עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ARIK1984,

שלום אני צריך שיתקינו לי תוכנה מסוימת בשליטה מרחוק וביקשו מימני ליפתוח הרשאות למחשב כלומר שיהיה להם שליטה מלאה על המחשב איך עושים את זה? תודה יש לי ווינדוס 7 בעברית

2. Started by roeesnir,

כל פעם שאני מתקין XP, אני עושה המון שינויים ברג'סטרי. (אופטימיזציה לעריכת וידאו) איך אפשר ליצור קוצב REG עם כל השינויים הללו, כך שאפעיל אותו - ונגמר הסיפור. זה חוסך המון עבודה. יבורך מי שיודע ויעזור לי. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש אפשרות ב WIN 7 שיחליף רקעים אוטומתית כל כמה זמן , הבעייה אצלי היא שכל פעם שהוא מחליף את הרקע הוא ממזער את התוכנה/משחק שבו אני נמצא כרגע. יש לזה איזשהו פתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, מעוניין לשתף תיקייה ספציפית ברשת הביתית שלי. יש לי במחשב המדובר WINDOWS VISTA ברשת יש לי מחשבים עם WINDOWS 7/VISTA/XP מעוניין לחסום את התיקייה עם אפשרות גישה בעזרת קוד. איך אני עושה זאת ? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kalda01,

יש לי מצגת PPT המכילה קבצי AVI מובנים שעובדת ללא בעיות במחשב עם XP PRO ואופיס 2010, אך במחשב עם חלונות 7 ואותה גירסת אופיס קטעי הוידאו מוצגים ללא קול. האם זו בעיית CODEC ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by RoniStyle,

שלום, היום הורדתי משחק כלשהוא וכשהפעלתי אותו הוינדוס "השתגע": כל התוכנות הפסיקו לעבוד,הופיעו לי עשרות הודעות של ERROR לגבי כל תוכנהכ שהיא לא עובדת.. מה עושים במצב כזה?לפרמט?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש שתומך ב64 BIT השאלה אם יש באגים בWINDOWS XP64 BIT או שהוא עובד חלק כמו הוינדוס הרגיל?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by swg,

מה הקובץ ctfmon.exe? מעניין אותי לדעת. פוזישן: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe תודה מראש. .SWG

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by gavriel_e,

הקנתי ויסטה על המחשב שלי אחרי שהיה לי בו XP PRO עכשיו ניסיתי להחזיר את הXP אבל לא יודע למה זה לא נותן לי פיתאום זה כותב לי בפירמוט שאני צריך להכניס דיסק עם SP2 ... אז הכנסתי ואז זה נותן לי להכניס דיסק שני ובקיצור לא הולך איך מחזירים את הXP בפירמוט כמו שאני תמיד עושה והולך טוב לXP אם מישהו יודע אז אני אודה לו מאוד על העזרההה ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by soundf,

קראתי באשקול בנושא אבל הוא עכשיו סגור ככה ש.... בקיצר המפרט שלי: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dלוח אם- ספק כוח-HEC 480W ACE480 דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK מארז-Sunbeam Transformer BLUE מאוורר מאיר לידים-Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO עכשיו הורדתי את כל התוכנות שכן פועלות בVISTA לפי מה שראיתי פה: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List ועכשיו אני מוריד דרייברים לכל החלקים במחשב... המטרה שלי בלעבור היא לנצל את המעבד יותר כ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by reuven5,

שלום חברים חבר קנה מחשב נייד לנבנו 3000 אם אני לא טועה תאמת לא שיחקתי איתו הרבה הגיע עם vista home premium עכשיו הוא באנגלית באתי לנסות להתקין MUI ולא הצלחתי מה שלא ניסית לא עזר ניסיתי גם דרך הwindows update אבל לא מצאתי שם כלום מה שכן כזה דבר אמור להופיע לי באפשרויות אזור/שפה: מה שלי מופיע זה הכל חותץ מהחלק של הinstall/uninstall languages... משהו כזה: מה שלא עשיתי לא עזר המשתש שלו הוא יחיד הוא כמובן אדמין אין עוד משתמשים פשוט לא הבנתי איך לסדר את זה מקווה שמישהו פה יעזור לי תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by a-gold,

טכנאי בחנות מחשבים הראה לי שיש אפשרות בווינדוס לראות לוח שנה כזה ששם אני רואה את כל ההתקנות שביצעתי במחשב. מישהו יודע איך אני נכנס לזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by WINDOWSTIG889,

שלום רב לכם אני עורך סקר קצר בנושא מערכת הפעלה החדשה של מיקורסופט,איזה תכונות אתה אוהבים ואיזה לא אשמח אם תוכלו להגיב על כך הסקר נמצא בלינק הבא:http://www.surveymonkey.com/s/MTZ9NQD,אין לי שום מטרת רווח מלינק זה,כל תפקיד הסקר הוא למטרת לימודים בלבד,אני הודיע מתי הסקר יסגר. בכבוד רב

14. יש לי בעיה קצת מוזרה בWINXP שלי. כדי לכבות את המחשב/להפעיל מחדש אני צריך לבצע את הפעולה פעמיים דרך ה"התחל". בפעם הראשונה המחשב לא עושה כלום, בפעם השניה מבצע את הכיבוי/הפעלה מחדש. ממה זה נגרם ואיך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, ברשותי Windows 7 32bit Ultimate. לפני מס' ימים קרה דבר מוזר, כאשר אני מקיש Windows+P כדי להעביר את התמונה בין המחשב למסך הטלוויזיה, לפתע המחשב מופיע כ- Projector (כלומר, כאשר אני בוחר Projector Only, רואים במסך המחשב), והטלוויזיה מופיעה כ- Computer (כאשר אני בוחר Computer Only, התמונה עוברת לטלוויזיה). לפני כן הכל היה בסדר (כלומר הפוך מהמצב הקיים כעת) ולא זכור לי שביצעתי משהו שיכול לפגוע בכך. ניסיתי להחליף פיזית בין החיבורים בכרטיס מסך, בתקווה שזה יסתדר, אך זה נשאר אותו דבר כיצד אוכל "לומר" למחשב שמסך הטלוויזיה הוא ה- Projector ומסך המחשב הוא ה- Computer? ניתן להגדיר זאת ידנית? תודה רבה, אורן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by ShahafH,

אהלן חברים. חשבתי לרכוש Windows 8 Pro 64bit האם יש לכם אתר אמין וזול להציע? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Ashand,

יש לי 2 SSD שאני רוצה לעשות מהם RAID 0 ולהתקין ווינדוס, הלוח שלי הוא ASUS P6T PRO WS איך אני מגדיר RAID שבזמן ההתקנה ווינדוס יראה את הדיסק? אני יוסיף: יש לי בקר PCIE SATA 6 שממנו אני רוצה לעשות בוט לווינדוס לא מה ONBOARD

18. אני בטוח שרובכם הגדול מכיר את זה... אחרי שימוש ממושך במערכת הפעלה מתחילים להיות DELAYים כאלה מעצבנים. המחשב כאילו נתקע ל 5 שניות לדוגמא ואז פתאום מריץ את כל הפקודות שאמרו לי תוך שנייה... הבעיה היא שלפני שבועיים בערך התקנתי פה הכל מחדש... זה לא יתכן מה שהולך פה. יש למשהו רעיון? תכלס לא התקנתי משהו מיוחד חוץ מכמה תוכנות צריבה... של DVD במיוחד ו... זהו נראה לי תודה רבה! יניב

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  19. דבר ראשון שלום , אני חדש פה עכשיו לבעייתי אני מאוד אוהב את המחשב שלי מהיר וריק מקבצים לכן אני מפרמט כמעט כל שבועיים מחיצה אחת C: ששם יהיה את כל התוכנות המשחקים והוינדוס ועוד מחיצה D: ששם יהיה מוסיקה ( 16 גיגה ) לפני חודש וחצי, חשבתי לעצמי, בוא נמחק הכול, ונעשה מחיצה אחת חדשה וככה המחשב יעבוד יותר מהר ( זה הוכך, פחות מחיצות = פחות כוננים לקרוא = ביצועים ) וככה נשארתי חודש וחצי עד אתמול בלילה הייתי שיכור או משו ואני ראיתי היום בבוקר 74320984634 ספיי וורים והודעות ווירוסים במחשב ואז נזכרתי שאני עשיתי את זה אתמול בלילה ועכשיו , אין לי כח למחוק את כל השיט זה ואת כל הוירוסים אז כמו חשבתי כמו פעם.. בוא נפרמט רק שהפעם אין לי עוד מחיצה לגבות את המוסיקה אז י…

20. אנשים... יש לי seagate 20 GB מותקן אצלי win xp כל פעם אחרי פורמט הכל מצויין אבל אז אחרי כמה זמן הוא מתחיל להציג לי נתונים לא נכונים לגבי המקום פנוי שיש לי למשל בכונן D שעליו מותקן ה XP עכשיו צריך להיות לי 2 ג'יגה פנוי בהתחלה זה היה ככה אבל כל כמה זמן הוא מראה לי פחות ופחות למרות שאני לא התקנתי שום דבר בזמן האחרון גם בכונן E ששם אני שומר את כל הדברים כמו מוסיקה סרטים משחקים וכל זה... הוא מראה לי 2 ג'יגה פחות ממה שהוא צריך... מקווה שתוכלו לעזור לי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי שני בעיות אחת זה שיש לי קובץ של 500 מגה בייט (זה דיי קריטי כשיש לך 20ג'יגה) וכשאני מנסה למחוק אותו אז הוא כותב שהקובץ בשימוש. ניסתי למחוק בsafeMode וגם שם הוא כתב אותו דבר. בעיה שניה זה שבהתחלת המערכת הוא עושה check Disk גם כשאני סוגר את המחשב כמו שצריך. אני חשוב שזה דיי קשור לבעיה הקודמת, לא יודע איך זה קשור אבל זה התחיל להיות ככה באותה תקופה. יש לי Windows Xp sp1 וntfs בשני המחיצות אם זה עוזר :-\ בבקשה אל תגידו לי לפרמט כי אני שואל אתכם לפני שאני מפרמט. תודה לכול העונים והעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by BlackBird71,

כמעט כל מה שאני עושה עולה לי מסך כחול ורשום בו dumping physical memory to disk אפשר לסדר את זה? והנה ההקבצים של הminidump http://hotfile.com/dl/69124361/b5bf58f/MINIDUMP.rar.html [attachment deleted by admin]

23. Started by viper_sb,

אני מנסה להתקין עדכון SP2 ידני שכבר מותקן בתחנה SP1 מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, איך אני עושה כשכשאני נכנס למצב Switch Userהאינטרנט לא יתנתק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, עם 4g זיכרון ומותקן עליו ויסטה שהגיע מחנות (משהו זמני, עם רישיון של 30 ימים, בינתיים יש עוד 28 ימים). הכל עבד טוב ויפה עד היום. אתמול בלילה, בזמן שישנתי הוא ביצע עידכון לויסטה ואתחל את המחשב מחדש. לאחר שאני מעלה את המחשב, ומסך פתיחה עובד וכו'.. אני עובד על המחשב כמה דקות והוא נהיה "קפוא". שום דבר לא זז, אפילו לא העכבר. אני גם לא מצליח להפעיל גם את הtask manager. למישהו יש מושג למה ? אגב, הויסטה היא ultimate 64bit. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.