Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כשאני רוצה להתקין תוכנית פקס במערכת ההפעלה XP מופיע לי הודעה שגיאה זו. טעינת ספריית ההתקנה msgrocm.dll לא הצליחה, או שהפונקציה OcEntry לא נמצאה. פנה אל מנהל המערכת. קוד השגיאה הספציפי הוא 0x7e. איך פותרים בעיה זו ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה עלת לי השאלה הבאה בראש: בנאדם שקנה נייד שהגיע עם וינדוס כלשהו ראשי להזמין מהחברה עותק על דיסק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד core 2 due e7300 ולוח אם של גיגהבייט EP43 2gb X 2 ראם שזה 4, אבל גם בXP וגם בוינוס 7 המחשב קורא רק 3.25 ג'יגה אני יכול להתקין 64ביט ואז אני ישתמש בכל ה 4 ? כל התוכנות עובדות ב64 ? ואיך המחשב יחזיק 64 ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני אובד עצות ואני ממש אשמח לעזרה.. התקנתי את הווינדאוס 7 על המחשב (4 ליבות q9400) ולאחר ההתקנה כשהווינדאוס אמור לעלות מופיעה שגיאה: "המחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי או שאיראה בו שגיאה לא צפויה. אין להמשיך בהתקנת windows. כדי להתקין את windows, לחץ אישור כדי להפעיל את המחשב מחדש ולאחר מכן הפעל מחדש את התוכנה" מה שכמובן לא עובד.. והשגיאה חוזרת חלילה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחר אני הולך להתקין red hat 8 בשעה טובה עכשיו ההורים שלי לא מוכנים לותר על ווינדוס (וגם אני עדין) עכשיו יש לי עכשיו win2k ורציתי לדעת אם כבר אני יתקין האם כדי לעבור לwin xp או להישאר בwin2k ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לפני קניית מחשב חדש. אני רוצה לדעת האם זה חוקי (מבחינת הרישיון) להעביר WIN XP HOME וOFFICE 2007 מהמחשב הישן (להפסיק להשתמש בו בכלל) למחשב החדש. הרישיון עדיין יהיה בתוקף? צפויות לי בעיות כלשהן? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי בשני מחשבים שונים להעלות את הויינדוס מבוט באמצעות דיסק דיוידי(אני יודע להגדיר בביוס איך מעלים בוט מדיסק והכל..) ולא הצלחתי אז האם יש אופציה שאני לא מצליח כי זה מדיסק דיוידי ?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פתאום לא מצליח לכתוב בעברית לא יודע איך זה קרה.. עשיתי סתם RESTART ואחרי זה לא הצלחתי לכתוב שוב בעברית..מה אני יכול לעשות?? ואני מצטער אם זה לא קשור לפה אני לא יודע בדיוק לאיפה זה קשור אני מאמין שזה קשור לווינדוס
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני עושה למודם הלא מותקן שלי UPDATE DRIVER דרך WINDOWS XP PRO האם הדרייבר שהWIN XP PRO מתקין יהיה מתאים למודם שלי?,מודם 56 קיי אני מתכוון האם יהיה אפשר לגלוש באינטרנט? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי בקומנדוס 3 ועכשיו אני לא מצליח להסיר אותו מ"ההסרה והוספה" אני יודע שפעם היה בנורטון מין כלי הסרה כזה שאפשר להסיר מהמחשב וזה היה מסיר גם מהרשימה והשאלה שלי היא אם יש כלי כזה או תוכנה שבאמצעותה אוכל לבצע את ההסרה בשלמותה ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/tips/default.asp מתחדש כל שבוע.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ בשם wcmdmgrl.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ונחסם ע"י הפיירוול שלי הקובץ ממוקם ב - C:\WINDOWS\wt\updater. יש לכם מושג מזה הקובץ הזה ולמה הוא משמש? האם בטוח למחוק אותו ואת הספרייה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה הרדי דיסקים במחשב והווינדוס מותקן על מקום חיסית קטן ולעיתים קרובות נשאר לי 130 -200 מגה פנוי בגלל שתיקיית הTEMP מתמלאת. אני לא יכול להוריד דברים גדולים מהאינטרנט כי אפילו שאני מוריד לכונן שיש בוא 200 גי'גה הקובץ קודם כל מאוחסן בTEMP ואז ההורדה נתקעת באמצע בגלל שאין יותר מקום. האם אפשר להעביר את התיקיה או להשתמש בתוכנת הורדות מיוחדת שתוריד לי רק לכונן שאני רוצה ולא תאחסן קודם כל בTEMP?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! אח שלי העתיק למחשב שלי קבצים דרך הרשת. כיום, כאשר אני מנסה למחוק את הקבצים אני לא יכול. לאחר בירור קצר בלשונית הSECURITY ראיתי שלחלק גדול מהקבצים יש הרשאת Everyone לקריאה בלבד, ולא ניתן לשנות הרשאה! פשוט הכל נעול! אז ניסיתי למחוק בכל השיטות שאני מכיר כמו במצב דוס, במצב דוס "נקי" (ישירות אחרי Restart), דרך תוכנות צד שלישי להסרת קבצים ברוטלית ו... שום דבר לא עזר! אז מה היה לנו שם: קבצים עם הרשאת Everyone לקריאה בלבד, שלא ניתן לשנות להם את ההרשאה בשום אופן ולא ניתן למחוק אותם. נ.ב. אני מחובר למחשב עם חשבון Administrator כאשר אני מנסה לשנות את ההרשאות ולא מצליח. מישהו מכיר פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hey guys! Usually when loggin into cyber cafes here, i dont have hebrew support unless someone else took care of it already. If its WinXP its not a prob, but usually the comps here got Win98 and sometimes WinME.. When trying to log into a site with heb it asks if i want to download the hebrew files, but it never works.. telling me i need a windows update. Anyone know of a place where i could find the required files for all of MS O/S? Its time to spread hebrew support where ever i may roam.. Ciao Amigos! Bio.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אולי מישהו יודע איך להפסיק את הבעייה המעצבנת הזאת שפותחים חלון חדש והוא נפתח רק על חלק מהמסך ולא על כולו...וכל פעם שפותחים חלון חדש צריך להגדיל שוב כדי לראות אותו על כל המסך פעם קראתי שזה מוגדר ברג'סטרי , אם מישהו יודע את הנתיב ומה צריך לשנות שם זה יהיה מעולה תודה מראש יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלונות XP מצב חשבון מנהל הגדרה של חשבון אורח (ללא סיסמה) ביטל/העלים את חשבון מנהל איך אפשר לחזור למצב חשבון מנהל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שכל פעם שאני נכנס לכונן D, החלון הזה חושב איזה 10-20 שניות ועד אז הוא לא נותן לי להיכנס לשום תיקיה בחלון. זה קורה רק במחיצה הזאת, D, ולא ב-C, E או H - כולן מחיצות בכוננים הקשיחים שלי. אחרי בדיקה קצרה שמתי לב שמשום מה ה-XP המפגר הזה החליט להגדיר לי את כונן D ככונן וידאו או משהו, והוא מציג בצד שמאל לינקים של "Video Tasks" - שלא קיימים באף אחת מהמחיצות האחרות. בתוך תיקיות יש את הקטע הזה של customize this folder ואז ניתן לבחור את סוג התיקיה (files, videos, music וכו') - אבל זה לא קיים עבור הכונן בפני עצמו. יש למישהו מושג איך אני מבטל את השטות הזאת? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
VISTA ULTIMATE 64 BIT מנסה לשדרג לWIN 7 HOME PREMIUM שדרוג 64 BIT בעברית לא נותן לשדרג בגלל שפה שונה הוא נותן רק התקנה מחדש יש פטרון איך אפשר לשדרג?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. יש לי מערכת הפעלה XP בכונן C, התקנתי מערכת הפעלה נוספת בכונן אחר והמערכת נפלה באמצע התקנה אז ככה שיש לי עכשיו תפריט של XP עוד מערכת אחת... ו_SETUP חוץ מ-XP הכל נופל ואין לי אפשרות להתקדם. השאלה איך אני מוחק את מערכת ההפעלה השנייה ונשאר רק עם ה-XP ומבטל את התפריט בהתחלה... האם מחיקה של הכונן שבו נמצאת מערכת ההפעלה שנפלה תעזור?. (דרך XP) האם זה יבטל גם את התפריט?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי windows XP ולא מזמן התעסקתי קצת עם התאמתו לצרכים שלי ושיניתי קצת את המראה שלו. מאז .. נדפקה לי השורת run.. כל פעם שאני מנסה להכניס שם משהו ולהפעיל הוא פותח לי סריקה של תוכנת Ad-aware.. הבעיה שאני לא יודע מה בדיוק יכול להיות ששיניתי שדפק את העניין.. אז אם יש לכם עצה או כיוון אני אשמח לעזרתכם.. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בXP ויש פתאום קרטועים ב"עליית המערכת (הב"טעינה" יש 2 ריצודים) והמערכת קופאת אחרי כמה זמן במצב רגיל (לרוב אחרי 5 דקות בערך). מה צריך לעשות? מה יכול להיות מקור הבעיה? המחשב עובד פרפקט בsafe mode. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כונן קשיח WD 500GB שהתקנתי את מערכת ההפעלה חלקתי אותה ל C ו D הקצתי לכונן C מעט יותר מדי, עכשיו ברצוני להוריד קצת נפח מC ולהעביר אותו למחיצה D, נכנסתי לניהול הדיסק עשיתי כיווץ למחיצה C עד כאן הכל בסדר זה יצר לי נפח בצד שאותו אני מעוניין להוסיף לD , הבעיה שאני לוחץ על מחיצה D אין לי את האפשרות הרחבת אמצעי איחסון לעומת זאת בC כן יש את האפשרות. השאלה שלי איך אני מוסיף את הנפח שכיווצתי מC למחיצה D ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-