עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tzahi16,

שלום לכולם ! יש לי ויסטה הום פרימיום ( מפורט במפרט מחשב ) כשאני רוצה לראות משחק במסך מלא הוא מראה לי את המסך כאילו במוד של מסך מלא אבל הקטע של המחשק עצמו יותר קטן מגודל של המסך וכל שאר המסך שחור. אגב זה אותו הדבר בוירטואל פי סי וגם סרטים זה ככה. למישהו יש רעיונות לפיתרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Los,

אוקי יש לי בעיה קצת מוזרה איני יודע איך לשנות את פס הגלילה הוא כרגע בצד ימין אצלי והוא מפריע לי לראות תוצאות חיפוש בגוגל לדוגמא מי שיודע אשמח אם יגיד לך איך לשנות את זה .

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. Started by yossefk,

אני רוצה לדעת עם הפירמוט בפנטיום 3 זהה ל4 אם זה אותו פירמוט בלי בעיות ואם אין בעיה לשים על פנטיום של XP SP3 ? תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by Swed,

שמעו זה קורה לי דיי הרבה ואמרו שזה דיי נפוץ בוינדוס ויסטה. כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן רגיל/וירטואלי אני לא רואה אפשרות הפעלה אוטומטית.. איך אני יכול לסדר את זה? תוד הלעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Kpro`,

אני צריך המלצה על Windows כרגע יש לי Vista אבל בגלל כמה וירוסים שדפקו לי את המחשב אני צריך לפרמט אותו. בקיצור אני מתלבט בי Vista לבין Win 7. בבקשה תענו לי מהר כי אני כבר רוצה לפרמט אותו. תודה לעוזרים :s05:

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by zohar678,

אני רוצה לפרמט את מערכת ההפעלה שלי מבלי להתקין חדשה האם זה אפשרי? במידה וכן כיצד עושים זאת? אני מכיר את אופצית הפירמוט דרך דיסק ההתקנה של הוינדוס רק שאז מיד אחרי הפירמוט הוא מתקין לי שוב את הוינדוס.

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by aviv88,

בדרך ככל, אחרי התקנת windows , עושים הרבה שיפצורים, Tweaks , כל מיני טריקים ב Registry וכו'... איך אני מגבה את כל השינויים האלה ? בקרוב אתקין Windows xp pro sp2 (או sp3) על מחשב חדש ולא בא עוד פעם לעבור את כל ההתעסקות הזאת, (וואלה... גם לא זוכר את כל השינויים שעשיתי..) * אין לי צורך בגיבוי DATA , רק את השיפצורים. תודה ..

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by ZUMARA1,

טוב אני רוצה לפרמט ושאני מגיעה לקטע ל הBOOT מהדיסק המחשב רוצה שאני ילחץ על כפתור כדי לאשר אבל המקלדת מכובת בקטע הזה של ההפעלה.... היא דלוקה בהתחלה לביוס ו שהוימדוס עולה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. שלום לכולם,קניתי לא מיזמן ארדיסק WD 500GB חיברתי . בביוס מזהה את הארדיסק מנסה להתקין וינדוס XP הוינדוס רושם שהוא לא מזהה ארדיסק מותקן במחשב,אחרי כמה ניסיונות כושלים אמרתי אני ינסה להתקין וינדוס ויסטה..וואלה זיהה אותו התקין והכול טוב ויפה,עכשיו הוינדוס הזה עושה לי בעיות אני רוצה לפרמט או XP או ויסטה יותר חדש בעברית.עכשיו ב XP עושה לי אותו דבר כמו בהתחלה(לא מזהה ארדיסק במערכת) מנסה לפרמט עם ויסטה,ההתקנה עולה בבוט טוען קבצים ואז עולה הרקע של הויסטה שאמור להיות בוא התפריט של השפה הרוציה,ניתקע ברקע בלי כול תפריט.. ניסיתי כמה וינדוסים גם של XP וגם VISTA. לא עובד.. מייאש אותי כבר.. מה אתם אומרים יכול להיות? (חשוב לציין שהוינדוס עולה ואני משתמש בוא גם כרגע...!)

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by Griffin,

ערב טוב, הורדתי את ההתקנה של SP3 כי האינטרנט מתנתק לי הרבה פעמים,כך שזה בעיה בשבילי לעשות את העדכון מהאתר של מייקרוסופט. בסוף ההתקנה יש לי הודעת שגיאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=qd4yozmz3wed.jpg יש פתרון? תודה מראש.

11. מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם אינטרנט אקספלורר. אני מצליח להתחבר עם פיירפוקס והחיבור תקין. גם תוכנות אחרות מתחברות לאינטרנט בלי בעיה. כשאני מנסה להתחבר עם האקספלורר, אני מקבל הודעה: Internet Explorer cannot display the webpage הבעיה התחילה ביומיים האחרונים. לא התקנתי משהו חריג. היתה לי גירסה 7, ניסיתי להסיר אותו, וזה לא פתר את הבעיה. התקנתי גירסה 8, ועדיין יש את אותה בעיה.

12. שלום לכולם , התקנתי XP PRO SP3 על דיסק 80 גי'גה , על מחיצת ברירת מחדל C (ממהלך ההתקנה) עכשיו כשאני מנסה ליצור מחיצה נוספת בדיסק עם HIREN'S (בעלייה עם הדיסק בוט ..מאתר החברה) , מתקבלת הודעת שגיאה . ההודעה מופיעה לאחר בחירת כל אחת מתוכנות ה-PARTITION בדיסק , מתפריט הבחירה , ובעת טעינת הדרייברים . ההודעה : UNABLE TO FIND BOOTCD FILES ואז אוט' חוזר לשורת פקודה R: (הכונן שנוצר ע"י הדיסק) . מישהו מכיר את התקלה ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by yonikim,

יש לי כונן אחד כונן c שבנוי על מערכת ntfs שאני רוצה לפרמט אותו דרך ההתקנה של הווינדוס הוא אומר לי שבכונן זה יש קבצים שנחוצים להתקנה ואינם ניתנים למחיקה ניסיתי לפרמט אותו גם דרך הדוס format c: /fs:ntfs וגם זה לא עזר המחשב התעלם מהפקודה שלי מה עוד אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. למי שיש מצב שהמחשב נתקע כל הזמן או קופא יש לי המלצה חמה שמדליקים את המחשב יש מלא תוכנות שעובדות ברקע עם ההדלקה הראשונית לא משנה כמה זיכרון יש במחשב מספיק שתוכנה עובדת ברקע במקביל עוד תוכנה שאנחנו מפעילים היא יכולה לתקוע את המחשב כתוצאה מהתנגשות בינהם . מומלץ להיכנס ל MSCONFIG ולהוריד את כל התוכנות שלא צריך ולהשאיר רק את האנטי וירוס שיעבוד און ליין . זה מוריד את התהליכים בצורה מטורפת והמחשב עובד מהר .

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. Started by ski_farm,

לאחרונה קרתה אצלי תופעה מוזרה: המחשב עולה כרגיל והכל טוב ואז אני רוצה להיכנס לדיסק הקשיח שלי אז אני מביא את העכבר לאייקון של הדיסק קשיח ולוחץ עליו פעמיים, אבל לא קורה כלום ממש כלום לא נפתח חלון של הדיסק הקשיח והמחשב לא נראה חושב בכלל רק שאני לוחץ על לחצן ימני בעכבר ואז בוחר באפשרות open על הדיסק הקשיח אני נכנס בלי בעייה והכל טוב התופעה חזרה על עצמה גם במחשב אחר בנוסף זו בעייה שקורת רק על הדיסקים הקשיחים (פנימיים או חיצוניים שיש לי) להיכנס לדיסקט,CD ROM אין לי שום בעייה שתי לחיצות ואני בפנים יש אולי משמעות לכך שלשני המחשבים חיברתי את הדיסק החיצוני וגם disk on key למרות שחיברתי אותם מאות פעמים ורק לפני כמה ימים קרתה התופעה מחכה לעזרה תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. שלום שיחקתי במשחק Fallout 3 ובאמצע המחשב נתקע. נאלצתי לכבות את המחשב בכפתור. לאחר הדלקה של המחשב הפונטים של הוינדוס נהיו בולטים, ולעומת זאת הסמלים בשורת המשימות נהיו קטנים. משחק עם הdpi לא סידר את הבעיה. (אני עובד עם dpi קצת גדול יותר מהרגיל באופן כללי). ניסיתי להיכנס לappearence בוינדוס וראיתי שמוגדר הכתב tahoma שזה הכתב הדיפולטי של וינדוס אבל מוגדר לא כעבה. ניסיתי לשנות לעבה ובחזרה בהגדרה אבל שום דבר לא השתנה. כמו כן שינוי לפונט אחר עם עבה/דק כן עובד, אבל אני מעוניין בפונט המקורי. התקנה מחדש של הדרייבר לכרטיס המסך גם כן לא עזרה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by yurek,

שלום אני מקבל כול הזמן את ההודעה הזו : Last diagnostic run time: 02/05/09 18:36:49 Network Adapter Diagnostic Network location detection info Using home Internet connection info Redirecting user to support call HTTP, HTTPS, FTP Diagnostic HTTP, HTTPS, FTP connectivity warn FTP (Passive): Error 12007 connecting to ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved warn FTP (Active): Error 12007 connecting to ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved info HTTP: Successfully connected to www.microsoft.com. info HTTPS: Successfully connected to www.microsoft.com. error Could not make an FTP connection. האם אפשר לקבל תשובה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. הי לכולם, קיבלתי איזה מייל בג'ימייל, תמונה שבתוך המייל לא עלתה, עשיתי קופי לכתובת של התמונה ופייסט בשורת הכתובת (דפדפן מקסטון 2), מיד לאחר מכן התמונה נעלמה (מסך שחור), ואז אחרי כ-2-3 שניות חזרה, ואז שוב נעלמה, ושוב חזרה, כל פעם בהפרש של 2-3 שניות, בזמן שיש תמונה אני מצליח לראות שתכנת הצפיה של ויסטה מנסה לפתוח את הקובץ ללא הצלחה, וקופצת לי הודעה מה-systray (בבלון כזה) שהדרייבר הפסיק להגיב. אחרי 4-5 סיבובים כאלה, פתאום הויסטה דופק לי BSOD, שופך את כל הזכרון ועושה ריסטארט עד עכשיו הכל סבבה, קובץ בעייתי ואני לא אפתח אותו שוב. אבל סתם מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על זה, ושנית כל, אני יודע שאחרי BSOD נוצרת איזו תיקיה שמכילה LOG כלשהו, איזו תיקיה זאת ואיך אני מנתח את המידע שם?…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. אני יודע שתמיד אפשר לעשות התקנה של גרסה ישנה יותר באופן חוקי אז האם זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. Started by fkvatr,

יש לי מחשב נייד V1002 1.6GhzוVision עם 2Gb זיכרון ודיסק קשיח 160 gb אני מתקין עכשיו מערכת הפעלה מחדש האם להתקין sp3 או להישאר עם sp2?

21. Started by aviadp,

מדי פעם בעת השימוש בווינדוס שומעים פתאום את הקול הבא - Windows XP Balloon.wav המוכר מאד מהוצאת דיסק און קי מהמחשב. אשמח לדעת מה מקור הרעש האינטרנט אקספלורר פתוח, אך אני לא יודע אם זה קשור לזה אולי JAVA... אשמח לתגובות אביעד

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by קורלאונה,

קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה להעביר אחד לשני קבצים כבדים במקום לצרוב איך אני יכול להעביר את הקבצים שמעתי אני מחבר איזה כבר אחד לשני משהו למשיהו יש מושג איך??...

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  23. שלום לכולם, מחקתי מערכת הפעלה דרך XP שהייתה מותקנת על D (ווינדוס 7) ועכשיו באתחול מופיעות לי 2 המערכות, גם ה-XP וגם ה-7 . כיצד למחוק את ה7 ? בתודה אלעד. *לא יודע מה למחוק בקובץ BOOT.INI . ולא, אני לא רוצה את הדרך הקלה בביטול סימן ה-V .

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. לפני כמה ימים כיביתי את המחשב ע"י ניתוק מהחשמל לאחר מכן בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש חלון כחול שמבצע 3 שלבים על דיסק d לאחר קריאה בפורומים עשיתי את הפעולה הבאה - בכונן d לחצתי מאפיינים -כלים- בדיקת שגיאות כששתי הקוביות מסומנות בסימן וי ואישור לאחר מכן נדרשתי לכבות ולהדליק ונפתח מסך כחול שהריץ 5 שלבים בערך כשעה לאחר מכן כיביתי את המחשב והפעלתי מחדש ועדיין נפתח חלון כחול הריץ 3 שלבים מהירים וניסיתי אח"כ לאחות את כונן d אך הוא עדיין מבקש לעשות chkdsk f וכל פעם שאני מפעיל את המחשב לפני עליית הווינדוס הוא מבצע סריקה של 3 שלבים מהירים הצילוו מה לעשות תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  25. כשיש ויסטה ורק כונן אחד? אני רוצה את האפשרות לזנוח את 7 מתי שבא לי ולחזור לויסטה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים