Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לא נראה לי שיש דוס בWIN XP. אז איך מפרמטים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי גיבוי יצירת תמונת מערכת של הווינדוס ( ווינדוס 7) אני רוצה להתקין ווינדוס חדש . האם אפשר להעביר את שחזור הגיבוי הזה לווינדוס החדש ? והאם הוא יפעל עם כל התוכנות שהיו לי בווינדוס הקודם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתור משתמש עם 2 גיגה זיכרון, האם ישנה סיבה כלשהי להתקין את גרסת ה64 ביט? לבד מן העובדה שאני אאלץ לבזבז 300 על עוד כרטיס זיכרון- איזה יתרון זה יתן לי ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא יודע אם זהו המקום הנכון לשאלתי,ובמידה ולא - שתועבר שאלתי לפורום המתאים. אז ככה,ברשותי Windows 7 Ultimate 32-Bit. כשאני בא לצפות בסרטון באתר Youtube במסך מלא,אז כשאני עובר לתצוגה במסך מלא,ישנו רק אודיו בלי וידאו,ואני נאלץ לחזור שוב לצפיה רגילה - ואז,כשאני רוצה לעבור לצפיה במסך מלא עם וידאו;אז עליי ללחוץ שוב על כפתור המסך המלא (זה קורה לי עם רוב הסירטונים). - שאלתי היא האם זה תקין וקורה לכולם (ברוב הסרטונים - באתר יוטיוב),או שזו בעיה? - במידה וזה אכן לא תקין,וזוהי בעיה,אז מה יכול להיות הגורם לה,ואיך מתקנים ופותרים אותה? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ווינדוס 7 64 bit. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד מצליח למצוא מערכת הפעלה. לאחר ריסוט שתיים נוספים הכל מסתדר. חשבתי שאולי משהו פגום בהארדיסק אבל check disk של ווינדוס לא העלה דבר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? איך פותרים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של טושיבה שעליו התקנתי לפני זמן מה חלונות 7 אבל היו לי כל הזמן מסכים כחולים ולכן עשיתי לו פירמוט כללי והתקנתי עליו את המערכת הפעלה המקורית שעימה הוא הגיע ויסטה 32ביט. ולעומת זאת עדיין המחשב שלי נתקע והיו אפילו פעם מסכים כחולים (2) אבל לרוב הוא נתקע ואני יכול לכבות אותו רק דרך כפתור ההפעלה.\ בדקתי למחשב את הזיכרון והוא תקין ובנוסף לכךבדקתי לו את ההארד דיסק ונמצאו כמה שגיאות שתוקנו... מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנה חדשה של win2k, ולוקח לו לעלות יותר מדי זמן, הוא ממש לא עושה כלום 30 שניות ואז ממשיך, אם מישהו יודע מה לעשות שיגיד.. חבל שאין msconfig ב win2k, אולי שם אפשר היה לעשות משהו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי הוינדוס. הייתה לי בעיה כזאת שאני מדליק את המחשב ואז הוא הגיע לחלון כזה שבו יש START WINDOWS NORAMLY SAFE MODE ועוד כמה אפשרויות. בחרתי בכול אחד מהם אבל כול פעם שאני בוחר אחד זה עושה לי ישר ריסטרט. זה היה וינדוס XP שהתקנתי על המחשב הנייד LENOVO N100 ובהתחלה כשקיבלתי אותו היה בו ויסטה. אז ניסיתי להכניס את הדיסיקים שנתנו לי עם המחשב וזה עשה לי מין RECOVERY והתקין לי את וינדוס ויסטה מחדש נקי. השאלה היא מה קרה עם הXP לא עשיתי פירמוט פשוט הכנסתי דיסק וזה עשה לי RECOVERY לויטסה. יכול להיות שXP עדיין במחשב? ואם כן איך אני מוחק אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hi guys, lately mt IE 8 started to freeze when i change keyboard language. no matter if it is by pressing alt+shift or manually. it is very clear that this happens only when i change the language. i tried to reinstall but no luck. then, i moved to IE7 and it works but when upgrading back to IE8 it came back again. checked with tuneup and antivirus both with no luck. i have windows xp 32 bit. any suggestions would be nice. thank you!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני מעלה את הווינדוס זה טוען תוכניות שאנני רוצה שיטענו ואני מחפש את הכלי שירות לקביעת תצורת מערכת בשביל לבטל חלק מהתוכניות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן מבלי לפרמט את המחשב לשנות את הרשיון? איך עושים זאת? יש לי רשיון מזוייף (עלו עלי), ועכשיו קיבלתי מקורי איך ניתן להחליף ללא פירמוט המחשב? תודה מראש ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מחשב השני בבית שלי (XP) הפסיקו לעבוד קיצורים שקשורים לalt +ctrl (לדוג' ctrl+alt+del, ctrl+c,....) ניסיתי להתקין מחדש את המקלדת וזה לא עזר מקלדת ג'נרית לגמרי על מחשב אחרי היא בסדר אין לי מושג מה עוד לעשות אם למישהו יש רעיון או פתרון אני אשמח לשמוע ולנסות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב חדש (Windows 98) יש לי את התופעה הבאה: מדי פעם, כשאני מפעיל את ה- Windows Media Player (גירסה 7), אני מקבל את ההודעה הבאה: mmtask caused a general protection fault in module win87em.dll ובמקרים מסויימים בשלב זה המערכת מפסיקה להגיב. זה קורה גם לפעמים בתוכנות אחרות (משחקים מסויימים). ניסיתי להחליף את הקובץ win87em.dll בקובץ המקורי (בהנחה שזה נדפק), אבל כלום לא השתנה. למישהו יש רעיון? תודה, מעוז תצורת המחשב: - P-4 1.7GHZ - GeForce MX-200 - CD-ROM ASUS X52 - RAM DDR 256MB
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי ליצור קיצור דרך ל FLIP 3D ב WIN 7 ...לשים אותו בTASK BAR .... אבל לא מצליח ליצור לו קיצור דרך מכיוון שאני נמצא בחלונית של קיצור הדרך ...PROPERTIES ..SHORTCUT אני לא יכול להכניס את צמד המקשים "WIN BUTTON + TAB " כי זה ישר מבצע את הפעולה עצמה לכן אי אפשר .... יש דרך לעשות זאת ? ולאחר מכן רוצה לצמד את הקיצור דרך הזה לכפתור האמצעי בעכבר ...גם זה , איך עושים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פעם הייתה איזה פקודה שהייתי רושם ב RUN, שהייתה סורקת את קבצי וינדוס ומשלימה קבצים שנפגעו או קבצים חסרים. מישהו יכול לרענן את זכרוני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין את הWIN מחדש בלי לפרמט את המחשב? ובלי לעבד את כל ה-PROGRAM FILES ואם כן אז איך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד lenovo s-10-3 מעבד n455 1 giga ram ובלי מאמץ ואחרי סגירת תוכניות במנהל משימות רשום שהמחשב אוכל בין 670 ל840 מגהבית ראם וגם שאני מנסה להפעיל עליו need for speed undergrund2 [אני לא חושב שזו כל כל בעיה בישבילו] ועוד משחקים ישנים הוא פועל לי על 4-8 fps יש אפשרות לתקן את האכילה הזאת ועוד משהו אני חושב אולי שזה בגלל הווינדוס 7 [סטרטר]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של MSN LIVE אך כשאני מנסה להתקין אותו אני ישר מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "נראה שאתה במצב לא מקוון כדי להתקין את תוכנת WINDOWS LIVE עליך להימצא במצב מקוון. נא התחבר לאינטרנט ולאחר מכן נסה שוב." כמו שאתם רואים - אני כן מחובר לאינטרנט (דרך ראוטר אסוס מהמבצע של בזק) ככה שאינני מבין מאפא נובעת נודעת השגיאה. יש למישהו רעיון? נ.ב. - גם כשהתוכנה של לוגיטק מנסה להתחבר לאינטרנט למצוא עידכונים היא טוענת שאני לא מחובר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי MCE מותקן על המחשב ושאני מנסה להריץ קובץ AVI יש מסך שחור ואח"כ זה חוזר למדיה סנטר שם יש לי אפשרות לעשות RESUME - כמובן שבחירה באפשרות הזו לא עוזרת לנגן את הקובץ... מישהו מכיר את הבעייה הזאת? יש לי את כל הקודקים העדכניים וחשוב לציין שמחוץ למדיה סנטר אני כן מצליח להריץ את הקובץ...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע בלכידת וידאו לאחר 10 דקות כי אני רוצה לעבוד ב-AVI שהוא צרכן דיסק (בסוף אני ממיר ל-MPG) כיצד אני משנה במערכת גודל קובץ מכסימלי או !!! שהמערכת תבצע אוטומטית SPLIT לקבצים שונים תודה יהודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ב חלונות XP כאשר רציתי למחוק את ספריית ה TEMP ידעתי לעשות זאת איך עושים זאת בויסתה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נו אתם יודעים על מה אני מדבר... max half open connections שהוגבל ב-XP SP2 סודר עם patch (למטרת P2P) גם ב-VISTA יש הגבלה (לכל גרסא הגבלה שונה) אבל מצאתי patch חדש. אין לי ויסטה מותקן אבל אני יודע שלחבר שלי ה-bittorent עבד על הפנים, וחשבתי אולי זה יכול לעזור. מי שמעוניין לנסות - צירפתי את ה-patch, אבל רק לגרסאות ה-32bit (ה-64 תופס יותר מקום ממה שאפשר להעלות פה) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי.. הבנתי שיש לי וירוס, בדיוק את זה http://www.pchell.com/virus/welchia.shtml התקנתי את הפאט'צ , לא עזר... שאני מנסה למחוק את התקיה wins הוא אומר שזה תהליך שעובד, שאני מנסה לעשות לו סיים משימה הוא אומר לי access is denied , אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות! בבקשה נסו לפחות לעזור לי! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-