Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם למעשה הבעיה התחילה לפני כמה חודשים... לפעמים שהייתי מפעיל תוכנה מסויימת זה היה מציג שגיאה (לא BSOD) שאומרת משהו בסגנון הבא Application Failed to initialize properly (0xc0000005) Click OK To Terminate The Program לרוב אחרי זה זה היה קורה כמעט לכל תוכנה שהייתי מנסה להפעיל,לפעמים היה מסתדר לבד אבל לרוב אחרי ריסט הכל היה עובד רגיל היום שוב זה קרה,אבל אחרי הריסט,אחרי מסך הטעינה של הוינדוס (ולפני המסך של הלוגין) זה מציג לי 4 הודעות שגיאה,2 שמתייחסות לlsass.exe ולsavedump.exe. זה מציג בהתחלה את SD אם אני זוכר נכון,ואז את lcass ואז שוב SD וlcass אחרי שאני לוחץ OK פשוט יש לי מסך שחור. אני עכשיו בסייף מוד והמחשב עובד בלי בעיות,סרקתי ספייבוט (לא מצא כלום),פנדה (מצא …
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אח שלי קנה מיקרופון של TEAC (החברה שאני הכי שונא בעולם) והמיקרופון לא מתפקד,בהתחלה נכנסתי לVOLUME CONTROL(הרמקול הקטן בצד של המסך) והגברתי שם אבל אין תגובה מהמיקרופון , מישהו יודע אם צריך דריוורים מיוחדים או איפשהו לשחק בוינדוס על מנת שהוא יעבוד במידה שהוא תקין,תודה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ישנה , הודעה על WINDOWS לא חוקי ,ב-WINDOWS XP לאחר שהועדכן ב-WINDOWS UPDATE והותקן בו ACTIVX של מייקרוסופט Windows Validation Assistant .מתקבלת הודעה ש-WINDOWS XP לא חוקי אם ה-WINDOWS לא חוקי ,הוא לא נותן ,להוריד ,שום דבר מאתר של מייקרוסופט ,למשל WINDOWS MEDIA PLAYER 11 אבל לא זה החלק ,החשוב. אחרי שמייקרוסופט הודיעה ,שה-WINDOWS XP לא חוקי ,יש הודעה מעצבנת בחלון כחול בWINDOWS שאומר לך כל פעם שהWINDOWS לא חוקי ,ואי אפשר לךהוציא זאת . בנוסף כל פעם שאתה מעלה את הWINDOWS לפני שהוא נכנס לWINDOWS ,הוא נותן לך מסך פתיחה ,כדי לרכוש רישיון ,ו ואם לא אז תלחץ להיכנס בכל זאת ,וגם זה מטריד ,יש לציין שזה לא חוסם את הWINDOWS ,אבל זה ממש מעצבן מאד ,וממש מטריד. אז כל מי שיכול לעזור בבקשה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר מתעתד להביא לי מחשב נייד מארה"ב עם מערכת הפעלה vista 64bit. בגלל מגבלות זמן אני חייב לקחת את החבילה as is. מה הפיתרון כדי להפעיל תוכנות של 32 ביט, האם הן יעבדו על ווינדוז זו או שיהיה עליי לפרמט ההארד דיסק ולקנות ווינדוז בנפרד בארץ ? האם windows 7 rc שבאתר מיקרוסופט תומכת בתוכנות 32 ביט ? האם ניתן לדעתכם בעתיד לשדרג בחינם לוינדוז 7? אודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
בווינדוס ויסטה החדש לא יהיה צריך את התוכנות האלה כגון D-Tools ?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ניסיתי לשים WIN7 X64 SP1. בהתחלה הכל היה טוב יפה. הכל רץ חלק. ממש הייתי מרוצה. פתאום לאחר יום יומיים התחילו להעלם לי אייקונים משולחן העבודה. לכן התאכזבתי ושמתי XP. גם היא לא עובדת טוב. עד כמה שידוע לי הלוחות החדשים לא בנויים ל-XP. אם אני אשים VISTA X64 SP2, האם יש סיכוי שהכל ירוץ לי יותר טוב מהשתיים הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי...קניתי מחשב נייד חדש, אבל התקינו לי ווינדוס 7 באנגלית בטעות יש אפשרות להתקין אותו בעברית יש לי את הדיסק הוא מקורי. אבל צריך לפרמט אותו לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם אפשר ות להוריד איזה עדכון שיהפוך את הווינדוס לעברית? אני מסתבכת עם האנגלית בווינדוס הזה ..הוא חדש לי יש בו מלא הגדרות מסבכות ... בקיצור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ... טנקסס
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם במערכת הפעלה הנוכחית(XP PRO SP2) אפשר להגדיר תיקיה מסוימת(שיש בה כמה מאות תקיות) שתמיד תיהיה הגדרה של "תמונות ממוזערות" ? (אתם יודעים, קליק ימני, תצוגה--->> תמונות ממוזערות) לא בשביל תיקיה מלאה בתמונות.. משהו אחר. תיקיות עצמם של אלבומים נניח, שיש תמונות שם..... וזה מעצבן כל פעם להיכנס לתיקייה תיקייה ולעשות קליק ימני תצוגה תמונות ממוזערות..... ואני מפחד לקבוע תיקיה שלמה כברירת מחדל של תוכן מסוים(מוזיקה/תמונות) כי אחרי זה הוא יכול לדפוק לי אותה תמונה על כל תיקיה יש אפשרות מהירה לעשות זאת ? תודה[br]פורסם בתאריך: 9.12.2008 בשעה 20:32:33 ?[br]פורסם בתאריך: 11.12.2008 בשעה 18:33:04אף אחד לא יודע?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכם, נתקלתי בשגיאה הזו, שכבר מוכרת לי, אבל אני לא יודע איך לפתור אותה. למי שיודע, היא מופיעה לפני שמערכת ההפעלה עולה (חלונות 7). אני לא מבין מה גרם לכך פתאום, וגם בדקתי בביוס שהגדרות האתחול תקינות. מה שכן, ניסיתי לעשות תיקון באמצעות דיסק ההתקנה, ושם הוא זיהה את מערכת ההפעלה במחיצה D במקום C. שתיהן באותו כונן פיזי. אשמח אם תעזרו לי, אני בלי מחשב. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. בזמן שהתכנתי את ווינדוס 8 על כונן SSD לא נוצרה לי מחיצה נוספת של 350MB . האם זה בסדר או שחייבת להיות מחיצה נוספת של המערכת? הדיסק שניסיתי להתקין עליו ווינדוס 8 הוא SSD OCZ AGILITY 3.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חשבתם פעם איך מיקרוסופט עדיין לא חשבו על מועדפים (או קיצורי דרך לתיקיות) ב-Save As?? אני יודע שאני יכול לעשות בMy documents קיצורי דרך לכל התיקיות שאני עושה עליהם SAVE AS בד"כ אבל זה עדיין לא זה. זה ממש מעצבן לעשות כל פעם BROWSE!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם לי יש. אחרי שהוא מוריד ועושה System inspection ההתקנה כותבת לי שחסרים לי קבצים שאני צריך להוריד ואחר כך להריץ את ההתקנה שוב. הבעיה היא שהוא לא כותב לי איזה קבצים להוריד... אני אמור לנחש? או שעידוכנים ששכחתי?(הורדתי את כולם אז אין סיכוי לזה)
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מסך של ORTECH :'(. איפה אני יכול למצוא דריברים חדשים לWINXP ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להגדיר 2 מחשבים ב DOMAIN ? אך עושים את זה? האם צריך להתקין תוכנות נוספות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא רק מערכת ההפעלה ווינדוס מיליוניום עשתה בעיות רק תבדקו בפורומים כמה אנשים התלוננו בחודש האחרון על ווינדוס XP אני חושב ובעוד כמה חודשים יהיה כתה באתר ווינדוס XP צו איסור!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני רוכש סיריאל של אופיס, האם יש חובה להיות מחובר לחשבון של מיקרוסופט? במידה וכן, האם אחרי ההתקנה ניתן לבטל אותו / להתנתק ממנו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש וקיבלתי איתו Windows Defender עכשיו אני רוצה לקנות נוד 32 ואני בספק האם Windows Defender גם טוב ( אני גולש לאתרים "מסוכנים" ) או לא מה עדיף ? שווה להשקיע ? אשמח לעזרה . ( מדובר על ווינדוס 8.1 )
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי. אני מנסה לשים קובץ מסוים בכונן C. ניסיתי לשים אותו ישר מתוך קובץ RAR לחלץ אותו לשם וגם ניסיתי להעתיק אותו מתיקיה אחרת או להעביר ושום דבר לא עוזר. הוא כל הזמן חוזר על אותו שגיאה: העניין הוא שהקובץ עצמו לא בשימוש והוא לא מוגן מפני כתיבה. ובקשר לכונן C - אם הוא מוגן איך אני מצליח להעביר קבצים אחרים? בתודה (דחוף מאוד אז תודה לעוזרים)
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי הרד דיסק חדש של 1.5TB והורדתי את ההרד דיסק הישן שמותקן עליו הווינדאוס עכשיו מתי שההתקנה עולה יש לי ארבעה כוננים שהם דאיניימיק שאין לי מושג מזה אומר וואיאפשר להתקין עליהם בגלל שהם דיינמניק וההרד דיסק החדש גם מסרב שנתקין עליו למישהו היה בעיה כזאת ? איך לסדר ? או משו דומה תודה מראש גל
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי , אולי מישהו יודע איך להפסיק את הבעייה המעצבנת הזאת שפותחים חלון חדש והוא נפתח רק על חלק מהמסך ולא על כולו...וכל פעם שפותחים חלון חדש צריך להגדיל שוב כדי לראות אותו על כל המסך פעם קראתי שזה מוגדר ברג'סטרי , אם מישהו יודע את הנתיב ומה צריך לשנות שם זה יהיה מעולה תודה מראש יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני יוצר קובץ rar בכונן C, הוא נראה רק דרך הסייר של ווינראר, אם אני יוצר את אותו הקובץ בכונן אחר, ואז מעביר לC אז הקובץ נראה דרך הווינדוס, ובלתי נראה דרך הWINRAR, כלומר יש שני קבצי x.rar באותו כונן.. זה קורה גם בProgram files ועוד כמה תיקיות.. אבל בדסקטופ לא.. למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת, ויסטה יוצא לי מסטנדביי כשאני מזיז את העכבר. אני רוצה לבטל את ה"אפשרות" הזאת.. אני רוצה שיצא מסטנדביי רק כשאני לוחץ על המקלדת.. איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
יש לי ויסטה ביזנס מקורי שהורד תחת רישיון אקדמי מהאתר של מיקרוסופט (קובץ ISO) אבל אני לא מצליח להבין אם זאת גירסת 32 ביט או 64 ביט באתר מסיבה כל שהיא זה לא כתוב ואני לא רוצה לפרמט את המחשב ולגלות שהתקנתי את גירסת 32 ביט דרך אגב בשם של בקובץ כתוב X86 ואני יודע שזה מתיחס בדרך כלל ל 32 ביט אבל גם 64 ביט וגם 16 ביט זה על אכיטקטורה של X86 אז בקיצור איך אני בודק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעבר השתמשתי רבות בחיבור הhdmi שבמחשב הנייד שלי על מנת לחבר אותו למסכים על מנת לצפות במסך גדול יותר. לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני לא מצליח להעביר סאונד (התמונה עוברת למסך אך הסאונד מסרב לעבור) . אני יודע שצריך לעשות קליק ימני על הרמקול בשורת המשימות ואז לבחור בהתקן שאליו חיברתי אך זה מסרב לעבור מ defult speakers למסך שאליו אני משדר למרות שהמחשב מזהה אותו. אני לוחץ על set as defult וזה לא מראה לי הודעה ולא כלום. פשוט לא עובר. ניסיתי לחבר למסכים שונים עם כבלים שונים והבעיה זהה בכולם. אני משתמש בwin7 64bit. תודה רבה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-