אשמח לעזרתכם חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by approx,

הפעלתי את המחשב מחדש והרבה תוכנות עלו איתו ופיתאום קיבלתי מסך כחול help בידיוק שזה קרה היה מין רעש מוזר כזה משהו כמו טוק כזה שאני חושב שבא מהספק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. נגיד יש איזו תוכנה שהיא ברוסית, אז במהלך ההתקנה הכל רשום או ג'יבריש או "?????????" (סימני שאלה) וגם לקרוא INFO וקבצי READ ME לא יכול ברוסית.. וכן אני חייב שהוינדוס יהיה בעברית, אבל רוצה שיתמוך גם ברוסית חוץ מאנגלית שתומך.. יש פיתרון? תודה מראש! ???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eladbu,

מחפש תוכנה טובה שיודעת לקרוא EXT3לכתוב דרך וינדואס ניסיתי את EXT2FSB אני רואה אותיוץ אך אין לי גישה תדיסקים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הצלחתי ליצור קיצור דרך ל FLIP 3D ב WIN 7 ...לשים אותו בTASK BAR .... אבל לא מצליח ליצור לו קיצור דרך מכיוון שאני נמצא בחלונית של קיצור הדרך ...PROPERTIES ..SHORTCUT אני לא יכול להכניס את צמד המקשים "WIN BUTTON + TAB " כי זה ישר מבצע את הפעולה עצמה לכן אי אפשר .... יש דרך לעשות זאת ? ולאחר מכן רוצה לצמד את הקיצור דרך הזה לכפתור האמצעי בעכבר ...גם זה , איך עושים ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. יעני שאי אפשר יהיה למחוק אותה מהוספה הסרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by אלעד6,

אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל יש לי שאלה.... האם המפרט הבא מתאים להרצה טובה שלWIN VISTA 32? מעבד INTEL 3.2GHZ 541 64BIT 800MHZ לוח אם ASUS P5PE-VM משולב כרטיס מסך, קול ורשת משולבים בלוח זיכרון 512MB DDR 400MHZ דיסק קשיח WD 80GB SATA2 7200RPM צורב DVDRW X18

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by evy,

עשיתי windows update כבר כמה פעמים בניסיון להתקין את sp1 שהופיע שם,זה פשוט נכשל בהתקנה. יש רעויונות? רצוי לציין כמובן שזוהי גרסא מקורית שבאה עם המחשב הנייד. -שאלה נוספת שיש לי שהאמת לא ממש קשורה לראשונה:איך משנים להגדרות ברירת מחדל של הdesktop ותפריט ההתחל וכל מה שכרוך בכך? הוא השתנה במעט,ונראה לי שבגלל תוכנת ה tune up utilities הוא העביר את חלונות למצב high performence . תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ShayGTi,

אני מתחרפן! בבקשה קצת עזרה עם זה. אני נכנס לתיקיה, מגדיר שתהיה משותפת, הולך למחשב עם XP פותח את מיקומי הרשת, מנסה להוסיף את התיקייה ואז רשום לי שאין לי הרשאות להכנס לתיקייה. למרות שאפשרתי הרשאות!! ג'יזס אני משתגע מזה, בבקשה תנו לי צעדים איך לשתף תיקיה מסכנה מויסטה לXP!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omrij,

MUI כבר לא מוגבל לארגונים הוא גם לא עולה כסף עדיין לא הבנתי מה הקטע עם עברית אבל דרך WINDOWS UPDATE בויסטה אולטימט יש אפשרות להוריד MUI ב15 שפות כולל רוסית שבטח מעניין לא מעט אנשים באתר כל עדכון כזה תופס כ140 מגה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כלום אפילו הוא לא מספיק להראות לי את הקו הלבו הזה שמתמלא למטה פשוט ההר דיסק חושב קצת וזהו והמסך נשאר שחור והר דיסק מפסיק להשמיע רעש כאשר הפעלתי אותו שוב בסייף מוד ראיתי שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לקובץ MUP.SYS הקובץ הזה נמצא בתוך תקיית דרייברס שבסיסטים32 נראה לי שהסיבה זה בגלל שXP נתקע באיזה קובץ של האקספלורר ואז פשוט לחצתי על הריסטארט רק היום גמרתי לפרמט ישבתי מול המחשב 3 שעות גמרתי להתקין את כל מה שאני רוצה וזה נפל עלי תעשו טובה תראה אם יש לכם רעיון אחר חוץ מלפרמט עכשיו קראתי ברשת שלמישהו היה את זה וזה הסתדר אחרי שהוא הוציא את כל הכרטיסים שבמחשב [עשיתי הכול וזה לא עזר] תודה [אגב אין בעיה בחומרה כי אני מריץ את XP על אותו מחשב פשוט עם ההר דיסק אחר]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום קראתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206091.0 שיש אפשרות לצור תקלוטור שהוא כבר עם ההדרייבר של SATA משהו יכול להסביר לי בדיוק אך עושים את זה? פשוט יש לי בעיה בלימצוא דיסקטים וגם אני לא בטוח שהכונן של חבר שלי עוד עובד.....

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by assaf990,

חוץ מהמהירות כמובן...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. משום מה לאחרונה האייקונים שעל שולחן העבודה נמצאים ללא תצוגתם לפי התוכנות שהם מופעלים למשל קבצי וורד,פאואר פויינט,אקרובט רידר וכו נראים כקבצים לא מזוהים אבל בלחיצת דאבל קליק הם נפתחים עם התוכנה שאמורה לפתוח אותם הם כך נראים כאשר אני לוחץ קליק ימני על המסך ו-NEW כדי ליצור קובץ חדש מהסוג שלהם בנוסף באפשרות ARRANGE ICONS BY אין לי את האפשרויות האחרונות SHOW DESKTOP ICONS או LOCK WEB ITEMS ON DESKTOP איך ניתן להחזיר את מצב התצוגה לקדמותו בדקתי גם בFOLDER OPTION והם מוצגים עם האייקונים הנכונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Bug2000,

הבעיה אצל חבר שלי ... יש לו WIN XP PRO וכשהוא עושה STURN OFF אחרי כמה זמן המחשב כותב לו שהוא יכול לחבות את המחשב ולא מחבא אותו אוטמטית ... מה הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. איך מפסיקים את עליית החלון (log on to windows)הזה באיתחול המחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KF,

שלום כמו שאתם יכולים לראות בתמונה מופיע לי מידיי פעם הסמל הזה. (כל 3 ימים או יותר) נכנסתי איליו והוא ריק.. לא כתוב בו כלום... מזה הדבר הזה ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alex.turovsky,

חבר הגיע אליי היום בדמעות ומלמל "המחשב שלח הלך וכל העבודות לתואר שלי הלכו איתו". מה הוא עשה? היה לו חלונות לא חוקי והוא התקין "מפעיל חלונות" שהוריד מאתר כולשהו. כמובן שהוא לא טכנאי ואין לו מושג מה כל סוג פרצת WAT עושה. הבעייה: לאחר התקנת השינוי, חלונות לא עלתה יותר ולאחר הפעלת המחשב והמסך השחור עם המידע, הוא נתקע עם מסך שחור ובו ההודעה: "Windows Loading Operating System". פתרתי לו את הבעייה ע"י הפעלת הפקודות הבאות מה-System Recovery ע"י הכנסת דיסק מקורי של Windows 7 והכנסת הפקודות הבאות bootrec.ece/fixmbr bootrec.exe/fixboot מסקנה? אל תתקינו את מה שאין לכם מושג בו גם אם אתם יודעים אנגלית ויודעים לקרוא Readme, כי פריצות WAT זה לא משחק ילדים. חג שמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by blackbeard,

שלום חברים רציתי את עזרתכם בנושא הווינדוס 2000 . אני משרת בגוף מסוים שפועל עם מערכת שעובדת רק על פלטפורמה של ווינדוס 2000 הבעיה היא שהווינדוס הזה לא תומך בכל מיני חומרות חדשות יש לי גירסא עם sp4 וזה לא עובד האם יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא גירסא של ווינדוס 2000 התומכת בחומרה כמו בווינדוס XP נ.ב דוגמא לדבר שלא נתמך למשל sata 2 בתודה רון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים