Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני והמזל שלי יש לי דיסק קשיח 320 ג'יגה עכשיו קבל הנתונים שלו יצא כיביתי את המחשב והחזרתי ועכשיו הוא מראה לי את זה שאני מנסה להכנס מה עושים? כל הדברים שלי שם
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעדכן לWIN 8.1, העדכון מופיע אצלי בחנות אבל מתי שאני לוחץ על זה זה מוציא לי את ההודעה הבאה: מה אני עושה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכוננים בחשב שלי אינם מאתחלים דיסקים באופן אוטומטי , עד כדי כך שאפילו לפרמט או להתקין את WINDOWS מחדש בלתי אפשרי. אשמח לשמוע הצעות לפיתרון
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה לסגור את מסך המחשב דרך קיצור דרך ולא דרך הלחצן של המסך(פיזית). יש אפשרות כזאת? תוכנה? יצירת קיצור דרך? מדובר בווינדוס ויסטה. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נייד של Lg בן חודש הדרייברים מעודכנים והכל מתפקד ניךלא רק בעייה קטנה............ לעכבר יש קריזות....שאני כותה בוורד מסמך פתאום הוא קופץ לראש הדף והשורה החדשה מתחברת עם השורה הראשונה מישהוא שמע על תופעה זו ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש לדעת איך משנים את השם עליו רשומה מערכת ההפעלה אהל אחרי סיום תהליך ההתקנה. ? בחלונות XP ניתן לראות את הערך המסוים שעליו אני מדבר ב control panel \ system \ general : registerd to: אני חייב לדעת איך משנים את זה בבקשה דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי את המשחב והתקנתי הכל על SSD ו- D נשאר מחולק למחיצה הרגילה פלוס חלק שהמערכת עשתה SYSTEM RESERVED. חשבתי ניסיתי לאחד מחיצות שיהיה D גדול יותר בעזרת הכלי המובנה של WIN7 ויצא שמחקתי את ה PATHS וכניראה את FILE SYSTEM. עכשיו כשאני מנסה להיכנס ל- D הוא מבקש פירמוט מה שאני לא יכול לעשות אחרת ימחק לי את כל המידע שאני מבקש לגשת אליו ולשמר אותו. במיקרה הזה האם "פורמט מהיר" יעזור לי? אם לא האם יש בכלל דרך לגשת למחיצה/ כונן בעזרת תוכנה כל דבר אחר??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ועוד כמה דברים ואני צריך להתקין ווינדוס מחדש. זה אומר שכל המידע שלי חייב ללכת? או שאם אני יתקין בלי למחוק זה ישאר או מה?? כי אין לי מושג בדברים האלה. תודה מראש נ.ב אם לפי דעת המנהלים זה לא מתאים לפורום הזה מצטער פשוט לא הייתי בטוח
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור תמונה אשר מופיעה בדף אינטרנט והקובץ המקורי על השרת הוא פורמט JPG \ GIF וכו'. אבל אני לא יכול לשמור אותם בפורמט המקורי אלה רק בפורמט BMP, והתמונה שוקלת פי כמה וכמה מהקובץ המקורי. איך פותרים בעיה זו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי כאן מספר של שאלות, לא ידוע לאיזה פורום זה שייך בדיוק. קניתי מחשב לבן דוד שלי (יותר נכון הם קנו אני עשיתי הכל חוץ מלשלם), המפרט הוא כזה: GigaByte KPNF 939 GA-K8NF-9 Generic 512 DDR 400MHZ GigaByte NX66256D GA-NX6625D WD80S S.ATA AMD Athlon64 3000 amd-a643000-939 אלו הנתונים החשובים, עכשיו לשאלות: 1- מה אתם אומרים על המפרט, תגידו הכל גם אם אתם חושבים שהוא על הפנים, אני מעוניין להזמין לעצמי בדיוק את אותו מפרט, המחיר הוא 3300 בערך. 2- ניסיתי להתקין מערכת הפעלה כמו תמיד רק שהפעם נתקלתי בבעיות, אחרי שהפעלתי את ההתקנה הוא ביקש דרייבר בשביל הארד דיסק, כמובן שהכנתי בדיסקט את הדרייבר, הוא זיהה הכל, התחיל את ההתקנה, ואז אחרי שסיים להעתיק את קבצי ההתקנה להארד דיסק הוא הפעיל את …
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
המחשב שלי מסרב לעלות והוא רושם לי שחסר לי קובץ או קובץ פגוע עכשיו הוא אומר לי להשתמש ב-windows repair console אז אמרתי בסדר נשתמש בו. אי מגיע לתפריט, לוחץ r ( לתקן ) ואז הוא מגיע לי למסך שחור ששם אני אמור לרשום משהו מה לעזאזל אני אמור לרשום שם? לחצתי על פתור ה-helph כדי לראות איזה פקודות קיימות ובתקווה למצוא פקודת repair אבל לא היה שם במקום זה היה שם שתי פקודות תיקון שהם fixboot ו- fixmbr לא יודע מה הם עושות. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? ולהסביר לי איך לעשות את ה-repair הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN7 7100 64BIT, כל הדריברים זוהו בהצלחה, בהגדרות הרמקולים מוגדרים על 5.1 ובבדיקה ממערכת ההפעלה ומה realtek הכול תקין. אבל עכשיו שמתי לב שאני שומע שירים רק ברמקולים הראשים. יש מצב שזה קשור להגדרה של Enhancements על הרמקולים? מישהו יודע איך לסדר ?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברגע מיזוער כל חלון במערכת ההפעלה (אינטרנט, תיקיות וכו') הוא נעלם ולא מופיע בשורת המשימות, ניתן למצוא אותו רק דרך ALT+TAB או מנהל המשימות ... מה אני יכול לעשות ???
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה 6300 ASROCK 1G 667 7600GS הכול עבד טוב עד לפירמוט בתחילה הכול היה אוקי אחרי יום בערך המחשב התחיל לאט בעיקר שמים לב לזה כאשר אני מתקין משהו או יש תעינה של מחשקים (כתקנה של RS'VEGAS מ בערך 5-10 דקות ל יותר מ 30דקות תעינה של משחקים כמו STALKER AND GRAW2 התערכה מאוד אבל המשחק עצמו הכול עובד חלק ..שינתי רק דבר 1 התקנית UTORRENT שקודם היה לי (BITCOMETשאיתו היה סבבה) + שינתי את HALF-OPEN CONNCET LIMIT מ10 הדפולת של ה XP ל 50 . + יש לי איזה משהו C:\Program Files\Bonjour mdnsNSP.dll אין מושג מה זה ?! +עשיתי עוד משהו ניקיתי את המחשב מבפנים מאבק עם שואב אבק קיצר ניקיון מה הביעה? תודה! (תמונה של הסטארטאפ שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנת ווינדוס לא חוקית XP PRO ורציתי לדעת אם יש דרך להתקין את האקסםלורר 7 בכל מיקרה אני יודה מאד למי שיעזור לי תודה רבה!!!@@@
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש שמותקן בו SSD והארד דיסק 1TB חדש, אליהם אני רוצה לצרף הארד דיסק 1 TB שברשותי שבמחשב הקודם היה מחולק לכוננים E ו F השאלה שלי האם אני יכול לקבוע שהכונן 1 TB החדש הוא יחולק לכוננים E ו F והכונן הישן יאוחד לכונן אחד בלבד שיקרא D ? והאם בכלל המחשב מזהה כונן 1TB ללא צורך לחלק אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פתאום אני רואה שיש לי סימן קריאה בתוך משושה אדום בstart bar איפה שהשעון. ניסית ללחוץ עכבר ימני, שמאלי וגם להעביר עליו את העכבר- לא קרה כלום. לא התייחסתי לזה ממש. עכשיו אני פותח את המחשב שלי ופתאום זה נותן לי error מוזר "document complite Type mismatch" והסימן קראיה הזה בתןך משושה. WTF? בינתיים הכל עובד כרגיל אבל... Help PLZ
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. יש לי תקליטור וינדוס XP ישן ללא SP2 א. האם אפשר להוריד את ה- SP3 ולצרפו לתקליטור כחבילה דרך צריבה BOOT ב. והאם אחרי זה - הצטרך לכל העידכונים קודמים של SP2 שהיו בעבר. ג. והאם זה משתלם בכלל לבנות תקליטור בתול עם חבילה SP3, או לעדכן ישירות למחשב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני עומד להחליף למחשב חדש,כרגע יש לי WINDOWS חוקי כולל תקליטור התקנה והקוד. האם הכולרות ממיקרוסופט מצפים שאני אקנה רשיון חדש או מה ?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום ברשותי Xp professional באנגלית מקורי.רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני הופך אותו לעברית?! והאם זה יעשה לי בעיות?? (אם יש דבר כזה ואינו עושה בעיות בווינדוס אני מאוד ישמח ללינק.) בתודה. בן.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים, היום הייתי באיסיקיו ופתחתי שיחה עם מישהו שאני מכיר שלא דיברתי איתו הרבה זמן.. קיצר הוא עונה לי באנגלית ואומר לי שהוא רואה ג'יבריש, אז שאני גם אכתוב באנגלית. אמרתי בסדר. דיברתי איתו באנגלית, פתאום הוא אומר לי "i dont know you, this icq is hackjak" או משהו כזה... אחרי זה הוא אומר לי "you are a jew" וכל מיני שטויות, קיללתי אותו בחזרה ובקיצור אחרי זה הוא אמר לי שהוא רואה את כל מה שאני עושה במחשב. עכשיו אני ממש לא מאמין לשטויות האלה... אבל אני מצד שני לא בטוח... אז התנתקתי מאיסיקיו בכל מקרה ושמתי אותו באיגנור... עכשיו אני לא יודע אם הוא עבד אליי או שזה באמת אפשרי. ומה אני צריך לעשות? יש לי נתב שפועל בו הפיירוול למיטב ידיעתי, ויש לי גם את הפיי…
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי תיקיה ב C WINDOWS שנקראת SoftwareDistribution עם 650 מגה????? אפשר למחוק?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
וינדוס נט 2000 פרצו לי תמחשב ואני לא מצליח להיכנס לתקייה הזאת C:\WINNT\system32\os2\dll\com1 ל COM1 אני לא מצליח להיכנס ..... ושמה יש תקבצים האלה שהורסים תמחשב עשו לי שרת FTP עליו לא יודע מה זה איך אני עושה תתקיה שאפשר להיכנס אליה????? למחוק אותה ..?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השבוע התקנתי ויסטה תוך כדי ההתקנה פתאום עולה לי איזה שגיאה שאומרת שאי אפשר להעתיק קבצים או משהו כזה .. מישהו יודע אולי מה הבעיה? או שאולי זה קרה למישהו ?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
התקנתי XP בדיסק 1 ועשיתי GHOST ואחרי זה התקנתי VISTA בדיסק 2 (לא מחיצה אלא פיזית) ועלה לי ה-BOOT MENU שיכולתי לבחור בין שני המערכות. אתמול פירמטתי את הדיסק עם ה-XP והעלתי מחדש מה-GHOST ועכשיו הוא לא מזהה את הויסטה כי לא עולה ה-BOOT MENU. לצערי שכחתי לגבות את ה-BOOT.INI. השאלה שלי האם יש דרך לסדר את זה, ואם יש למישהו את שני המערכות מותקנות אם הוא יכול לשלוח לי מה שכתוב אצלו ב-BOOT.INI. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-