עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הקליק הזה שאחרי שמתקינים windows יש אותו לכמה חודשים ופתאום הוא נעלם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. טוב אני לא זוכר מתי זה התחיל ואני לא יודע איך זה קרה אבל כל התקנה שאני מתקין זה עושה לי Eror שאומר שהוא לא יכול ליצור קיצורי דרך ... עכשיו , בכל ההתקנות אני לוחץ OK בEror וזה ממשיך בהתקנה . זאת אומרת שזה לא הפריע לי ממש , אבל עכשיו הורדתי משחק : World In Conflict שכמובן גם בהתקנה הזאת יש את ה Eror שהוא לא מצליח ליצור קיצור דרך רק שהפעם אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ככה שאני לא יכול להמשיך בהתקנה ולשחק במשחק . תמונה מההתקנה של World In Conflict : ( אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ) הינה תמונה מההתקנה של התוכנה TuneUp Utilities 2007 שכמובן גם היה לי את ה Eror אבל כמו רוב ההתקנות חוץ מהמשחק WIC אני לוחץ OK וזה ממשיך כרגיל בהתקנה והתוכנה עובדת כרגיל חשוב לציין ש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by erezb84,

שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייד ונייח, חיברתי את שניהם לרשת ביתית, הבעייה היא שבנייד אני רואה את המחשב הנייח כשאני נכנס ללשונית homegroup אבל כשאני מנסה לראות את הנייד מהנייח אני לא מצליח.. (אציין שכשאני נכנס דרך NETWORK אני כן רואה אותו...) מישהו מכיר את הבעייה? (שני המחשבים מריצים WIN7) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. היי. עשיתי format לפני התקנת windows7 (בהתקנה עצמה), והבנתי שזה format מהיר. חשבתי שגיביתי את כל הקבצים, אבל כמו שזה תמיד קורה לי, שכחתי לגבות מספר קבצים. האם אחרי הפורמאט והתקנה של windows7 מחדש, אפשרי לשחזר את הקבצים שנמחקו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yanivnn,

שלום לפני שלשום באתי להפעיל את המחשב וכאשר הוא עלה השולחן עבודה נמחק ולא הראה כלום חוץ ממסך שחור...{יכול מאד להיות עקב שינוי שעשתה לי תוכנת התחזוקה} בכל אופן ניסיתי להכנס במצב בטוח ובכל המצבים ולא יכולתי בשום אופן ושוב הווינדוס עולה אבל רק מסך שחור {עם עכבר}... ניסיתי לעשות תיקון אך גם זה לא הצליח בשום אופן ניסיתי לחזור קצת בזמן זה לא נתן לי עד שבסוף החזרתי לגיבוי הכי ראשון שהיה לי... הווינדוס עלה אבל כל התוכונות נמחקו ושולחן עבודה חדש... השפה חזרה לאנגלית... עשיתי עידכונים לווינדוס אנטי וירוס ועוד כמה דברים...הורדתי שוב שפה בעיברית...אחרי שהווינדוס התקין הכל ועשה ריסט השפה לא השתנתה...ואין דרך לשנות אותה {גם מהלוח בקרה...הוא מציין שאני לא יכול לעשות זאת בתור אורח למרות …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ישנם שני עידכונים של וינדוס שחוזרים על עצמם שוב ושוב, למרות שאחרי הורדת העידכון ותקנתו אם ידנית ואם שאני מכבה את המחשב. למחרת שוב אני מקבל את אותו עדכון וכך חוזר חלילה מידי יום. העדכון המדובר... מדוע זה קורה ?. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SupeRnovA,

המחשב שלי מסרב לעלות והוא רושם לי שחסר לי קובץ או קובץ פגוע עכשיו הוא אומר לי להשתמש ב-windows repair console אז אמרתי בסדר נשתמש בו. אי מגיע לתפריט, לוחץ r ( לתקן ) ואז הוא מגיע לי למסך שחור ששם אני אמור לרשום משהו מה לעזאזל אני אמור לרשום שם? לחצתי על פתור ה-helph כדי לראות איזה פקודות קיימות ובתקווה למצוא פקודת repair אבל לא היה שם במקום זה היה שם שתי פקודות תיקון שהם fixboot ו- fixmbr לא יודע מה הם עושות. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? ולהסביר לי איך לעשות את ה-repair הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gal,

בכל פעם שאני נכנס למשחק לשחק כשאני יוצא לדסקטופ אני מקבל התראה של low virtual memory!!! יש לי שתי שאלות:1)האם יכול להיות שזה משפיע כשאני משחק זה מאט את המשחק והכל זז בslow motion 2)איך מתקנים את זה למצב שזה לא יקרה עוד פעם המחשב שלי:מעבד 1.4 פנטיום 4 זכרון-256 rdram כרטיס מסך-אסוס gf4 64 mb ddr (עם דריברים מעודכנים) בתודה גל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה... אני כבר שבועעים מחפש פיתרון ואין לאף בן אדם...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ok חברים יש לי כרגע Windows באנגלית אני כולה רוצה להעביר אותו לעברית יש לי דיסק של Windows XP PRO בעברית ואני רוצה להתקין אותו שהWindows שלי יהיה בעברית עם כל הנתונים שהיו לי פעם פעם שניסתי לעשות את זה, זה לא הלך הוא מחק לי את כל הWindows והתקין לי אחד חדש ואחר כך כל ההתקנות של כל התוכנות מחדש אני רוצה לעשות את זה בגלל שיש לו הרדיסק של 80GB ו40GB מהם תפוסים ואין לי דרך לגבות נ.ב לא ידעתי בדיוק איפה כל כך לרשום את זה אז רשמתי את זה פה.. כי אני כולה רוצה להעביר מאנגלית לעברית תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני משתמש ב - XP PRO SP1. ידוע לי שה - XP מבוסס על NT וככזה הוא יכול לשמש כ - SERVER. התקנתי היום VIRTUAL INTERDEV וכאשר ניסיתי להגדיר את המחשב שלי כסרבר (ע"י הכנסת IP - 127.0.0.1 או LOCALHOST) התוכנה אמרה לי שהיא לא מאתרת סרבר. האם עלי לבצע פעולה כלשהי כדי שה - XP יתפקד כסרבר? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by vasser,

just wondering how many processes you got running in windows @ the moment you reading this post i got 31 ATM

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by status,

שלום לכולם! לאחרונה ראיתי שאחד מ6 תהליכי הSVCHOST שרצים בדר"כ במערכת (זה SVCHOST שהמשתמש שלו זה SYSTEM עפ"י הtask manager) לוקח כ30MB מהזכרון הפנימי - ולא זכור לי אי פעם שאף אחד מה SVCHOST שרצים ברקע לקח כל כך הרבה זיכרון - יש סיבה הגיונית לשינוי? לא יודע אם זה קשור אבל המחשב אחרי פירמוט עם כל העדכונים והכל... וזה בכלל אין לי מושג אם זה משנה אבל העליתי את מהירות האינטרנט לאחרונה ל2 מגה (לעמות 750 שהיה...) אז למישהו יש מושג איך פותרים בעיה שכזאת? זה נורמלי? ד"א מישהו יודע אם אפשר לבדוק בבירור מה מהירות האינטרנט שיש לי בלי להעזר במידע שבזק יתנו לי? פשוט אני לא כל כך מרגיש שינוי בגלישה מאחרי המעבר מ750 K ל2M... תודה רבה לכולם!!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להתקין גרסה חדשה של המדיה פלייר לאחר שכביכול הסרתי אותו (ע"י שימוש בADD REMOVE בתוך לוח בקרה)אני מקבל את אותה גרסה שהייתה לפני ההסרה זה מוזר!! הקיצר האם ניתן להעלים את המדיה מXP?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by who_Cares,

שלום, אתמול בערב התקנתי WIN XP עם ממשק באנגלית ואני רוצה לשנות אותו לעברית, הורתדי מהאתר של מיקרוסופט את החבילת תוספת שפות אבל אין לי מושג איך מתקינים אותה. מישהו יוכל לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by G-FoRcE,

זה נועד לעבוד על ווינדוס 95-98 וכידוע 2000 מבוסס על NT.... יש עוד דרך להפעיל את זה? (אין לי מקום לעוד מערכת הפעלה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מתכנן לעשות פורמט ואני רוצה לפני כן להוריד את העידכון ולצרוב אותו על דיסק בכדי שהמחשב יהיה מוגן מפני הוירוס. מאיפה אני יכול להוריד את העידכון, חיפשתי שאתר של מייקרוספט ולא מצאתי. אז תנו לי קישור בבקשה! תודה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ccc,

למישהו יש ערכי רג'יסטרי שימושיים שחשוב לשים ובטוח הם לא דופקים את הווינדוס? כל התוכנות שניסיתי דופקות... תודה... אם אפשר הסבר מלא על כל דבר. ולמה לא להתקין אם יש סיבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. פתאום הופיע לי בצד כזה כתובית של "WINDOWS XP BUILD 2600", אין לי מושג למה, עשיתי גם תמונה תהראות לכם... איך אני מוריד את זה?!?!?!?!?!?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני משתמש באיכס פי (xp) .. ושאני מעלה את המחשב הוא מתחיל להעלות את המערכת הפעלה ואז הוא מראה לי מסך כחול וכתוב עליו : ברוכים הבאים..ואז זה נעלם ונשאר המסך הכחול וזהו הוא נתקע...ואני צריך לאתחל את המחשב מחדש בשביל שהוא יעלה ..וזה קורה הרבה פעמים כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב אחריי שהוא היה מכובה! 1.מה הבעייה?? 2.איך אני פותר את זה??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ToR,

לאחרונה אני לא יכול לכתוב בעברית בIE , אבל מצליח לכתוב בכל שאר התוכנות, יש למשהו מושג איך לסדר את זה? את זה אני כותב בעזרת PASTE

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. ניסיתי לעשות את הטוויק לפי ההוראות במדריך טוויקים של PC-Spot. עקבתי אחרי ההוראות במדיוק, אך ראיתי שלכותב המדריך יש לשונית שנקראת Driver Options או משהו כזה - אז לי אין אותה. רק שם אפשר לאפשר DMA, אז ודאי הבנתם שאני לא יכול. (המערכת - Mobo: P4T533-C 840PE, OS: WinXPPro SP1, Unknown HDD). תודה לעוזרים ועוד דבר - מישהו מכיר עוד אתרים שמציעים מדריכי טוויקינג ל- XP? התמכרתי לזה! ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by isra1222,

שלום לכולם. אני חדש כאן . יש לי מחשב דיי חדש מלפני חודש בערך .. ובהתחלה הוא לא היה מראה לי חשבונות משתמשים ואז לפני כמה ימים התחיל להראות לי את זה .. ניסיתי לבטל את זה וכנראה נגעתי במשו לא נכון .. ואז שהעיליתי את המחשב מחדש הוא כתב : לחץ על שם המשתמש שלך על מנת להתחיל . ולא היה כלום ! אין על מה ללחוץ . אז העיליתי את המחשב במצב בטוח ופתחתי משתמש חדש ..וזה לא מראה לי את כל הדברים שהיו לי במשתמש השני ! ניסיתי להיכנס ל c:/documents and setting/Administrator וכל מה שאני לוחץ שם זה כותב : "הגישה נדחתה." ועכשיו כל הדברים שהיו לי נעלמו . אז אמרתי טוב אני יפתח משתמש חדש קראתי לו adminitrator ואז הוא אמר לי שיש כבר משתמש עם השם הזה. והוא לא מראה לי אותו ! הוא מראה אותו רק במצב בטוח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שבת שלום! כשאני מתחיל את מחשב אני מקבל את ההודעה הבא (מצורף קובץ 1) אינ לוחץ על Don't send ואז מקבל את ההודעה השנייה (מצורף קובץ 2) מאיפה מתחילים? המחשב נסרק עם אינספור תוכנות אנטי וירוס ונגד רוגלות, אני מניח שזה לא משהו כזה... תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by boss,

אתמול קבלתי עדכונים חדשים וסיימו הכול עדכונים אחרי שוב עדכון אוטומטי ליד שעון .תקנתי 2 קובצים עדכונים פתאום שוב אותו 2 קובצים. נסיתי למחוק 2 קובצים קודם לתקן מחדש. כל זמן חוזר אותו 2 קובצים. לא הבנתי מה בעיה שלהם? תמונה זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.