עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. קניתי מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה וקניתי גירסאת שידרוג והתקנתי את המערכת הפעלה. בעת ההתקנה ההיתי עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד i5 3570k)hd4000 ) השבוע התחדשתי בכרטיס מסך gigabyte gtx660 oc 2gb חיברתי אותו והורדתי מאנוידיה דרווברים הכי עדכנים. המשחקים פועלים טוב אבל הממשק מטרו לא פועל כשורה הכל לחיץ ופועל אבל בתפריט מטרו הראשי ישנם המון חלקים במסך הופכים להיות שחורים וחוזרים לעצמם באקראי (הריבועים המתעדכנים לייב, לא האיקונים) ובנוסף שאר הממשק (נגיד בהגדרות) הושחר באקראיות ולא רואים את כל הפריטים במסך וכאשר עוברים עם העכבר זה ״נפתח״ בקיצור באג רציני כמו כן אין עידכונים בוינדוס אפדייט שלא בוצעו כיבתי את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס וזה לא עוזר , בשום אופציה אשמח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bogdant,

תגידו איזה גירסה של הVISTA תהיה הכי טובה לגימר (משחקים) Windows Vista Ultimate או אולי משהו אחר ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ashand,

בלי לפגוע בקבצים הקיימים? או צריך להתקין מחדש הכל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. win xp pro פתחתי ת'רד נוסף לא מזמן בקשר לבעיות. בכל מקרה, עשיתי דיסק התקנה חדש של XP עם SP2 , ההתקנה עולה לי, מזהה את כל הכוננים אך לא נותנת לי את האפשרות של REPAIR. כשאני אומר לו שיתקין את הWIN על המחיצה החלונות מותקנת שם, הוא רושם לי שהוא זיהה שמותקן במחיצה הזאת מערכת אחרת ואם אני רוצה בכל מקרה להתקין שם חדשה. מה שאני מנסה לעשות זה: 1. לעשות תיקון למערכת או 2. להתקין בתיקייה אחרת במחיצה את המערכת, כדי שאני יוכל להכנס לולגבות את המסמכים שלי ואז לפרמט אני לא מצליח להכנס למחשב במצב בטוח, ישנה שגיאה של klif.sys. עזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KoM,

בעבר עם הוינדוס XP היה ניתן ליצור גיבוי בקובץ BKT אחד אשר כלל את כל המערכת הפעלה כולה, עד לרמת שם המחשב, דרייברים, ותוכנות מותקנות כמובן. בוינדוס 7 יש מצ בגיבוי אבל מניסויון אחד שיצא לי לנסות לא נראה כי הגיבוי מתבצע באותו אופן כמו הוינדוס XP, שכן דרייברים או מצב מערכת (שם מחשב אקטיבציות וכדומה) פשוט לא נשמרו\הועברו למחשב החדש. איך ניתן לבצע גיבוי מלא שכזה כמו שהיה ניתן לעשות בוינדוס XP ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by avi333,

שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ולהתקין לו וינדוס ויסטה (למחשב יש את כל הנתונים הטכניים לכך..) אז נכנסתי לביוס של המחשב ועשיתי שהבוט הראשון יהיה מהCD במקום מהתקליטון (פלופי) אבל אני לא מצליח להעלות משם את הבוט של הוינדוס,חשבתי אולי זאת בעיה בוינדוס אז הבאתי וינדוס אקספי וגם ממנו אני לא מצליח להעלות את הבוט ,מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני חושש שמחשב נדבק בוירוס. הקובץ היה אמור להיות קראק לכן ביטלתי את האנטי וירוס, לאחר מכן עלה החשד שזה לא באמת קראק ופתחתי בסדרת הבדיקות האלו. אני שם לב שמחשב נהיה קצת איטי יותר, ואפילו קיבלתי מסך כחול מאוחר יותר, משהו שלא קבלתי מזמן, מפני שאני בדרך כלל מטפל במחשב כמו שצריך ושומר עליו ולא מתקין שטויות. האיטיות החלה מרגע התקרית, המחשב תמיד עבד כמו שצריך לפני, כמו שאמרתי הייתי מתחזק אותו בצורה נאותה. החשש הוא לוירוס הזה: Trojan-PSW.Win32.Dybalom.bkn אלו הדברים שביצעתי: סריקה מלאה עם spyware doctor במצב רגיל ובמצב בטוח, סריקה עם spyware terminator במצב רגיל ומצב בטוח, סריקה עם NOD32 במצב רגיל, סריקה עם stinger, עברתי גם על התהליכים ב-task manager ולא ראיתי שם ד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שבת שלום חג שמח לכולם! התקנתי את WIN 8 אתמול ויש לי מספר שאלות: יש את המסך החדש הזה שדומה למסך של האקסבוקס איך משתמשים בו? אני יכול להוסיף לשם קוביות כאלה שהיו תיקיות? נגיד תיקיית "תוכנות" "משחקים" וכו?? או להוסיף לשם נניח גוגל כרום? ובעצם להפוך אותו לשולחן העבודה שלי? או שזה לא ניתן? אפשרי להוריד ולהתקין שפה עברית לווינדוס 8? לגבי שולחן העבודה: איך אני שם שם אייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי גוגל כרום ובקיצור איך אני מסדר את השולחן עבודה שלי? עוד שאלה אחרונה אני חושב אין התחל ב WIN 8? ובכללי אם יש לכם העצות לשיפור או איזה מדריך למתחיל כזה אשמח לקבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. פירמטתי עכשיו תמחשב יש לי VISTA ULTIMATE ואני לא רואה תיקיות מוסתרות איך אני רואה אותן אני לא זוכר איך? זה משהו בהגדרות אבל אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by boogala,

שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לתפקוד תקין תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by who_Cares,

שלום, אתמול בערב התקנתי WIN XP עם ממשק באנגלית ואני רוצה לשנות אותו לעברית, הורתדי מהאתר של מיקרוסופט את החבילת תוספת שפות אבל אין לי מושג איך מתקינים אותה. מישהו יוכל לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, התקנתי WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT SP1 ולפעמים המעבד עובד על מאה אחוז על דברים יחסית פשוטים כמו העברת קובץ קטן של כמה מגות בין תקיות או כניסה לדפדפן ואני לא מבין למה זה. המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eliXir,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ולא לתמיכה טכנית. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי מכיוון שהוא מפוצץ ווירוסים. יש לי מערכת הפעלה WinXP Pro וזאת תהיה הפעם ה-3 שפירמטתי את הווינדוס הזה, ובחיים לא הייתה לי בעיה שכזו: אני אף פעם לא זוכר אם אני מפרמט עם דיסק איתחול או לא, אך אני כמעט בטוח שכן. אני מכין דיסק איתחול, מכבה את המחשב זה מגיע לדוס וכותב משהו כמו wrong syntax DISPLAY.sys משהו באזור, ואז שאני עושה "FORMAT C:" זה עושה לי Bad command. אני חשבתי שאולי זה בגלל שהכנתי את הדיסק איתחול מהמחשב שלי עם כל הווירוסים, אז הבאתי דיסק מחבר וגם זה לא עבד. יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם , אני מעוניין בעצת המומחים בתכנון דומיין חדש . המצב הקיים שרת מסוג DELL T100 כאשר מותקן עליו SERVER 2003 עם SQL SERVER אשר משמש 30 משתמשים מצב החדש שרת חדש מסוג DELL T420 עם 32GB זיכרון ו 6 כוננים קשיחים SAS 600GB 2* Intel® Xeon® E5-2400 אני מציג את ההצעה שלי ואשמח לקבל המלצות אך בעיקר הערות האם נכון לבצע זאת? - כמות המשתמשים החדשה 60 התוכנית -הגדרת RAID5 על כל 6 הכוננים - קיבלנו קיבולת של 2200GB -התקנת SERVER 2012 STANDARD אשר ישמש כ HOST למכונות HYPER-V שיכללו בתוכן SERVER 2008 R2 ENTERPRISE *אני רוצה לנצל את היכולות החדשות של SERVER 2012 בתור מעטפת אך בכל זאת להמשיך לעבוד עם SERVER 2008 R2 בתור מערכת יציבה עם מעט באגים. -שדרוג השר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Nihility,

מיקרוסופט הוציאו 5 פרסומות חדשות לחלונות 7 (לראות בHD ) סה"כ מספר הפרסומות עד כה הן 6. יש כמה בעיות עם הפרסומות, למשל aero shake ממש לא נראה כמו שהוא מוצג בפרסומת וגם המדיה פלייר לא באמת נראה ככה (שלא לדבר על זה שהוא מנגן רק סרט אחד בו זמנית). http://www.youtube.com/watch?v=46BrgXXXzW8 עריכה: עוד אחת! עריכה: שימו לב שיש פדיחה רצינית בפרסומת השלישית. זה על ההתחלה, מי מזהה מה הבעיה? אפשר להוריד את השירים שמופיעים בפרסומות מפה: http://win741.com/ ללחוץ על הקופסה הכתומה בצד ימין למטה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by xTz,

בטעות סימנתי את האופציה inherit permission מהתקיה למעלה וגם את האופציה השניה שהייתה שם, כמו מטומטם לחצתי כנראה על משהו שלא צריך וזה דפק את כל ההרשאות לתיקיה אפילו אדמיניסטרטור לא יכול להכנס לא לראות כלום! גם האופציה של take ownership לא עובדת.. מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by xpepx,

מדובר במחשב בן 3, אך בעל זכרון 4GB DDR2. מה כדאי יותר? יורגש הבדל בעבודה עם 64bit? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. על הדיסק ההתקנה רשום"ניתן להתקנה על מחשב חדש בלבד" שזה המחשב הקודם שלי. יש לי את הדיסק והסיסמה ,האם אפשר להתקין על מחשב חדש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. סתכלו במיפרט מחשב יחסית טוב לויסטה... לוקח לויסטה 20000 שעות לעלות אני רציני לקח לי 3 שעות מה-boot לתוך הויסטה!!! זה משהו מטורף ויש לי עוד מחשב עם 2.8 Dual ושמה זה פועל חלק...! יש פה אנשים עם AMD barton חחחחחח שמפעילים ויסטה חלק!!! למה זה פועל לי חרא!!? הדיסק נבדק הבעיה לא אצלו... אהה ודרך אגב ניסיתי להפעיל את הויסטה לפני שהכרטיס מסך נפטר... יכול להיות שזה בגלל S.M3?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Bose,

מסתבר שהיום בזמן שלא הייתי בבית אחי הקטן נגע לי במחשב כנראה שהוא שיחק ב-NFSU2. עכשיו הדלקתי את המחשב ואני רואה רזולוציה של 480X640 ! סידרתי אותה ל-1024X768 ורואים נורמלי אך אין לי סמן התחל ושאני פותח דפי אינטרנט אז אני לא יכול לדפדף ביניהם. איך אני מחזיר את הסמן??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כשאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה, זאת השגיאה שאני מקבל עשיתי כבר כמה פעמים פרמוט להארד דיסק וזה ממשיך לקרות http://ufu.co.il/files/d6elweioiqj17q28pwl6.png

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. טוב, הכנתי לעצמי כונן נחמד ויפה במיוחד להתקין עליו WINDOWS 7.. עכשיו אני לא רוצה לפרמט, ואני לא רוצה למחוק את XP. אני רק רוצה להתקין על הכונן (K) את W7.. אני רוצה לדעת איך לעשות את זה ואחרי זה איך אני מחליף ביניהם.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shay820,

שלום רב ברשותי מערכת הפעלה windows 8 .אל המחשב מחוברים שלושה מסכים אחד מהמסכים לא מצליח להתעורר ממצב שינה.(כרטיס מסך ATI 5700 FLEX) הכרטיס מסך מעודכן דרייברים הכי חדישים אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה... אני כבר שבועעים מחפש פיתרון ואין לאף בן אדם...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.