Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול הופיעה לי פתאום הודעה שצריך לבצע אימות מקוריות עם מייקרוסופט, וזה לא עבר, משמע - כוכב כחול בצד תקוע. כל הזמן הזה היה לי אימות מקוריות ( בעזרת קראק או משהו שמתכנת שם לי). נראה כאילו מייקרוסופט שדרגו את העניין, קורה למישהו? מה עושים? תודה, תומר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום שאלה.. יש לי ווינדוס XP בכונן 1 ואחר כך התקנתי 7 בכונן אחר.. בבוט לפני שעולה הווינדוס הוא מראה את שניהם נותן 30 שניות ומפעיל את 7 אני רוצה לחזור לXP (מלא בעיות ב7) אז שיפעיל אותו ישר ולא את ה7 איך אני מחליף בניהם? שיפעיל ישר את הXP נכנסתי ל msconfig(בווינדוס 7) ובלשונית boot רשום רק ווינדוס 7 ומסומן כברירת מחדל יש אפשרות להוסיף שם את הXP אולי? תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ערב טוב Windows Explorer הפסיק להציג את כל הפרטים הכלולים ב ID3, לאו דווקא ב MP3 אלא גם ב WMA, גם כשאני נכנס למאפיינים, סיכום, מתקדם לא מופיעים הפרטים. אני בטוח שהפרטים נמצאים מעצם העובדה שכל תוכנה אחרת קוראת אותם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי חבריה קיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגלית אני מעוניין להפוך את הוינדוס לעברית ובנוסף אני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98) לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול.. יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה לעוזרים נ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים''
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אסביר: אני רוצה להגביל את המחשב בבית שיסכים להשתלטות רק מהמחשב של המשרד שלי.( לשני המחשבים כתובות IP קבועות.) האם ניתן לעשות זאת על ידי REMOTE DESKTOP של XP?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בתצוגת הסמלים של המסך. הכתוביות שמיתחת לסמלים הם בתוך רקע של צבע אפור בטעות שניתי את הצבע איך אני מחזיר את הרקע של הכתוביות ליהיות שקוף? אשמח לקבל תשובה בהקדם. בתודה מראש:omer_
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב. וברגע שאני נכנס ל windows update כדי לעדכן את המערכת, יש לי הודעת שגיאה - The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. [Error number: 0x80070424] זה כבר ככה כמה ימים. יש לציין שביופ הפירמוט המערכת כן עודכנה לי, ולאחר כמה ימים הופיע לי השגיאה. מה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן מדריך בפורום איך אני יכול לבצע התקנה של מערכת ההפעלה על דיסק קשיח ולאחר מכן לחבר אותו למחשב אחר (עם לוח אם שונה). לבצע כמה שינויים בהגדרות וואלה! יש לי מערכת הפעלה מותקנת על המחשב ההוא. אני צריך את זה בשביל: יש לי מחשב נייד שאין בו CD ROM והוא לא מזהה CD ROM חיצוני. אני רוצה להתקין על הדיסק קשיח שלו את מערכת ההפעלה במחשב אחר, לבצע את ההגדרות הדרושות ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב הנייד ובכך אני פותר את בעית ההתקנה עליו (למרות שאין לו CD ROM). תודה רבה!! שבוע מעולה לכולם!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע מה עשיתי אבל תפריט הכיבוי אצלי הפך מהרגיל עם השלוש אייקונים לכזה של drop menu איך אני מחזיר אותו לרגיל אני פשוט לא יודע מה עשיתי עם זה twick ui או משהו אחר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי 2 הארדיסקים על המחשב 1 דרך ממשק SATA שהוא המאסטר השני דרך ממשק IDE שהוא ה " סלייב " וישנה תופעה מוזרה - המחשב מזהה את 2 הכוננים רק כל הפעלה שניה של המחשב באופן סיסטמתי. במילים אחרות : המחשב מזהה את שני הכוננים פעם כן ופעם לא. תמיד הוא מזהה את הכונן המאסטר. ואת הסלייב הוא מזהה רק פעם כן ופעם לא. מדוע זה כך? יש פתרון? לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס למאפייני תצוגה כדי לשנות רזולוציה אני מקבל את השגיאה: Error in desk.cpl Missing entry:Settings,@Settings ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל, כולל התקנת תיקון של ויסטה ללא הועיל. בתמונה המצורפת אתם יכולים לראות שכמעט כל התפריט לא פעיל... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חבר'ה שלום, הבעיה היא כזאת: כשאני מפעיל את המחשב, עולה הווינדוס, יש את מסך הפתיחה. אני לוחץ על השם משתמש שלי, הכל עולה יפה יש את צליל הכניסה הכל טוב ויפה. כמה שניות אח"כ הסמל של הרמקול שליד השעון (שדרכו מגבירים, מנמיכים או משתיקים את הווליום) נעלם ואיתו הסאונד של המחשב. אי אפשר לשמוע שירים, סרטים, צלילים של ווינדוס, שום דבר. כשאני נכנס בלוח הבקרה, לאופציות של הצליל, אני לא יכול לשנות שום דבר, הכל מופיע באפור ורושם no audio device. כאילו שהוא לא מזהה שקיים כרטיס קול. עוד בעיה, גם כשאני מפעיל את המסנג'ר, הוא לא עולה. אני לוחץ על האייקון אך לא קורה שום דבר, בלשונית "תהליכים" בtask manager, מופיע התהליך של המסנג'ר אך מיד נעלם. ממה נובעת הבעיה? האם הותקפתי ע"י וירוס? אני יודע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה (אחרי שכל הזמן היה לי XP) הכל עובד טוב רק שהויסטה ממש טוחן את הארדיסק... אני משאיר את המחשב דלוק בלילה להורדות ואני ממש שומע אותו עובד... בטלתי את כל ה SERVICES הלא נחוצים (INDEX,SEARCH וכו')... אבל עדין טוחן את הארדיסק... מה עושים? האם יש איזה משהו בויסטה שגורם לו להפעיל את הארדיסק ללא סיבה מיוחדת???
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אך אני מתלבט עדיין איזו מערכת הפעלה לקנות. אני מאוד צריך עכשיו את המחשב הזה ולכן אין לי כל כך הרבה זמן כדי להחליט. אין לי כוונה לשלם עכשיו סכום רציני על מערכת הפעלה שלא מרוצים ממנה והמחליפה שלה עומדת לצאת לשוק... לכן אני מעדיף לחכות עד שתצא הגרסה של 7 ועד אז להתקין את הבטא על המחשב. האם זה פתרון טוב? יש עוד אפשרויות יעילות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
דבר מוזר ראשון הוא שבתיקיית הetc יש שני קבצי hosts. הראשון עם איקון של notepad (תוכנו: שורת ג'בריש) והשני האייקון הכללי (עם השורות של ה127.0.0.1). אני מנסה לשנות את הקובץ הכללי, אבל אם אני מנסה לשמור את הקובץ החדש (ע"י ctrl s) אני מקבל הודעה cannot create the .. hosts file. make sure that the path and file name are correct מה רוצה התולעת?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי אחריה מערכת הפעלה XP והXP לא מזהה את הויסטה!(ז"א הוא פשוט מפעיל לי את הXP למרות שיש גם ויסטה) מה אני עושה.....
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מסיר אותו? Google Chrome אני משתמש בו כבר כמה ימים ,5 דרגות מעל מהאספלוור ופיירפוקס
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה אוליטיימט מקורי שנקנה בחו"ל.. עכשיו אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס..הוא כל הזמן מראה תשגיאה הבאה.!!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*כותרת* איך אני נכנס לSafe Mode של הXP אם יש לי שני מערכות הפעלה!????
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא רושם במסך הקטן (איפה שה- REVIEW) "An error is prevnting this slide show from Playing" המפרט: E5200 9500GT 2GB OCZ 320GB W.D GIGABYTE GA-G31M-S2L ניסיתי הכל :s05: שמישהו יאיר את עיני... הדרייברים מעודכנים - הוויסטה נתנה ציון 4.8[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 18:50:52 מישהו מכיר את התופעה ? :s05:
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
עכשיו התקנתי windows xp vienna (הוינדוס עם הסקין של WINDOWS 7) הקנתי דרייברים ואנטיס וירוס. כשאני עושה דאבל קליק עם העכבר על אחד מהכוננים זה לא נכנס ונותן לי את ההודעה הבאה: כשאני רושם בשורת הכתיבה c:/ או D:/ אז זה נכנס. איך אפשר לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את המחיצה והיא לא נפתחת. נראה לי יש לי איזה וירוס או משהו עשיתי עם הנוד הוא מצא טרויאן ואז מחק אותו וזה עדיין לא עבר... אז אני צריך איזה משהו שיעזור לי נגד ווירוסים או משהו כזה... אני זוכר איזושהי פקודה sfw / scan משהו כזה שמחפשת באגים ומתקנת אותם. בבקשה תנו לי את הפקודה אני לא זוכר אותה בידיוק
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון אני נתקל בזה שמחשב הנייד שלי קורס... הוא יכול לעבוד 7 שעות ואז אני רק אזיז אתהעכבר המחשב יקרוס. בכל פעם הודעת השגיאה היא שונה כגון: 0X0000005e 0x00000007d וכו'... אני אובד עצות, אשמח לתגובות מכם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היום המסך שלי התכבה לשניה וכשהוא נדלק הוא נהיה בפונט כזה http://www.zix.co.il/images/z-714182035.JPG השתנה הכל נהיה מגעיל גם במשחקים וגם בשולחן העבודה ובמערכת עצמה אשמח לתשובה במהרה הפונט אם אני לא טועה השתנה למשהו TAHOMA משהו כזה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-