Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התקנתי windows XP על המחשב שלי ומסתבר שהוא יותר מידי כבד בשביל המחשב אז אני צריך לחזור עכשיו ל 98 אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה פורמט ל XP עם ההתקנה של ה 98 אני כבר יסתדר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי רדיבוסט איך אני יוגע אם הוא עובד\מועיל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז שלום לכולם, אני חדש בפורום כמו שאתם רואים, ויש לי שאלה שמעסיקה אותי כבר זמן מה ללא פתרון. תחילה אסביר את הסיטואציה(כדי לראות אולי יש פתרון אחר מזה שחשבתי עליו). אני וחברה שלי סטודנטים, לא מזמן עברנו דירה. מהדירה שלי, בעזרת אנטנת USB עצמתית אני מצליח לקלוט את האינטרנט של דודה שלי שגרה במרחק רחוב וחצי מאיתנו(מבחנתה אין בעיה שנתחבר). הבעיה היא כזו - ברשותנו זוג מחשבים, אך אנטנה אחת בלבד - רק אחד מהמחשבים יכול לקלוט את האות. אני משתמש בT61 עם XP עליו. בעבר הצלחתי לפתור את הבעיה ע"י זה שיצרתי רשת, אותה הכרטיס המובנה של המחשב פולט, ואותה אחת גם שיתפה את האינטרנט שהאנטנה החיצונית קלטה. למעשה הפכתי את המחשב שלי לסוג של נקודת גישה. עברו מאז שנתיים כמעט, וכבר הספקתי להחליף הארד …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows audio controller ולא מצליח .איך אני יודע בין מי למי ההתנגשות?? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי עכשיו הארדיסק יש עליו מחיצות c d e עכשיו אני קונה הארק\דיסק חדש אני רוצה להוסיף עכשיו אני יודע לחבר הכל מבחינה פיזית עכשיו אני נכנס לווינדאוס (לי יש אקס פי פרו) אחרי שאני נכנס לווינדאוס איך אני יוצר מחיצה להארדיסק החדש תודה מראש לכל העוזרר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב- HD יש שתי מחיצות: C ו- D. כיצד מוחקים את המחיצה D מבלי לפגוע במערכת ההפעלה XP המותקנת על מחיצה C? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לעלות לי בקרטוע כאשר בין ה"ברוך הבא" לשולחן עבודה ישנו מסך שחור ורק העכבר בר הזזה. הדבר השני הוא, שהחלפתי את החיבור לאינטרנט בחיבור לרשת אלחוטית ועכשיו עם כל הפעלה של ווינדוז הוא לא זוכר את הסיסמה של הרשת ואני צריך להקליד אותה שוב ושוב ולחזור על ההליך כדי להתחבר לאינטרנט. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב לנובו t61p עם ווינדוס 7 לפני שעה התקנתי idm (לא יודע עם זה קשור לבעיה) ואז מחקתי אותו ועשיתי ריסטארט ואז... רשום לי error 13 unsupported executable format לא יודע מה קרה אבל הוא לא מזהה את הפורמט???? בדיקה בגוגל וראיתי שזה קשור לדואל בוט של לינוקס ווינדוס ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP PRO שלא מצליח לעלות לשולחן העבודה. כשמאתחלים את המחשב אני מקבלת הודעת שגיאת מערכת : (לא נמצאה נקודת כניסה) - לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה SHGetFileInfoW של ההליך בספריית הקישור הדינאמי SHELL32.dll אחרי שאישרתי את ההודעה קיבלתי הודעה נוספת : טעינת קובץ DLL בשם msgina.dll עבור ממשק המשתמש לכניסה למערכת נכשלה. פנה אל מנהל המערכת כדי להחליף את הקובץ DLL או שחזר את קובץ DLL המקורי. אחרי זה יש לי לאשר "הפעלה מחדש" שכמובן מביאה אותי שוב להודעה הראשונה... האם ישנה אפשרות לסדר בעיה זאת ללא פירמוט? אני זקוקה למחשב בדחיפות :'( תודה לעוזרים. עריכת המודר: כותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום הופיע לי בצד כזה כתובית של "WINDOWS XP BUILD 2600", אין לי מושג למה, עשיתי גם תמונה תהראות לכם... איך אני מוריד את זה?!?!?!?!?!?!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביטלתי את השימוש ב- Clear Type, ולמרות זאת כמה תוכניות (IE9, בבילון ועוד) משתמשות בו. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows_7-hardware/%D7%92%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D/1a2f2acb-5d73-4b5e-8c20-742682d27985
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב לשכן שלי (בטמורה הוא מסדר לי את הברזים שדולפים ) התקנתי לו וינדווס 98 גרסה שניה עם תמיכה בעברית. נכנסתי ל Add\Remove Program ללשונית של הוינדווס והוספתי תמיכה הרוסית. לחצתי כפתור ימני על סמן השפה בפינה למטה, בחרתי מאפיינים והוספתי רוסית. הופיעה הסמן של רוסית ובכל זאת כשניסיתי לכתוב זה השתנה חזרה לעברית או אנגלית. מה עשיתי לא נכון? היכן טעיתי? ???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע XP ואני רוצה לעבור ל 7 איזה מהגירסאות הכי מומלצות? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS Western Digital 160GB SATA II 8MB AAJS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 LG DVDRW H62NK X18 SATA LG W2262TQ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פירמטטתי את המחשב לפני מס' ימים, וירוס בשם W32/pariteB הצליח כבר לפגוע במחשב מחקתי אותו בעזרת כמה תוכנות אנטיוירוס אך לפי מה שהבנתי הוא פוגע קשות במערכת הזיכרון ובקבצי הפעלה, בנוסף כל קבצי התקנת התוכנה כבר לא ניתנים ללהפעלה האם אפשר לסדר זאת ? והודעת של ווינדוס קובצת כל כמה זמן : windows virtual memory too low איך אפשר לסדר זאת ? ומספיק שאני אפתח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר ואתחיל לגלוש המחשב נהיה ממש איטי, והשימוש במעבד מגיע בין 95-100 אחוז כך שהוא לא זז. מה עושים ?? מדובר על פנטיום 3 1000 128 מגה זיכרון כרטיס מסך 32 מגה נוידיה כ 2 ג'יגה פנויים בכונן מערכת ההפעלה תודה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, ה Language Bar פתאום נעלם לי מה Task bar ואני לא יכול להחזיר אותו בגלל שכול פעם אני נכנס לאפשרות ה Toolbars ולוחץ על Language Bar אז ה WINDOWS נטקע ועושה לי את ההודעה האם אני רוצה לשלוח את התקלה ל MICROSOFT.... הדרך היחידה שניתן להחזיר זה ב CONTROLE PANEL - Regional and language options, ושמה אני צריך לכבות אותו, ואז להדליק מחדש, אבל הוא לא מופיע ב TASK BAR אלה למעלה ב WINDOWS. איך אני יכול להחזיר אותו ולמה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי הספקתם לשמוע ששדרוג ל7 אמור לקחת 20 שעות... במציאות זה עורך פחות משעתיים: http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=1299 אני בעצמי ביצעתי 6 שדרוגים ל7 בחודשים האחרונים והממצאים שלי פחות או יותר זהים לאלה שפורסמו בzdnet. אז אין מה לדאוג. גם יש במאמר מספר טריקים שיאפשרו לשדרוג להיות אפילו יותר מהיר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייד ונייח, חיברתי את שניהם לרשת ביתית, הבעייה היא שבנייד אני רואה את המחשב הנייח כשאני נכנס ללשונית homegroup אבל כשאני מנסה לראות את הנייד מהנייח אני לא מצליח.. (אציין שכשאני נכנס דרך NETWORK אני כן רואה אותו...) מישהו מכיר את הבעייה? (שני המחשבים מריצים WIN7) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אם ההודעה לא מתאימה לנושא הפורום אני מתנצל מראש. כרגע יש לי במחשב הארדיסק ישן שמחולק לשני מחיצות ועל אחת מהן מותקנת מערכת ההפעלה שלי. ברצוני לקנות הארדיסק חדש (הוא כבר בדרך בעצם) ולהעביר את המחיצת וינדוס אליו בלי לעשות התקנה מחדש לוינדוס. השאלה הראשונה - האם זה אפשרי בכלל? השאלה השנייה - איך אתם ממליצים לעשות את זה? הנה הדרך שאני חשבתי שתצליח אך כמובן כל דרך יותר טובה שקיימת אני אקבל לחבר את ההארדיסק החדש, לפרמט אותו וליצור מחיצה בגודל רצוי למערכת ההפעלה ולעשות אותה LOGICAL ולקרוא לה אות כלשהי נגיד G. לקחת תוכנת GHOST כלשהי (ופה אני מקווה שתמליצו לי על אחת מתאימה אם זוהי באמת השיטה הנכונה) ולהגיד לה לעשות GHOST מ C ל G. לכבות את המחשב, לנתק את ההארדיסק הישן ולה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (ושעדיין ישאר לי המקורי) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא, זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני לא זוכר מתי זה התחיל ואני לא יודע איך זה קרה אבל כל התקנה שאני מתקין זה עושה לי Eror שאומר שהוא לא יכול ליצור קיצורי דרך ... עכשיו , בכל ההתקנות אני לוחץ OK בEror וזה ממשיך בהתקנה . זאת אומרת שזה לא הפריע לי ממש , אבל עכשיו הורדתי משחק : World In Conflict שכמובן גם בהתקנה הזאת יש את ה Eror שהוא לא מצליח ליצור קיצור דרך רק שהפעם אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ככה שאני לא יכול להמשיך בהתקנה ולשחק במשחק . תמונה מההתקנה של World In Conflict : ( אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ) הינה תמונה מההתקנה של התוכנה TuneUp Utilities 2007 שכמובן גם היה לי את ה Eror אבל כמו רוב ההתקנות חוץ מהמשחק WIC אני לוחץ OK וזה ממשיך כרגיל בהתקנה והתוכנה עובדת כרגיל חשוב לציין ש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה לבעיה מוזרה, בכל 2-3 דקות המחשב מתחבר מעצמו לאינטרנט, גם בהפעלת הווינדוס עולה לי חלון ההתחברות, לאחר שאני מבטל אותו בכל מספר דקות המחשב מתחבר לאינטרנט, ומכיוון שסימנתי את אפשרות ה Auto dial אני הרבה פעמים גם לא שם לב.. אין לי בעיה שהמחשב יהיה מחובר כל היום, אבל באמצע משחקים זה די מפריע, ואפילו 3DMARK לא מצליח לסיים 4 מבחנים מבלי שהאינטרנט יתחבר מעצמו. הבעיה היא וירוס/תוכנה זדונית או משהו פשוט יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנם שני עידכונים של וינדוס שחוזרים על עצמם שוב ושוב, למרות שאחרי הורדת העידכון ותקנתו אם ידנית ואם שאני מכבה את המחשב. למחרת שוב אני מקבל את אותו עדכון וכך חוזר חלילה מידי יום. העדכון המדובר... מדוע זה קורה ?. אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את כל העידכונים של ווינדוס אקס פי והווינדוס נהייה לי באנגלית למרות שבאפשרויות שפה בלוח בקרה כתוב שזה בעברית...מה אני יכול לעשות....בבבקשהההה עזרו לי....אני לא יודע כל כך א-נ-ג-ל-י-ת..!!! :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב-XP SP2, יש לי דונגל BT גנרי תוצרת סין ואני לא מצליח להתקין עבורו דרייברים. ניסיתי BlueSoil- לא עבד. ניסיתי Widcomm- עובד רק בהתחלה, אבל כשאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול, יש בעיה עם ה- btwusb.sys. לבסוף התקנתי אותו עם הדרייברים הגנרים של XP, אבל במנהל ההתקנים הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב ובמאפיינים כתוב שהדרייברים לא מותקנים . מישהו מכיר דרייברים אחרים שאני אוכל להשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובר דירה עוד שבועיים +- ופותח אחר כך מעבדת מחשבים(עקרונית אני כבר פתוח ועובד אבל מעבדה פיזית רק אחרי שאני עובר). אני מזמין מחשב למשרד ומתלבט בין Windows XP Pro לבין Vista Business 64 עקרונית שניהן עולות אתו הדבר מבחינתי אז אני מתלבט כי מצד אחד XP רץ לי כמה שנים טובות בבית ובמקום העבודה בלי בעיות וזה נוח, מצד שני אם כבר באותו תקציב יש ויסטה אז למה לא להתקדם בשביל נוחות בשולחן העבודה (השורת חיפוש/הפעלה בתפריט התחל למשל או שאר מיני פיצ'רים), מצד שלישי אני לא סובל את ויסטה. אבל שוב באתי להתייעץ אז מה אתם אומרים? מצד שני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341600.0 הממ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-