עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה מושתל בו או אופצייה לגיבוי וכל זה עכשיו זה מחשב נייד בלי כונן דיוידי ויש לי כבר מדריך להתקנת ווינדוס 7 דרך USB השאלה שלי אם זה יתקין את הווינדוס7 על הוויסטה ? או שזה יפרמט אותו או משהו אני לא בדיוק מבין איך זה הולך אני רוצה שהוא יתקין את הווינדוס 7 על חשבון הכל שלא ישאר זכר לויסטה משהו יכול להסביר לי

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by yaniv_appX,

עדין לא החלה אצלי ההורדה של הוינדוס החדש , יש איזו אפשרות להפעיל אותה ולגרום לכך שכבר יתחיל לרדת אצלי ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תוספות עבור דפדפן edge. האמת אחת מעניינת אותי, וזה חסימת פרסומות. יש דבר כזה? או לחלופין יש דרך להגדיר בדפדפן חסימת פרסומות? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by BMW~M6,

שלום, כי פשוט יש לי XP HOME חוקי, ואני לא יודע אם להעדיףאותו על ה XP PRO שיש ברשותי שהוא גם חוקי. לכן נא לענות לי על השאלה בכותרת תודה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by eozeri,

אהלן, פתאום שמתי לב שהמחשב איטי מתמיד, אז מעבר לזה שרק ליבה אחת עובדת מתוך 2 (יודעים איך להפעיל את השנייה) החלטתי לבטל את הPaging. בכונן היחיד שהיה מופעל, שיניתי ל No paging file. אבל מסתבר שעדיין הוא משתמש בזיכרון וירטואלי... למרות שחצי מהזכרון הפיזי לא בשימוש (980M תפוסים מתוך 2G) אז איך מבטלים את הזכרון הוירטואלי לגמרי? תודה רבה, אייל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. עד השלב של הפורמט הכל תקין אני בוחר בכונן c בשביל ההתקנה לוחץ אנטר ומתחיל לפרמט, עכשיו שהוא מסיים לפרמט, הוא מתחיל להעתיק קבצים על ההתחלה הוא אומר לי משו על קובץ IaStor לא טוב אני עושה התעלם והוא ממשיך את ההתקנה כרגיל בסוף שהוא גומר להעתיק הוא עושה ריסטרט אוטומטי ואז בשלב ששלפני ההתקנה שהוא עולה עם התמונה של הxp שהוא חושב כזה, הוא מראה לי שגיאה כחולה ניסיתי אולי איזה 6 פעמים להתקין ושוב אותה שגיאה, אני ממש לא יודע מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי על הדסקטופ קובץ שלא נוכן להימחק והוא אומר שהוא בשימוש ניסיתי למחוק בSAFEMODE וזה עדיין בשימוש איך מוחקים את החרא הזה?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  8. כאשר אני מוריד כבצים הוא לא שואל אם שמור או ליפתוח אנה לעזור לי

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  9. שבוע טוב לכולם. התקנתי WINXP ב D ,לאחר מכן התקנתי ב C ויסטה. ויסטה עולה אוטומטית ללא אפשרות בחירה . מה אפשר לעשות? מה הייתי צריך לעשות מראש להמנע מבעיה זו? תודה

10. Started by MoMo-P,

שלום. בעבר רכשתי Vista Ultimate ולאחר נסיון קצר הבנתי שזה היה מיותר. אני לא משתמש ברוב התוספות של ה Ultimate ותמיד אני שואל את עצמי האם הגרסה הזאת מכבידה על המחשב יותר מאחיותיה.. עכשיו אני שוקל לרכוש את Windows 7. כמובן שאין לי צורך ב Ultimate כי אני משתמש ביתי ממוצע+ (נקרא לזה). אני משתמש בתוכנות כבדות ולפעמים גם עושה פעולות מתקדמות.. אך רוב העבודה שלי על המחשב היא גלישה, מולטימדיה ואולי משחק שניים.. השאלה כמו בכותרת.. ההבדלים העיקריים שמצאתי הם שב PRO קיימות גם התכונות הבאות: + הפעל תוכניות יעילות רבות שלWindows XP ב מצב‎ Windows XP. + התחבר לרשתות חברה בקלות ובאופן מאובטח יותר עם הצטרפות לתחום. + שחזר את הנתונים שלך בקלות עם גיבוי אוטומטי לרשת הביתית והעסקית שלך. את הת…

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  12. שלום לכם. יש לי מחשב מדגם dell inspiron 3542. המחשב כבר איטי ואני מעוניין לפרמט אותו ולשדרג גם לwin 10. דבר ראשון ממה להתחיל מהשדרוג לwin 10 או לפרמט אותו. דבר שני איך מפרמטים אותו ? מחשב נייח אני יודע לפרמט . בנייד של dell הבנתי שזה קצת שונה . ומצאתי שני מדריכים שאני לא סגור על פי איזה מהם לעבוד אם בכלל 1. http://www.dell.com/support/Article/us/en/04/DSN_336966/EN 2. http://www.dell.com/support/article/us/en/04/SLN153569?c=us&l=en&s=bsd&cs=04 אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי. בתודה מראש hagayben

• 5 תגובות
    • 11.7k צפיות
  13. Started by djvibe,

היי הקלטתי מהשיעור שלי מכונה וירטואלית עם windows server 2003 עכשיו כל פעם שאני נכנס למכונה והווינדווז עולה זה מבקש לעשות אקטיבציה .... איך אני מבצע אקטיבציה על המכונה כדי שהווינדווז יעלה והכל יעבוד?! תודה רבה יניב

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by et_gershon,

אוקיי אז פעם ראשונה שעשיתי את זה לבד התכנתי לאחותי xפ home edition עכשיו נתקלתי בבעיה כנראה שבטעות התקנתי את ה-xp בכונן קשיח אחר וה-xp הקודם נשאר! איך אני יכול למחוק את הקודם בלי שיהיה בעיות והבעייה שאני לא יודע איזה מהווינדוסים הוא הישן ואיזה החדש וזה לא עוזר שאני מבטל ב-boot.ini הוא סתם תופס מקום אנ ירוצה למחוק אותו ואיך אני יכול לדאוג שזה לא ייקרה להבא? יעני איפה טעיתי תודה

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by netanel38121,

כותרת. מתי שאני בא לעשות כיבוי הוא פשוט נתקע. לא משנה אם זה כיבוי או הפעלה מחדש. המחשב שלי נקי מ קוקיס עשיתי בדיקה לתקינות קבצי מערכת ההפעלה והכל תקין. מישהו נתקל בזה או יודע מ הפיתרון? כמו כן עוד עניין לפעמים שאני מפעיל משהו לא משנה מה המחשב גם נתקע. זה יכול להיות MSN זה יכול להיות BSPLAYER או כל תוכנה אחרת. אני חושב שיש לי איזה משהו שמותקן אצלי שגורם לזה אולי איזה עידכון של MICROSOFT? אין לי שמץ מה זה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני שואל מכיוון שאני רוצה לעבוד עם VISTA בתור מערכת ההפעלה המרכזית במחשב ולעבור ל-XP רק למצבים ש-VISTA לא מתפקדת בהם. לכן אני מעוניין ש-VISTA תהיה מותקנת ב-C ו-XP על D.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  17. שלום לכם, זה נכון שהכי טוב זה ה512, כי כך הכונן מנוצל יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 15.9k צפיות
  18. Started by SandLegion,

שלום, רציתי לדעת איך פותחים את מס' החיבורים המקס' בחלונות SP2, יש לי בעיה רצינית עם זה... בהתקנה הקודמת הורדתי פאץ כזה של BAT שעשה את זה תחת DOS -רציתי לשאול אם זה כדאי -האם זה מסוכן וכו'. מחכה לשמוע אותכם. SANDLEGION

19. אהלן! כשאני מוריד מהדפדפן, המהירות בסדר גמור, הבעיה היא שנגיד אני אומר שיוריד לשולחן עבודה. הוא עובר קודם בתיקיה אחרת ואז מעתיק אותו. הבעיה זה שההעתקה הזאת לוקחת זמן על כונןIDE, וזה חבל. אני מדבר על הורדה מFILEFLYER ראפידשר וכד'. איך מבטלים את זה? אריאל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by o.s,

שלום אני רוצה להתקין ויסטה על המחשב שלי conroe 6300 gigabyte 965p ds3 7300 gt 1 gb ddr2 667mhz והשאלה שלי היא:לפי מה שהבנתי כדי שהמשחקים יעבדו כמו שצריך כדי להוסיף עוד גי'גה זיכרון, השאלה אם הכ.מסך יתפקד אותו הדבר כמו ב XP או שגם הוא יעבוד יותר לאט? תודה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by imac,

מה זה? איך זה קרה? איך משנים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by benor,

כשהמחשב שלכם נהייה פתאום איטי ואין לכם מה לעשות תנסו לפעול בדרכים האלו: עם יש לכם תוכנת אנטי וירוס, הריצו בדיקה מלאה של הדיסק הקשיח. הורידו SpyBot Search and Destroy ובדקו עם אין לכם ריגול במחשב. את SpyBot Search and Destroy ניתן להוריד מכאן: http://ftp.pcworld.com/pub/new/privacy___security/ad_blockers/spybotsd11.exe וגם Ad-aware 6.0 תמחקו קבצים שאין לכם צורך בהם תמחקו תוכנות שאין להן שימוש Start < Settings < Control Panel < Add or Remove Software תמחקו קבצים זמניים Internet Explorer < Tools < Internet Options < General < Delete Files תמחקו קבצים שאין להם שימוש בתוכנה הזאתי:Dust Buster http://www.net-free.it/downloads/download.php?idscript=79 נקו א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש בעיה כזאת בלוחות האם עם צ'יפסט 865PE של msi הוא כותב הודעה כזאת cannot boot from cd code 5 חשוב לציין שניסיתי מכונן אחר ,והדיסק בוט כבר הותקן כבר על מחשב דרך הבוט. האפשרות היחידה שנותרה לי להתקין את הווינדוס 7 זה דרך הווינדוס XP הנוכחי השאלה אם זה מוחק את הווינדוס XP אני רוצה שרק הווינדוס 7 יהיה ושלא ישאר XP תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  24. פעם הייתי מפעיל בלי בעיות משחקי דוס על גבי ה Windows אבל עכשיו בעקבות הת'רד הזה ניסיתי להפעיל איזה משחק ומופיעה לי ההודעה הבאה: תעזרו לי בבקשה בא לי לחזור קצת לנוסטלגיה, ולא צריך להציע לי את התוכנה DOSbox כי הרזולוציה שם קטנה מידי וגם עושה בעיות. תודה מראש slim_shady.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. במחשב מסוג LG X110 (בלי כונן דיסקים) ומערכת הפעלה XP SP3 אני מקבל שגיאה מוזרה ולא עולה המחשב עד הסוף... בנוסף לזה הוא גם החליט על דעת עצמו לשים סיסמה בהפעלת המחשב, הסיסמה ריקה אבל עדיין לא מבין מאיפה זה בא. הנה השגיאה: service to handle post-installation details מפה הוא רק נותן לי "שלח" "ואל תשלח". ולא חשוב מה אני עושה הוא לא מעלה את כל הדברים אלא משאיר לי רק את הרקע!! לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי. :-[

• 5 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.