Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי , יש לי בעיה מרגיזה מאז שהתקנתי את הווינודס לפני כמה ימים. ניסיתי להפעיל את Refreshclock ופשוט שום דבר לא קורה , כאילו לא לחצתי על האייקון בכלל.. אותו דבר עם התוכנה all seeing eye ואני בטוח שזה יקרה בעוד תוכנות , למרות שלא ניסיתי עדיין. יש לציין שהאיסיקיו והמסנגר כן עובדים. בכל מקרה , הורדתי גירסא נוספת של התוכנות שלא עובדות , ואז אחרי ההתקנה , הפעלה ראשונה זה עובד. אני מפעיל את המחשב מחדש , או מחכה כמה שעות , ושוב פעם הלינק לא עובד , וצריך לעשות install מההתחלה. זה כאילו שכל פעם שאני רוצה לשחק במשחק מסויים דרך ה all seeing eye אני צריך להתקין את התוכנה מחדש.. זה דיי מעיק יש למישהו רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי שתי בעיות בXP 1.יש לי בעיה עם עברית עשיתי את כל מה שאפשר לתקן את זה ועדיין שאני מנסה לכתוב בעברית אני מקבל אותיות אחרות ממה שמודפס על המקלדת וריבועים כל מיני.אפילו כרגע אני כותב את ההודעה הזאת בוינדוס 2000 שלי כי אני לא יכול לכתוב בXP בהתחלה שהתקנתי את הוינדוס XP לא היתה בעיה ופתאום אחר כך בלי שום סיבה זה הופיע זה ממש צרה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. 2.יש לי איקונים מאוד יפים שמצאתי באינטרנט השאלה שלי איך מחליפים איקונים של המחיצות שלי לא מצאתי מאיפה עושים את זה מישהו יכול לעזור?? בתודה גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקלה מוזרה מאוד - הכל עבד מצוין, עד שפתאום המערכת איבדה את הקול - לא צלילי מערכת ולא קבצי מוסיקה. קבצי וידיאו שמתנגנים (ב MPC או באינטרט) - ללא קול! לא היה עידכון חומרה/תוכנה - אלא פשוט נעלם! בנוסף, WMP 12 גם הפסיק לנגן קבצי אודיו ווידיאו, כולל MP3 ו- WMA ומתנהג כאילו מדובר בסוג קובץ לא מוכר שלא ניתן לפתוח (שגיאה C00D11B1) עשיתי ולא עזר לפתור את התקלה: 1. איתור תקלות אוטומטי של WINDOWS 2. חזרה ל- RESTORE POINT 3. הסרה והתקנה של דרייברי הקול והוידיאו (במסגרת זו אציין שלא הצלחתי להתקין ידנית אלא רק אוטומטית, WINDOWS 7 HOME PREMIUM, זיהה את הדרייברים החסרים (שהסרתי ידנית) מיד לאחר הפעלה מחדש. אשמח לפיתרון או לפחות לעצה. :s05: פרטי החומרה במערכת: Intel Pentium D…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת איך והאם ניתן לצרוב על דיסק ו/או לשלוח באי-מייל מצגת של POWERPOINT XP יחד עם קובץ הצליל הקשור אל המצגת ואמור להיות חלק בלתי נפרד ממנה. עד כה לא עלה בידי לצרוב ו/או לשלוח באי-מייל את המצגת עם הצליל יחד. הדרך בה אני מוסיף את הצליל למצגת הנה: 1. הוספה 2. צליל 3. צליל מקובץ 4. דבל-קליל על הקובץ (השיר) הנבחר 5. צריבת המצגת ב- DATA, או המצגת וגם קובץ הצליל בנפרד על אותו הדיסק, ואז כשהדיסק מופעל במחשב אחר, המצגת עולה, אך ללא הצליל! תודות רבות מראש למי שיוכל לעזור, טל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל חבר ביקש ממני שאחסום לו בלאפטופ את האפשרות להתחבר לאינטרנט בWIFI כי הילדים כל הזמן עושים לו בעיות במחשב כי הם מתחברים לאתרים לא רצויים. יש אפשרות לחסום את הWIFI מעבר לרק ביטול הכרטיס (אני מתכוון דרך הלוח בקרה, הWIFI מובנה) כי אני מאמין שהילדים שלו יעלו על איך להפעיל את הכרטיס מחדש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. ווינדוס 7. בזמן האחרון אני כל הזמן מקבל הודעה על כך שיש 2 עדכונים חשובים להתקנה. אני מוריד את העדכונים ומכבה את המחשב בכדי שהוא יתקין את העדכונים. הוא מתקין אותם. אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב הוא שוב מודיע לי שיש 2 עדכונים חשובים להתקין (אותם עדכונים שכבר התקנתי בפעם הקודמת) וככה כל הזמן זה חוזר ההודעה על העדכונים החשובים שיש להוריד ולהתקין. מצורף תמונה של העדכונים שהוא כל הזמן מבקש ממני להתקין. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. חלונות 7 retail - האם מישהו מכיר מחיר נמוך יותר מ-890 ש"ח 2. מה אפשר לעשות עם גרסת upgrade שאין בעצם מה לעשות איתה כי הסתבר בדיעבד שאין טעם לשדרג גרסת OEM של XP כי המחשב חלש מדי בשביל חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
פתאום הופיע לי בצד כזה כתובית של "WINDOWS XP BUILD 2600", אין לי מושג למה, עשיתי גם תמונה תהראות לכם... איך אני מוריד את זה?!?!?!?!?!?!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, עם 4g זיכרון ומותקן עליו ויסטה שהגיע מחנות (משהו זמני, עם רישיון של 30 ימים, בינתיים יש עוד 28 ימים). הכל עבד טוב ויפה עד היום. אתמול בלילה, בזמן שישנתי הוא ביצע עידכון לויסטה ואתחל את המחשב מחדש. לאחר שאני מעלה את המחשב, ומסך פתיחה עובד וכו'.. אני עובד על המחשב כמה דקות והוא נהיה "קפוא". שום דבר לא זז, אפילו לא העכבר. אני גם לא מצליח להפעיל גם את הtask manager. למישהו יש מושג למה ? אגב, הויסטה היא ultimate 64bit. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה להתקין WIN7 על המחשב שלי, משום מה ההתקנה נתקעת בהתחלה לאחר הופעת הלוגו של Windows (מופיע מסך שחור). אין בעיה בDVD ובדיסק עצמו (ניסיתי להתקין גם מ-USB ואותו דבר) . לאחר הרבה נסיונות, וחקירה מעמיקה שעשיתי, התברר לי ש WIN7 לפעמים "נתקל" ברכיב שאין לו דרייבר בשבילו וזה מה שגורם להתקנה להיתקע. לפעמים אפילו ספק הכוח לא "מתאים" לו והוא נתקע ככה. פשוט הגעתי לסף יאוש בעניין, אני כבר שבוע מריץ התקנות אינסופיות ולא יוצא מזה כלום. אשמח לכל עזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אני לא יודע מה לעשות , אני מנסה להתקין WinXp על מחשב חדש עם HD של Seagate 320GB SATAII כשההתקנה מתחילה אני לוחץ F6 איפה שצריך אבל ההתקנה רושמת לי שהיא הצליחה לזהות את הכונן SATA שלי. עשיתי לכונן פירמוט בעזרת התוכנה ל DOS שהורדתי מהאתר של SEAGATE והיא הצליחה , פירמטה לי את הכונן , יצרה לי מחיצות כמו שרציתי והכל. אבל ההתקנה לא מזהה את הכונן... מה אני עושה? עריכה : מסתבר שהוא כן מזהה את ה HD אבל רק 131 מגה מתוכו.... בנתיים יצרתי בעזרת ההתקנה של winXp מחיצה אחת של 40GB ועכשיו אני מתקין עליה את הHD
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכמה סיבות פשוטות: התקנות שאורכות כשלושת רבע שעה, זמני טעינה ארוכים ביותר במשחקים כבדים, FPS נמוך מדי במשחקים וחוסר תמיכה בכמה תוכנות שאני צריך. השאלה שלי היא האם כדי לחזור אני צריך לפרמט? ואמורים לצאת משחקים בלעדיים לויסטה תומכי DX10 בזמן הקרוב כך שאהיה חייב ויסטה? או שיש עוד זמן?.. ובלי קשר, Crysis תומך DX10? חח אם כבר אני שואל
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי 8.1 על מחשב חדש ושמתי לב שנפתח לי מידיי פעם דפדפן במוד שתופס את כל המסך ונעלם הסרגל המשימות למטה. איך אפשר לגרום לIE להיפתח רק במוד רגיל כמו בגירסאות קודמות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פרסמתי כאן פוסט שמתאר בעיה קשה במערכת העדכון של חלונות 7. לצערי עד עכשיו לא הצלחתי לפתור את הבעיה הזו, וחשבתי על כמה חלופות: 1. ביצוע recovery. הפעולה הזו תחזיר את המחשב למצבו ההתחלתי ותמחק את כל היישומים שמותקנים עליו (ברשיון). לא רוצה להסתבך עם זה, וגם לא עם פעולת repair. 2. שדרוג לחלונות 10. אני לא יודע האם ישום מסויים שמותקן במחשב כעת ימשיך לתפקד כרגיל לאחר השדרוג. 3. הורדת עדכונים לחלונות 7 והתקנתם באופן ידני לחלוטין מהאתר של מיקרוסופט, ללא קשר למערכת העדכונים. חיפשתי באתר של מיקרוסופט, לא מצאתי. אולי יש וזה קבור במעמקי האתר שלהם. תודה מראש לכל מי שיכוון אותי לדף הורדות כזה במידה והוא אכן קיים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה די מציקה, בתור המשתמש היחידי במחשב משום מה לשום תוכנה שמופעלת באופן רגיל אין אפשרות לכתוב לכונן D אלא אם כן אני מריץ את התוכנית בתור אדמין. למה זה קורה ? ואיך אני יכול להריץ את כל התוכניות במצב של אדמין כברירת מחדל ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה משהו שבאתר של מיקורסופט אמרו לי לעשות, להיכנס ל-SAFE MODE ולעשות לזה UNINSTALL ! אבל איך עושים אם אני לא מוצא את זה אפילו!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס את הדיסק און קיי שלי לחריץ USB במחשב של אמי המריץ חלונות XP, חלונות סורקת את הדיסק ושואלת אותי איזו פעולה לעשות. מדובר במתכון להדבקה מוירוסי Autorun.inf ושאר נוזקות. במחשב שלי בו מותקן חלונות 7, התופעה מתרחשת רק בעת חיבור מצלמה ולא בעת חיבור התקן איחסון. אני רוצה לדעת איך מבטלים את ההפעלה האוטומטית בחלונות XP, כך שזה יהיה כמו בחלונות 7.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אקבל מחשב חדש. אני הולך להתקין אותו. יש לי הכל: WinXP, Win2k, PartitionMagic 7, Office, Norton Internet Security, Norton SystemWorks ושאר תוכנות רגילות... רציתי לשאול: מהו הסדר הנכון, החלק והבטוח להרמת המערכת? האם קודם לחלק את הכונן הקשיח ואז להתקין המערכת (אגב אני מתקין 2000, אין משהו כרגע יותר טוב - או פחות גרוע, למחשב אישי נכון?) והאם אחרי המערכת רק דרייברים? ורק אז SW או לפניו IS? (אגב הצירוף של שתי החבילות - SW ןIS עשה לי המון בעיות בגרסאות 2004)... בקיצור, מה היא הדרך החלקה להרמת מערכת, שתבטיח לי יציבות ואמינות מירביים? על מה לשים לב בהתקנות של כל העניינים? על מה להקפיד...? מה להפעיל? בתודה רבה מאוד לכל המשיב, יבורך הוא ! חן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במסך הפתיחה 4 משתמשים בבוקר קמתי להדליק את המחשב ופתאום יש רק 2.... נכנסתי ללוח הבקרה למשתמשים אבל גם שם יש 2 משתמשים. ניסיתי ליצור אחד חדש עם אותו השם אבל הוא כותב לי שיש כבר משתמש כזה.... יש למישהו רעיון או פתרון לבעיה זו? תודה, flashet
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שכחתי כמו גאון את הסיסמא למנהל המערכת אבל יש לי משתמש בלי סיסמא אך יש לו הגבלות כגון להתקין דברים וכו'... יש איזה תוכנה או דרך או משהו ע"י כתיבה בהפעלה/cmd שאני יוכל להכנס למשתמש מנהל מערכת או למצוא את הסיסמא שלו? מבלי לשנות את הסיסמא? דרך אגב גם למצב הבטוח יש סיסמא למשתמש administrator אבל יש עוד משתמש ללא סיסמא...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד להיות בקרוב במצב הבא : אחרי שאפרמט את ההרדיסק WD80 שלי, אני מן הסתם אאלץ להתקין אותו שוב במחשב. אני לא כ"כ זוכר איך עשיתי את זה פעם שעברה, עם איזשהו FDISK שמותאם להרדיסקים גדולים... או משהו כזה. מה התהליך הנכון ? האם מומלץ אחרי התקנת XP לשנות את מבנה הנתונים ל NTFS או להשאר ב FAT32 ? (עד עכשיו הייתי על FAT32) מצב היפותטי אחר : אם אחליט לקנות בשלב כלשהו , הרדיסק נוסף, למשל 120 או 200 ג'יגה, ארצה להכניס אותו למחשב שלי ולהתקין עליו XP מאפס, להפוך אותו למאסטר ולשמור על ההרדיסק הישן עם כל המידע שבתוכו (כמובן רק קבצים, את הוינדוז והתוכנות המותקנות אני כנראה אמחק משם ואתקין בהרדיסק החדש) אז מה התהליך הנכון לפי דעתכם לעשות כזה דבר ? קודם פיסית להגדיר את החדש כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הארדיסקים, שאחד מהם משמש לגיבוי ואני לא ניגש אליו כמעט בכלל אך חשוב שהוא יהיה מחובר, לכן כיוונתי בניהול הכוח של XP לכבות את ההארדיסקים אחרי 5 דקות. וכך הוא עושה וזה מעולה אך יש בעיה קטנה שכן אני לא משתמש ב Paging File כי יש לי מספיק זכרון לכן המערכת לא צריכה לגשת הרבה לכונן הראשי וקורה הרבה שהיא מכבה אותו ולוקח לו קצת זמן להדלק (לא משהו קריטי) וזה דיי מעצבן, ולא נוח לקבל תקיעות באמצע המשחק רק בגלל זה... לכן השאלה שלי פשוטה: האם יש אפשרות לכוון את הכיבוי רק לאחד ההארדיסקים? תודה מראש, R.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידוע אם ווינדוס 8 64 עוזר ,משפר ביצועים ל- SSD או RAID האם יש יתרונות כלשהם מבחינת ביצועים או איכות תמונה עם WIN 8 כל זה מול ווינדוס 7 64 multicoreלא מבין למה סגרת את השאלה אתמול ??? לא יודעים לא עונים ,חבל שממנים אנשים עם חוסר ידע טכני חבל שהאתר משלם כסף לאנשים בלי ידע
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד הוא CORE 2 DUO E6750 לא אמור להיות איתו בעיה בהפעלת הווידוס ויש לו מין תקיעות פעם ב.. מנהל המשימות מראה לי שאחת מפעולות ה svchost נע בין 40 ל80 % קבועה התיאור שלו הוא host process for windows services א אני ושה בטל משימה המעבד צונח ל 6-1 % אין לי מושג מה זה אבל זה לא היה לפני כן , כמו כן כל הפעלה מחדש של הוינדוס מפעילה אותו שוב. הוינדוס הוא 7 אולטימת32 ביט (X86). יש לי 4G ראם וX600 ati לא אמור להיות בעיה בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-