עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, המחשב עצמו אינו מאפשר לי לשנות הגדרות לצג כאשר אני לוחץ בשולחן העבודה לחצן ימני -> רזולוצית מסך -> בחלון שנפתח הגדרות מתקדמות -> בלשונית של "פתור בעיות" יש כפתור של "שנה הגדרות" אבל הוא אפור אצלי ככה שהוא לא נותן לי להיכנס אליו.. מה עושים? אני משתמש בווינדוס7 ד"א.. הנה צילום: תודה לעוזרים... !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tzahi16,

שלום לכולם.... יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4355 שמחוברת מקומית ע"י כבל USB למערכת הפעלה WINDOWS 7 64 BIT. חיפשתי באתר של HP דרייברים למדפסת והם לא מספקים דרייבר ל WINDOWS 7 והדרך היחידה היא לקבל מ WINDOWS UPDATE ואכן קיבלתי והדפסה מקומית עובדת. עכשיו כשאני רוצה לשתף את המדפסת למערכת 32 ביט חסר לי דרייבר ל 32 ביט, כאשר אני הולך ל ADDITIONAL DRIVER בשיתוף הוא מבקש ממני קובץ INF ואין אפשרות לגשת ל WINDOWS UPDATE בכדי להתקין. למישהו יש רעיון איך אני משיג דרייבר 32 ביט שאני יוכל להתקין בשביל השיתוף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני משתמש בXP ויש פתאום קרטועים ב"עליית המערכת (הב"טעינה" יש 2 ריצודים) והמערכת קופאת אחרי כמה זמן במצב רגיל (לרוב אחרי 5 דקות בערך). מה צריך לעשות? מה יכול להיות מקור הבעיה? המחשב עובד פרפקט בsafe mode. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shai.m,

שלום, ברשותי שני מחשבים ניידים בבית הגולשים על אותה רשת אלחוטית (ראוטר שלי) והייתי מעוניין לפעמים להעביר קבצים ביניהם. מה הדרך הכי פשוטה ליצור אפשרות להעברת קבצים? יש תכונה מסויימת/כלי עזר שמדלגת על כל שלב הקנפוג? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shlomiabo,

שלום רב אני מחפש דרך לעדכן תיקייה זהה שנמצאת במספר מחשבים מרוחקים דרך תיקייה ראשית (ADMIN) שתמצא על המחשב שלי או בענן משהו בסגנון של ה - Dropbox אך ההבדל הוא שאותה תיקייה במחשבים השונים מתעדכנת לפי התיקייה הראשית - אך כל שינוי שיעשה באיזושהי תיקייה מרוחקת לא ישפיע על התיקייה הראשית סנכרון אוטומטי בכיוון אחד בלבד - מתקיית המנהל לכל התיקיות המרוחקות מקווה שאני מובן תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

היי, שני דברים, יש לי כרגע 2 גיגה ראם במחשב ואני רוצה להתקין WIN7 64BIT וראיתי שיש המלצה ל4 גיגה אם רוצים את הגרסה הזו. כרגע יש לי 2 גיגה על XP ואין לי בעיות, יש סיבה להוסיף? דבר שני, החומרה שלי לא תגביל אותי בהתקנת WIN7 64BIT על המחשב שלי? המפרט הרלוונטי q6600 ga 965p-s3 9600gt תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הורדתי דרייבר וההתקנה הסתיימה ללא הודעות שגיאה אלא שהמדפסת מסומנת עם סימן קריאה צהוב ומופיע שדרייבר לא מותקן. איך פותרים בעייה כזאת??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Buffer,

היי, לצערי מסיבות היסטוריות המשתמש הראשי שלי בחלונות XP הוא ה-Admin וכידוע לא ניתן לראות אותו במסך פתיחה, פרט למצב בטוח. יש בכל זאת אפשרות להוסיף אותו? כי נמאס לי ללחוץ Ctrl+Alt+Del בכל הדלקה. אם יש דרך להעתיק את כל הנתונים ממשתמש אחד לאחר בצורה מסודרת, זה גם פתרון מקובל. תודה, אור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by כלנית 32,

1.אני צריכה לבצע נקודת שחזור והמחשב שומר לי רק נקודות שחזור ליומיים האחרונים ,איך אני משנה את זה? 2.יש לי בעייה בהצגת תיקיות,אני עובדת הרבה עם חוברות תמונות ואלפי תיקיות,בווינדוס הקודם יכולתי לבקש"תמונות ממוזערות"אך כאן אני לא מצליחה,אני מצליחה רק בתמונות ובPDF לאחר שהתקנתי תוכנה מיוחדת,המצב מעיק על עבודתי מאוד 3.לגבי אופיס,הגדרתי 2 חשבונות ו-2 פרופילים ואחד מהם תקוע ומכפיל את עצמו,הסרתי מס' פעמים את אופיס 2007 והתקנתי שוב אך לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ashand,

טוב אני לא יודע אם זה המקום או אם הכותרת מתאימה אבל אני רוצה לייצור מצב של דואל בוט בשני הרדיסקים שונים שאחד זה ויסטה והשני זה סנאו לאופרד, עכשיו השאלה היא לא איך עושים את זה כי אני יודע השאלה שלי היא איך אני "מסתיר" הרדיסקים ממערכת אחת לשנייה כלומר בסנאו יש לי 4 הרדיסקים שבווינדוס הייתי רוצה להסתיר אותם שלא תהיה לי גישה אליהם או יותר נכון שלא יהיו זמינים לרשת האינטרנט, 4 ההרדיסיקים הם במערך SAS האם יש תוכנה כלשהי שיכולה "להסתיר" הרדיסקים? או האם יש איזשהוא FEATURE בווינדוס שיכול לגרום למצב כזה? קצת מסובך אני יודע אבל אני לא מוצא פתרונות... לשאלה שלכם למה אני רוצה ככה כי אני לא רוצה שלוינדוס תהיה גישה לסנאו (תחנת עבודה שלי) מבחינת וירוסים קבצי וינדוס וכו' תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by jackhammer,

יש לי בעיה די מוזרה שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים (אפילו אם אני טוען אימאג' בדימון טולס) הכוננן לא מריץ אותו אוטומטית ואפילו לא משתנה האיקון שאני פותח את המחשב שלי רק אחרי שאני מאתחל את המחשב הוא מחליף לי את האיקונים למה שנמצא בפנים אבל מה שמפריע לי זה שהוא לא מריץ אותם אוטומטית איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השאלה בכותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by naorai,

"תודה על התעניינותך ב-Windows Update Windows Update הוא הרחבה מקוונת של Windows, המסייעת לך לנצל את המרב מהמחשב שלך. מערכת הפעלה של Microsoft Windows חייבת להיות מותקן על מנת להשתמש ב- Windows Update." זו ההודעה שהוא נותן לי, יש לי WIN XP PRO, מה לעשות?):

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יצא כך שהתקנתי 2 ווינדוסים (אותו אחד) פעמיים, אני חושב שזה היה על הארד-דיסקים שונים, בקיצור מה שיש לי עכשיו, יש לי תוכנה אחת בלבד, אבל בהפעלת המחשב הוא עדיין שואל אותי מה להפעיל, משמע צריך להמתין 25-30 שניות נוספות או ללחוץ ENTER כדי להמשיך מייד. יש אפשרות לבטל את זה? בעיניין אחר, חשבתי להתקדם מXP, בקצרה, מה מומלץ יותר- vista או 7? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pichu7,

שלום לכולם, יש לי בעיה אחת במערכת: כשאני פותח RUN וכותב את הפקודה הנ"ל נפתח לי חלון OPEN WITH, המערכת לא יודעת עם איזו תוכנה לפתוח את הקובץ הנ"ל. ביצעתי BROWSE ל EXPLORER.EXE - ללא הצלחה. חשוב לציין כי הגישה לקובץ מתאפשרת באופן רגיל דרך לוח הבקרה והביעה מופיעה רק דרך הקשת שם הקובץ ב RUN. יש למישהו הסבר לבעיה או פתרון? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בעעע, Windows XP השתלט לי על המחשב... אני לא מצליח לעשות אתחול משום דבר, ניסתי עד כה: דיס אתחול של ווינדוס SE98 דיסקט אתחול של ווינדוס 98 SE, וגם 98 רגיל ווינדוס 95 DOS 6.22 וגם דיסקט האתחול של ה XP עצמו... התופעה היא בעצם שהכונן דיסקטים קורא המדיסקט איזה כמה שניות ואז הוא מפסיק לטעון וזהו, כלום לא קורה. המחשב לא נתקע אפשר לעשות CTRL ALT DEL אבל אני לא מגיע לכלום. מה אני יכול לעשות אני לא יכול להכנס לדוס כמו שצריך ככה, וגם לעתיד איך אני יתקין מחדש את ה XP ? עזרה בבקשה..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Semyon171,

שלום,אני מנסה להתקין מחדש את הווינדווס ומופיע לי השגיאה הבאה אחרי ה Press any button to boot from cd\dvd : Windows failed to start.A recent hardware of software change might be the cause. To Fix the problem: 1.Insert you Windows installation disc and reatart you computer 2.Choose you language settings ,and then click "next". 3.Click "Repair your Computer" If you do not have this disc,contact you system administrator or computer manufacturer for assistance File: \Boot\BCD Status: 0xc000000f Info: An error occurred while attempting to red the boot configuration data מה עושים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yakim Peled,

בימים האחרונים כל פעם שאני מנגן משהו ב-YT אז במקום לראות את הסרט אני רואה מסך ירוק (הסאונד בסדר). לפני הלחיצה אני כן רואה את התמונה. המסך הירוק מופיע רק כשהסרט מתנגן. הבעיה אינה תלוית דפדפן: זה מופיע עם FF12.0, עם כרום 19 ועם IE9. הקטע הוא שלא עשיתי שום שינוי במחשב או התקנתי תוכנה חדשה. טכני: אני על W7 64 ביט. מודרים: אין לי מושג אם זה הפורום הנכון אז אם יש אחד מתאים יותר אנא העבירו אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nsxr51,

עשיתי IMAGE למערכת הפעלה והורדתי אותו לדיסק או קי כרגע אני מעוניין לשפוך את הIMAGE על כמה מחשבים אני מנסה לעשות BOOT מהדיסק או קי אבל לא הולך לי מישהו יכול להציע לי דרל להפעיל אותו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מדבר על אפשרות ליצור דיסק התקנה\IMAGE שפשוט יועתק יחד עם התקנה מלאה של וינדוס, ותוכנות ועידכונים, ללא דרייברים (פלטפורמות שונות), איך אני מתחיל ליצור דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ran1809,

טוב קניתי נייד של HP ואני בתוכנית שדרוג ל 7. ואני מקבל אותו (שדרוג) עוד מס' ימים, עכשיו שאלתי היא כזו...מ הבעצם עושה השדרוג..האם הוא מחליף לי את כל קבצי ההפעלה, כי זה נראה לי מוזר כאילו אני מרגיש שהוא ייתבסס לי על הויסטה ויישנה לי את התצוגה אבל הכבדות של הויסטה תשאר. פעם היו אומרים שכל הזבל עדיין נשאר במחשב בשדרוגים של פעם. מה המצב כיום?! אני אמור להרגיש כאילו התקנתי 7 מהבסיס? עוד דבר הרישיון שאני מקבל הוא לשדרוג בלבד או שאני אוכל להתקין מהבסיס..!? תודה רן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, אז ככה יש לי כמה שאלות בקשר להתקנת מערכות ההפעלה XP וויסטה. 1) האם זה נכון שבקטע שצריך ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA בהתקנת XP אפשרי להשתמש בדיסק און קיי במקום כונן פלופי? 2) אם אני מפרמט מ-XP לויסטה אז אני צריך גם להתקין דרייברים של SATA (ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה)? (התקנה דרך עליית המערכת מהדיסק התקנה...) 3) איך זה יכול להיות שקניתי מחשב חדש (מחשב יחסית פשוט ב-1500 שקל לשימוש באינטרנט ואופיס) והדיסק קשיח היה מחובר דרך SATA וכאשר התקנתי XP לא לחצתי F6 כדי להתקין דרייברים וההתקנה עברה בלי שום בעיה? לעומת זאת במחשב אחר גם כן דיסק קשיח מחובר עם SATA הופיע לי מסך כחול ולא נתן לי להתקין את מערכת ההפעלה? ועוד כמה שאלות שלא קשורות כל כך לשאלות שלמעלה: 4) טכנ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Vega,

בתודה מראש, --Vega.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by the red dragon,

יש לי שאלה לגבי הוינדוס. הייתה לי בעיה כזאת שאני מדליק את המחשב ואז הוא הגיע לחלון כזה שבו יש START WINDOWS NORAMLY SAFE MODE ועוד כמה אפשרויות. בחרתי בכול אחד מהם אבל כול פעם שאני בוחר אחד זה עושה לי ישר ריסטרט. זה היה וינדוס XP שהתקנתי על המחשב הנייד LENOVO N100 ובהתחלה כשקיבלתי אותו היה בו ויסטה. אז ניסיתי להכניס את הדיסיקים שנתנו לי עם המחשב וזה עשה לי מין RECOVERY והתקין לי את וינדוס ויסטה מחדש נקי. השאלה היא מה קרה עם הXP לא עשיתי פירמוט פשוט הכנסתי דיסק וזה עשה לי RECOVERY לויטסה. יכול להיות שXP עדיין במחשב? ואם כן איך אני מוחק אותו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים