Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הרצתי windows update, kaspersky ו adaware וזה עדיין קורה הצילו!!!!! בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגדלתי זיכרון מ2 ג'יגה ל4.. וזה תומך לי רק ב3... אז הבנתי שאני צריך לפרמט ל64bit מה יותר כדאי? XP או VISTA ? ולמה הוא יותר עדיף
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
i am using vista 64 i have a problem that suddenly i cant change the language to Hebrew i tried restarting my computer and removing and adding back the hebrew keyboard in regional settings and still i cant change to hebrew any ideas?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש בשבוע שעבר עם 3GB בטריפל צ'אנל DDR3, האם כדאי להתקין עליו ויסטה 64 ביט? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הבנתי שזה קשור למגבלה להעביר את המערכת ממחשב למחשב. האם זה מגביל גם את האפשרות לפרמט את המחשב? האם ניתן להשיג XP שאינו OEM ואם כן - האם הוא יקר באופן משמעותי מה"חד פעמי" הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב לעצמי HTPC ואני לא רוצה לחזור לימים לפני SSD. מה גודל כונן מינימלי שאני צריך כדי שWIN 7 יעבוד כמו שצריך? התקנה עצמה לוקחת על המחשב שלי 20GB אבל אני זוכר שצריך עוד שטח בדיסק עבור אלוהים יודע מה. חיפוש בגוגל לא נותן תשובה חד משמעית. 30GB SSD סביר רק עבור WINDOWS? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב שלי מwindows 7 לwindows 7 וההגדרות משום מה שונות עכשיו. לפני שפירמטתי, ברגע שרק שמתי את הסמן של העכבר על אחד מהיישומים הפתוחים בtask bar הופיעה תצוגה קטנה של תכולת החלון. לדוגמא: אם ראיתי סרט שפועל כרגע, ושמתי את העכבר על החלון של הסרט בtask bar הייתי יכול לראות את הסרט בקטן. מישהו יודע היכן נמצאות ההגדרות של זה במידה והייתי מספיק ברור? תודה, אורן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בדר"כ כלל על המחשב אבל מדי פעם חבר של אחותי בא ומתיישב עליו וסתם נוגע לי בדברים שאני ממש לא רוצה שיגע לי! איך אני יכול לנעול אותו בלי משתמש וכל זה?! פשוט תוכנה שלוחצים עם העכבר לא משנה איפה על גבי המסך היא תבקש סיסמה שאני אבחר?! תודה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להתקין מדפסקת hp4510 בשרת 2003std DC ההתקנה נכשלה באמצע ומאז השרת מדפסות לא עובד! מסתבר שהדרייבר לא מתאים לשרת וזה גם דפק את הסרוויס ואת כל שאר המדפסות שכבר מותקנות בשרת. מכיוון שהדרייבר לא הותקן בהצלחה ניסיתי להסיר אותו דרך הregistry מכל מה שראיתי שקשור לhp4510. ניסיתי להסיר את הprinter role עצמו של השרת ולהתקין מחדש וזה גם לא סידר את התקלה. אני מצליח לעשות restart לסרוויס אבל הוא נופל שוב אחרי דקה. למישהו יש רעיונות? ??? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי וינדוס חוקי ישן וגרסת שדרוג חוקית לוינדוס 7. אין לי סבלנות להתקין את הוינדוס הישן ואח"כ את העדכון. האם יש דרך להתקין את גרסת השדרוג ישירות על כונן נקי בלי להסתבך עם האקטיביזציה אח"כ? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מערכת טובה בטוחה ומהירה וגם יפה... על הדרך... . מה עדיף כיום להתקין לטווח ערוף כלומר בלי להתחיל כל שנייה לפרמט וכו' ואם אפשר קצת מידע חיוני להבנת העניין כגון כל ה"UPDATES" החדשים שממהירים לויסטא ולXP אם יש.... בקשר לגיימר משחק בעיקר (FSX) משחק כבד אבל בינוני... ככה שיש להתחשב שזה משחק כבד בבחירה... תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כשאני מתקין דרייברים מסוימים מבקשים ממני לבחור את סוג ההתקן ויש לי 4 אפשרויות איזה מהם אני בוחר??? יכול להיות שאם לא בחרתי באחד הנכון החומרה לא תעבוד כמו שצריך??..
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שמעו יש לי 2 קבצים ששוקלים 1 ג'יגה והשני 1.5. hiberfil.sys - 1.0 GB pagefile.sys - 1.5 GB מה עושים? למה זה קשור? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום פורום Windows, הורדתי סרט ועכשיו אני לא מצליח למחוק אותו מהמחשב עשיתי ריסטרט וזה לא עוזר..... יש לי WinXP איך מוחקים אותו מהמחשב ? זה כותב שהוא בשימוש אני לא יודע מה לעשות........ הקובץ הוא מסוג AVI
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
איך יכול להיות כזה דבר? יש לי XP PRO באנגלית דיסק מקורי של מייקרוסופט!! פירמטתי את המחשב ואני בא לעשות אקטיבציה וכשאני מאמת את הקוד הוא רושם שנעשה שימוש. איך??
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכם... כשאני מדליק את המחשב לפני שאני רואה את מסך ה- BOOT (המסך של הווינדוס) הוא שואל אותי באיזה ווינדוס לבחור. יש לי את שני האפשרויות הבאות: Windows XP Professional וגם- Windows XP Professional(BOOTSCREEN) אין לי מושג מה זה השני (הוא לא היה אצלי) מה עלי לעשות בשביל לעשות את זה? ודרך אגב לא משנה לאן אני נכנס זה אותו הדבר (סמלים וכל השאר...אין שינוי)
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה דרישות המערכת של וויסטה מינימום? מה הדרישות הרצויות שיעבוד כמו שצריך? ומתי זה יוצא?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טאבלט CUBE IWORK8 כזה: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232123.html?wid=1 כשנסיתי לאקטב את הווינדוס 10 פרו קיבלתי הודעת שגיאה שאני צריך להכניס קוד מוצר שונה מה זה אומר? קיבלתי ווינדוס מותקן אבל ללא רישיון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב כמה עשרות קבצים שאמורים להיות RAR אבל הם עם סיומת RAR.HTML ה WINDOWS מזהה אותם כרגע כ HTML וזה די 'תוקע' אותו וגורם לאיטיות נוראית אפילו עם אני ניגש לספריה בה יושבים הקבצים. אני רוצה לשנות את ה EXTENSTION ל RAR , כך ש WINDOWS XP יבין שזה RAR איך אני עושה את זה ביעילות ובמהירות האם יש תוכנה מומלצת לכך ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה עשית פירמוט ועכשיו שאני רוצה להיכנס למנהל משימות הוא אומר לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך. http://www.2send.us/uploads/640cfd0d77.JPG
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם עדכון BIOS יכול לגרום לבעיות בהפעלת XP שכבר מותקן על המחשב? קראתי בהרבה מקומות שאין לעשות עדכון BIOS לתקנה קיימת של XP, ואם כן עושים יש לעשות REPAIR להתקנה לפי שהיא עולה. ואם מותקן XP SP2 - אפשר לעשות REPAIR עם דיסק של הXP המקורי?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי: RADEON 9800 PRO , ל 4.9 עם catalyst, אך כאשר ניסיתי להכנס לcatalst הוא טען שאני צריך להוריד מהאתר של microsoft את Microsoft .NET Framework 1.1 , הורדתי, התקנתי ומאז זה עובד והכל טוב ויפה... כמעט הכל, כל פעם שהמחשב נכנס לstand by, שלא נוגעים בו 15 דקות, לא רק שהמסך נכבה, אלא הוא יוצא למסך שנותן לי לבחור עם איזה פרופיל להכנס לwindows , זה נורא מעט את הכניסה למחשב ודי מעיק, מה אני יכול לעשות בנידון? כיצד אוכל לבטל פונקציה זו?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש משהו שאני צריך להוריד ? שאני מנסה להעלות כתוביות בעברית לסרטים המילים מופיעות לי כג'יבריש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, לשכן שלי יש בעיה קטנה, הוא קנה HDD חדש והוא רוצה לזרוק את הישן. הוא התקין XP חדש על הכונן הקשיח החדש, אבל ה-BOOT נמצא ב-XP הישן. לכן, אחרי שמוציאים את הכונן הקשיח הישן המחשב לא עולה. ניסיתי לכתוב BOOT חדש אבל הוא לא נותן. השתמשתי בכמה מדריכים מגוגל שאומרים לתקן את MBR אחרי זה להעתיק כמה קבצים מהדיסק ולהריץ את ה-FIXBOOT אבל זה לא עוזר. הוא אומר שהוא לא מוצא BOOT כל הזמן. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה, אור.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-