עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אכן יש לי סורק ישן HP Scanjet 2100c[h=1]לא שווה לי לרכוש חדש >>> כי משתמש בו פעם בכמה חודשים כשצריך לסרוק איזה מיסמך[/h]לאחרונה שידרגתי ל WIN8 .....ויש דרייברים רק עד XP ( קודם היה לי XP לא הצלחתי למצוא אף פיתרון....אפילו לא לWIN7 מי עוזר לי ? PLZZZZZ ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הרבה פעמים בוינדוס שאני מופעיל תוכנה כלשהי מופיע לי הדבר הבא (במקרה הזה התוכנה firefox) מה זה? מה זה עושה? ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יופיע?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by yossi21,

היום פתחתי את החשבון שלי בווינדוס והופתעתי לגלות שכל הגופן השתנה לי לגופן אחר בכל התפריטים של הווינדוס וגם בדפדפן. האם למישהו יש מושג איך אני משנה בחזרה למה שהיה לי?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. שלום קיבלתי היום את הלפטופ החדש - lenovo g550 2958 הלפטופ מגיע עם ויסטה ואני מעוניין לשדרג לוינדוס 7 כאשר ביקרתי באתר הרשמי של לנובו כדי למצוא את הדרייברים הופתעתי לגלות שקיימים כל הדריברים לכל רכיבי המחשב לוינדוס 7 (כרטיס קול, כרטיס מסך,טאץ' פאד והשאר) אבל רק לצ'יפסטט של המחשב אין (יש רק לויסטה ומטה) הנה הלינק מהאתר הרשמי של לנובו http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=600154 האם כדאי לי לפרמט ולעבוד בלי הדריבר של הצ'יפסט? האם זה יכול להוות בעיה רצינית? תודה רבה, ניב

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by sagiv,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב asus a52jt I5 אני מנסה להתקין עליו WIN 8.1 המחשב מסרב להתחיל את התקנה ומיד אחרי הלוגו הראשוני הוא מאתחל את עצמו מחדש וחוזר חלילה ניסית את כל האופציות הקימות BIOS אך ללא הצלחה כמו כן ניסית להתחיל את התקנה ממחשב אחר ולהמשיך מאותה נקודה לא הצלחתי ניסיתי מערכות הפעלה אחרות גם נתקלתי בבעיות דומות ... אשמח לעזרה ולרעיונות תודה והמשך שבוע טוב http://www.asus.com/support/Download/3/246/0/5/Z2t1FkxEW31lzErY/30/ זה המחשב והמפרט המלא שלו שוב תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - הצלחתי לעדכן ביוס אך לא עזר

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אחרי כמה זמן מתחיל לפעול לי השומר מסך ואחרי כמה זמן כשלא נוגעים במחשב הוא חוזר למסך שבו בוחרים יוזרים . איך אני מחזיר אתזה ל דיפולט שהוא לא יעשה כלום ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by kobibo,

לאחרונה יש לי בעיה דיי מעצבנת,מע' ההפעלה XP לעיתיים מסרבת לעלות ונתקעת כשסרגל ה XP הכחול נע לצדדים.לאחר פעם או פעמיים RESET המחשב עולה ומתפקד מצויין. בדקתי זיכרונות בדקתי את הדיסק והכל נראה תקין,כמו כן נסיתי לעלות אימג' ישן יותר וגם שם הבעיה לעיתים מתרחשת. אודה לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  8. שאלה מה בבבדל בינהם??Windows XP X64 Retail Windows XP X64 Corp

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by ad112,

כרגע אני עם XP PRO S2 המחשב שלי יחסית חזק, 2GB ראם 2 טרה 2900PRO E2180 כפול ליבה לוח של גי'גבייט P35 DS3L יש סיבה לעבור לויסטה? המחשב משמש להכל, משחקים, אינטרנט, ואני רוצה גם לHTPC. יש סיבה לעבור לויסטה? או שלהשאר עם XP PRם.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by parker,

כשאני מנסה להתקין את הדרייברים האחרונים של nvidia, אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת "incompatible version of the rpc stub" הייתה לי את ההודעה הזאת כבר הרבה פעמים, היא מופיעה לפעמים שאני רוצה להתקין משחקים, אבל היא מפסיקה אחרי שאני מפרמט, ואז מופיעה עוד פעם אחרי איזה חודש, יש לי win98 אם זה משנה. שמתי תמונה של ההודעה אם אתם רוצים לראות :[

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by ice35,

אני לא מדבר על 32 או 64 ביט אלה על גירסאות הויסטה, אני כבר חצי שנה עם אולטימט ואני לא רואה בו משהו מיוחד אז השאלה אם כדי לעבור (אחרי פירמוט) לגירסה קלה יותר? המפרט שלי : E6300 Asus P5L-VM 1394 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz X2 GeForce 7600GS איזה גירסה ממולצת לי אם אני לא רוצה אולטימט?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by surfface,

שמתי לב שעדכון הSP2 לא מגיע למחשב שלי ואז נכנסתי לאתר מיקרוסופ וקיבלתי את ההודעה מה לעשות

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  13. אוקי אני רוצה להתקין על כונן אחד ווינדוז 98 ועל השני XP... עכשיו אם אני ארצה לפרמט את הכונן של ה- XP אחרי הפירמוט אני יוכל להעלות את 98 ??? או שגם אותו אני אצטרך לפרמט.... מה לעשות ? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מכניס את המחשב למצב שינה ולאחר מספר שעות הוא מתעורר מעצמו איך אני מברר מה הסיבה לדבר ?

15. Started by Guarding angel,

http://software-shopping.net/shop/item/325/?cpn=siia_soft

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by kreeki,

i have installed windows xp media center that has no languages other than english. i tried many ways to put hebrew, but gurnisht. how can i add hebrew?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  17. אני כולי בסבבה שלי משחק משהו..ואז פתאום הא עושה ריסטרט....בדקתי טמפ של המעבד והיא נמוכה... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  18. זה הולך ככה אני התקנתי לא מזמן פלאש ובסיום ההתקנה אחרי ההפעלה מחדש הפלאש לא פעל פשוט לא עלה סתם לחצתי עליו פעמיים היה סימן של המחשב חושב וזהו כלום אין הודעת שגיאה כלום חשבתי שזאת בעיה בפלאש החלפתי גירסה אותה הבעיה.. ניסיתי להתקין נורטון 2005 כנל בסיום ההתקנה לוחץ פעמיים על הקיצור דרך וכלום רק חושב ולא מעלה לא שגיאה ולא את התוכנה.. וגם את הנורטון הישן שלי.. תוכנות שכבר הותכנו במחשב מזמן לפני בערך חודשיים פועלות כמו שצריך הבעיה זה עם התוכנות האחרונות שאני מתקין ואני מנסה לסרוק וירוסים הבעיה שאיאפשר.. לא הנורטון פועל ואני לא יכול להתקין שום דבר אחר בשביל לסרוק וירוסים ונראה לי שזה וירוס כי לא סרקתי לפחות 3,4 חודשים.. עוד בעיה שיש יכול להיות שזה יעזור בזמן ההתקנה של שני התוכ…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  19. משום מה העותק של הווינדוס שלי מזהה כלא עובר אקיווישן.. למרות שכאשר אני נכנס למאפיינים של המחשב שלי כתוב לי ש" WINDOWS IS ACTIVATIED"... אני לא יכול להפעיל שום דבר (משחקים,תוכנות)... משהו עודנתקל בזה? צריפתי תמונה שתסביר את המצב.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  20. שלום רב, השארתי את המחשב פועל בלילה (כפי שאני נוהג לעשות בד"כ), ובבוקר גילתי שבוצע אתחול. אינני רואה שום עדות שמסבירה את פשר האתחול, ולכן רציתי לשאול כיצד ניתן לדעת האם מדובר בתקלה מסוג של מסך כחול, או שסך הכול התבצע עדכון שגרתי של WINDOWS UPDATE? ידוע לי שיש מקום מסוים שבו נמצא דו"ח של המערכת שבו רשומים כל מיני תקלות כגון מסכים כחולים או עדכונים שנכשלו, אך אינני יודע היכן למצוא זאת. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  21. שלום . 1. יש קובץ של אייקונים בווינדוס שהוא בתוך קובץ DLL עכשיו אם אני רוצה לראות את קבצי האייקונים וכל קובץ בנפרד ולהשתמש בו איך אני יכול לפתוח את הקובץ הזה ולהוציא את האייקונים או יש אותם איפה שהוא בsystem ? 2. אני רוצה להפוך כל תוכנה לניידת , הכוונה שאפשר לשאת אותה בדיסק און קי ותעלה בכל מחשב PORTABLE .מה שכן אני רוצה להפוך תוכנות רגילות לתוכנה ניידת ולא אתר שמביא תוכנות למה לא כולם נמצאות . תודה רבה לכם .

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by almogila,

קבלתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של VISTA או XP אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת WINDOWS BOOT MANAGER מה הסיבה וכיצד אני פותר אותה תודה אני מצטער עם זה לא קשור לפורם הזה פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לפנות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by FC Chelsea,

עד לפני שפירמטתי את המחשב הייתי יכול לשנות את פרטי השיר וגם לקבל עליו מידע טכני של האיכות.. אחרי הפירמוט אני לא יכול לשנות את הפרטים על השיר כמו אמן אלבום וכו' ואני לא מקבל עליו מידע.. יש פתרון ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by Imtheman,

למה הקובץ הזה מסומן בכחול ?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by sgt_flippy,

1.הווינדוס אומר לי שאין לי הרשאת מנהל ושאני נכנס לתמונה של השם שלי זה אומר שאני כן מנהל 2.שאני נמצא בהורדה ישירה ולוחץ על "להוריד קובץ" כל החלון נעצר לי ואני צריך לצאת למנהל יישומיים כדי להוציא אותו 3.לפעמיים המחשב מאתחל לי בלי שום סיבה החלונות ( של הכונן או האינטרנט או סתם של התייקיה) מהבהב לכמה שניות ואז מאתחל את עצמו תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.