עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by teapot,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש, מפרט בגדול: Core2 Duo Desktop Processor E6850 זיכרון - 4GB כרטיס זיכרון Geforce 8400 אני שוקל איזה מערכת הפעלה להתקין Vista 64bit או XP רגיל. מה אתם אומרים? יש כבר מספיק תמיכה ל 64bit ולויסטה? אני אשתמש במחשב בעיקר לפיתוח קצת סרטים ומשחקים וכאלה. אבל בעיקר פיתוח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by adirc,

שלום,שידרגתי לWIN7 מXP (גירסא HOME 32BIT)ופשוט אין סאונד, כמובן שבדקתי את כל הדברים הרגילים, כמו לחבר רמקול אחר למחשב, מדריכים ביוטיוב, התקנת כל מיני דרייברים ועוד ועוד.אפילו הצלחתי להגיע למצב שיש לי כל הזמן איקס על האייקון של הרמקול (לא היה מקודם איקס) כי עשיתי DISABLE למשהו שאני לא זוכר כרגע.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ.הלוח הוא ASUS P5LD2 SE, חיפשתי דרייבר לכרטיס קול של הלוח לא מצאתי כל כך, הורדתי דרייברים של Realteck לא עזר לי.אשמח לעזרתכם חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. במחשב שלי מותקנת הגרסה הנ"ל של וינדוס 7 RTM והוא כל הזמן עושה ריסטרטים לאחרונה , ושמתי לב לכמה דיונים שאומרים שפג תוקף רישיון של הגרסה הזאת רציתי לדעת אם זה נכון ואם בגלל זה יש ריסטרטים כל הזמן יש לציין שאין הודעה כחולה , פשוט ריסטרט וזהו . תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני משנה תשם "התחל" לשם אחר ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by king ping,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים צילום מסך ואחרי שאני יראה את התמונה במערכת הפעלה 98 וxp

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי במחשב אוסף של שירים, שאני אוסף כבר הרבה זמן, משום מה יש הרבה קבצים שמוגדרים כ Hidden, והמחשב לא נותן לי אופציה להוציא אותם מהמצב הזה.(מצורפת תמונה.) במחשב אין בעיה להפעיל את הקבצים, אבל הנגן MP3 שלי מתעלם מהם.. האם יש איזה פיטרון לבעיה? אולי איזה תוכנה שיודעת לשנות את זה..? תודה, און. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by coldstorm,

התוכנה של הסורק שלי עבדה באנגלית לפני הפירמוט האחרון. עכשיו היא בגי'בריש וסימני שאלה כך שאי אפשר להבין כלום. התקנתי עברית כמו שצריך וכל שאר התוכנות תקינות, גם תפריטים בעברית וגם באנגלית. בדקתי בפורום עצות להתקנת עברית ולדעתי ביצעתי הכל כמו שצריך. יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. ללא התוכנה? אני בטוח שראיתי אפשרות דומה בפאוור פוינט. אני זוכר נכון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by doroonnn,

שלום מישהו מכיר אופציה לשתף קבצים או תיקייה ברשת של 4 מחשבים אבל שהתיקייה תהיה משותפת רק בין 2 מחשבים ספצייפים והשאר לא יראו אותה? מבחינת הרשאות זה בעייתי כי כולם זה EVERYONE אז מה עושים במצב כזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Update for Windows 7 (KB974431) Download size: 15.8 MB קיבלתי את השגיאה הזאת : 0xc004f050

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by blackorder,

יש לי בעיה מעצבנת בדסקטופ בצד. כל פעם שאני פותח תיקיה או אתר או כל קובץ כל שהוא ואחר כך חוזר לשולחן העבודה יש פס בצד שמקבל את השתקפות של מה שהיה פתוח לפני זה מעליו. ניסיתי לעבור לשולחן עבודה קלאסי של windows לא עזר ניסיתי להזיז את האיקונים לא עזר לשנות שהרקע של האיקונים לא יהיה שקוף לא עזר . תמונה להמחשה : http://imageshack.us/photo/my-images/812/95410243.jpg/ יש למישהו רעיון איך להעלים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

השאלה מופנית למי שהספיק כבר לפרמט את המחשב עם vista האם הפירמוט מוחק הכל מהכל [בדומה לפירמוט מלא בXP ]או שישנה אפשרות לשמר תיקיות מסויימות ? אם אני יוצרת מחיצות [כונן\ים בנוסף ל C], זה נשמר גם לאחר הפירמוט ? ואם ישנה אפשרות לפרמט רק מחיצה אחת [שנוצרה מתוכנה כמובן] או שזה לא מזוהה ע"י השחזור ... ? מקווה שהשאלות שלי ברורות... ושהן לא נשאלו - החיפוש בפורום לא מתקדם מספיק .. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לאחר הדלקת המחשב הנייד עולה הלוגו של הווינדוס xp במקרה שלי, ולאחר מספר שניות של טעינה הנייד נתקע על מסך שחור לזמן ארוך ולעיתים לא עולה בכלל ולא נותן לכבות אותו משמע כפתור הכיבוי אינו מגיב. לצורך העניין הנייד פורמט לפני מספר ימים לXP SP3 אשמח לדעת מה אומרים הסממנים של מסך שחור לזמן ממושך לאחר ההדלקה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Rinkadink,

איך אני עושה שאת קובץ הBAT הכנתי הוא יעתיק את עצמו ל STRTUP של הוינדוס? מישהו יכול להגיד לי בבקשה את הפקודה?

15. Started by IlanF,

איכשהו קבעתי שיהיה אייקון מסויים לקבצי .ICO במקון שיהיה את האייקון שיש בקובץ עצמו. איך אני מתקן את זה שלכל קובץ ICO יהיה את האייקון שצריך ליהיות לו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, יש לי פה מחשב נייד ישן שאני צריך להכינס אליו דרך Safe Mode with networking. איך אני עושה את זה? (חחח שכחתי..) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה, כשאני נכנס לתיקייה ב-windows explorer ומתחיל להקליד שם של קובץ\תיקייה הסמן של הכתיבה קופץ לי ישירות לתיבת החיפוש הקטנה בפינה השמאלית ומה שהקלדתי נרשם שם, וכמובן שהחיפוש מתחיל בצורה אוטו'. מה שאמור לקרות שמקלידים שם של קובץ שקיים בתיקייה זה שיהיה מעין מלבן תכלת שרץ על הקבצים שעונים על שם הקובץ המוקלד לפי ההתקדמות תוך כדי ההקלדה, לדוגמא אם אני בתיקייה מסויימת ויש שם קובץ בשם "בדיקה.doc" ואני אתחיל להקליד "בד" הסמן של ה-explorer יסמן לי את הקובץ ויאפשר לי לבחור בו, במקרה שלי בתחילת ההקלדה זה ישר עובר לי לחיפוש ומקליד שם. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום אני מעונין להתקין על מחשב WINDOWS 7 ולעשות שני משתמשים האחד מנהל והשני שיהיה לו גישה להכל פרט לשינויים בלוח הבקרה וכן שלא יוכל לשנות דברים בדפדפן (IE) מה עלי לעשות בשביל זה?איך עושים כזה משתמש? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. איך מפסיקים את עליית החלון (log on to windows)הזה באיתחול המחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jackhammer,

יש לי בעיה די מוזרה שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים (אפילו אם אני טוען אימאג' בדימון טולס) הכוננן לא מריץ אותו אוטומטית ואפילו לא משתנה האיקון שאני פותח את המחשב שלי רק אחרי שאני מאתחל את המחשב הוא מחליף לי את האיקונים למה שנמצא בפנים אבל מה שמפריע לי זה שהוא לא מריץ אותם אוטומטית איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by moran14,

שלום! יש לי שתי שאלות: 1.יש לי שני משתמשים במחשב,במשתמש שלי נכון יש למטה פס כחול ויש בו quick launch שהיה בו סימן של אינטרנט ועוד סימן של show desktot אז זהו הוא נעלם,איך אני מחזירה אותו? 2.שאלה שניה היא במשתמש השני נעלם לגמרי הפס הכחול אין אפילו start מה אני אמורה לעשות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by blabla2002,

שלום מחר אני הולך להתקין red hat 8 בשעה טובה עכשיו ההורים שלי לא מוכנים לותר על ווינדוס (וגם אני עדין) עכשיו יש לי עכשיו win2k ורציתי לדעת אם כבר אני יתקין האם כדי לעבור לwin xp או להישאר בwin2k ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by swg,

מה הקובץ ctfmon.exe? מעניין אותי לדעת. פוזישן: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe תודה מראש. .SWG

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים