עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by crazydiamond,

יש לי מחשב כף יד מתוצרת קסיו - דגם E105 עם מערכת הפעלה win ce 2.11 איך אני מתקין עברית על מערכת ההפעלה הזאת כדי שאראה ואוכל לכתוב בעברית ביישומים השונים הרלוונטיים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by s-k,

מישהו יכיול להסביר לי מה ההבדל בי הרגיל ל Windows XP 6 in 1 לבין Windows XP 8 in 1 לבין Windows XP Media Center והאם החבילות עיברית תומכות בהם ???? אם אפשר פירוט של כל אחת ממש תודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by izikd,

קרה לי משהו מוזר במחשב הישן שלי שיש עליו Windows 2000 Advenced Server. פתאום נעלמו כל פקודות הדוס, כמו: ping, ipconfig מה אני עושה? עריכה: גיליתי שאני פשוט לא יכול להריץ את הפקודות מה command promat מה אני עושה עם זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rambo88,

תגידו לי חברה האם אפשר להשים 2 ווינדוסים למשל אקס פי home ואחד proואם כן אז איך מה להתקין אחד על השני???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ZZR,

האם ניתן להתקין טלאי לתמיכה ב USB 2.0? אני מקבל הודעה מעצבנת hi speed usb device plugged into non hi speed.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by imac,

הארד דיסק 20 GB WINXP

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by jitz,

יש לי שאלה לגבי "ניהול הביצועים" של Windows XP - נכנסתי לכל מני Tweaking Guides (חלקם התפרסמו כאן)... והופתעתי כשראיתי שבכמה מהם ממליצים לעשות משהו, ובשני לגמרי את ההיפך. השאלה שלי היא לגבי הגדרות ה- Advanced Perormance Options... (Control Panel --> System --> Advanced --> Performance --> Settings --> Advanced) שם יש סעיפים כמו: Proccecor Scheduling ו-Memory Usage. (ראה תמונה) http://www.subzerotech.com/images/articles/guides/winxptweak/17.gif במדריך Tweaking אחד, ראיתי שמציעים לסמן את 2 הסעיפים ב- Programs, ובאחר ראיתי שממליצים לסמן את הProccesor Scheduling ב-Background Services (כמו בתמונה). מה באמת הכי מומלץ? תוכלו לפרט יותר מה כל אחת מהאפשרויות עושה? - …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מדוע אני מקבל את הסימן שהמחשב מחובר לחשמל והסולל המלאה במחש הנייח שלי?? האם יש קשר לזה שהתקנתי אל פסק חדש? הנה דוגמה: Uploaded with ImageShack.us האל פסק שרכשתי הוא מדגם advice SL-1000VA אשמח לתשובות ממי שיודע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האמת שזה דיי מעצבן כי כל פעם מחדש הווינדוס(7) מתעקש להתקין מחדש את הדרייבר של האוזניות למרות שהוא כבר מותקן והאוזניות מוצמדות ממזמן. יש דרך למנוע זאת?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by r.b.y,

שלום העברתי תמונות מהאייפון למחשב למצב ההתחל של המחשב אני לא מצליח להעביר את התמונות לדיסק חיצוני או לשולחן עבודה מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. תכננתם לשדרג את החומרה וגם להמשיך להשתמש במערכת חלונות וותיקה? לא בטוח שזה יעבוד לכם אם במקרה עדיין לא שמתם לזה לב, מיקרוסופט ממש רוצה שתשדרגו את מערכת ההפעלה שלכם לחלונות 10, ונוקטת במגוון שיטות בכדי להבטיח שזה יקרה. ההתחלה הייתה עם השדרוג החינמי לגירסה החדשה שהוצע כמעט לכל מי שהחזיקו מערכת עם חלונות 7 או חלונות 8/8.1, לאחר מכן הגיעו התזכורות (או הנידנודים) החוזרים והנשנים לשדרג – ועתה, אחרי סיום התמיכה בדפדפני האקספלורר 8,9 ו-10 לדרבון המעבר ל-Edge, מגיעה הכרזה על כך שמעבדי העתיד מאינטל, AMD וגם קוואלקום יתמכו אך ורק בגירסה העדכנית של מערכת ההפעלה. הלחץ הפיזי המתון שמפעילה מיקרוסופט על מנת שתשדרגו יעלה שלב במהלך השנה הקרובה במיקרוסופט הו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אוקיי לי כבר נמאס, אפשר לחשוב שאני בתור אחד שלא מבין גדול במחשבים יכול לפתור את זה.אני צריך שמישהו יבוא יגיד לי, זאת הבעיה זה מה שצריך לעשות. לאחר ששחררתי קיטור הנה הבעיה צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר. כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.) עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר. אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן אני יושב קרוב לחודש ומחפש מדריכים ברשת איך פותחים פורט מסכן בWindows Server. כראה שאני לא חכם מספיק כדי ללכת ולבקש עזרה ;D בכל מקרה, אני אחראי על השרת בבצפר שלי (Xeon 3.0GHZ עם 4 ג'יגה ראם, בן שנתיים וחצי) {יעני לא מבחינת חומרה והכל, סתם התנדבתי חחח} ואני מנסה קרוב לחודש לפתוח פורט אבל ללא הצלחה. אני רוצה לפתוח את פורט 80 ואת פורט 7171, פורט 80 יהיה בשימוש לXampp ו7171 יהיה בשימוש לתוכנה כלשהי. זה לא ראוטר, אין פיירוואל חומרתי על השרת. אלה ההגדרות שהשתמשתי בהם: (פתחתי Xampp1 וXampp2, שתיהם פורט 80 והראשון הוא TCP, השני הוא UDP. כנ"ל בTibia1 ו2. פורט 7171 בTCP ובשני UDP. גם הEXE של הcontrol panel של קסמפ נוסף לתוכניות. CTF זה הEXE של הפורט 7171) כמובן שהכל הת…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בויסטה פרימיום יש את שתי החבילות האלו Microsoft Works \Windows Calender >>- שהן למעשה בעלות אותן תכונות \רוב התכונות של הכלים באופיס...מה ההגיון הכלכלי של מיקרו סופט ? בכל מיקרה אם כבר יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח (XP ) > ורוצה לסנכרן יומנים עם הנייד ( ויסטה) האם אפשר לסנכרן את היומנים ביין אוטלוק 2003 ל Windows Calender? אם לא ניתן > אז האם ישנה גירסת Windows Calender ל XP ? שמעתי גם שיש למיקרוסופט יומן און ליין > האם אפשר לסנכרן איתו ברשת? מי עושה כאן סדר עבור כולם.... THX

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום קראתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206091.0 שיש אפשרות לצור תקלוטור שהוא כבר עם ההדרייבר של SATA משהו יכול להסביר לי בדיוק אך עושים את זה? פשוט יש לי בעיה בלימצוא דיסקטים וגם אני לא בטוח שהכונן של חבר שלי עוד עובד.....

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by aeea,

איך אני יוצר כונן משטח לא מנוצל? יש לי ויסטה, יש דרף לעשות את זה בלי תוכנה? ואם לא איזה תוכנה עושה את זה? הכוונה בשטח לא מנוצל בשטח שלא נמצא בשום כונן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by chichy,

שלום עד לא מזמן היה לי Task Switcher יפה כזה. היום שמתי לב שהוא כבר לא פועל ובמקומו יש את ה- Task Switcher הרגיל. בדף הזה יש הסבר כיצד להוריד את המעוצב, אבל אני מחפש דרך להחזירו. למישהו יש מושג איך להחזיר את ה- Task Switcher שלי?? תודה, איל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by TFC,

יש לי win2000 ואני פשוט לא יכול לראות עברית אני רואה במקום עברית או סימני שאלה או גיבריש מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Amos,

חיפשתי תשובה בפורום אך לא מצאתי: מבקש המלצות בבחירת מע' הפעלה, בצירוף נימוקים אם אפשר. מחשב: P4 2.4GHZ, זיכרון 800Mhz RDRAM. שימושים עיקריים: עריכת וידאו, צריבת DVD, אינטרנט מהיר, משחקים. ישולב ברשת קיימת המבוססת על מודם אלקטל וראוטר. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by overload,

שלום. אני מדבר על XP PRO : 1) יש אפשרות שהXP לא ישאל אותי כל פעם שאני מחליף משתמש האם אני רוצה להישאר מחובר לאינטרנט? 2) איך עושים שכשאני מחליף משתמש בXP תישאר תוכנה מסוימת פועלת גם במשתמש החדש. לדוגמה: אימיול וקאזה, אני רוצה להתנתק ממשתמש 1 ולהמשיך לעבוד עם התוכנות אצל משתמש 2 מבלי להפסיק את ההורדות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הורדתי את אותו קובץ מכמה מקומות שונים ועדיין הוא לא עובד טוב, כל תוכנה שמנסה רק "לגעת" בקובץ ישר קורסת.. אקספלורר\נרו\מדיה פלייר\מיקרו דיוידי וכו... המליצו לי על תוכנה בשם VLC PLAYER שקוראת גם קבצים פגומים ואכן היא קראה את הקובץ מה אפשר לעשות? להוריד את הקובץ שוב לא יעזור כי כמו שכבר אמרתי ניסיתי להוריד את הקובץ כמה פעמים ממקומות שונים... תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tom123,

בזמן האחרון מאז שהתקנתי מסנג'ר פלוס (לא יודע אם זה קשור) ב- Program Files נפתחות לי כל מיני תיקיות כגון: DEFYDEFYMAGS DEFYflapDAG DEFYMAGSMAGS ועוד... מלאאאאא מה עושים?!?!? וגם נהיה לי TOOLBAR באקספלורר ואני לא מצליח להוריד אותו תודה מראש עריכה: אופס בטעות שמתי את זה כאן מנהלים תעבירו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. פעם הייתה איזה פקודה שהייתי רושם ב RUN, שהייתה סורקת את קבצי וינדוס ומשלימה קבצים שנפגעו או קבצים חסרים. מישהו יכול לרענן את זכרוני? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by jungle-man,

שלום לכולם אני אשמח אם מישהו יזכיר לי איך אני יוצר תיקייה עם הרשאות NTFS כאשר המטרה היא לאפשר גישה למחשבים מסוימים בלבד, מכלל המחשבים שיש לי בWORKGROUP.

25. שלום לכולם.... יש לי קובץ (לצורך העניין file.exe) ויש לי תיקיה עם המון תתי תקיות בתוכה. השאלה היא מה הדרך הכי קלה ויעילה להעתיק את הקובץ לתוך כל תתי התיקיות. ציירתי תמונה בכדי להמחיש יותר טוב את מה שאני רוצה לעשות. [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.