Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר שבועות פרסמתי שהמחשב שלי נתקע כאשר הוא לא בשימוש של חצי שעה ומעלה, ורק העכבר זז, כל השאר תקוע. אני קראתי בפורום, וחיפשתי פתרונות, לא מצאתי משהו ריאלי, אין לי בעיה בחומרה, בדקתי. עכשיו חבר שלי אומר לי שיש לו את אותה הבעיה בדיוק, האם מדובר במשהו נפוץ ויש תיקון? אני לא רוצה לפרמט. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לפני חצי שעה בערך המחשב שלי קרס והופיע מסך כחול וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב, הWINDOWS איפס את עצמו. כל ההגדרות של המערכת נמחקו ועל השולחן עבודה מופיעים רק התוכנות שהיו מותקנות מקודם, תיקיית המסמכים שלי ריקה וקבצים שהיו שם לא נמצאים אבל בכונן C לא התשנה המקום הפנוי ניסיתי לשחזר את המערכת אבל זה אומר שלא נעשה שום שינוי מה אפשר לעשות? אני משתמש בXP
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אהלן לא ידעתי היכן ךפרסם את השאלות חשבתי שכאן זה הכי מתאים שתי בעיות: 1. כשאני לוחץ F8 על מנת לעלות את המחשב במצב בטוח אני לא מקבל את האפשרויות כמו שהיו לי פעם (בקיצור לחיצה על F8 לא מכניסה אותי לתפריט שדרכו אכנס למצב בטוח) 2. יש לי windows xp וכשאני מעלה אותו (זה קרה היום בבוקר, עד אתמול הכל עבד כרגיל) הוא רושם לי את ההודעה הבאה: " יש להפעיל עותק זה של windows באמצעות Microsoft לפני שתצוכל להכנס למערכת האם ברצונך להעיל את windows כעת?" אני בוחר באפשרות כו ואז מופיע לי המסך של הפעלת מוצר של windows (זה עם המפתחות) וישר הוא כותב לי שם את ההודעה הבאה (הוא לא מבקש להתקשר לתמיכה על מנת להפעיל את המוצר או להפעילו דרך האינטרנט) ההודעה היא windows כבר הופעל לחץ אישור ליציאה. כעת…
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני התקנתי ריימן 1 ומנסה להריץ ומופיע השגיאה הבאה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled.JPG תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב שלשום, ועכשיו שאני נכנס לכתבות עם תמונות, לפעמים אני לא רואה את התמונה אלא ריבוע לבן עם איקס אדום קטן בצד למעלה. גם ניסיתי להכנס לכספת וראיתי בראש בראש גם אותו דבר, ורשום שאם לא רואים את הסמל של הכספת אז צריך להוריד פלאש. הורדתי פלאש והתקנתי ושום דבר לא השתנה. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תראו: תמונה מצורפת... איך אני מסדר שיראו את האייקונים נורמלי? תודההה!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות לקנות גרסת אפג' של וינדואז 7 דרך ארגון המורים במחיר של משהו כמו 100 שח. הבעיה היא שההתקנה לא נקיה היא חייבת להיות על גרסת וינדואז קיימת XP ומעלה. רציתי לשאול מה המשמעויות של התקנה כזאת האם היא ממולצת או עדיף להמנע ממנה והאם יש פתרונות שממקסמות את היעילות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איפה אני מוצא את המספר הסידורי של נערכת ההפעלה win xp home זה המספרים והאותיות שכותבים שמפרמטים את המחשב בהמשך ההתקנה יש לי וינדוס חוקי אבל אבדתי את הספח שמודבק עליו המספר סידורי יש מצב שאפשר למצוא את זה בוינדוס? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ניתן להעביר ההארדיסק עם וינדוס למחשב חדש שקניתי מבלי שזה יעשה שגיאה כלשהי...(ולקוות שזה יפעל..) אם סתם דוגמא אני פשוט ימחוק מהמנהל התקנים את ההתקנים של הלוח, מעבד, כרטיס קול, כרטיס מסך וכו'...ואני אעביר את הארדיסק למחשב החדש זה יעבוד? תודה לעונים.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפורום..אני בד"כ לא נכנס לפורום הזה.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
Windows XP PRO (@NTFS) הבעיה היא כזו, ישנה תיקית ה my ducoments שהוגדרה כ Private. הייתה בעיה עם הווינדוס ונדרשה התקנה מחדש של הווינדוס (שנעשתה ללא פירמוט). עכשיו, אין אפשרות להיכנס לתוך התיקיה - זה כותב Access Denied. למישהו יש פיתרון? :-\ תודה... ד"א - המערכת היא לא שלי, היא של חבר.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו אולי מכיר אתרים שיש בהם סמנים לעכבר ל XP?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס להתקנה ולוחץ אנטר לכניסה הוא אומר לי שאין לי דרייבר לHD מותקן על המחשב שלי רציתי לדעת אם הבעיה הHD שצריך להחליף או שיש דרך לפתור את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כותרת ^ מישהו מכיר פיתרון לבעיה? ולא, אי אפשר להוסיף אותו בתפריט סרגלי כלים של שורת המשימות משום שהוא לא קיים שם יותר.. אשמח לפיתרון. תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה: הסידירום והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי אבל מופיעים בביוס וגם ב"מנהל ההתקנים" אבל עם סימן קריאה בצבע צהוב. יש לי תחושה שזה וירוס אבל עשיתי סריקה וגם הרצתי COMBOFIX וזה לא עזר.. מה עושים? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
וינדוס רוצ ה לשנות לעברית home איך עושים זאת
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שאלו אותי את זה במבחנים מסוימים של הצבא ולא ידעתי לענות מישהו שבאמת מבין את ההבדלים יכול לענות? חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
התעלמות טוטאלית מתלונות המשתמשים על WIN 8. אני באמת לא יודע האם הם סתומים או שפשוט לא אכפת להם מהמשתמשים בזמן שהם מנסים לדחוף את החזון המפגר שלהם. העיקר שאפשר לבחור את הרקע מתוך קשת של צבעים.
-
- 162 תגובות
- 16.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש פתרון? יצא גירסה חדשה לפלאג?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS לפי ההוראות של הדיסק התקנה. אני מה זה לא מבין בזה (5 שנים לא נגעתי או הסתכלתי על מחשב) אז ניסתי להתקין דריברים (פעלתי מההיגיון שלי) שקיבלתי עם המחשב, דיסקים של הכרטיס מסך ולוח אם. הכנסתי לכונן ועשיתי INSTALL. אבל יש לי הרגשה כאילו משהו לא בסדר ניסיתי להריץ משחק די ישן CM2002 וכשניסתי בתוך הממשק של המשחק להתחיל לשחק הוא כותב לי שאין לי מספיק MEMORY ושאני צריך לפנות מקום. מה שבעצם אני רוצה לדעת זה 1)איזה דרייברים צריך להתקין 2)מה צריך לעשות במערכת הפעלה חדשה כדי שתתחיל לעבוד כמו שצריך 3)מאיפה אני מתקין DIRECTX ובכלליות הסבר מה אני צריך לעשות. תודה
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כ שבוע אתמול בלילה התקנתי עליו כרטיס רשת חדש לאחר ה ריסטארט קיבלתי מסך כחול פעמיים ואז הוא קרס ולא העלה את הוינדוס התקנתי וינדוס חדש והכל עובד טוב אבל חברים אמרו לי שזה לא קשור כי המסכים הכחולים האלו קורים בגלל חומרה א)יש כזה מצב בכלל? ב) עם זה בגלל חומרה אז איך זה עובד תקין עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
media player ו IE לא עובדים... התקנתי SP2 שוב עובד חלק......ליומיים
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הכל היה טוב ויפה. הטכנאי של נזק בא והתקין את המודם של הADSL, אני הכנסתי את הכרטיס רשת לחריץ הPCI הראשון שמצאתי. כשהדלקתי את המחשב, התכוונתי לפעול לפי ההוראות האלה-http://rotter.net/forum/adsl.htm ( חלילה וחס, אני לא בפורומים של רוטר, אבל מישהו שאני מכיר עשה את זה, וזה על השרת של רוטר.) אך אבוי, כשנכנסתי לNetwork Connections, היה לי כבר "חשבון" מוכן, כמו בתמונה- http://www.fresh.co.il/dcforum/User_files/3c0cedc5247238cb.jpg אם אתם לא רואים אותה כנסו ללינק. עכשיו אני לא יכול למחוק את ה"חשבון" הזה, מישהו יודע איך? פשוט בגלל שזה כבר מוכן, אי אפשר ליצור אחד חדש, כי מה שנוצר זה "חשבון" לחיבור אחר. אם לא הבנתם ( אני מנחש...) בגלל הניסוח שלי אז כל מה שאני רוצה זה למחוק את ה"חשב…
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן,פינקתי את עצמי בSSD ורכשתי 8 PRO במבצע שהיה להם,התקנתי הכול רץ בצורה מופלאה,אך מידי פעם הווינדוס קופא וקורס,ללא הודעה כל שהיא/BSOD. אם היה BSOD אז אולי הייתי חושד בחומרה,אך הבעיה הזו לא הייתה בווינדוס 7,ספק בעיה בחומרה אני מאמין שזה משהו בווינדוס. אשמח לעצות.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני קם היום בבוקר ומנסה להפעיל את המחשב ואז אני מגלה שבזמן המסך של הטעינה של ה WIN פתאום יש ריסט. הוא טוען זמן כאילו הכל רגיל ופתאום הוא מפסיק לזוז ועושה ריסט. ניסיתי שיחזור כדי לפתור את זה וזה לא עזר... למישהו יש פיתרון? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בזה אנחנו נסכם את הנושא של ה-TASKBAR הנתקע של XP. אחרי שכולם יענו, כדאי לשלוח את תוצאות הסקר למיקרוסופט ;D בצירוף המספר הסידורי של כל עותק כזה שנתקע
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-