עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום יש לי חייגן שנמצא בתוך : התחל>הגדרות>חיבורי רשת בעבר היה לי כזה חץ מחיבורי רשת כשאני עובר עליו שמראה לי מה יש בתוך התיקייה חיבורי רשת בעצם עכשיו אין לי את החץ הזה . איך אני מחזיר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by Matrix-Hacker,

לאחי נמחק איזה קובץ מהווינדוס וכתוב לו שהוא צריך לעשות REPAIR אז הנכסתי את הדיסק של ווינדוס ויש לי שם שלוש אפשרויות להתקין את ווינדוס , לעשות ריפיר ועוד אחת שאני לא זוכר לחצתי על R לעשות ריפיר אבל הוא מכניס אותי למסך כזה שאני צריך לעשות Log on או משהו כזה לווינדוס והבחירה היחידה שלי זה ללחוץ 1 ( c:\windows ) ואז זה רק רושם לי c:\windows ואני לא יודע מה לעשות איך עושים ריפר ?

3. אני מצרף כאן צילום מסך לא בכל האתרים הוא רושם לי הודאת שגיאה רושם לי למשל בספורט 5

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  4. Started by MrFantstic,

שלום אנשים יקרים אשמח לעזרתכם. אני מנסה להתקין windows 7 בגירסת 64 ביט דרך דיסק און קי במחשב נייח חדש. בכל פעם שאני מגיע למסך ההתקנה אני מקבל שגיאה "לא נמצאו מנהלי התקנים חדשים. נא וודא כי מדיית ההתקנה כוללת את מנהלי ההתקנים הנכונים" מדובר בלוח אם asus h170 pro עידכנתי את הביוס ניסיתי כל מיני מדריכים ברשת ואני ממש אובד עצות ומיואש. יש לציין כי כי יש ברשותי מחשב נייד שבו ההתקנה עברה חלק בלי בעיות. אשמח לעזרתכם, תודה

5. רציתי להפסיק את הפעילות של מערכת ה system restore אני נכנס למאפייני המחשב שלי ואז בוחר בלשונית ומקבל פשוט הודעת שגיע על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר. כאשר אני עושה את אותו הדבר דרך control panel ו system ושם הלשונית המתאימה מתקבלת הודעת שגיעה הבאה: Exception occured while trying to run "Shell32.dll,Control_Rundll" C:\Windows\system32 sysdm.cpl",System\ מה בדיוק ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה, האם התקנה של WIN XP מחדש היא האפשרות היחידה. חוץ מהעניין המחשב עובד ללא שום בעיה נראית בינתיים.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. איזה גירסה של וינדוס 7 כדאי להתקין ? יש לי מחשב core i3 עם 4 ג'יגה זיכרון 32/64 ביט ? אולטימט או פרו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tirasdor,

אז שלום לכולם, אני חדש בפורום כמו שאתם רואים, ויש לי שאלה שמעסיקה אותי כבר זמן מה ללא פתרון. תחילה אסביר את הסיטואציה(כדי לראות אולי יש פתרון אחר מזה שחשבתי עליו). אני וחברה שלי סטודנטים, לא מזמן עברנו דירה. מהדירה שלי, בעזרת אנטנת USB עצמתית אני מצליח לקלוט את האינטרנט של דודה שלי שגרה במרחק רחוב וחצי מאיתנו(מבחנתה אין בעיה שנתחבר). הבעיה היא כזו - ברשותנו זוג מחשבים, אך אנטנה אחת בלבד - רק אחד מהמחשבים יכול לקלוט את האות. אני משתמש בT61 עם XP עליו. בעבר הצלחתי לפתור את הבעיה ע"י זה שיצרתי רשת, אותה הכרטיס המובנה של המחשב פולט, ואותה אחת גם שיתפה את האינטרנט שהאנטנה החיצונית קלטה. למעשה הפכתי את המחשב שלי לסוג של נקודת גישה. עברו מאז שנתיים כמעט, וכבר הספקתי להחליף הארד …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hagayben,

אני מפרמט את המחשב שלי ואחרי שאני מאתחל את המחיצה ומתקין עליה את הווינדוס הוא מתחיל להתקין ואז נתקע עם מסך שחור. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ועוד שאלה אם אני יתקין את מערכת ההפעלה על מחיצה אחרת שיש עליה קבצים המערכת תמחק אותם ותתקין את עצמה או תשאיר אותם ותתקין את עצמה? תודה מראש חגי.

9. Started by ShahafH,

לא יודע למה זה קרה אבל פתאום כשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור את היוזר שלי ויש לי רק אחד אז זה לא אמור להופיע.. איך אני מגדיר חזרה שזה יבחר לבד וידליק את המחשב כרגיל?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש שהגיע בלי מערכת הפעלה ואני אמור להתקין עליו את הווינדוס... עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. מה אני מתקין קודם? את הדיסקט של הביוס או את הווידוס? 2. האם תוך כדי ההתקנה אני יוכל לבחור כמה כוננים קשיחים יהיו למחשב ואת גודלם? 3. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת בנוגע להתקנת ווינדוס פעם ראשונה למחשב? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ydyehuda,

שלום ממה זה יכול לנבוע כל בזבוז המשאבים? יש לי P4.2.4_HT עם ערוץ 800MHZ וחצי גיגה ראו קובץ מצורף תודה יהודה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  12. בכל פעם שאני מדליק ת'מחשב עולה לי המסך פתיחה עם ה-USER ואז צריך ללחוץ עליו בשביל להיכנס לווינדוס אם אני יבטל את האפשרות "השתמש במסך הפתיחה" אז המחשב יהיה בסיכון מבחינת ווירוסים וכו' או שזה בכלל לא קשור ??

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  13. Started by proevo4ever,

היי, קיבלתי לפטופ Lenovo x260. קראתי ביקורות באינטרנט שהסוללה אמורה להספיק ל-15 שעות... כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 PRO ולא מתקרב ל-15 שעות מקסימום 8 בלחץ. יש סיכוי ש WINDOWS 10 יחסוך לי בזמן הסוללה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי צ'יפ i850 ויש באתר של אינטל כמה אפשרויות עדכון כאשר אני נכנס לאופציה של הלוח אם שלי שם -D850MV אז יש שם עדכון ישן משנת 2001 כאשר אני נכנס לאפשרות עדכון chipset 850 שזה הצ'יפ של הלוח.... יש שם עדכון לשנת 2004-2005 אז אני לא יודע אם זה העדכון שאני צריך או זה של הלוח הישן יותר .... http://img167.imageshack.us/my.php?image=intel18ql.jpg http://img104.imageshack.us/my.php?image=intel21zh.jpg

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  15. היי אני לא מוצא באתר של מיקרוסופט את החבילה של הx64 יש רק את הx86. האם החבילה של הX86 מתאימה לשילוב על דיסק של X64??? האם יש mUI לX64 שאפשר לשלב עם nLITE?? תודה לעונים... :yelclap:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כאשר כותבים דואר חדש (אפליקצית הדואר בממשק המטרו) הטקסט לא מיושר לימין.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by vadim888,

היי אני חדש פה... אני חייב לדעת איך מפרמטים את המערת ההפעה שיש לי שהיא 98 ומתקינים אותה מחדש דרך הדוס אני לא יודע בבקשה עיזרו לי או תסבירו לי או תתנו לי מדריך לזה(קישור למדריך בעברית) בבקשה בבקשה תעזרו לי מהר בדחיפות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. האם ניתן לשנות את גודל הפונט (בויסטה) מלבד שינוי הDPI ?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by Buffer,

היי, בגלל שהרמקולים שלי רוב הזמן על ווליום גבוה ואני משנה את העוצמה דרך הנגן, אז קורה לי הרבה שהצלילים של XP נשמעים ממש חזק ומקפיצים לי ת'צורה.. איך אפשר להנמיך את זה? או אפילו לבטל לגמרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. שלום המחשב כבר לא עובד כל כך טוב והגיע זמן להתקין חלונות מחדש חשבתי לי אם כבר, אז בהזדמנות לשדרג לחלונות 8. אני רוצה להתקין שוב את 7 ואז ישר לשדרג ל8 השאלה שלי , אם אני אקנה את הגרסה הזאת, זה בדיוק מה שאני צריך ? אני כרגע על 7 עם 64 ביט http://ksp.co.il/?uin=17364 מה דעתכם? ובכלל זה גרסה טובה או שזה משהו הכי פשוט שקיים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היי לא כלכך מצאתי איך ליצור DOK שברגע שהמחשב יבקש סיסמת כניסה הכנסת ה-DOK תגרום לפתיחה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by forMR,

שלום, יש לי Vista Premium ויש משהו ממש קטן שמאוד מציק לי ואני לא מבין מדוע זה קורה. הבעיה היא בתפריט start, הזה שלמטה, שם יש כלמיני shortcuts ויש אפשרות לשנות את מיקומם - להעביר shortcut מסויים למעלה/למטה וכן הלאה (יש לציין שאני משתמש ב-classic start menu)... אז בתפריט הראשון של start ובתפריט הפנימי שלו - programs, אם אני משנה את סדר shortcuts והתיקיות, זה לא שומר את זה (מספיק לעשות restart או log off והכל חוזר לעצמו - לפי איך שויסטה מסדרת את זה ולא לפי מה שאני סידרתי) - בשאר התיקיות הכל עובד כמו שצריך והסדר שאני מגדיר נשמר. מישהו יודע מודע זה ככה ואיך אפשר לעשות שסדר שאני מגדיר ישמר? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by Eden 6600,

אחרי שפירמטתי את המחשב בפעם הראשונה לבד יש לי בעיה עם העברית. מאיפה אפשר להוריד עברית למערכת הפעלה? אני לא מתכוון שכל הממשק יהפוך לעברית, רק לכתיבה (במצב הנוכחי תוכנות כמו דפדפן ומסנגר מציגות עברית הפוכה גם כן...)

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by shabo,

שלום, ביטלתי לאחרונה את העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, לא רציתי שהוא יוריד לי עדכונים אוטומטית למחשב.. הבעיה היא שכל הזמן מופיע לי האייקון של המגן האדום שמתריע לי על זה.. וזה מציק.. איך אני מעיף אותו משם בלי לבצע עדכונים אוטומטיים לווינדוס?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by edenbd,

http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg נהיה לי באיקוניים בשולחן עבודה מין צל כזה לכל דבר, ניסיתי להיכנס למאפיינים->מראה->מתקדם ולשנות שמה אבל זה לא משנה לי בכלל. אם מישהו יודע איך עושים שזה יהיה שקוף, יעזור לי מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.