Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני שואל כאן בשם חבר שלי שהבעיה היא אצלו. חבר שלי התקין היום דרייברים חדשים של NVIDIA, בזמן ההתקנה, הרזולוציות שלו במחשב התחילו להשתגע, להשתנות במהירות ובסוף ההתקנה הרזולוציה היתה גבוהה מאוד, לא רגילה. לאחר הריסטרט המחשב עלה בסדר, עם המסך של הWELCOME. ניתן לשמוע שהמחשב עלה כמו שצריך, צליל הכניסה לווינדוס קיים, צלילים של תוכנות שעולות עם המחשב קיימים, אז הבעיה היא שמרגע שנגמר מסך הטעינה של הWIN המסך נעשה שחור. חשוב לציין גם שניסינו המון המון דברים, המחשב לא עולה בSAFE MODE (נתקע בקובץ Mup) ניסינו לעשות REPAIR עם הדיסק אך לא הבנו מה לעשות, האם ישנה דרך לאפס את הרזולוציה מבלי להיכנס לWIN עצמו? דרך DISK BOOTABLE אולי? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס ויסטה ויש כמה דברים שאני לא מבין אז ככה: דבר ראשון אני רוצה להפוך את הויסטה לעברית, הורדתי mui לויסטה אולטיימת ולא הצלחתי להתקין אותו, נכנסתי לאפשרויות שפה, ואז התן שפה, ושמה שהוא כתב בחר תיקיה שהשפה נמצאת שם, אז לא מצאתי את התיקייה כי הקובץ לא היה בתיקייה אלה הוא סוג של קובץ מיוחד כזה, אז מה שאני שואל אי אני הופך את הויסטה לעברית, כי לא הצלחתי עם הmui והלכתי לפי כל מיני מדריכים ועדיים לא הצלחתי. דבר שני: התקנתי את הויסטה ואני רוצה להשים את השעון בצד כמו בכל מיני תמונות שראיתי, כאילו שהשעון יהיה על הדסקטופ. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?? או לפחות להחזיר את כל השירים שהיו לי במחשב? :s05:
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התוכן בכותר ^ תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i've been installing some new programs last night (mostly visual aids such as objectdock and objectbar, samurize, etc') and i'm having problems writing in herbew now. in word, for example, alt+shift does not switch between languages as it used to do, and i can only do it using ctrl+shift. things get worse here or in icq messages, as i cant switch to hebrew at all. all the control panel options seem to be normal
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בתחילת שבוע הבא מחשב חדש, רציתי לדעת איזה גרסא של מערכת ההפעלה החדשה כדאי לי להתקין, 64/32 ביט ומה ההשלכות של כל בחירה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סקין טוב לוונדוס XP שנראה בדיוק כמו ויסטה לא משהו שיכביד על המחשב וייתקע אותו אחר כך. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי איחוי דיסק לשני הכוננים במחשב שלי ויש קבצים שלא ניתנים לאיחוי. כיצד ניתן לפתור את זה ? ראו קבצים מצורפים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה המצב חברה???. מישהו יכול ללמד אותי איך מתקינים וונדואוס אקס פי לאחר פירמוט??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מבקש עזרה בפתרון הבעיה. בשדרוג מ sp2 ל sp3 כ.מסך נעלם ולא מוכר במערכת ואין אפשרות להתקין דרייבר. כרטיס מסך מסוג GForce FX5200 של חברת NVidia נעלם מהמערכת . התקנת דרייבר שהייה בשימוש לפני השדרוג מפיק הודעת שגיאה שאין כרטיס מתאים להתקנת דרייבר. נתוני המחשב: פנטיום 4 2.4mHZ דגם לוח אם - p4m266 Chipset - via p4m 266(vt8751) הדרייבר שבימוש - NVidia 71.89 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש אפשרות ב WIN 7 שיחליף רקעים אוטומתית כל כמה זמן , הבעייה אצלי היא שכל פעם שהוא מחליף את הרקע הוא ממזער את התוכנה/משחק שבו אני נמצא כרגע. יש לזה איזשהו פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף החלטתי להסב את XP לעברית אבל נתקלתי בבעיה. בשעת התקנה אני מקבל הודעות שקבצים מסויימים אינם נמצאים בספריות הנכונות. למשל הודעה שקובץ apphelp.sdb.mu_ לא נמצא. בבדיקה מתברר שקיים קובץ בשם apphelp.sdb בספריה הנ"ל וכך זה עם כל הקבצים. הההתקנה מחפשת אותם עם הסיומת mu_ בעוד שבפועל היא איננה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציע פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה 10.1/directx 10 עובד על הSP3? או שזה רק על ויסטה sp1? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את הXP PRO לוקח לה המון זמן יחסית עד שהיא מעלה את התוכנה עצמה - היא מריצה את הריבועים הכחולים במלבן הרבה זמן וזה מציק.. אני מניח שזה נגרם מהעלעת דרייברים, למרות שהתקנתי אותה רק לפני כמה ימים.. יכול להיות שזה בגלל שבחלפתי בין חוטי ה-IDE? היה בלגן בכבלים וראיתי שהIDE הראשי היה מחחובר לCD והמשני לדיסקים. כמו- כן, האם יש חשיבות לסדר החיבורים של הדיסקים בכבל הIDE עצמו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 BIT HOME PREMIUM... הייתה לי בעיה שלמה עם הכונן קשיח, החלפתי אותו והכול עובד עם XP, מצוין. עכשיו, אני מנסה להתקין את הVISTA והוא כול הזמן נתקע לי באותה נקודה להלן: מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא פשוט לא נותן לי לסמן את הוי.. ברגע שאני לוחץ על העכבר בקטע הזה (לא משנה איפה) המסך פשוט נתקע.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להעלים את שורת המשימות בויסטה לגמרי ולא במתכון הנוכחי של סמן למטה וזה קופץ
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התקנתי והסרתי את dark mesiah (משחק) ואז התחילו את הבעיות (נראה לי) בדקתי וירוסים טורג'נים עיזרו לי
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך עדיף לחלק מחיצות לכונן 250GB? אני לא רוצה יותר משתיים.. אבל השאלה היא כמה אני יקצה למחיצה של הווינדוס שבה בעיקר אני יתקין רק תוכנות ובמחיצה השניה משחקים הורדות וכו'... אז כמה לדעתכם כדי להקצות לכל אחת מהמחיצות?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתכוון לאלו ששיפרו משהו במהירות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול כאשר הדלקתי את המחשב, הופיע לי מסך כחול ואחרי כמה הפעלות מחדש הודעת השגיאה שעקב מחסור בקובץ מערכת ההפעלה לא יכולה להעלות את הWindows. ביצעתי Windows repair מתוך Windows 7 אך גם זה לא עזר, נאלצתי לבצע פירמוט למחיצה עלייה מותקן המערכת ההפעלה. הבעיה שלא היצלחתי לגבות דבר מכיוון שלא יכולתי לגשת אל הקבצים עקב הבעיה. ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר את תיקיית My Pictures שנמצאת בתוך Personal folder על כונן C שפורמט. אגב ניסיתי כמה תוכנות לשחזור אך הם לא הועילו כלל במיוחד התוכנה המוכרת Recover my file pro שלאחר החיפוש מופיעה ההודעה: .Division by zero אשמח אם תעזרו לי כי מדובר בתיקייה חשובה מאוד! ברשותי מערכת הפעלה מסוג Windows 7 ultimate באנגלית ומחשב מסוג Intel® Core™…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות בIE7 שאני ילחץ זה יעשה .co.il? במקום ה.com שהוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. אני חושב ששורת הנושא ממצא. בעקרון, כדי להאיץ את משך הזמן שלוקח לפראנויד להריץ מספר סריקות [maleware, AV, Search and Destroy, Avast, וכן הלאה], איזה מן הרכיבים הוא אשר משפיע? תודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כך שכאשר אני נכנס לוינדוס ביוזר שלי אני אתבקש להכניס סיסמא.. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-