עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Moooshe,

ב- Winsupersite מופיע review מלא בפרטים מעניינים ו- screenshots על מעה"פ הבאה מבית מיקרוסופט. http://www.winsupersite.com/reviews/longhorn_alpha.asp לכל אלה שחשבו (בטפשותם) שלא תבוא מערכת הפעלה נוספת אחרי XP...

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by ELiA,

רציתי לדעת אם המחשב שלי יריץ ויסטה חלק וכדאי לי לעבור להשתמש בתוכנה או לא אני מתכנן להתקין ויסטה הום פרימיום 32 המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0 ג'יגהרץ 2 ג'יגה DDR2 GEforce 6600le 256mb דיסק קשיח 80 ג'יגה. תודה :]

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. מקודם היה לי מסך כחול ל XP וזה מאוד מעצבן זה פעם שנייה שזה קורה לי ואני לא יודע איך להיפתר מזה ???....

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by yossi-R,

I instelld the win xp pro and i dont have hebrew input what can i do that i will have a hebrew support? tnx

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by גיימרית,

יש לי על מחשב מסויים 2 HD, שעל אחד מהם כבר יש XP, אני רוצה איכשהו מתוך ווינדוז להתקין גם על הדיסק השני כדי שאוכל אח"כ לחבר אותו למחשב אחר כדיסק יחיד. אני לא יכולה לעשות זאת בדרך הקלאסית (לעלות מתוך ה-CD ולבחור בPARTITION מסיבה ארוכה מדי לפרט עכשיו, אלא אם תתעקשו מאוד) - כך שאני רוצה לדעת האם ישנה דרך לעשות מה שציינתי במשפט הראשון? רוב תודות לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by matan13,

יש דרך בה אני יכול לגלות סיסמא ששמורה ב-cache של ה-9 IE ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. YO טוב אז ככה כשהתקנתי ת XP PRO ההתקנה יצרה לי משתמש ברירת מחדל ששמו Administrator והוספתי עוד יוזר לאחותי. בעבר, ניהלתי 2 יוזרים אך לא זכור לי שההתקנה יצרה משתמש בשם Administrator. כעת, כשאני מפעיל את המשחב הוינדוז עולה ישר ליוזר Administrator - בעיה ראשונה בעיה שניה היא שלא ניתן למחוק את היוזר הזה, גם כשאר אני מתחבר דרך היוזר השני (שיש לו הרשאת אדמין כמובן) ניסיתי ליצור עוד משתמש עם הרשאת אדמין ולא ניתן למחוק את ה Administrator. עוד דבר, כאשר אני עושה log off, אני לא רואה יותר את ה Administrator ב welcome screnn אלא רק את היוזר השני. תמונה 1 - התנהגות חשבון ה Administrator ב accounts http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload8/users1.JPG תמונה 2 - התנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ninja,

מישהו יודע במה זה קשור? איך מסדרים? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by dani,

יש שיפור בביצועים בין SP1 ל SP2?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by dodoboy,

א.אני לא צתליח לעשות חיפוש שאני נינכס לחיפוש מופיע לי רק הכלב וזהו לא מופיע לי שורה לרשום את ערך החיפוש ב.לא ניכנס לי לעזרה ותמיכה ג.וינדוס מדיה פלייר רושם שיש שגיאה פנימית בישום ולא עובד לי והתקנתי מחדש ועדיין אותו דבר תודה לעוזרים........

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by Eyal-Style,

כרגע מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 7 64 BIT על הארד דסיק שעובד במהירות 7200 סל"ד . בימים האחרונים יצא לי לראות כאן בפורום שכדי לנצל את המהירות של ה- UFI שיש לי בלוח אם מדגם Z87X 3DH אני צריך קודם לכן לפרמט את הכונן כ- GPT . כרגע אפשרות ה- UFI מופעלת בביוס וככה גם התקנתי את הוינדוס כשהיא מופעלת אך לא פרמטתי את הכונן למצב של GPT ) אז השאלה הראשונה שלי : במידה ולא ביצעתי את הפרמוט בתבנית הזו האם אני מפסיד הרבה ביצועים (עליית מערכת בצורה מהירה משמעותית ) האם יש דרך כרגע לשנות את התבנית של הדיסק ללא צורך בפרמוט ? איפה ניתן למצוא "מבחני" השוואה בין מצב בו הוינדוס עולה עם UFI וללא UFI .

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by benp95,

שלום. לפני שאשאל רק אומר שביצעתי חיפוש בפורום קראתי ולא מצאתי דיון שעונה על השאלה שלי למרות שדובר עליו הרבה. ועכשיו לבעיה. רכשתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה גרסה של וינדוס 7 להתקין עליו. הבנתי שיש הבדלים בין גרסת 32 ביט ל-64 אבל ממה שקראתי בפורום ההבדל הוא רק בניצול של הזיכרון. האם זה נכון או שזה תלוי גם בסוג המעבד שיש לי או דברים דומים. המחשב שנקנה הוא נייד מדגם ווסטרו 3500, זה המעבד: Intel® CoreTMi3 Processor 350M 2.26GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache וזה הזכרון: 3GB DDR3 1066MHz dual channel Memory. איזה גירסת וינדוס כדאי לי להתקין. תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Athlon_XP,

שלום לכולם ! לפניי כשבוע הורדתי את העידכון SP1 עבור ה-XP PRO שלי אך כאמור הבנתי שזה לא ממש עידכון שבאמת עשה את ה-WINDOWS שלי יותר טוב אלא הבנתי שהוא רק נהרס. בכל מקרה יש לי בעייה שדיי מציקה לי והיא: אני לא מצליח לסגור את ה-WINDOWS MSN שלי ! לפניי שהורדתי את העידכון יכולתי לעשות קליק ימני ויציאה (יעני לסגור את התוכנה) אך עכשיו אני לא יכול לסגור ((((( יש לי הודעת שגיאה כזאת: "קיימים ישומים אחרים המשתמשים כעת בתכונות הניתנות על-ידי Windows Messenger. ישומים אלה עשויים לכלול את Outlook, Outlook Express, MSN Explorer ו-Internet Explorer".

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by DisCus,

שלום לכולם. התקנתי אתמול את Windows 8 בגרסת הניסיון לצורך התנסות בה, ההתקנה הייתה על מחיצה נפרדת שיצרתי בשביל מערכת ההפעלה הזאת, בעוד שבמחיצה הראשית שלי מותקנת Windows 7 - מערכת ההפעלה הראשית שלי שבה אני משתמש תמיד. זה לא מכבר הסרתי את המחיצה המשנית שלי (שעליה מותקנת ה-Win8), אך כשאני מפעיל את המחשב מסך ההתחלה הוא של Windows 8 ומופיעה שגיאה האומרת שיש בעיה עם האתחול של מערכת ההפעלה. ורק כשאני לוחץ F9 אני עובר ל-Windows 7. להלן סרטון שממחיש את זה (תתעלמו מהמנגינה ברקע): ובקיצור: כיצד ניתן להעלים את הקטע עם Windows 8 ולהגיע ישר לטעינה של Windows 7? אחרי הכל, אני הסרתי את המחיצה שעליה מערכת ההפעלה הזאת הייתה מותקנת...

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by yardenp4,

קראתי בעוגן את האשכול על ההבדלים והמאפיינים ועדיין אני לא מבין. יש לי מעבד core i3 וזיכרון פנימי של 2gb 1. האם במצב הנוכחי אני יכול להתקין 64 bit ? 2. אם זה לא מומלץ, האם לדעתכם שווה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרון רק בשביל להתקין את ה 64bit ?? תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  16. שלום לכולם, לפני זמן מה ניסיתי (ברוב טיפשוטי) את מערכת ההפעלה VISTA BETA. עכשיו שגיליתי שזו הייתה טעות, התקנתי מחדש XP וגיליתי מספר בעיות, מערכת ההפעלה VISTA שינתה את הסיפריות הקודמות שלה לwindows.vista ככה שיש לי סיפריה שיש בה את כל הוינדוס ואת כל ה Program Files', ואי אפשר למחוק אותם!! המחשב מציג לי הודעה : "cannot delete ACW: Access Is Denied" שזה בעקרון קל להבין, אין גישה ולא ניתן למחוק את הקבצים, ניסיתי להכנס למחשב בתור ADMINISTRATOR אבל זה לא עזר, אני צריך את עזרתכם, לדעת איך בדיוק אני מוחק את הסיפריות הללו שלוקחות לי מקום רב במחשב, בתודה מראש לכל העונה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by ItachiSan,

היי, כשאני מנסה לנגן סרטים בוינדוס 8 התוכנה קורסת ואני מקבל הודעה שלא ניתן להפעיל את הקובץ המבוקש (מצורפות תמונות). הקבצים בסיומת .TS (סרט DVD) וגם .AVI ועובדים על וינדוס 8 בלי בעיות. ניסיתי לפתוח את הקבצים עם כמה נגנים (VLC PLAYER, BS PLAYER, GOM PLAYER, WINDOWS MEDIA PLAYER). בנוסף ניסיתי להתקין את חבילת המקודדים של שארק אבל גם זה לא צלח... http://www.filehippo.com/download_windows_7_codecs/ קראתי ברשת שהרבה אנשים נתקלו בתקלה הזו, ואנשים מעלים ספקולציות שמיקרוסופט חסמו את האפשרות לנגן סרטי DVD בוינדוס 8. אני יודע שזה שטויות כי בעבודה שלי יש לי מחשב עם וינדוס 8 והסרטים עולים שם בלי בעיות.. למישהו יש רעיון? עוד מישהו נתקל בתקלה הזו? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום . אני במחשב השני באמצע התקנה וכל הזמן קופץ לי החלון הזה : http://moshe121.root.co.il/PC050205.JPG לא מפסיק ואם אני לןחץ לא זה חוזר ושוב לא ואז זה נתקע ומראה מסך שחור ואם אני לוחץ כן זה גם מראה .. לא יודע מזה ? תעזרו לי .. תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by interfan7,

שלום, בשעה טובה התקנתי חלונות 7 במאקבוק שלי. אני מודאג לגבי עניין חומת האש? האם ניתן לסמוך על המובנה של חלונות 7? במיוחד כשמדובר בפאקטים שיוצאים החוצה, כי ב-XP היתה לי חומת אש אשר כברירת מחדל חסמה את כל היציאות, אלא אם אני אישרתי. ככה אני רוצה גם בחלונות 7.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by KoDkOd,

השאלה היא כזאת,נגיד אני פועל על משתמש מסויים,ואני מתכנן לפרמט,השאלה אם אפשר לשמור[לצרוב] את המשתמש שאני יכול להתקין\להשתמש במשתמש שכבר קיים ושמרתי ?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by gal,

בכל פעם שאני נכנס למשחק לשחק כשאני יוצא לדסקטופ אני מקבל התראה של low virtual memory!!! יש לי שתי שאלות:1)האם יכול להיות שזה משפיע כשאני משחק זה מאט את המשחק והכל זז בslow motion 2)איך מתקנים את זה למצב שזה לא יקרה עוד פעם המחשב שלי:מעבד 1.4 פנטיום 4 זכרון-256 rdram כרטיס מסך-אסוס gf4 64 mb ddr (עם דריברים מעודכנים) בתודה גל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יצרתי יוזר נוסף,אורח, בלפטופ כדי שאחרים יוכלו לגלוש. משום מה, אין אפשרות לכתוב באנגלית באינטרנט, לא בIE ולא בפיירפוקס. לעומת זאת, אין בעיה לכתוב באנגלית בוורד. ביוזר שלי כאדמינסטרטור, אין בעיה כזו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, במחשב שלי רצים המון המון Processes. אני רוצה לאסוף את השמות של כל ה Processes לקובץ Excel ואח"כ לבדוק ב google מה עושה כל Process ו- Process. איזה פקודה יכולה להציג לי רשימה של כל ה Process בחלון Comand Prompt או לייצא רשימה של כל ה Process לקובץ TXT או Excel?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by MicroChip,

מותקן לי XP במחיצת C ואני רוצה להתקין ויסטה במחיצת D (כך שאוכל להפעיל את המחשב אז אני אוכל לבחור בין ויסטה לXP),אני משאיר ת'XP הותיק לאח שלי כי הוא לא מוכן לעזוב אותו בגלל הדעות הפרימיטיביות שלו. בקיצור ישר ולעניין: האם אוכל להתקין ויסטה ביטא על בסיס יומי במחיצת D ושלא ימחק כלום במחיצת C? האם יש אותו מקום במחיצת D כמו שיש במחיצת C? (אני מדבר על האר-דיסק)...

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by arik100,

אוקיי אז ככה נכון שעושה על קובץ הסתר/HIDE אז הוא לא תמיד מוסתר כאילו אם בהגדרות כתוב SHOW HIDDEN FOLDERS אז הוא יהיה כזה שקוף ואם כתוב HIDE FOLDERS אז לא תראה אותו אז אצלי יש בעיה ברגע שאני עושה על קובץ HIDE אז אני לא רואה אותו וכשאני הולך להגדרות תיקיה אני רואה שזה על SHOW HIDDEN FOLDERS וכשאני מנסה להעביר את זה ל HIDE FOLDERS זה לא עובד ונשאר על SHOW FOLDERS אבל זה לא מראה את המוסתרים למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.