עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yisdeyo,

כל פעם שאני מחבה את המחשב חלונות עושה עידכון של אותם 4 כדכונים כל פעם איך אני מטפל בבעיה ומהי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lioryb,

בוקר טוב. אני מעוניין להפוך את ה-DOK שלי לסוג של RESCUE DISK, ולהתקין עליו WINDOWS מלא. אני מניח שזה אפשרי, אבל עולה השאלה של תפריט אתחול, הרי אם אתקין את זה עשהו מחובר למחשב שכבר מותקן עליו WINDOWS, הוא יחשוב שזה ריבוי מערכות הפעלה ויוסיף את זה לתפריט ב-ROOT, לא? איך אני נמנע מכזה מצב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי. עם אני יכין Image של XP@SP3 בגוסט 2003. היה בעיה להתקינו על מחשב אחר ללא בעיה?. אני יכניס שם כמה כמה תוכנות מותקנות ודריבר של FX 5200, האם המחשב השניה יעבוד בלי בעיה? תודה רבה לעונים. עריכה יש לי גם בעיה לאחר שחזור מערכת הדריבר של HP (מדפסת סורק 1315PSC) לאחר שמדליקים את המחשב כאילו מתקין את זה ומבקש איזה קובץ וזה נסגר רק ממנהל מסימות. ואני לא יכול להסיר את זה. וגם עשיתי ביטול לשחזור מערכת לא עזר מה ניתן לעשות? יש איזה כלי כזה של מיקרוסופט שמתקן דברים שככתי איך קוראים לזה והיה לי את זה במחשב הישן. מישהוא יכול לעזור תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by netanel38121,

מעוניין לקנות את מה שבכותרת. רציתי לדעת מה המחיר, לגירסה שיש בה גם 32 BIT וגם 64BIT בעברית. ולמחשב חדש כמו 8500 ATI4870 4GB RAID 2X 500GB האם עדיף 64BIT על מערכת כזאת, או שלהתקין 32BIT שיותר יציבה עם הדרייברים אבל להפסיד את היתרונות שיש ב 64BIT +את כל ניצול הזיכרונות. מצאתי את זה http://www.softsale.co.il/catalog/product.aspx?companyId=3&familyId=20&subFamilyId=889 האם הגיוני שזה המחיר ל גירסת ה REATAIL

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tio,

שלום רב, לא מזמן גיליתי שהווינדוס 7 תופס בזיכרון יותר מ45 ג'יגה...בדקתי ומצאתי שתיקיית USERS כבדה מאד. מצד שני לא מצאתי בה קבצים כמעט, הנחתי שהקבצים והתיקיות הללו חבויים. שיחקתי בהגדרות ע"מ לחשוף אותם ולא ממש הצלחתי, לבסוף מחקתי בה קבצים ע"י תוכנת ניקוי. הבעיה שהתעוררה מאז היא שאני לא יכול לשמור קבצים בתיקיה הנ"ל. זה מתבטא בכך שנתונים שאני מזין במשחקים שנשמרים בתיקיה הזאת בד"כ לא נשמרים לאחר יציאה מהמשחק או שמירה של מועדפים בדפדפן גם כן נעלמים לאחר שימוש בודד. חשבתי שאולי הגדרתי בתיקיה 'קריאה בלבד' אבל בדקתי והכל נראה תקין... למישהו יש רעיון כיצד לשחזר את המצב למצב ההתחלתי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by _Amaterasu_,

אני רוצה להתקין skype אך לא במצב של אפלקיציה כי אין שם את כל אפשרויות וכל האפשריות שיש בו הן שטחיות מאוד , יש אפשרות להתקין את הskype באופן הרגיל ? לדעתי חלונות 8 הוא יריה של רובה צייד ברגלה של מיקרוסופט , עם הקיצורים במטרו עוד (כאשר זה קיצור דרך או גאדג'ט) אפשר להתרגל אך "לאפליקציות" ממש לא, את הסבל הזה היה צריך להיות שמור למשתמשים הניידים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by moranhoresh,

כשאני מנסה להתחבר למחשב שלי ברשת אני לא מצליח. נסין חיו עם Net Use וכתובת ה-IP מוביל לשגיאה 53. ש לי 3 מחשבים עם חלונות 7, המחוברים לנתב. אחד מהמחשבים מחובר באופן חוטי, והשניים האחרים באופן אלחוטי. בחלון רשת/NETWORK אני רואה את כל המחשבים, אבל יכול לגשת רק לסיפיריות של המחשבים האלחוטיים. לכל החשבים כתובת IP קבועה. במחשב הקוי פקודת NET VIEW 192.168.1.100 מובילה לשגיאה 53. בהגדרות רשת ה-NETBIOS OVER IP מופעל וכן TURN ON NETWORK ו-FILE AND PRINTER SHARING. אשמח לקבל עזרה. נ.ב. במחשב הבעייתי, המחובר קווית אין לי בעיות גלישה באינטרנט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. הכוונה ליצור לינקים סימבולים וכך יהיה דיסק המיועד למערכת ההפעלה, דיסק לקבצי תוכנות ודיסק לספריית USERS (ועוד אחד לזכרון וירטואלי). כל הדיסקים אינם SSD, במהירות בין 5200 ל7200, 8 גיגה זכרון חלונות 7 74ביט השיטה - http://www.vistaheads.com/forums/microsoft-public-windows-vista-installation-setup/11016-how-move-program-files-another-drive-partition-2.html#post1737567

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כל פעם שאני מכניס את הדיסק און קיי שלי לחריץ USB במחשב של אמי המריץ חלונות XP, חלונות סורקת את הדיסק ושואלת אותי איזו פעולה לעשות. מדובר במתכון להדבקה מוירוסי Autorun.inf ושאר נוזקות. במחשב שלי בו מותקן חלונות 7, התופעה מתרחשת רק בעת חיבור מצלמה ולא בעת חיבור התקן איחסון. אני רוצה לדעת איך מבטלים את ההפעלה האוטומטית בחלונות XP, כך שזה יהיה כמו בחלונות 7.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחשב דיי חזק, יחסית, לוח אסוס P5B DELUX, כ.מסך ATI-X1650 חלונות XP, עם 4 גיגה זיכרון. עבד תמיד כמו שצריך פתאום התחיל בעיות מעצבנות- המחשב קופא כל כמה שניות, מעבר בין חלונות יכול לקחת 3-10 שניות, לפעמים הכל קופא ומשתחרר אחרי 20 שניות(ואז כל החלונות קופצים במכה לפי סדר הקלקות). הקלדה נעצרת לכמה שניות, צפייה ביו טיוב נעצרת ומקרטעת. המחשב נקי מאבק,כולל גופי קירור בכ.מסך, מעבד קר (גוף קירור קר, בחדר יש מזגן קבוע,ונסתי כמה ימים להשאיר דלת פתוחה) אין וירוסים ואין SPY. הרצתי גם CCLEAN. החלפתי זכרונות לזכרונות אחרים לגמרי. מה הבעיה? פיתרון אפשרי ....?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tecore,

יש לי מערכת חלונות 8. אני מחובר למשתמש שהוא אדמין לפחות לפי ה-User accounts בלוח בקרה. אך אין לי Full control על כונן C והתיקיות הנגזרות ממנו. אני לא מצליח להפוך את ההרשאות. מה ניתן לעשות? איך מסדרים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם מערכת ההפעלה רק תבקש דיסק דרייברים, ותמשיך להיות מאוקטבת או שהיא תחת רשיון רואה ששיניתי את רכיבי הלוח (בזה שהחלפתי מחשב) והיא תגיד שנגמר לה וצריכה שוב איקטוב ? (מדובר על ווינ. 7 מקורית, שמותקנת כרגע אך ורק על מחשב אחד)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Xthread,

האם אתם יודעים איך ניתן לגבות את החייגן ש WINDOWS יוצר בתיבת החיבורי הרשת (NETWORK CONNECTIONS)? עדיף בתצורת גיבוי חלקים של ה REGISTERY ו/או קבצים דרושים אך ללא תוכנה ניסיתי להשתמש ב REGMON של SYSINTERNALS לשעבר, כיום של MS. אך ללא הצלחה, כל לחיצה שם פשות ניגשת לעשרות ערכים ברגיסטרי!?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nim901,

ע"ע תמונה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי בעיה שכשאני פותח את העזרה ותמיכה מהתפריט התחל אז זה נותן לי את השגיאה שבתמונה איך אני יכול להפעיל את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי שתי מחיצות ב D יש XP ורציתי להתקין ב C 64 ביט זה אפשרי!?! ואז בבוט בהתחלה יהיה לי בחירה מה לבחור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ההודעה הזו מופיעה כל פעם שאני מדליק את המחשב מה זה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by jj516,

יש לי בעיה, ה Language Bar פתאום נעלם לי מה Task bar ואני לא יכול להחזיר אותו בגלל שכול פעם אני נכנס לאפשרות ה Toolbars ולוחץ על Language Bar אז ה WINDOWS נטקע ועושה לי את ההודעה האם אני רוצה לשלוח את התקלה ל MICROSOFT.... הדרך היחידה שניתן להחזיר זה ב CONTROLE PANEL - Regional and language options, ושמה אני צריך לכבות אותו, ואז להדליק מחדש, אבל הוא לא מופיע ב TASK BAR אלה למעלה ב WINDOWS. איך אני יכול להחזיר אותו ולמה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moris,

אני מעונין ליצור קובץ image גנרי (generic) שיכול להתאים לכל מערכת שהיא, שמצד אחד יחסוך את הזמן ותשומת הלב שנדרשים מהמתקין בתהליך הרגיל, אך יחייב התקנת דרייברים ושאר ירקות בנפרד". זמן ההתקנה הוא מאוד חשוב לי,רצוני שהיא תתבצע במהירות. לחבר שלי יש דיסק עם מערכת 98 שתוך מספר דקות המערכת מותקנת יש לציין בכל מחשב אני מעוניין ליצור אחד כזה למערכת הפעלה-xp תודה! (אבקש פירוט)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by oooz,

ניסיתי כמה... אבל הם לא עובדים משום מה... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avivlevy,

יש לי מה זה בעיה תשמעו כשאני מדליק תמחשב אז אחרי שהמסך של Windows עולה אז יש לי מסך שחור וזה נטקע (לא מגיב לא זז .... נדה ) אז הפעלתי תמחשב במצב בטוח וזה עובד אבל זה לא פיתרון אני לא יודע מה לעשות?... עזרה דחוף!!! ואם אי אפשר לעשות כלום אז איך אפשר לעשות שבמצב בטוח יהיה קול(כי אין)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yaron2012,

ביטלתי את השימוש ב- Clear Type, ולמרות זאת כמה תוכניות (IE9, בבילון ועוד) משתמשות בו. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows_7-hardware/%D7%92%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D/1a2f2acb-5d73-4b5e-8c20-742682d27985

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המחשב די חדש המחשב עולה כרגיל ורואים את המסך הראשוני של הXP ונורית המסך דלוקה (ירוק) אחרי מס' שניות המסך מראה הודעה שאין סיגנל והופך שחור ונורית המסך אדומה מה לעשות? נראה כמו בעיה ברזולוצייה לא? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. במחשב של אימא שלי (בו מותקן חלונות XP), נשמעים תכופות קליקים סתם, גם כאשר אני לא לוחץ על שום דבר במסך. לא לפני הרבה זמן, טכנאי המחשבים החליף דיסק קשיח במחשב של אמי, והתקין ווינדוס XP נקי, ועדיין קליקים אלו נשמעים בלי שום סיבה (מיותר לציין שכאשר משתמשי המחשב התקינו שם את תוכונות שלהם, הם התעלמו לחלוטין מההצעות של ההתקנה של התוכנות שלהם, להתקין Bundled Software צד שלישי כדוגמת טולברים (כמו יוטורנטבאר ו-Ask Toolbar ועוד טולברים ותוכנות חסרות שימוש שאינני מכיר) והסכימו להתקין אותם). האם קליקים שנשמעים ללא סיבה מבלי שלוחצים על משהו עם העכבר, הם סימן לוירוס או נוזקה כלשהי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן. קניתי ויסטה מקורי הכל תקין והכל עובד. רק שעל המסנג'ר הוא הלביש נקודה שחורה וממש לא נותן לי להפעיל אותו.. : למה? ניסיתי להפוך את מסנג'ר חריג מהקטע ההזוי הזה אבל דווקא אותו אי אפשר להכניס לרשימה ! המחשב לא נתקע או משהו כשזה קרה הכל היה כרגיל ופתאום הפסיק לפעול. למחשב יש חומת אש , אנטי וירוס וכל העדכונים הזמינים ברשת. אז איך אני מפעיל את המסנג'ר?? תודה מראש ! שחר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.