Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היה לי במחשב קובץ RAR של 954 מגה והחלטתי למחוק אותו, אבל אחרי המחיקה במקום שיתוספו לי 954 מגה נוסף לי 200 מגה ובמקום שיהיה לי באותו כונן קצת יותר מגי'גה יש לי רק 300 מגה אנשים מה הבעייה?!? תבינו מקום הוא דבר יקר בשבילי לכן ה700 מגה האלו חסרים לי מאוד יש איזו דרך להחזיר אותם?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
התקנתי הארדיסק חדש, חילקתי אותו ל2, משום מה הוא החליט שהוא יקרא לו F, ולא C כמו שצריך להיות, חשבתי אחרי שאני אתקין הכל זה ישתנה באופן אוטמטי, אבל מסתבר שזה נשאר F בקיצור אני רוצה לשנות את השם של הכונן מF לC, תוך כדי שימוש במערכת הפעלה ללא איבוד מידע.. זה אפשרי? כי דרך הממשק הרגיל של הווינדוס(בניהול דיסקים) הוא לא נותן לי לעשות את זה, בגלל שהמערכת עצמה רצה מדובר בWIN XP SP3 הכי מעודכן. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אשר עובדים ברשת על שני המחשבים מותקן xp serves paek 2 הרשת פועלת וניתן להכנס לדיסק הקשיח וכו' של המחשבים מן המחשבים השניים כאשר אני מפעיל את הremote אני כותב את השם של המחשב השני ברשת (אליו אני רוצה להכנס) ומופיע לי חלון שדורש שם משתמש וסיסמא באף מחשב אין סיסמא ואני לא יודע על איזה שם משתמש מדובר בקיצור צריך עזרה בהפעלת remote desktop בין 2 מחשבים תןדה לכול העוזרים ski_farm
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הסיסמא של הכניסה לווינדוס, חבר שלי שכח את הסיסמא, מה הוא עושה כדי לשחזר את הסיסמא או להיכנס איכשהו לווינדוס? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את ההרד דיסק שלי ל NTFS אבל הבנתי שיש בעיה אם מפרמטים איך למצוא אותו ב FDISK מישהו יכול להסביר לי מה לעשות כדי שלא יהיו בעיות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה במנהל המשימות מופיע בשימוש בcpu לפעמים באדום, זאת אומרת שהגרף נהיה אדום, לאו דווקא כשהוא מגיע לשיא שלו בקיצור מה משמעות הצבע של הגרף ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחד מהיוזרים במחשב שלי רואה את סרגל ההפעלה (הסרגל שמופיע למטה עם כך התוכנות והשעון) בצבע אפור מת, כמו כן גם כל שאר החלונות ביוזר הזה מופיעים עם מסגרת אפורה ולא עם מסגרת שקופה. כשניכנסים ל-לוח הבקרה\מראה והתאמה אישית\התאמה אישית לא ניתן לשנות את הגדרות המראה ולמטה רשום: "אחת או יותר מההגרות בדף זה הפכה ללא זמינה על ידי מנהל המערכת" (ישנה תמונה מצורפת) דבר ראשון בדקתי בהגדרות הביצועים שכל ההגדרות נמצאות במראה מקסימלי ולא בביצועים מקסימליים. לאחר חיפוש רב בגוגל הציעו לי לבדוק את ההגדרות בgpedit.msc ולודא שהאפשרויות לשינוי מראה לא מבוטלות (מצורף צילום מסך) אשמח לעזרתכם תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מסכים ואני עובד כך שאחד מהם הוא Expend (הרחבה) של השני. האם אני יכול לגרום לתוכנה לעבוד על שני המסכים. כלומר האם אני יכול לעשות לה maximize ובמקום שהיא תתפוס מסך אחד היא תתפוס שני מסכים?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
דף הבית שלי הוא walla כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט או נכנס לוואלה עולה לי האתר הזה : http://www.safetyhomepage.com/ ורשום שיש לי וירוס אבל נראה לי שהאתר הזה הוא הוירוס הרצתי סריקה של Ad-Aware ו- NOD32 ד"א NOD32 גם מוחק את הוירוסים שהוא מוצא ? כי אחרתי שעשיתי סריקה והוא מצא כמה ויורסים עשיתי שוב בדיקה והוא מצא את אותם קבצים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שככל שמעדכנים מערכת הפעלה כך היא עובדת יותר לאט. האם זה נכון לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש אפשרות לשנות נתיב לדסקטופ לכונן אחר מאשר C אני יודע שמחשב בדומיין דרך הגרופ פוליסי מאפשר שינוי כתובת דסקטופ ליוזר האם אפשר לעשות זאת גם במחשב שבוורק גרופ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה למחוק תסרבס פאק 3 ולא יודע איך אין אותו בהוספה והסרה הוא מותקן לי עם הווינדוס שהתקנתי ..אז יש אפשרות למחוק אותו בדרך כל שהיא?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם רק בין WIN 10 PRO אפשר לעשות תיקיות משותפות ברשת? אם יש מחשהב אחד שהוא WIN 10 HOME והשני WIN 10 PRO לא יהיה אפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה בRegional and Language Options אין לי אפשרות להוסיף או לשנות את השפות לא בregional ולא ב advanced מופיע לי השפה שאני מעוניין. לאן זה נעלם??למה זה נעלם??? ואיך אפשר לסדר זאת כי זה לא נותן לי גם עם דיסק של המערכת הפעלה לשנות משהו אין לי את האופציה בכלל. למישהו יש מושג זה דחוף תודה מראש דרך אגב מדובר במערכת הפעלה win xp pro
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הלך המחשב שלי לעולמו, במיקרה אתמול מצאתי מתחת לביתי מחשב. לקחתי אותו והכל עובד בסדר חוץ מבעיה אחת מטרידה מאוד. בכל פעם שאני מדליק אותו אני מתבקש להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה בכדי לעשות BOOT ורק לאחר שאני נאות להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה הוא נאות להעלות לי אותה. ללא הדיסק המחשב מסרב להעלות לי את מערכת ההפעלה. כיצד אני מבטל את זה? הגדרתי בביוס למחשב שיעלה מההארדיסק אך ללא הועיל. האם ניתן לפתור את הבעיה וכיצד? אני מצרף לינק למיפרט של המחשב http://www.f2h.co.il/1954608601518
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
התקנתי היום את ווינדוס 8.1 במחשב החדש שלי ופרצתי אותו ומופיע לי בתחתית שולחן העבודה את הכיתוב: SecureBoot לא מוגדר כראוי. מה הפתרון שהכיתוב הזה ייעלם? תמונה: תודה
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט או אפילו תוכנה, אז שהמנהלים יעבירו אם הם רואים לנכון. דבר שני - כשאני מחליף משתמשים במחשב אני רוצה שהמשתמש יישאר מחובר לאינטרנט (כדי שיישומים מסויימים ימשיכו לעבוד) - אבל זה מתנתק לי אני עם תשתית HOT עם 012 איך אפשר לסדר את זה? תודה D:
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
נשמות יקרות בפורום, אנא עיזרו לי להחליט מה לקחת ל64 ביט, נכון לעכשיו אני יודע שUNREAL III ישווק גם ב64 ביט בנוסף לגרסתו הרגילה. יש לי 2GB זיכרון, ולפיכך אני מעדיף להתרחק מVISTA ולהישאר קרוב לXP, אבל האמת לא אהבתי את הXP X64 משום מה, אם מישהו התנסה בשניהם ויכול להמליץ לי מה לקחת, זה יהיה מצוין.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
amd d.c 4600 320 gb gf 8500 512mb pcie msi k9n ultraf 570 ocz 2g ddr2 667 איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין ?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח אחד מחולק ל 2 מחיצות עכשיו במחיצה אחת יש לי XP ובמחיצה השניייה VISTA . נמאס לי מויסטה ... איך אני מוחק אותה בלי לפגוע בXP?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא האנגלית של windows me ואני לא יכול לראות עברית בכלל ! בלוח הבקרה בregional and languige settings לא מופיע לי בכלל האפשרות של בחירת עברית. יש מלא שפות חוץ מעברית. מישהו יודע אם אפשר להוסיף עברית ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להפריד בין המסמכים שלי לבין המערכת, כדי שבמקרה של שחזור המערכת עם גוסט המידע שלי לא יידרס. בעבר השתמשתי בהתקנה של XP שכללה סקריפט Unattended שהגדיר את מיקום Documents and Settings מראש על מחיצה אחרת. ב-Vista ניסיתי להשתמש במשהו דומה, אבל התוצאה הייתה שלא ניתן היה להתקין service packs. האם ב-Windows 7 יש פתרון נורמלי לצורך הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, בשבועות האחרונים אני מקבל מסך שחור (הבנתי שזו תקלה שמתרחשת מסיבות רבות בווינדוס 10) כשאני יוצא ממשחקים. בד"כ המנגינה של המשחק נמשכת, אך המסך שחור כולו והמחשב אינו מגיב ללחיצות או ל ALTCTRLDEL. מה ניתן לעשות? הרצתי לפי עצה בפורום אחר את Ashampoo WinOptimizer, לא ממש עזר. אני משחק על טלוויזיה 1920X1080, כרטיס מסך 390 גרסת דרייבר GPU 16.6 תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-