Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ולהתקין לו וינדוס ויסטה (למחשב יש את כל הנתונים הטכניים לכך..) אז נכנסתי לביוס של המחשב ועשיתי שהבוט הראשון יהיה מהCD במקום מהתקליטון (פלופי) אבל אני לא מצליח להעלות משם את הבוט של הוינדוס,חשבתי אולי זאת בעיה בוינדוס אז הבאתי וינדוס אקספי וגם ממנו אני לא מצליח להעלות את הבוט ,מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ישנה בעייה במנהל ההתקנים גבי ההתקן "6to4 adapter". הבנתי שזה משהו הקשור להתקני רשת וזו מסתבר בעייה די נפוצה בוויסטה למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
/http://img84.imageshack.us/img84/6261/uuhbsuxli1.jpg כלומר רק לציין ללא קובץ החלפה וכך אני לא משתמש בזכרון של דיסק . זה משפר בערך בכמה אחוזים את ויסטה 64 ???
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות: 1. כשאני מנסה לכבות מחשב ברשת בעזרת הפקודה Shutdown -s -t 10 -m \\COMPUTERNAME כאשר 10 מסמל זמן כיבוי ו COMPUTERNAME את שם המחשב, אני מקבל הודעה כזו: Access is denied. למה זה קורה? ניסיתי גם בבית וגם בבית הספר, ואני מקבל אותה הודעה בשני המקרים. מה הבעיה? 2. אני מחפש מדריך ל Remote Desktop, שאוכל להתחבר מן הבית למחשב במקום אחר ולהפך ולהבין איך כל העסק הזה פועל, או הסבר פה. תודה מראש!! =]
-
- 23 תגובות
- 25.6k צפיות
-
-
-
יש לי 2 ווינדוסים על המחשב ובדרך כלל אמורה להיות בחירה בינהם אבל אצלי הוא טוען ישר את הויסטה מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם הפונט בווינדוס השתנה באופן פתאומי לtahoma. ניסיתי לחפש בגוגל ולא עלו לי תוצאות מועילות אני מחפש דרך לשנות את ההגדרות להגדרות המקוריות. עזרה מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב של חב' HP עם ל"א Asus p5lp-le , זכרון של 1 ג'יגה. לאחר חיבור דיסק 160gb SATA חדש אני מנסה להתקין מ- CD את מע' ההפעלה win_xp . התהליך מתחיל בצורה תקינה . במעבר לשלב הגדרת חלוקת הדיסק (windows is starting) המחשב מוציא מסך כחול עם הודעה : stop: 0x0000007b . מישהו יכול עזור ולהסביר את הסיבה וכיצד מתגברים על התקלה. בהסבר שמצאתי ב- google לתקלה מדובר על וירוס. מאחר והדיסק הינו חדש ודיסק ההפעלה הינו מקורי - אינני מבין את ההודעה. תודה על התשובות
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי זיכרון DDR2 1066MGHZ 4GB ואני רוצה לדעת כיצד אני יכול לגרום למערכת לעבוד יותר מהר מהרגיל. כיצד להגדיל את הזיכרון הוירטואלי במערכת ההפעלה. אשמח לדעת איך . שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
עדכון סיכום ביניים: כנראה שמקור הבעיה זה הדיירברים של USB2.0 של SIS בWin XP. אני פותח פרד בפורום חומרה להמשך פתרון שם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385921.0 הודעה מקורית: שלום לכולם, חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי הפסיקו לעבוד. לא משנה אם זה הכונן או המדפסת המחשב אומר שההתקן לא מזוהה. אני חושש שזה קרה בגלל שהKASPERSKY הסיר איזה וירוס בצורה אלימה מידי. המחשב נוקה כבר (אני מקווה) ואני מניח שהבעיה שנשארה היא בעיית תוכנה וצריך רק להתקין מחדש את הקבצים הקשורים לממשק הUSB אבל אני לא יודע איך לעשות זאת ואשמח לקבל עזרה בנושא. ניסיתי לפני זה לנסות בעזרת SYSTEM RESTORE אבל הלכתי הרבה אחורה וזה עדיין לא עובד. מערכת ההפעלה היא WinXP Home SP3 והוירוס שתקף הוא זה: http…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי היום ויסטה (כן כן חרא אבל מה לעשות......XP לא עובד עם 8GB) בקיצור עשיתי BOOT מהDVD ובמסך הראשון שהוא נותן להכניס נתונים הוא שאל על ה KEYBOARD INPUT אז שמתי עברית עכשיו כל פעם שאני נכנס לחשבון משתמש שלי (LOGG IN) בשדה של הסיסמה השפה היא עברית כברירת מחדל איך אני משנה את זה שיהיה DEFAULT באנגלית?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הי שלום יש לי windows xp pro sp2 ואני מעוניין להתקין עליו windows 98 איך אני מבצע את זה? אשמח לקבל עזרה ומדריך.
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי חבר'ה! למה הסמן כל הזמן נעלם כשלא נוגעים לו? במיוחד באקספלורר זה ממש משגע, גם הסמן של המקלדת מוזר כזה ולא כמו שהוא היה לפני כמה ימים, הוא מהבהב מידי וזה מקשה על הכתיבה יש לי את הסט של לוג'יטק mx5000 עם העכבר mx1000 יש למישהו מושג מה לעשות עם זה? ניסיתי באפשרויות של המקלדת והעכבר לא מצאתי משהו מועיל או קשור לזה תודה!! מורן
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, הורדתי איזה קובץ מהאינטרנט שכנראה היה בו וירוס שגורם לזה שאני לא יכול להעלות את המחשב שלי במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מה שקורה הוא כזה: אני מפעיל את המחשב ואז ישר במסך פתיחה הוא שואל אותי באיזה מצב לעלות את המחשב. אם אני לוחץ על האפשרות האחרונה (מצב רגיל) הוא מגיע עד למצב שהוא אמור להראות את הסמל של ווינדוס ואז נעצר שם במסך שחור והאפשרות היחידה לצאת המצב הזה היא בכיבוי אלים. ז"א אני יכול להפעיל את המחשב רק במצב בטוח. ניסיתי להתקין אנטי וירוס או לעשות סריהק של וירוסים אבל המצב בטוח לא מאפשר לי לעשות כלום חוץ מהעתק-הדבק. מה אני יכול לעשות? תודה רבה. נ.ב. יש לי עותק מקורי עם דיסק והכל.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי wundows xp יש לי תייקיה בשם Documents ב"מחשב שלי", הכתובת שלה היא: C:\Documents and Settings\All Users\Documents מישהו יודע מה זה ואיך מעיפים אותה? כי אי אפשר למחוק אותה, וגם איזה תיקיות צריכים להיות בתייקיה Documents and Settings? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, עברתי לוויסטה היום ואני מנסה עכשיו להתקין SP1...כאשר ההתקנה מסתיימת והמחשב עושה ריסטארט המחשב, המחשב עולה ואז מופיעה לי שגיעה שכתוב שהוא לא הצליח להתקין ומס' הבעיה היא: 0X800F0821 תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום גברים, יש לי 512 מ"ב ראם. אני יודע, שכאשר זה נגמר, משתמש המחשב בזכרון מהדיסק הקשיח כזיכרון זמני. במחשבי 2 כוננים קשיחים, אחד עליו מותקנים חלונות והשני לאכסון. רציתי לדעת האם אפשר איכשהו לגרום למחשב להשתמש גם בזיכרון של הכונן השני (בחלק קטן ממנו) כזיכרון זמני. גודלו 750 ג"ב. בתודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תמיד אחרי שאני מפרמט,יש לי איטיות בגלילה של דף אינטרנט למשל, או בהגדלה,הקטנה והזזה של תיקיה מסויימת. תמיד זה היה עובר לי לבד,ועכשיו שוב פירמטתי ואני מעוניין לדעת מה עושים כדאי לתקן בעיה זאת. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אהלן..שאלה קצת טיפשית, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה. אני רוצה להכניס תמונה שתהיה על הדסקטופ באופן קבוע (לא כרקע, אלא פשוט תמונה קטנה יחסית שתהיה במרכז המסך, שוב - לא כרקע. איך עושים פעולה כזו בויסטה?? תודה מראש :
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את WINDOWS XP שלי והדיסק הקשיח שלי הוא 160GB איך אני מחלק את המחיצות ל-2 כוננים C ו-D? וכמה GB לשים לו בכונן C ו-D איך לרשום את זה תעזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
איזה גירסה של ויסטה תיהיה לי הכי מהירה וקלילה במחשב ? ultimate,home premium וכו.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כאמור, ה-XP אצלי על גרסאת SP2 ואני רוצה לעדכן אותו ל-SP3. נכנסתי לעדכונים אוטומטיים ואין לי שם אפשרות של סימון ההגדרות שם מה הפרוצדורה לגבי זה? להכנס לאתר שלהם? זה מוזר. :s05:
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, סופסוף עברתי לוויסטה ויש לי כמה שאלות...אממ אם זה חשוב יש לי Ultimate 32bit 1)איך אני מפעיל את ה-Aero? 2) איך אני מגדיר שכאשר אני לוחץ Alt+Tab החלונות עוברות ב3D? 3) אשמח לקישור של הSP1 4) אשמח לכמה Gadegts חמודים לside bar..(יש לי כבר Cpu,memory meter,מזג אוויר,שעון,notes) 5) איך אני עושה שהאייקונים בשולחן העבודה יסתדרו אוטומטית? אם יהיו לי עוד שאלות אני יוסיף.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי XP מקורי והכל פעל כמו שצריך עד עכשיו פתאום מופיע לי כל הזמן אייקון: שאומר לי שהעידכונים כבויים ואני מנסה להדליק אותם חזרה זה לא נותן לי זה עושה לי את ההודעה הבאה: וניסיתי להפעיל אותם גם דרך הלוח בקרה וזה עדיין לא עובד... ונראה לי שזה גם דיי מעט לי את המחשב ודופק אותו לאט לאט... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-