Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נייד עם מפרט סביר לכל הדעות: I5 3230M 8GB RAM הווינדוס לפעמים מגיב לאט ומקרטע, כבר עשיתי התקנה נקייה מחדש וזה עזר רק באופן חלקי. יש לכם רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט המחשב שלי לוח של .gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד amd 4200 זכרון 1 גיגה כרטיס מסךNVIDIA mx7900 sli דיסק 250 גיגה כרטיס טלוזיה וזה מערכת של vista אני יכול לשים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה ובהיותי איש רשתות ולא כ"כ מתמחה בסביבת ווינדווס רציתי לבקש את עזרתכם. המפרט: INTEL PENTIUM DUAL CORE E5300 LOW END LENOVO G31 MOBO 2GB RAM SAPPHIRE HD4850 @ CATALYST WINDOWS 7 PROFESSIONAL בעקרון הבעיה היא כזאת: הכרטיס מסך מוציא תמונה משתי יציאות ה DVI שברשותו אך אחת מהיציאות (ה DEFAULT) התקלקלה ומוציאה תמונה עם פיקסלים ירוקים מרצדים. הבעיה הזאת נפתרה כאשר פשוט התחברתי ליציאה השנייה של ה כ.מ. , הבעיה הנוכחית היא שהווינדווס לא מוציא תמונה ביציאה השנייה ולפי ההגדרות (כמו שפטרתי בפעם האחרונה לפי ההגדרות בוונדווס ביקשתי מהמערכת להוציא לי את הדסקטופ מהיציאה השנייה ב SCREEN RESOLUTION). הבעיה היא ש המערכת מוציאה תמונה אך ורק ביציאה הראשונה כאשר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב וראיתי שכל הכתב בדפדפן האינטרנט שלי הפך להיות גדול . מה עליי לעשות ? ניסיתי את כל השיטות האלה וזה עדיין לא עובד: 1 . פתח את הדפדפן. 2. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "הקטן ביותר ." 3. סגור את הדפדפן. 4. כבה את המחשב, והפעל אותו מחדש. 5. פתח את הדפדפן. 6. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "בינוני" . 7. סגור את הדפדפן . שיטה 2: 1.או שתשנה את זה כך:כלים>אפשרויות אינטרנט>מתקדם>שחזור בררית מחדל. 2.או שתשנה דרך ה ריגיסטרי: 1.לחץ על התחל > הפעלה 2.רשום בתיבה את הפקודה Regedit , ואישור 3.הכנס לנתיב הבא: Hkey Current User \ Software \Internet Explorer \ International \ Scripts \3.שנה את הערך של " IEFontSize " ל- – 2(או יותר קטן)5.סגור את …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע איך בדיוק נוצרה הבעיה הזו אבל אני כבר נתקלתי בה בהרבה מחשבים ותמיד פתרתי את הבעיה על ידי פירמוט מלא של המערכה. נפעם אני לא יכול לפרמטו ואני חייב לתקן את זה , אני אצרף תמונה של מנהל ההתקנים שם תראו בדיוק על מה אני מדבר . כרטיס רשת USB חיצוני עובד רגיל רק החלקים הפנימיים אי אפשר למחוק את הדרייברים או לעדכן אותם או משהו כזה , אני מחובר בחיבור אלחוטי רגיל לחלוטין או כבל רשת רגיל לחולטין Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד אני מאתר את ה ip ? ברצוני שמחשב ברשת המקומית (win xp) יתחבר באמצעות telnet למחשב win2000 באותה רשת. איך אני יכול לדעת מה ה ip של מחשב ה win2000? ב 98 הייתי עושה מקש ימני, properties וב tcp/ip רואה את ה ip. ומענין לענין באותו הענין: מה נוסח הפקודה ב tcp/ip להציג את ה ip שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ומשום מה ה-SP1 לא מופיע בעדכונים של הוינדוס. שאני בוחר להוריד אותו ידנית דרך האתר, אני יכול לבחור מספר שפות אבל אין עברית. האם יש בעיה אם אני מוריד באנגלית למרות שהויסטה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. הבעיה שתיארתי בכותרת, הייתה במחשב הנייח עד לא מזמן לחודשיים לפחות. המחשב כיבה את המסך, ובעת חזרה מהכיבוי מסך, הוא היה נתקע ומתעורר לאחר דקה. לאחר זמן מה זה השתנה, הוא חזר לעצמו רק אחרי כיבוי מסך נוסף. איכשהו הבעיה עברה לה ולא עשיתי כלום ( הרבה זמן שאני חושב על פירמוט, אבל מחכה עוד טיפה בגלל שיפוצים כי במילא המחשב יהיה בצד כשנתחיל לשפץ את המיקום שהוא נמצא בו. עכשיו הבעיה התחילה במחשב הנייד. בהתחלה זה היה משתחרר אחרי כמה שניות ( בדיוק אותה התופעה ), ועכשיו לוקח לזה דקה להשתחרר. בשני המחשבים יש נורטון אינטרנט סקיוריטי מעודכן ( מקורי לצורך העניין ), פיירוול פועל, ואני מקפיד על נקיון מוירוסים וכו'. אבל אני פשוט עובד עצות. משותף? וינדוס 7 64 ביט. במ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש לי רק 4 פעמים אפשרות לשנות את אזור הצפייה בDVD. אני מעדיף לצפות בסרטים דרך המחשב בגלל הרמקולים והבאס שאין לי בטלווזיה הרגילה האם יש דרך לעקוף את זה ולגרום למחשב להיות כמו DVD רגיל. עם מולטיזון ? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום , לאחרונה יש לי מסכים כחולים מפעם לפעם במערכת ההפעלה , אנא ראו את ההודעה שאני מקבל לאחר מכן ואודה לעזרתכם לפתרון בעיה זו בברכה , Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC000001D BCP2: FFFFF80003132495 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF80002FFF900 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\103111-30747-01.dmp C:\Windows\Temp\WER-37721-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online pr…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם הארדיסק של 1TB. כמובן שעם WINDOWS 7. אני רוצה לחלק את ההארדיסק ל2 PARTITIONS כך שחלק אחד יהיה עם כ200 ג'יגה, וחלק שני עם ה800 הנותרים. איך אני עושה את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה.. אני עובדת על ויסטה הום פרימיום ולא יודעת מה קרה אבל לפתע התקייה של ה MY DOCUMENTS נראת מעומעמת וכשאני רוצה לפתוח אותה המחשב אומר לי "הגישה נדחתה".
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין JAVA,זה כאילו מתחיל להוריד אבל שום דבר לא זז במשך שעתיים(XP PRO פרוץ) איך אני יכול להתקין את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורא כל פעם שלישית שאני מפעיל את המחשב. אין סאונד, והסמלים של הgtxp ו-volume לא מופיעים וההתחל נתקע ברגע שלוחצים עליו...יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? עוד דבר: מיקמתי את הסאב בסוף מאחוריי, ולכן הרמקולים האחוריים מחוברים עם החוטים הקצרים והקדמיים עם החוטים הארוכים. מוזר שהwindows מזהה את הרמקולים הפוך. כלומר הקדמיים = האחוריים, האחוריים = הקדמיים. רוב הפעמים המחשב כן עובד בסדר. אולי זה הגורם לבעיות המוזרות? : :-\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה PRO וכמה HOME?? ואיך אפשר שהוא יתפוס הכי מינומום שאפשר לגלישה באינטרנט בלבד??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים כאשר אני מאחד קבצי WMF באמצעות Easy Video Joiner, אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח "Access violation in module ntdll.dll". אחרי שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש, אני יכול לאחד את הקבצים שניסיתי לאחד מקודם. אבל, כאשר אני מנסה לאחד קבצים אחרים, אני שוב פעם מקבל את הודעת השגיאה הזו. הודעת השגיאה לא מופיעה תמיד. לפעמים ניתן לאחד קבצים מספר פעמים ללא הודעת שגיאה, ובפעמים אחרות הודעת השגיאה מופיעה אחרי כל ניסיון שני של איחוד קבצים. מה גורם ל-Access Violation? מה תפקידו של הקובץ ntdll.dll? איך אפשר לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס הום מקורי בבית אבל אני משתמש לרוב בפרו צרוב ? ויש לי בעיות עם הווינדוס ... אזז מה אתם אומרים זה ישנה הרבה אם אני ירד להום או שזה סתם שטויות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי השלב הראשון, המחשב עשה ריסט ועבר לחלק השני אחרי כמה דקות <ממש לפני שהתחילה ההתקנה> הופיע מסך ארור כחול שהיה רשום בו INCCEBLE_BOOT_DEVICE או משהו כזה.. תודה לעוזר!
-
אני רוצה לפרמט, אך חושש מנעילת קבצים מהווינדוס הישן, האם ניתן למנוע זאת מראש? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש יש לי שאלה בקשר לוינדוס אקספי כשאני נכנס למנהל המשימות-> לתהליכים יש לי כל מיני תהליכים ואאני יכול לבחור להם הגדרות עדיפות למשל בנמוכה אבל אני רוצה שתמיד שאני יתפח את התוכנית הזו אז ההגדרות העדיפות שלה יהיו בנמוכה. איך אני עושה את זה תודה מראש אם את זה ספציפי אי אפשר לעשות אז איך אני ממהר תוכנית כלומר גורם לה לפעול מהר יותר מהרגיל תודה מראש וחג שמח ! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד של ACER ASPIRE 5920G. הבעיה היא שהוא מגיע עם ויסטה, שיוצר עומס מיותר על המחשב, ורציתי לשנמך את מערכת ההפעלה לXP. אז הורדתי מערכת הפעלה שידוע לי מהמחשב הנייח שלי LASTXP21, צרבתי וניסיתי להתקין, אך במסך הכחול של ההתקנה הוא אומר לי לבסוף שהוא לא מזהה את הכונן קשיח שלי. חיפשתי פיתרון לבעיה וכל מה שעלה זה: 1-שאני ישנה בהגדרות של הBIOS את אופן הפעולה של הכונן לIDE כי הכונן הקשיח שלי עובד בטכנולוגיה חדשה שXP לא מזהה. אני לא רוצה להשתמש באפשרות זו כי אז זה יאט לי את העבודה במחשב. 2-דורש כונן דיסקטים (משהו שאין לי) - וגם לא הבנתי בדייוק מה רוצים ממני..צריך להוריד משהו ואז לעשות F6 בBOOT או משהו כזה. 3-האפשרות שהכי מתאימה לי זה להוסיף איכשהו ידנית את הדרייברים …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, על המחשב מותקן XP PRO. לפני כמה ימים WINDOWS הפסיך לעלות ורואים מסך שחור (בלי הסימן של העכבר, למרות שהנורה בתחתית העכבר דולקת). נראה שהבעיה היא ב WINDOWS כי לחיצה על F8/F7 מפנה לקונפיגורציה או לאפשרויות הרצת מערכת ההפעלה. ניסיתי את כל האפשרויות של הרצת מערכת ההפעלה (safe mode, last working , etc) אבל תמיד התוצאה זהה - מסך שחור. מה דעתכם? איך אפשר לתקן את הבעיה? חשבתי לבצע REPAIR של ה WINDOWS, אבל ה CD/DVD ROM לא תקין (ולא בשימוש) ובנוסף מצאתי רק תקליטור התקנה של XP HOME. האם אפשר לבצע REPAIR עם XP HOME על XP PRO? האם אפשר להעתיק את התקליטור ל DOK ולחבר לכניסת USB? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר, רק לאדמיניסטרייטור היא מאפשר לבצע פעולות שלפעמים מאוד פשוטות כמו להעביר קבצים מכונן לכונן (לפעמים) עכשיו סיימתי להתקין תוכנת לעריכת אודיו ואני לא יכול לבצע הרשמה כי המערכת מבקשת הרשאות. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אולי מישהו מכיר פיתרון הבעייה די טרייה חץ העכבר קופא לסרוגין לפעמים וגם התמונה ולאחר מכן משתחרר עד ששוב זה קורה , זה חדש ולא הוכנס שום תוכנה וניסרק וירוסים ואנטי ספיי המחשב P 4 זיכרון 1 ג'גה מעבד אינטל 3.0
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-