Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בוינדוס XP ביטול 20% מרוחב הפס שמיקרוסופט שומרת לעצמה - כדאי לבצע!!!! <http://support.earthlink.net/mu/1/psc/img/walkthroughs/windows_XP/6800.psc.html> אם מישהו יצליח לעשות את זה בוינדוס xp home... שיסביר לי בבקשה איך כי לא נפתח לי הקובץ הפעלה בהתחלה שצריך להכנס אליו.... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לצאת לדוס ואני לא מצליח ניסיתי ליצור bootdisk אבל זה לא עובד ואין לי 6 floppy מישהו מכיר דרך אחרת
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי ראה אותי לוחץ Ctrl+F5 על מנת לרענן ב IE, הוא שאל למה אבל לא ידעתי להסביר לו בוודאות! אני זוכר נכון שיש לפעמים יש טעם ללחוץ Ctrl+F5 במקום רק F5 על מנת לרענן, ובמעורפל אני זוכר אם אני לא טועה זה משהו על עקיפה של הפרוקסי וקבלת מידע עדכני יותר ישר משרת האתר? יכול להיות? מישהו מכיר את זה? אם זה נכון יש כאן משהו חדש שאולי לא כולם מכירים ויכול לעזור לפעמים (אבל צריך לוודא ולבדוק אם זה ככה) טל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מצרף לדומיין, לא יכול לבחור יותר Aero Theme הDC הוא SERVER 2003 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי על המחשב ווינדוס אקס פי בעברית עכשיו יש לי אייקון של מדפסות ופקסים במחשב שלי ובכלל אני לא משתמש בדברים האלו איך אני מסיר את האייקון? (כשאני לוחץ מקש ימיני זה נותן לי רק אפשרות של פתח,סייר,צור קיצור דרך)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחר יש לי איזה משהו שאני לוקחת לשם את המחשב הנייד ומחברת מיקסר.. אני צריכה לבטל את הקולות שנכנסים לתיקייה וקולות שגיאה וכאלה שלא יהיו פדיחות, איך אני עושה זאת בבקשה? WINDOWS XP באנגלית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב עם המעבד הזה: AMD PHENOM II x4 965 Black Edition. עם איזה ווינדוס אתם ממליצים לי לעבוד 32 או 64 ביט, מה ההבדל מבחינת מהירות ומבחינת תאימות לתוכנות / משחקים? אם חסרים לכם פרטים תגידו ואני אשלים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני צריך את זה ומה זה בדיוק??? ומה יקרה עם אני יסיר אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנות לתחזוק* המחשב כמו ה BUGDOCTOR...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי וירוס או SPYWARE שהעלים לי את הכונן C מהסייר, ככה שרק כונן אחד מופיע לי במקום שנים. הסרתי אותו, אך הכונן עדיין לא מופיע. מה עושים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הגדרתי שפה עשרות פעמים והנה נתקלתי בבעיה מוזרה מאד... התקנתי עברית ואנגלית, אבל כשאני לוחץ CTRL+SHIFT לא מתחלפת לי השפה, וגם אין לי ICON של השפה על ה TASKBAR, נכנסתי להגדרות ובדקתי שמוגדר החלפת שפה ע"י לחיצה על מקשים אלו... זה מוגדר. לכן הגדרתי CTRL+SHIFT+1 = אנגלית CTRL ?SHIFT?2 = עברית וככה אני דווקא כן מצליח לעבור בין השפות... כמו כן בדקתי שמסומן ב V "הראה אייקון של שפות על סרגל המשימות" (הניסוח המצאה שלי) והוא מסומן ולמקות זאת אין לי ICON של שפות... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, התעסקתי היום עם המחשב שלי ובמקביל התקנתי עדכון של windows. לאחר שהמחשב הופעל מחדש הווינדוס עלה אבל מופיע לי רק מסך שחור עם עכבר שאני מצליח להזיז. ניסיתי להיכנס למנהל משימות אבל זה לא נכנס. זה כן נותן לי את האפשרות של שינוי סיסמא, נכל, צא, מנהל משימות וכדו'. אבל זה לא נכנס לזה. מה שמוזר, שכשאני נכנס למשתמש Administrator הוא נכנס רגיל כאילו כלום. יש פתרון לבעיה הזו? מדובר בwindows 7 64bit תקין לחלוטין. עובד על המחשב הזה כמו סוס כבר כמעט שנתיים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמאל בערב פרמטתי את המחשב,ועימו התקנתי PS3, לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטיים ועדכוני החומרה מאתר MC - אני לא מצליח להתקין את עדכוני התוכנה. אני לא יודע למה,הדבר היחידי שעולה בראשי הוא שהם לא תואמי SP3 (אבל אם לא איך ייתכן שהם מוצגים לי?). אין קוד שגיאה,לכן אני לא יכול לחפש פיתרון לבעיה. התקנה של כל עדכון בנפרד לא עוזרת. קיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי כרגע, (תמונה מצורפת), בתודה מראש, MuTaTiOn. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המצב: התוכנה זה google drive שהתקנתי על המחשב. חסר לי בצד ימין של המסך לבחור באופצייה של השליחת SMS למספר נייד שלי בשביל לאמת את החשבון GMAIL. או שיש לכם פיתרון שאני אוכל לדלג על השלב הזה, אבל אולי אחרי האימות אני בכל זאת אצטרך מסך מלא, לא יודע... לשיקולכם באמת באמת חשוב תודה ממש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ליבה כפולה... לא מבין בהתקנה של הווינדוז איך הם הגיעו או להתקנה של X64 או X86. אני יודע שיש X32 ו X64 אבל מה קשור ה X86 ?!?! עזרה דחוף!!! תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל הפעלת קובץ סרט מופיעה ההודעה הבאה: החריגה ( unknown software exception 0xc0000094) אירעה במיקום 0x04939d67 זה דיי מעצבן! ההתקן האחרון שהתעסקתי איתו שאולי קשור זה ה ffdshow שהסרתי אותו כבר. מה אפשר לעשות...????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב עושה ריסט במקום לכבות את המחשב. אני זוכר שיש הגדרות שקשורות לחשמל...אבל אני לא זוכר איפה זה.... מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי xp pro heb (חוקי, חוקי) אני רוצה לעבוד לא בעברית (כמו enabeld) איך אפשר לעשות את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם סוגי הקבצים הבאים והאם אפשר למחוק אותם? hiberfil.sys pagefile.sys הם יושבים בכונן הראשי של מערכת ההפעלה.... תודה flashet
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשעון windows,יש איזשהי דרך לנעול אותו מבחינת שלא יוכלו לשנות את השעה משתמשים לא מורשים.אני מדבר על מחשב אחד עם XP pro.יש אולי איזשהי תוכנה שנועלת את האפשרות ונותנת לשנות את השעה רק בעזרת סיסמא? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר זמן מה זה קורה לעיתים רחוקות אני קם בבוקר וראה ששורת המשימות נעלמה ויש רק צבע שחור במקומה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה די מציקה, בתור המשתמש היחידי במחשב משום מה לשום תוכנה שמופעלת באופן רגיל אין אפשרות לכתוב לכונן D אלא אם כן אני מריץ את התוכנית בתור אדמין. למה זה קורה ? ואיך אני יכול להריץ את כל התוכניות במצב של אדמין כברירת מחדל ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חבר שלי מדבר איתך ויש לו ויסטה 32 ביט עם 4 גי'גה והוא טוען שהוא מראה לו 4 ג'יגה בדוס ובוינדוס לא האמנתי עד שראיתי לפי מה שאני יודע כל מערכות 32 ביט תומכות עד 3 גי'גה RAM ו64 מעל 4 ג'יגה הוא אמר לי שהוא עשה עידכון לוינדוס וזה הראה לו 4 הייתכן הדבר? !?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-