עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. WIN XP מחקתי קובץ אחד שהיה בתקיה C:WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC אני חושב שלקובץ קראו HOST ... לקבצים האלה אין סיומת ... נשארו לי "SERVICES" "PROTOCOL" NETWOKS" ו "LMHOSTS" ותקובץ שאני חושב שקוראים לו "HOST" מחקתי...אם מישהו יכול בבקשה להעלות את הקובץ לפה או להגיד לי איך לתקן ..אני אודה לו מאוד אני לא יכול לגלוש לרוב האתרים כמו גוגל ויאהו או להתחבר לאייסיקיו ולמסנג'ר ...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. השאלה בכותרת! תודה מראש ofeky1

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, ב-xp כשאני מריץ שירים ב-mp3 אני שומע את המוזיקה מכל ארבעת הרמקולים, בויסטה מכוון ש-mp3 זה סטריאו אז היא מוציאה את הסאונד רק מהזוג הקדמי. איך אני יכול לגרום לויסטה להשמיע כמו ב-xp ? כרטיס קול מובנה בלוח של רילטק (ac97) ו4 רמקולים שמחוברים ב2 יציאות לכרטיס קול (ירוק+שחור). תודה רבה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תסתכלו בתמונה ,מה מוזר פה ? איך זה קורה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Xthread,

יכול להיות שזה רק אני אבל אני חייב לפחות לדעת יש עוד אנשים שמוצאים את געילות ה VISTA פה מגעילה?!!? כלומר תראו מה הולך פה ביומיים האחרונים מוצף פה בבעיות VISTA שנראה ממש שהם באות מגרסאות לא חוקיות (שלא יצאו עוד לשוק) שהם שילוב של RC האחרון לכל מי שלא יודע (בשביל ה CRACK) אם זה רק אני אז זה רק אני אם לא, חברה תביעו דעה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kalda01,

התקנתי 8.1 על מחשב חדש ושמתי לב שנפתח לי מידיי פעם דפדפן במוד שתופס את כל המסך ונעלם הסרגל המשימות למטה. איך אפשר לגרום לIE להיפתח רק במוד רגיל כמו בגירסאות קודמות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, שאני נכנס ל CMD , הגרסת ווינדוס שרשומה לי היא 6.2.9200 אצל חלק מהאנשים ראיתי גרסאות אחרות...מזה בדיוק אומר על הגירסה שלי ? בנוסף בוויקי של ווינדוס 8 רשום: [TABLE=class: infobox] [TR] [TH=align: left][/TH] [TD] Windows 8 6.3.9600 (October 18, 2013; 8 days' time) [±][2] Windows Server 2012 6.2.9200 (September 4, 2012; 12 months ago) [±][3][/TD] [/TR] [/TABLE] כאילו הגירסה שלי היא בכלל Windows server ... אני לא מבין מה קורה. אשמח להסבר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. טוב ככה היום הפעלתי את המחשב ופתחתי תיקיות וכול מיני כאלה וכול שמות של הכתוביות היו בצבע כחול עכשיו בהתחלה חשבתי שזה וירוס עשיתי בדיקת וירוס לא מצא כלום (אנטי וירוס 2004) נסיתי להריץ עוד כמה תוכנות ניקוי(Ad-aware 6.0 , ניקוי דיסק של הוידנוס) אבל זה גם לא עזר לי המחשב גם נעשה להיות איטי כזה ?? מה יכול להיות בעיה ואיך אני מסדר אותה תודה לכול העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הייתי רוצה לדעת האם אפשר להתקין ויסטה ממצב בוט או שאפשר להתקין אותו רק דרך ה XP תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לתפקוד תקין תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Liran -,

שלום, יש ברשותי את ההתקנה של Windows XP Professional, אך אינני יודע אם זו גירסת Professional רגילה או גירסת Professional Corporate SP1, כיצד ניתן לבדוק זאת לפני ההתקנה ? או ששתי ההתקנות אותו דבר בעיקרון אך ההבדל עצמו הוא לאחר ההתקנה ? נ.ב. כיצד ניתן לצרוב דיסק (Autorun), שכשמכניסים אותו ל - CD-ROM הוא יעלה באופן אוטומטי גם כשאני מפרמט ומתקין דרך ה - Boot וגם אם אני מכניס את הדיסק לאחר שאני מתקין את ה - Windows יעלה לי התפריט הראשי של ההתקנה ( הכוונה לתפריט כמו בתמונה הבאה ) ? תודה רבה מראש לעוזרים : The Wizard

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Danix60,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, כל התיקיות שעל שולחן העבודה + תיקיות הSYSTEM הפכו להיות נסתרות.. גם אחרי פרמוט ושחזור זה נשאר ככה, יש אפשרות לתקן את זה ? ועוד משהו חלק מהקבצים הפכו להיות "קיצורי דרך" שהם לא באמת קיצורי דרך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כל פעם שאני מתקין אפליקציה כזו או אחרת ברירת המחדל היא כונן C איך אני משנה את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מישהו יודע כיצד אני הופך את הממשק של VISTA לממשק ה‭Aero-‬ ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Nihility,

מיקרוסופט הוציאו 5 פרסומות חדשות לחלונות 7 (לראות בHD ) סה"כ מספר הפרסומות עד כה הן 6. יש כמה בעיות עם הפרסומות, למשל aero shake ממש לא נראה כמו שהוא מוצג בפרסומת וגם המדיה פלייר לא באמת נראה ככה (שלא לדבר על זה שהוא מנגן רק סרט אחד בו זמנית). http://www.youtube.com/watch?v=46BrgXXXzW8 עריכה: עוד אחת! עריכה: שימו לב שיש פדיחה רצינית בפרסומת השלישית. זה על ההתחלה, מי מזהה מה הבעיה? אפשר להוריד את השירים שמופיעים בפרסומות מפה: http://win741.com/ ללחוץ על הקופסה הכתומה בצד ימין למטה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בת של חבר שלי שיחקה עם ההגדרות של המחשב שלו וזה מה שקורה עכשיו. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, אבל גם אותו המחשב מנסה לפתוח בעזרת מציג התמונות של חלונות. זה קורה גם במצב בטוח. מישהו יודע איך פותרים כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Drazick,

יש לי 2 הארד דיסקים במחשב. כל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות. מותקנת ויסטה (התקנה חדשה מיום שישי). משום מה כאשר אני מקלילק פעמיים כל אחד מהכוננים (מלבד C) הוא שואל אותי באיזו תוכנה להשתמש ע"מ לפתוח את הכונן (אותה תיבת דו שיח של פתיחת קובץ שאינו מוכר למערכת ולא משוייך לשום תוכנה). ברור לי שפרמוט יתקן את הבעיה (כנראה משהו בסקטורים הראשונים) אך יש פתרון אחר? ד"א, אם אני באקספלורר בוחר כתובת שניגשת לכונן אין שום בעיה (כלומר זו לא בעיית חומרה, רק הגדרה של המחיצה או משהו).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכם, אני מנסה לנקות את המחשב שלי בדרך כלל הייית מפרמט אותו אבל זה מחשב נייד שהמערכת הפעלה של ווינדוס באה לי מובנת ואין לי את הדיסק אבל תאמת יש לי את המספר הסידורי של הווינדוס מאחורי המחשב מודבק אבל אין לי מושג מאיפה אני משיג את הווינדוס כלומר את המערכת להתקין אותה,כלומר איזו גירסה בדיוק תקבל את המספר סידורי הזה ? במקרה ומישהו יודע אשמח גם על זה לקבל תשובה השאלה שאני רוצה לשאול בתכלס היא, כשאני נכנס לכונן C ואז למשתמשים משם לתקיה שנושאת בעצם את השם שלי (כלומר את השם של המחשב) ומשם אני נכנס לתקיה שהיא כביכול מוסתרת בשם appdata היא שוקלת קרוב ל 16 ג'יגה ....הזוי בתוכה קימות 3 תקיות ,והשניים מתוכם ששוקולות הכי הרבה זו Roaming , Local ב Local יש תקית temp ששוקלת גם הרבה. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן אני מקבל את ההודעה הזאת לאחרונה מאז שהתקנתי את אינטרנט דאונלואד מנג'ר ואני משאיר ת'מחשב בלילה להורדות במהלך היום פתאום ההודעה הזאתי קופצת וחוסמת לי כל פעולה שאני רוצה לעשות אפילו להיכנס לטאסק מנג'ר אני לא יכול מבחינת חומרה המחשב מסוגל להריץ ווינדוז 7 בלי בעיה יש איזשהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. איזו גרסא של Windows XP בעלת הביצועים הכי טובים שיש בגרסאות וינדווס XP ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tomerzhr,

ראיתי שיש 4 סוגי וויסטה Vista Ultimate Vista Business Vista Home Premium Vista Home Basic ורציתי לדעת איזה הכי מומלצת למשתמש הבייתי כלומר לגיימר ולגולש אינטרנטטטט ולמה מיועדת Vista Ultimate

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי שומר מסך שלא בא עם הווינדוס ואני מעוניין להוסיף אותו ידנית (אין לו התקנה) כדי שיהיה שומר מסך (screen saver), אבל אני לא מצליח לעשות את זה עם ווינדוס ויסטה משום מה, הצלחתי לעשות את זה במחשב אחר שיש לי עם ווינדוס XP, מה שעשיתי זה שיניתי את הסיומת של הקובץ ל scr. והעברתי את הקובץ לתיקיית c/windows/system32 וזהו, וכעת יש לי את השומר מסך כאופציה ב XP, אבל לא כך הדבר עם ווינדוס ויסטה, עשיתי אותו הדבר אך כשאני בא לבחור את השומר מסך דרך personalization- screen saver settings אני מקבל את ההודעה הזאת: The system cannot find the file specified, ניסיתי גם להעביר את הקובץ ל c/windows/SysWOW64 שגם שם יש קובצי scr. אבל כשאני רוצה לבחור את השומר מסך הוא כלל לא מופיע ברשימת שומרי ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. תקלה מוזרה מאוד - הכל עבד מצוין, עד שפתאום המערכת איבדה את הקול - לא צלילי מערכת ולא קבצי מוסיקה. קבצי וידיאו שמתנגנים (ב MPC או באינטרט) - ללא קול! לא היה עידכון חומרה/תוכנה - אלא פשוט נעלם! בנוסף, WMP 12 גם הפסיק לנגן קבצי אודיו ווידיאו, כולל MP3 ו- WMA ומתנהג כאילו מדובר בסוג קובץ לא מוכר שלא ניתן לפתוח (שגיאה C00D11B1) עשיתי ולא עזר לפתור את התקלה: 1. איתור תקלות אוטומטי של WINDOWS 2. חזרה ל- RESTORE POINT 3. הסרה והתקנה של דרייברי הקול והוידיאו (במסגרת זו אציין שלא הצלחתי להתקין ידנית אלא רק אוטומטית, WINDOWS 7 HOME PREMIUM, זיהה את הדרייברים החסרים (שהסרתי ידנית) מיד לאחר הפעלה מחדש. אשמח לפיתרון או לפחות לעצה. :s05: פרטי החומרה במערכת: Intel Pentium D…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by oded6188,

האם אפשר לדלג איכשהו על שלב ה Screen Alignment לאחר ההתקנה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by netanel38121,

מעוניין לקנות את מה שבכותרת. רציתי לדעת מה המחיר, לגירסה שיש בה גם 32 BIT וגם 64BIT בעברית. ולמחשב חדש כמו 8500 ATI4870 4GB RAID 2X 500GB האם עדיף 64BIT על מערכת כזאת, או שלהתקין 32BIT שיותר יציבה עם הדרייברים אבל להפסיד את היתרונות שיש ב 64BIT +את כל ניצול הזיכרונות. מצאתי את זה http://www.softsale.co.il/catalog/product.aspx?companyId=3&familyId=20&subFamilyId=889 האם הגיוני שזה המחיר ל גירסת ה REATAIL

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים