עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dot com,

אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל וירוס :'( :'( אני עובד עכשיו אם WIN XP PRO אני רוצה לאחר הפירמוט להתקין WINDOWS 98 ו-WINDOWS XP אז השאלה שלי היא אם אני אוכל להתקין את שניהם על אותו HARD-DISK ??? בתודה מראש ניצן א?ג?ל?מ?ז

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איסיקיו לא בא לו לעבוד יותר... בעיות בכל מיני משחקים... הבנתי שיש אפשרות לבטל מעבד אחד?!? איך...?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dandisc,

אני רוצה לפרמט, אך חושש מנעילת קבצים מהווינדוס הישן, האם ניתן למנוע זאת מראש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ocb,

יש לי אקסל 2010, ואני מנסה להעתיק מהקובץ אקסל לקובץ NOTEPAD טקסט בסינית ויפנית. התוצאה שאני מקבל זה ריבועים בNOTEPAD. בכוונה פירסמתי את האשכול כאן כי אני מאמין שזה קשור לווינדוס ולא לתוכנה עצמה. שמתי לב לעוד דבר שבאקסל עצמו אני לא יכול לשים מספרים, אלא מופיעים לי הכתוביות הללו: http://screencast.com/t/uYfol54qVga כל אלו אמורים להיות בעצם מספרים מלמעלה למטה, 1-5, וזה מה שמופיע. זו בעיה שצצה לי אחרי שהתקנתי עדכון של ווינדוס, לא יודע איזה בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מחשב מבוסס אינטל סוקט 478 ועליו מותקן XP . אני משדרג מחשב ל AMD 64 מחר או מחרתיים ואין לי כרגע רצון לפרמט האם זה אפשרי להשאיר את המערכת ההפעלה על המחשב ( אם נגיד אני יסיר את כל הדרייברים של הלוח ) וישאיר נתונים ומערכת הפעלה בלבד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://i.gizmodo.com/5134755/win-7-tip-wordpad-opens-word-2007-docs סוף סוף נוכל לשמור בפורמט הזה במקום לבחור כל פעם בשמירה בתור doc בלבד ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by cyanmoon,

Does Microsoft's TaskManager shows threads?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ofir,

הי התחדשתי במחשב נייד חדש hp probook 4310s בהפעלה הראשונית אחרי שסיימתי את ההגדרות הבסיסיות והמערכת הפעלה עלתה נוכחתי לדעת שגודל מחיצת C מסתכם ב32GB בלבד. האינסטינקט הראשון שלי היה לחשוב שבטח יש חלק מהרדיסק שעדיין לא מפורמט, אבל לדאבוני גילתי שבמסך הstorage מחיצת C מופיעה כ284GB. תוכלו לעזור להבין מה קורה פה? האם מדובר בתקלה? תצלומי מסך: תודה, אופיר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מדובר על ווינדוס XP אני מנסה להגיע למסך כי כנראה סיסמא קודמת לא נכונה ולא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. השידרוגים החינמיים ההמוניים עושים את העבודה, והגירסה החדשה של חלונות מציגה פופולריות שיא כחודשיים בלבד לאחר שהושקה לכתבה: http://hwzone.co.il/מיקרוסופט-מאשרת-ומאושרת-חלונות-10-כבר-פ/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בוקר לכולם .התקנת מערכת הפעלה xp על כונן קשיח sata נתקעת באמצע מחשב פנטיום 4 סלרון p4i65g prescot 800 החלפתי דיסק מערכת הפעלה-לא עזר שיניתי בביוס ל-compatible -לא עזר מערכת ההפעלה שאני מתקין היא עם sp2 קראתי באינטרנט שהבעיה יכולה להיות בגין חוסר דרייבר ל-sata ,אך לצערי איני מוצא את הדרייבים הללו. אין לי כונן a ,אם הבעיה היא בדרייבר וצריך כונן a אשיג בהמשך תודה לכולם והמשך יום נעים אהוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Booobb,

האם ב NTFS אפשר להפעיל משחקים שמיועדים ל98 ? והאם אפשר בעזרת PARTITION MAGIC לפצל שיהיה כונן אחד NTFS ואחד FAT32 ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by alons126,

היי אחרי כמה פעמים שהשתמשתי בבטא של WIN 8 קניתי את המערכת ממיקרוסופט בהתחלה עשיתי שדרוג מ-WIN 7 ל-WIN 8 ככה שישארו לי כול הקבצים שלי זמן קצר אחרי ההתקנה כל האפליקציות metro קרסו לי אז בחיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז עשיתי איפוס מלא לדיסק מערכת כדי למחוק את כל הדרייברים והשטויות ואחרי זה התקנתי את הכול על וינדוס נקי כמו חדש התקנתי את המערכת והתקנתי את כל הדרייברים של המערכת (לכרטיס מסך, לוח-אם ועוד..) אך המערכת לא מפסיקה לקרוס לי ואני רואה את מסך הקריסה הזה עם הסמיילי היא קורסת לי בעיקר כשאני מפעיל תוכנות של WIN 7 ולפעמים גם באפליקציות של WIN 8 המחשב שלי בן שנה ועם win 7 אף פעם הוא לא קרס לי בלית ברירה חזרתי כרגע לwin 7 עד שהיה פתרון לקריסות האלו מישהו יודע מה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי , אולי מישהו יודע איך להפסיק את הבעייה המעצבנת הזאת שפותחים חלון חדש והוא נפתח רק על חלק מהמסך ולא על כולו...וכל פעם שפותחים חלון חדש צריך להגדיל שוב כדי לראות אותו על כל המסך פעם קראתי שזה מוגדר ברג'סטרי , אם מישהו יודע את הנתיב ומה צריך לשנות שם זה יהיה מעולה תודה מראש יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני אפילו לא יודע איך למצוא בגוגל משהו על זה אני לא יודע איך זה קרה .רק עשיתי ריסטרט למחשב (לא היה שום דבר חריג שעשיתי לפני) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי שתי מחיצות ב D יש XP ורציתי להתקין ב C 64 ביט זה אפשרי!?! ואז בבוט בהתחלה יהיה לי בחירה מה לבחור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. פתאום שמתי לב שכל פעם שאני נכנס לכונן D, החלון הזה חושב איזה 10-20 שניות ועד אז הוא לא נותן לי להיכנס לשום תיקיה בחלון. זה קורה רק במחיצה הזאת, D, ולא ב-C, E או H - כולן מחיצות בכוננים הקשיחים שלי. אחרי בדיקה קצרה שמתי לב שמשום מה ה-XP המפגר הזה החליט להגדיר לי את כונן D ככונן וידאו או משהו, והוא מציג בצד שמאל לינקים של "Video Tasks" - שלא קיימים באף אחת מהמחיצות האחרות. בתוך תיקיות יש את הקטע הזה של customize this folder ואז ניתן לבחור את סוג התיקיה (files, videos, music וכו') - אבל זה לא קיים עבור הכונן בפני עצמו. יש למישהו מושג איך אני מבטל את השטות הזאת? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ralf7253,

יש לי פנטיום 3 ישן שאני מחזיק בתור שרת הדפסות.(128MB זכרון, 80GIGA הארד דיסק) כרגע מותקנות עליו שתי מערכות הפעלה:XP32 וSERVER2000. השאלה שלי אם 7 תרוץ עליו יותר טוב מXP ? הבנתי שהליבה של 7 יותר קלה מVISTA והיא אמורה לרוץ גם על מעבדי אטום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמה PRO וכמה HOME?? ואיך אפשר שהוא יתפוס הכי מינומום שאפשר לגלישה באינטרנט בלבד??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by אישי555,

יש לי XP עם SP3 אבל יש לי תוכנה דפוקה שכשאני בא להתקין היא אומרת שאין לי SP2 ולכן א אפשר להמשיך. יש אפשרות להחזיר ל-SP2?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הנה תמונה http://img20.imagevenue.com/img.php?image=54580_12333_123_1139lo.JPG מה עושים במצב כזה.. פעם ראשונה שאני נתקל בזה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי היום באמצע משחק פתאום הופיע לי החלון של המקשים הדביקים..ואני ברוב טיפשותי לחצתי שם על כל מיני שטויות.. האמת...התופעה של המקשים הדביקים אינה חוזרת שוב.. אך כל מה שקשור למקשים CTRL\ALT\SHIFT וכדומה אינו פועל כראוי... ונגיד אני כותה בעברית...אי לא יכול ללחוץ CTRL+SHIFT כדי לעבור לאנגלית...רק דרך הדרגל שפות או הCAPS LOCK.. אם מישהו יודע אין אני מגיע שוב לחלון של המקשים הדביקים...אשמח לדעת איך... ובכלל איך אני מבטל את זה? (עשיתי כבר חיפוש...) תודה מראש INSTALL

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nir_varon,

היי יש לי windows XP ולא מזמן התעסקתי קצת עם התאמתו לצרכים שלי ושיניתי קצת את המראה שלו. מאז .. נדפקה לי השורת run.. כל פעם שאני מנסה להכניס שם משהו ולהפעיל הוא פותח לי סריקה של תוכנת Ad-aware.. הבעיה שאני לא יודע מה בדיוק יכול להיות ששיניתי שדפק את העניין.. אז אם יש לכם עצה או כיוון אני אשמח לעזרתכם.. תודה (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הדלקתי את המחשב וראיתי שכל הכתב בדפדפן האינטרנט שלי הפך להיות גדול . מה עליי לעשות ? ניסיתי את כל השיטות האלה וזה עדיין לא עובד: 1 . פתח את הדפדפן. 2. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "הקטן ביותר ." 3. סגור את הדפדפן. 4. כבה את המחשב, והפעל אותו מחדש. 5. פתח את הדפדפן. 6. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "בינוני" . 7. סגור את הדפדפן . שיטה 2: 1.או שתשנה את זה כך:כלים>אפשרויות אינטרנט>מתקדם>שחזור בררית מחדל. 2.או שתשנה דרך ה ריגיסטרי: 1.לחץ על התחל > הפעלה 2.רשום בתיבה את הפקודה Regedit , ואישור 3.הכנס לנתיב הבא: Hkey Current User \ Software \Internet Explorer \ International \ Scripts \3.שנה את הערך של " IEFontSize " ל- – 2(או יותר קטן)5.סגור את …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים