עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MightYaad,

אני הרבה זמן משתמש בXP והכל טוב ויפה.... אבל מסקרן אותי לדעת איך vista ואם כדאי לעבור אליו...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המחיצה היא FAT32 אני מקווה שפה זה המקום תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אשמח לסיוע - מה כבר ניסיתי: 1. עם XP עברית 2. TAO EXDOS 3. DOSBOX עם קבצי עברית אני מאוד גמיש מבחינת מערכת הפעלה אין לי בעיה עם גרסאות מכונה וירטואלית תודה, גבריאל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אנשים... יש לי seagate 20 GB מותקן אצלי win xp כל פעם אחרי פורמט הכל מצויין אבל אז אחרי כמה זמן הוא מתחיל להציג לי נתונים לא נכונים לגבי המקום פנוי שיש לי למשל בכונן D שעליו מותקן ה XP עכשיו צריך להיות לי 2 ג'יגה פנוי בהתחלה זה היה ככה אבל כל כמה זמן הוא מראה לי פחות ופחות למרות שאני לא התקנתי שום דבר בזמן האחרון גם בכונן E ששם אני שומר את כל הדברים כמו מוסיקה סרטים משחקים וכל זה... הוא מראה לי 2 ג'יגה פחות ממה שהוא צריך... מקווה שתוכלו לעזור לי...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by r.b.y,

שלום העברתי תמונות מהאייפון למחשב למצב ההתחל של המחשב אני לא מצליח להעביר את התמונות לדיסק חיצוני או לשולחן עבודה מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איזה פקודה רושמים ב-RUN עלמנת לראות את כל התוכנות שנפתחות מתי שהמחשב נדלק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by homart,

שלום! נסיתי אתמול לפרמט את המחשב אך זה לא כ"כ הלך לי, בגלל כל מיני סיבות קטנותומוזרות... בד"כ אני מפרמט את D ידנית מהווינדוס ואת C אני מפרמט באמצעות דוס, מה שקורה בד"כ זה שכשאני מכניס את התקליטור של הוונדוס ומפעיל את המחשב מחדש אז המחשב נותן אפשרויות להתקנת הווינדוס לפני שהוא מעלה את מערכת ההפעלה שמופעלת כבר על מחשב, זה מה שחבשתי לעשות גם הפעם רק שהפעם המחשב לא התייחס לדיסק שבכונן והעלה ישר את מערכת ההפעלה, אז אמרתי לעצמי שאני יתקין את הווינדוס מחדש ואשתמש בפירמוט של ההתקנה הוונדוס... אבל, בגלל שהיה לי דיסק של ווינדוס בגירסא יותר חדשה ממה שיש לי בחמשב, אז כשהוא התקין את מערכת ההפעלה החדשה הוא לפני זה פירמט את כונן D שבכלל היה כבר מפורמט, ולא פירמט את C כמו שתכננתי כי הוא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by xena,

היי... כרגע ה XP שלי יכול לקרוא עברית ואנגלית בכל מצב ובכל תוכנה. האקספלורר והסייר יכולים לקרוא עוד הרבה שפות אחרות, אך לא כך עם שאר התוכנות שלי. איך אני עושה ששאר התוכנות גם יקראו שפות אחרות? עם אופיס גם אין לי בעיה. מה שולט בדברים האלה? הגדרות הפונט של התוכנה לא עזרו לי. xena

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by hassid_hassid,

שלום רב. אני מנסה ליצור USB בו אוכל להכניס מס' התקנות של מערכות הפעלה. מצאתי תוכנות שעושות זאת (כמו yumi וכדו'), אולם בכל התוכנות הנ"ל, ניתן לשלב רק בין גרסת windows 7 אחת עם כל דבר אחר (נגיד שתוכל להתקין מה-USB גם windows 7 וגם xp או כל תוכנה אחרת), אבל משום מה בכל התוכנות האלה, אני לא מוצא אפשרות להכניס 2 גרסאות של windows 7 (לדוג' שתהיה לי אפשרות גם ל64 וגם ל-32 או ultimate ו-home premuim). אני יודע שאני יכול לערוך את קובץ הISO בעצמו, שדרכו אני אוכל להתקין את כל הגרסאות אבל מכיוון שהקבצים שלי מתעדכנים אחת לחודש-חודשיים, וזה תהליך הרבה יותר ארוך, אני מעדיף לפתור את זה באמצעות multiboot "פשוט" ל-USB. תהיתי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לאפשר לי לבחור בין מס' התקנות של wind…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ophir555,

אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ybe,

התקנתי את המחשב מחדש ואני מעונין לחלק את הכונן הקשיח לשניים.חלק אחד עבור מערכת ההפעלה ודרייברים בלבד וחלק שני עבור כל השאר. גודל מערכת ההפעלה win xp pro כ-2G , חשבתי להקצות לכונן C כ-3G .ואז קראתי שצריך להשאיר ל-swap file שטח זכרון השווה בגודלו ל-3 פעמים הזכרון הפנימי, כלומר כ-1.5G . האם אכן זהו שטח הזכרון הנדרש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. חבריה שלום פתאום לאחר תקופה ארוכה של שימוש בתוכנה מקבל הודעה שיתכן והתוכנה לא חוקית איפה אני יכול לאתר את מספר הסידורי שהוזן לי למחשב לבדיקה עברנו דירה ואני לא מוצא את הדיסק אשמח לקבל סיוע בברכה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.inbarhovav.com/2009/02/blog-post.html החלפת כפתורים במקלדת (תמונה): http://www.inbarhovav.com/2009/02/blog-post_06.html החלפת כפתורים בעכבר: http://www.inbarhovav.com/2011/09/back-forward.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by niva401,

לאחר העלאת מ"ה אני מקבל מסך ריק עם סימנים מוזרים (ראה קובץ מצורף) במקום את שולחן עבודה מצב SAFE MODE תקין, וגם בדקתי וירוסים ורוגלות- מה עוד נשאר לבדוק לפני התקנה מ"ה מחדש? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי מחשב חדש, ואני צריך העביר קבצים מהמחשב הישן לחדש. חיברתי תהארדיסק בתור SLAVE והוא התחבר טוב, אבל שאני מנסה להעתיק קבצים או להיכנס הוא רושם שאין לי הרשאה. מה לעזאזל? עריכה: לקובץ יחיד הצלחתי, אבל משום מה לתיקייה הוא לא נותן לי... מה לעשות, בבקשה אני חייב עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BlackBird71,

כמעט כל מה שאני עושה עולה לי מסך כחול ורשום בו dumping physical memory to disk אפשר לסדר את זה? והנה ההקבצים של הminidump http://hotfile.com/dl/69124361/b5bf58f/MINIDUMP.rar.html [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי לכולם ! רבים נמנעים מלעדכן את הגירסה ( build ) של חלונות 10 שלהם בגלל סיבות טובות, שכן לא מעט , אם לא תמיד, עדכון שכזה מביא איתו צרות ובעיות חדשות. אממה ? מיקרוסופט החליטה שהיא יודעת טוב יותר מה טוב עבור הצרכן ולכן דוחפת עדכון KB שלא ממש משאיר הרבה אופציות. https://betanews.com/2020/08/31/microsoft-windows-10-kb4023057-forced-upgrades/ לידיעתכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by viper_sb,

אני מנסה להתקין עדכון SP2 ידני שכבר מותקן בתחנה SP1 מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by wollmann,

אני מחליף לוח אם הלוחות עם צ'יפסטים שונים: אחד VIA KT400 והשני nForce2. האם אני אצטרך לשים windows מחדש?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, במידה ואני מחליף חומרה במחשב..לוח, מעבד, זיכונות, המע' הפעלה תעבוד בלי בעיות? לפי חיפוש בגוגל וגם פה באתר, הבנתי שהמע' הפעלה אמורה לעבוד מגירסת ויסטה ומעלה, אבל... בעבר ביצעתי שינוי חומרה (לוח ומעבד בלבד), והיה מותקן אצלי WI8.1 ולצערי אחרי החלפת החומרה מע' ההפעלה לא עבדה ונאלצתי לבצע שוב התקנה. העניין הוא שיש לי סיריאל לWIN8, אבל אחרי ששידרגתי לWIN10 לא קבלתי סיריאל ואני מעדיף לא לבצע התקנה של WIN8 ואז שידרוג (סתאם טרטור). יש אפשרות ליראות\לקבל את הסיריאל של הWIN10? (על כל צרה שתבוא) פשוט היה לי ניסיון עם החלפת חומרה וזה קצת מרגיז היה להתקין שוב את המע' הפעלה, שלא נדבר על חלק מהתוכנות שהיו מותקנים אצלי והם לא עבדו וגם אותם נאלצתי להתקין שוב. תודה מראש לעוזרים. עריכה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט ואני לא מצליח להפעיל את הממשק AERO נעזרתי בעזרה של ווינדוס (F1) ובאחד השלבים כתוב שם ככה: To change the color scheme to Windows Aero Click to open Appearance Settings. In the Color scheme list, select Windows Aero, and then click OK. אבל כשאני עושה את זה, לא מופיעה לי האפשרות Windows Aero

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NAND,

שלום, יש לי שני כונני HDD ועל אחד מהם הייתה מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7 מקורית, ואז עשיתי שדרוג לווינדוס 10 בחינם מקורי. הבעיה שכרגע אני מעוניין לעשות פרמוט לשני הכוננים האלה ולהתקין ווינדוס 10 מקורי על SSD חדש שאני קונה בקרוב, איך זה אפשרי להעביר את ה-10 המקורי שהיה לי ל-SSD החדש שאני קונה? לפי מה שהבנתי, אם אני מפרמט את ה-HDDים האלה הכל נמחק כולל מערכת הפעלה המקורית שהייתה לי. אין לי סיריאל, אבל המערכת הפעלה מקורית. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

שלום, קיבלתי הרד דיסק חדש והייתי רוצה לחלק אותו, בדוס הייתי עושה את זה עם FDISK אבל איך עושים את זה בחלונות? תודה. יאיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ככה... יש לי לוח אם של אייביט שקניתי לפני ארבעה חודשים בערך ומידי פעם כשאני מכבה את המחשב השעון של הווינדווס משתנה לי. אני לא חושב שזה ביגלל הסוללה כי הלוח אם הוא דיי חדש, וגם עשיתי סינכרוניזציה עם השעה של ווינדווס (מה שיש ב Date and time properties). יש הצעות??? :-\

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם! הסיפור קצת מוזר והרי הוא לפניכם: המדפסת שברשותי היא hp officejet 8500. התקנתי אותה על המחשב הנייד שלי, שעליו windows xp והיא עובדת מצויין. גם כשהתקנתי אותה, לראשונה, על המחשב החדש שלי שיש לו WINDOWS 7 64BIT היא עבדה מצויין (ללא צורך בדרייברים) הבעייה החלה כאשר, בעקבות תקלה טכנית במחשב, פירמטטי והתקנתי את הווינדוס מחדש. הכנסתי שוב את המדפסת והיא הותקנה כרגיל, אך אף מסמך שאני שולח להדפסה לא מודפס! אפילו לא מופיע חיווי שיש תקלה כלשהי! הוא פשוט אומר לי שהמסמח הודפס! התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר לWIN7 64 שנמצא באתר HP אך ללא הועיל- אולם בתכנת השירות של HP מופיע שהמדפסת מקוונת, היא מראה כמויות צבע ואפילו מצליחה להדפיס(!) דפי כיול, בדיקה למדפסת, אך לא דרך שום …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים