עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, יש לי מחשב שכבר כמעט 3 שנים אצלי. מותקן עליו Win98 ואני רוצה גם להשאיר את המערכת הזאת. העניין הוא שעם הזמן צברתי על המערכת כל מיני שטויות, למרות שהשתדלתי להימנע, ועכשיו ניראה לי שהיגיע הזמן להתחיל מחדש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר איך מתקינים מחדש Win98 ? יש לי את CD מערכת ההפעלה, אני רוצה לפרמט הכל ולהתקין מחדש. אני צריך תיאור של צעד צעד, או הפניה לאתר אמין שמסביר. ניסיתי לחפש פה באתר ולא הצלחתי למצוא. תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היום התקנתי WIN7 על הSSD החדש וכשהחזרתי את ההגדרה בביוס שהBOOT יהיה מההארד דיסק/כשהוצאתי את הדיסק מהכונן, הופיע לי bootmgr is missing.. חיפשתי קצת בגוגל, ניסיתי לעשות תיקון לstartup של הווינדוז (לא עזר) ואז ניסיתי לשים בביוס את ההגדרות של ברירת המחדל, ופתאום הצליח לעלות לי בלי הדיסק. מה בדיוק הבעיה? אילו הגדרות בביוס כניראה גרמו לזה? ולמה דווקא עכשיו עם הSSD?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eyal00,

שלום, הקוקיז לא נשמר לי באתר YAD2.(תמונה מצורפת) אמרו לי להכנס לכלים<אפשרויות אינטרנט<פרטיות ולעשות שחזר ברירת מחדל ולא עזר... מה אפשר לעשות?(דפדפן אקספלורר 6) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shab669,

אהלן, אני מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה....here goes.... אני מכין מצגת חשובה ב Power Point XP , ונודע לי שעל המחשב שהמצגת תוצג עליו מותקן Power Point 2000. אם אני שומר את המצגת כקובץ pps, אז היא תפעל בלי בעיות ? (כולל אפקטים ורקעים ) , אם אני אמיר גרסא (שמור בשם->...) ואשמור את הקובץ כמצגת של 2000 אז כל האפקטים והרקעים של XP יעלמו. מה עושים ? ? ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון.. איך אני יכול לעשות שדרך הCMD אני יראה את כל המשתמשים הנעולים שיש לי בactive directory ,ושאני יוכל גם לראות משם את שם היוזר ולא רק כמה נעולים וכמה לא? מה הפקודה שאני צריך לרשום שם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by chichy,

מה קורה? יש לי בעיה ממש מעצבנת ב- outlook express 6 שלי!! לוקח לתוכנה בסביבות הדקה (אל תצחקו, זה המון) לעלות!! מחבר שלי הבנתי שגם לו זה קורה... אני תחת win xp יש לי מחשב טוב (תסתכלו למטה) ואני לא מבין את הקטע... יעני בשביל מה?? לעצבן??? קיצר... למישהו זה עוד קורה?? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by FastJack,

שלום. לאחרונה התחלתי לקבל את ההודעה הזאת מהWindows. לאחר שנכנסתי לתוך ההודעה קיבלתי את זה: ולאחר שעשיתי Online solutions הופנתי לאתר הזה: http://www.tagesprotection.com/main.htm למישהו יש מושג על מה מדובר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by isra1222,

שלום לכולם. אני חדש כאן . יש לי מחשב דיי חדש מלפני חודש בערך .. ובהתחלה הוא לא היה מראה לי חשבונות משתמשים ואז לפני כמה ימים התחיל להראות לי את זה .. ניסיתי לבטל את זה וכנראה נגעתי במשו לא נכון .. ואז שהעיליתי את המחשב מחדש הוא כתב : לחץ על שם המשתמש שלך על מנת להתחיל . ולא היה כלום ! אין על מה ללחוץ . אז העיליתי את המחשב במצב בטוח ופתחתי משתמש חדש ..וזה לא מראה לי את כל הדברים שהיו לי במשתמש השני ! ניסיתי להיכנס ל c:/documents and setting/Administrator וכל מה שאני לוחץ שם זה כותב : "הגישה נדחתה." ועכשיו כל הדברים שהיו לי נעלמו . אז אמרתי טוב אני יפתח משתמש חדש קראתי לו adminitrator ואז הוא אמר לי שיש כבר משתמש עם השם הזה. והוא לא מראה לי אותו ! הוא מראה אותו רק במצב בטוח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Kidney_stonE,

אהלן, עד לא מזמן היו לי בOUTLOOK , שלושה חשבונות אימייל, אחד מהעבודה, ושניים HOTMAIL, כאשר בעץ של ה outlook כל חשבון קיבל מקום משלו, עם INBOX ושאר התיקיות שלו. עכשיו, עשיתי אינטרנט מהיר (013) וקיבלתי אימייל חדש, שהותקן לי אוטומטית לאווטלוק ברגע שהתקנתי את החייגן, ואת האימייל הזה, והאימייל של העבודה, אני מקבל ל INBOX אחד, של החשבון הראשי (LOCAL FOLDERS) אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי, איך להפריד את העסק, כך שלכל אימייל יהיו תיקיות שלו. יש לי בעקרון ידע רחב במחשבים, בחלונות ובהגדרות, אז אפשר לדבר איתי במושגים טכניים. בתודה מראש, אריק.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איך מסירים את האייקון של יד מ-Shared Resources באמצעות ה-Registry ב-Windows 2000/XP?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by galg,

היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by koko0,

התקנתי שתי מערכות הפעלה אקספי ו7 על המחשב כל אחת בהארדיסק אחר עד עכשיו היו לי 3 אפשרויות בmsconfig 1 ווינדוס 7 מערכת הפעלה נוכחית; מערכת המוגדרת כברירת מחדל 2 ווינדוס 7 setup 3 old windows version ביום שישי ניסיתי להפעיל את הווינדוס xp [בהפעלת המחשב] והוא לא נתן לי שום אפשרות בחירה ולא היה Boot menu בכלל ניסיתי להפעיל ישירות רק תהארדסיק השני והוא כתב read error [לא זוכר בדיוק..מה שהוא כותב כשאין שום מערכת הפעלה] עכשיו אני מגלה שאין שום אפשרויות אחרות באתחול בmsconfig וגם הntldr נעלם מההארדיסק השני יש אפשרות לשחזר איכשהו תווינדוס? אני אנסה לשים סתם ntldr כשיהיה לי כונן... היו לי עליו מלא דברים חשובים מותקנים אוף... עריכה: גם עם ntldr שהפעלתי על וירטואל משין הוא לא עבד...ע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל אשמח לקבל תשובה או הפניה למקום מהתאים כיום אני מתקין את מערכת ההפעלה במחשבים בעבודה דרך דיסק און קי (אימג' XP שמתאים לרוב המחשבים) והייתי רוצה לשנות את התפריט ההתקנה כך שיציג לי אפשרות להוסיף אפשרויות להתקנה של מערכות הפעלה נוספות (WIN7) אבל באותו תפריט ושאני אוכל לבחור איזה מערכת להתקין יש דרך לעשות את זה? חיפשתי ומצאתי אפשרות של bartPE אבל הבנתי שזה מתיחס ל XP אני צודק? אשמח להכוונה בנושא אם יש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by reuven5,

שלום חברים חבר קנה מחשב נייד לנבנו 3000 אם אני לא טועה תאמת לא שיחקתי איתו הרבה הגיע עם vista home premium עכשיו הוא באנגלית באתי לנסות להתקין MUI ולא הצלחתי מה שלא ניסית לא עזר ניסיתי גם דרך הwindows update אבל לא מצאתי שם כלום מה שכן כזה דבר אמור להופיע לי באפשרויות אזור/שפה: מה שלי מופיע זה הכל חותץ מהחלק של הinstall/uninstall languages... משהו כזה: מה שלא עשיתי לא עזר המשתש שלו הוא יחיד הוא כמובן אדמין אין עוד משתמשים פשוט לא הבנתי איך לסדר את זה מקווה שמישהו פה יעזור לי תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shy30h,

מדוע אין תמיכה כיום(24-10-12) בהרבה מאוד תוכנות בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה:פיירפוקס 64 ביט ונגני וידאו ואודיו 64 ביט אם יש כבר משהו זה מקרטע וקורס. חומר למחשבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם לאחר התקנה של WINDOWS 7 וכל השידרוגים, ולאחר ששיניתי בהגדרות וביטלתי את הכיבוי של HD, וביטלתי את הכניסה למצבי SLEEP ו-HIBERNATE, והשארתי רק אפשרות של כיבוי מסך ללא כניסה לשומר מסך, גיליתי את הבעיה הבאה: כשאני נכנס למחשב לאחר שלא השתמשתי בו יותר מחצי שעה והוא כיבה כבר את המסך, אז המסך נדלק ואני יכול להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר אני לא יכול לעשות. ורק אחרי כדקה כל מה שלחצתי וניסיתי לעשות מתחיל להתבצע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם..... לאחרונה שמתי במחשב 2 גיגה והוא עבר פירמוט השארתי את המחשב דלוק מהבוקר עד הלילה פתאום אני רואה שהשימוש בזכרון PF הגיעה לי ל5 גיגה ,המחשב אצלי לא זז, עשיתי הפעלה מחדש וזה עזר. אבל משהוא פה לא נראה לי הגיוני ש2 גיגה לא מספיק לוינדוס אקספי. בהגדרות הזכרון הוירטואלי לא נגעתי איך שהוינדוס הגדיר אותם השארתי אותם. אין לי מוסג למה זה קורה . אני לא יודע אם זה בעית חומרה או תוכנה לכן רשמתי את זה פה. מקווה שזה לא בעית חומרה. תמונה מצורפת דוגמא למה שקורה. http://www.siz.co.il/my.php?file=gimzd4t0jjnu.jpg אציין את מפרט המחשב: לוח אם GA-K8N-SLI דיסק קשיח 500 גיגה סיגט כרטיס מסך X700 2 גיגה זכרון של סיליקון פאוור מעבד 939 3000GHZ אשמך לתגובות [br]פורסם בתאריך: 24.05.2…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חבר ביקש להתקין DEEP FREEZE במחשב הביתי, כדי להימנע מהבעיות שכל הזמן קורות כשהילדים (וגם הוא לפעמים) משחקים ברשת, נכנסים לאתרים מוזרים ומורידים כל מיני דברים. השאלה היא, האם ההקפאה של מחיצה C לא תשפיע על פעילות המערכת לאורך זמן, כי למיטב הבנתי המערכת מעדכנת כל הזמן קבצים בתיקיות של מערכת ההפעלה, APP DATA וכו'. בנוסף, חלק מהתוכנות הקיימות מעדכנות קבצים באותן תיקיות, ובתיקיות בספריית USERS. האם ניתן להמשיך ולעבוד עם המערכת במבנה הקיים יחד עם DEEP FREEZE, או שיש לשנות את המיקומים של הספריות הנ"ל? והאם זה אפשרי במערכת מותקנת, או שיש להתקין את המחשב מחדש ולעשות זאת בזמן ההתקנה? תודה

19. Started by SUB-ZIRO,

חיפשתי באינרנט דרייברים למערכת ההפעלה הנ"ל למחשב נייד טושיבה A500-1DN ולא מצאתי כל מה שאני מתקין הוא כותב לי התוכנה לא הותקנה כראוי נכנסתי לאתר החברה וגם שם אפילו לא מצאתי את המחשב הנ"ל (ברשימת הדגמים לא מופיע המחשב הנ"ל רק A500 עם כל מיני אותיות אחריו אשמח אם גם בזה יעזרו לי כך אוכל למצוא את הדרייברים המתאימים למחשב מאתר החברה) אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לפורום של מחשבים ניידים אז אם זה לא מתאים אנא לא לנעול אלא להעביר לפורום המתאים תודה רבה רבה מראש לעוזרים ואשמח לתשובה בהקדם עריכה= מצאתי את האתר http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=153&selProduct=852&selShor…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מתכוון לקנות את הנייד HP PAVILION 6515 שמצויד ב VISTA. אני מראש יודע שאני ארצה XP, רק שהבנתי שלא ניתן להתקין אותו בנייד באופן פשוט. אם כן, מה צריך כדי להתקין XP על הנייד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אפשר לדעת למה?? ואם יש מצב לעקוף את זה?..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by menashe160,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את ה WINDOWS שלי, יש לי XP HOME, חשבתי לשדרג ל WIN 8 שעכשיו מוכרים גירסת שידרוג ב 40$ במייקרוסופט, השאלה שלי היא איך זה בדיוק עובד, האם זה מחליף את הWIN הקיים או שאני צריך ליצור מחיצה ולהתקין אליה את ה WIN שאני מוריד? ואז לבחור דרך איזה WIN להפעיל. יש לי מחשב בן 3 שנים, כרגע אין לי כסף לחדש או לשדרג אותו עצמו, המפרט שלי הוא כזה: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz 3 גיגה זיכרון, וקצת יותר מ 500 גיגה שטח פנוי בהארד דיסק, אני מבין שזה אמור להספיק. תודה מראש על העזרה!

23. Started by HELPMAN,

שלום אני חדש יש לי שאלה בקשר לוינדוס אקספי כשאני נכנס למנהל המשימות-> לתהליכים יש לי כל מיני תהליכים ואאני יכול לבחור להם הגדרות עדיפות למשל בנמוכה אבל אני רוצה שתמיד שאני יתפח את התוכנית הזו אז ההגדרות העדיפות שלה יהיו בנמוכה. איך אני עושה את זה תודה מראש אם את זה ספציפי אי אפשר לעשות אז איך אני ממהר תוכנית כלומר גורם לה לפעול מהר יותר מהרגיל תודה מראש וחג שמח ! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לא יודע מה לעשות תראו מה קרה לי לtask manager.... בבקשה עזרו לי תודה מראש.(מצטער עם התמונה תצא גדולה מידי)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום שאלה די פשוטה אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח שלי ולהתקין מחדש WIN. יש לי מערכת WIN 98ENA. ואיזה דריברים אני צריך להתקין מחדש. תודה alice in chains

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים