Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
היי עשיתי אקטיבציה לווידוס 7 והוא אומר שהוא חוקי לאחר אימות אם אתר של מייקרוסופט , אבל הווינדוס היא גירסת ה RC והוא אומר לי שהוא EXPIRED והוא מאתחל את עצמו יש פתרון לזה ???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאני נכנס ל CMD , הגרסת ווינדוס שרשומה לי היא 6.2.9200 אצל חלק מהאנשים ראיתי גרסאות אחרות...מזה בדיוק אומר על הגירסה שלי ? בנוסף בוויקי של ווינדוס 8 רשום: [TABLE=class: infobox] [TR] [TH=align: left][/TH] [TD] Windows 8 6.3.9600 (October 18, 2013; 8 days' time) [±][2] Windows Server 2012 6.2.9200 (September 4, 2012; 12 months ago) [±][3][/TD] [/TR] [/TABLE] כאילו הגירסה שלי היא בכלל Windows server ... אני לא מבין מה קורה. אשמח להסבר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום חג שמח לכולם! התקנתי את WIN 8 אתמול ויש לי מספר שאלות: יש את המסך החדש הזה שדומה למסך של האקסבוקס איך משתמשים בו? אני יכול להוסיף לשם קוביות כאלה שהיו תיקיות? נגיד תיקיית "תוכנות" "משחקים" וכו?? או להוסיף לשם נניח גוגל כרום? ובעצם להפוך אותו לשולחן העבודה שלי? או שזה לא ניתן? אפשרי להוריד ולהתקין שפה עברית לווינדוס 8? לגבי שולחן העבודה: איך אני שם שם אייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי גוגל כרום ובקיצור איך אני מסדר את השולחן עבודה שלי? עוד שאלה אחרונה אני חושב אין התחל ב WIN 8? ובכללי אם יש לכם העצות לשיפור או איזה מדריך למתחיל כזה אשמח לקבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין בעצת המומחים בתכנון דומיין חדש . המצב הקיים שרת מסוג DELL T100 כאשר מותקן עליו SERVER 2003 עם SQL SERVER אשר משמש 30 משתמשים מצב החדש שרת חדש מסוג DELL T420 עם 32GB זיכרון ו 6 כוננים קשיחים SAS 600GB 2* Intel® Xeon® E5-2400 אני מציג את ההצעה שלי ואשמח לקבל המלצות אך בעיקר הערות האם נכון לבצע זאת? - כמות המשתמשים החדשה 60 התוכנית -הגדרת RAID5 על כל 6 הכוננים - קיבלנו קיבולת של 2200GB -התקנת SERVER 2012 STANDARD אשר ישמש כ HOST למכונות HYPER-V שיכללו בתוכן SERVER 2008 R2 ENTERPRISE *אני רוצה לנצל את היכולות החדשות של SERVER 2012 בתור מעטפת אך בכל זאת להמשיך לעבוד עם SERVER 2008 R2 בתור מערכת יציבה עם מעט באגים. -שדרוג השר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המצב: התוכנה זה google drive שהתקנתי על המחשב. חסר לי בצד ימין של המסך לבחור באופצייה של השליחת SMS למספר נייד שלי בשביל לאמת את החשבון GMAIL. או שיש לכם פיתרון שאני אוכל לדלג על השלב הזה, אבל אולי אחרי האימות אני בכל זאת אצטרך מסך מלא, לא יודע... לשיקולכם באמת באמת חשוב תודה ממש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני יוצא מדפדפן ועובד בחלון אחר,המוזיקה פשוט נכנסת למצב השתק,כשאני חוזר לדפדפן היא מתנגנת... הבעיה קיימת גם בדפדפן של IE. איך פותרים את הבעיה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, כאשר אני מחבר כונן USB למחשב שלי, אז XP מזהה שחיברתי את הכונן אבל לא נותן לי גישה אליו. צריך להדגיש שאין פה בעיה של הכונן, או של חיבורי ה-USB (בדקתי בויסטה וזה עובד מצויין). אני כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדריברים של כל חיברי ה-USB שיש לי במחשב, וזה עדיין לא עזר. ניסיתי לעשות sfc /scannow עם דיסק של XP ועדיין לא עזר. יש לי חשד שזה משהו בריג'סטרי (אין לי כוח לפרט). אז למשהו יש עצה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ולא כל-כך ברור לי מה ההבדלים בין שתי הגרסאות. האם מישהו יכול להאיר את עיני בהבדלים העיקרים ומה בדר"כ מספיק למשתמש הביתי (משחקים)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לא עולה לוינדוס הוא נתקע במסך של הוינדוס (התמונה הזאת ) המחשב עולה רק במצב בטוח ... מה אני עושה? (כמובן מבלי לפרמט ולהתקין מחדש הכל)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נקודה למחשבה :argue: כמה פעמים שוטטתם לכם בפורום ונתקלתם בהודעה שמישהו פירסם ובה הוא מבקש עזרה פשוטה לגבי משהו שעושים בוינדוס ? אני מתאר לעצמי שיש רבים שלא פעם ולא פעמים שלחו הודעות בסגנון "לוח הבקרה/הגדרות/מתקדם/" וכד'. אבל כמה פעמים קרה לכם שתהיתם אם לאותו אחד שאתה מנסים לעזור יש מערכת הפעלה באותה שפה שיש לכם ? במקרים רבים הכי פשוט לכתוב בשפה שבה המערכת שלכם מותקנת, תוך תקווה שמי שמבקש עזרה התקין את המערכת באותה שפה כמו אצלכם או יצליח למצוא את האנלוגיה בין עברית לאנגלית. אבל כמה פעמים ניסיתם לתרגם מאנגלית לעברית או ההיפך מושגים מעצבנים שיש בוינדוס ? נכון שזה מתסכל מצחיק הא, נכון ? הכל בגלל ביל גייטס ! :AR15:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: - אני יודע שאת השאלה שאני עומד לשאול שאלו הרבה לפני ואולי לחלק מחברי הפורום היא תראה מצחיקה ... אבל חיפשתי בהיסטוריה ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי ולכן אשאל אותה ... - קניתי הארד דיסק של חברת WD 160 גיגה SATA וההתקנה של הווינדווס מזהה אותו כ 130 גיגה . פיצלתי את ההארד דיסק לשני כוננים אחד של 40 ואחד של 90 השאלה היא איך אני יכול למחזר את הקיבולת המקורית שאמורה להיות להארד דיסק 160 שזה עוד 30 גיגה שנעלמו לי . ? תודה מראש לכל מי שעוזר !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. בזמן האחרון הופיעו לי שני קבצים על המחשב. אחד מהם הוא exe והוא האחרון ביניהם והאחר הוא קובץ חסר סיומת בגודל אפס שלא רוצה להימחק. אז ככה. קובץ ראשון : הורד בעזרת תוכנת שיתוף קבצים וזה דבר לא נדיר להוריד וירוס ב"מסווה". הקובץ כאמור, בסיומת exe (שהורץ ) ובגודל של ~23 מגה. כאשר הקובץ הורץ הופיע לשבריר שנייה חלון דוס קטן ונסגר. הקובץ מסרב להימחק עם ההודעה הבאה (לא משהו לא מוכר) : ניסיתי לבדוק אם יש קבצים חשודים ב-processes אך מתברר שאין אף תהילך שקשור לקובץ (סגרתי כל מה שאפשר). כמו כן עשיתי restart והוא עדיין מסרב להימחק. ניסיתי למחוק אותו עם תוכנת "מחיקה קטלנית" וזה גם לא עזר. יש לי אנטיוירוס נורטון 2005 מעודכן וזה לא מזהה וירוס וכן המחשב לא מחובר למחשבים א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי win XP, עם 768MB זכרון. כשאני מדליקה את המחשב הוא עולה מהר מאוד עד לשלב שאני מקבלת את ה-desktop, אבל בשלב הזה נוצרת השהייה ארוכה מאוד שבו המחשב "כאילו" תקוע. אני כותבת "כאילו" כי בשלב הזה אני לא יכולה להתחבר לאינטרנט ואני מקבלת איקסים על האייקונים של הפיירוול ושל ה-NAV (שנמצאים בצד ימים למטה ב-desktop), אבל אני יכולה להיכנס לתיקיות, מסמכים, לשמוע שירים מהמחשב וכו'. כל התהליך של התקיעה - כלומר עד שנמחקים האיקסים מהאייקונים ואני יכולה להתחבר לאינטרנט - לוקח בערך 3 דקות! איך מקצרים את הזמן? תודה מראש, הדר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי את ויסטה מחדש בלי לפרמט, אחרי שתהליך ההתקנה נכשל כמה פעמים, מה שקורה עכשיו זה שמשום מה שמדליקים את המחשב יש חלון כזה שאומר לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות (שלושתם עם שם זהה, VISTA משהו) רק שבעצם רק אחד תקין, שאני מנסה להעלות את האחרים זה או לא עולה בכלל או מעלה תמיד שגיאה.. איך אפשר להפתר מזה? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך משחקים למיניהם עם תפריט ההתחל הוא ברח לי לצד ימין של המסך למרות שאני מעדיף שהוא יהיה במצבו הטבעי - בתחתית. להלן התצלום: ניסיתי לגרור אותו עשרות פעמים למטה אך ללא הועיל. מישהו מכיר איזושהי דרך להחזיר אותו לברירת מחדל ולא דרך גרירות למיניהם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
win xp pro פתחתי ת'רד נוסף לא מזמן בקשר לבעיות. בכל מקרה, עשיתי דיסק התקנה חדש של XP עם SP2 , ההתקנה עולה לי, מזהה את כל הכוננים אך לא נותנת לי את האפשרות של REPAIR. כשאני אומר לו שיתקין את הWIN על המחיצה החלונות מותקנת שם, הוא רושם לי שהוא זיהה שמותקן במחיצה הזאת מערכת אחרת ואם אני רוצה בכל מקרה להתקין שם חדשה. מה שאני מנסה לעשות זה: 1. לעשות תיקון למערכת או 2. להתקין בתיקייה אחרת במחיצה את המערכת, כדי שאני יוכל להכנס לולגבות את המסמכים שלי ואז לפרמט אני לא מצליח להכנס למחשב במצב בטוח, ישנה שגיאה של klif.sys. עזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי שתי מערכות הפעלה אקספי ו7 על המחשב כל אחת בהארדיסק אחר עד עכשיו היו לי 3 אפשרויות בmsconfig 1 ווינדוס 7 מערכת הפעלה נוכחית; מערכת המוגדרת כברירת מחדל 2 ווינדוס 7 setup 3 old windows version ביום שישי ניסיתי להפעיל את הווינדוס xp [בהפעלת המחשב] והוא לא נתן לי שום אפשרות בחירה ולא היה Boot menu בכלל ניסיתי להפעיל ישירות רק תהארדסיק השני והוא כתב read error [לא זוכר בדיוק..מה שהוא כותב כשאין שום מערכת הפעלה] עכשיו אני מגלה שאין שום אפשרויות אחרות באתחול בmsconfig וגם הntldr נעלם מההארדיסק השני יש אפשרות לשחזר איכשהו תווינדוס? אני אנסה לשים סתם ntldr כשיהיה לי כונן... היו לי עליו מלא דברים חשובים מותקנים אוף... עריכה: גם עם ntldr שהפעלתי על וירטואל משין הוא לא עבד...ע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיקרוסופט הוציאו 5 פרסומות חדשות לחלונות 7 (לראות בHD ) סה"כ מספר הפרסומות עד כה הן 6. יש כמה בעיות עם הפרסומות, למשל aero shake ממש לא נראה כמו שהוא מוצג בפרסומת וגם המדיה פלייר לא באמת נראה ככה (שלא לדבר על זה שהוא מנגן רק סרט אחד בו זמנית). http://www.youtube.com/watch?v=46BrgXXXzW8 עריכה: עוד אחת! עריכה: שימו לב שיש פדיחה רצינית בפרסומת השלישית. זה על ההתחלה, מי מזהה מה הבעיה? אפשר להוריד את השירים שמופיעים בפרסומות מפה: http://win741.com/ ללחוץ על הקופסה הכתומה בצד ימין למטה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב-XP SP2, יש לי דונגל BT גנרי תוצרת סין ואני לא מצליח להתקין עבורו דרייברים. ניסיתי BlueSoil- לא עבד. ניסיתי Widcomm- עובד רק בהתחלה, אבל כשאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול, יש בעיה עם ה- btwusb.sys. לבסוף התקנתי אותו עם הדרייברים הגנרים של XP, אבל במנהל ההתקנים הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב ובמאפיינים כתוב שהדרייברים לא מותקנים . מישהו מכיר דרייברים אחרים שאני אוכל להשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שזה נושא נדוש, אבל באמת שעשיתי חיפושים בפורומים-גוגל-מאמרים ולא בדיוק סיפקו אותי המידע שמה. תכלס, נכון להיום. עדכון ה-SP3 הוא תומך 100 אחוז במעבדי AMD ? עוד דבר - עד כמה מומלץ להתקין את העדכון הזה? האם זה משפר בביצועי המחשב? האם זה גם מומלץ למחשבים יחסית ישנים? (AMD אלטון 3200+) ? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי לפגוע בקבצים הקיימים? או צריך להתקין מחדש הכל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי על המחשב את מערכת ההפעלה XP PRO ובן דוד שלי הביא לי VISTA ULTIMATE . יש לי דברים חשובים על המחשב ואין לי כח לגבות ואח"כ להחזיר הכל, אני רק רוצה לנסות את ויסטה . יש אפשרות להתקין ויסטה על הכונן של ה-XP , להתנסות קצת ואז למחוק ככה שאני יוכל להמשיך רגיל עם ה-XP ללא פירמוט? תודה רבה רבה מראש ואני ממש חייב עזרה כי אני רוצה לנסות את זה כבר מחר ..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קספרסקי 6, שכמעט כל דבר מפריע לו והוא נותן הודעה שזה וירוס כמו torjan, כאלה דברים... לא נראה לי הגיוני שבתוך ה-mp יש לי וירוס (הוא כל הזמן אומר את זה, אני לוחץ skip עד שהוא שותק... טוב זה לא הבעיה, יש לי בעיה אחרת... בmp שלי יש קובץ בשם copy.exe שהוא מתלונן עליו כמו שאמרתי, ויש לי בעיה שמזכירה את השם שלו.. אז אולי הוא קשור אני בא להתקין turbo pascal בתמימות, הקספרסקי פתאום מתקיף אותי בצעקה שלו (מי שמשתמש בתוכנה יודע למה אני מתכוון), אני לוחץ delete שוב ושוב עד שזה נגמר. אחרי זה אני בא לפתוח ממש במקרה את כונן C, הוא רושם לי בהתחלה הודעה access is denied, משהו כזה... חשבתי שזה בגלל שאני באמצע ההתקנה של הפסקל שגם ככה לא עובדת לי, אז פשוט סגרתי אותה, ואני עדיין …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושש שמחשב נדבק בוירוס. הקובץ היה אמור להיות קראק לכן ביטלתי את האנטי וירוס, לאחר מכן עלה החשד שזה לא באמת קראק ופתחתי בסדרת הבדיקות האלו. אני שם לב שמחשב נהיה קצת איטי יותר, ואפילו קיבלתי מסך כחול מאוחר יותר, משהו שלא קבלתי מזמן, מפני שאני בדרך כלל מטפל במחשב כמו שצריך ושומר עליו ולא מתקין שטויות. האיטיות החלה מרגע התקרית, המחשב תמיד עבד כמו שצריך לפני, כמו שאמרתי הייתי מתחזק אותו בצורה נאותה. החשש הוא לוירוס הזה: Trojan-PSW.Win32.Dybalom.bkn אלו הדברים שביצעתי: סריקה מלאה עם spyware doctor במצב רגיל ובמצב בטוח, סריקה עם spyware terminator במצב רגיל ומצב בטוח, סריקה עם NOD32 במצב רגיל, סריקה עם stinger, עברתי גם על התהליכים ב-task manager ולא ראיתי שם ד…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-