Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב כף יד מתוצרת קסיו - דגם E105 עם מערכת הפעלה win ce 2.11 איך אני מתקין עברית על מערכת ההפעלה הזאת כדי שאראה ואוכל לכתוב בעברית ביישומים השונים הרלוונטיים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר התקנה חדשה של חלונות7 בגירסאת 64ביט ULTIMATE תוכנות הTORRENT שלי אינן מתפקדות תקין. וידאתי כי הפורטים מופנים תקין בנתב, ביטלתי את חומת האש, תיקנתי הגדרות צריכת חשמל... אני אובד עצות! MULTICORE, מישהו, HELP ME!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את וינדוס 98 באנגלית ולא מצאתי דרך להוסיף עברית. מחיפוש פה באתר הבנתי שצריך גרסה עברית: Hebrew Enabled. האם באמת לא ניתן לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אובד עצות! לוח - GA-P55A-UD5 (rev. 1.0) 2 מערכי RAID0. אני מתחיל להתקין, והמחשב קורס. אני מנסה להתקין כאשר רק מערך אחד מחובר - ושוב קורס. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!. אתמול התקנתי express VS2010. הוא התקין איתו .net framework 4, עידכון לוונדוס KB958655-v2, ו-SP1 ל-SQL SERVER 2008. לאחר ההתקנה, ניסיתי לגשת לתיקיות משותפות (Shared folders), אבל לא ניתן לגשת אליהן. הודאת השגיאה: \\XXXX\dnld is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. הערה: אני רואה את התקיות, ואני יכול אפילו להשתמש במדפסת המשותפת במחשב זה. אולי צריך לעדכן משהוא אחר בווינדוס? תודה רבה! מיותר לציין שאין בדרך חומות-אש, ושה-Workgroup הוגדר, וכו (הכל פעל מצויין קודם לכן)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדריך טוב ליצירת Windows PE 2.0 שנותן גם להוסיף אפליקציות מותקנות מראש ודרייברים וכו... יש למישהו מושג ירוק איפה אני מוצא מדריך (ורצוי גם איזה אפליקציה טובה שתעשה את כל הסקריפטינג.מקומי...Automated שיט..)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עים כרטיס ISDN של Dynamode דגםH106 כשאני מחבה או מהתחל את המחשב הו קופא בסוף הכיבוי ??? ??? ??? ??? 8)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה....here goes.... אני מכין מצגת חשובה ב Power Point XP , ונודע לי שעל המחשב שהמצגת תוצג עליו מותקן Power Point 2000. אם אני שומר את המצגת כקובץ pps, אז היא תפעל בלי בעיות ? (כולל אפקטים ורקעים ) , אם אני אמיר גרסא (שמור בשם->...) ואשמור את הקובץ כמצגת של 2000 אז כל האפקטים והרקעים של XP יעלמו. מה עושים ? ? ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצ"ב קובץ ZIP ובתוכו קובץ minidump... מישהו יכול לעזור לי בפיענוח תקלה של מסך כחול מתוך קובץ minidump ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של VISTA או XP אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת WINDOWS BOOT MANAGER מה הסיבה וכיצד אני פותר אותה תודה אני מצטער עם זה לא קשור לפורם הזה פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לפנות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חסרים לי קבצים בלוח הבקרה שלי בוינדוס. הנה תמונה: http://www.razdotcom.be/upload/uploadFiles/cp.JPG כמו שאתם רואים, אין כמה וכמה אייקונים בלוח הבקרה (כמו בקרת משתמשים וכו'...) מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה ושבת שלום, רז.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני לא מוצא באתר של מיקרוסופט את החבילה של הx64 יש רק את הx86. האם החבילה של הX86 מתאימה לשילוב על דיסק של X64??? האם יש mUI לX64 שאפשר לשלב עם nLITE?? תודה לעונים... :yelclap:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי וערב טוב!!!! רכשתי לא מזמן מחשב חדש מסוג HP שכולל ויסטה... וברצוני להתקין XP חוקי שיש לי... אבל אי אפשר יש לכם מושג למה?? הבנתי שזה משהו שמקורוסופט אני טועה או לא?? הבנתי גם שבנוסף קיים פיתרון!! אנה עזרו לי :'(
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם, בכל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב אני צריך ללחוץ על Start > Turn Off Computer > Turn Off לפחות פעמיים עד שהמחשב מסכים להכבות. יש לזה פתרון מוכר כלשהו ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה עקב בעיות במחשב שלי התקנתי עליו מחדש את מערכת ההפעלה אך המצב נעשה יותר גרוע ממה שהיה קודם. ברצוני לדעת כיצד מפרמטים את המחשב? הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות. יש לי XP בעברית.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול לגבי... אני חושב בעיה - במערכת שלי: יש מספר תהליכים שרצים באופן כפול. כלומר ברשימת התהליכים בTask Manager, יש תהליך שמופיע פעמיים ואף יותר: תהליך של הכרטיס מסך שלי: ati2evxx.exe שכל אחת מהכפילויות צורכת כמעט מגה וחצי זכרון. וכמובן - svchost.exe שרץ שלוש פעמים, פעם צורך 4.5 מגה, פעם כמעט 9 ופעם 5... נאמר לי גם שהתהליך הזה קשור לNorton SystemWorks... האם אלו דברים חריגים, ואם כן כיצד פותרים את העניין?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש דרך או תוכנה שתנעל או תעלים את לוח הבקרה, כדי ששאר המשתמשים במחשב לא יוכלו להיכנס או לשנות שם. לא מעוניין לעבוד בשיטה של יוזרים.... :-\ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני באמצע שדרוג מערכת מXP לוויסטה ובקטע שאני בוחר איזה סוג התקנה לבצע (מותאם אישית או שדרוג) אז הוא לא נותן לי לבחור באפשרות שדרוג ולמטה כתוב שהאפשרות לא זמינה כיוון שלווינדוס אין אפשרות לקבוע אם קיימת מערכת הפעלה אחרת במחשב שלך. נסה לתקן את תצורת האתחול ולאחר מכן התחל שוב את ההתקנה. מה לעשות? זה ממש דחוף לי.. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשיםםםם, ככה, חבר שלי קיבל אתמול מחשב פיצוץ.... יש לו דיסק צרוב של אקס פי, איך מתקינים....?? הכנסנו את הדיסק, עשינו ריסט, והוא עדיין רושם: "press any key to restart" או משו בסיגנון לא זוכר בדיוק.... בקיצר, איך אני מתחיל את ההתקנה....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לבצע פרמוט באחד מהמחשבים שלי הבעייה היא שאין לי את הדיסק וייקח שבוע עד ש MS ישלחו לי עותק אני לא מחפש גרסאות פרוצות כי כמוהן יש כמו זבל ברשת השאלה שלי אם יש אופציה כזאת להוריד ממייקרוסופט ISO של HOME OEM ? או שחייב תדרך הארוכה להתקשר לשרות לקוחות לבקש שישלחו בקיצור בירוקרטיה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום טוב. : בזמן האחרון החליט המחשב להתיש אותי בעת הגלישה ולכן השתמש במגוון הודעות שגיאה שסגרו את ה-explorer בערך כל חמש דקות עקב בעיות DLL שונות. והיום הוחלט לשים קץ לדבר. הכונן פורמט ומערכת ההפעלה (win 98)הותקנה מחדש. אבל ההוא (המחשב) לא ויתר והמשיך לשלוח הודעות ולמנוע גלישה רגילה ונינוחה. בכ"ז , גם אני לא ויתרתי מהר והתקנתי explorer 6 בתקווה שדפדפן הדגל של mic יגבר על תעלוליו של זה שלא אומר את שמו (המחשב). אבל סופו של דבר ההוא (המחשב) התעשת בשניות ;D והנה מגוון הודעות השגיאה שקיבלתי בדקות הראשונות לגלישה (ממש עכשיו). 1.שגיאה ב-RUNDLL32 2.שגיאה ב-MSGRV32 והפירוט הודיע על בעיה ב-KRNL386EXE 3.ולפחות פעמיים נזרקתי למסך כחול מרצד ובו הודעה על "OE" כלשהו שלא ניתן לפת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות ב WIN 7 שיחליף רקעים אוטומתית כל כמה זמן , הבעייה אצלי היא שכל פעם שהוא מחליף את הרקע הוא ממזער את התוכנה/משחק שבו אני נמצא כרגע. יש לזה איזשהו פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שרשמתי בכותרת נעלם לי הדסקטופ....לאחר שהתקנתי איזה תוכנה לעשות יענו את הווינדוס יפה ...הסרתי אותה ופתאום אין שולחן עבודה אני עובד עכשיו דרך הפקד משימות אבל זה התחיל להימאס כל הסיפור הזה אז אם מישהו יכול עזור אני אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום עולה לי המסך הזה אי אפשר להיפטר ממנו משלתט על המחשב עד שמכניסים תסיסמה מה הקטע? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-