Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
זה פשוט משגע אותי אפילו להעתיק קבצים או למחוק אותם אי אפשר איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם אפשרי לבצע restore points במצב dos? כמו ב 98 שאפשר היה לשחזר registry ב dos עם scanreg?? יש לי XP עם בעייה רצינית ואין לי אפשרות לבצע restore מתוך המערכת.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מחובר לאינטרנט פתאום צצים לי פרסומות של - Messenger Service. אין לי שום תוכנה דלוקה שזה קורה אז אני מניח שזה משהו בחלונות XP. קישור לתמונה - http://www.geocities.com/someblapi/Untitled.jpg מישהו יודע איך להיפתר מהפרסומות האלה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את הלפטופ התקנתי שם ווינדוס 7 32 ביט, בטרם אני מתקין את כול הדרייברים הרלוונטים אני רוצה לבצע עדכון ראשוני ב windows update (זה פירמוט שני שעשיתי בגלל אותה בעיה רק שפעם קודמת עדכנתי דרייברים לפני ביצוע עדכון ראשון ב windows update וגם שם הוא פשוט מחפש ללא הפסקה). אז למעשה רשום "מחפש עדכונים..." וכך נתתי לו כול הלילה ולא נראה שקורה כלום מה גם שאם אני מנתק למשל את האינטרנט של הלפטופ הוא ממשיך לחפש כרגיל ולא נראה שזה משפיע כלל... ניסיתי כול מני שיטות שראיתי פה ושם בין היתר להתקין חבילת עדכונים ידנית (Windows6.1-KB947821-v34-x86) אולם גם לאחר ההתקנה לא נפתרה הבעיה של החיפוש... מבחינת סטטוס "עדכונים שהותקנו"…
-
- 5 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש כמו שאתם רואים במפרט כל פעם שאני מפעיל את המחשב הכל עובד מצויין אין שום בעיות אבל כשאני עושה כיבוי למחשב (רק כיבוי לא ריסאט) לוקח לו זמן קצת...ואז הוא מעלה מסך כחול שעיקר הבעיה מה שרשום שם זה bugcode_usb_driver ואז המחשב נתקע ואני לא יכול לכבות את המחשב הדרך היחידה לכבות אותו זה ללחוץ על ריסאט ואז לעשות כיבוי שוב ואז פתאום הוא מתכבה מה הבעיה איך אני פותר אתה חברים יקרים?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חברים יקרים ,שלום רב.... אני מתקין מערכות הפעלה כבר 5 שנים ,לעולם לא הייתה לי בעייה בהתקנה חדשה (פירמוט והתקנה). עד ש.... נתקלתי לראשונה בהארד דיסק 6 ג'יגה במחשב פנטיום 2 350GH 256 RAM יש לציין שמחשב זה עבד עם XP מצויין כבר שנה.... המחשב התחיל לקפוא לאחרונה ולאחר כמה בדיקות החלטתי לפרמט. משום מה במהלך ההתקנה XP תמיד במסך הויזואלי (שמציין שנותרו עוד 39 דקות לסיום) המחשב פשוט מבצע ריסטרט וחוזר חלילה.... ניסיתי שוב ושוב להתקין (מתהליך הפירמוט והלאה) פעם עם פאט 32 ופעם NTFS החלפתי את דיסק ההתקנה בדיסק XP אחר, בדקתי זיכרון עם MEMTEST בדקתי את ההארד דיסק בכך שפרקתי אותו ובמחשב אחר הרצתי עליו CHECK הכל נראה תקין.... ואז ניסיתי לראות מה קורה אם אני מתקין WIN98. וכן זה הצליח עד…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום, עדיין לא נתקלתי בבעיה מוחשית אבל אשאל לפני שאתקל כדי שאעשה בהתקנה תיקונים כנדרש. הותקן XP SP3 עם אי אילו תוספות, על הלוח הנוכחי הוא יעבוד, מה יקרה אם אעביר אותו לצ'יפסט אחר? יש כאלו שאומרים לא יעבוד אם אעשה אימג' לכונן קשיח אחר, יש כאלו שאומרים שכן. שמעתי על פאטצ'ים במערכת ההפעלה, על טוויקים וכו', יש המלצות? אשמח לכל המלצה. תודה .
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
i can't write in hebraw at browsers\sites after the installtion what 's the problem? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב יום דיי משמעותי בחיי בתחום המחשב הגיע. אלה שעותיי האחרונות עם WIN ME. יחסית הסתדרתי איתו למרות הביקורות הקוטלות והוא איתי אני מעריך כבר איזה שנה וחצי אבל הגיע הזמן לעבור הלאה. בזמן האחרון יש לי הרבה קריסות ובעיות עם הרשת בבית והחלטתי להתקין WIN XP. פירמטתי והתקנתי מערכות הפעלה בעבר אבל טרם WIN XP. יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתענו עליהם לפני שאני מסיים לצרוב את כל השירים והפורנו שלי (זה כמה דיסקים ויש לי צורב X4 אז יש זמן :>). 1) כשאני מפרמט להשתמש בדיסקט אתחול של WINDOWS קודם? ובאיזה פרמטים של פירמוט להשתמש? 2) מה עדיף לי FAT32/NTFS.. יש לי עוד 2 מחשבים בבית שלהם יש FAT32, אם אצלי יהיה NTFS האם זו תיהיה בעייה? 3) מתי ואיך אני מגדיר את הכונן שלי בתור NTFS? 4…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לנטרל את החלון הקופצני והמעצבן הזה שמופיע כל כמה שניות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק רוצה לראות מה אחרים חושבים.. חשבתי שאני אתרגל אליו אבל ככול שאני משתמש בו יותר כך הוא נהיה יותר מעצבן
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ביניהם זה ההוצאת חומרה באופן בטוח, הסמל של NOD32 ועוד מצד שני הICQ והZAP מופיעים. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי מעבד: athlon64 3500 כרגע אני מריץ עליו את ויסטה 32, המחשב משמש למשחקים סרטים ושאר פעילויות פנאי.. האם שווה לי להתקין את גירסת 64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אחרי שאני נכנס לוינדוס ובוחר משתמש הוא מכניס אותי והדבר היחידי שאני רואה זה את הרקע וככה הוא נשאר ולא זז .... הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה ALT + CTRL + DEL יש למישהו רעיונות .... ? אני לא רוצה ללכת לכיוון הפורמט , זה הפתרון הקל ..
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם... אני יודע שחלקכם יקפצו וירשמו לי חיפוש אבל חיפשתי ולא מצאתי מענה לבעיה הבאה: בכל פעם שאני מכבה את המחשב דרך ה-XP הוא לא נכבה אלא אחרי שאני מחכה קצת ולוחץ על הכפתור פתיחה של ה-CD ROM. את הסידי אני התקנתי בעצמי(יש לי אותו בנוסף לצורב די וי די שהתקינו לי בחנות). כמו כן אין לי שום התנגשוית חומרה או משהו כזה. תודה רבה לכל מי שעוזר...
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התיקיה היא תקיית מערכת ולא אמורה להעלם.רציתי להתקין תוכנת windbg ואז נוכחתי לדעת שאין לי תיקית minidump בוינדוס....ביצעתי חיפוש בכל כונן C ואין שום קובץ או תיקיה בשם זה.המחשב עבר התקנה והסרה של sp3,(כרגע הוא עם sp2),אולי זה קשור?..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וזה מעצבן.. בבקהש עזרה!
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני, ופתאום יום אחד אני רואה שהרבה מאוד מקום נעלם לי... עשיתי ניקוי דיסק וראיתי ש"דחיסת קבצים ישנים" תפסו לי יותר מ-70GB...!!!!!!! למה דחיסת הקבצים עוזרת, והאם זה לא יהרוס כלום אם אני יבטל את האפשרות של הדחיסה מהדיסק חיצוני שלי???
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה של ווינדוס 10 פרו ה-1809 ומאז לכל אתר שאני נכנס שתומך בפלאש מופיעה לי האפשרות "התר פעם אחת" וזהו, האפשרות "התר תמיד" נעלמה. כלומר עכשיו בכל פעם שאני נכנס לאתר שתומך בפלאש אני צריך בכל פעם מחדש להפעיל מחדש את האפשרות. יש לי דפדפן EDGE.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז. כל העדכונים כולל SP1 נעשו ויש אנטי וירוס ונעשו כל הסריקות האפשריות יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק עדכנתי גם את כל הדרייברים של הלוח אם- גיגה בייט -EP45 DS3R הבעיה: מדי כמה שעות באופן אקראי פתאום לא ניתן לגשת ל MY COMPUTER המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא " COMPUTER " קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום.בנוסף גם שקעי ה USB מנוטרלים ומה שמחובר אליהם משותק. חלק מהתוכנות ממשיכות לעבוד אבל לאט. זה קורה לעיתים ולא באופן קבוע במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 80% ויותר. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. זה קרה גם עם …
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את כונן C ולגבות חומר ל-D שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה (לא התאריך עצמו אלה הסדר שבו הם יהיו מוצגים) לדוגמא כרגע הקבצים שב-C מוצגים בסדר כזה על פי תאריך יצירה BEADC שאני מעתיק אותם ל-D הם נעתקים על פי שם למרות שתצוגת הסמלים על פי תאריך יצירה ABCDE האם יש דרך להעתקה על פי תאריך יצירה ? מקווה שהבנתם אותי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Althon XP 2500+ 1.8GHz 1024MB Memory DDR 512x2 512MB NVIDIA GeForce 7600 GS- AGP8x ASUS M.Board מה אתם אומרים וויסטה תעבוד לי על המחשב?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6257eu אשר מגיע עם ווינדוס ויסטה לקח בידיוק יומיים עד שהוויסטה עלתה לי על העצבים והחלטתי להתקין XP. עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום דרייבר מתאים באתר של HP הם נותנים רק את הדרייברים שייתאימו לוויסטה מה אני עושה? תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-