Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מחשב שני שכבר התקנתי עם דיסק XP ..נקי ללא תוספות (אבל לא מקורי) במהלך ההתקנה לא התבקשתי להכניס דרייבר ל-SATA וההתקנה עברה ללא בעיות . יש לי דיסק קשיח היטאצי 250 ג'יגה SATA + צורב SATA LG לא שיש לי תלונות , אבל לא ברור לי איך ההתקנה עברה ללא דרישת דרייבר , לאור הפוסטים הרבים שצריך דרייבר בדיסקט פלופי או לחילופין להטמיע את הדרייבר בדיסק ההתקנה עם תוכנת NLITE וכו' . מישהו יודע להסביר
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב מחשב ובגלל נושא הזיכרון החלטתי להתקין עליו OS של 64 ביט. זו תהיה ככל הנראה ויסטה 64. אני צלם חובב ובעקבות הצגת שאלה בפורום צילום התחיל ויכוח בנושא מעבדי 64 ביט. האם הם בכלל קיימים במחשבים ביתיים? האם הם נחוצים אם אתקין OS של 64 ביט? וכד'. http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=190058
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://up33.siz.co.il/up3/2ejzwtmimj2z.jpg איך אני מתקן את זה הסמלים עולים אחד על השני
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי כאשר אני רוצה לכתוב משהו בוורד או טקסט או כל מקום אחר, אז ישנם מקשים שפותחים לי חלונות אחרים כמו למשל המקש E שבלחיצה עליו נפחת התקייה המחשב שלי או המקש R שפותח לי את חלון ההפעלה או L שבכלל עושה למחשב log off . חיפשתי בלוח הבקרה לביטול העניין הזה אך אין שם דבר בקשר לבעיה זו. אז מה הבעיה ,ואיך אני יכול לטפל בה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר כאשר אני לוחץ על פקודת ההפעלה עולה לי המסך השחור הידוע ואז נעלם לדוגמא אני רושם : CMD עולה המסך השחור ואז הוא מתכבה ככה בכל הפקודות מה עושים אני נואש ?.?..????. מישהו יודע ??. כיווןןןןן
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
b]שלום לכולם , יש לי בעיה במחשב - המחשב הינו מחשב חדש בן חודש , מעבד QUAD זיכרון 4 ג'יגה וכו' בכל אופן, בהתחלה התקנתי XP רגיל ואז החלפתי ע"י פירמוט לXP חדיש יותר.. ומאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בשלב הBOOT המחשב מייד מתחיל לעשות SETUP לווינדואוס אלא אם אני מספיק לשנות( במסך שמופיע למשך 5 שניות ) להפעלת הווינדואוס זה לא משפיע לדעתי על תפקוד המחשב אלא רק על הנוחות בהדלקה.. מי שיכול לעזור , אני אשמח.. תודה !
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני הזמנתי מחשב חדש והוא אם 4GB RAM אני יודע שהXP תומך רק ב3GB ואם זה יכול לעשות בעיות? אם כן אני אולי יתקין VISTA ואם כך יש לי רישיון של מחשב נייד לויסטה יש איזה אפשרות אם אני יכתוב תקוד שלו במערכת ההפעלה שהוא יעבוד על הרישיון שלי?(אצלי זה רישיון OME) ואם ידוע מתי WIN7 יוצא בגרסה מלאה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי vista ואיני מצליח להתקין עדכונים. העדכונים ירדו אבל ההתקנה נכשלה. קוד שגיאה הוא : 80071A90
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן Windows 7 לצד הויסטה במחיצה נפרדת משלו. אחרי זה מחקתי את המחיצה של הwindows 7 עם כל הwindows אבל כשאני פותח את המחשב הוא עדיין שואל אותי אם אני רוצה להעלות אות דרך ויסטה או 7 אבל את ה- הוא לאמעלה כי מחקתי אותו. איך אני מוחק משם את ה-windows 7 כדי שהוא יעלה את הויסטה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים (אחד "לוגי") איך אני מגדיל את כונן C? (אני רוצה להעביר מ D ל C) תודה [=
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה, החלה עליה קלה לביקוש מערכת ההפעלה VISTA בקרב האנשים בעקבות ירידות המחירים של המחשבים. כיום בשביל להפעיל מערכת הפעלה ויסטה דרושה השקעה לא גדולה. מה המינימום של חומרת המחשב שאתם ממליצים לאנשים בכדי להפעיל ויסטה, בצורה טובה וללא תקיעות ובעיות מסויימות. ולא מה שרשום במיקרוסופט, כי זה לא נכון ! אומנם המערכת עובדת אבל בצורה שכדי לוותר עלייה .. תודה, אמיל.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם IE8 בהרבה הורדות לא יודע אם בכולם אני מתחיל להוריד ולאחר כמה שנוית החלון נסגר לבד ללא שום הודעה ופשוט מפסיק להוריד. הקצב הורדה טובה ככה שזו לא הבעייה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברי פורום חלונות יקרים אני מעוניין להנות משני העולמות בחלונות XP ואני אפרט 1)אני רוצה את עליית המערכת ללא הקשת סיסמא כלומר לפי הגדרת המשתמשים ה wellcome screen 2)אבל אני רוצה את תפריט הסגירה הקלאסי עם הגלילה של כל האפשרויות. סגירה היברנט מצב המתנה כמו ב 98 בקיצור.....
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה זה microsoft silver light ? מה שבטוח הוא לוקח לי 6 אחוז מהזכרון במחשב
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם magicdisk ואחר כך הורדתי אותה מהמחשב אולם התוכנה עדיין שומרת רשומה ב-startup manager ( ראה תמונה מצורפת) איך אני מעלים אותה משם??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
וב PROSSESS רק תוכנות של ה SYSTEM מופיעות ביצירת TASK MANAGER חדש ואשר מופנה ל DIRECTX חוזר הכול לקדמותו מה עושים תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ניסיתי לחשוב על כותרת יותר טובה... מערכת VISTA 64 כל פעם שאני עושה עידכון לדריבר מופיעים לי תיקיות מוזרות, העלתי תמונה למה זה מופיע? בתוך כל תיקיה כזאת יש קובץ שונה אבל לדוגמא יש btwavdt64.CAT וכל זה מופיע בתוך תיקיית יוזר וזה דיי מבלגן שם אז השאלה למה התיקיות מופיעות והאם מותר למחוק? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הWINDOWS שלי בעידכונים ואני מקבל כל הזמן את המסך הבא לינק: http://img12.imageshack.us/img12/3381/61808023.jpg אני עושה את הצעדים עד הצעד4 ואז אני מקבל את ההודעה הבאה http://img12.imageshack.us/img12/3774/45109681.jpg עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי את המגן למטה בצד שמאל בצבע אדום שכותב שהעידכונים לא עובדים..ממש מטריד! מה עושים כדי שיעבדו לי העידכונים נורמלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הי, האם אפשר לקבל את כל העדכונים של WINDOWS ולהשאר ב SP2? כל מה שהוא נותן לי ב WINDOWS UPDATE זה את SP3...
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה! כל קובץ אבל כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט המחשב לא שומר אותו כלל ולא משנה מהיכן או לאן יש לי ויסטה מכירים את הבעיה? וירוס? באג? אולי הגדרה?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי. עם אני יכין Image של XP@SP3 בגוסט 2003. היה בעיה להתקינו על מחשב אחר ללא בעיה?. אני יכניס שם כמה כמה תוכנות מותקנות ודריבר של FX 5200, האם המחשב השניה יעבוד בלי בעיה? תודה רבה לעונים. עריכה יש לי גם בעיה לאחר שחזור מערכת הדריבר של HP (מדפסת סורק 1315PSC) לאחר שמדליקים את המחשב כאילו מתקין את זה ומבקש איזה קובץ וזה נסגר רק ממנהל מסימות. ואני לא יכול להסיר את זה. וגם עשיתי ביטול לשחזור מערכת לא עזר מה ניתן לעשות? יש איזה כלי כזה של מיקרוסופט שמתקן דברים שככתי איך קוראים לזה והיה לי את זה במחשב הישן. מישהוא יכול לעזור תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היה לי משתמש בתור administrator וביטלתי אפשרות זו ,ברוב טיפשיותי(בכלי ניהול>ניהול מחשב>משתמשים וקבוצות מקומיים>משתמשים>מאפיינים>חברות בקבוצה - מחקתי שם את ה-administrator), איך מחזירים זאת , הרבה אפשרויות בחשב נמנעות ממני . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה , אני לא יכול להיכנס לשום מקום עד שהוא לא פותח אחרי חצי שנה איזה אתר אינטרנט (נענע) ורק אז אני כבר יכול להמשיך לעבוד ולהיכנס לאן שאני רוצה. איך אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-