Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
איפה לעזאזל משנים את ההגדרה הזו .מי החליט ששמות קובץ חייב להיות פחות מ256 תווים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מעלים את החלק העליון שפתאום הופיע לי באופן קבוע כשאני פותח תיקיות ב WIN?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אמרו לי לרוקן אייקונים ותוכנות וקיצורי דרך מהמסך על מנת לשפר את המהירות של המחשב, רציתי לדעת אם יש קשר, או סתם קשקוש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט המחשב שלי לוח של .gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד amd 4200 זכרון 1 גיגה כרטיס מסךNVIDIA mx7900 sli דיסק 250 גיגה כרטיס טלוזיה וזה מערכת של vista אני יכול לשים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איפה הכי מומלץ להגדיר את הזכרון הוירטואלי...במחיצה השניה של הרדיסק ה-SATA..?...או בהרדיסק הנוסף שהוא מסוג-IDE... מערכת ההפעלה יושבת כמובן במחיצה של ה-SATA..תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בXP ויש פתאום קרטועים ב"עליית המערכת (הב"טעינה" יש 2 ריצודים) והמערכת קופאת אחרי כמה זמן במצב רגיל (לרוב אחרי 5 דקות בערך). מה צריך לעשות? מה יכול להיות מקור הבעיה? המחשב עובד פרפקט בsafe mode. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את כל הדסקטים של הווינדוס הזו אבל נדפק דיסק מס' 1 ואני לא יכול להתקין את המערכת, למישהו יש דיסקט כזה? ("דיסקט מס' 1") שכתוב עליו microsoft windows? חיפשתי באנטרנט ולא מצאתי, מצאתי רק טורנט של זה , וכשהורדתי אותו, זה נתן לי קבצי IMG .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד core 2 due e7300 ולוח אם של גיגהבייט EP43 2gb X 2 ראם שזה 4, אבל גם בXP וגם בוינוס 7 המחשב קורא רק 3.25 ג'יגה אני יכול להתקין 64ביט ואז אני ישתמש בכל ה 4 ? כל התוכנות עובדות ב64 ? ואיך המחשב יחזיק 64 ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה עלת לי השאלה הבאה בראש: בנאדם שקנה נייד שהגיע עם וינדוס כלשהו ראשי להזמין מהחברה עותק על דיסק?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. יש לי מחשב פנטיום 4 , עם מערכת הפעלה xp , אני רוצה לפרמט את המחשב , והלתקין עליו xp חדש. יש לי בעיה קטנה: במחשב מותקן לי הרבה תוכנות של חברות ביטוח, מותקן לי תוכנה בשם פוקוס, ועוד הרבה תוכנות מותקנות במחשב הזה. השאלה שלי היא כזאת: אני חושש מלפרמט , כי אין לי את ההתקנה של התוכנות הללו , הם כבר מותקנות במחשב שלי. 1. איך אני יכול לפרמט את המחשב , ולגבות את התוכנות , שאחרי שה xp יותקן , אני פשוט יעלה את התוכנות והם יעבדו. אם אני יעתיק את התוכנות (קיצורי דרך). זה לא יעזור לי , כי אחרי זה, זה לא יעבוד לי ב xp שאני יתקין. מה אני יכול לעשות , יש איזה כלי שמגבה תוכנות שלמות , ופשוט אני שופך אותו אחרי ההתקנה , והתוכנות הללו יעבדו?? בתודה מראש בר לוי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבריה שלום פתאום לאחר תקופה ארוכה של שימוש בתוכנה מקבל הודעה שיתכן והתוכנה לא חוקית איפה אני יכול לאתר את מספר הסידורי שהוזן לי למחשב לבדיקה עברנו דירה ואני לא מוצא את הדיסק אשמח לקבל סיוע בברכה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ה windows נתקע על welcome מדובר במחשב נייד של dell מבקש עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בהדלקת מחשב- מתקבל מסך לבחירת SAFE MODE או NORMALLY בחירה או המתנה ללא בחירה תמציגה סמל ווינדוס לשניה ולאחר מכן מקבלים מסך של לוח האם ,וחוזר חלילה דיסק התקנה מציג לאחר מספר דקות: a problem detect and windows shut down plug and play detect an error caused by faulty driver disable BIOS memory options as caching or shadow מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מטפל במחשב נייד ישן יחסית של Acer שהגיע אם XP home הוא מגיע כמו כל נייד אם מחיצת שחזור שממנה אמורה להיות אפשרות להתקין מחדש את המערכת. אלא מה - בנייד הזה אין מקש כלשהוא שניתן ללחוץ בזמן ההדלקה כדי להיכנס לשחזור - האפשרות היחידה לפי ה manual היא דרך הפעלת התוכנה ממערכת הוינדוס המותקנת (אני מניח שהקיצור אמור להריץ משהוא שמשנה פרמטר כלשהוא ב MBR ועושה reset) אלא מה כונן C של המערכת המותקנת נדפק סופית עקב וירוס (מחק את הכול) כך שלא ברור איך ניתן עכשו להיכנס לשחזור בכלל.... [עריכה] אחריי עוד קצת משחק אם זה מצאתי : עליתי מ CD רגיל של XP ועשיתי repair, ואז fixmbr (הוא לא מצליח לקרוא את תוכן מחיצה C ונותן שגיאה אבל לא משנה, fixmbr עדיין עובד) עליתי אם תוכנה לניהול מחיצות (השת…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אופציה מובנית/ בהתקנה חיצונית לפולדר סייז - לראות מה גודל התקיה ב WIN 7 ב XP היתה לי תוכנה קטנה שהתקנתי שנתנה לי את האינפורמציה הזו בתודה מראש קובי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מהו העידכון windows שאסור להתקין? שכחתי איך קוראים לו,תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי...אולי אתם יכולים לעזור? cirrus logic pnp v34 modem מערכת הפעלה win98 se תודה, חציל
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו שיצאה הויסטה... מה עדיף לרכוש... את גירסת ה 64 ביט או ה 32 ביט? (כמובן שיש לי מעבד 64 ביט)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני פרופילים בXP-SP2 אני מעוניין להגביל משתמש במחשב מעבר למה שהמערכת מציעה LIMITED USER. למשל, שהמשתמש לא יוכל להכנס ללוח בקרה, או להתקין משחקים בכונן C, וכו'... ניסיתי לעבוד עם ה GROUP POLICY EDITOR אבל ההגבלות שעשיתי , בוצעו על שני הפרופילים, לכן נאלצתי לבטל אותם. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש לי תוכנה שרשום שהיא עובדת רק ב 32 ביט, היא בהכרח תעבוד בכל וינדוס שהוא 32 ביט (לדוגמא גם ב win7 גם ב vista וגם ב XP)? כנל לגבי 64 ביט, היא תעבוד בכל מערכת הפעלה של וינדוס שהיא 64 ביט? והאם 64 ביט תמיד יעבוד גם ב 32 או ההפך? (שמעתי על זה משהו) אשמח לסדר בנושא תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.inbarhovav.com/2009/02/blog-post.html החלפת כפתורים במקלדת (תמונה): http://www.inbarhovav.com/2009/02/blog-post_06.html החלפת כפתורים בעכבר: http://www.inbarhovav.com/2011/09/back-forward.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה מקום מתאים לשאלה. יש לי בעיה כזו, אנחנו בודקים להחיל UAC דרך GPO במחשבים בארגון, בנוסף מבצעים מהלך שהעובדים לא יהיו אדמין בתחנות. הבעיה היא שיש לי קובץ EXE שאני חייב שירוץ בכל פעם שנוצר פרופיל חדש בתחנה, כרגע אני עושה את זה דרך installed components אבל הבעיה היא ש הUAC חוסם אותו. ראיתי שיש פתרון להגדיר TASK שירוץ בכל לוגין עם הרשאות מתאימות, זה עובד בסדר אבל אני צריך שזה ירוץ רק בעת יצירת פרופיל חדש בתחנה. יש אפשרות להאזין ל EVENT של המערכת, אבל לא הצלחתי למצוא איזה EVENT מייצג יצירת פרופיל חדש. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קצת לפני הגעתו של העדכון הגדול אשר יכניס את מערכת ההפעלה הפופולרית אל מרכז עידן ה-VR, החברה האמריקאית מאפשרת לכם להצטייד בציוד הנדרש על מנת ליהנות מכל העסק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
(מראש מבקש סליחה על השגיאות כתיב) ערב טובחברי הקבהילה hwzone ואני פה צריך את עזרתכם ודחוף. הבעיה שלי שהמחשב מנצל את המעבד הרבה יותר מבדרך כלל ומאז העדכון של וינדוס אני רואה שהמחשב מגיע ל 90 מעלות וזה נראה דבר שצריך לטפל ועכשיו. בזמן שאני מסתכל ב performance שהכרום משתמש כשלושים 30 אבל הניצול של המעבד מגיע ל 70/90 ואפילו ל 100, ניסיתי הכל כל מה שאני ואני לא מצליח לדעת מה זה (מבין שזה וירוס) המחשב שלי ברוסית כך שיוצר לי עוד קשיים. מבקש בבקשה אם משהו יודע או מכיר תוכנה תוכל לפתור לי את כל הבעיות כי המחשב הזה מותאם לעיצוב גראפי וצריך אותו לפרוייקט כלשהו. תודה רבה לעוזרים וסליחה על השגיאות כתיב ורמה נמוכה בכתיבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-