Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אם אני את קין את win98 הגרסא הראשונה על AMD Athlon xp 2000 ואח"כ אעשה UPGRADE ל- WIN XP PRO לא יהיה בעיות????
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! יש לי VISTA HOME BASIC וזה בעברית ואני רוצה לשנות לאנגלית!!! וזה לא עובד אני עשיתי הכול שיניתי הכול לאנגלית עשיתי ריסטרט! ולא עובד וניסיתי מלאה פעמים והכול האפשרויות עשיתי באנגלית אלגלית(ארצות הברית) ככה מהשו כזה!! מי שיודע איך להחליף בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שמעתי מאיזה מקום שאפר להגדיר ב EVENT VIEWER שישלח לי למייל הודעה כאשר נרשם איזה תקלה. אם זה נכון מישהו יכול להבסיר לי איך אני עושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני עומד לפני קניית מחשב חזק עם 4 גיגה זכרון והבנתי מהחברים פה שעדיף להתקין ווינדוס 7 עם 64 ביט בשל נהול זכרון עדיף ושדרוג עתידי של הזכרון. הבעיה שאני משתמש כרגע בחשבשבת חלונות שכתוב בעזרה שלה בפירוש שהיא מיועדת לגרסת חלונות של 32 ביט. האם לדעתכם היא תעבוד גם ב 64 ביט?
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בשני המצבים הם על SSD זה מרגיש יותר מהיר כשזה על VHD פיסלבו EFFECT ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב שלי- בפעם ראשונה בחיי ואני קצת פוחד עכשיו מה כדי לעשות בסדר הנכון? כיאלו קודם אני מגבה את הכל ואז למחוק את הקבצים מהכונן ? (ככה הפירמוט יהיה יותר מהיר לא ? ) חבר שלי הביא לי איזה קובץ מהאתר של WD (ה-HD ) שהוא אמר שזה מחזיר את הHD להגדרות הראשונות , משהו כזה (השם: DLGDIAG) מתי לשים את הדבר הזה ? ואז להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהתחל את המחשב וזה ישר יעלה את ההתקנה? כמו כאן: http://format.co.nr/ עפ"י "2.פירמוט עם הדיסק של הווינדוס(עם יש לך מערכת NTFS אז תעשה ככה זה הכי טוב" סליחה על הנוביות שלי המפרט שלי בצד ימין
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, היום חבר שלי ניסה לעשות על איזה קובץ שלא נפתח לו "פתח באמצעות" . אני לא יודע על מה הוא לחץ שם בדיוק אבל כמעט כל השולחן עבודה שלו הוא כרגע מנסה לפתוח דרך INTERNET EXPLORER למשל הייתה לו תיקייה בדסקטום שהיא קיצור של "התמונות שלי" וגם היא מסומנת בסמל של האקספלורר. מחקתי את הקיצור והלכתי לתיקיית המקור (שם זה נפתח טוב) ועשיתי קיצור דרך חדש , וגם הקיצור החדש מקבל את הסמל הזה. בקיצור מלא דברים השתנו לו לזה. נכנסתי קצת למאפיינים ואני רואה שרשום שם שזה קובץ INK (לא יודע מה זה ) העניין שגם בתפריט START , המחשבון ועוד כל מיני קיצורים הפכו לבעלי הסימן הזה. חייב לדעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמחשב עולה וניכנס למישתמש מקבלים שולחן עבודה רק לחלוטין רק תמונה ואפשרות ל ALT CONTROL DEL יש למישהוא פיתרון ?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם נעלם לי האייקון של מעבר בין חלונות (יש לי ויסטה אולטימייט) איך אני מחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה...יש לי מספר שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן: ??? 1 אילו קבצים ה-windows מעלה ב-startup? 2 מהו חשבון ה-guest? 3 מהו ה-kernel? תודה.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קראתי את זה: http://aumha.org/win5/a/xpvm.htm ובאמצע יש כל מיני פיסקאות על ה-RAM, ושם מוסבר ש-WINDOWS תמיד ידאג שה-RAM לא ישאר ריק . האומנם? הרי אם זה כך אז המעבד תמיד צריך להיות על 100% עבודה, לא?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב עזרה מזה דחופה ! פתאום בא לי תקלה למחשב... לכו תבינו את המחשבים האלה... בקיצור.. אני בא לפתוח תיקייה וזה פותח לי חיפוש.. ככה זה בכל התיקיות אני מתחיל להתחרפן!!! אני כל פעם צריך לעשות על התיקייה קליק ימני ופתח!!! (העדפות הראשונה של התיקייה זה "חיפוש" ולא "פתח") בבקששהה.. תעזור לי!!!! רם.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן .. יש לי מחשב מפוצץ וירוסים ואי אפשר למחוק,אני רוצה לעשות פירמוט וכתוב שהוא לא מוצא הארד דיסק. ניסיתי לעשות דיסק בוט כזה ולא עובד ולא כלום. מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים! התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 אבל שכחתי לעשות מחיצות בהארדיסק... יש דרך לפצל את הHD בלי שאצטרך לפרמט מחדש? שמעתי על תוכנה של נורטון..אבל לאבדיוק הבנתי אם היא בטוחה או שיש סיכונים בכזה דבר.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 הוא מזהה את כל החומרה בצורה מושלמת האם עדיין יש צורך להתקין את הדרייברים מהדיסקים?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם תוכנת מסרים כמו ICQ/MIRANDA יגרמו WIN להיות יותר פגיע לוירוסים ורוגלות?
-
אני צריך קובץ dll ששמו rwl20.dll וכבר חיפשתי בכל מקום אפשרי הרצתי חיפוש בגוגל ובאתרי הורדת קבצי Dll ולא הצלחתי למצוא אותו אז אם למישהו יש איזה רעיון איך אני יכול למצוא אותו אני ממש יודה לו :s05:
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי במחשב חדש WINDOWS XP , דיסק קשיח של 250 GB, בהתקנה בחרתי PARTITION של 80 GB והשאר. לאחר ההתקנה מזוהה לי בסייר רק ה PARTION הקטן של ה 80 GB על C. בנוסף יש את D שזה הכונן DVD. משהו יכול לעזור למה שאר הדיסק לא מזוהה ע"י ה WINDOWS?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
מתחת הסמלים שבשולחן העבודה, יש שכבה כזו מגעילה של צבע מתחת לכל סמל. איך מורידים את השכבה, ועושים שמתחת יהיה כמו "צל" שחור כזה, אבל חזק? כמו ב Windows XP Home Edition.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. נפל לידי מחשב נייד בן כ 5 שנים במצב טוב למדי שנרכש יחד עם מערכת הפעלה מקורית (XP) מחנות למוצרי חשמל. הבעיה העיקרית שהוא מפורמט, ואין לי את הדיסק המקורי של הוינדוס שמותקן עליו ואין דרך להשיג אחד כזה. כמובן שישנה מדבקה עם הקוד שמודבקת בתחתית. ניסיתי לחפש תשובות באתר של מייקרוסופט, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא - מה עושים במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 1024 DDR twinmos ושני הארדיסקים : המאסטר זה wd 40gb 7200rpm 8mbuffer השני samsung 40gb 7200 2mbuffer עכשיו השאלה שלי היא איך אני צריך להגיד את הזכרון הוירטואלי ככה שהמחשב יפעל הכי מהר ומשחקים יפעלו הכי טוב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. קנינו לאחותי את המחשב הבא. קודם אני מזהיר,התכנים באתר קשים לצפיה! מפורסמים שם דברים כמו "PCI EXPRESS INTEL 950 משולב למשחקי תלת מימד מורכבים" או " LCD 17 LG 1752S 1:1600המסך הטוב בעולם!!!" אך בכל זאת קנינו לה את המחשב הזה בתוספת כמה דברים כי היא לא צריכה יותר,והשגנו אחלה דיל. קיצר רציתי לדעת אם ויסטה יעבוד לה בצורה חלקה על המחשב. לא משחקים וכל השטויות. קצת תלת מיימד גם. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=699316 יעבוד? תודה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
- שלום לכל קוראי שורות אילו. הבעיה שלי היא כזו: יש לי WIN2000 , וכשאני מנסה לשנות לאנגלית ע"י ALT+SHIFT אין תגובה והכתב נשאר בעיברית. זה קורה במחשב , באתרי חיפוש , ובשאר התוכנות והמשחקים. מישום מה זה לא משפיע על הקזה. אני צריך לציין שכל זה קרה אחרי שהתקנתי MICROSOFT OFFIC XP+התוספות שלו , מה שהעלים לי את החלון של העיברית\אנגלית ב - TOOL BAR ניסיתי כבר: - לטפל באפשרויות TOOLS\INTERNET OPTIONS\LANGUAGES - התקנתי מחדש INTERNET EXPLORER 6 אם כבר נתקלתם או שאתם גאונים יכולים לעזור לי פה - אשמח מאד - בתודה - רועי - ROEER007@WALLA.CO.IL
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן , עכשיו פירמטתי אותו לWIN98 ובעליייה של המחשב הוא מזהה לי את הCD אבל אחרי עליית הWIN דרך המחשב שלי הוא לא מזהה לי כונן CD מה יכולה להיות הבעיה? , תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-