עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יצא כך שהתקנתי 2 ווינדוסים (אותו אחד) פעמיים, אני חושב שזה היה על הארד-דיסקים שונים, בקיצור מה שיש לי עכשיו, יש לי תוכנה אחת בלבד, אבל בהפעלת המחשב הוא עדיין שואל אותי מה להפעיל, משמע צריך להמתין 25-30 שניות נוספות או ללחוץ ENTER כדי להמשיך מייד. יש אפשרות לבטל את זה? בעיניין אחר, חשבתי להתקדם מXP, בקצרה, מה מומלץ יותר- vista או 7? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, הייתה לי בעיה של מסך כחול במחשב משהו עם ב BOOT.INI וניסיתי המון מדריכים וכלום לא עבד אז בסוף עשיתי התקנה חדשה של הווינדוס, אבל שהוא לא ימחק את התיקייה הישנה של הווינדוס עם כל הקבצים, אלא יעשה לי תיקייה חדשה של ווינדוס אחר. קראתי לווינדוס WINDOWSY.. ככה שלא יהיו לי 2 שמות זהים. ההתקנה עברה בקלות, התקין, סיים ואני בודק אם יש לי את כל הקבצים, מגלה שכן! אבל אחרי זה אני נכנס למסמכים שלי ואין כלום!! ואז נזכרתי שאפשר להיכנס מ MY DOCUMENTS AND SETTINGS או איך שהתיקייה הזאת לא נקראת... ונכנסתי והיו שם את המשתמש הישן ואת המשתמש החדש... ניסיתי להיכנס למשתמש הישן וזה רושם לי!! : c:/Documents and settings/Username is not accessible, access is denied הקטע פה הוא שזה לא נמחק…

3. יש לי dell inspiron n5110 עם 8 ג'גה זכרון,קיבלתי את המחשב עם וינדוס 7 64 ביט הום פרמיום (עם הדרייברים מותקנים ועם מקאפי) זה הגיוני שגם כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ישר היה משהו כמו ג'גיה וחצי-2 ג'גיה של זכרון בשימוש? (זה תמיד ככה כשעולה המחשב) האם זה תקין? ואם לא איך אפשר להוריד בכמות הזכרון שהמחשב משתמש בו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שאלה בנאלית אבל אני מחובר עם ADSL כבר 5 שנים דרך router ושכחתי כיצד מתחברים עם פקס רגיל. אני מקווה שמישהו פה עודנו זוכר... כמו כן אבקש לדעת: פעם, לפני מס. שנים בטרם היה לי חיבור נון סטופ לאינטרנט אפשר היה להתחבר לאינטרנט מבלי להיות קשור לחברה כלשהי. היה איזשהו טתר עם רשימת חברות ותעריפים, אפשר היה לבחור חברה כלשהי, להתחבר דרכה והתשלום נעשה דרך חשבון הטלפון בהתאם לזמן גלישה עם כל חברה. מישהו יכול להזכיר לי את כתובת האתר וכיצד זה נעשה ? שכחתי...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by אוורסט,

שלום ! לפני כחצי שנה רכשתי מחשב נייד של DELL. במחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה WIN 7. את המחשב קיבלתי יחד עם הדיסק של מערכת ההפעלה. בימים אלה רכשתי מחשב נייד חדש (גם של DELL) ללא מערכת הפעלה. שאלתי, אם ניתן להתקין שוב את מערכת ההפעלה מן המחשב הנייד הקודם (שעדיין מותקנת בו) במחשב הנייד החדש או שמא הרשיון הוא רק למחשב אחד ? במידה והרשיון הוא חד פעמי(למחשב אחד) האם יש אפשרות להשרחיב אותו לשני מחשבים (כמו, ליצור קשר עם מייקרוסופט) ? תודה

6. Started by rk666,

אני רוצה להוריד את כל העידכונים של מייקורוסופט לwindows 98 Enabled השאלה היא אם אני מוריד את העידכונים כעדכונים של הגרסא העברית (HEBREW) או האנגלית (ENGLISH) אני לא משתמש דרך WIN update כי אני רוצה להוריד אותם ולשמור אותם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gkman,

שלום, יש לי סקריפט בpowershell שעובד באופן תקין כשאני מריץ אותו מתוך ה-ise אבל לא עובד נכון כשאני מריץ אותו מתוך הconsole. הצלחתי למקד את הבעיה וגיליתי שהוא קשור למשתנה שהגדרתי בגוף הסקריפט עצמו (כלומר לא בתוך פונקציה או משהו) ואז כשאני מנסה לקרוא את המשתנה הזה מתוך פונקציה (לקריאה בלבד) בצורה הבאה: $global:my_var הISE מצליח לקרוא ככה את המשתנה אבל הקונסול נכשל. הבנתי שה-ise טוען מודלים וכל מיני דברים אחרים שהקונסול לא, אבל אני לא מוצא בשום מקום מה לעשות כדי לתקן את זה. איך אני פותר את זה ואיזה עוד הבדלים יש בין השניים שכדאי לי לדעת מהם להבא? אני באופן אישי עובד עם גרסה 3 של powershell אבל אני רוצה לוודא שגם גרסאות ישנות יותר שלו (2 בעיקר) מצליחות גם... תודה לעוזרים. - -…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, לפני מספר ימים המחשב של אחותי החל לקרוס עקב רוגלות כאלה ואחרות ולאחר ניקוי יסודי של המחשב הוא חזר לתפקד כמעט בצורה מושלמת פרט לבעיה אחת. כאשר מקישים על מקש במקלדת,מערכת הפעלה מזהה את הפעולה כ- Shift + הכפתור הנלחץ,מה שגורם לסגירת הדפדפן כאשר לוחצים על W,כניסה למועדפים כאשר לוחצים על B וכ"ו... לאחר חיפוש ברשת לא נמצא פיתרון לבעיה,אשמח לקבל עזרה והנחיה בפיתרון הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שבת שלום , אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ומלבד החומר שגיביתי , יש לי רשומות של השלמה אוטומטית בשדות חיפוש שאני רוצה לשמור ולהעביר למחשב לאחר הפירמוט . כמו כן , את שמות המשתמש והסיסמה שאני נכנס באתרים שונים כמו פורומים (מלבד בנק כמובן) . איך מבצעים ? יש תיקיית ווינדוס שצריך לגבות ? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kame,

תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בויסטה פרימיום יש את שתי החבילות האלו Microsoft Works \Windows Calender >>- שהן למעשה בעלות אותן תכונות \רוב התכונות של הכלים באופיס...מה ההגיון הכלכלי של מיקרו סופט ? בכל מיקרה אם כבר יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח (XP ) > ורוצה לסנכרן יומנים עם הנייד ( ויסטה) האם אפשר לסנכרן את היומנים ביין אוטלוק 2003 ל Windows Calender? אם לא ניתן > אז האם ישנה גירסת Windows Calender ל XP ? שמעתי גם שיש למיקרוסופט יומן און ליין > האם אפשר לסנכרן איתו ברשת? מי עושה כאן סדר עבור כולם.... THX

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום חברים, מדובר במחשב נייד של דל סטודיו מעבד I7 עושה BOOT רגיל והוא כביכול מתחיל בפירמוט עד שהוא נתקע עם מסך כחול שאומר שנגרמה קריסה!!! מאיפה נובעת הבעיה?? האם זה BAD SECTORS בהארדיסק??? כי הכונן הקשיח חדש תודה לעוזרים

13. יש לי חלונות 7 64 ביט, ואני רוצה לתכנים ישנים גם XP אני זוכר שפעם במחשב הישן שלי היה מותקן גם XP וגם 98, והיה אפשר לבחור לאיזה נכנסים בהדלקה שלו. אני יכול לעשות דבר דומה עם WIN 7 וXP? יש לי VPC עם XP מותקן עליו, אבל זה לא חלק במאה אחוז, אני מעדיף שתי מערכות הפעלה. יש לי דיסק קשיח אחד, אם זה משנה משהו. תודה לכולם!

14. Started by boaz_aha,

שלום התקנתי xp על מחשב חדש עם הרד דיסק של 250גיגה, המחשב הראה לי רק 130 גיגה בהתקנה, הבנתי שזה בגלל שלא היה לו sp2, יצרתי מחיצה של 60 גיגה לc לאחר סיום ההתקנה הוא מראה לי רק את c עם 60 גיגה, התקנתי את sp2, איך אני מחזיר לפעולה את ה190 גיגה האבודים? בתודה

15. Started by r.b.y,

שלום העברתי תמונות מהאייפון למחשב למצב ההתחל של המחשב אני לא מצליח להעביר את התמונות לדיסק חיצוני או לשולחן עבודה מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by rander1,

המחשב אחרי פירמוט התקנתי XP SP3 הכל עובד מצויין רק מעניין אותי למה לוקח לווינדוס לעלות הרבה זמן הכוונה בהתחלה שהקוו רץ ממש בהתחלה איפה שהלוגו של WINDOWS רק לציין שזו אחת מהפעמים הבודדות שאני מפרמט והכל יצא לי מעולה פשוט נמאס לי כל פעם לפרמט אצל האיש שעד היום עשה את זה בשבילי ראוי לציין שהוא עשה את זה בצורה יסודית ונקיה רק מה כל פעם שהוא מפרמט הווינדוס עולה מהר 3 פעמים הקו רץ הווינדוס עולה מה שונה ההתקנה שלו משלי ? יש אולי מצב שהוא משנה איזה משהו בתוך ההגדות של הווינדוס כי אני לא רואה שום דבר שונה מההתקנה שלו ושלי תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אם יש לי דיסק קשיח ב NTFS ו(של חבר) והבאתי אותו למחשב שלי עם WIN XP PRO כשאצלי זה FAT32, איזו דרך יש כדי לחלץ משם מידע מבלי לפרמט\לפגוע בתוכן הקבצים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by izikd,

קרה לי משהו מוזר במחשב הישן שלי שיש עליו Windows 2000 Advenced Server. פתאום נעלמו כל פקודות הדוס, כמו: ping, ipconfig מה אני עושה? עריכה: גיליתי שאני פשוט לא יכול להריץ את הפקודות מה command promat מה אני עושה עם זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by LRa,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. ברגע שחיברתי את המחשב המשני, האינטרנט בו עבד מיד. במחשב הראשי יש לי מספר ספריות שהגדרתי אותן כSHARED. שאלתי היא כיצד אני מציג את הספריות במחשב המשני? נ.ב. הספריות מוגנות ע"י סיסמא תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by מתענין,

אחרי שהביוס עולה הוא נותן או ווינדוס 7 או windows 7 device/harddiskvolume2/windows מה זה אומר? אולי כדאי למחוק את זה וא"כ איך. המערכת מותקנת בכונן c ותופסת מקום ניסתר גם בכונן d. מדובר במחשב חדש עם חומרה חזקה ביותר מעבד i5 . גיגה ראם 8 1600 . לוח אם udl3 גיגהביט. כרטיס מסך קוואדרו 580 fx. וכן קרור טוב . וספק של סיסוניק. מערכת הפעלה ווינדוס 7 יולטימתי 64 ביט. אנטי וירוס עדכני של קספרסקי. ובכל זאת המחשב איטי .... רק לפעמי ם תופס מרץ... למה זה קשור אולי להתקנה שגויה של מערכת ההפעלה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אחרי שאני מהתחל את המחשב מופיע לי הודעה שגיעה:Windows cannot find C:\windows\system32\system32.exe כל זה קרה אחרי פירמות והתקנת WIN מחדש אתמול. ונזכרתי רק היום להתקין anti-virus, ויש אחרי שהתקנתי הוצפתי בעשרות הודעות שהקובץ system32.exe הודבק, וכנראה האנטי וירוס מחק את הקובץ. יש אזשהו דרך לשחזר את הקובץ הזה? או שכבר עדיף לי לפרמט ולהתקין מחדש את הWIN?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איך מפסיקים את עליית החלון (log on to windows)הזה באיתחול המחשב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. התקנתי XP מחדש אחרי שהיה לי בעיות שונות אבל אני לא מצליח להתחבר לתוכנות שיתוף קבצים מישהו יודע מה הסיבה??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום אחד מהיוזרים במחשב שלי רואה את סרגל ההפעלה (הסרגל שמופיע למטה עם כך התוכנות והשעון) בצבע אפור מת, כמו כן גם כל שאר החלונות ביוזר הזה מופיעים עם מסגרת אפורה ולא עם מסגרת שקופה. כשניכנסים ל-לוח הבקרה\מראה והתאמה אישית\התאמה אישית לא ניתן לשנות את הגדרות המראה ולמטה רשום: "אחת או יותר מההגרות בדף זה הפכה ללא זמינה על ידי מנהל המערכת" (ישנה תמונה מצורפת) דבר ראשון בדקתי בהגדרות הביצועים שכל ההגדרות נמצאות במראה מקסימלי ולא בביצועים מקסימליים. לאחר חיפוש רב בגוגל הציעו לי לבדוק את ההגדרות בgpedit.msc ולודא שהאפשרויות לשינוי מראה לא מבוטלות (מצורף צילום מסך) אשמח לעזרתכם תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ayby,

יום טוב. : בזמן האחרון החליט המחשב להתיש אותי בעת הגלישה ולכן השתמש במגוון הודעות שגיאה שסגרו את ה-explorer בערך כל חמש דקות עקב בעיות DLL שונות. והיום הוחלט לשים קץ לדבר. הכונן פורמט ומערכת ההפעלה (win 98)הותקנה מחדש. אבל ההוא (המחשב) לא ויתר והמשיך לשלוח הודעות ולמנוע גלישה רגילה ונינוחה. בכ"ז , גם אני לא ויתרתי מהר והתקנתי explorer 6 בתקווה שדפדפן הדגל של mic יגבר על תעלוליו של זה שלא אומר את שמו (המחשב). אבל סופו של דבר ההוא (המחשב) התעשת בשניות ;D והנה מגוון הודעות השגיאה שקיבלתי בדקות הראשונות לגלישה (ממש עכשיו). 1.שגיאה ב-RUNDLL32 2.שגיאה ב-MSGRV32 והפירוט הודיע על בעיה ב-KRNL386EXE 3.ולפחות פעמיים נזרקתי למסך כחול מרצד ובו הודעה על "OE" כלשהו שלא ניתן לפת…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.