עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BlackDragon,

I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000? Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום חברים, רציתי בבקשה לברר איזו מערכת הפעלה עובדת יותר מהר,XP SP2 PRO או XP MEDIA CENTER? האם יש לכם כתבות או מאמרים בנושא?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Nitro Viper,

לא נראה לי שיש דוס בWIN XP. אז איך מפרמטים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים כאשר אני מאחד קבצי WMF באמצעות Easy Video Joiner, אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח "Access violation in module ntdll.dll". אחרי שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש, אני יכול לאחד את הקבצים שניסיתי לאחד מקודם. אבל, כאשר אני מנסה לאחד קבצים אחרים, אני שוב פעם מקבל את הודעת השגיאה הזו. הודעת השגיאה לא מופיעה תמיד. לפעמים ניתן לאחד קבצים מספר פעמים ללא הודעת שגיאה, ובפעמים אחרות הודעת השגיאה מופיעה אחרי כל ניסיון שני של איחוד קבצים. מה גורם ל-Access Violation? מה תפקידו של הקובץ ntdll.dll? איך אפשר לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shayh,

היי, אני לפני קניית מחשב חדש. אני רוצה לדעת האם זה חוקי (מבחינת הרישיון) להעביר WIN XP HOME וOFFICE 2007 מהמחשב הישן (להפסיק להשתמש בו בכלל) למחשב החדש. הרישיון עדיין יהיה בתוקף? צפויות לי בעיות כלשהן? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shiranosh,

שלום לכולם ... יש לי ווינדוס 7 ובאמצע צפייה ביו טיוב הופיעה לי ההודעה הזאת "display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered " מה זה אומר?ומה עליי לעשות? ניסיתי קצת לחפש בגוגל אבל לא כל כך הבנתי..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by KingYes,

שלום לכם. קניתי עכשיו כונן SSD חדש, והתקנתי עליו מערכת הפעלה ווינדוז 7 (אולטימנט). התקנתי את הווינדוז על ה-SSD.. והכל עבר כמו שצריך, אבל מתברר שאת ה-BOOT הוא התקין על הכונן הישן. האם יש דרך להתקין BOOT עכשיו על ה-SSD שלא אצטרך את הכונן הישן? אם כן, מה הדרך הקלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by apelzig,

היי לכולם, ב- Win8 לא היה ניתן להפעיל חלק מן האפליקציות ואת החנות של מיקרוסופט בגלל רזולוציית מסך קטנה מ- 1024x768 (רז' מקסימאלית במסכי 10' היא 1024x600). בעיקרון, העדכון של 8.1 אמור לפתור את הבעיה, אבל מישהו יודע איך אפשר להתקין את העדכון ללא כניסה לסטור? אשמח ממש לעזרה - תודה!

9. Started by tintin,

יש לי 2 קבצי מיני DUMP וניתחתי אותם אבל לא הצלחתי להבין מה הבעיה. העלתי את הקבצים בפורמט TXT אם תוכלו לעזור לי להבין את הבעיה זה יהיה מצויין. תודה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. קניתי לפטופ חדש לא מזמן, שהגיע עם vista, ניסיתי להתקין עליו xp במבקום, ובתוכנית ההתקנה קיבלתי הודעה שאין למחשב הארדיסק. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by jackhammer,

יש לי בעיה די מוזרה שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים (אפילו אם אני טוען אימאג' בדימון טולס) הכוננן לא מריץ אותו אוטומטית ואפילו לא משתנה האיקון שאני פותח את המחשב שלי רק אחרי שאני מאתחל את המחשב הוא מחליף לי את האיקונים למה שנמצא בפנים אבל מה שמפריע לי זה שהוא לא מריץ אותם אוטומטית איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yotam360,

http://img79.imageshack.us/i/41362300.jpg/ רציתי להוריד דריבר חדש לכרטיס מסך שלי התחלתי להוריד ואז קפצה לי ההודעה הזאת. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה, וזה לכל הורדה ישירה שאני מנסה להוריד אותה בעיה קופצת. מה יכולה להיות הבעיה? ככה זה נראה IE7 http://img213.imageshack.us/i/73646132.jpg/

13. Started by slrr,

חחחח לא קצת טפשי?? זה אחד הדברים הבסיסיים של כל משתמש!!! אם אפשר הסבר הגיוני להונאה הזאת??? ואם אפשר להחזיר אותו, ואם אפשר אז שזה לא יהיה כאילו צריך להנדס מחדש את התוכנה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכלום ותודה לעוזרים יש לי בעיה של שגיעת התקשרות שמופיעה לי רק כאשר אני לחוץ על תקייה מסויימת לפי הנתיב הבא C:\Documents and Settings\eli כאשר אני לוחץ על התקייה בשם ELI אז קופץ לי שגיעה כזו (מצורפת תמונה) חשוב לציין כי אין לזה שום השפעה שידועה לי לגבי הגלישה שלי אני מחובר דרך ראוטר וגולש תקין יש לי WIN XP SP3 מחשב נייד לנובו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, אז ככה יש לי כמה שאלות בקשר להתקנת מערכות ההפעלה XP וויסטה. 1) האם זה נכון שבקטע שצריך ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA בהתקנת XP אפשרי להשתמש בדיסק און קיי במקום כונן פלופי? 2) אם אני מפרמט מ-XP לויסטה אז אני צריך גם להתקין דרייברים של SATA (ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה)? (התקנה דרך עליית המערכת מהדיסק התקנה...) 3) איך זה יכול להיות שקניתי מחשב חדש (מחשב יחסית פשוט ב-1500 שקל לשימוש באינטרנט ואופיס) והדיסק קשיח היה מחובר דרך SATA וכאשר התקנתי XP לא לחצתי F6 כדי להתקין דרייברים וההתקנה עברה בלי שום בעיה? לעומת זאת במחשב אחר גם כן דיסק קשיח מחובר עם SATA הופיע לי מסך כחול ולא נתן לי להתקין את מערכת ההפעלה? ועוד כמה שאלות שלא קשורות כל כך לשאלות שלמעלה: 4) טכנ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by blackbeard,

שלום חברים רציתי את עזרתכם בנושא הווינדוס 2000 . אני משרת בגוף מסוים שפועל עם מערכת שעובדת רק על פלטפורמה של ווינדוס 2000 הבעיה היא שהווינדוס הזה לא תומך בכל מיני חומרות חדשות יש לי גירסא עם sp4 וזה לא עובד האם יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא גירסא של ווינדוס 2000 התומכת בחומרה כמו בווינדוס XP נ.ב דוגמא לדבר שלא נתמך למשל sata 2 בתודה רון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי במחשב כונן וירטואלי מוזר. ב"מחשב שלי" יש לו סמל של CD-ROM וגודל הכונן הוא 2.25 MB. מצד שני אני יכול לעשות לו Safely remove USB mass storage כמו דיסק-און-קי (ואז הוא נעלם), ובחומרה הוא מופיע כ-Harmony USB 1.1 USB Device. בתוך הדיסק עצמו יש רק קובץ אחד בשם autorun.inf והתוכן שלו הוא: [AutoRun] open=explorer http://www.spaceit.co.il בקיצור זה וירוס כלשהו. הקטע המוזר הוא שפירמטתי את הכונן הראשי (C:) והתקנתי ווינדוס מחדש, ולא נפטרתי מהכונן הזה! אח"כ הרצתי שוב את ההתקנה של ווינדוס (XP PRO אגב), מחקתי גם את C: וגם את D: ככה שלא נשארו מחיצות על הכונן הפיזי, ויצרתי את C: מחדש. אחרי התקנה של ווינדוס - שוב הכונן מופיע! לא ברור לי מאיפה הוא בא... חשבתי על boot sectors או usb de…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by GmaRa,

אהלן אהלן, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, במידה ולא קבלו את התנצלותי מראש . אני מריץ התקנה בפקודת WINNT מתוך DOS מדיסק של WINXPPROSP3 ואני מקבל הודעה: Could not finde a place for Swap File. אשמח לעזרה, תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. קראתי פעם שאם אני מעוניין לשדרג את הויסטה שלי לגירסת 64 סיביות - אז יש לי אפשרות חינמית בהנחה שרכשתי את הגירסה הראשונה במיקרה שלי זה היגיע עם המחשב הנייד שרכשתי אז האם אפשרי להוריד ממיקרוסופט גירסת תקליטור ( מה עוד שלא קיבלתי אחת...כשררכשתי את המחשב) ו64 ביט ? THX

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

שלום, יש לי מחשב ישן שמותקן עליו XP, ואני רוצה לפנות קצת מקום בHD באופן זמני. אני רוצה למחוק כמה קבצים זמניים - ורוצה לדעת מה מומלץ: סבבה, אני אבטל את המצב שינה כדי לשחרר את ה-hiberfil.sys ואצמצם את הזיכרון הוירטואלי (זה יקטין מיידית את ה-pagefile.sys?) אבל מה עוד אפשר לשחרר? יש לי ספריית _restore - איך אני מוחק תא הנקודת שחזור הזו כדי למחוק את זה? ספריית MSOCache - מה זה? יש לי את זה על שתי מחיצות - למה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אשמח לסיוע - מה כבר ניסיתי: 1. עם XP עברית 2. TAO EXDOS 3. DOSBOX עם קבצי עברית אני מאוד גמיש מבחינת מערכת הפעלה אין לי בעיה עם גרסאות מכונה וירטואלית תודה, גבריאל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by zam,

היי. עשיתי למחשב ניקוי קבצים ותיקון שגיאות. לאחר העלייה המערכת עברה את השלב של האייקון של מיקרוסופט, הגיעה למסך שחור ושם נתקעה. המסך שחור ןהסמן של עכבר נראה על המסך. האינדיקטור הכחול ליד הסמן גם עובד מדיי פעם אבל לא יותר מזה. בבקשה עצות. ניסיתי לעשות ריפר (תיקון) אבל גם זה לא עזר. אגב גם במצב בטוח אותו סיפור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Pentium D,

כשאני מדליק את המחשב זה מציג לי מסך שבו אני יכול לבחור לאיזה משתמש להיכנס, מכירים את זה? עכשיו הבעיה היא שכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו זה חוזר לעמוד הזה ואז האינטרנט מיתנתק. ועכשיו אני לא יודע איך לבטל את זה. הנה התמונה:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gil_st,

חפש בהסרה/הוספה של תוכניות אם יש אפשרות להסיר את החייגן של זנב (מי בכלל צריך את זה ?? מה זה נותן ?). אם כן אז זה גם אמור להעיף את הלוגו המעצבן שלהם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מריץ קובץ bat דרך הscheduale שך windows איך אפשר להגיד לו שישמור את מה שהוא מדפיס למסך לתוך קובץ מסוים תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.