עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SEFi,

http://www.microsoft.com/hwdev/platform/performance/fastboot/default.asp Defragment. Open Bootvis. Click Menu Trace/Optimize System. It's All.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by mokisho,

יש לי דיסק און קי 4 גיגה אם אני אשתמש בו לוינדוס XP בתור כונן לזיכרון וירטואלי זה לא יהיה יותר מהיר מאשר H.D

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  3. רציתי לדעת אם היה לכם בעיה באיזה תוכנה בהתקנה או משהו בסגנון (בהקשר שהבעיה נובעת בגלל ויסטה)....?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by Runny,

כיצד ניתן לשנות את ברירת המחדל של נגן המדיה ? כוונתי - בדומה לכפתור הWeb המריץ את דפדפן ברירת המחדל (ואותו אפשר לשנות ע"י שינוי ברירת המחדל של הדפדפן) ישנו כפתור המריץ נגן מדיה, אני מעוניין לשנות אותו מMedia Player לאחד אחר. ניסיתי לשנות את הFile Association וזה לא צלח לצערי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  5. נניח יש לי ספרייה עם קבצי תמונות עם שמות בסגנון IMG_0001 וכו'. איך אני יכול לשנות את שמות הקבצים לשם הספריה (נניח .Germany_0001.jpg ) תוך שמירה על המספור הקיים? (לא חובה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by baruchiro,

הגדרתי שתהיה התראת שולחן עבודה, אבל לא הייתה שום התראה כשקיבלתי מייל... מה יכולה להיות הסיבה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  7. במחשב הבא: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ @ 1809 MHz Graphics Card: NVIDIA GeForce 6600 1024 MB System RAM הוא עומד בדרישות המינימאליות של WIN7 אבל השאלה שלי היא האם מומצלץ להתקין עליו אותה?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by Devil Servant,

חח מצטער שאני מתווסף לשלל ה"ויסטה ירוץ על...." אבל זה באמת חשוב לי. ויסטה ירוץ על (חחח) מקסטור 40G 5400RPM? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. עברתי ל-7 מ-XP, סך הכל נחמד רק ה-UAC מעצבן (הועף ממזמן); למה ה-Explorer מתחיל מה-Libraries ולא מה-My computer עדיין לא ברור,אבל מצאתי גם איך לסדר את זה. בנוסף, לפעמים המע' פשוט נתקעת ולוקחת איזה 10 שניות הפסקה, שעדיין לא ברור למה. בכל אופן, הבעיה הזאת אולי שולית אבל ממש מציקה. כל פעם שוינדוס עולה, במסך כניסה כשבאים להכניס את הסיסמא המקלדת היא בברירת מחדל על עברית. לא משנה מה ניסיתי שום דבר לא עוזר; שינית את המיקום, את השפת דיפולט (מן הסתם, אנגלית), אפילו ניסיתי להעיף את העברית כשפת קלט לחלוטין ועדיין כשביצעתי איתחול, במסך כניסה הקלט היה על עברית, למרות שהיא בכלל לא שפת קלט זמינה בדסקטופ.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Rin,

לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא , זה נראה המקום האידיאלי אז ככה , יש לי איזה וירוס או תולעת שכל הזמן פותח לי את ה My Computer וגם את ה Deskop בלי הפסקה אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות , בקושי לכתוב את זה הצלחתי אנטי וירוס לא מצא כלום Nod32 גם Stinger לא עזרה בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. Started by stav_r,

שלום לכולם. אני מעוניין לדעת כיצד אוכל להשתמש ב Recovery Console של דיסק ההתקנה של וינדוס. איזה פקודות יש ואיזה קבצים משמשים למה... תודה מראש סתו

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by gooz,

שלום אנשים, רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הביזארית הזו, איך הופכים את הכל בחזרה ולא לצד תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  13. Started by minnymoony,

שלום, אני מחפש מדריך שיסביר איך מפרמטים מחשב,האם מישהוא יכול לתת לי קישור? יכול להיות גם באנגלית. תודה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by Optimus_Prime99,

שלום, ראיתי מס' הודעות בנושא אבל שום דבר לא עזר. אני התקנתי WINDOWS XP SP2 על מחשב חדש ואין לי את ההתקנה של זה בהוספה/הסרה של תוכנות בלוח בקרה. אני רוצה להסיר ולהתקין IE6 אבל ללא הצלחה. אני מעוניין רק את זה ולא פיירפוקס או משהו בסגנון. אודה לעזרה!

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by kishta,

יש לי ווינדוס XP בעברית (הדיסק שממנו התקנתי בא עם MUI בעברית). הבעיה היא שאני צריך להשתמש בתוכנה שצריכה ווינדוס באנגלית אחרת אי אפשר לעבוד איתה. האם ישנה דרך לחזור לאנגלית כאשר אני רוצה לעבוד עליה ? האם אפשר להתקין עותק נוסף של ווינדוס באנגלית על המחשב וכאשר אני רוצה לעבוד עם התוכנה אני פשוט אכנס אליו ? כל פתרון אחר יתקבל בשמחה! חג שמח!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. יש לי Windows XP Professional x64. אני רוצה להעביר את תיקיית Folders לנתיב הבא: "E:\My Documents\Favorites". נכנסתי ב-Registry Editor לתיקייה: "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Explore\Shell Folders". שיניתי את המפתח "Favorites" לערך: "E:\My Documents\Favorites". אולם, אחרי שאני מאתחל את המחשב, הערך של המפתח חוזר לקדמותו. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by menyd1,

שלום יש לי 65.6GB בתיקייה C:\Users\meny\AppData ואני רוצה למחוק ולהרוויח את הכמות הזאת אך אני לא בטוח מה יש שמה יש לי שמה 3 תיקיות Local 52.7gb LocalLow 1.3gb Roaming 11.5gb מישהו יודע למה זה שייך? ומה בידיוק אני מאבד במידה ואני מוחק?

• 17 תגובות
    • 7.2k צפיות
  18. מצחיק אבל אמיתי. התקנתי במחשב שלי פעמיים מע. הפעלה windows . הטעות נובעת מכך שהייתי סבור שבהתקנה השניה יפורמט הדיסק ומע. ההפעלה הקודמת תמחק. כנראה שטעיתי היכן שהוא ומע. הפעלה אחת מותקנת ב c והשניה ב d. כשאני מאתחל את המחשב אני מקבל תפריט איתחול בו עלי לבחור באחת מ 2 ההתקנות. השאלה שלי כמובן היא איך מתפטרים מההתקנה הראשונה, ב c. תודה

• 16 תגובות
    • 6.9k צפיות
  19. Started by URSH,

סבא שלי שיחק במחשב שהעברתי אליו עם ווינדוש XP3 ,והותיר לי מחשב עם הבעיותץ הבאות: 1. נעלמו כל סמלי האיקונים משולחן העבודה - זאת הצלחתי לתקן. 2. קיצור הדרך של ספק האינטרנט נעלם, ואני מצליח להפעיל תקשורת רק דרך לחיצה על קיצור הדרך של אנטי וירוס שלי שמעלה את חלון ההתקשרות לאינטרנט. 3. אני מנסה להעלות מחדש את החייגן והסמל לא מופיע מחדש. 4. אני מנסה להעתיק קיצורי דרך לשולחן העבודה ,עושה העתק ומנסה להדביק אך הקיצור לא מופיע. 5. מנסה לגרור ולהזיז סמלים וגם כאן לא מצליח.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה לשכפול דיסקים קשיחים, יצירת image ופתיחת image לדיסק - התוכנה תעבוד מתוך Windows XP. הדיסקים לשכפול הם דיסקים קשיחים נוספים שמתחברים למחשב (דרך חיבורי SATA אחרים בלוח) ולא הדיסק שממנו עובדת מערכת ההפעלה באותו רגע - התוכנה יכולה לשכפל XP, VISTA ו 7 (כרגע הכי חשוב שתדע לשכפל XP) - התוכנה יכולה לקחת דיסק קשיח ריק (ללא MBR), ולשכפל אליו (נניח מתוך image) כולל MBR תקין, כך שהוינדוס יוכל לעלות מהדיסק הקשיח שמתקבל - התוכנה חינמית, עובדת לזמן לא מוגבל, ולא מכילה adware ודברים דומים, ולא משתילה כאלה בדיסקים המשוכפלים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הבנתי שיש אפשרות להוסיף סקינים בלי שום תוכנה איך עושים את זה? ולמה תמיד שאני משנה איקון של אחד הכוננים, זה עושה שבמקום שהכונן יפתח רגיל זה יפתח לי חלון חיפוש? וזה אפילו לא משנה תאיקון... אני מנסה לשנות מסוגי קבצים ואז אני צריך ללכת ברגיסטרי ל איזה מקום ולשנות שם משהו וזה מסתדר

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by HttpShare,

תראו, קניתי מחשב חדש, ואני עדיין לא יודע אם אני יקבל איתו מערכת הפעלה.. המחשב יכלול : Q6600 + 8800GT השימוש העיקרי שלו למשחקים וסרטים.. עכשיו מה באמת הכי כדאי? Windows XP Pro שכולל DX9 .. או Windows Vista עם DX10? חבר אמר לי שעדיף לי ויסטה כי הגרפיקה יותר טובה ואם לא ויסטה אז סתם קניתי את הכרטיס מסך הזה.. הכרטיס מסך הזה צריך לנצל את הגרפיקה שלו בויסטה..

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אלו של office וvisual studio נראים כמו מסכי 16 ביט (פחות מהXP CLASSIC THEME). לא משנה באיזה THEME אני נמצא. אני משתמש בXP .

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by gkman,

שלום. בתחילת החודש קיבלתי מסך כחול SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED שעירב את הקבצים: Ntfs.sys+11256 ntkrnlpa.exe+92486 ntkrnlpa.exe+757f7 מחיפוש קצר באינטרנט (וסתם מלהסתכל על השמות של הקבצים) גיליתי שמדובר בשגיאה בדיסק קשיח. התעלמתי מהשגיאה כי הדיסק הקשיח שלי חדש (נקנה לפני כשנה ולא היה בשימוש עד ללפני חודשיים-שלוש) וחשבתי שאולי זה סתם איזה באג חד-פעמי. אבל אתמול קיבלתי עוד מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED שגם עירב את ntkrnpla.exe בשתי המקרים הייתי באמצע לנגן קובץ ווידיאו (לא נראה לי שזה קשור.) מצורף הקובץ ששמרתי מbluescreenview תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. איך אני יכול לדעת אם הויסטה היא 32 או 64 ביט? איזו תוכנת צריבה מתאימה לויסטה? אוף הויסטה הזאת מתחילה לעלות לי על העצבים....

• 7 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.