Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם! אני מקבלת כל הזמן הודעת שגיאה מוזרה (מצורפת תמונה) מישהו מכיר את זה? ויודע מה לעשות כדי לפתור את זה? אודה לכם על העצות מורן [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה קורה? הרבה זמן לא נכנסתי לאתר,שמעתי מחברים שלי שיש פה אנשים תותחים אז אשמח לקבל עזרה מכם. מופיע לי שגיאה: אתר זה אינו יכול להמשיך לפעול מאחר שאחד או יותר משירותי Windows הבאים אינו פועל: עדכונים אוטומטיים (שירות המאפשר לחפש באמצעות האתר עדכונים בעדיפות גבוהה עבור המחשב,להוריד אותם ולהתקין אותם) Background Intelligent Transfer Service (BITS) (שירות המסייע להוריד עדכונים במהירות רבה יותר וללא בעיות במקרה של הפסקות בתהליך ההורדה) יומן אירועים (מנהל רישום של פעילויות העדכון, לעזרה בפתרון בעיות, במקרה הצורך) כדי לוודא ששירותים אלה פועלים: 1. לחץ על 'התחל' ולאחר מכן לחץ על 'הפעלה'. 2. הקלד services.msc ולאחר מכן לחץ על 'אישור'. 3. ברשימת השירותים, לח…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate SP1. איך ניתן לחסום תיקיות ספציפיות בעזרת סיסמה ? כל פעם שינסו להיכנס אליה תופיע סיסמה... ולא בעזרת USER אחר ב- Windows... (משתמש תמיד ב- Administrator) עדיפות לא לתוכנות צד שלישי - אלא מהווינדוס עצמו...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, לא מזמן קניתי מחשב - מפרט בפרופיל, והבעיה היא כזו, כשאני מנסה להתקין VISTA ULTIMATE SP1 (חוקי דרך אגב), אני עושה BOOT ל דיסק ואז במעבר בין מסך למסך עד מצב שאני מפרמט את ההרד דיסק, לוקח כ 3 - 4 דקות בין מסך למסך. אחרי ההתקנה הכל נראה תקין. לפני כמה ימים גיליתי שיש בעיה ב HDD דרך ה EVENT VIEWER והלכתי להחליף את ההרד דיסק SEGATE 500GB 32MB, הגעתי הבייתה חיברתי אותו והתחלתי התקנה חדשה, שוב אותו זמן השהייה בין מסך למסך, ולאחר מכן התחלת ההתקנה המחשב עולה בפעם הראשונה ולאחר מכן אחרי לא יודע להגדיר זמן מדוייק אבל כמה שעות הוא מתרסק כל זאת כשאני לא נוגע בו, ואני מקבל הודעה WINDOWS HAS SHUTDOWN UNEXPECTEDLY, לאחר בדיקה בקובץ ה MINIDUMP, אני רואה שהוא קושר את התק…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק חדש עשיתי לו פורמט דרך הדיסק ווינדוס אחרי הפורמט הוא מעתיק קבצים ואז עושה ריסט ואמור להמשיך להתקין את הווינדוס במקום זה הוא שוב נכנס למסכים שלפני הפירמוט
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבת שלום! כשאני מתחיל את מחשב אני מקבל את ההודעה הבא (מצורף קובץ 1) אינ לוחץ על Don't send ואז מקבל את ההודעה השנייה (מצורף קובץ 2) מאיפה מתחילים? המחשב נסרק עם אינספור תוכנות אנטי וירוס ונגד רוגלות, אני מניח שזה לא משהו כזה... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנקה וירוסים במחשב של לקוח, שככל הנראה מקבל את המחשב העמוס ביותר (בוירוסים) שאי פעם טיפלתי בו. הספקתי לנקות משהו כמו 10 טורויאנים ואז אחרי ריסטרט הוא פתאום מגיע לי למסך Log In (המסך שצריכים לבחור משתמש, מה שלא היה קודם בכלל) וכשאני לוחץ על ה-Admin (שזו האופציה היחידה) הוא כאילו לשניה מתחבר ואז מתנתק שוב ומגיע לי לאותו מסך. ניסיתי להכנס ב-Safe Mode ואותו הדבר קורה. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום הוספתי למחשב שלי HD של טרה בייט והמחשב לא מזהה אותו הוא מחובר למחשב כעיקרון מדובר במחשב לאחר פירמוט מכיוון שבוינדוס הקודם אני ראיתי את הHD הזה אז אני לא מבין למה עכשיו הוא לא מזהה את הHD תודה רבה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בתוך הלינק יש השוואה בין לחצן ימני->אפשרויות לבין הקריאה של הכונן אחרי פתיחת המחשב שלי. איך זה הגיוני? ומה מהם הנכון?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
המחשב חדש לגמרי, אין לי מושג מה קורה. אינני מצליח לפתוח את קובץ הDMP. הויסטה לא מאפשר לי. הוא כותב לי שאין לי הרשאה לפתוח את הקובץ למרות שאני האדמין. יש לי להגיש עבודת מחקר בשבוע הבא. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר דיסק קשיח ממחשב למחשב והמחשב והמחשב לא רוצה להעלות הוא מתחיל להעלות ואז הוא נופל באצע העליה מה שחשוב ביותר במסר הזה הוא שאני לא מעוניין לפמט את המחשב כי יש לי עליו תוכנה שאני לא מעוניין שהיא תמחק לי כי אין לי קובץ התקנה של התוכנה הזאת יש לציין שהחומרה שונה בשתי המחשבים המחשב שהיה מותקן עליו הארדיסק ושם הוא עולה זה לוח MSI מעבד 3 GIGA והמחשב שעכשיו אני מנסה להעביר אליו את הארדיסק הוא לוח INTEL G31 ומעבד של E2200 תודה רבה מראש לכל העוזרים אני מתחנן לעזרה בבקשה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין וינדוס ויסטה אבל אני לא יודע איך זה הולך בידיוק ההתקנה... 1) האם שווה לי להתקין וינדוס ויסטה על המערכת שלי? 2) האם אפשר להתקין את ויסטה בנוסף ל-XP? 3) האם אני מתקין דרך ה-boot (המסך הכחול) כמו ב-XP? אם אפשר הסבר (או לפחות הפנייה לתראד המכיל הסבר על השאלות).
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב ברגע שאני מפעיל את ה-האקספולור הוא נע בין 60-100% כל האתר לוקח לו פרק זמן עד שהוא נפתח סריקה בוצעה עם תוכנה אנטי וירוס עם מספר רב של תוכנות spy עדיין לא הצלחתי לעלות על הבעיה כל התוכנות נסרקו במצב בטוח כולל ביטול שיחזור מערכת הבעיה השניה היא מילכוד dma HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96A-E325-11CE-BFC108002BE10318} שם מצא ומחוק את השורה MasterIdDataChecksum או SlaveIdDataChecksum תלוי באיזה ערוץ רוצים לטפל. א"כ סוגרים הכל, מפעילים מחדש את המחשב וזהו ! לבדיקת המצב החדש גש שוב למנהל ההתקנים ותסתכל בשורה CURRENT TRANSFER MODE . הפעלה מחדש זה חוזר לאותו המצב שניהם -גם בעורך הרישום וגם במנהל ההתקנים http://www.zix.co.il/images/z-814…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חייב את עזרתכם יש לי מחשב ויש לי בו תוכנה שאין לי קובץ התקנה שלה קניתי מחשב חדש וניסיתי להעלות אותו אם הארדיסק הישן והוא נופל לי כל הזמן בעליה גם בסייף מוד אני לא יכול לפרמט את הארדיסק הזה בשום מצב ואני חייב להעלות את המחשב אם הארדיסק הזה המחשב נופל כי החומרה שונה במחשב הישן יש לוח של MSI מעבד 3 G של אינטל פנטיום ובמחשב החדש יש לי E 2200 ולוח של g31 -m7 של INTEL מה אני אמור לעשות כדי לישמור על המידה חייב את עזרתכם תודה מראש לכל העוזרים מיקי כהן
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה ב-WIN XP, שאני פותח חלון MY COMPUTER ואני רוצה להיכנס לכונן C, אני לא מצליח אני מקבל את החלון "OPEN WITH" אבל אם אני נכנס דרך WINDOWS EXPLORER ישירות לכונן C אני מצליח להיכנס אליו והכל עובד כרגיל. איך אני יכול לסדר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
הדפדפן דורש adobe flash 64-bit אך חברת ADOBE לא תומכת מאיפה כן ניתן להשיג flash Adobe Flash Player is not supported for playback in a 64-bit browser
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עיינתי בסטיקי על הנושא של ניתוח קבצי MINIDUMP אני חייב להגיד שזה מאוד מעניין ומאוד מועיל ומקל על העבודה. עכשיו ניגש לעניין אני רוצה להוריד SYMBOLS לXP וVISTA שיהיה לי למערכת 32 ביט ו-64 ביט. ברשימה של ההורדות יש כמה גירסאות לכל דבר שמתי לי שיש גירסה שהיא RETAIL וגירסה שהיא CHECKER. השאלה היא מה ההבדל ביינהם ואיזה מהם אני צריך? תודה מראש על לכל העוזרים ! אני מוסיף תמונה בשביל שאולי יותר יבינו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בויסטה יש את האפשרות "קבץ לפי" שאתה יכול ליצור קבוצות עפ"י גודל, שם וכו'... השאלה שלי היא אם יש דרך ליצור קבוצות בהתאמה אישית כלומר שאני יבחר כמה קבוצות יהיו איך יקראו להם ואיזה קובץ יהיה באיזה קבוצה?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב בבית שמחוברים אליו שני מחשבים. במחשב אחד אפשר להוריד עדכונים והכול עובד ובשני אי אפשר. זה נוגע לגבי אנטי ווירוס ועדכונים למערכת הפעלה. אמרו לי שהבעיה היא במערכת הפעלה,ורציתי לשאול כיצד לפתור בעיה זאת כי במיקרוסופט נתנו לי צעדים שלא עזרו. הבעיה היא מאוד דחופה כי המחשב בסכנה בלי עדכונים וחשוף. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמממ מופיעה לי כל כמה דק' הודעה כזאת : http://img201.imageshack.us/my.php?image=44iy2.jpg מה אני עושה איתה? איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם .. אממ יש לי מחשב חדש שקיבלתי לפני חודש בערך .. והוינדוס שמותקן בו גם חדש .. שבועיים בערך יש לי וינדוס ויסטה.. והוא נהיה לי כבד בזמן האחרון זה אומר כל מיני פעולות פשוטות שלוקחות לו יותר זמן לבצע למשל סתם לפתוח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות .. לפתוח את החלון עשיתי סריקות עם Ad Aware Spyware Doctor RegistryBooster 2 SUPERAntiSpyware Free Edition Spy Sweeper תיקנתי את כל הקבצים שהוא מצב.. מחקתי מה שצריך.. הכל ואני עושה את הסריקות האלה כל פעם .. מה אפשר לעשות עם זה ? יש לי מחשב E8400 2GB זכרון פנימי 500 HD כרטיס מסך 8600GT הנה תמונה של ה-Task Manager http://img83.imageshack.us/my.php?image=31515615wi9.jpg ה-iexplorer למשל תופס שם 50 מגה .. וזה עולה ו…
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתאום קרה לי משהו מוזר במחשב, אני גולש איזה 45 דקות באינטרנט ואז פתאום האינטרנט מתנתק, זאת אומרת החייגן מתנתק ומתי שאני מנסה להתחבר בחזרה אז החייגן כותב לי Error 769 :The spcified destination is not rechable וגם ישר אחרי שזה קורה פתאום אין סאונד במחשב, שאני נכנס ללוח בקרה לצלילים והתקני שמע כתוב "אין התקן שמע" למרות שבמנהל ההתקנים אין סימן אזהרה צהוב והדרייבר של הכרטיס קול מופיע והכול שם פלוסים. אני יודע שזה בעיה בווינדוז כי יש לי מחשב נייד שיש בו בדיוק את אותו החייגן ושאני מחבר את הכבל רשת למחשב נייד אז אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיה. יש לציין שמתי שאני עושה ריסטרט למחשב אז אחרי זה אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי לסרוק SPYWARE ווירו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי טוען ששמע שמועה על כך שאם מתקינים sp3 ע"ג win xp גם אם לא מפעילים windows update הם מפעלים אוטומטית ונבדקת בדיקת חוקיות. האם יש בסיס לשמועה הנ"ל ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם... בוינדוס XP ידעתי איך לפתור את הבעייה בשנייה פשוט בלוח בקרה ואז עוד משהו שטח איחסון ואז לעשות התחל לכונן משהו כזה... אבל אחרי שחבר שלי חזר ל-XP והביא לי את הויסטה אולטימייט 64 ביט שלו ( אבל באנגלית... ) אני לא יודע איך לפתור את הבעייה הזו.... אם אפשר הסבר מדוייק באנגלית איך אני עושה את זה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי איך אני מחזיר את המחיצה השנייה ( עם 240 ג'יגה שצריכה להיות... ) אני מאוד יודה לו תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי... נב: חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי תשובה לבעייה...
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אחי קיבל את המחשב אתמול. לפתע, קיבלתי מסך כחול עם הפירוט הבא: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.2 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 000038C1 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 9327F756 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112708-01.dmp C:\Users\רועי \AppData\Local\Temp\WER-45801-0.sysdata.xml C:\Users\רועי\AppData\Local\Temp\WERFCA6.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d מה זה? האם הרסתי לאחי את המחשב החדש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-