עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, מחר יש לי איזה משהו שאני לוקחת לשם את המחשב הנייד ומחברת מיקסר.. אני צריכה לבטל את הקולות שנכנסים לתיקייה וקולות שגיאה וכאלה שלא יהיו פדיחות, איך אני עושה זאת בבקשה? WINDOWS XP באנגלית. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Divine,

יש לי windows 2000 pro והוא לא מוכן לקרוא עברית כמו שצריך לדוגמא באיי סי קיו כל העברית חוץ מההודעות עצמן וההסטוריה זה גי'בריש נגיד אם מישהו רושם בפרטים בעברית אני לא רואה אני צריך עזרה להתקין עברית שתעבוד ניסיתי במאפייני שפה ומיקום להוסיף גופנים וזה פשוט לא עבד הוא העתיק קבצים ולא עשה כלום אם למישהו יש את הפתרון הוא יוערך מאד!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הווינדוס עולה מאוד לאט לאחר 10 דקות בערך וגם אז הוא מראה לי שעון חול ולא מגיב לשום דבר מה עושים? יש לי ווינדוס XP SP3 מחשב חדש וטוב עם מעבד DUAL CORE 2 E6400 וכרטיס מסך RADEON 1950XTX תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי רשת מחשבים בבית עם שני מחשבי חלונות 7 הרשת עובדת במצב WORKGROUP כאשר אני עושה שיתוף לספרייה עבור EVERYONE הכל בסדר במחשב ראשון ניסיתי להוסיף יוזר ספציפי של המחשב השני במקום EVERYONE אומנם נכון קיבלתי שם משתמש וסיסמא אך לא מצליח להכנס לשיתוף בקיצור רק במצב EVERYONE הכל עובד תקין אנא עזרתכם איך אני משתף ספרייה עם יוזר ספציפי מבלי להשתמש ב-EVERYONE תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני חושש שמחשב נדבק בוירוס. הקובץ היה אמור להיות קראק לכן ביטלתי את האנטי וירוס, לאחר מכן עלה החשד שזה לא באמת קראק ופתחתי בסדרת הבדיקות האלו. אני שם לב שמחשב נהיה קצת איטי יותר, ואפילו קיבלתי מסך כחול מאוחר יותר, משהו שלא קבלתי מזמן, מפני שאני בדרך כלל מטפל במחשב כמו שצריך ושומר עליו ולא מתקין שטויות. האיטיות החלה מרגע התקרית, המחשב תמיד עבד כמו שצריך לפני, כמו שאמרתי הייתי מתחזק אותו בצורה נאותה. החשש הוא לוירוס הזה: Trojan-PSW.Win32.Dybalom.bkn אלו הדברים שביצעתי: סריקה מלאה עם spyware doctor במצב רגיל ובמצב בטוח, סריקה עם spyware terminator במצב רגיל ומצב בטוח, סריקה עם NOD32 במצב רגיל, סריקה עם stinger, עברתי גם על התהליכים ב-task manager ולא ראיתי שם ד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tsah1982,

שלום יש לי בעיה בווינדוס: כול הזמן הוא מוציא הודעות שגיאה וסוגר לי את האינטרנט אקספלורר וגם כול מיני תוכנות כמו האנטי וירוס והמסנג'ר, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש ווינדוס מקורי והבעיה ממשיכה. מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב אז ככה, יש לי רשת ביתית עם הרבה מחשבים בבית - על כולם יש וינדוס 7. וכולם ב HomeGroup. עכשיו, אני רוצה שממחשב מסוים - היו הרשאות שיתוף רק למחשב מסוים (המשפט לא כזה ברור אז אני אסביר - נגיד אני רוצה שרק לי תהיה הרשאה למחשב storage-pc לתיקיה מסוימת) וכל שאר המחשבים בבית לא יוכלו להיכנס אליה. עכשיו אני יודע שאתה נכנס לתוך תיקיה יש את האופציה הנחמדה של Share with ואז אתה יכול לבחור specific people ..אבל אני לא יכול לבחור שם מחשבים ספיציפיים... רק לשתף לכל ה homegroup או לכל הרשת... אז מה עושים ? איך אני יכול לגרום לזה שרק המחשב שלי יוכל לגשת לתיקיה מסוימת במחשב אחר ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hadad6,

יש לי win xp חוקי אבד לי המספר שלו איך אני מצוא את המספר הסידורי של win

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ב-XP האייקונים של קבצי המערכת נמצאים בקובץ "C:\Windows\System32\Shell32.dll". ב-Vista גם יש קובץ כזה, אבל אין בו אייקונים. באיזה קובץ בויסטה נמצאים האייקונים של קבצי המערכת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם , אני מעוניין בעצת המומחים בתכנון דומיין חדש . המצב הקיים שרת מסוג DELL T100 כאשר מותקן עליו SERVER 2003 עם SQL SERVER אשר משמש 30 משתמשים מצב החדש שרת חדש מסוג DELL T420 עם 32GB זיכרון ו 6 כוננים קשיחים SAS 600GB 2* Intel® Xeon® E5-2400 אני מציג את ההצעה שלי ואשמח לקבל המלצות אך בעיקר הערות האם נכון לבצע זאת? - כמות המשתמשים החדשה 60 התוכנית -הגדרת RAID5 על כל 6 הכוננים - קיבלנו קיבולת של 2200GB -התקנת SERVER 2012 STANDARD אשר ישמש כ HOST למכונות HYPER-V שיכללו בתוכן SERVER 2008 R2 ENTERPRISE *אני רוצה לנצל את היכולות החדשות של SERVER 2012 בתור מעטפת אך בכל זאת להמשיך לעבוד עם SERVER 2008 R2 בתור מערכת יציבה עם מעט באגים. -שדרוג השר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Nihility,

מיקרוסופט הוציאו 5 פרסומות חדשות לחלונות 7 (לראות בHD ) סה"כ מספר הפרסומות עד כה הן 6. יש כמה בעיות עם הפרסומות, למשל aero shake ממש לא נראה כמו שהוא מוצג בפרסומת וגם המדיה פלייר לא באמת נראה ככה (שלא לדבר על זה שהוא מנגן רק סרט אחד בו זמנית). http://www.youtube.com/watch?v=46BrgXXXzW8 עריכה: עוד אחת! עריכה: שימו לב שיש פדיחה רצינית בפרסומת השלישית. זה על ההתחלה, מי מזהה מה הבעיה? אפשר להוריד את השירים שמופיעים בפרסומות מפה: http://win741.com/ ללחוץ על הקופסה הכתומה בצד ימין למטה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shimronfio,

קיבלתי מחשב נייד לאחרונה שהגיע מותקן עם WIN 7, יש לי בעיה להכנס לאתרים כמו פייסבוק, יוטיוב וכל מיני אתרים אחרים, נסיתי להוריד את התוכנות של ADOBE אך גם שם ההורדה לא עוברת לעמוד ההורדה. מבחינת הנגן הבעיה היא אותה דבר. מה יכול לגרום לבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roeesnir,

על המחשב מותקנת התוכנה Deep Freeze. (חדר מחשבים בבית ספר). מיד פעם פותחים את הDF ונותנים למחשב להתקין עדכונים. באחד המחשבים, הפעילו את הDF לפני הפעלה מחדש של המחשב, מה שגרם לכך שהמחשב עולה, ומגיע ל "שלב אחד" שלאחריו הוא עושה ריסטארט ואמור להגיע לשלב 2. העניין הוא שבגלל הDF הוא מתחיל כל פעם מחדש משלב 1. ככה, בלופ אין סופי... ניסיתי לעשות שחזור מערכת לשלב יותר מוקדם (זה עזר לי פעם) אבל משום מה הוא נכשל... מה אפשר לעשות? יש איזה אופציה להשבית את הDF מבחוץ? ממש אין לי כח לפרמט ולהתקין ולהגדיר הכל מחדש... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לפעמים המחשב שלי סתם עושה עצירות כאלה עם העכבר ומשמיע קולות מעצבנים במקום מוזיקה... מה אני יכול לעשות? נמאס לי והזמנתי גם טכנאי שפירמט וסתם לקח ממני כסף. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי. עם אני יכין Image של XP@SP3 בגוסט 2003. היה בעיה להתקינו על מחשב אחר ללא בעיה?. אני יכניס שם כמה כמה תוכנות מותקנות ודריבר של FX 5200, האם המחשב השניה יעבוד בלי בעיה? תודה רבה לעונים. עריכה יש לי גם בעיה לאחר שחזור מערכת הדריבר של HP (מדפסת סורק 1315PSC) לאחר שמדליקים את המחשב כאילו מתקין את זה ומבקש איזה קובץ וזה נסגר רק ממנהל מסימות. ואני לא יכול להסיר את זה. וגם עשיתי ביטול לשחזור מערכת לא עזר מה ניתן לעשות? יש איזה כלי כזה של מיקרוסופט שמתקן דברים שככתי איך קוראים לזה והיה לי את זה במחשב הישן. מישהוא יכול לעזור תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by t_eliran,

שלום, יש לי Windows 764bit רץ על מחשב נייד של HP היום בצעתי כמה עדכונים למערכת באמצעות תוכנה שנקראת: Auslogics BoostSpeed תוכנה יחיסת פשוטה שהתנסתי בה כמה פעמים ללא כל בעיה ותמיד עשתה את העבודה. לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב היום אני מקבל הודעה " IHQPL is compressed press ctrl +alt + delete" הכנסתי דיסק גיבוי של HIREN והעלתי miniXP והחלפתי את הקובץ IHQPL המגובה שהיה לי לתיקייה בC עשיתי ביטול לכל הפעולות שבוצעו בתוכנה שהשתמשתי בה. הפעלתי את שחזור מערכת על המחשב לתאריך מלפני יומיים כל הדברים האלו לא עזרו ובבוט מHD אני עדיין מקבל את ההודעה הנ"ל - אני מצליח להעלות את הWINDOWS רק עם דיסק שחזור. בגוגל אין שום מידע על הקובץ IHQPL . אני כבר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by פיני1805,

שלום, התקנתי עדכון שמודיע לי שהווינדוס לא חוקי. איך אפשר להסיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by דין כהן,

אפשר הורדה+מדריך ל windows 7? ואיך אפשר להתקין את הWIN דרך דיסק און קי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by XDude,

שלום. יש לי בעיה קטנה בוינדוס... ראיתי מדריך ל Recovery console של וינדוס וזה היה אמור להתקין מחדש את קבצי וינדוס... לא ראיתי הבדל ממש ועכשיו אחרי המדריך כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב עולה לי 3 אופציות בחירה של וינדוס, יש את הרגיל שזה ההתקנה הראשונה שעשיתי שזה מה שאני רוצה שיעלה ועוד 2 בשמות אחרים... איך אני יכול למחוק אותם כדי שלא תעלה לי הבחירה הזאת והמחשב יטען את וינדוס הרגיל לבד? תודה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב, הכנתי לעצמי כונן נחמד ויפה במיוחד להתקין עליו WINDOWS 7.. עכשיו אני לא רוצה לפרמט, ואני לא רוצה למחוק את XP. אני רק רוצה להתקין על הכונן (K) את W7.. אני רוצה לדעת איך לעשות את זה ואחרי זה איך אני מחליף ביניהם.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rollita,

כאשר אני מפעיל את האקספלורר אני מקבל שני פופ אפים, אחד כביכול מטעם נורטון, המבשרים כי התגלה אצלי Trojan.StartPage, שמשנה את עמוד הבית באקספלורר: ו- הרצתי את נורטון ב- safe mode אבל הוא לא פתר את הבעיה. כשאני מנסה לעשות live update לנורטון אני מקבל הודעת שגיאה: פתרונים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. טוב אז המצב ככה.. אני מכניס את הדיסק XP (לא חשוב איזה גירסה...ניסתי הכול הום,פרושפשונל עברית אנגלית עם סרוויס פק בלי סרוויס פק 1 או 2).. בקיצור המחשב טוען את הדיסק .. ואז כאשר מגיע למסך של SETUP IS STARTING WINDOWS אני מקבל מסך כחול (זה לוקח -הטעינה של הקבצים הראשונית- משהו כמו דקה וחצי ..שזה נורמלי) הקיצר במקום שאני יקבל מסך שאני לוחץ ENTER ואז עובר להסכם רשיון אני מקבל מסך כחול שרושם שיש בעיה והמחשב יפסיק כדי לימנוע נזק... ושאני ינסה להריץ F דיסק בלה בלה בלה... הקיצר אתם מכירים את המסך... אז אמרתי סבבה.. ננתק את ההרד דיסק מהמחשב ונראה שזה עובר את השלב הזה ונותן לי את ההסכם רשיון ואז את המסך של ההרד דיסק (כמובן שכשאין הרד דיסק אז הוא יגיד לי שאין הרד דיסק ולילחוץ על F3 כ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חברים שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה בווינדוס 7 - כל פעם שאני חוזר ממצב שינה בווינדוס גודל סמן העכבר גדל פי 3 (הוא בערך בגודל האייקונים), ריסטרט למערכת פותר את הבעיה איך אני עושה שהתופעה לא תחזור על עצמה? תודה לעוזרים. יבגני.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zodiac,

אתמול ניסיתי להתקין מע' הפעלה XP באנגלית על מחשב חדש. לא הצלחתי משום מה, ורק לאחר שהתקנתי WIN 98 התאפשר לי להתקין את ה-XP למה בעצם אני לא הצלחתי להתקין את ה-XP ישר מבלי לשדרג? (שמעתי שזה דבר די נפוץ ,ולא חדש.)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yagelk,

אהלן, התעסקתי היום עם המחשב שלי ובמקביל התקנתי עדכון של windows. לאחר שהמחשב הופעל מחדש הווינדוס עלה אבל מופיע לי רק מסך שחור עם עכבר שאני מצליח להזיז. ניסיתי להיכנס למנהל משימות אבל זה לא נכנס. זה כן נותן לי את האפשרות של שינוי סיסמא, נכל, צא, מנהל משימות וכדו'. אבל זה לא נכנס לזה. מה שמוזר, שכשאני נכנס למשתמש Administrator הוא נכנס רגיל כאילו כלום. יש פתרון לבעיה הזו? מדובר בwindows 7 64bit תקין לחלוטין. עובד על המחשב הזה כמו סוס כבר כמעט שנתיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים