עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מטפל במחשב נייד ישן יחסית של Acer שהגיע אם XP home הוא מגיע כמו כל נייד אם מחיצת שחזור שממנה אמורה להיות אפשרות להתקין מחדש את המערכת. אלא מה - בנייד הזה אין מקש כלשהוא שניתן ללחוץ בזמן ההדלקה כדי להיכנס לשחזור - האפשרות היחידה לפי ה manual היא דרך הפעלת התוכנה ממערכת הוינדוס המותקנת (אני מניח שהקיצור אמור להריץ משהוא שמשנה פרמטר כלשהוא ב MBR ועושה reset) אלא מה כונן C של המערכת המותקנת נדפק סופית עקב וירוס (מחק את הכול) כך שלא ברור איך ניתן עכשו להיכנס לשחזור בכלל.... [עריכה] אחריי עוד קצת משחק אם זה מצאתי : עליתי מ CD רגיל של XP ועשיתי repair, ואז fixmbr (הוא לא מצליח לקרוא את תוכן מחיצה C ונותן שגיאה אבל לא משנה, fixmbr עדיין עובד) עליתי אם תוכנה לניהול מחיצות (השת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. קניתי מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה וקניתי גירסאת שידרוג והתקנתי את המערכת הפעלה. בעת ההתקנה ההיתי עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד i5 3570k)hd4000 ) השבוע התחדשתי בכרטיס מסך gigabyte gtx660 oc 2gb חיברתי אותו והורדתי מאנוידיה דרווברים הכי עדכנים. המשחקים פועלים טוב אבל הממשק מטרו לא פועל כשורה הכל לחיץ ופועל אבל בתפריט מטרו הראשי ישנם המון חלקים במסך הופכים להיות שחורים וחוזרים לעצמם באקראי (הריבועים המתעדכנים לייב, לא האיקונים) ובנוסף שאר הממשק (נגיד בהגדרות) הושחר באקראיות ולא רואים את כל הפריטים במסך וכאשר עוברים עם העכבר זה ״נפתח״ בקיצור באג רציני כמו כן אין עידכונים בוינדוס אפדייט שלא בוצעו כיבתי את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס וזה לא עוזר , בשום אופציה אשמח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המחשב עושה ריסט במקום לכבות את המחשב. אני זוכר שיש הגדרות שקשורות לחשמל...אבל אני לא זוכר איפה זה.... מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה... אני כבר שבועעים מחפש פיתרון ואין לאף בן אדם...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by CashMAn,

מה קורה אנשים תשמעו אתם חייבים לעזור אני צריך לדעת מאיפו Mשיגים windows XP Gmaer Edetion בבקשה תעזרו לי :-\

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mikelson,

שלום וברכה אני מחפש לייצר הרשאות למשתמשים אחרים מעבר להרשאות הבסיסיות (read only/hidden) בוינדוס 2000 אני יודע שיש אפשרות לייצר של read, read+execute וכו' לפי קבוצות/משתמשים אשמח לעזרה בהקדם בברכה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by club_501,

יש לי בעיה כבר זמן מה זה קורה לעיתים רחוקות אני קם בבוקר וראה ששורת המשימות נעלמה ויש רק צבע שחור במקומה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zodiac,

אתמול ניסיתי להתקין מע' הפעלה XP באנגלית על מחשב חדש. לא הצלחתי משום מה, ורק לאחר שהתקנתי WIN 98 התאפשר לי להתקין את ה-XP למה בעצם אני לא הצלחתי להתקין את ה-XP ישר מבלי לשדרג? (שמעתי שזה דבר די נפוץ ,ולא חדש.)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אשמח לדעת איך והאם ניתן לצרוב על דיסק ו/או לשלוח באי-מייל מצגת של POWERPOINT XP יחד עם קובץ הצליל הקשור אל המצגת ואמור להיות חלק בלתי נפרד ממנה. עד כה לא עלה בידי לצרוב ו/או לשלוח באי-מייל את המצגת עם הצליל יחד. הדרך בה אני מוסיף את הצליל למצגת הנה: 1. הוספה 2. צליל 3. צליל מקובץ 4. דבל-קליל על הקובץ (השיר) הנבחר 5. צריבת המצגת ב- DATA, או המצגת וגם קובץ הצליל בנפרד על אותו הדיסק, ואז כשהדיסק מופעל במחשב אחר, המצגת עולה, אך ללא הצליל! תודות רבות מראש למי שיוכל לעזור, טל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. לפני כמה ימים פרסמתי כאן פוסט שמתאר בעיה קשה במערכת העדכון של חלונות 7. לצערי עד עכשיו לא הצלחתי לפתור את הבעיה הזו, וחשבתי על כמה חלופות: 1. ביצוע recovery. הפעולה הזו תחזיר את המחשב למצבו ההתחלתי ותמחק את כל היישומים שמותקנים עליו (ברשיון). לא רוצה להסתבך עם זה, וגם לא עם פעולת repair. 2. שדרוג לחלונות 10. אני לא יודע האם ישום מסויים שמותקן במחשב כעת ימשיך לתפקד כרגיל לאחר השדרוג. 3. הורדת עדכונים לחלונות 7 והתקנתם באופן ידני לחלוטין מהאתר של מיקרוסופט, ללא קשר למערכת העדכונים. חיפשתי באתר של מיקרוסופט, לא מצאתי. אולי יש וזה קבור במעמקי האתר שלהם. תודה מראש לכל מי שיכוון אותי לדף הורדות כזה במידה והוא אכן קיים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני חושש שמחשב נדבק בוירוס. הקובץ היה אמור להיות קראק לכן ביטלתי את האנטי וירוס, לאחר מכן עלה החשד שזה לא באמת קראק ופתחתי בסדרת הבדיקות האלו. אני שם לב שמחשב נהיה קצת איטי יותר, ואפילו קיבלתי מסך כחול מאוחר יותר, משהו שלא קבלתי מזמן, מפני שאני בדרך כלל מטפל במחשב כמו שצריך ושומר עליו ולא מתקין שטויות. האיטיות החלה מרגע התקרית, המחשב תמיד עבד כמו שצריך לפני, כמו שאמרתי הייתי מתחזק אותו בצורה נאותה. החשש הוא לוירוס הזה: Trojan-PSW.Win32.Dybalom.bkn אלו הדברים שביצעתי: סריקה מלאה עם spyware doctor במצב רגיל ובמצב בטוח, סריקה עם spyware terminator במצב רגיל ומצב בטוח, סריקה עם NOD32 במצב רגיל, סריקה עם stinger, עברתי גם על התהליכים ב-task manager ולא ראיתי שם ד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by דין כהן,

אפשר הורדה+מדריך ל windows 7? ואיך אפשר להתקין את הWIN דרך דיסק און קי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. טוב אז ככה, יש לי רשת ביתית עם הרבה מחשבים בבית - על כולם יש וינדוס 7. וכולם ב HomeGroup. עכשיו, אני רוצה שממחשב מסוים - היו הרשאות שיתוף רק למחשב מסוים (המשפט לא כזה ברור אז אני אסביר - נגיד אני רוצה שרק לי תהיה הרשאה למחשב storage-pc לתיקיה מסוימת) וכל שאר המחשבים בבית לא יוכלו להיכנס אליה. עכשיו אני יודע שאתה נכנס לתוך תיקיה יש את האופציה הנחמדה של Share with ואז אתה יכול לבחור specific people ..אבל אני לא יכול לבחור שם מחשבים ספיציפיים... רק לשתף לכל ה homegroup או לכל הרשת... אז מה עושים ? איך אני יכול לגרום לזה שרק המחשב שלי יוכל לגשת לתיקיה מסוימת במחשב אחר ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Mr.wiz,

האים cpu usage זה בעצם system resources שניצא ב-performence?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. [אני מקווה שזה המקום לשאול] לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. עדיין לא ניצלתם את הזכאות שלכם לעדכן את מערכת החלונות לגירסתה העשירית? כדאי שתתחילו להזדרז, משום שההצעה הזאת תפוג רשמית ב-29 ביולי והמחיר יעלה ל-120 דולר תשעה חודשים אחרי שזו הושקה, נראה כי מיקרוסופט מעלה עוד הילוך (או כמה הילוכים) בכל הנוגע ללחץ שהיא מפעילה על המשתמשים – הן עבור השדרוג לחלונות 10 והן עבור השימוש בשירותי הדפדפן ומנוע החיפוש הייעודיים שלה על פני המתחרים. הבשורה הגדולה ביותר מגיעה במסגרת הודעה לפיה כל הצעות השדרוג החינמיות לחלונות 10 אשר זמינות לבעלים של חלונות 7 וחלונות 8 ברחבי הגלובוס וטרם נוצלו – יפוגו ב-29 ביולי 2016, שנה בדיוק מיום השקתה של חלונות 10. כפי שהצהירה עוד בתחילת הדרך, כל אלו ששידרגו במהלך השנה הראשונה יוכלו להמשיך ולהש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

שלום, אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל חבר ביקש ממני שאחסום לו בלאפטופ את האפשרות להתחבר לאינטרנט בWIFI כי הילדים כל הזמן עושים לו בעיות במחשב כי הם מתחברים לאתרים לא רצויים. יש אפשרות לחסום את הWIFI מעבר לרק ביטול הכרטיס (אני מתכוון דרך הלוח בקרה, הWIFI מובנה) כי אני מאמין שהילדים שלו יעלו על איך להפעיל את הכרטיס מחדש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463713.msg3962500#msg3962500 פשוט סיוט... לא היה ניתן לפרמט/למחוק את ויסטה דרך ניהול דיסקים של ווינדוס 7 עקב קובץ/יישום DUMB או DUMP (לא זוכר בדיוק). לכן הכנסתי את דיסק התקנה של 7 משם מחקתי את המחיצה הזו ואיחדתי אותה עם מחיצה G. הפעלתי מחדש ואז היה לי: Bootmgr is missing press ctrl+alt+del to restart. עשיתי תיקון ואז בא לי: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart. ואז אחרי תיקונים רבים שלא עזרו כמעט התיאשתי, אבל הכנסתי את הדיסק של ויסטה ומשם ביצעתי תיקון וזה עבד. יש לי עכשיו מחיצה גדולה אבל של ווינדוס 7 רק בכונן G ולא ניתן לשנות בכלל ל C מה שקרה פשוט... הווינדוס ויסטה שהיה פעיל, ובעקבות השידרוג הפך גם את 7 לפעיל, פתאום …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אחרי שעשיתי העתקה בין הארדיסק להארדיסק בעזרת norton ghost המחיצה של ה- System reserved גדלה מ-100 מגה ל-540 מגה. אני חושב גם שבתחילת התהליך, התוכנה רשמה משהו על כונן שיהפוך מ-100 ל-540 אבל לא ידעתי ממש במה מדובר והמשכתי הלאה. לא שה-500 מגה האלה כאלה קריטיים אבל מעניין אותי לדעת למה המחיצה גדלה? האם היא בכלל הכרחית? והאם אפשר להחזיר אותה ל-100 מגה או למחוק אותה בכלל? נ.ב. יש ב"ניהול דיסקים" אפשרות של "כיווץ אמצעי אחסון" אבל לא נראה שזה שינה משהו...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shimronfio,

קיבלתי מחשב נייד לאחרונה שהגיע מותקן עם WIN 7, יש לי בעיה להכנס לאתרים כמו פייסבוק, יוטיוב וכל מיני אתרים אחרים, נסיתי להוריד את התוכנות של ADOBE אך גם שם ההורדה לא עוברת לעמוד ההורדה. מבחינת הנגן הבעיה היא אותה דבר. מה יכול לגרום לבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט ובחלק מהתוכנות כמו מסנג'ר וגם בשולחן העבודה הפונט נראה מאוד מטושטש וקצת קטן. איך מגדירים את הפונט בויסטה כרצוני?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי. עם ה-Anniversary update קישרתי את הרשיון במחשב הישן של WIN10 לחשבון ה-LIVE של מייקרוסופט. במעבר למחשב חדש, אין לי אקטיבציה. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, פעם נכנסתי לאיזה מקום במחשב והיה לשנות אייקונים לכל פורמט בנפרד. איך מגיעים לחלון הזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מהם סוגי הקבצים הבאים והאם אפשר למחוק אותם? hiberfil.sys pagefile.sys הם יושבים בכונן הראשי של מערכת ההפעלה.... תודה flashet

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by HeaT-SinK,

זה קורה לי באמצע משחק...הוא עושה ריסטרט מעצמו הבעיה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 nvapu.sys איך מתקנים ? :'(

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים