Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי כרגע במחשב מותקן ווינדווס ויסטה על כונן d כונן c ריק ואני רוצה להתקין שם אקס פי מה בדיוק אני צריך לעשות בשביל להתקין את האקס פי בשביל שאני יוכל להמשיך לעבוד גם עם הויסטה במקביל תודה מראש,עידן.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נוסף בבית עם מערכת הפעלה XP, ניסיתי להתקין בו XP מחדש והיו כמה בעיות. עכשיו, כשעזבתי את העניין ונשארתי עם אותה המערכת (בלי פירמוט), בעליית המחשב יש לי ככה: אני צריך לבחור בין שני אלה. הראשון הוא המערכת ההפעלה הנוכחית והשני זה ההתקנה של המערכת החדשה (שלצערי לא עובדת..) איך אני עושה שזה יבחר בראשון באופן אוטומטי ולא יתן לי את ההודעה הזאת כל פעם? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לרכוש את ווינדוז 7, אבל אני רוצה לדעת עד כמה הצעד יהיה בטוח. כיום יש לי מערכת אחת של XP. בעבר היה לי גם-כן ווינדוז ויסטה בכונן נפרד.. אבל ממש התאכזבתי ומחקתי אותה. קודם כל, בשביל לשחק במשחקים אני צריך להתקין דווקא 32 ביט (כמו שאמרו לי בויסטה)? האם כדי להתקין ישר על ה-XP או שלהתקין על מחיצה נוספת כדי להיות בטוח שהכל ירוץ לי חלק? שבוע טוב ותודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, במחשב היה מותקן XP ורציתי לנסות WIN7, בטיפשותי עשיתי פרמוט והתקנתי 7 במקום להתקין בנוסף. עכשיו, אחרי שניסיתי 7 החלטתי שאני לא ארכוש ואחזור ל XP כי לא ראיתי שיפור. לא מצליח לעשות BOOT מהדיסק של ה XP. נכנסתי ל BIOS ושיניתי כך שה BOOT הראשון הוא מה CD. ניסיתי לשנות את ה BOOT הזמני (F12) ל CD. הוא כותב שהוא מעלה מה CD אבל ה 7 אנטרפרייז עולה... הדיסק בסדר כי כשאני מעלה אותו מתוך ה 7 הוא עולה רק לא ניתן לעשות DOWNGRADE.... זמן ההתנסות עומד לפוג, אני רוצה לחזור ל XP ולא יכול... הצילו.... הלוח הוא לוח גיגבייט GA-MA78GM-UD2H גרסת BIOS היא F2 תודה רבה....
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות גודל של מחיצה בדיסק בעזרת PartitionMagic 8.0. כשאני מנסה לשנות את הגודל אני מקבל הודעת שגיאה #11019. כשבדקתי ב - מדריך של התוכנה היה כתוב שכל שגיאה עם מספר הגדול מ - 10000 היא שגיאה של מערכת ההפעלה. מספר השגאיה של מערכת ההפעלה הוא המספר שמעל ל - 10000 (ככל הנראה 1019). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני עובד עם WINDOWS XP PRO SP1. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מבטל את Aero אין vsync גם במשחקים וגם באינטרנט שאני מפעיל את Aero יש vsync אבל יש לאג במשחקים, כרגע אני משחק ב the evil within ויש לאג כאשר אני מפעיל את Aero ושאני מבטל אין vsync מפרט שלי: Win 7 Ultimate 64 Bit GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz 60hz ,1920x1200 ,u2412m לא יודע מה לעשות, צריך עזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הכוונה לכל התיקיות ולא לתיקייה אחת. תודה אופיר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב היום והתקנתי ווינדוס עם הווינדוס שיש לי (גרסה עברית). לצערי הכל מופיע לי עכשיו בעברית (הפיירפוקס, ההתחל לוח הבקרה, הכל) ואני ממש ממש שונא לעבוד עם עברית. איך אפשר להפוך את הווינדוס העברי שלי לאנגלי? תודה. נ.ב. אני מתחרפן פה. תשובה מהירה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בעת הדלקת המחשב מופיעה לבן דוד שלי הודעה "NTLDR is missing" ואחרי ההודעה הזאת המחשב מבקש RESET ומגיע לאותו מצב.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
טוב, אז התקנתי WIN XP חדש ובהגדרות של השפה נראה לי שסימנתי איזה משהו של UNICODE או משהו במסך ההוא, ועכשיו מוצגים לי כל מיני דברים לא טוב, כמו למשל: http://www.geocities.com/hurricaneil2000/312214.JPG גם מופיע חלק בג'יבריש, וגם הכתב כאילו גדול מדי ואני לא יכול לראות את כל מה שכתוב.. וזה בכמה מקומות ככה.. רעיונות איך לפתור מישהו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קניתי SSD חדש (כמו כולם) ןהתקנתי WIN 64 על מחיצה של 20GB שחשבתי שתספיק. עד אתמול היו לי בערך 10GB פנויים בC. אחרי שהפעלתי את עידכוני המערכת וירדו כמה עידכונים הסיפריה שוקלת בערך 10GB. כבר ביטלתי hibernation, paging, restore אין לי מה לבטל יותר. אני לא יכול לעשות כלום בC וזה בעיה גדולה. מה עושים? האם אני חייב להתקין WIN מחדש ולוותר על המחיצות? אם אני מסיר את כל העידכונים האם הסיפריה תקטן חזרה או כבר אבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה חובה להתקין את כולם ? (5) הכל בגדר החובה? או שיש מה שמיותר? עדכון עבור אישורי בסיס [אוקטובר 2010] (KB931125) תאריך פרסום אחרון: 26/10/2010 גודל הורדה: 343 KB פריט זה מעדכן את רשימת אישורי הבסיס במחשב, בהתאם לרשימה המעודכנת ביותר שהתקבלה על-ידי Microsoft כחלק מתוכנית אישורי הבסיס של Microsoft. הוספת אישורי בסיס נוספים למחשב מאפשרת להשתמש באישורי אימות מורחב (VE) ב- Internet Explorer 7, טווח גדול יותר של יישומי גלישה באינטרנט עם אבטחה משופרת, דואר אלקטרוני מוצפן ומסירת קוד עם אבטחה משופרת. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב. אין אפשרות להסיר פריט זה לאחר התקנתו. ________________________________________ עדכון עבור רשימת תצוגות תאימות ב- Inter…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני כל פעם שהווינדוס (XP) עולה הוא מבקש דיסק מערכת (תקלת אתחול, בבקשה הכנס דיסק מערכת) אחרי שאני מכבה ומדליק זה בדרך כלל מסתדר התקלה חוזרת על עצמה בכל הפעלה בנוסף לכל המחשב איטי מאוד (לא יודע עם זה קשור) ואני חייב לציין שכל זאת לאחר פירמוט
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כל פעם שאני צורב דרך הויזארד של הWIN7 קבצים שנמצאים בהארדיסק local disk D דרך הDVD זה מעביר לC ולוקח ים זמן, אני רוצה לשנות את המיקום של התיקיה שהעניין יקח פחות זמן (הtemp folder). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם סיום ההתקנה , אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה.בכל זאת ה-emule נפתח אבל לא ניתן לשמור הגדרות(כגון רשימות שרתים, כתובות IP לסינון). בכל נסיון של שינוי הגדרה מופיעה הודעת שגיאה שלא ניתן לבצע שמירה.עם סגירת הemule ופתיחתו מחדש יש צורך לבצע את כל ההגדרות מחדש ולמעשה מקבלים הודעה של הפעלה ראשונה של emule. מה צריך להגדיר בויסטה על מנת לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כשאני נכנס להמון אתרים אז לא כל התמונות עןלות וצריך לעשות שיעלו ידנית מה לעשות שזה יעבוד כמו שצריך??
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי פתאום בעלייה של הווינדוס, הווינדוס מבקש password והוא אמר לי שהוא לא הכניס שום קוד והוא פתאום הפחיל לבקש לאחר שהוא עשה ריסט למחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי מחשב מבוסס core i7 לפני כמה ימים, התקנתי תמערכת 32 BIT של HOME , השתמשתי בתוכנה CPUZ והיא מזהה 3 כרטיסי זיכרון בעלי נפס של 1GB וכאשר למאפיינים שלי המחשב רושם 2 GB. הכונן הקשיח מזהה רק 320 GB במקום 1TB. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתרים מסויימים מופיע לי דף לבן, ובתחתיתו מופיע "בוצע" מעבר לכך שאני לא יכולה להכנס לחלק מהצ'טים זה החל לפני שבוע בערך יש לי מערכת הפעלה "WINDOWS 98" אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזו.
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בהסתדרות המורים יש אפשרות לקנות ויסטה במחיר מאוד מוזל (משהו כמו 99 ש"ח אם אני לא טועה) הקאטצ' היחיד הוא שמדובר בגרסת Upgrade, ועל זה יש לי שאלה (הם לא ממש מספקים תשובות מספקות): האם כשארצה בעתיד לפרמט את המחשב, אני אהיה חיב להתקין XP ואז להתקין Vista או שמספיק שאכניס את הדיסק של ה-XP בתחילת ההתקנה לצורך אימות? מתישהו, אני בטוח לא ארצה להתקין יותר XP ולהישאר עם ויסטה בלבד על המחשב, ואני לא רוצה שתהיה לי הגבלה כזו.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי,חדש כאן אשמח לעזרה. ברשותי מחשב נייד פשוט של acer,הייתי שמח להתקין בו חלונות 98 לצורך משחקי דוס ושימוש בתוכנות שמותאמות למערכת הזו. הורדתי מwinworld את מערכת ההפעלה בiso. חיברתי דיסקאון קיי פירמטתי את הדיסק למערכת קבצים של fat32 והעברתי את windows לתוכו. לא הצלחתי להבין את העניין עם הפלופי דיסק בהתקנה אשמח לעזרה,תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שמאסץח בוויסטה פירמטתי את הכונן והתקנתי שוב XP SP2. יש לי FX5500 וכרטיס קול SB5.1 חבילת k-lite האחרונה הבעייה היא כזאת: * בזמן שאני מפעיל וידאו (avi,mpg) במדיה פלייר 11 או מדיה פלייר קלאסיק הזמן בסרט (השניות) רצות מהר מדי (וככה גם הסרט) ניסיתי להתקין כמה קודקים שונים אבל שום דבר לא עוזר. * לא שומעים כלום, ב-Winamp בכלל השניות לא זזות כשלוחצים Play וכנ"ל גם בסרטים - לא שומעים כלום. אני אובד עצות, מדובר באותו דיסק התקנה שתמיד השתמשתי בו...
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו כיצד ניתן לנעול את מערכת ההפעלה Windows XP במהלך עבודה שוטפת? נעילה שלא מנתקת את המשתמש אלא רק נועלת את המערכת.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ויסטה בגרסת ההום פרמיום 32 ביט תהליך ההתקנה עבר חלק, כשהגעתי לסוף ההתקנה הוא כתב לי שההתקנה לא הצליחה והוא החזיר אותי בחזרה לאקספי כשהאקספי עלה קיבלתי את ההודעה שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת כמה עובדות שאולי יעזרו: לפני ההתקנה פירמטתי את הכונן של הויסטה בפורמט מלא (לא מהיר) ב-NTFS וקבעתי אותו כPrimary בנוסף לווליום הזה, יש לי עוד כונן עם אקספי פרו עליו. את הויסטה התקנתי דרך בוט מהדיוידי תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה ... יש לי win xp והמערכת הפעלה קרסה , אני מנסה לעשות boot ל xp ולעשות שיחזור repair, שאני מגיע למסך של הסיסמא שאני צריך להקיש סיסמא , בשביל לתקן את המחשב דרך הדיסק של ה- xp , אני לא יודע מה הסיסמא . אין לי במערכת הפעלה סיסמא שאני נכנס אלייה מעולם לא שמתי. אתם יודעים אולי מה הסיסמא שלי? איף אני אמור לדעת אותה , אם מעולם לא שמתי סיסמא במערכת הפעלה שלי. אני מדבר פה על הכלי ששמו: recovery repair איפה שמתקינים את ה xp במסך הכחול , שלוחצים על r כדי לתקן. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי... בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-