Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! חבר שלי שיפר קצת את המחשב היום, המיפרט הוא : PENTIUM D 3.4GHZ MSI NEO3 PCI-E 3GB 667MHZ 9800GT 512 HEC400 השאלה בכותרת, אני לא יודע מה להתקין לו.. מה אתם ממליצים? הוא מבחינתו להתקין ויסטה ,אהב את המערכת, תנו עצה, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
או.קי לפי מה שהבנתי (תקנו אותי עם אני טועה ואני חושב שיש סיכוי שאני טועה) קבצי היוזרים הם כאלה.. נגיד וליוזר שלי קוראים abc אז הקובץ של היוזר הזה יראה כך: abc.pwl עכשיו זה נכון או לא נכון ? עם כן נכון אז זהו...שאין לי במחשב כזה קובץ >< גם ביוזר של האדמין (ADMINISTRATOR) לא מצאתי אחד כזה, ואני צריך למצוא את הקובץ של היוזר שלי...מה לעשות ? נגיד וזה לא נכון איך אני יכול למצוא את הקובץ של היוזר שלי...ואיזה סיומת יש לו ? ואיפה הוא נמצא במחשב...? ובכנות אני חייב לדעת למחר, אז אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי, אני ממש זקוק לעזרה !!!
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מצאתי קובץ DAT שנקרא ntuser כשאני רוצה לעשות גיבוי למערכת הוא לא נותן לי להמשיך את הגיבוי. האם זה בסדר שאני ימחוק אותו או שהוא חשוב למערכת?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יודעת איך לצאת ממנה כל מחשב שהיה לי הייתה אותה בעיה עובד בהתחלה טוב ואחרי כמה שעות אפילו לפעמים פחות הוא נתקע "מעבד 80 - 100 אחוז מאמץ , דף לא מגיב" אני חייבת לציין שיש לי כמות גדולה מאוד של זיכרון 4GB ותמיד יש בערך 2.5GB פנוי ... ככה שזיכרון זאת לא הבעיה הבאתי טכנאי הביתה שבדק חלק חלק ואמר שזה תקין כונן קשיח - MHDD 4.6 תקין , MEMTEST 3.3 תקין עבד 10 שעות כל הלילה , מעבד על 30 - 40 מעלות בפירמוט האחרון שעשיתי ביקשתי מהטכנאי בכוונה להתקין דברים מאוד בסיסיים וזה הסדר : 1. XP 2. דרייברים לוח 3. דרייבר כרטיס טלויזיה מולטימדיה 4 . אנטי וירוס 5.עידכוני אבטחה מ SP2 ל SP3 אני חייבת לציין שהפעלתי את הכרטיס טלויזיה ראיתי סרט ובמקביל התקנתי את התוכנה של תפוז …
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב שלי ללא דיסק של WINDOWS אלה רק את CD-KEY ,אז יש לי 2 שאלות: 1.האם זה חוקי שהם מכרו לי דבר כזה? 2.איך אפשר לעשות פירמוט? (למחוק הכל..ולהתקין מחדש את הWINDOWS,מה הם האפשרויות שלי). תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין למה המערכת הפעלה לוקח 3-4 דקןת כדי להגיע לWINDOWS [ ויסטה] ניסתי לעדכן את ה DRIVERS ב VMWARE לוקח לWINDOWS לעלות אחרי פחות מדקה תודה על כל עזרה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון? נ.ב הציעו לי להשתמש ב User Profile Hive Cleanup Service של מיקרוסופט,אבל גם זה לא עזר לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים. בשעות הבוקר המוקדמות עברתי למערכת ההפעלה - Windows Vista. הבעיה שקיימת היא שמערכת ההפעלה לא מוכנה להתקין את הכרטיס קול, כל העדכונים בוצעו למערכת,איפסתי את ההגדרות בביוס,התקנתי והסרתי דרייברים,הסרתי והתקנתי את ההתקן עצמו,חיפשתי פתרונות ברשת,אך לשווא. הלוח שלי הוא - Asrock ALiveSATA2-GLAN. פתרון: עדכון הביוס פתר את בעית ההתקנה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לתוכנות שמגיעות עם הווינדוס המקורי , והתהליכים שלו שרואים נגיד שעושים אלט קונטרול דליט. מה מהם הוא מיותר לחלוטין? מה לא צריך ? מה אפשר למחוק? לדוגמא את MSN EXPLORER שלא צריך אותו.. או שתחדשו לי חח? הכי חשוב זה התהליכים שסתם תופסים לי זיכרון במחשב הישן שלי בחדר אחר בבית , שאני רוצה לגרום לו לעבוד בלי הוספת חומרה טיפלה יותר מהר. תודה מראש. ואני לא רוצה חס וחלילה למחוק משהו שצריך אותו , נגיד תהליכים לא שימושיים שסתם יושבים על המחשב , איך שאומרים חובבי המאק והלינוקס "הזבל של ווינדוס"...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לפרמט מXP לויסטה...הכנסתי את הדיסק (הוא מזוהה במחשב שלי והכל..), עשיתי ריסטרט ונכנסתי לביוס. היה לי USB-CDROM,SATA-CDROM,OPTIARC DV וכל השאר הם פלופי ודברים כאלה.. ניסיתי את הSATA-CDROM ואת ה-OPTIARC-DV (עשיתי גם Disable על boot other device) (כמובן שעשיתי F10 [שמירת הגדרות הביוס..] ולא מופיע לי שום דבר והXP עולה כרגיל.. זה דיי דחוף... אשמח לעזרה.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע פה זה המקום ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה או לא, אבל זה משך את העין שלי. אני לתומי פותח את מנהל המשימות כדי לבדוק אם יש איזה משהו שמעט את המחשב, ואז אני עובר ללשונית הביצועים ופתאום אני שם לב שבזיכרון הפיזי אין שום זיכרון שהוא free כביכול והכל נמצא על chached. האם זה טוב? זה רע? מה עושים עם זה? תודה! הנה תמונה: http://img528.imageshack.us/img528/7220/49651638iz9.png
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את המחשב הזה.. intel E8400 Asus P5Ql pro 2x2G DDR2 800 MHZ 500G 32MB Seagate עכשיו בהתחלה לפני שהתקנתי את כל העידכונים וכל הדריברים של המחשב כל העתקה שהייתי מבצע בין הכוננים או בין הכונן להתקן USB הייתה מהירה. לאחר העידכונים הכול לאט לשם השוואה ביצעתי העתה של קובץ בשני מחשבים ואצלי לקח זמן רב יותר השאלה שלי אם ישנו עידכון אולי שיכול ליגרום לכך או איזשהו עידכון לדריבר שידוע עליו או כל פתרון אפשרי אחר תודה לכם חברי HWZONE הוספה... עוד משהו שאני מעלה את המחשב בהתחלה יש לי הודעה כזאות ..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך 2 דברים לדעת 1) שהמחשב יעלה יקפוץ הודעה קטנה כזאת כל פעם שהמחשב יעלה 2) איזה אפשרות יש לעשות גיבוי יומי של קבצי הדואר האלקטרוני (תוכנת WINDOWS או תוכנה מבחוץ) תודה
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מסך המחשב לא נכבה לי לאחר המתנה של 10 דקות מצורף תמונת מסך, הכל מוגדר כראוי אשמח לעזרה אביעד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
אני נכנס דרך PROPERTIES ואז ללשונית של SHARE ושם זה כבוי כזה... אנא עזרה...
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אם אני יכול להתקין את ויסטה דרך הכונן קשיח של האייפוד? כלומר לחלץ לשם את הקבצים ולעשות שהוא יהיה בBOOT הראשון, או שרק דרך הדיסק?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה דיי דחופה בשעון ובתאריך. הוא פשוט מכוון את עצמו. אני לא מצליח למצוא מה עושה את זה. השעה נכונה אבל זה כאילו מראה לי שאני בדצמבר 2009. שאני מנסה לכוון תוך שניה זה חוזר למה שזה היה. עשיתי ניקוי רג'יסטרי, וירוסים, ספייווארים הכל הכל פשוט אין כלום. מה זה יכול להיות? תודה הסתדרתי תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מישהו הדליף את הבטא שכנראה כבר מאוד יציב ואפשר לעבוד איתו. http://gizmodo.com/5119158/windows-7-beta-1-build-7000-leaked-on-bittorrent http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=3222 http://www.downloadsquad.com/2008/12/27/windows-7-beta-iso-leaked-on-torrent-trackers/
-
- 40 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הציעו לי ויסטה בייסיק 64 ביט SP1 ב 405 ש"ח השאלה אם זה כבד מדי למפרט שלי ומה ההבדל בין הגרסה של הבייסיק לפרימיום ? יש עליו באגים ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
איזו תוכנה זו? השורת אייקונים קיצורי דרך הזאת
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 630 64BIT ו 4GB זיכרון 800MHZ . הבנתי ש XP 64BIT תוכנה יותר קלה מויסטה 64 ... כרגע ה XP PRO 32BIT מצליח לזהות רק 3GB מה כדאי להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מניח שזאת בעיה ברג'יסטרי אבל אני לא ממש יודע מה לעשות סתם ככה המערכת במצב רגיל עולה רגיל אבל בSAFE הוא עושה מסך כחול ומתנתק איך מתקנים ? (עוד דרך חוץ מסריקה גם זה לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הבעיה היא שבכל אתרי אינטרנט אני רואה חלק מהמילים מודגות בשחור וגם נוטות קצת ימינה (כמו הפונקציה בword) גם כל המשימות שרצות לי בtask manager מודגשות . העניין הוא שלפני זה זה לא היה לי וכשהתקנתי punkbuster ובאותו זמן מחקתי משחק אז התחילה הבעיה. איך אני יכול להוריד את ההדגשה ואת הנטייה. תודה על העזרה מראש......
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי,אני זוכר שפעם היתי עושה למחשב stand by , וכל המאוררים היו נכבאים. לפני מספר ימים זה הפסיק פתאום (אין לי מושג למה) וכאשר אני עושה stand by המסך נכבה אך לא המאוררים. איך ניתן לתקן ולהחזיר את המצב לקדמותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-