Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נדמה לי שפעם נתקלתי בזה שאחד ה- switch - ים שאפשר לתת לפקודת ה- setup של windows זה לתת שם קובץ ובו התשובות לכל השאלות שה- setup שואל את המשתמש בזמן ההתקנה כך שאפשר יהיה להריץ את ה- setup להתפנות לעיסוקים אחרים, לחזור ולמצוא את ה-מחשב מוכן עם המערכת מותקנת. השאלה היא אם מישהו ניסה את זה ? , זה אמין ? ואיך כזה קובץ נראה ואיך בונים אותו
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין אפליקציה כזו או אחרת ברירת המחדל היא כונן C איך אני משנה את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי את האפשרות amp
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ? אז ככה ... לפני איזה 20 דקות עשיתי ריסטרט ולפני שה - Wellcome Screen עלה המערכת ביקשה ממני להכנס ליוזר והיה כתוב לי שם שיש לי הודעה שלא נקראה ... אז נכנסתי לאימייל וראיתי שם הודעה ומחקתי אותה וחשבתי שזה יעזור ... עשיתי ריסטרט ושוב אותו דבר ... לפני זה לא היה לי את זה, זה היה עולה לי אוטומטית ואני רוצה שזה יהיה ככה ... איך עושים את זה ? אגב יש לי XP Pro באנגלית ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום כידוע מקש ctrl המשמש לבחירת מספר פריטים לא פועל בדפי אינטרנט שאלתי איך בוחרים מספר פריטים תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור דיסק התקנה עם כל העדכונים האחרונים. מישהו יודע מאיפה אני מוריד את כל העדכונים? או אם הם נשמרים על המחשב כשהם מורדים אוטומטית מwindowsUpdate אז איפה הם נשמרים כדי שאוכל לקחת את ההתקנות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה גרסאות יצאו לווינדוס 95? windows95b? OSR1/2/3? החלטתי להתקין על המחשב הישן (פנטיום 100) של אבא ווינדוס 95 אני יודע שיצאו כל מיני גרסאות של ווינדוס95 והאחרונה היא ממש יציבה וטובה. penny hardware - ראיתי שלך יש WIN95 אולי תוכל לעזור? כמובן אני זקוק שהגרסה תיהיה תומכת עברית (Enabled מספיק) תודה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם WIN7 והרדיסק 500GB. כשאני מחבר את ההרדיסק הישן בחיבור IDE, המחשב מזהה אותו ואחריו שאני מגדיר אותו במחשב, ומנסה להיכנס לרדיסק הישן, הוינדוס מסקש ממני לבצע פירמוט להרדיסק הישן. לא קיימת אפשרות אחרת. מה לעשות ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
יש ל מחשב ישן שמותקן עליו וינדוס 7 קניתי מחשב חדש ואני מועניין להעביר את הוינדוס למחשב החדש ולשדרג לוינדוס 10 זה אפשרי או שאצטרך לקנות וינדוס חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יודעים אולי מה ניתן לעשות כאשר פותחים את וורד משתנית רזולוציית המסך למיימדים בלתי הגיוניים בעליל וכל פעם צריך להגדיר את הגדרות הרזולוציה מחדש תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין VISTA 32 כדי למנוע מבעיות אי תאימות דרייברים וכו'. האם VISTA32BIT תומכת ב4GB RAM? הבנתי שכן אבל יש לה בעיה לנצל אותם או משהו כזה. האם זה יעבוד טוב או שהVISTA סתם רק תגלה את הזיכרון אך לא תוכל לגשת אליו? שאלתי את השאלה הזאת בפורום בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי. עזרה בבקשה. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקבלת קבצים(Attachments ) באמצעות הדאר של Walla ,מתקבלת הודעת שגיאה על קובץ דפוק כאשר מנסים לפתוח את ה Attachments גם אם מנסים לשמור את הקובץ קודם כל לדיסק לא ניתן לפתוח אותו.הבעיה הינה רק ב Walla וכאשר מנסים לפתוח אימלים עם Attachments דרך תוכנת ווב אחרת ( yahoo, hotmail ), אין בעיה.הבעיה ב Walla קיימת רק במחשב ספציפי וכאשר מנסים לגשת לתיבת הדאר של Walla ממחשב אחר ולפתוח את ה Attachments אין בעיה. אודה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ווינדווז XP ואני מוריד סרטים מיוטורנט. אחרי שהם ירדו לתיקייה מסויימת רציתי להעביר אותם לתיקייה אחרת, בטעות העברתי לתיקייה של ווינדווז בשם "D:\b0554fc2f69ae74d95f47ee0ee3e7914" בכל מקרה אחרי שניסיתי להוציא אותם משמה הם נתקעו. התיקיות שהועברו נראות ריקות ולא ניתנות למחיקה או העברה והקבצי וידאו לא פועלים וגם הם לא ניתנים לשינוי בטענת של קובץ בשימוש. דבר כזה כבר קרה לי במחשב ויש לי תיקייה ריקה תקועה בו כבר כמה חודשים. ברצוני לדעת אם יש לי אפשרות להחזיר אליי את הסרטים האהובים. תודה
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כשאר אני מפעיל את המחשב, הוינודס מגיע למסך של "ברוך הבא" ואז מציג את רקע שולחן העבודה שלי בלבד וזהו. שיחקתי קצת עם מנהל המשימות, וגיליתי כשאשר אני סוגר את התהליך EXPLORER ואז עושה משימה חדשה ופותח שוב את EXPLORER אז הכל עולה. אבל זה מעצבן כל הפעלה לעשות את זה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להתקין windows 7 עבור מחשב הנייד כפול ליבה (LG -F1), ובעל המעבד : PROCESSOR_IDENTIFIER: x86 Family 6 Model 14 Stepping 8, GenuineIntel עד עכשיו עבד ב- 32bit XP. לפי חיפוש בטבלה שבקישור הבא מצאתי שהמעבד שלי תומך ב- 64bit. http://en.wikipedia.org/wiki/X86 1. שאלה כללית: האם בגלל שיש לי שתי ליבות זה תומך ב- 64bit ? 2. בהתחשב במעבד שלי, האם גרסת 64bit תהיה הבחירה האופטימלית או שכדאי 32bit ?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
-
במעמד הרכישה, אי אפשר לשנות מדינה, אז הכנסתי כתובת של חבר שגר בניו ג'רזי אבל עם פרטי כרטיס האשראי הבינלאומי שלי ועדיין... לא הצלחתי לבצע רכישה. מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB אני מעוניין לשמוע איך לדעתכם אני יכול לנצל אותו כמו שצריך... תוכנות מסויימות? עדכונים מסויימים ? או שפשוט להשאיר את המחשב איך שהוא ולתת לווינדוס להחליט בשבילי ?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המחשב נתקע במסך הטעינה של הווינדוס לפני שהוא עולה,לאחר הפעלה מחדש,זה מסתדר. ידוע לכם על פתרון או תוכנה המריצה בעיות או תיקונים? בעקרון התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך בדרך הבאה- הסרתי את הדרייברים הישנים,עשיתי הפעלה מחדש ונכנסתי למצב בטוח שם התקנתי את הדרייברים החדשים ההתקנה הגיע לאמצע ומשם כבר חיכיתי הרבה יותר זמן עד שזה המשיך במהירות והראה לי ת ההודעה הבאה- (התמונה למטה) הסרתי,הורדתי שוב,התקנתי במצב רגיל,לאחר שזה עשה זאת שוב,הפעלתי מחדש וזה "הסתדר" כלומר יש לי את ההגדרות,אין לי הודעות שגיאה וזה בעצם מראה שהכרטיס זוהה ויש דרייברים והמשחקים פועלים בנתיים כמו שצריך. לא נתקלתי בבעיות כאלו אף פעם,של הדרייברים ושל הווינדוס,הוספתי את המידע על הבעיה של הדרייברים כי אני חוש…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה לעריכת וידאו שנקראת פינקל סטודיו 14 והווינדוס שלי הוא sp2 האם אני יוכל להתקין את התוכנה למרות שהתוכנה לפי הוראות יצרן דורשת sp3 תודה מראש למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום אחרי כמעט שנה ללא פירמוט והתקנות מחדש אני מתכנן למחוק הכל ולהתקין XP חדש דנדש (לא מתכוון לעבור בחיים לויסטה) אז מה אני צריך? XP SP2 AutoPatcher XP DEC איזה עוד תוכנות/עדכונים אתם ממליצים להתקין/לשלב בXP בשביל לעדכן את המערכת ההפעלה הישנה הזאת לימנו?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, רציתי לפרמט את המחשב הנייד שלי ולהשים win7. ניסתי לפרמט כמו שאני יודע בwin xp זה לא הלך,אז המשכתי בהתקנת win7 ,ושאני בא להתקין זה עושה לי לבחור אפשרות או של ישר התקנה או של העדפה אישית לחצתי על העדפה אישת,והייתה לי אפשרות למחוק את הכוננים. שמתי לב ש10 גיגה מהמחשב הולך לי על גיבוים של המחשב שאני לא יכול לגעת בזה,זה 2 כוננים של במחשב 0em. נגיד לא התייחסתי ואמרתי נגיד,מחקתי את הכוננים הרגילים עם ה140 גיגה, ושאני יוצר 2 חדשים זה לא יוצר לי בדיוק כמו שביקשתי 70 לאחד ו70 לשני אלא 63-76,ולוקח עוד 100 מ"ב לאבטחה כזו שמירה של המחשב. אמרתי עדיין בסדר נמשיך ושאני מסיים את ההתקנה אני מגלה שאני יכול לראות רק את הכונן של ה76 גיגה שבהתקנה הייה כתבית "מערכת". מישהו יודע מה עלי לעשו…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ ALT+CTR+DEL או שיש איפה שהו יותר מפורט ? כי אני פשוט לא מעמין מה שכתוב שם !
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם : יש לי שאלה כזו: אני רוצה לשנות את תמונת המסך אבל לאחר התקפת סוסטרויאני כאשר אני מנסה לשנות את תמונת המסך אני מצליחה. אני לוחצת במסך במקש הימני על מאפיני ושם לא מופיע לי ההגדרה של שולחן עבודה קיימים שם רק הסימניות לערכות נושא,מראה והגדרות אילך אני יכולה להוסיף את הכרטיסיה שולחן עובדה כדי לשנות את רקע המסך?(שולחן העבודה). בבקשה תעזרו. :
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-