עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by teapot,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש, מפרט בגדול: Core2 Duo Desktop Processor E6850 זיכרון - 4GB כרטיס זיכרון Geforce 8400 אני שוקל איזה מערכת הפעלה להתקין Vista 64bit או XP רגיל. מה אתם אומרים? יש כבר מספיק תמיכה ל 64bit ולויסטה? אני אשתמש במחשב בעיקר לפיתוח קצת סרטים ומשחקים וכאלה. אבל בעיקר פיתוח.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Necessary_Evil,

יו אנשים, מותקן אצלי win2k pro והתקנתי את המשחק מיסט...אבל מה...הוא לא עובד על NT... שמעתי פעם שיש איזו תוכנה שעושה "כאילו" win98 או משהו כזה...קיים דבר כזה? אם כן איפה אפשר להשיג את זה? תודה

3. Started by nir15,

שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש ואני חושב לצרף לו אולי כונן ssd אבל רציתי לדעת לפני זה האם יש אפשרות כזאת של להעביר את ההתקנה של המערכת הפעלה מכונן רגיל לכונן ssd או שחייבים להתקין מחדש את המערכת ההפעלה כולל פירמוט? (מצטער אם טעיתי בפורום...)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by good__one,

הלך לי המחשב (לא נורא, הוא היה בן 5 - הגיע זמנו). לאחר שקניתי מחשב חדש עם XP, חיברתי את ה-HD הישן על-מנת למשוך את כל המידע שהיה עליו למחשב החדש. לצערי, המחשב החדש עם ה-XP לא מזהה אותו, ולא נותן לקרוא לו בשם (כלומר, הוא רואה אותו אבל אי-אפשר לתת לו שם של כונן D/E/F וכו'). אני יודע שכונן תקין כי כשאני מעלה את המחשב עם UBUNTO, הוא מזהה את אותו ואת הקבצים שעליו. הבעיה היא שאובונטו לא נותן לי אפשרות להעתיק את הקבצים ל-HD החדש. למישהו יש פיתרון? זה קשור לכך שה-HD הישן הוא NTFS? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. גם בווינדוס 7 מיקרוסופט מגלים אם הווינדוס חוקי או לא דרך ווינדוס אפדייט ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shiranosh,

שלום כולם יש לי וינדוס 7 לא חוקי ואני מעוניינת ליצור מכונה וירטואלית של וינדוס האם זה אפשרי?האם זה יצור לי בעיה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by rubin 37,

שלום, סרגל השפה נעלם. ניסיתי להחזירו דרך: לוח בקרה> אזור ושפה> לשונית שפות> פרטים> להפתעתי משבצת סרגל שפה לא ניתנת להפעלה. מצורף צילום. כל יתר הלשוניות וה V בסדר. במחשב שלי:XP+אקספ' 7. מישהו יכול לעזור?? בתודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by harry,

אז ככה, יש לי לפטופ. ופתאום יום בהיר אחד הוא לא מוכן להיכנס לי למצב sleep !!! אני ניסיתי הכל! הלכתי ללוח בקרה, בחרתי בpower option הגדרתי את המחשב שלי כלפטופ, וניסיתי להגדיר בתפריט שם , אבל המצב שינה שם בכלל לא קיים!!! בנוסף ניסיתי ללכת לשורת משימות וללחוץ על turn off והאפשרות של הsleep mode בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליה!! אני מתחנן שמישהוא יעזור לי כי זה מאוד קריטי בישבילי במיוחד שאני משתמש בו ללימודים! בבקשה אם מישהוא יודע איך ניתן לפתור את הדבר הנורא הזה שיכתוב בפורום בהקדם האפשרי! אני עובד אם ווינדוס xp fro . תודה מראש harry

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by Xmen,

העברית הוגדרה בהגדרות האזוריות כך שניתן לראות/לכתוב בעברית, אבל כשאני פותח קבצים שהיו מכווצים ב-WIN ZIP(ב- WIN98 FAT32 ) והשמות שלהם היו בעיברית, יש בעיה רואים גיברי'ש???

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. התקנתי אתמול וינדוס 7 ויש לי בעיה. כשהיה לי את ה xp היה לי תוכנה של רילטאק שמשם היה אפשר לכוון את הסאונד... עכשיו אין לי את זה ב7. ושומעים פחות טוב. יש לי לוח של אינטל g31 וזה לא נותן לי להתקין את זה. מה אני יכול לעשות? נסתי להוריד מהאתר משהו שתומך ב 7 אבל זה אומר לי שזה לא מתאים למערכת הפעלה.. יש לי וינדוס 7 אולטימיט 64 ביט.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  11. מהיא הפקודה בדוס להפעיל כמה תוכנות במכה אחת אבל שיפעלו בווינדוס

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Eden 6600,

כשאני מחבר את הנגן שלי למחשב הנגן מופיע במחשב שלי ואני מצליח להעביר שירים והכל... אבל הנגן לא מופיע ברשימה של החומרות באיקון הירוק הזה למטה של הוצאת חומרה באופן בטוח. מה עלי לעשות כדי הוא כן יופיע? תודה!

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  13. כל נסמן הוא עובד אצלי הרקע...ואני לא יודע על מה הוא אחראי..... ??? האם זה בסדר ? כנ"ללגבי WINDOWS\system32\lsass.exe THX

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by NuNaTaK,

שלום, שולחן העבודה שלי בwindws 7 נעלם. אף סמל לא מופיע עליו, הכל ריק. הדבר היחיד שרואים זה את הרקע. מה שכן, כשאני ניגש לתיקייה של השולחן עבודה דרך האקספלורר הכל עדיין נמצא. יש לציין שהבעיה התרחשה כאשר הייתי בלי firewall למשך כמה שעות, למרות שכבר מחקתי כל רוגלות, וירוסים או מזיקים אחרים מהמחשב. ניסיתי גם safe mode וגם שם השולחן עבודה הוא ריק. שחזור לזמן קודם לא בא בחשבון כי משום מה זה היה מנוטרל ואין לי גיבויים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  15. הי קראתי את כל הדביק בנושא 32X ו-64X ועדיין קשה לי לדעת מה עדיף במקרה שלי, אשמח לעצות ולתשובות לשאלות ספציפיות: שימושים עיקריים של המחשב יהיו תוכנות שרטוט וגרפיקה: ארכיקאד, רויט, אוטוקאד, פוטושופ ומעט 3DMAX. חוץ מזה שימושים משרדיים, עריכת סרטים ברמה לא גבוהה, אינטרנט וכיו"ב, בלי משחקים בכלל. האלטרנטיבות שלי הן להתקין XP 32X או VISTA 64X. נושאים רלוונטיים: 1. האם תהיה לי בעיתיות לשדרג איזה מהם לגרסה 7 אם ארצה בעתיד? או ייתרון באחת האלט'? 2. האם יש בעיתיות עם העובדה שברשת הביתית יהיו עם מחשב זה 2 מחשבים העובדים על XP 32X? 3. האם עלולה להתעורר בעיה עם תוכנות שבמוצהר מותאמות ל 32X (למשל רויט ואוטוקאד) או ל-XP בכלל? האם מעבר ל-64X יכול לשפר את הביצועים גם שלהן? 4. אני…

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  16. כשאני יוצא קובץ TXT וכותב בו תו 1 , גודלו הרי 1 בית ולמרות זאת גם כאשר אני שולח אותו ממחשב למחשב עדיין נשמר עליו איכשהו הפרטים של תאריך יציאה/ תאריך עריכה וכו' לכן נראה שהמערכת שומרת אותם במקום נפרד ולא כל הקובץ עצמו? או שכאשר ווינדוס מראה את קובץ הקובץ , הוא מראה את גודל הקובץ ללא ה meta data הזה? לכן: 1) איזה פרטים ווינדוס שומר על כל קובץ? תאריך יצירה/עדכון/גישה גודל וכו' (אשמח לקבל רשימה מלאה) 2) איך אפשר לצפות במידע הזה ? (לא דרך מאפיינים של הקובץ, לא בהכרח שחשוף שם כל המידע) 3)איפה מאוחסן המידע הזה?על גבי הקובץ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by DeadByDawn,

יש לי ווינדוס XP עם SP2 מותקן. עכשיו זה באנגלית (אפשר לקרוא עברית ולכתוב עברית..וכו) ההתחל הוא בצד שמאל -- > Start. האם יש דרך כלשהי להפוך את זה לעיברית..שהוא יהיה רשום בצד ימין.."התחל". יש איזושהי אפשרות כזו? אם כן איך?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by kobikal,

שלום, יש לי מספר ספריות עם תמונת מנעול עליהן, הספריות נוצרו על ידי מערכת ההפעלה והשמות שלהן הם מספרים אקראיים ואותיות משהו מאוד ארוך, אני מנסה לברר מה השימוש של הספריות האלו האם צריך אותן ואם לא כיצד ניתן "להעלים" אותן?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by iMeash,

אהלן, לאחרונה קרה לי משהו מוזר בווינדוס 10, פתאום ביום בהיר החלק של החדשות בשורת ההתחל מראה את כל הכתב הפוך. מצרף תמונה להמחשה. למישהו יש מושג? ניסיתי ריסטרט למחשב (לא עזר)

20. Started by a643,

שלום יש לי מחשב טושיבה סטלייט A200 קבלתי אותו עם ויסטה ביתי SP1 אני לא מרוצה ממהירות המערכת. אני מעוניין להחליף לXP, אך בשיחה עם הייבואן של טושיבה לארץ נאמר לי שישנה בעיה עם דרייברים. מהי המלצתכם?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by x-dude,

היי אני יושב להנאתי רואה סרט דרך ה power dvd שלי ופתאום אני מקבל את המסך הכחול שלא ראיתי לפחות שנה עם השגיעה שמופנית לnv4_disp.dll,או קיי זה של ה גיפורס שלי דרייברים דפוקים או משהו,אבל אחרי שעשיתי ריסטרט אני מוצא ב event viewer שלי את ההודעה הזאת The device, \Device\Harddisk0\D, has a bad block. מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לדעת איפה בדיסק שלי ה bad blocks נמצאים,בחלונות 95 ו98 זה היה מראה קוביות וצבע שחור או אדום היה ה bad block , ב windows xp הוא לא מראה,עשיתי scan for and attempt recovery of bad sectors לא משנה אם יש או אין bad blocks פשוט אחרי ה scan הוא מראה או קיי (ולחיצה על האו קיי תעיף את החלון הנל).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה, היה לי מחשב נייד שהיה מותקן עליו Windows XP, והייתי צריך להחזיר אותו, אז גיביתי את כל הקבצים שלי, והחזרתי אותו. עכשיו העברתי את הקבצים למחשב נייד אחר שלי, גם בו מותקנת מ"ה Windows XP, אבל עכשיו משום מה, השמות של הקבצים בעלי השם העברי, מופיעים במקום בעברית ב"ג'יבריש", אבל התוכן עצמו של הקבצים עדיין מוצג בעברית. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה שהשמות של הקבצים יופיעו בעברית?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  23. הורי מתקשים עם אנגלית וברצוני לגייר את הווינדוס, האם יש דרך. למשל אם אני לוחץ על לחצן ימני בעכבר התפריט של "מאפיינים" "הדבק" מופיע באנגלית ,וכו'

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  24. היי אנשים יש לי בעיה, אני מנסה להפעיל תכנות ומשחקים ישנים שלא עובדים על VISTA, אומרים שהפיתרון הוא COMPATIBILITY, ולא בעיה כי זה פתר לי הרבה בעיות בעבר, אבל מה עכשיו כשאני לוחץ על קובץ EXE, יש שם רק General | Security | Details | Previous Versions אין COMPATIBILITY :ם למה זה? יש דרך להחזיר את הTAB? או תכנה שתעשה את זה במקום? תודה!

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  25. טרילוגית הבעיות ב-windows שלי מתחילה כך: לפני כשלושה שבועות המחשב החליט להיתקע לו שניות ספורות לאחר העלאה (גם ב- safe mode). ביצעתי פירמוט שלא פתר את הבעיה כך שהנחתי שמדובר בבעית חומרה. בתחילה חשבתי שהבעיה היא בזיכרונות - ביצעתי memset (לא התגלו בעיות) ובדקתי עם זכרונות חלופיים (התקלה לא נפתרה). חששתי שמדובר בבעיה בלוח אם ומימשתי אחריות מול היבואן והחלפתי אותו - אין שינוי. שלחתי את המחשב לבדיקה באיבורי תמורת 180 ש"ח. הם בדקו את המעבד, הלוח והזיכרונות תחת מאמץ ולא גילו בעיות. לטענתם הבעיה היא ב-windows שהותקן לי על המחשב. הם פירמטו את המחשב והתקינו עותק זמני של windows וראו שהוא אינו נתקע יותר, גם לא אחרי שעתיים של עבודה. התקנתי מחדש ווינדוס בבית. המחשב עבד נורמלי יומיים …

• 5 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.