Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 SSD שאני רוצה לעשות מהם RAID 0 ולהתקין ווינדוס, הלוח שלי הוא ASUS P6T PRO WS איך אני מגדיר RAID שבזמן ההתקנה ווינדוס יראה את הדיסק? אני יוסיף: יש לי בקר PCIE SATA 6 שממנו אני רוצה לעשות בוט לווינדוס לא מה ONBOARD
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את מערכת המחשב הבאה: AMD phenom 2 955 black edition לוח אם של גיגהבייט 4 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך של גיגהבייט HD 6950 2GB@6970 הרדיסק 500 גיגה ספק כוח Corsair HX 520W מותקן אצלי כרגע 7 X64, אני חושב שגרסת X32 היתה מריצה משחקים טוב יותר, אני טועה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני באמצע שדרוג מערכת מXP לוויסטה ובקטע שאני בוחר איזה סוג התקנה לבצע (מותאם אישית או שדרוג) אז הוא לא נותן לי לבחור באפשרות שדרוג ולמטה כתוב שהאפשרות לא זמינה כיוון שלווינדוס אין אפשרות לקבוע אם קיימת מערכת הפעלה אחרת במחשב שלך. נסה לתקן את תצורת האתחול ולאחר מכן התחל שוב את ההתקנה. מה לעשות? זה ממש דחוף לי.. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם אינטרנט אקספלורר. אני מצליח להתחבר עם פיירפוקס והחיבור תקין. גם תוכנות אחרות מתחברות לאינטרנט בלי בעיה. כשאני מנסה להתחבר עם האקספלורר, אני מקבל הודעה: Internet Explorer cannot display the webpage הבעיה התחילה ביומיים האחרונים. לא התקנתי משהו חריג. היתה לי גירסה 7, ניסיתי להסיר אותו, וזה לא פתר את הבעיה. התקנתי גירסה 8, ועדיין יש את אותה בעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אמיתיסיראלי צריך דחוף מספר אמיתי של WINDOWS XP PRO יש לי דרך להחליף את הספר כדי להתקין את SP1 אז תתנו לי מספר אני יבדוק אם זה עובד ואז אני ישים לינק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ווינדוס 7...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! לפני כשבוע המחשב החדש שלי נדפק כנראה מסיבה כלשהי ועבד בצורה איטית להפחיד (10 דקות עד שהXP עלה) ולא הצליח לזהות את אחד הכוננים שלי. לכן נאלצתי אתמול להתקין את הווינדווס מחדש (מה שלקח הרבה זמן אבל לא נורא) והכל עבד בסדר ולאחר כמה שעות כיביתי את המחשב (כן, יש כזה דבר!) וכשהדלקתי אותו אחר כך הווינדווס פשוט לא עלה בטענה שהוא לא מוצא את הקובץ: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFYG\SYSTEM אין לי מושג מה לעשות! הבעיה היא שאין לי דוס כי אם היה אז יכולתי להעתיק את התיקיה מהדיסק של הXP למחשב עצמו או ממקום אחר. בבקשה תעזרו לי כי אני חייב את המחשב שלי חזרה!!!!!! בתודה מראש פני.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי את המקלדת של הנייד כדי לנקות,כשהחזרתי ה WIN עולה ואז שוב מתנתק,מה הבעיה? הווינדוס עולה,ואז אחרי 2 שניות חוזר למצב של איפה ששמים סיסמה (אבל בלי לבקש סיסמה) יכול להיות שאחד המקשים תקוע? מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שרשמתי בכותרת נעלם לי הדסקטופ....לאחר שהתקנתי איזה תוכנה לעשות יענו את הווינדוס יפה ...הסרתי אותה ופתאום אין שולחן עבודה אני עובד עכשיו דרך הפקד משימות אבל זה התחיל להימאס כל הסיפור הזה אז אם מישהו יכול עזור אני אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה היום הפעלתי את המחשב ופתחתי תיקיות וכול מיני כאלה וכול שמות של הכתוביות היו בצבע כחול עכשיו בהתחלה חשבתי שזה וירוס עשיתי בדיקת וירוס לא מצא כלום (אנטי וירוס 2004) נסיתי להריץ עוד כמה תוכנות ניקוי(Ad-aware 6.0 , ניקוי דיסק של הוידנוס) אבל זה גם לא עזר לי המחשב גם נעשה להיות איטי כזה ?? מה יכול להיות בעיה ואיך אני מסדר אותה תודה לכול העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה קצת... אני לא יכול לשמור תמונה מאתר מסויים בתור קובץ jpg הוא נותן לי רק אפשרות של שמירה בקובץ bmp.זה קורה לי רק באתר מסויים , שאר האתרים זה שומר לי רגיל את הקובץ כמו שהוא.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום פתאום כל חלון קופץ שאמור להפתח (מפרטי מחשב לדוגמא, ובעצם כל מה שאמור להפתח בחלון חדש אוטומטית) לא מציג לי דף. ז'תומרת שהחלון עצמו כן נפתח אבל הוא לא גולש ולא מגיב לכלום חוץ מה 3 כפתורי שליטה (סגור, מזער, הגדל). לא התקנתי כלום חדש.... טוב אולי את BsPlayer אבל זה לא ממש התקנה. מה הבעיה איך אני פותר אותה? :-\ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה של ה64 ביט לאחר פרמוט ולאחר כמה דקות של שימוש במחשב, הוא נתקע בכל פעם מחדש גרסת ה-32 ביט לא נתקעת מה יכולה להיות הבעייה? תודה ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נכבה בהפסקת חשמל .... , ועכשיו כל פעם שאני פותח דפדפן לא משנה איזה ... לוקח לו כמה שניות להיטען ... ? מה לעשות לפני שבוע וחצי כתבתי את הדיון עזרה הזה ואמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין את כל מה שהתקנתי מקודם לבדוק מה גרם לזה .. , ותנחשו מה ? זה ה tool bar שבא אם האייסקיו 5 .. תראו תמחקו אותו לגמרי .. מהוספה והסרה .... ותראו ההאקספלור יעלה לכם בשניה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעזאזל מעיפים את החלון של ה-WELCOME בכל פעם שמדליקים את המחשב בווינדוס XP? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל העידכונים הקריטים אפשר להגיד, לא מצליחים להתקין על המחשב, אבל כל השאר כמו netframework 3 יורדים ומותקנים בצורה טובה מאוד! . את ה netframework הוא היה צריך להוריד את השאר הוא לא הוריד, פשוט ווידא שהם קיימים וזהו , אי אפשר למחוק אתם שהוא יוכל להוריד מחדש? ( ד"א העידכונים לא מופיעים בהוספה הסרה גם לאחר סימון הוי שם ) מקווה לעזרה. בתודה ניר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה.. אני עובדת על ויסטה הום פרימיום ולא יודעת מה קרה אבל לפתע התקייה של ה MY DOCUMENTS נראת מעומעמת וכשאני רוצה לפתוח אותה המחשב אומר לי "הגישה נדחתה".
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זמן מה לאחר שהתקנתי את המחשב שלי הבחנתי בכך הוינדוס יצר לי תיקיה בשם 4dc325b2f0b5f04 בכונן D בתיקיה ישנם כל מיני קבצי DLL ועוד קבצים של הוינדוס כמו dxdiag.exe ,wuauclt.exe, winlogon.exe הוינדוס אצלי נמצא בכונן C ולפני שהתקנתי את המחשב מחדש (שמתי הארד דיסק חדש) לא הייתה לי התיקיה הזאת מישהו יודע למה משמשת התיקיה הזאת? והאם אפשר למחוק אותה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצורך שליטה על הווליום אני משתמש בדרך כלל בגלגלת הווליום של מקלדת הלוגיטק. לאחרונה הגלגלת הפסיקה לשלוט בעוצמה וגיליתי שרק הזזת הסליידר של יישום אאודיו (כל יישום שהוא) השפיעה על העוצמה. בדיקה העלתה שסליידר של ה"מאסטר ווליום" אינו משפיע על העוצמה וזו מושפעת רק מהסליידר של ה wave. מאחר שהמקלדת מקושרת לסליידר הראשי וכך גם ה"ווליום קונטרול" אין למעשה דרך לשלוט על עוצמת השמע אלא ישירות דרך יישום האאודיו או וידאו בלבד. ביצעתי שוב עדכון דרייברים של הכרטיס קול והמקלדת (למרות שהם היו ממילא הכי מעודכנים) כולל הסרה מלאה והתקנה מחדש. בקיצור, האם משהו מכיר את התקלה וכיצד מחזרים עטרה ליושנה. OS winxp sp1 MB GA-7N400 Pro2 כרטיס קול הבא עם הלוח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו 2 מערכות הפעלה על המחשב. על כונן C את 98SE על כונן D את WINXP PRO עשיתי פורמט ל D וכבר אין לי את ה XP. אבל עדיין נשאר התפריט בהעלאת המחשב אם אני רוצה לבחור ב 98 או XP וזה מעצבן.... :'( מישהו יודע איך אני מעיף את זה ועושה שזה יהיה נורמאלי כמו לפני שהיה לי את ה XP ( פשוט שיעלה אוטומאטית ל 98 ) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי ואני לא רןאה שינוי או פונקציה חדשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. היום ניתקלתי בבעיה מוזרה ביותר הקשורה לכוננים שבMy Computer. כשאני ניכנס ל-My Computer כל כונן או תיקיה שאני לוחץ עלייה פעמיים כפתור שמאלי בכדי להיכנס אליה מעלה לי חלון Search Results בימקום התוכן של אותו כונן\תיקייה הדבר האחרון שעשיתי שקשור לעיניין הזה הוא שהיתעסקתי על האייקונים של הכוננים (C, G, D..) ועם האייקונים של התיקיות והחלפתי אותם בדרך הזו : Tools > Folder options > File Types > ואז לחצתי על האיקון של הכונים ועל האיקון של התיקיות והחלפתי את התמונה שלהם. אחרי הסיפור הזה חשבתי שזה המקור לבעיה וכמובן שהחלפתי אותם בחזרה (החזרתי את התמונות מהתיקיה System32 > Shell32) אך ללא הואיל! אנה עזרו לי לימצוא את פיתרון לבעיה זו, רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר ביקש להתקין DEEP FREEZE במחשב הביתי, כדי להימנע מהבעיות שכל הזמן קורות כשהילדים (וגם הוא לפעמים) משחקים ברשת, נכנסים לאתרים מוזרים ומורידים כל מיני דברים. השאלה היא, האם ההקפאה של מחיצה C לא תשפיע על פעילות המערכת לאורך זמן, כי למיטב הבנתי המערכת מעדכנת כל הזמן קבצים בתיקיות של מערכת ההפעלה, APP DATA וכו'. בנוסף, חלק מהתוכנות הקיימות מעדכנות קבצים באותן תיקיות, ובתיקיות בספריית USERS. האם ניתן להמשיך ולעבוד עם המערכת במבנה הקיים יחד עם DEEP FREEZE, או שיש לשנות את המיקומים של הספריות הנ"ל? והאם זה אפשרי במערכת מותקנת, או שיש להתקין את המחשב מחדש ולעשות זאת בזמן ההתקנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה מקום מתאים לשאלה. יש לי בעיה כזו, אנחנו בודקים להחיל UAC דרך GPO במחשבים בארגון, בנוסף מבצעים מהלך שהעובדים לא יהיו אדמין בתחנות. הבעיה היא שיש לי קובץ EXE שאני חייב שירוץ בכל פעם שנוצר פרופיל חדש בתחנה, כרגע אני עושה את זה דרך installed components אבל הבעיה היא ש הUAC חוסם אותו. ראיתי שיש פתרון להגדיר TASK שירוץ בכל לוגין עם הרשאות מתאימות, זה עובד בסדר אבל אני צריך שזה ירוץ רק בעת יצירת פרופיל חדש בתחנה. יש אפשרות להאזין ל EVENT של המערכת, אבל לא הצלחתי למצוא איזה EVENT מייצג יצירת פרופיל חדש. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-