עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי XP מחדש אחרי שהיה לי בעיות שונות אבל אני לא מצליח להתחבר לתוכנות שיתוף קבצים מישהו יודע מה הסיבה??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ybe,

התקנתי את המחשב מחדש ואני מעונין לחלק את הכונן הקשיח לשניים.חלק אחד עבור מערכת ההפעלה ודרייברים בלבד וחלק שני עבור כל השאר. גודל מערכת ההפעלה win xp pro כ-2G , חשבתי להקצות לכונן C כ-3G .ואז קראתי שצריך להשאיר ל-swap file שטח זכרון השווה בגודלו ל-3 פעמים הזכרון הפנימי, כלומר כ-1.5G . האם אכן זהו שטח הזכרון הנדרש?

3. אני לא יודע לאיזה תכונה זה שייך? של מה זה? תודה רבה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by hassid_hassid,

שלום רב. אני מנסה ליצור USB בו אוכל להכניס מס' התקנות של מערכות הפעלה. מצאתי תוכנות שעושות זאת (כמו yumi וכדו'), אולם בכל התוכנות הנ"ל, ניתן לשלב רק בין גרסת windows 7 אחת עם כל דבר אחר (נגיד שתוכל להתקין מה-USB גם windows 7 וגם xp או כל תוכנה אחרת), אבל משום מה בכל התוכנות האלה, אני לא מוצא אפשרות להכניס 2 גרסאות של windows 7 (לדוג' שתהיה לי אפשרות גם ל64 וגם ל-32 או ultimate ו-home premuim). אני יודע שאני יכול לערוך את קובץ הISO בעצמו, שדרכו אני אוכל להתקין את כל הגרסאות אבל מכיוון שהקבצים שלי מתעדכנים אחת לחודש-חודשיים, וזה תהליך הרבה יותר ארוך, אני מעדיף לפתור את זה באמצעות multiboot "פשוט" ל-USB. תהיתי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לאפשר לי לבחור בין מס' התקנות של wind…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי חלונות 7 64 ביט, ואני רוצה לתכנים ישנים גם XP אני זוכר שפעם במחשב הישן שלי היה מותקן גם XP וגם 98, והיה אפשר לבחור לאיזה נכנסים בהדלקה שלו. אני יכול לעשות דבר דומה עם WIN 7 וXP? יש לי VPC עם XP מותקן עליו, אבל זה לא חלק במאה אחוז, אני מעדיף שתי מערכות הפעלה. יש לי דיסק קשיח אחד, אם זה משנה משהו. תודה לכולם!

6. שלום, יש קובץ שהורדתי שיש בו כנראה SPY לפי הוינדאוס וכל פעם שאני מנסה להעביר אותו למחשב הוא נמחק אוטמטי ( לא מעניין אותי שיש בוא SPY כן אני פשוט צריך את הקובץ ) איך מבטלים את החסימה הזאת של הוינדאוס זה וינדאוס 7 נסיתי דרך דיסק און קי לא הצליח WINRAR גם לא , גם zip7 לא נותן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בפינה הימנית - Windows 8, ובפינה השמאלית - Windows 7 Round One - FIGHT! אני אסכם בקצרה מה אני חושב על המערכת. סה"כ מערכת טובה, רצה מהר עם תוספת של כמה פיצ'רים נחדמים. אני לא רואה הבדל בין תפריט ההתחל למסך המטרו החדש. הם משמשים די לאותו הדבר רק האחד נפתח במסך מלא והשני לא. עיצוב כללי אני חושב נקי ונחמד - זה תלוי בכל אחד, שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה ולכל אחד מותרת הדיעה שלו. אני חושב שזה נראה טוב. אני אולי לא משתמש באפליקציות מטרו, אבל זה ממש לא מפריע לי, אני גם לא רואה סיבה שזה יפריע למישהו אחר. לא אוהבים - אל תשתמשו, אף אחד לא מכריח אותכם. אתם מוזמנים להתחיל להתווכח בינכם ובבקשה בואו נשמור על הפורום נקי ואת כל הוויכוחים על מה יותר טוב מה פחות טוב נשמור לכאן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shai.m,

שלום, ברשותי שני מחשבים ניידים בבית הגולשים על אותה רשת אלחוטית (ראוטר שלי) והייתי מעוניין לפעמים להעביר קבצים ביניהם. מה הדרך הכי פשוטה ליצור אפשרות להעברת קבצים? יש תכונה מסויימת/כלי עזר שמדלגת על כל שלב הקנפוג? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by adirc,

שלום,שידרגתי לWIN7 מXP (גירסא HOME 32BIT)ופשוט אין סאונד, כמובן שבדקתי את כל הדברים הרגילים, כמו לחבר רמקול אחר למחשב, מדריכים ביוטיוב, התקנת כל מיני דרייברים ועוד ועוד.אפילו הצלחתי להגיע למצב שיש לי כל הזמן איקס על האייקון של הרמקול (לא היה מקודם איקס) כי עשיתי DISABLE למשהו שאני לא זוכר כרגע.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ.הלוח הוא ASUS P5LD2 SE, חיפשתי דרייבר לכרטיס קול של הלוח לא מצאתי כל כך, הורדתי דרייברים של Realteck לא עזר לי.אשמח לעזרתכם חבר'ה!

10. Started by Danix60,

שלום מחשב של חבר מריץ WIN 7 עם 8 ג'יגה וכמובן 64 ביט. דפדפן גרסא 9 של MS קיבלתי אותה בעיה עם גרסא 8. מה עושים ? אגב רק באמצע גלישה, ולא בשום פעולה אחרת.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום רב, אני לא יודע אם זהו המקום הנכון לשאלתי,ובמידה ולא - שתועבר שאלתי לפורום המתאים. אז ככה,ברשותי Windows 7 Ultimate 32-Bit. כשאני בא לצפות בסרטון באתר Youtube במסך מלא,אז כשאני עובר לתצוגה במסך מלא,ישנו רק אודיו בלי וידאו,ואני נאלץ לחזור שוב לצפיה רגילה - ואז,כשאני רוצה לעבור לצפיה במסך מלא עם וידאו;אז עליי ללחוץ שוב על כפתור המסך המלא (זה קורה לי עם רוב הסירטונים). - שאלתי היא האם זה תקין וקורה לכולם (ברוב הסרטונים - באתר יוטיוב),או שזו בעיה? - במידה וזה אכן לא תקין,וזוהי בעיה,אז מה יכול להיות הגורם לה,ואיך מתקנים ופותרים אותה? תודה רבה מאוד מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם ! יש ברשותי 3 דיסקים, כאשר כל דיסק הוא 500GB, ואני רוצה ליצור RAID5 דרך "ניהול דיסקים" בווינודס 7 אולטימייט. לצערי, הוא נותן לי את כל האפשרויות הבאות- SPANNED,STRIPED וכו' , אבל RAID5 חסום (בצע אפור כזה) חשוב לי לציין ששמתי את כולם על DYNAMIC ובכל זאת , זה עדיין לא הולך... אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ניתן להפעיל את האפשרות.. בברכה, תומר. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by אבי11,

מערכת הפעלה אקס פי פרו בכל פעם אחרי שהמחשב היה בהמתנה ושומר המסך נכנס לפעולה - יש צורך להקיש מחדש את הסיסמא האם יש פתרון לכך מלבד ביטול שומר המסך? תשובות רציניות יתקבלו בתודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אם הייתי זוכר מתי זה התחיל זה היה טוב אבל אין לי מושג. טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוס פעם זה היה 4 5 ניסיתי לעשות סלקטיב סטארטאפ דרך הMSCONFIG ככה שאני לא חושב שזאת איזה שהיא תוכנה שמאטה את הטעינה.. מה לעשות? תודה לעוזרים

16. הכוונה כמובן בחלונות XP. כמו שכבר כתבתי פה כמה פעמים בעבר, הבעיה הזאת מופיעה לי בעיקר כשאני משתמש באיי סי קיו ופתאום ה-TASK BAR נתקע וזה נראה כאילו שההודעה ששלחתי לא עוברת וכמובן שאם יש מעטפות מהבהבות של הודעות נכנסות אני לא יכול לגשת אליהם כי העסק תקוע. מצאתי שאם אני מבטל את מצב ה-ALWAYS ON TOP של החלון הראשי ב-ICQ, כך שהוא יכול למשל להסתתר מאחורי חלון של IE6 ואז משאיר את החלון של ה-ICQ לא ממוזער כל זמן שאני בשיחות, אז אין את התקיעה ואפשר להמשיך כרגיל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tzahi16,

שלום לכולם ! יש לי ויסטה הום פרימיום ( מפורט במפרט מחשב ) כשאני רוצה לראות משחק במסך מלא הוא מראה לי את המסך כאילו במוד של מסך מלא אבל הקטע של המחשק עצמו יותר קטן מגודל של המסך וכל שאר המסך שחור. אגב זה אותו הדבר בוירטואל פי סי וגם סרטים זה ככה. למישהו יש רעיונות לפיתרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, נדפק לי ווינדוס XP במחשב ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אבל אני צריך לגבות את הקבצים ואין לי מושג איך כי הוא בכלל לא עולה (ה-BIOS עולה אבל אז פשוט מסך שחור). מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי על תוכנה שיכולה לגבות את הקבצים לדיסק חיצוני? (יש לי דיסק של WD עם 500 ג'יגה).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by לוח שנה,

שלום לכם, אני לא יודע מה קרה, אולי וירוס, אבל כעת זה לא עובד? תודה.

20. Started by zik125,

שלום לכולם נעלם לי האייקון של מעבר בין חלונות (יש לי ויסטה אולטימייט) איך אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by hagayben,

אני מפרמט את המחשב שלי ואחרי שאני מאתחל את המחיצה ומתקין עליה את הווינדוס הוא מתחיל להתקין ואז נתקע עם מסך שחור. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ועוד שאלה אם אני יתקין את מערכת ההפעלה על מחיצה אחרת שיש עליה קבצים המערכת תמחק אותם ותתקין את עצמה או תשאיר אותם ותתקין את עצמה? תודה מראש חגי.

22. Started by alex.turovsky,

חבר הגיע אליי היום בדמעות ומלמל "המחשב שלח הלך וכל העבודות לתואר שלי הלכו איתו". מה הוא עשה? היה לו חלונות לא חוקי והוא התקין "מפעיל חלונות" שהוריד מאתר כולשהו. כמובן שהוא לא טכנאי ואין לו מושג מה כל סוג פרצת WAT עושה. הבעייה: לאחר התקנת השינוי, חלונות לא עלתה יותר ולאחר הפעלת המחשב והמסך השחור עם המידע, הוא נתקע עם מסך שחור ובו ההודעה: "Windows Loading Operating System". פתרתי לו את הבעייה ע"י הפעלת הפקודות הבאות מה-System Recovery ע"י הכנסת דיסק מקורי של Windows 7 והכנסת הפקודות הבאות bootrec.ece/fixmbr bootrec.exe/fixboot מסקנה? אל תתקינו את מה שאין לכם מושג בו גם אם אתם יודעים אנגלית ויודעים לקרוא Readme, כי פריצות WAT זה לא משחק ילדים. חג שמח.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לפני כ-3 ימים המחשב פתאום נותן לי מסך כחול למספר שניות, היה נכבה, ולפעמים מעלה את עצמו מחדש, ולפעמים לא. אתמול הוא עשה זאת מספר פעמים, כאשר בפעם האחרונה הוא לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה בשום פנים ואופן ואני מקבל את המסך הבא: ולצערי לא הצלחתי לצלם את המסך הכחול, משום שהוא הופיע רק למספר שניות והמחשב מיד נכבה. אציין גם שהדיסק הקשיח הינו חדש לחלוטין. האם הבעיה היא יכולה להיות בסוללה של לוח האם? המחשב נמצא אצלי כ-3.5 שנים. לוח האם הוא מדגם foxconn socket 775 661fx7mf-s vga+agp+L. הבעיה במחשב של zohar678, החבר בפורום זה רק בגלל הבעיה אין באפשרותו לכתוב את ההודעה. במידה ומדובר בסוללה של לוח האם, האם החלפתה עלולה לגרום לאיבוד ההגדרות של ה-BIOS? במידה שעלולה להיגרם ב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום שאני לוחץ התחל>תוכניות אני רואה רק תיקיות של תוכנות ולא קיצורי דרך ...למשל למסנג'ר יש תיקייה של התוכנה אבל יש לה גם קיצור דרך ואני לא רואה אותו את הציור עם השני אנשים..כל הקיצורים נעלמו..מה עושים?תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by LRa,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. ברגע שחיברתי את המחשב המשני, האינטרנט בו עבד מיד. במחשב הראשי יש לי מספר ספריות שהגדרתי אותן כSHARED. שאלתי היא כיצד אני מציג את הספריות במחשב המשני? נ.ב. הספריות מוגנות ע"י סיסמא תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.